Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Valkyrie & T'Challa


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
408
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: Valkyrie & T'Challa Vas. 17 Szept. 2017, 18:48

•• Valkyrie & T'Challa ••

KeringőA játékban résztvevők: Valkyrie & T'Challa

• Valkyrie látogatást tesz a Föld bolygóra. Ezúttal New Yorkot választja ki magának, ahol találkozik az odaérkező T'Challával. Mindketten ugyanazt az ellenséget üldözik. Egy elmeháborodott férfi robbantgat Brooklyn utcáin. A két hősnek együtt kell felvennie a harcot vele.

- A kezdés joga: T'Challat illeti.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Valkyrie & T'Challa Kedd 31 Okt. 2017, 18:45


Valkyrie & T'Challa


[size=43]Lassan kezdek elpilledni a krémszínű bőrkanapémon, ahol úgy elterülök, mint málnás pite a betonon. Eléggé el vagyok fáradva, annak ellenére, hogy ma még nem is csináltam semmit. Hihetetlen, de néha még a semmittevésben is könnyen el lehet fáradni. Mellettem fekszik az egyik párducom, amit szüntelenül simogatok a kanapéról lelógó kezemmel. Végigsimítom puha, fekete bundáját, miközben elgondolkozom az élet nagy gondjain. Igen, néha azon is kell gondolkodni.[/size]
[size=43]Gondolataimból egy hatalmas robbanás ébreszt fel, ami megrázza az egész környéket. Az ablakok belerezdülnek, mire felpattanok fekhelyemről és az ablak felé rohanok. Kinézek rajta, de akárhogy is kémlelem az utcát nem látok semmit. Mindenesetre magamra öltöm a párducruhát és lemegyek kicsit körbenézni. Nem bizok semmit sem a véletlenre. Kilépek az utcára, mire újból egy robbanás hallatszódik nem messze tőlem. A hang irányába fordulok, majd látok egy maszkos férfit, aki valószinűleg a robbantgató. A férfi észrevesz és elkezd rohanni az ellenkező irányba. Annyi kell nekem, egyből üldözőbe veszem. Azért annak örülök, hogy a robbanásokban nem sérült meg senki, de hamarosan úgyis kijönnek a rendőrök és rendet tesznek, de ezt a bűnözőt nem hagyhatom meglógni. Az üldözés eltart egy darabig, a merénylő a tető felé veszi az irányt egy tűzlétra segítségével olyan gyorsan, hogy még én is aazg érem utól. Pedig elég sportos alak vagyok. A tetőn folytatom az üldözést.  Hirtelen a vállam mellett egy kés suhan el, mire meglepődötten tekintek hátrafelé. Egy harciruhás hölgy áll mögöttem, aki minden bizonnyal a tőrt dobta mögülem. A tőr sajnos (vagy szerencsére) nem találta el a férfit, ezért folytatni kell az üldözést.[/size]
Bocsánat, hogy csak most írtam, remélem tetszik  awhh Ha nem jó PM
••
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
24
∆ Tartózkodási hely :
Eyla mellett~Tárgy: Re: Valkyrie & T'Challa Kedd 31 Okt. 2017, 20:38

*Valkyrie & T'Challa*


Midgard. Milyen régen is jártam errefelé...már majdnem el is felejtettem, hogy hogyan néz ki. Mondjuk azért azt meg kell hogy hagyjam eléggé megváltozott. Régen sokkal tisztább, természetesebb volt, az emberek is kedvesebbek voltak. Most pedig rosszul leszek ettől a tömény kipuffogó szagtól. Ráadásul mindenütt magas épületek állnak és mindenütt beton terül el, amerre csak a szemem ellát. És hova tűnt az a sok növény, fa, kis házikó, a falvak...ennyire megváltozott volna minden? És az emberek is leváltották a lovakat és helyette ilyen berregő masinákkal járkálnak mindenhová. Azt meg kell, hogy hagyjam, sokkal gyorsabbnak tűnnek. De a régi módszereket jobban szeretem. A kilenc világért nem cserélném le Aragorn-t, a pegazusomat egy ilyen vasmasinára. Lehet, hogy én már megmaradok ilyen klasszikusnak.
Tényleg...vajon kedvenc hátasom jól van? Már évszázadok óta nem láttam, mivel fogságba estem a Nagymesternél, aki azért törekedett arra, hogy minnél jobban érezzük magunkat. De azért a teljes szabadságot jobban szeretem. Szeretek járkálni a világok között, meg azért már szívesen hazatérnék a szülőhazámba, Asgardba. Meg már kiváncsi vagyok a többiekre és a szigetre, hogy vajon mennyire változott meg. Már alíg várom, hogy hazatérhessek. Kiváncsi vagyok, hogy találtak e maguknak más vezetőt vagy inkább megvárták hazatértem. Mondjuk így párszáz év után kétlem, de a remény hal meg utóljára. Nekem örökre a kis csapatom marad.
Azért jó, hogy végül sikerült megszöknöm...vagyis inkább megszöknünk. Ugyanis Eyla mindig segítségemre volt. Részben neki közönhetem, hogy most itt vagyok. Sok időbe és szervezésbe telt a szökés megtervezése, de végül megérte. Többet már vissza nem térek arra a bolygóra, akármennyire is könyörögnek. Így is majdnem ezer évembe került a rabság, többet nem tarthatnak kalitkában, mint egy galambot. Szárnyalni akarok, szabad lenni...de azért italt kérnék még...
A szökés után gondoltam, hogy meglátogatom a kilenc világ egyik apró gyöngyszemét, Midgardot, ami ahogy már említettem, nagyon megváltozott és ez elszomorít. Azért jó, hogy Eyla most nincs itt, ő még jobban elszomorodna ettől a szörnyű látványtól, ha jól ismerem, ő jobban szívén viseli a világok sorsát. Szegény lány...ő inkább most elment egy másik bolygót meglátogatni. Én inkább Midgard, az emberek nyelvén Föld mellett döntöttem és nem bántam meg. Legalább látom, hogy mennyit változott a történelem során.
Egy magas épület tetején állok, onnan kémlelem a zajos és mindig nyűzsgő város kis lakóit. A legutóbbi pusztítás jelei is még megláthatóak az épületeken, sok ház össze is dőlt, de szerencsére New York szorgalmas lakói neki is álltak takarítani Thanos után. Igen, tudok az egészről. Egészen Sakaarig ment a híre a Földön való pusztításnak, amit a Titán végzet, aki hála az égnek már nincs köztünk. Márcsak emiatt is voksoltam Midgard mellett. Kiváncsi voltam, hogy hogyan van ekkora megrázkódtatás után, hogyan viseli. De kár, hogy nem maradhatok itt segíteni, mert folytatnom kell utamat Asgard felé, ahol remélem még hazavárnak. Ráadásul Eyla barátnőmmel is megbeszéltük a találkozót, úgyhogy nincs kedvem megváratni őt. Még egy kicsit maradok és merengek a kilátásban, aztán már megyek is.
Vagyis inkább csak mennék, mert hirtelen hatalmas földrengés rázza meg a várost. A hang hallatán összerezzenek, nem igazán hallottam még ekkora erejű robbanást. Lenézek az utcára és látom, ahogy egy fekete maszkos midgardi egy furcsa szerkezetet felhasználva robbantásokkal zavarja az így is nyugtalan város nyugalmát. Mi ilyenfajta szerkezeteket Sakaaron a versenyzők és gladiátorok begyűjtésére használtunk, de legtöbbször még arra sem, mert a Nagymester jobban szerette a versenyzőket élve.
Hamarosan látom, ahogy egy macska jelmezes ember üldözni kezdi, én pedig egyre nagyobb figyelemmel figyelem a hajsza fejleményeit. Nem állok be közéjük igazságot tenni, inkább kivárom, míg a macskaember utóléri a maszkos embert.
Hűha, ez izgalmasabb, mint egy gladiátor mérkőzés az együttálláson. Azok általában mindig olyan unalmasak szoktak lenni, de ez még az én figyelmemet is felkeltik. Lassan kezdek a cicaembernek szurkolni. Látom, hogy a két ember egyenesen felfelé tart, ezért jobbnak tartom, hogyha besegítek egy kicsit a jelmezes férfinek. Lassan mögé lopakodom, majd előveszem az egyik tőrömet, amit még Sakaaron kaptam és egyenesen a maszkos felé hajítom éppen annyira, hogy a macskajelmezest ne találhassa el, de a maszkosat megsebesítse egy kicsit.
De a célpontot benéztem egy kicsit. A férfi kitért az útjából és nem hogy megsebesítette volna, de el se találta. Mondhatom szép kis célzás.
Odamegyek a macskaruháshoz, a jobb karomat vállára helyezem, majd egy egyszerű mozdulattal finoman ellököm az utamból.
-Félre, Cica, ez a nagyok terepe-intézem szavaimat a jelmezes felé, akinek biztosan leesett minden álla a jelenlétemtől. A maszkos felé kezdek rohanni, aki akármennyire is próbál, nem tud utólérni. Egy szép célzott ugrással rávetem magam, aki nem tud mozdulni szorításomtól.
-Ki maga és mit képzel magáról? Csak úgy nem robbantgathat az utcán. Van fogalma arról, hogy hány fajtársának életét kockáztatja ezzel-kérdezem a maszkostól, aki szerintem nem nagyon ért a szóból és újra elővesz egy füstölgő dolgot, amit egyenesen nekem dob. A füsttől alíg látok valamit és nem kapok levegőt. A szemem bekönnyezett, a légutaim automatikusan összeszűkűlnek, majd köhögésben török ki. A férfi már biztosan elszabadult a hibámból, én pedig hatalmas bajba keveredtem. Csak remélni merem, hogy a macskaember nem fog magamra hagyni és segít nekem. Utána igérem, hogy segítek neki elkapni a maszkost és most nem fogom elhibázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Valkyrie & T'Challa Pént. 22 Dec. 2017, 22:59


Valkyrie & T'Challa


nő elkezd a robbantgató lelkére beszélni, de nem sok reményt fűzök hozzá. Látszik, hogy nem ismeri New York-ot. Az ilyen ámokfutók nem hallgatnak a szép szóra.A pasas előkap egy füstbombát és nekidobja az idegen hölgynek. A jövevény úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. A nagy füstben elkezdem keresni. Miután megtalálom látom, hogy a nő elvesztette az eszméletét. Én meg az ámokfutót futni hagyva, felkapom az idegent és futni kezdek vele. Jaj, de nehéz...Eskü könnyebnek tüntetők. Lassan, de biztosan haladni kezdek vele, majd átugrok vele a szomszéd tetőre. Mikor átértünk, lefektetem a földre, ő pedig köhögve magához tér. Ezután gyorsan az ámokfutó után futok, hátha még utólérem.
Bocsánat, hogy csak most írtam, remélem tetszik  awhh Ha nem jó PM
••
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
24
∆ Tartózkodási hely :
Eyla mellett~Tárgy: Re: Valkyrie & T'Challa Pént. 29 Dec. 2017, 22:10

Nem tudom, hogy mi ez az izé, de az biztos, hogy alig kapok tőle levegőt. Szüntelenül köhögök ettől a furcsa füsttől, amivel a rejtélyes robbantgató próbált ledönteni a lábamról. Csak kerüljön a kezeim közé, kap tőlem akkorát, hogy a feje körbefordul a teste körül. Tudja, hogy kivel szórakozzon. A macskaember valószínűleg már üldözőbe vette, így muszáj lesz feltalálnom magam. Próbálok feltápázkodni, de egyszerűen nem megy. Mindig elesek. Na ezt jól megkaptam. Érzem, hogy mindjárt elájulok. Az utolsó amit érzek, hogy egy erős kar kiránt a füstből, de már késő. Minden elsötétül körülöttem.
Köhögve térek újból magamhoz. Lassan kinyitom szemeimet és meglátom, a macskaembert, aki megmentett. Mindig is hálás leszek ezért neki.
-Köszönöm! -mondom neki kedvesen, miközben próbálom kifújni magamat. A megmentőm egyből futni kezd, gondolom a robbantgató miatt, de semmi esélye.
-Várj!-szólok utána, mielőtt túl messzire futna. Lassan felállok és megigazítom ruhámat.
-Már biztosan nem éred utól. Inkább menjünk innen keressük máshol!-lépek közelebb hozzá, remélve hogy egyetért a mondanivalómmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Valkyrie & T'Challa Szomb. 06 Jan. 2018, 21:20


Valkyrie & T'Challa


A nő magához tér, de én már a robbantgató után iramodok. A hölgy utánam szól, hogy már nem érem utól és keressük máshol. Én megálok és visszamegyek.
- Rendben. -egyezek bele nagy nehezen. Ha már úgyis "összefogunk" gondolom bemutatkozom neki, nem vagyok modortalan, de egyenlőre még nem árulom el neki az igazi nevem. Ki tudja, ki lehet ez a nő...
- Fekete Párduc-nyújtom felé a kezem bemutatkozásként. Ha minden igaz, a hölgy is bemutatkozik, aztán egyből a tárgyra térek.
- Mit gondol merre menjünk?-teszem fel a kérdést, várva az elöttem álló válaszát. Az az ámokfutó szabadon mászkál az utcán, nem hagyhatjuk, hogy több katasztrófát elkövessen.
Bocsánat, hogy csak most írtam, remélem tetszik  awhh Ha nem jó PM
••
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Valkyrie & T'Challa

Vissza az elejére Go down

Valkyrie & T'Challa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Fekete Párduc (T'Challa)
» T’Challa - Fekete Párduc /Foglalt/
» T'Challa - Black Panther

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-