» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
1
∆ Kor :
33Tárgy: Caleb Waters Szomb. 16 Szept. 2017, 22:30

Caleb Waters Rhén Kal

még nincs
biográfia

becenév » Caleb
születési idő » Földi idő szerint: 1984. 09. 09
születési hely » a partik bolygóján Dakkam
kor » 33
play by » Chris Wood
csoport » civilek/galaxislakók (egyelőre)
tartózkodási hely » Föld bolygó, az USA területe
család » apa: Rhal Kal; a Dakkam bolygó egykori uralkodója
anya: Rhéna Kal; Rhal testvére és felesége
testvérek: -

A szüleim sosem voltak a gondoskodás vagy a szeretet mintapéldányai. Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy egymás iránt éreztek-e valaha is valamit. Amikor eljött az idő, hogy összeházasodjanak, megtették. Amikor utódot kellett nemzeniük, megtették. Szerencséjükre vagy sem, de fiút sikerült összehozniuk, így a folytatással már nem bajlódtak, aminek következtében egyetlen gyermek voltam. Az életem pedig kielégítő volt minden tekintetben. Nem volt olyasmi, amit ne kaptam volna meg, mindegy mire is vágytam vagy mikor. Leginkább a most és az azonnal szerepelt a szókincsemben és ők teljesítették is.. vagy pontosabban az alattvalók, akik a palota és a királyi - a földön így neveznék - család szolgálatában állt.
Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy konkrétan fűzték érzések őket hozzám, de azt tudom, hogy fontos voltam a számukra. Mint az örökösük, akinek lesz lehetőségük átadni egy nap majd az uralkodást. Lehetőség szerint nem túl korán, mert egyikük sem éppen arról volt ismert, hogy szerények vagy félénkek lettek volna. Imádták a hatalmat és mindent, ami azzal együtt járt. Életük utolsó pillanatáig...jellem és külső »

Belső:

Irányító: Erre neveltek. Egy nap majd átvenni a hatalmat, egy teljes bolygó népe felett dönteni mindenben. A sorsukról, az életükről, a létezésük minden egyes adott pontjáról.

Felelőtlen: Soha, semmiért nem kellett számot adnom vagy vetnem. Nem volt szükséges leszámolni a lelkiismeretemmel vagy bárkinek felelni bármiért az életben. Kényelmes és kellemes volt és a hátát mindig valaki másnak kellett tartania helyettem. Pokoli nehéz, hogy a védőháló már nincs alattam.

Elkényeztetett: Nem vagyok biztos abban, hogy ez a rész különösebb magyarázatra szorulna. A szüleim, a nevelőim, a tanáraim soha, semminek nem szabtak gátat, amire vágytam vagy amit akartam, így pedig könnyű volt megszokni a jót...

Bátor: Egészen addig, amíg nem találtam magam egy teljesen idegen bolygón, amiről jó esetben is csak valamelyik végtelenül unalmas tanórámon hallottam, fogalmam sem volt, hogy képes leszek megállni a helyemet. Korábban nem volt szükségem erre, mindig akadt olyan, aki helyettem megtegye. Amióta azonban a Földön kényszerültem landolni, a dolgok megváltoztak és egyedül kellett szembe néznem az olyan orbitálisan egyszerű dolgokat, mint a mindennapi megélhetés gondjai.

Változásra és változtatásra hajlandó: Néhány hónappal ezelőtt még azt sem tudtam, hogy erre egyáltalán képes vagyok. Nem volt rá szükségem és igényem sem, ezért nem is hittem, hogy egyáltalán a képességeim részét képezi. Úgy tűnik, hogy tévedtem.
Amióta ezen a bolygón vagyok, kiderült, hogy a magam biztonsága érdekében alkalmas vagyok a gyakorlására.

Önző: Ha egész életedben abban élsz, hogy a Nap is körülötted forog, akkor nagyon nehéz önzetlenné válnod, főleg, ha a legkevésbé sem várják el tőled...

Introvertált: Soha, senki sem azért volt velem, érdekelte mi van velem, mert igazán kíváncsi volt rám. A szüleimnek csak egy egészséges fiú utód kellett. Ha beteg is voltam, aggodalmat csak az okozott, hogy vajon túlélem-e?! A nők az életemben csupán a társ-trónra vágytak. A körülöttem lévők kegyesebb sorsot és fizetést kaptak azért, hogy lessék minden kívánalmam és hallgassanak (a dolgaimról vagy a gondolataimat, nem számított), de egyikük sem szabad akaratából vagy törődésből tette. Hamar rájöttem arra, hogy jobb, ha megtartom magamnak, amit csak lehet a lényemből, mert másban úgysem bízhatok meg.

Bizalmatlan: Nem tudom, hogy ki és miért akar a közelemben lenni, egyáltalán szóba állni velem, ezért inkább egyöntetűen zárok ki mindenkit. Így a lehető legbiztonságosabb nekem.

Szeretetre vágyó: A látszat ellenére nekem is vannak érzéseim. Nem működöm másként, mint jelenlegi tapasztalataim szerint az emberek jó része, nekem is van igényem arra, hogy kedveljenek és szeressenek.

Külső:


képesség »


Kizárólag a sárga nap alatt

Erősségek:

- szuper erő
- emberfeletti gyorsaság
- repülés
- röntgenlátás
- hőlátás
- jéglehelet
- mikroszkopikus és teleszkopikus látás
- sebezhetetlen
- szuper hallás

Gyengeség:

- ólom

előtörténet »
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

titok » évek » nincs

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Caleb Waters

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caleb Odessin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-