Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
408
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: Earnen & Galactus Vas. 17 Szept. 2017, 18:47

•• Earnen & Galactus ••

KeringőA játékban résztvevők: Earnen & Galactus

• Earnen látogatást tesz a Föld bolygóra. Ezúttal New Yorkot választja ki magának. Egy eltévedt kree horda bolyong a városhatáron és gyermekeket ejtenek túszul. Earnen a segítségükre siet és ott találkozik Galactussal.
Galactus szándékai egyelőre nem tisztázottak.

- A kezdés joga: Earnent illeti.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Earnen & Galactus Szomb. 23 Szept. 2017, 16:53

to: Galactus

Végiglovaglok a birodalmon, ahogy egy olyan rész felé igyekszek amit nem látogatok olyan túlságosan gyakran. Az átjáróhoz. Apám minden intelme és aggodalma ellenére, bár azt nem hiszem hogy rossz néven veszi ha pont ide jövök. Azt akarja hogy keressem a bevésődésem, vagy valami ilyesmit, más dolgom nem igen van. Ismerkedek a földiekkel és a világukkal. Nagyon más mint a miénk, és éppen ezért izgalmasnak is találom. Most is éppen erre tartok, és az átjáróhoz érve egy rejtett kőlyukból előszedem a földi ruhákat amiket még Ororotól kaptam. Egy fekete nadrág, valamiféle cipő és egy fekete ing. Bízom az ízlésében, és felveszem ezeket mielőtt átlépnék az árjárón, és immár a földre lépnék. Persze az íjam és a nyilaim nem teszem le, és egy speciális tartóban viszem magammal őket hogy a halandó szemek ne lássák meg és ne ijedjenek meg.
Könnyű puha léptekkel haladok a város szélén, és már fordulnék is befelé a belváros felé, amikor a szemem sarkából mozgást veszek észre, és odapillantva már már fintorrá torzul az enyhe mosolyom. Kree-k. Mit keresnek ezek itt? Feléjük indulok hát, hogy kiderítsem, mit keresnek itt, és miféle tervet követnek. Arcom akkor fordul borúsba amikor észreveszek egy kis csapatot, öt főt hogy egy ember gyermeket cipelnek valahová. Ezt nem hagyhatom! Utánuk iramodok, könnyedén, és egészen a táboruk szélére érek, amikor nem messze észreveszek egy másik alakot is. Magas, nagyon erős embernek látszik, de mégsem... Talán ő maga is más dimenzióbeli, de nem ismerem. Már felajzott íjjal várakozom, és úgy kérdezem meg.
- Üdv. Velem, vagy ellenem? - nem támadok rá kérdés nélkül, de óvatos vagyok. Még az is lehet hogy a segítségemre lesz, és nem kell vele megküzdenem, bár nem futamodnék meg a harc elől sem.

■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Earnen & Galactus Hétf. 25 Szept. 2017, 14:37

Néhány nap telt el csupán az érkezésem óta. Ide kényszerültem, a halandók, emberek közé. Megalázásom jele, hogy most itt kell vesztegelnem, ezen a planétán. Terveim kivitelezése szép ütemben halad. Az éhségem azonban egyre csak nő, ahogy telik az idő. Egy hónap, ennyi ideje van a bolygó tudósainak, lángelméinek, hogy megoldják a problémám. Ha letelik az idő, akkor el fog uralkodni a káosz. Képtelen leszek megfékezni az éhségemet és rá fogok támadni a planétára, annak védelmezői pedig rám. Ezért is nem kezdtem rögtön támadással. Értékes erőforrások vesztek volna el a harc közben. Minek fárasszam magam és pazaroljak mérhetetlen energiákat valaminek a megszerzésére, ha ezzel a probléma megmarad. Túl logikátlan döntés lett volna.
Amíg a tudósaikat kutatom fel addig van némi időm nézelődni közöttük. Alsóbbrendű faj a hatalmas univerzumban, egy halálra ítélt társadalommal, melyet egy hajszál választ el a káosztól. Nem túl egységesek, csak akkor, ha valami ellenség van, aki el akarja pusztítani őket. Nem vagyok ostoba megadni nekik ezt az összetartást a saját létfenntartásom árán. A halandók szeme elől elrejtettem a páncélom, így ők azt nem láthatják, helyette egy megtermett férfi alakját közvetítem, aki hozzájuk hasonló öltözékben van. Nem kommunikálok velük, pazarlás minden perc, amit erre fecsérelnék. Az átlag halandó semmit sem tud, ami engem érdekelhet. Legjobbjaik talán megmenthetik a planétát éhségemtől, ez rajtuk múlik.
Köztük járva valami érdekeset fedezek fel. Kree horda tűnik fel egy embergyerek megőrző (óvoda) mellett. Az apró porontyokat fogják el. Nem tartozom közéjük, nem foglalkozom a dologgal. Tovább mennék, s ekkor valaki feltűnik. Halandó szem számára embernek néz ki, ám engem ez nem téveszt meg. Nemesi a tartása és járása. Íjat használ, ami az emberi technológiát elnézve már régen elavult fegyvernek látszik. Az íja azonban nem egyszerű halandó műve. A rendszereim szerint az anatómiája megegyezik egy elfével. Mit kereshet itt egy elf, hiszen nem ez az ő világa? Támadásra készül, egyelőre, nem ellenem. Meg is szólít, bizonyára észrevette, hogy nem vagyok földi. Eldöntendő kérdést szegez nekem. A szemeim behunyva átfutok gondolatain.
Nimellos király fia! Ez meglepő számomra. Egy hercegi sarj készül az embergyermekek védelmére. Miért segít nekik? Mi haszna származik belőle? Nem tudok tovasiklani a kérdéseim fölött. Ez a jelenet most elég érdekes ahhoz, hogy ne haladjak tovább. Figyelem a harcost, aki mindenre elszántan és precízen felkészült a támadásra. Összemérve az erőviszonyokat a kree alul fog maradni. Egy képzett elf harcos, sőt, egy királyi ivadék ellen nem lesz esélyük.
- Egyik sem. Rövid kérdésére röviden válaszolok. Kíváncsi vagyok, hogy fog elbánni a galaxis söpredékével. A kree ősibb, fejlettebb, mint az ember, az intellektusok ennek ellenére ostoba, barbár.
Nem teszek semmilyen fenyegető mozdulatot, láthatja, hogy csak szemlélő vagyok. Ha úgy látom jónak talán beleavatkozom. Egy dolog tart vissza, mégpedig az, hogy megalázó lenne egy ilyen söpredékkel harcba szállni. Egy legyintésre semmivé tehetném az egész ocsmány hordát, de ez pazarlás lenne, értékes energiapazarlás. Eszembe jut, hogy a herceg talán ismeri Yggdrasil ősi titkát. Ha ismeri akkor értékes információ lehetnek a számomra. Talán segítek neki. Mellé állok és ha követ akkor elindulunk a kree horda felé. Nekem nincs íjam de nincs is rá szükségem. Jobb tenyerem előre tartom és halálos, célzott, kozmikus sugarakat lövök vele ki a kree felé. A gyermekek épsége számomra nem fontos, a herceg számára viszont biztosan az. Az esetleg birtokában levő információra tekintettel ügyelek az embergyerekekre, nehogy ők égjenek hamuvá a sugaraimtól. Láthatatlan pajzsot vonok kettőnk köré amit a kree fegyverek aligha képesek átlőni. Furcsa lehet neki, hogy a válaszom ellenére segítek neki. A kijelentésem pedig helytálló volt. Nem vagyok senkivel sem, ha az érdekeim úgy óhajtják, akkor beavatkozok.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Earnen & Galactus Pént. 13 Okt. 2017, 00:43

to: Elriel

Általában amikor a földre jövök, igyekszem beolvadni, és aktuális viseletet hordani, ami most van rajtam. Bízom Ororo ízlésében, és igazából el is mennék embernek ha nem lennék olyan átkozottul képzett harcos, és herceg. Mert hogy az embernek még kötelezettségei is vannak odahaza, és ezek a kirándulások, nem vetnek épp jó fényt rám de apám is eljár ide, még ha nem is mondja, akkor is tudom.
Most én is ezt a földet taposom, és nem csinálok semmi különöset, egyszerűen csak élvezem az időjárást és elrejtem az emberi szemek elől a fegyvereimet, amik nélkül nem is moccannék ki sehová. Ennyire gondatlan nem vagyok. A város szélénél járok, valamiféle kertvárosi részben amikor észreveszem a bajt. Egy csapat kree, ember gyermekeket visz el. De miért? Miért kellenek nekik? szörnyű balsejtelem kezd el bennem burjánzani és követem őket, el is vezetnek a táborukhoz ahol egy hatalmas emberbe botlok. Nem mondanám hogy én alacsony és alulfejlett vagyok, de... eltörpülök mellette. Nem emberi jelenség, noha annak adja ki magát, de inkább érzem mintsem látnám hogy nem az.
- Remek! - a válasza megnyugtat, hogy ha nem is velem küzd, legalább akadályozni nem fog. Összehúzom a szemeim, mintha valamit csinálna, hirtelen átfutott az agyamon hogy az apám vajon mirt gondolna erről. Lehet hogy az agyamba nézett? Nem tudom, az emberi képességek nekem furcsán, én ilyenekre nem vagyok képes.
Nekilendülök, és elsősorban távolról lövöm őket az íjammal, és gondoskodom róla hogy minden vessző célba találjon. Ha kifogyok, majd a tőrökkel rontok rájuk, de kéretlen segítségem akad, mintha az a férfi meggondolta volna magát, és mégis beszállna. Nem állok meg hálálkodni, de majd utána. Előbb az ellenség, és a gyerekek kiszabadítása. Az a legfontosabb. Módszeresen irtom a népet, és egy kettőnek még az arcába is sikerül rúgni, de hát elismerem, hozzájuk képest kissé túlképzett vagyok és tisztában is ezzel a ténnyel. Mint hogy a segítőm lövi a kree-ket, én könnyed puha léptekkel szaladok előre hogy szabadon eresszem a gyerekeket, és el is szaladnak. Nincsenek sokan szerencsére öten hatan. Ahogy ők eltűnnek a képből, a maradék ellenségre rontok, és nem kegyelmezek nekik, nincs bennem bizonytalanság. A pajzsa megvéd egy két válaszlövedéktől, de végül mi győzünk. Nem tart olyan sokáig a csata, és a lövései alapján jól tippeltem nem ember, és nem rossz harcos sem. Amikor az utolsó kree is elesik, elindulok hogy összegyűjtsem a kilőtt nyilaimat.
- Köszönöm a segítséget, Harcos. Earnen vagyok - köszönöm meg neki szóban is, ahogy elé érek, és népem hagyományai kicsit egészen kicsit megdöntöm magam felé, tiszteletem jeléül. Elismerem a képességeit, de kíváncsi vagyok ki lehet ő.  

■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Earnen & Galactus

Vissza az elejére Go down

Earnen & Galactus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: Sorsolásos játékok-