HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Égen-Földön (Pria & Vitali)

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 16 Márc. 2018, 23:39
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Elmosolyodom Vitali szavain, s leszegett állal nemlegesen csóválom a fejemet. Oldalpillantást vetek rá, majd előre. - Filmet? Ez a célod? – érdeklődve figyelem az arcizmai mozgását, miközben kíváncsian meredek rá. Őszinte kíváncsisággal. Tényleg érdekel, hogy mi a célja az egésszel.
Csendben figyelem, mivel szöszöl, majd meglepettem szemlélem az autót, amit hirtelen a semmiből elénk varázsol. Tekintetem hol az autóra, hol rá, hol a tárgyakra terelődik, amiket bepakol.
- Hát nem is tudom... – somolygok, majd a kacsintásán halkan elnevetem magam. Enyhén leintem a levegőbe, majd bepattanok mellé az anyósülésre, ahová invitál maga mellé. Tekintetem felé vezetem, amikor válaszolni kezd.  - Igen, tényleg fura. Azt hinném, ez az egyetlen szám,
amit tényleg és igazán ismersz...
– mosolyom kiszélesedik, majd az ülésen helyezkedem előre meredve és egyre csak az elmúlt pár órán kattogok.  - Mégis mire? – pillantok kérdőn felé, halovány, barátságos mosollyal arcomon. Kérdések sorakoznak a fejemben azzal kapcsolatban, hogy mire érhetne rá, de őszinte türelemmel kivárom.
- Mehetünk, Főnök. – grimaszolok lágyan, majd a visszapillantóba figyelem, hogyan távolodunk el ettől a borzalmas helyszíntől.  - Hogyan lettél ilyen okos? – fordítom fejem felé, majd értetlenül elnevetem magam, mielőtt pontosítanék.  - Úgy értem, mit tanultál ahhoz, hogy ilyen fiatalon ennyire sok mindent tudsz? – kíváncsian döntöm meg a fejem, hogy aztán ebből a szögből nézve várjam a válaszokat. 
 
_______________________________


(ง •̀_•́)ง
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Kedd 20 Márc. 2018, 14:25
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vitali szokás szerint nem vesz komolyan semmit. De hogy neki filmszerep lenne a célja, na azon nagyon nagyot kacag. A biztonság kedvéért bekapcsolja a robotpilótát, mielőtt nevetés közben rossz irányba húzná a kormányt. Így legalább hátra is tud dőlni, aztán szlopálni egy kis üccsit.
- Hallod, ti asgardiak elég furcsák vagytok. Korsókat vágtok a földhöz, ha ízlik a sör, és nem vágjátok, milyen egy randimeghívás. Vagy ez csak Odin gyerekeinél megy így?
Előszedi a két ülés közé a kisebbik hűtőtáskát, és kinyitja, hogy a hercegnő is ihasson, amit akar. Már ha akar.
- Igazából mindenfélét tanultam, és folyamatosan azt csinálom. Ami érdekel, rögtön utánanézek, és mindig van, ami érdekel. Nem mondom, hogy nagyon sokat tudok, de elég edzett a memóriám, mert állandóan használom. Mint neked az izmaid, gondolom. Eléggé amazonos feeling, ahogy harcolsz.
Szépen gyorsul a terepjáró, és a gps-en már jelzi is, hogy kábé másfél óra az út a célba vett városig.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 30 Márc. 2018, 19:53
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Mosolyogva szemlélem, ahogy a srác nevetgél. Talán félreérthettem valamit. Elég sokszor előfordul, hogy kinevetnek. Naiv vagyok, ártatlan és hozzá nem értő. Seth mindig ezt mondta nekem. És, ahogy Viatali kacagásán mosolygok, úgy érzem volt benne igazság. Ártatlan és bocsánatkérő a pillantásom.
- Hát azt nem tudom, hogy ez közös vonásunk-e, .. Az imént is ízlett az ital, mégsem vágtam földhöz. – emelem felé a közelebbi karom, mutatóujjammal felé bökve - ezzel is igazolván az igazam. - Randi? Minden csapattagod randevúzni hívod? – kiszélesedő, mindentudó mosollyal meredek rá. Egyrészt abszurd a kettesünk. Másrészt sorolnom kellene azt, miért is nem lehetséges? - Találkoztál Thorral, vagy honnan gondolod, hogy földhöz vágja a sört? – kérdőn pillantok felé.
- Hát igen... Mindketten jók vagyunk a magunk területén. Például az imént, egész jó párost alkottunk. – simulok bele az ülésbe, hogy aztán onnan félig felé fordulva mosolyogjak rá. - Gyakran csinálsz ilyesmit? Megmentesz ártatlanokat... úgy értem. – pontosítok hamar, aztán lágyan vezetem végig rajta a tekintetem, hol az utat, hol a műszerfalat, hol őt nézve.

 
 
_______________________________


(ง •̀_•́)ง
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Kedd 10 Ápr. 2018, 15:16
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Mivel az automatika átvette az autó vezetését, Vitali lazán felhúzza a lábát az ülésre, és oldalra fordul Priva felé. Csettint egyet, minek a végére mutatóujja rámutat a lányra. Úgy néz vigyorogva, mint aki rajta kapta a másikat valamin.
- Ahhá! Szóval beszállsz a csapatba? Tudtam én! - büszke arckifejezéssel húzza ki magát, és karba tett kézzel hátradől, de a fejét még mindig arra fordítja - Amúgy meg a srácokat általában nem hívom randira - mondja nevetve - Igazából nem nagyon szoktam randizni. Főleg nem csapattagokkal. Iszogatni viszont igen, főleg csapattagokkal. Te is meg vagy hívva, ha letudtad a sürgős dolgaidat.
Előkap közben egy tabletet, felcsatlakozik a műholdas netre, és elintézi a repjegy vásárlását. Mielőtt megveszi - nagyobb lábhely, elsőbbségi beszállás, meg ilyen extrák simán mennek -, még megmutatja azért, hogy mit választott ki. Az árat direkt letakarja. Miatta pottyant le a gépről, szóval az a minimum, hogy kártalanítja. Meg hát jó nagy adag segítséget is kapott tőle, egyedül gáz lett volna leszerelni a lila csajt.
- Igazából nem csak te meg Thor jártatok itt Asgardról. De nem, mikor személyesen találkoztam vele, nem beszélgettünk. Nem is vette észre szerintem, hogy ott vagyok. Viszont most már kábé celeb, nem nagy dolog, ha New York-ban mászkál. Mikor először ide jött, akkor viszont követtem a dolgait, mert hát elég nagy galibák mentek körülötte. Akkor is meg mostanában is elég sokszor belekontárkodok mások dolgába, hogy ahogy mondtad, segítsek másokon. Általában nem látják, hogy ott jártam. Sőt, általában nem járok ott - mondja egy kicsit mosolyogva, aztán elcsendesedik, és előre fordul.
Eszébe jutnak azok a társai, akik már nincsenek vele. Különböző okokból.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 15 Ápr. 2018, 14:57
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
A rám mutató ujjáról a szemeibe nézek, majd szavait hallva lágyan megcsóválom a fejem, széles mosollyal ajkaimon. Igazából én hibáztam, az én nyelvem botlott. Mindenesetre édes a lelkesedése, de nem fogadhatom el a meghívását.
- Nem, nem szállhatok be. Meg kell keresnem a bátyámat, utána pedig ki tudja, hogyan tovább... – pillantok rá bocsánatkérően, halovány mosollyal, majd kíváncsian hallgatom a további szavait. - Semmi kétségem afelől, hogy remek csapatod van. Egy ilyen fickóval az élén... – húzom fel a szemöldökeim, elismerően mosolyogva rá, majd előre fordítom a tekintetem. Elsősorban a bátyámhoz tartózom, így hát kötelességem mellette lenni. Emiatt pedig nem fér bele, hogy másokhoz csapódjak.
Néma figyelemmel követi szemmel, mit művel Vitali, majd csak hálásan somolyog a fiúra, amiért ilyen előzékeny vele kapcsolatba és elintézi az útját, mintha az ő dolga lenne, pedig mindketten tudják, hogy Priának kellene megoldania.
- Te remek srác vagy. – vallja be őszintén, majd megérinti lágyan a fiú vállát. - A csapatod büszke lehet rád. Az önzetlenséged pedig figyelemreméltó, de megérdemelnéd az elismerést. – vallom meg őszintén a meglátásom, közben helyezkedve az ülésemen.


Egészen addig nem nyitok új témát, amíg meg nem érkezük. Ott egy  pár percig még meredek előre, majd vontatottan a fiú felé fordulok, halovány mosollyal az arcomon.
- Tudod, nagyon tisztellek azért, amit csinálsz.  Őszintén csodállak és rendkívül örülök annak, hogy megismertelek, Vitali. – húzódok annyira közel, hogy az arcára csókot adhassak. - Köszönök mindent! – pattanok ki az autóból, majd az ablakhoz hajolva még egy széles mosolyt ejtek rá. - Vigyázz magadra, kérlek! – húzom fel az orrom kissé, majd a elindulok befelé, éppen csak integetve neki. 
 
_______________________________


köszönöm a játékot! nagyon szerettem ezt a kettőt együtt! *---* ||
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Égen-Földön (Pria & Vitali)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-