Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
66Tárgy: Vörös és arany Kedd 19 Szept. 2017, 16:19


Vörös és arany
How can I forget you, friend?


Jó érzés hazatérni. Azgard mindig olyan csodálatosan ragyogó, képtelen vagyok megunni, és mindig okoz nekem meglepetéseket, és persze itt él mindenki akiket szeretek. A barátaim, a szüleim, a testvérem Loki. Minden, ami a nagybetűs otthont jelentheti, ahol megannyi örömöm és bánatom van hiszen Loki árulása azért rányomta a bélyegét az egész kastély hangulatára, és noha a legjobb barátaim nem különösebben kedvelték az öcsém, mégis hallgattak rá ha más nem volt, és miattam félre tudták tenni az ellenérzésüket iránta. Most pedig, szomorúvá tesz a tény hogy egy cellában kell őt viszontlátnom. Elodázom a jelenetet, és apámhoz indulok, na meg a drága anyámhoz, hogy elmeséljem nekik merre jártam, mit intéztem. A trónterembe elkísér Sif is, mint mindig és vele is kell később majd értekeznem dolgokról.
Viszont van más dolgom is. Másoknak talán nem lenne olyan fontos, de már régi dolog ez köztem és Leana között, hogy ő lett az egyetlen és egyedüli felelőse a piros palástom állapotnak, és be kell valljam... megint elszaggattam harcokban. Végigcsatangolom a fél környéket mielőtt megállnék Leana otthona előtt. Belépek hozzá, tudom hogy szabad bejárásom van ide. Hátraigazítom hosszú hajam, jelentősen megnőtt, de mit bánom én? Elvileg jól áll.
- Leana? Itthon vagy? Mondd hogy igen és nem hiába jöttem ide - kukkantok be a szobájába és mikor találkozik a pillantásunk elmosolyodom. Igazán gyönyörű, légies jelenség. A hosszú vöröses haja mint a réz csillog, és tudom én ám azt is, ki az aki kedvtelve nézegeti őt.
- Ráérsz most, vagy jöjjek vissza később? - mosolyodom el, mert azt sem bánom, bár nem hinném hogy kitenne innen. Jó barátok vagyunk, és ha épp van ideje, beljebb is lépkedek hozzá, hogy a vendég kanapéra telepedjek ahol ülni szoktam mindig.

Music: ♪ Calling
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vörös és arany

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-