Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Robert Reynolds & Heimdall


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
408
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: Robert Reynolds & Heimdall Vas. 17 Szept. 2017, 18:48

•• Robert Reynolds

&
Heimdall ••

KeringőA játékban résztvevők: Robert Reynolds & Heimdall

• Robert Reynolds látogatást tesz Heimdallhoz. Lévén Őrszemként nevezik, van miről diskurálnia a mindent látóval. Miközben társalognak, sötét elfek lépnek át a Bifröstön és megtámadják őket. A két férfi túlerővel néz szembe.

- A kezdés joga: Heimdallt illeti.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Robert Reynolds & Heimdall Pént. 22 Szept. 2017, 23:37


Őrszem & Heimdall


 
Miközben az eget és a horizontot pásztázom, halk léptek nesze csapja meg a fülem.
- Mi szél hozott Őrszem!?

Üdvözlöm a hívatlan vendéget, miközben végig háttal állok. Biztos egy titkos átjárón jött, mivel nem láttam. De azért megkérdezem.

- Hogy jutottál asgardba?

Fordulok felé.

Míg beszélgetünk valami furcsa érzésem támad. Mindha éreztem volna már ezt máskor is. Valami közeledik, valami nagy, valami ami nem ismer határokat.
Szöveg szöveg
@
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Robert Reynolds & Heimdall Kedd 26 Szept. 2017, 13:45

CLOC: Uram ismételten figyelmeztetnem kell, hogy a látogatásának kiszámíthatatlan következményei lehetnek. Csak is az Ön parancsa miatt kerestem a lehetséges átjárókat.
- CLOC muszáj mindig vészmadárkodnod?
CLOC: Én csak a kiszámítható következményekre figyelmeztettem, jól tudja, hogy az emberekre jellemző vészmadár viselkedés távol áll az áramköreimtől.
- Tudom CLOC, tudom. A közeledő veszélyre azonban figyelmeztetnem kell őket.
CLOC egy jó fajta MI aki rengeteg hasznos információval lát el, ugyanakkor mindig irányítani próbál az algoritmusai által ajánlott tökéletes reakciókra. Ez alapjában véve nem lenne rossz de nem egy gép fogja megmondani, hogy figyelmeztessem Azgardot a közeledő veszélyre.
- Egyébként is a te hibád CLOC. Te észlelted a sötételfeket, vagy miket.
CLOC: Ez igaz Uram, köszönhetően annak, hogy újrakalibrálta az érzékelőimet és kiterjesztette a kilenc világra. Habár még közel sem tökéletes de néhány fenyegetést már ki tudok szűrni. Átküldöm önnek a részletes térképet az átjáróról.
Sebesen repülök egy barlangrendszerben ahol még sosem jártam. a CLOC által küldött térképet követve átrepülök egy vízesésen. A jobb rálátás érdekében felrepülök, hogy körbelássam merre is vagyok.
CLOC: Uram öntől 14 kilométerre az az épület a Bifröszt híd, ami átjáróként szolgál a másik nyolc világba. Az őrzője Heimdall, akit mindent látóak tartanak. A róla szóló mitológiai leírást elemezve hasonlóan éles érzékszervei vannak mint önnek.
CLOC informálása után odarepülök a Bifröszthöz és leszállok pár méterre annak őrzőjétől. Heimdall a nevemen szólít és érdeklődik, hogy miként kerültem ide.
- Neked is szép napot Heimdall! Köszöntöm a mitológiai harcost. Bizonyára meglepte, hogy jutottam ide, engem meg az lepett meg, hogy ismer. Nem sok időnk van ezért a lényegre térek.
- A miértekről majd később. A lényeg, hogy sötételfek közelednek felétek, és ha CLOC nem téved akkor komoly támadóerőről van szól. Ebben a pillanatban a Bifröszt megnyílik és sötételfek kezdenek átözönleni rajta.
- Egy pillanatra jól csukd be a szemed! Suttogom alig hallhatóan amit Heimdall biztosan meghall. A testemből egy pillanat alatt szemet vakító fehérséget idézek elő. Remélem a mindent látó hallgatott rám és behunyta a szemeit mert amit végrehajtok ahhoz képes a fénygránát óvodásoknak készült játék. A fény manipulálásával képes vagyok láthatatlanná válni, ezt hajtom végre a fénykitörés után. A Bifröszt őrét is láthatatlanná teszem úgy, hogy körülötte is eltérítem a fénysugarakat. Ezt az állapotot kettőnk esetében fenn tudom tartani mozgás közben is.
- Na most apríthatod őket, nem látnak minket. Fegyveres harcban nincs túl sok gyakorlatom. A puszta erőm eddig elég volt, viszont ha bevetem magam, félek, hogy az egész Bifrösztöt lerombolnám a híddal együtt, ezt pedig nem szeretném. A láthatatlan Heimdallra bízom így e nemes feladatot, én pedig bízok benne, hogy a sötételfek nagy része ideiglenesen megvakult a fényemtől, s az pedig biztos, hogy minket nem láthatnak szemmel, mert a fénysugarakat folyamatos befolyásolás alatt tartom.
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Robert Reynolds & Heimdall Szomb. 21 Okt. 2017, 08:04


Őrszem & Heimdall


 
Őrszem figyelmeztet, hogy jönnek a sötét elfek, de ahogy kimondja, megnyílik a Bifröst és rengeteg elf jön át rajta. A vendég azt mondja, hogy csukjam be a szemem. Be is csukom, mert tudom, hogy a képessége a fénnyel kapcsolatos, de azt nem tudom, hogy pontosan milyen az. Még csukott szemmel is érzékeltem a hatalmas villanást.
Mikor kinyitom a szemem, a betolakodók a szemüket dörzsölik, hogy lássanak is valamit.
Őrszem szavaira lecsapok rájuk és sorra kaszabolom őket. Őrszemet nem látom, akármennyire is tekintgetek körbe-körbe.
~Biztosan láthatatlanná vált~gondolom, majd folytatom az elfek feltartóztatását.
Az újonnan érkező elfek nem lehetnek vakok, de...akkor miért nem vesznek észre. Nem kell sokáig agyalnom rajta, rájövök, hogy Őrszem tett láthatatlanná és emiatt nem lát engem senki. Kihasználva a lehetőséget, néma csendben surranok végig a lények között, hogy összezavarjam őket. Arrébb már látom, hogy Őrszem is jól csinálja, látni a sok összeeső elfet, akikkel valószinűleg ő végzett.
Miközben harcolok, hallom, hogy az elfek már a hajóikat is bevetik.
-Menj, állítsd meg a hajókat, addig én elvagyok ezekkel! - intézem szavaimat bajtársam felé, aki valószinűleg hallott engem. Majd folytatom a harcot a a túlerő ellen.


//Ha valami nem jó, akkor dobj meg egy pm-el. Smile


Ketten több ezer ellen? Szép arány...
@
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Robert Reynolds & Heimdall

Vissza az elejére Go down

Robert Reynolds & Heimdall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Michael Robert Keller
» Hydra > Reena Reynolds

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-