» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5Tárgy: Bor Burison Csüt. 21 Szept. 2017, 14:20

•• Bor Burison ••

 The first King of Asgard
NJK biográfia

becenév » Bor
kor » Sok ezer éves
play by » Tony Curran
csoport » Asgardiak
tartózkodási hely » Asgardittlétem oka »
Az általam mélyen tisztelt és nagyra becsült Asgardi játékosközösség sorai közé szeretnék tartozni ezzel a karakterrel. Thanos pusztítása után talán elkél még egy erős kéz az újjáépítők között.

Bor, Buri fia, Asgard alapítója és egyben első nagy királya, a Kilenc Birodalom védelmezője. Született harcos és vezető. Uralkodása idején Asgard a fénykorát élte, birodalma hatalmas volt, s népe pedig jólétben élt. Bor erőteljes uralkodó volt, aki csaták sokaságában edződött meg. A modern kor előtti nagy konvergencia alatt vezette Asgard seregét a gonosz Malekith és sötételf hordái ellen. Komoly áldozatok árán legyőzték az ellenséget és biztonságba helyezték a kilenc világot veszélyeztető Aethert. Ahogy a király egyre nagyobbá vált, beleesett a hibába, ami végül sok uralkodó vesztét okozza. Büszkeség és arrogancia töltötte el. Úgy hitte, hogy senki sincs, aki egykönnyen a halálát okozhatná. Önteltsége vezetett végül a bukásához. Néhány évvel a Svartalfheimi csata után harcba keveredett a jégóriásokkal. Súlyos hibát vétett, amikor alábecsülte őket és hanyag védelemmel vette fel a harcot velük. Ennek az lett az ára, hogy a csata végére egyedül maradt Jotunheim egy kietlen részén. A jégórások és mindenki más azt hitte, hogy megölték, ám csak jégbörtönbe került egy szakadék mélyén, oly sok évezredre feledésbe merülve.
Thanos a végtelen kesztyű erejével megrengette a világot és megannyi átjáró nyílt a világok között. Egy ilyen átjáró robbantotta ki jégbörtönéből és juttatta vissza a királyt Asgardba. A visszatérése keserves élmény volt. Nem fogadta más csak hamu és pusztítás. Az egykor dicső és hatalmas birodalma most romokban hever…  
képesség »
Hatalmas harcos, akinek ereje vetekszik az Odinerővel. Ezzel az erővel fizikai képességeit tudja kiélezni. Lehetővé teszi neki az elemi erők irányítását, többek között a szél és villámok felett. A szeméből energiasugarakat lőhet ki és a testében felhalmozott nyers energiákat kataklizmaszerű pusztításban tudja elszabadítani. Az ősi Asgardiak közül való és talán az egyetlen, aki közülük képes magától repülni, segédeszköz nélkül. Kezében sokszor megfordult a Mjolnir, azon kevesek egyike, akik méltók a használatára. Előszeretettel használja a nagy erejű Gungnirt, a királyi lándzsát melynek ő volt az eredeti gazdája. Gungnir, hasonlóan Mjolnirhez vissza tud repülni a birtokosához. Átjárókat tud nyitni más világokba és olyan halálos sugarakat bocsát ki mint a Pusztító nevű robot. A Pusztító a lándzsa birtokosának engedelmeskedik.
Bor különleges képessége, hogy megérzi a fia Odin jelenlétét, bárhol legyen is a kilenc világban. Visszatérése óta először fordult elő, hogy nem érzi Őt…


Fizikai ereje emberfeletti. Uralkodása idején a legerősebb Asgardi volt.

Gyorsasága felülmúlja a legkiválóbb földi atlétákat is.

Egy átlagos Asgardi nagyjából egy napig bírja fáradtság nélkül, mivel Bor az egyik legősibb közülük ezért az állóképessége valamivel ennél több lehet.

A bőre, izmai és csontjai jóval keményebbek az átlagos Asgarditól.

Sebekből a gyógyulása nagyságrendileg gyorsabb egy átlagos embernél, sőt még a legtöbb Asgarditól is.

Nem halhatatlan, ami annyit tesz, hogy öregszik csak nagyon-nagyon lassan.

A kilenc világ valamennyi nyelvét megérti és tud kommunikálni más idegen nyelvet beszélőkkel is.

Fegyveres és pusztakezes harcban egyaránt a legképzettebbek közé tartozik, mondhatni fegyverrel a kezében született.

Gyengesége a büszkesége, arroganciája és az, hogy legyőzhetetlennek hiszi magát. Egy alábecsült ellenfél könnyen meglepetést okozhat neki, mint ahogy az 5 évezrede is megesett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
604
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Bor Burison Pént. 22 Szept. 2017, 22:27

•• Kedves Bor! ••

Elfogadva!
HEY!

Fura volt leírni, hogy "Kedves Bor..."! Very Happy Mindenesetre örülök, hogy itt vagy, tiszta a szándékod, hogy felbukkantál és jöttél segíteni. Nem kívánok akadályként élni közted és a játéktér között!
Alig várom, hogy olvashassalak a nagy játékmezőn! Jó szórakozást kívánok!! Nem is tartalak fel tovább, foglalj egy arcot, aztán uzsgyi-bele! kacsint_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bor Burison

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: NJK karakterek-