Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Daniel Atkinson & Peter Parker


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
408
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: Daniel Atkinson & Peter Parker Vas. 17 Szept. 2017, 18:47

•• Daniel Atkinson

&
Peter Parker ••

KeringőA játékban résztvevők: Daniel Atkinson & Peter Parker

• Daniel éppen az ablakából nézelődik, amikor váratlanul egy idétlen álarcot viselő bűnöző beugrik hozzá és fegyverrel fenyegetőzik azért, hogy rejtse el őt Pókember elől. Természetesen Póki hamar a helyszínre érkezik, hogy véget vessen a maszkos elvetemült ámokfutásának.  

- A kezdés joga: Peter Parkert illeti.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Daniel Atkinson & Peter Parker Vas. 15 Okt. 2017, 13:32Daniel & Peter
Keringő

Már elegem volt a suliból. Még csak pár hete kezdődött az új tanév, de már eléggé untam. Nem történt semmi izgalmas ott és a városban sem. Még a kisebb bűnözések is kezdtek elfogyni és nem volt dolga a csodálatos Pókembernek. Suli után elmentem a kedvenc hamburgeresemhez, hogy vegyek egy hatalmas sajtburgert. Minden korombeli imádta az ilyen egészségtelen gyors kajákat. Viszont ez nem látszott meg mindenkin. Én sokat sportoltam, meg a szuperhősködés is jó kondiban tartott, szóval megehettem pár ilyen finomságot. Az üzletből kilépve már bele is haraptam volna, de a szomszéd boltból a riasztó szólalt fel és egy idétlen álarcos bűnöző rohant ki onnan egy zsákkal a kezében.
-Végre! - kiáltottam fel és rohantam egy sikátor felé, hogy felvegyem az új menő ruhám, amit Mr. Stark adott nekem. A sikátorba érve a ruhámmal együtt a falhoz raktam a hamburgert, majd pár pillanat alatt, magamra varázsoltam a jelmezem. Így kapott egy kis előnyt a bűnöző, de nem adtam neki sokat. Elrugaszkodtam a földön és kilőttem egy halót, amivel tovább lendültem. Így sokkal gyorsabban tudtam haladni, mint az ellenfelem, szóval nem kellett sok idő, hogy utolérjem. Láttam, ahogy beugrott egy ablakon. Nem gondolkodtam sokat, két hálót is kilőttem, az ablak két széléhez, hogy annak segítségével tudjam magam gyorsan belendíteni az ablakon. Ez sikerült is, de akkor erővel érkeztem, hogy ha volt valami az ablak előtt, akkor arra rázuhantam és szét is törtem. Pár pillanat alatt talpra álltam, de először egy ismeretlen alakot vettem észre.
- Bocsi a izéért. - mutogattam a széttört valamire.

Bocsi, hogy ilyen sokáig tartott, de remélem tetszik Smile 

Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Daniel Atkinson & Peter Parker Vas. 22 Okt. 2017, 11:12

Amikor Pókember beesik az ablakon


Soha nem voltam felkészülve a Pénzt vagy életet szituációkra, kiváltképp azért, mert akármilyen szerencsétlen flótás vagyok, ez a helyzet szerencsésen mindig elkerült, így életem legnagyobb tragédiájának azt tudhatom be, amikor nem túl sok randevúim egyikén hasra estem a járdaszegélyben, partnerem pedig akár egy igazi lovagnő hajolt le megkérdezni, hogy minden rendben van-e, szerette volna megnézni, hogy a járdával szemben elveszített rövid és kínos küzdelmem során szereztem-e harci sérülést, első randevú keretében tegyünk-e látogatást a fogorvosnál, megkoronázva - érted, koronázva, ha-ha-ha. Oké, ez kínos volt - a közösen eltöltött szép napunkat, ám a ezen a ponton megtanulhatta, hogy a jó szándék inkább hátráltatja az embert, mintsem előrébb juttatná az életben, ugyanis kapkodva próbáltam menteni férfias sármomat, humorosra venni a figurát és légiesen felpattanni a földről, mintha semmi sem történt volna, s így tanulhatta meg, hogy soha nem hajolunk le senkihez, mivel fejem búbja tragikus hirtelenséggel találkozott az állával, aminek az lett az eredménye, hogy az elülső három foga félbetört. Érthetetlen módon nem akarta, hogy fogorvoshoz kísérjem és nem vette föl nekem többé a telefont, de Leonardnak feldobtam a napját ezzel. De mindig nyitni kell az ismeretlen felé, nem igaz? Ezen bölcsesség fényében nézek farkasszemet a két szemem közé irányuló fegyvercsővel és a csőben tátongó feketeséggel, ami merőben félelmetesebbnek bizonyul, mint az Elvis Presley álarcot viselő tulajdonosa. A Pénzt vagy életet szituáció hamar átfordult Rejtekhelyet vagy életet helyzetté, ahogy Mr. Presley áll előttem a tűzlépcsőn, a maga teljes, köpcös formájában, másik markában egy kisebb zsák pénzzel. Hát hiába, péntek délután mindenki a nagyobb bevásárló helyeket választja, nem pedig a sarki közérteket, aminek összes havi bevétele nem lehet több pár száz dollárnál. Mennyi lehet a kis zsákban? Maximum ötven dollár és pár cent? Annyi sem?
'Mi lesz már?!' - mordul rám Mr. Presley és a fegyver csövét türelmetlenül nyomja hozzá koponyámhoz, miközben sietve körbenéz, majd engedélyemet meg sem várva mászik be az ablakon, a párkányon pihenő váza pedig életveszélyesen meginogva figyelmeztet, hogyha most nem esik le, legközelebb már ne várjak csodát az élettől. Reflex szerűen emelem magasba a kezeimet, de tekintetemet le nem veszem az ősrégi vázáról az ablakban. Miért maradtam ma itthon dolgozni?! Szótlanul, már-már szánalmat tükröző arccal nézem, ahogy a tökéletes búvóhelyet meglelve próbálja magára zárni kétajtós szekrényem szárnyait, de két teli kézzel aligha sikerülhet.
'Segítsek esetleg?' - mutattam az ajtókra, jelezvén, hogy nagyon szívesen rázárom, utána eltorlaszolom és hívom a rendőrséget, hogy másnap ezt a kabaré jelenetet elolvashassam valamelyik kisebb újságban.
'De semmi trükk, fiacskám!' - nyújtja felém fegyveres kezét, mintegy beleegyezve, hogy pár pillanat erejéig tettestársak legyünk, Bonnie és Clyde a bajban. Ám az egyszerű tervet hatalmas csörömpölés zavarja meg, az űzött vad úgy ugrik ki a szekrényből, mint egy ijedt gazella és ránt a pénzes zsákot markoló kezével maga elé, mint emberi pajzsot. Meghasadt szívvel nézem a parkettán heverő, darabokra tört eredeti ógörög vázát, amit ha nem ragasztok meg nagyon ügyesen pillanatragasztóval és festem le vízfestékkel a csíkokat, akkor a fejemet a kezemben hozom haza hétfőn, s ezzel együtt ünnepélyesen megfogadom, hogy a munkámat többé nem hozom haza. Már ha lesz még mit hazahoznom a felmondásomon és egy olyan végzésen kívül, amin kimondhatatlan mennyiségű dollárban meghatározott összeg szerepel és nem hagynak addig meghagyni, ameddig vissza nem fizetem az utolsó centig. Továbbá megfogadom, hogy a mai eseményekre való tekintettel bedeszkázom az ablakomat, hogy ne mászhasson be rajta sem bűnöző, sem Pókember. Bizony, a csodálatos és közkedvelt Pókember, aki addig nem hagyja el a szobámat, amíg tökéletesen össze nem ragasztja a vázát, még abban az esetben sem, hogyha a város lángokban áll.
'Ugyan! Barátok között is csak Krisztus előtti eredeti remekmű volt, minden piacon megvan a hamisítványa.' - legyintek egyet, mintha nem számítana egy hangyányit sem, miközben halántékomhoz egyre erősebben nyomódik a fegyver hideg, fémes csöve, mintha Elvis megpróbálná átszuszakolni a koponyámon. Tudja vajon, hogy nem így működik?

►××× szó ; 628► jegyzet: Jössz nekem egy vázával
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Daniel Atkinson & Peter Parker Vas. 29 Okt. 2017, 02:47Daniel & Peter
Keringő

Nem épp ilyen akciót képzeltem, de ez is jobb volt a semmitől. Egy pitiáner tolvajt üldöztem, aki még egy hülye Elvis-es maszkot viselt. Ki rabol ki úgy egy boltot, hogy egy halott énekes maszkját viseli közbe?
Egy ablakon mászott be és nem akartam, hogy valakinek baja essen a házban, ezért sietve akartam utána menni. Két háló az ablak két szélére meg egy hirtelen rántás és már be is száguldottam a szobába. Elég rosszul számítottam ki az egészet és az ablaknál lévő vázára estem, ami darabokra tört. Hamar talpra tudtam állni, de a törékeny tárgynak annyi és a szoba tulaját is túszul ejtette.
- Majd kárpótollak, ha túléled. - támadó állást vettem fel, de még nem volt ötletem, hogy mit csináljak. Az új ruhába mindenféle rendszert belerakott Tony és így könnyen fel tudtam mérni a terepet. A kis képernyőn megjelentek különböző adatok és lehetséges megoldások, amiket csak én láthattam. Egy hálót lőttem ki a fegyverre és megrántottam magam felé. Sajnos a rossz fiúnak is voltak reflexei és meg is húzta a ravaszt, de szerencsére nem a tulaj felé lőtt, hanem más irányba.
- Gyilkos mód bekapcsolva. - szólalt meg a saját személyi asszisztensem, aki amúgy egy mesterséges intelligencia volt, a ruhámba programozva.
- Ne, ne! Kapcsold ki! - kiabáltam, de már a szememnél lévő kis valami, összébb szűkültek, hogy egy bizonyos emberre fókuszáljon és a fehér lemez vörössé változott. Ismét kilőttem mindkét kezemből egy-egy hálót és mindegyik a bűnöző két oldalánál mentek el.
- Feküdj! - kiáltottam az áldozatnak, ha még nem távolodott el Elvistől. Elrugaszkodtam a földtől és megrántottam a két hálót, hogy az ellenfelem felé repüljek kinyújtott lábbal. El is találtam a mellkasát és vissza repítettem a szekrénybe, igaz az ajtó vissza volt hajtva, de attól még bejuttattam a tolvajt. Felálltam é leporoltam magam, miközben a gyilkos mód kikapcsolt.
- Jól vagy? - néztem a szoba tulajára.A váza mellé még pár dolgot felírhatsz a számlámra 

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Daniel Atkinson & Peter Parker

Vissza az elejére Go down

Daniel Atkinson & Peter Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jessica Drew / Póknő
» Kai Parker
» Jo Parker
» Barry Benson
» Peter McCall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-