» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
Az íjász és a boszorkány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Tartózkodási hely :
Pietro mellettTárgy: Az íjász és a boszorkány Vas. 24 Szept. 2017, 21:26I'm trying to say something

Ultron legyőzése után, a Stark toronyban.

Sikeresen legyőztük a fémszörnyet, Ultront, és valahogy úgy alakult hogy Pietroval mi is a bosszúállók mellé álltunk a harcban, és most itt vagyunk a hatalmas és fényűző toronyban, ahol a többiek is az idejüket múlatják. Nekünk amúgy sem nagyon lett volna hová mennünk, így még jól is jött ki a helyzet. A bátyámnak tetszik a hely, és lelkesen cikázik összevissza, amilyen mozgás igényes. Mosolyogva hagyom neki, nem tartom vissza hadd menjen is ismerkedjen csak az itteniekkel. Én is ezt teszem, ahogy a lenti gyakorló terem felé indulok, ahol láttam már többeket edzeni. Most nem vagyok edzéshez öltözve inkább csak kényelmes kis szoknyába és fekete felsőben vagyok, nyakamban a kedvenc nyakláncaim, és egy kényelmes kis magasított sarkú cipő. Nem remélem hogy találkoznék valakivel, de nincs ellenemre a társaság sem. Próbálom megismerni a hősöket, a bosszúállókat akik befogadtak maguk közé még úgy is, hogy eleinte ellenük játszottunk.
Bekukkantok a terembe és elmosolyodom. Egy ismerős íjász áll nekem háttal, és feszesen tartja a fegyverét, és lő. Egyszer, kétszer, háromszor, de a harmadik nyilát már manipulálok, és egy szép kör alakot ír le előtte a levegőbe mielőtt visszalebegne a keze ügyébe. Az erőm színe jellegzetes, és nyilván elsőre kitalálja hogy én lehetek a csaló.
- Szia. Bocsi, nem bírtam ki - utalok a kis csínyemre, hiszen akár köszönhettem is volna rendesen, nem kellett volna a nyilával játszanom.
- Nem zavarok a gyakorlásban? - kérdezem tőle ahogy beljebb lépkedek, és körülnézek a gyakorlótéren ahol most célbábuk vannak felállítva és többnek a fejéből, és különböző részeiből nyilak állnak ki. Ezek szerint nem most kezdte a gyakorlást. Nekem is illene, de még nem szántam rá magam. A skarlát erőmmel tudnék elvileg fegyvereket is káészíteni magamnak, de még nem csináltam. Talán ezért is jöttem le ide, hogy ezt próbálgassam, a fizikai kondícionálás helyett.
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
35Tárgy: Re: Az íjász és a boszorkány Vas. 05 Nov. 2017, 20:33← Wanda & Clint →

Stark és a hülye ötletei, mert Ultron létrehozása tényleg az volt, persze nem azért csinálta, hogy elpusztítsa vele a világot, csupán hiba csúszott a mátrixba. De akkor is, tényleg haragszom rá, noha Víziónak örülök, nem rossz arc. Legalább ennyi jó történt, és a Maximoff ikrek is mellettünk vannak. Nem hibáztatom őket amiért először Ultron mellé álltak, az a gép jól forgatta a szavait, akárhogyan is nézem. A lényeg amúgy is azon van, hogy mellettünk vannak, és segítünk nekik. Bár nem sok mindent tudok hozzátenni a dolgokhoz, ám azt tudják, hogy bármikor fordulhatnak hozzám. Egyszerű ember vagyok, nincs szupererőm, de szuper türelmem van, az is valami.
Ha úgy tetszik mi vagyunk nekik az új család, kissé zűrös, de a lényeg, hogy itt vagyunk egymásnak.
Kora reggeltől a gyakorlóteremben állomásozom, néha muszáj ezt is, csukott szemmel képes vagyok lőni, mégis fontos a testem karbantartása. A cirkuszban se volt másképpen, addig kellett gyakorolnom amíg vér nem serkent az ujjaimból, aztán kezdődött az egész elölről. Talán ennyit köszönök a mesteremnek mást nem. Miatta hagyott el a bátyám, Barney, akinek a mai napig nem tudtam megbocsátani, pedig régen történt.
Az első két nyíl pontosan oda megy, ahova szeretném, a harmadikkal már aprócska probléma akadt. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, és elkapom az elszökött fegyvert. A Skarlát Boszorkány megérkezett.
- Szia Wanda. Ugyan, gondoltam, hogy egyszer megcsinálod velem, túl csábító lehetőség, és mára eleget edzettem. – vonom meg a vállamat könnyedén.
- Sosem zavarsz, ezt te is tudod. – pillantok rá, majd leteszem az íjamat, és a tegezt is a helyére rakom.
- Gyakorolni szeretnél? Vagy tök mást csinálni? Ha az előbbi segíthetek neked,ha az utóbbi abban is, csak találd ki mit csináljunk. – állok meg mellette, kíváncsi tekintettel. – Mondd csak, hogy érzed magad? -

 ha nem tetszik, pm :3 || dal jöhet ide

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Az íjász és a boszorkány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző
» [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány
» Shizu Boszorkánykonyhája [T2]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-