Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Az íjász és a boszorkány


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
48
∆ Tartózkodási hely :
Pietro mellettTárgy: Az íjász és a boszorkány Vas. 24 Szept. 2017, 21:26I'm trying to say something

Ultron legyőzése után, a Stark toronyban.

Sikeresen legyőztük a fémszörnyet, Ultront, és valahogy úgy alakult hogy Pietroval mi is a bosszúállók mellé álltunk a harcban, és most itt vagyunk a hatalmas és fényűző toronyban, ahol a többiek is az idejüket múlatják. Nekünk amúgy sem nagyon lett volna hová mennünk, így még jól is jött ki a helyzet. A bátyámnak tetszik a hely, és lelkesen cikázik összevissza, amilyen mozgás igényes. Mosolyogva hagyom neki, nem tartom vissza hadd menjen is ismerkedjen csak az itteniekkel. Én is ezt teszem, ahogy a lenti gyakorló terem felé indulok, ahol láttam már többeket edzeni. Most nem vagyok edzéshez öltözve inkább csak kényelmes kis szoknyába és fekete felsőben vagyok, nyakamban a kedvenc nyakláncaim, és egy kényelmes kis magasított sarkú cipő. Nem remélem hogy találkoznék valakivel, de nincs ellenemre a társaság sem. Próbálom megismerni a hősöket, a bosszúállókat akik befogadtak maguk közé még úgy is, hogy eleinte ellenük játszottunk.
Bekukkantok a terembe és elmosolyodom. Egy ismerős íjász áll nekem háttal, és feszesen tartja a fegyverét, és lő. Egyszer, kétszer, háromszor, de a harmadik nyilát már manipulálok, és egy szép kör alakot ír le előtte a levegőbe mielőtt visszalebegne a keze ügyébe. Az erőm színe jellegzetes, és nyilván elsőre kitalálja hogy én lehetek a csaló.
- Szia. Bocsi, nem bírtam ki - utalok a kis csínyemre, hiszen akár köszönhettem is volna rendesen, nem kellett volna a nyilával játszanom.
- Nem zavarok a gyakorlásban? - kérdezem tőle ahogy beljebb lépkedek, és körülnézek a gyakorlótéren ahol most célbábuk vannak felállítva és többnek a fejéből, és különböző részeiből nyilak állnak ki. Ezek szerint nem most kezdte a gyakorlást. Nekem is illene, de még nem szántam rá magam. A skarlát erőmmel tudnék elvileg fegyvereket is káészíteni magamnak, de még nem csináltam. Talán ezért is jöttem le ide, hogy ezt próbálgassam, a fizikai kondícionálás helyett.
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
39Tárgy: Re: Az íjász és a boszorkány Vas. 05 Nov. 2017, 20:33← Wanda & Clint →

Stark és a hülye ötletei, mert Ultron létrehozása tényleg az volt, persze nem azért csinálta, hogy elpusztítsa vele a világot, csupán hiba csúszott a mátrixba. De akkor is, tényleg haragszom rá, noha Víziónak örülök, nem rossz arc. Legalább ennyi jó történt, és a Maximoff ikrek is mellettünk vannak. Nem hibáztatom őket amiért először Ultron mellé álltak, az a gép jól forgatta a szavait, akárhogyan is nézem. A lényeg amúgy is azon van, hogy mellettünk vannak, és segítünk nekik. Bár nem sok mindent tudok hozzátenni a dolgokhoz, ám azt tudják, hogy bármikor fordulhatnak hozzám. Egyszerű ember vagyok, nincs szupererőm, de szuper türelmem van, az is valami.
Ha úgy tetszik mi vagyunk nekik az új család, kissé zűrös, de a lényeg, hogy itt vagyunk egymásnak.
Kora reggeltől a gyakorlóteremben állomásozom, néha muszáj ezt is, csukott szemmel képes vagyok lőni, mégis fontos a testem karbantartása. A cirkuszban se volt másképpen, addig kellett gyakorolnom amíg vér nem serkent az ujjaimból, aztán kezdődött az egész elölről. Talán ennyit köszönök a mesteremnek mást nem. Miatta hagyott el a bátyám, Barney, akinek a mai napig nem tudtam megbocsátani, pedig régen történt.
Az első két nyíl pontosan oda megy, ahova szeretném, a harmadikkal már aprócska probléma akadt. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, és elkapom az elszökött fegyvert. A Skarlát Boszorkány megérkezett.
- Szia Wanda. Ugyan, gondoltam, hogy egyszer megcsinálod velem, túl csábító lehetőség, és mára eleget edzettem. – vonom meg a vállamat könnyedén.
- Sosem zavarsz, ezt te is tudod. – pillantok rá, majd leteszem az íjamat, és a tegezt is a helyére rakom.
- Gyakorolni szeretnél? Vagy tök mást csinálni? Ha az előbbi segíthetek neked,ha az utóbbi abban is, csak találd ki mit csináljunk. – állok meg mellette, kíváncsi tekintettel. – Mondd csak, hogy érzed magad? -

 ha nem tetszik, pm :3 || dal jöhet ide

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
48
∆ Tartózkodási hely :
Pietro mellettTárgy: Re: Az íjász és a boszorkány Szomb. 30 Dec. 2017, 15:42Stepfather


Unatkozom a szobámban és inkább elindulok hogy megismerkedjek azokkal, akik befogadtak maguk közé. Nem tudom merre jár a bátyám, de valószínűleg ő is ugyanezt teszi éppen. A gyakorlótermeknél egy ismerős alakba botlom, méghozza az íjászba, Clint Bartonba, aki felrázott minket és szembesített azzal hogy döntenünk kell, melyik oldalt segítjük inkább. Nem volt könnyű döntés de igaza van, és mivel idősebb kicsit nálunk, a szavai is jobban megmaradtak.
Nézem ahogy gyakorol, olyan egyenesen áll, olyan rendíthetetlenül, és a találatai is pontosak. Kettő legalábbis, mert a harmadiknál csalok és eltérítem a nyilat, és nem is csalódok, pillanatokon belül felém fordul, és nem haragszik meg a kis csínyem miatt, így én is beljebb lépek és körül nézem.
- Ahogy elnézem, nem most kezdted el a gyakorlást. Mennyi időt töltessz naponta itt? - kérdezem ahogy körbejárok, és a nyilakat nézem. Egy gyors mozdulattal küldöm meg az erőm és minden nyíl kiszakad a helyéről, és katonás sorrendben felsorakoznak a férfi előtt hogy eltehesse őket ha akarja.
- Őszintén szólva nem tudom mit akarok csinálni, és csak a vakvilágba indultam el. Ismerkedek a hellyel, és mindenkivel aki itt van. Gyakorolnom is kellene, de nem tudom hogyan. Még nem találtam ki a módját hogyan használjam ki jobban az erőm - sóhajtok fel, és letelepszem egy zsámolyra a terem szélénél. Onnan nézek fel Clintre.
- Jól érzem magam, bár kicsit még furcsa hogy egyszerre ennyi ember van itt - válaszolok, hiszen Tony, Pepper és akik összevissza jönnek, mennek. Steve, Rhody és Vízió is persze. Még meg kell szoknom.
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Az íjász és a boszorkány

Vissza az elejére Go down

Az íjász és a boszorkány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző
» [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány
» Shizu Boszorkánykonyhája [T2]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-