HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Esther Wolheim - Ice Queen

avatar

∆ Hozzászólások száma :
65
∆ Tartózkodási hely :
Xavier BirtokA poszt írója Esther Wolheim
Elküldésének ideje Hétf. 09 Okt. 2017, 15:24
Ugrás egy másik oldalra

Esther Wolheim

Ice Queen
biográfia

becenév » Tessék?
születési idő » 1985.
születési hely » Németország, Berlin.
kor » 32.
play by »  Alicia Vikander
csoport » Xavier Mutánsai
tartózkodási hely » Xavier Birtok
család »
Thomas Wolheim (52) – édesapa : Magas profitot termelő, és igen sok befektetővel és részvényessel rendelkező számítástechnikai cég vezérigazgatója, mely különféle software programok fejlesztésével foglalkozik.

Elizabeth Wolheim (48) – édesanya : A CBS által működtetett csatornán, saját főzőműsorral rendelkező elismert és még inkább ismert szakács. Szerepelt a 1991. decemberi Playboy címlapján, de modell pályafutása igencsak rövidnek bizonyult, miután megismerkedett a leendő férjével, és életet adott egyetlen gyermekének.

Esther jó kapcsolatot ápol a családjával, bár leginkább elektronikus úton tartják a kapcsolatot.
jellem és külső »

"Az ember akkor a legkevésbé önmaga, ha a saját arcát viseli, ha maszkot visel sokkal könnyebben elmondja az igazat." - Oscar Wilde

Pozitív tulajdonságok:

Negatív tulajdonságok:További tudnivalók:

❅  Tizenhét éves kora óta él a Xavier Birtokon.
❅ A New York Egyetemen "Summa cum laude" diplomát szerzett az orvostudományi karon.
❅ Orvosként és tanárként is jelen van a Xavier Intézetben.
❅ Zsidó felmenőkkel rendelkezik. Dédnagyapja azon túlélők közé tartozott, akik a II. világháború alatt megjárta Auschwitzi koncentrációs tábort. Tavaly a korából kifolyólag elhunyt.
❅ Anyanyelvi szinten beszél németül, lengyelül és oroszul.
❅ Külsejét tekintve egy teljesen átlagos, fiatal nő benyomását kelti. A 166 centiméteres magasságával inkább az alacsony termetűek táborát gyarapítja, de ezen a számon a megfelelő lábbeli megválasztásával még tud javítani. Hosszú, gesztenyebarna haja rakoncátlan, hullámai lágyan ölelik körbe arcát. Szintén barna íriszeiben mindig ott lobog a tettvágy izzó lángja. Öltözködésével igyekszik minden alkalomnak megfelelni.

képesség »

Esther mutáns, akinek különleges képessége abban áll, hogy a teste belső és külső hőmérsékletét egyaránt képes csökkenteni, miközben testéből rendkívüli hideget áraszt. Mint minden más embernek, a fiatal nőnek is a test-hőmérsékletet szabályozó idegközpontok az agyában, azon belül a hipotalamuszban helyezkednek el. A különbség az, hogy Esther képes mentális uralma alá vonni agyának ezen részét, ennek köszönhetően a test-hőmérséklete tetszőleges mélységekbe süllyeszti. Mutációja eredményeként Esther testszövetei remekül viselik a nagy hideget.
Képessége aktiválása során ahogy csökkent Esther testének hőmérséklete, úgy az Őt körülvevő levegő nedvességtartalma is megszűnik. Amint környezete eléri a fagypontot, a nedvességtartalom jégpáncél formájában jelenik meg, és borítja be Esther teljes alakját.
Az évek során Esther megtanulta testrészeit külön-külön is lehűteni.
Képességével a levegő nedvességtartalmát is lehűtheti, s jéggé fagyasztani. Ez a jég bármilyen alakot ölthet, az egyetlen korlát a nő fantáziája. (Nincs szükség arra, hogy Esther kézzel alakítsa a megalkotni kívánt formát.)

Forrás: http://adattar.kepregeny.net (Jégember canon képesség leírás)


előtörténet »


Felesküdtem. Visszavonhatatlan ígéretet tettem, mely örök s megmásíthatatlan.
Most mégis itt vagyok, s arra kényszerülök, hogy sajátjaim ellen forduljak.
Orvosként az életek megmentése mellett döntöttem, de most ezen fogadalmam félre kell tennem. A képkockák megállíthatatlanul pörögnek, s nincs kizárva az a tény, hogy valakiben akarva vagy éppen akaratlanul is kárt kell tennem.
- Marie ne tedd! Gondold ezt át újra, kérlek..! - kiáltanék, de csak halk suttogás formájában buknak ki a telt ajkak mögül a szavak. A fiatal nő karja után kapok, mit sem törődve azzal, ha esetlegesen a csupasz bőrét érintem mutáns társamnak. Vadóc azonban hátra sem nézve rántja ki ujjaim szorításából magát, s indul meg a magas alak felé. A tehetetlen düh másodpercek töredéke alatt árad szét a testemben, tompa fülzúgást hagyva maga után. Arcom vonásait mindeddig a helyzet szülte döbbenet festette át, azonban ez szinte azonnal megváltozott, mikor szemeim a férfi jégkék íriszeibe fúrtam. Arckifejezésem egészen eltorzította a bennem fortyogó indulat, s abban a másodpercben a kezem ökölbe szorítva indultam el a férfi felé, de alig a második lépés után a vállamra ejtett erős kéz megállásra kényszerített.
- Nincs értelme. Vadóc döntött, és Te nem tehetsz ez ellen semmit sem. - a fülemben dübörgő heves szívverésemen át alig hallottam Logan szavait.
- Ne mond ezt! Még meggondolhatja magát, csak meg kell győznöm arról, hogy amit az a másik alak mond nem több, mint egy gondosan felépített manipulatív szónoklat, mindenfajta észérvek nélkül! - próbálok szabadulni, de Logan nem enged, csupán csak lemondóan rázza meg a fejét. - Miért nem szólsz neki, miért nem próblod meg lebeszélni erről a baromságról? Hiszen Te fontos vagy Neki, biztos hallgatni fog Rád! -
- Erősen kétlem, hogy hallgatna rám, vagy bárkire is. És jobb lesz, ha Te is beletörődsz. - szinte meg sem hallva a válaszát, nézek a távozó csapat felé, keresve Vadóc alakját, mely eltűnik a tömegben. Azon emberek között, kik még pár órával ezelőtt a Xavier Intézet lakóit gyarapították. Kétségbeesett pillantást vetem a Professzora, aki gondterhelt vonásokkal figyeli, amint Magneto a köré gyűlt híveivel távozik a birtokról, és nem tesz ellene semmit sem. - Van egy olyan érzésem, hogy sem Vadócot, sem pedig Magnetot nem most láttuk utoljára. –
Dörmögi, majd maga mellé eresztve karját, lép el mellőlem, s magamra hagy, ahogyan ott állok a lépcső tetején, s figyelem, hogyan hullik darabokra mindaz, ami eddig körülvett.

❅ ❅ ❅

Szerettem volna azt hinni, hogy Logan baljós szavai nem válnak valóra, s eme hitembe egészen addig kapaszkodtam, míg Ross tábornok nyilvános kivégzésével nem szembesültem. Az egyezmény, mely a békét volt hivatott elrendelni világunkban, csupán olaj volt egy olyan tűzre, melynek parazsa sosem hunyt ki. A háború egyetlen pillanat alatt robbant ki. A könyvek, a megannyi történelemórán hallott elbeszélés, de még dédnagyapám elsuttogott szavai sem voltak hivatottak arra, hogy felkészítsenek mindarra, amit most keresztülmegyek. Pontosabban keresztülmegyünk. Mindannyian, kik a békéért harcolunk. Az egyensúlyért, melyre ennek a világnak szüksége van.
- A civilek! - a megsérült repülőgéproncs ropogva, hangosan nyikorogva emelkedik fel Magneto irányítása alatt. Jeanre pillantok, majd vissza a roncsra, mely egyenesen az áratlan civilek felé repül. Karjaim magasra emelve célzom meg a roncsot, és a kezemből kilövellő jégcsóva telibe találja a fémszerkezetet.
- Jean, most! - Védekezve emelem karjaim magam elé, hogy a nő testéből felcsapó lángok perszelő hőjétől védjem magam. A roncs, s annak minden darabja a tűz martalékává válik, egyetlen megolvadt jégcseppet sem hagyva maga után. Jean testéből áradó lökéshullám ellen védekezve a talajhoz tapasztom a kezeim, oda fagyasztva azt, így ellenállva az engem is érő hullámnak. S ahogy pihegve felkapom a fejem, megpillantom Magneto alakját, amint a földről feltápászkodva egyenesedik fel. Túl sok fájdalmat okoztál már, s nem csak nekem, hanem az egész világnak. Még mindig a betonra simulnak a tenyereim, amikor az engem körülvevő jégmezőből elindul egy kis vékony ösvény, egyenesen a férfi felé. Gyorsan, s alattomosan. Mielőtt azonban a levegőbe emelkedhetne, a lábait jégtömb veszi körül, mely egyre feljebb halad a testén, egészen a mellkasáig, ügyelve arra, hogy a szívét ne érje el. A Professzor sosem bocsájtaná meg, ha maradandó kárt okoznék abban az emberben, kit barátjaként emleget, de oly sok keserűséget okozott már neki. A cselekedetem nem végleges megoldás, de talán egy kis időre lelassíthatom, s megakadályozhatom a további pusztításban. Elégedett mosoly rajzolódik ajkaim szegletében, miképp felegyenesedem, s a hideg íriszekbe akasztom sajátjaim.
~ Menj, segíts Kolosszuséknak kimenteni a civileket! ~ csendül Charles hangja az elmémben, így hátat fordítva a jégbe fagyott Magneto képének, indulok el rögvest a reptér aulája felé.

- Az előtörténetem az oldalon lezajlott Polgárháború színterén történt, kiragadva egy kijátszott jelenetet, és picit átformálva azt. : ) Magneto jelenegi aktív userével egyeztetve az áldását adta a fenti szösszenetre. ; ) -


» ❄️ Ice Queen ❄️ »

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Csüt. 19 Okt. 2017, 22:59
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Esther! ••

Elfogadva!
Szívem több szempontból is repes, most, hogy az elfogadódat pötyögöm. Az egyik az az, hogy az öreg Xaviert nem hagyod el, hiszen Jean NJK kariját leadtad, de helyette hoztál egy másik hölgyet a Birtokra. Nagyon köszönöm! :$
A másik pedig, hogy tudom, a karakter a legjobb kezekben van. Régi játékosunk vagy, mindig kitartasz mellettünk (amit soha nem tudok majd eléggé meghálálni), és mindig szuper reagokat kapunk tőled! Alig várom már, hogy a jégkirálynődet is olvashassam!! :3
Esther egy bájos, harmincas évei elején járó ifjú hölgy, aki Xavier csapatát erősíti, és számtalanszor harcolt már az X-Menek csapatában. Nagyon tetszett, hogy körmönfontan visszanyúltál az előző kalandba!! Bárcsak többen élnének ezekkel a lehetőségekkel, hiszen éppen miattatok írjuk ki a kalandokat! Szóval nagyon jól esett a lelkemnek az előtörid, ami nem mellesleg gyönyörűen meg lett írva! <3
Tetszik ez a heves ellenszenved Erik iránt, no nem azért, mert nálam hasonló lenne a helyzet, hanem inkább azért, mert annál inkább várom a játékaitokat! Biztos vagyok benne, hogy izgalomban bővelkedőek lesznek! Very Happy (Ja igen, és nem mellesleg pár napja házasodtak össze az arcaitok! hmm Very Happy)
A jellemleírásod és a külsőd részletezése is fantasztikusan meg lett írva, el vagyok ragadtatva! Very Happy
A jégmanipuláció egy remek képesség, Bobby szuper edzőpajti lehetett a tanulás során évekkel ezelőtt. :3

Node, nem is nyújtom tovább! Köszönöm szépen a lapod nyújtotta élményt! Örülök, hogy itt vagy a mutánsok egy újabb, remek tagjaként. Menj arcot foglalni, s utána már nincs is más dolgod, mint meghódítani a játékteret! Very Happy

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Esther Wolheim - Ice Queen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Xavier mutánsai-