» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
do you think it's still a good idea?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
197
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: do you think it's still a good idea? Pént. 29 Szept. 2017, 18:57
- Biztos vagy benne, hogy jól átgondoltad ezt, bátyám? – pillantok Thor-ra, ahogy megérzem a jeget a talpam alatt, kicsivel később pedig a bőrömön is érezhettem Jötunheim dermesztő hidegét. Már-már megfagy a lehetelem is. – Atyánk azt kérte az Ő nevében járjunk el. Nem hinném, hogy …   tettem egy lépést oldalra, hogy szembe fordulhassak velük. Thor, Sif és Fandral. Mind hárman kivont fegyverrel a kezükben, mintha csak háborúba indultak volna. -  … így értette. – sóhajtottam fel. Igaz, csak az ostoba ember jön Jötunheim-re fegyver nélkül. Laufey elfogta, rosszabb esetben már ki is végezte azokat, akiket Odin ellőttünk küldött ide, tárgyalni. Az, hogy épp nem állunk háborúban Jötunheim-mel, nem jelenti, hogy béke honol a két világ között.
-Elrejthetem magunkat, de csak idő kérdése, hogy ránk találjanak. – ez az ő világuk, jobban ismerik, mint mi. A nyomainkat nem tudom elrejteni, legalábbis nem az összest, amint pedig Laufey rájön, hogy asgardiak érkeztek a világára, kétlem, hogy a nekünk kijáró tisztelettel fogadna minket. A Jötun vendégszeretet nem éppen a legbarátságosabb.
- Kétlem, hogy élnének még atyánk követei. Heimdall sem látta őket, igaz? – pillantottam Sifre. Heimdall szeme elől pedig közel sem olyan könnyű elrejtőzni, a Jégóriások pedig maguktól erre aligha képesek. Úgyhogy, van egy olyan érzésem, hogy a küldetésünk ezen része megbukott, mielőtt elkezdődhetett volna. Őket már aligha vihetjük vissza a családjaikhoz. Odin szeretné elkerülni a háborút, de a Jégóriásokat ez aligha érdekli. Odin utolsó győzelme óta csak árnyékai önmaguknak, nincs már mit veszteniük. Nehéz úgy békét teremteni, ha csak az egyik fél akarja azt.
- Na és te, Fandral? A feleségeikkel biztos találkoztál már …   mosolyra húztam a szám, ahogy a szőke férfira pillantottam. Meglepne, ha lenne olyan szoknya Asgard-on, ami alá még nem nézett volna be. -  … nem tudtál meg tőlük valamit? – van egy olyan érzésem, hogy amennyiben a tudomására is jutott valami, arról közölünk senki nem szeretne tudni.

Sif, Thor, Fandral and me

do you think it's still a good idea?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
443
∆ Tartózkodási hely :
AsgardTárgy: Re: do you think it's still a good idea? Vas. 01 Okt. 2017, 18:01Boys&Sif
legends never die

Loki kérdésére kénytelen vagyok puhán megforgatni a szemeim. Ha bármit megtanulhatott volna eddigi éveink során (bizony, jó pár évre kell gondolnunk...) Thorról, az, hogy Ő és az átgondolás még csak finoman szólva sem találkoztak még az univerzumban. Akár két tökéletesre formált paralel. Ha bárki kérdezne, szerintem egyébként is lehetetlen, hogy Ő valaha is fontolóra vegye a tervei következményeit. De sosem fordulnék el tőle, legyen bármennyire vakmerő és ostoba ötlet. Kénytelen vagyok kissé összehúzni öltözékem, a Jötünhem-i hideg lágyan cirógatja szöveteim. Ellenállunk a fagynak, persze, mondják azok, akik még ezen a vidéken nem jártak soha talán. Loki végül hátrapillant, kénytelen vagyok követni tekintetét a fegyverre kezemben, majd tovább Thor, s Fandral kezeire. Ajkaim megfeszülnek, görcsbe rándulnak, majd elengednek. Lágyan csóválom meg a fejem.
- A jégóriások nem vendégszeretetükről hírhedtek Loki. – félmosolyra görbítem vékony vonalát számnak, majd hagyom egy apró résen kiengedni a levegőt, láthatóvá téve leheletem.  Hallgatom, ahogy ismét megszólal Loki, de ellépek mellette, hogy a magam utam járjam finoman, halkan. Óvatosan, szinte hangtalanul. A jég még csak nem is reccsen súlyom alatt. Hagyom, hagy vitassák meg a férfiak maguk között, hogy érkezzünk közelebb, ám vállam fölött megjegyzem; - Ha előbb tárgyalni kívánunk, nem hinném, hogy az elrejtőzésünk fogja előbbre vezetni ügyünket... – grimasz szalad át arcomon, de a lendületével el is tűnik. Tekintetem társaimon felejtem, megállva tőlük pár lépésnyire.
- Igaz. Ebből kiindulva Odin fiai még nagyobb veszélynek vannak kitéve, nem árt az óvatosság. Ám tekintettel kell lennünk Odin kérésére is... – kérdőn nézek Thorra, lándzsaként tartott fegyverem puhán meglendítve magam körül, mintha csak leejteném azt. Nem akarnék támadónak tűnni - ha nem feltétlenül szükségem, ám ahogy Thor óhajtja, úgy teszek majd. Loki kérdést intéz Fandralhoz is, addig én elfordítva fejem a sötétbe eresztem vizsgálódó tekintetem. Minden mozgás, minden elsuttogott szót próbálok észrevenni. Magaménak tudni a változás bármekkora jelét is. Fel kell készülnünk a támadásra, de elég ébernek kell lennünk ahhoz is, hogy úgy tűnhessünk ártalmatlan látogatók vagyunk... S mindössze hírnökei Királyunknak.
- Nem szívesen szakítanálak félbe benneteket, de talán túl közel vagyunk ahhoz, hogy figyelmetlenek maradhassunk... – bökök állammal a jégtömbök mögé, hol árnyak mozgása látható, s hallhatóak súlyos lépteik.

Uraim!  szuperhős  || dallam ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40Tárgy: Re: do you think it's still a good idea? Hétf. 09 Okt. 2017, 23:01


Welcome in jöttünheim
How can I forget you, friend?


- Igen! - jelentem ki ahogy Lokira pillantok, és aztán körbe a fagyos, jeges Jötunheim terepén. Elképesztően sivár és kihalt jég borította vidék, nem csoda hogy a jégóriások hazája. Elméletileg apánk nevében jöttünk, gyakorlatilag magam sem vagyok benne biztos, csak hogy alaposan felfegyverkezve jelent meg mindegyikünk, még Loki is. Elméletileg, egy diplomáciai küldetésre jöttünk így együtt, és ezért logikus is lenne amit Loki mond, de mégsem vezetne előre.
- Nem rejtőzködni jöttünk, hanem elvileg tárgyalni, de szerintem erre nem igazán lesz alkalmunk, ismerve a jégóriásokat - borongok egy kicsit, még ha átgondolt látogatás is lenne, de gyakorlatilag csak egy homályos utalást kapta, hogy mit kellene tennem, és mit nem, és elindultunk. Heimdall szemei nem látták a követeket, így joggal feltételezhetjük hogy meghaltak.
- Ha Heimdall nem látja őket, én hiszek a szavainak miszerint már nem is élnek - válaszolom, és Sifre pillantok, ahogy megforgatja a lándzsát és rámosolygok. Tudja, hogy tudok magamra vigyázni, de büszke is vagyok, hogy egy ilyen erős harcost tudhatok a barátomnak és bajtársamnak.
- Oh hát azt hiszem értünk jött a fogadóbizottság - mosolyodom el, és teszek egy lépést előre a jégóriások felé. Nem tűnnek túl barátságosnak, és csak remélem hogy kiprovokálják a harcot, mert igencsak viszket a tenyerem a pörölyöm markolatán.
- Nos barátaim, azt hiszem a tárgyalásnak vége - pillantok körül ahogy az első óriés támadásra emeli a lándzsáját. Én sem habozok, de annyi eszem azért van hogy megvárjam, ők támadjanak először, hogy jogos önvédelemre foghassam a pusztítást, amit mi itt négyen véghez viszünk majd. Szőke bajvívó barátomra pillantok.
- Adjunk nekik pajtás! - vigyorodom el.

Music: ♪ Calling
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
6Tárgy: Re: do you think it's still a good idea? Vas. 15 Okt. 2017, 14:16Big Hero 4
Let's have some fun, ladies and gentlemen!

"Van egy ötletem!" – mindig így indul, s aztán mindig ez lesz a vége. Valamelyik távoli birodalom csücskében kötünk ki, ahol hideg van, sötét van, esetleg a változatosság kedvéért forró láva örvénylik alattunk, de Thor arcán az öntelt mosoly egy árnyalatnyit sem fakul meg, miközben mi vakon követve őt próbálunk egymásba és a túlélésbe kapaszkodni. Mindig ugyanaz a séma, és mi mindannyiszor bedőlünk neki, talán csak azért, mert azt hisszük, ezúttal más lesz, ezúttal jobb lesz; vagy pedig titokban élvezzük a kalandokat, a harc izgalmát, és tudjuk, Thor sosem hagyna minket cserben. Valószínűleg én az utóbbi kategóriát erősítem, hiszen már akkor sejtettem, mikor elindultunk, hogy színes kis csapatunkat ha összeadjuk a diplomáciai küldetéssel, akkor az egyenlőség jel végén nem állhat semmi pozitív.
Kivont karddal szemlélem Jotunheim kopár csúcsait, csizmám talpa alatt halkan serceg a jég és a hó. Egy naiv kis részem még hinni szeretné, hogy megúszhatjuk ezt az egész kalandot erőszak nélkül, nagyobbik, igazabb felem azonban alig várja, hogy szétcsapjunk a jégóriások közt. Loki felvetését hallva egyből a fegyveremre pillantok, majd a többiekre, kik hozzám hasonlóan szintúgy harcra készek.
- Ha pont úgy járnánk el, ahogy az előttünk tárgyalni küldött követek tették, pontosan ugyanarra a sorsra is jutnánk, mint ők - jegyzem meg széttárt karokkal, együttérző "leszavaztunk" pillantást küldve az ifjabbik felé, csakhogy erősítsem az ellentábor véleményét. Odin király tárgyalási stratégiája láthatóan nem vezetett eredményre, így kénytelenek leszünk némi változtatást beeszközölni, ha sikerre szeretnénk vinni az ügyét. Elcsípem Sif kérlelő pillantását Thor irányába, és fanyar félmosollyal elkönyvelem magamban szegény harcosnő hiábavaló reményeit. Ha vezetőnket egyszer megszállja a harci szellem, onnantól hiába szép szó és könyörgés... Egyedül azt sajnálom, hogy Hogun és Volstagg nem tarthattak velünk, hiányosnak, szellősnek érzem oldalamat nélkülük, hiszen bár számtalan kalandot megéltünk együtt így hatan, mégis csak a mi hármasunk az, a Három Harcos, mely igazán eféle kalandokra termett.
Loki megjegyzése az eddigieknél szélesebb mosolyt csal az arcomra. Tartásom fellazul kissé, ahogy hetykén közelebb lépkedek hozzá, laza nyolcasokat festve kardom pengéjével a levegőbe.
- Bár egy igazi férfi nem nevezheti magát válogatósnak, ha a gyengébbik nem által kínált gyönyörökről van szó, a jégóriások népe eddig mindig is kívül esett az érdeklődési köreimen. Jobb szeretem, ha egy nő ölelése - s ezt véletlenül se vedd magadra, drága Sif -, pont olyan, mint a természete: forró. - megjegyzésem végén cinkos mosollyal szegem le állam Loki előtt, habár nem hiszem, hogy ő olyan sokat tudna a női test melegéről. Sif megjegyzése azonban leolvasztja arcomról a mosolyt, fejem egyből az említett irányba fordítom. Bolondos mozdulataim megkomolyodnak, kardomat magam elé emelve rántom elő társát is hüvelyéből, hogy kettejüket keresztezve Thor mellé húzódjak. Talán ezúttal is elmarad a diplomácia, talán lépésről lépésre ugyanazt a megszokott sémát követjük, mint eddig mindig, de ha már itt vagyunk, élvezzük hát ki a harc lehetőségét és adjunk elleneinknek egy jó nagyot!
A szőke isten megjegyzésére csibészes mosollyal bólintok, néhány bemelegítő mozdulattal megsuhintva kardjaimat.
- A diplomácia nevében, fegyvert elő! Vagy még mindig el óhajtanál rejteni minket, Loki? - sandítok az ifjabb felé, aztán tekintetem a mozgolódó árnyakra tapad, enyhe terpeszbe csúszva, megfeszült izmokkal várom, mi következik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
197
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: do you think it's still a good idea? Yesterday at 18:53
- Csak azt mondom, ha fegyverrel jövünk, ne lepődjetek meg, ha ők is. – vontam meg a vállamat, nem mutatva ki csalódottságom. Megint nem hallgatnak rám. Thor ezt egyébként is versenysportként űzi, a többiek pedig inkább hallgatnak rá, semmint rám, mindegy, hogy mit mondok. – Inkább mi lepjük meg őket, mint ők minket. – nem hinném, hogy a fegyvereknél többet ártana az, ha elrejteném magunkat egy darabig. Azonban … Thor ebbe soha nem menne bele. Ő túl büszke ahhoz, hogy … elrejtse magát és fű alatt jusson közelebb Laufey-hoz. Ő inkább vágná keresztül magát fél Jötünheim-en, semmint, hogy valaki akárcsak egy kicsit is joggal nevezhesse őt gyávának. Szép dolog a büszkeség, de csak gátolja az embert az esetek többségében. Na persze … én könnyen beszélek. Asgard-ban szeretnek a becsületem hiányáról beszélni. – De persze, ahogy akarjátok. – hagytam rájuk nagyot sóhajtva. Az én tőreim azonban továbbra sem pihentek a kezemben.
- Laufey kétségkívül szívesen látná a fejünket egy karón, Bátyám! – adok igazat Sif-nek, majd Thor-ra pillantok. – Félek úgy kevesebb szívet dobogtatnál meg. – habár a bátyámhoz intézem a szavaimat, Sifre pillantok, ahogy kiejtem őket. Ironikus, hogy Thor az egyetlen, aki nem látja, hogy miként is érezz iránta. Igaz, a bátyám szeret nagyra lenni magával, nehéz lehet olykor az egóján kívül mást is észre vennie.
Fandral szavai először úgy vágtak meg, mintha csak a kardjával sújtott volna le rám. Egy igazi férfi … mindannyian jól tudták, hogy nincs jó hírem, hogy Thor árnyékában senkit nem érdekel a király másodszülött fia, aki még csak véletlen sem olyan daliás, mint a trónörökös. Engem kibeszéltek a hátam mögött, gúnyoltak mindig is. Előbb vakították volna meg magukat, semmint ünnepeljenek, vagy éltessenek. – Ne aggódj, Fandral, nálad kevesebb igazi férfi – az ő szavaival élve - … van az univerzumban. – mosolyodtam el. Aligha akad olyan férfi ebben a galaxisban, aki kevésbé lenne válogatósabb, mint ő. Ebben az egyben szinte biztosan Thor felé nőtt. Azt hinné az ember, hogy emiatt rossz híre van Asgard-ban, de épp ellenkezőleg.
Sif szavait hallva követem a tekintetét, ahol a jégóriások semmi mással össze nem téveszthető sziluettjét pillantom meg. Ez gyorsabban ment, mint hittem volna.
- Úgy túl könnyű dolgod lenne, Fandral. – pillantottam felé, majd a felénk rohanó jégóriásokra. Amint megbizonyosodtak arról, hogy honnan jöttünk, figyelmeztetés nélkül, kivont fegyverrel rohantak felénk. – Egy igazi férfi harcoljon szemtől szemben az ellenségével … -  ahogy a szavakat kimondtam, már nem láthattak engem. Csak akkor tűntem fel újra, mikor a legközelebb érő jégóriás, aki megelőzte a társait, fájdalmasan ordított fel, majd dőlt el a hóban, a tőrömmel a hátában. Kihúzva azt belőle tettem pár lépést hátra, hogy egy vonalban legyek a többiekkel, várva, hogy elérjen minket az igazi roham. Fandral talán igazi férfi, én viszont … okos férfi vagyok.

Sif, Thor, Fandral and me

do you think it's still a good idea?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: do you think it's still a good idea?

Vissza az elejére Go down

do you think it's still a good idea?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Algernon & Gwen – Good luck

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: VilágÛr :: Kilenc birodalom :: Jotunheim-