HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Hela; the queen of life&death

avatar

∆ Hozzászólások száma :
67
∆ Tartózkodási hely :
~NY (yet)~A poszt írója Hela
Elküldésének ideje Szomb. 23 Szept. 2017, 16:17
Ugrás egy másik oldalra

Hela

the queen of life&death
biográfia

becenév » Az alvilág királynője, ...lelkek gyűjtője, holtak istennője, asgardi istenség, időnként élet&halál uralkodónője, hmm, egyébként Hela! De ahogy csak jól esik.
születési idő » Évszázadokkal ezelőtt...
születési hely »  Jotunheim
kor » Túl vén...
play by » Cate Blanchett
csoport » ellenségek
tartózkodási hely » Hell. A pokolban...
család » Édesanyja Angrboða. Apja asgardi istenség. Jotunheimben született. A Nornok megjósolták Odinnak, hogy Hela nagy veszélyt fog jelenteni az istenekre, Odin úgy döntött, Hela ő fogja őrizni a holtak szellemeit, és birodalmává Hel-t tette, a kilenc világok egyikét, így Hela a holtak istennőjévé vált. Azonban Odin az asgardiakat és a csatában elesett híveiket nem adta át, számukra létrehozta a Valhallát, Asgard egy távoli szegletében. Ezzel meg is történt az első törés Hela és a többi isten közt, hiszen az istennőnek céljává vált, hogy megszerezze az asgardi lelkeket is, különösképp Odinét...jellem és külső »
 "Heláé bármely másik isten ereje és tehetsége, rengeteg haraggal. Dühös, és vissza akarja kapni, amiről úgy érzi, hogy jog szerint az övé. Idáig a sötétségben élt, ahol ő maga is azzá vált. Most a halál manifesztációja."

••

Hela tulajdonképpen nem skatulyázható be gonosznak, vagy jónak. Az ő nézetei és gyakran cselekvései is eltérőek, változóak. Ő maga folyamatosan változik, tanul. Mások befolyásolták életének alakulását, nem segítették jobbik oldalát abban, hogy fejlődni tudjon. Élvezettel vitte véghez bosszúját, bűntudat nem mardossa, azonban egy egész bolygó halálát már a szívére venné. Nehéz róla eldönteni, hogy miféle értékeket birtokol és mennyire képes ártani másoknak. Időnként önző, irigy, bosszúálló és hűvös - máskor kacér, pajkos és bájos.
A viselkedése attól függ, hogy Te ki vagy...

-

A testének jobb oldala teljesen életben van, de a bal oldala halott és elpusztult. Ebben az állapotban született. Azt gondolják, hogy a köpeny nélkül Hela képtelen lenne elhagyni a halottak birodalmát, de tévednek ezzel kapcsolatban. Általában fejdíszében mutatkozik, hiszen erővel ruházza fel - de előszeretettel engedi ébenfekete hajzuhatagát vállaira omlani. Karcsú, feszes tartás jellemzi. Markáns áll, sápadt bőr, méregzöld íriszek, rózsaszínű - telt ajkak. Idomai igazán nőiesek.

••

"Egyszerre nagyon ijesztő és bájos is, ugyanakkor gyilkos és szörnyű." ~

képesség »
Emberfeletti erő, gyorsaság és állóképesség; Figyelemre méltóan hatalmas emberfölötti erőt birtokol, nagyobb, mint a legtöbb Asgardié. Tehetségesnek bizonyul, ereje vetekszik Thoréval. Közel 100 tonnát meghaladó súlyt képes megtartani, emelni, hárítani. Futásának és mozgásának sebessége a leggyorsabb, legsportosabbakét is megszégyenítő.

Öngyógyítás; Hela teste lényegesen kevesebb méreganyagot termel, mint az emberi testek vagy a legtöbb más Asgardi a fizikai aktivitás során. Ennek eredményeként Hela szinte korlátlan fizikai állóképességgel rendelkezik. Annak ellenére, hogy a testének nagy az ellenállóképessége a sérülésekkel szemben, még elszenvedheti azokat. Teste azonban képes magas szintű emberfeletti sebességgel és hatékonysággal gyógyítani magát. A gyógyító képességének mértéke jelentősen meghaladja az Asgardiak túlnyomó többségét.

Asztrális vetülések létrehozása;
Képes asztrális formában utazni, ugyanolyan halálozási képességgel bír, mint fizikai formája. Asgardi anyagcseréje miatt nincs semmilyen korláttal arra az időre, amelyet fizikai formájától távol képes eltölteni. Ellentétben a halandók asztrális mértékeivel. Így, amíg ő akár öröklétnek tűnő időintervallumot képes e formában tölteni, addig egy földi varázsló belehalna abba.

Magas szintű mágia használat;
Sokféle célra nagy mennyiségű mágiát manipulálhat, mint pl. Határtalan asztrális vetület, tüzelő halálos energiacsavarok a kezéből - amelyek képesek megölni egy halhatatlant is, levitálni képes, időutazást és a illúziókat generálni.

Továbbá képes átadni az energiát a kezével és felhasználni őket, életet menteni, ahogy erőteljes ütést mér a sebzett, haldokló testre. Még a legerősebb asgardi testet is rendbe hozhatja. Erre utal, a "Dicsőség Keze".

Hatalom élet és halál felett;
Az asgardi istenek életének és halálának erejét tartja kezeiben. Birtoklója lelkeiknek. Az Asgardiak halála kissé különbözik a földi emberek halálától. Mindkét esetben a testtel megszűnik az összes funkció és tevékenység, de míg a halandó szellemek a halál pillanatában megmenekülnek a fizikai formától, lelkekként szabadon távoznak, az istenek szellemei a testükben maradnak, amíg a halál istennő ki nem húzza őket és elküldi őket a birodalmába. Ezek a szellemek (vagy asztrális ének) továbbra is az örökkévalóságban maradnak; Hel és más-dimenziós birodalmaiban láthatólag örökké élnek, ahol Hela irányítása alatt kvázi-fizikai létezésre tesznek szert.

A harcban hősiesen meghalók lelkei a testükön belül maradnak, Hela kíséri ezeket a hősöket Valhalla felé vezető úton, de nincs joga irányítani őket. Habár Hela rendszerint elégedett azzal, hogy megvárja, amíg egy asgardi a halálos sebek elhalálozása előtt áll, majd megérinti őt, és elvonja a szellemet a testéből. A tökéletesen egészséges Asgardiakat csak akkor öli meg, ha őt választják. Mindössze egyetlen érintése - a csupasz bőrrel, és áldozata a halálévá válik. Azonban olyan misztikus csavarokat is tervezhet, amelyek meggátolják a céljukat, vagy meghalnak, még akkor is, ha a cél testének egy részét érinti csupán, amelyet ruházat borít.

Hela érintése végzetes a halandók számára, általában nem hagyja el Asgard dimenzióját, vagy csak nagyon ritkán. A halhatatlanok lelkei nem kecsegtetőek, de ennek ellenére előszeretettel játszadozik velük...

Minden nyelv tudása; Képes megszólalni, megérteni a Kilenc Birodalom összes nyelvét.

fegyverek »
Éjkard; Gyakran felfegyverkezik a kardjával,  jól képzett kardvívó. A kardnak különleges erejét csak ő képes életbe hozni. Kizárólag neki engedelmeskedik. Mérhetetlen károkat képes okozni vele, akár egy nukleáris robbanás.

Köpeny; Amikor köpenyét viseli fejdíszével, Hela teste teljesen él és egészséges. Azonban, ha megfosztják tőle, visszatér az igazi formájához. A testének jobb oldala teljesen életben van, de a bal oldala halott és elpusztult. Ebben az állapotban született. Azt gondolják, hogy a köpeny nélkül Hela képtelen lenne elhagyni a halottak birodalmát, de tévednek ezzel kapcsolatban.

//forrás: képregények&animáció//

előtörténet »
A lávafelhő első sugarai narancssárgás bíborrá festik az ég alját, a föld alját, azt hol léptei lenyomata parázslóan sisteregve sikoltanak fel minden alkalommal, mikor a sötétségbe öltözött Királynő felvonul területének zónáin. A fejüket álomra hajtani készülő, öröklétre kárhoztatott lelkei lágyan megcsillantják a reszkető kráterre hajazó oszlopsorokat. Ijesztő, vagy épp mókás vigyorai elveszítik fényüket, s az evilági vándordémonok visszatérnek a rejtélyekkel kecsegtető, csalóka túlvilágról, hogy otthonukban megpihenjenek az Istennő ölében, békésen, míg el nem jő a következő száműzetésük. Időnként, ha úgy adja kedve befogadja más dimenziókba üldözött lényeit. Engedi nekik, hogy visszatérjenek, bár erre nincs túl sok jelentkező a világban. Abban, amit Hela ismer...

Hell nem olyan fényes, mint Asgard. A nőnek nem adatott meg, hogy becsben tartsák, noha léte miatt kijárna neki is, épp úgy, mint bármelyik fenn lustálkodó éginek. Az ő birodalmát nem kíséri pompa, nincsenek dicső harangszók és még csak repülő szárnyasok sem. Nem imádkoznak őhozzá. Nem. Átkozzák, félik e helyet. A legdicsőbb hősök sem veszik nevükre, tudván Hela birodalma milyen horderővel bír. Hell egy méreggel feltöltött üreges, kesernyés ízzel felitatott, sötét folytonosság.
Egy lélek sem tért haza a pokol feneketlen gyomrából, ha megérinti őt Hela hívószava. Otthonába a mozdulatlan kortalanság költözött, csupán a lelkek etetik. Feltöltik. Az igazi hajsza, amire az Istennő elfedett érzőpontjában vágyódik, odafenn várna rá. Ott, ahonnét Odin száműzte őt. Ott, ahol dicsőíteni, kiáltaniuk kellene nevét. Bizony, ott volna helye...


••

Ha hosszú éveken keresztül táplál sötétség, harag és gyűlölet, nem gondolod át, hogyan változtathatnál. Nem látsz esélyt rá, hogy megmentsd a kapcsolatot, a kialakult helyzetet. Egyetlen célod formálod és, amint lehetőséged nyílik mozdulni, tenni érte, így teszel. Ekkor már nem számít, hogy miféle kalapácsos istenség érkezik a helyszínre, ahogy azzal sem törődsz, hogy a szövetségesed gyermeke is feltűnik. A pokol úrnőjének egyetlen célja a sereg élén ragyog. Odin. Az ellenség, a férfi, a vénember, aki úgy döntött, hogy nem hagy lehetőséget számára, hogy bizonyítson. Akkor neki miért kellene haboznia bármilyen teremtmény megjelenése miatt?

••

Gomolygó füstfelhőként tér haza Hellbe. Egy ilyen fárasztó kiruccanás után felüdülés lelkének a sötét forróság. Állát felszegve, tenyereivel végig simít arcának ívén, beletúrva hajába.
- Ó, de hiányzott már... - kéjesen felnyög, miközben felnyitja íriszeit, hogy körbetekintsen. Szokatlanul sok démon kering a levegőben, mosolyt csalva ezzel uralkodónőjük arcára. Léptei kecsesek, könnyűek, miközben a katonáknak létrehozott börtönök kongó ürességébe mered. Eszébe jut, ahogyan a Titán először tette lábát be Hellba, majd hogyan gyilkolta meg Odint - Ó, bárcsak újra és újra megtehetném! - gondolva. Gerince mentén csikorgó ropogás, ahogy eszébe jut, ahogy felsejlik benne az a rengeteg sikoly és fájdalom, amit a Földön hallattak a halandók Thanos utolsó cselekedete során. Mi mást tehetett volna? Elárulta a szövetséget, ezzel felfedve lényében lakozik jó is, több ő, mint a Pokol Úrnője.
Fáradt, íriszei félig lehunyva, miközben köpenye súrolja Hell parázsló felszínét. Egészen barátságos pillantást vet az utolsó asgardi lélekre, aki továbbra is társaságában ragadt. Szemeiben gonosz csillám villan, ahogyan kiszélesedik mosolya és ajkai elnyílnak.
- Remekül fogunk szórakozni... - közelíti meg a férfi celláját, hogy fejét oldalra billentve alaposabban szemügyre vehesse Fandralt. A nő le sem veszi róla a tekintetét. Jobb karját felemelve bejáratot nyit a bajvívóhoz és a következő pillanatban belépve hozzá - maga mögött zárja le azt. Álla fölött háta mögé tekint, majd vontatottan fel a férfira, akinek e percben már Hell felszínéről nyújtózó lelkek - kezei fognak karjaira és lábaira.
- Legalábbis én biztosan! - nedvesít ajkain, kacér mosollyal méricskéli a férfit, végül elhajítja kesztyűit, s minden további darabját öltözékének...


'Még találkozunk...

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Kedd 26 Szept. 2017, 21:59
Ugrás egy másik oldalra

•• Drága Pokoli Maca! ••

Elfogadva!
Mint Thanos ideiglenes gazdája, mondhatnám, hogy árulásod nem marad következmények nélkül.. dehát a Pokolban vagy. Lehet rosszabb? Very Happy
A lapod minden sora pokolian tetszett, nagyon "dög" vagy, nem csodálom, hogy a 3. nagy kaland végére alig volt férfi, aki ne akart volna benézni a bőrszerkód és a köpenyed alá. xD
A karaktered megtartása és NJK-ból teljes értékű karakterré alakítása a lehető legjobb döntés volt! A hölgyemény a Marvel Univerzum egyik legérdekesebbje. Félig halott, parancsol a démonoknak, holtakat enged vissza, gyógyít, érintésétől minden ember azonnal elpusztul, kardja mindenkit elsöpör és még sorolhatnám. Gyönyörűen összefoglaltad a képességleírás részt. Hela erős, de mi így szeretjük. Very Happy Aztán meg ott a jellemleírás. Szuper lett! Tényleg nehéz eldönteni rólad, hogy egy 10-es skálán mennyire vagy gonosz. Lehet ezt szavazásra kéne bocsátani a tagok között Very Happy ...
A külsőd egy dögös középkorú nőé, aki még mindig megdobogtatja a férfi szíveket! Very Happy

Az előtöridben bemutatod a korántsem wellness-fitness központra hajazó birodalmad. Szívesen elnéznék egy tárlatvezetésre, de azért nem lennék a vendéged utána! Very Happy
És amikor elengeded a népet, Te pedig végigsuhansz egészen szerencsétlen halálra várt Fandralig... és ami utána jön Very Happy ... nem igazán tudom sajnálni azt a jóembert, mert élvezet volt olvasni, ahogy beleveted magad... a sűrűjébe Very Happy

No, de nem is tartalak fel tovább! Ne várasd a többieket! Az arcod már foglalt a korábbi NJK lapod miatt, ezért már csak az van hátra, hogy belibbenj Fandralhoz és meghúzd... a fülét! Very Happy
Köszönöm az élményt! Very Happy

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
49
∆ Tartózkodási hely :
• New York cityA poszt írója Fandral
Elküldésének ideje Szomb. 04 Nov. 2017, 16:05
Ugrás egy másik oldalra

Drága Hela!

Eddig még nem ragadtam meg az alkalmat, hogy kifejezzem, mennyire gyönyörűséges lapot és karaktert raktál össze a rendelkezésedre álló mozaikdarabkákból - mondjuk úgy, hogy kissé elfoglalt voltam egy közös ismerősünknek köszönhetően... hmm -, most viszont szeretném bepótolni e megbocsáthatatlan hiányosságot, úgyhogy jöttem elregélni neked, mennyire imádom a lapodat, az első betűjétől az utolsóig! őrülten szeret
Hela egész egyszerűen gyönyörű, és talán azt hinnéd, neked ebben semmi szereped, pedig tévedsz! Hiába a szép avatar alany, ha nem tudod, hogyan játszd ki, semmit nem ér - te azonban feltöltötted az istennőt kecsességgel, eleganciával, minden mozdulatából csöpög a felsőbbrendűség, az erő, közben mégis nőies és vonzó, egy igazi dög! nyáladzik Imádom, ahogy megformálod őt, nagyon jól áll neki ez a gonosz, érzéki stílus, az a hűvös aura, ami körbelengi őt. A te stílusodról nem is beszélve! A leírásaidtól még mindig eláll a szavam, olyan gyönyörűen fogalmazol, annyira szépek a hasonlataid, olvasmányosak a leírásaid, az ember pedig szabályosan beleborzong, ahogy olvassa a soraidat! Sikerült elérned, hogy a fél fórum Hela lábai előtt heverjen, holott nem egy szent, meg nem is mai csirke, mégis úgy feltöltötted, kiszínezted, saját ízedre formáltad őt, hogy bátran mondom, nem csak az én szívemet rabolta el! ultralove (Ám kész vagyok megküzdeni bárkivel, hogy az enyém lehessen!)
Nem is kívánhatnék jobb fogvatartót magamnak, és borzasztóan örülök, hogy megtisztelsz a játékaiddal, hogy én is picit Hela történetének része lehetek! awhh A többiek nagyon is jól tették, hogy marasztaltak, mert a Kilenc Birodalom legdögösebb istennőjével lennénk szegényebbek nélküled - én pedig a Kilenc Birodalom legkülönlegesebb nőjével... szeretés
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Hela; the queen of life&death

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-