HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Égen-Földön (Pria & Vitali)

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 09 Szept. 2017, 23:45
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Vitali különösen idétlenül nézett ki a nagy méretű, hófehér keretes napszemüvegben és a fehér baseball sapkában, mint egy magára maradt újgazdag kölyök a tenger nélküli tengerparton. Nem, mintha egy egy percig is zavarta volna, vagy akár csak érdekelné. Kiváló a terep, finom szemcsés homokkal, és a nyugányon a folyamatos szellő miatt a napernyő alatt egészen kellemes az idő. Természetesen napernyős a koktél is, amit szürcsölget, mert ez csak úgy az igazi. Mellette egy Toyota Hilux, szintén fehér. Ilyen napsütésben más színben nem is lenne érdemes sivatagban császkálni.


Valamikor hajnalban lehetett, mikor Pria gépre szállt a londoni Heathrow reptéren, hogy elutazzon San Fransiscoba egy kivételesen ritka és értékes műtárgyért. Az említett tárgy kizárólag személyesen vehető át, ami érthető, hiszen százezer dolláros nagyságrendű értékről beszélünk. Mivel közel fél napos útról van szó, némi alvás is sikerül a gépen a hősnőnek, mielőtt valami nagyon furcsa érzésre kelne fel. Valaki figyeli, lopva, néha meg-megbámulva őt. Ez az illető egy stuardess, akivel kapcsolatban elég kellemetlen érzés fogja el, ahágyszor rápillant.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 12 Szept. 2017, 12:31
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
A múzeum látogatói hiába keresnek enyhülést a megszokás alatt, csak alig jár az újdonság, így aztán nekem kell elmennem érte. A gép bel-szele óvatosan cirógatja a most is precízen befésült hajam. Általánosan feszült a hangulatom, minek okát a saját részemről abban vélem felfedezni, hogy az álmomból felriadva azon kapom magam, hogy egy utaskísérő folyton-folyvást tekintetével méricskél - úgy ver a szívem, akár egy ideges kis madár. És mind ez képtelen kiverni a fejemből Őt. A beszélgetést, a tetőtéri randevúnkat. Jeges pillantással nyugtázom magamba, hogy nem, Ő most nincs itt és nem tölthetek fel minden percet ábrándozással. Mióta hallottam a hangját közelről és éreztem az illatát, mindig ő jár a fejemben. Ahogy lehunyom a szemem, ahogy felébredek. Vagy, amikor a 'Gyűrűk Ura' című film reklámját - posztereit látom valahol. Hirtelen nagyon különbözőek vagyunk, mintha a világunk éppen csak súrolta volna egymást...
Némán ücsörgök tovább, felmérve gondosan a terepet, a kísérőnket, aki újra és újra magára vonja a figyelmem - persze igyekszem nem túl feltűnően nézni őt. 
 
_______________________________


remélem jó lesz! C: -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 22 Szept. 2017, 16:23
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Nagyon jó íze van ennek az itókának, csak Eel éppen nagy pislogásba fagy, szájában egy nagyobb korttyal, amikor egy csini kis hölgyike pislog rá vissza a folyadék felszínéről. Na nem is pont rá néz, meg igazából annyira biztos nem igazi. Csak egy másodpercig van ott, aztán az első kis fodrozódásra eltűnik. Biztosan valami délibáb vagy napszúrás. Nem orvos, szóval inkább gyorsan bont egy friss kólát, hogy valami alkoholmentessel olthassa a szomját.

Ez tök jó, csak egy jó nagy prüszköléssel ki is fújja az első kortyot, mikor egy lila(!) villám lecsap mellé. Jó, nem pont mellé, de az az öt méter még egy ilyen haluzós, nem annyira igazinak tűnő villámnál is bőven elég egy jó kis fülcsengéshez.

Közben az odakészített kis kütyük meg mutatók szépen tekeregni kezdenek, és egyre nagyobb meg egyre gyorsabban változó értékeket mutatnak. Kis lilás meg kékes szikrák is csapkodnak a közeli szikla meg a napozóágy között.

[..]

Úgy egyébként kb minden rendben lenne ezzel a légi utaskísérővel. Kedves, előzékeny, folyékonyan beszél három nyelven - már olaszul, spanyolul és franciául is beszélt egy-egy utassal -, ráadásul nagyon gyorsan végzi a munkáját. A tekintete viszont különös. Mintha a szája mosolyogna, a szeme viszont valami egészen mást sugallna...
Beszél közben a pilóta valami olyasmiről, hogy éppen az óceán felett repülnek. Sőt, hogy éppen a Bermuda-háromszög környékén járnak. Ide hozzáfűz mindenféle vicces történetet. Innen aztán tudni, hogy angol az illető, mivel az USA-ban nemhogy viccelődni, még beszélni sem szokás a levegőben légi veszélyekről.
A stuardess eltűnik megint a függöny mögött, majd visszajön. És újra. Most kicsit törölgeti a szája szélét egy szalvétával, körülnéz, aztán egy darabig nem jön újra.

A kapitány már órák óta nem szórakoztatja a közönséget a vicceivel, aminek egyesek örülnek, mások viszont kifejezetten hiányolják. Valaki megnyomja a hívó gombot. Eddigi tapasztalatok alapján valószínűleg még egy italt szeretne. Nincs válasz. Hosszú percekig csak vár, de egyik légihölgy sem tűnik fel. Tényleg, mintha már egy ideje eltűntek volna. A szakállas, termetes fickó előre megy a pilótafülke felé, amerre legutoljára látta valamelyiket. Eltűnik a függöny mögött.

[..]

Vitali lehúzta a szeméről a napszemüveget. Csak ilyen filmesen, hogy egy kicsit valami menő pózban is figyelhesse a várakozásait bőven k**vára felülmúló látványt. Csettint egyet, és a MYO segítségével mintha a levegőben eltekerne egy potmétert, szépen felpörgeti a generátort.

Folytatódik a szikrázás, és egy repülőgép zúgásához nagyon hasonló robajjal hirtelen árnyék lesz, majd megint tűz a nap, de a szikrák csak lassan múlnak el. Egy pillanatra valami nagy lilás folt volt az előbb még a levegőben, amiből valahogy kiesett néhány ember. Sima polgároknak tűnnek, meg vagy öt légi utaskísérő.
- He? - megint lejjebb tolja a szemüveget, de úgy is marad.
Többen is sebekkel fekszenek a földön. Valakinek megégett a ruhája, de a sérüléseiket valami úgy tépte vagy szakította.
Az egyik első, aki talpra kerül, az egy léginéni. Vagyis légi hárpia lehet, mert a szemei bevérezve, ragadozóra emlékeztető fogakkal vicsorog. Kicsit meg van kékülve a bőre, és lilán kidagad minden ér a homlokán, nyakán és az arcán. Az egyik civil nő fölé hajol, mire Eel most már csak tarkón lövi a mellette lévő stukkerrel. Aztán káromkodik hosszan oroszul, mikor a szörnyike olyan könnyedén tápászkodik fel a földről, mint egy pofozott medve...

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 15 Okt. 2017, 19:04
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Kezd frusztrálni, hogy az utaskísérők tovaillannak a semmibe. Hiába hívják őket körülöttem, csend uralja a teret. Egy férfi vetne ennek véget, mire megfeszült vázzal dőlök előrébb, hogy nyakam nyújtóztatva lássam, mi lesz a végkifejlete ennek. Az előttem lévő utas székébe kapaszkodom bal tenyeremmel, ujjaim rásimulnak az ülés ívére. Ajkaim elnyílnak, várakozom, ahogy mindenki más is. A gép ismeretlenül búg. Szokatlan hangzása sokakat megrémít. Velem azonban mást művel. Felbosszant... de hiába adnám meg magam az érzésnek. Kúszó, kissé hűvös érzés ránt rajtam egyet és a következő pillanatban már nem a gépen vagyok...

••

Belezuhanok a homokba. Karjaimmal hiába támasztok rá, egyszerűen nehezen tolom el magam a földtől. A gyomrom kavarog és még nem tudom felfogni, hogy mi történt - szemeim máris a többi utas után kutatnak, de alighanem csak egy egész kicsinyke csoport került ide. Akárhol is vagyunk... Rögtön egy fiatal srácért nyújtózom, aki aligha nem karnyújtásnyira landolt tőlem, látszólag eszméletlen.
- Hé, hé, sshhh, semmi baj! – átkarolom és közelebb húzom magamhoz, amikor hirtelen lövés hangja vonja magára a figyelmem. A gyermek karom alatt rándul egyet és felkiált. Én védelmezően felé borulok, hogyha kell, teljes alakommal védhessem, úgy - onnan nézem a fiút, aki egy nőre lőtt. Egy nőre, aki valójában nem is egy nő. Egy nőre, aki ismét talpon van.
- Mi a fene? – lassan, vontatottan térdelek fel, tenyereim még mindig a fiú számos pontján felejtve. A srác végül lehámozva magáról karjaim, az egyik sérült nőhöz rohan, aki valószínűleg az anyja lehet. Nem térek magamhoz. Túl sok a sérült... és ott ez a kék bőrű valami, ami a fiú felé indul.
- Azt már nem... – csóválom a fejem lassan, majd lehámozol magamról a köznapi ruhám, hogy kényelmesebben hozzáférjek az aranyló ostoromhoz, s azzal messzire csapja torka köré fonjam kötelem. Egyetlen lendülettel, messzire hajítom a fiútól azt... azt a valamit. - Jól vagy? – fordulok felé, kíváncsian fürkészve alakját, vannak e sérülései. De a sok holmiból ítélve, ő nem a gépen utazott velünk. Így hát felmerül a kérdés, ami ki is bukfencezik belőlem. - Ki vagy te? – szinte csak suttogom, de alighogy felteszem, a kék-bőrű nő felüvölt a távolban. 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -


A hozzászólást Pria összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Okt. 2017, 00:48-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szer. 18 Okt. 2017, 23:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aranyló ostor, piff-puff, Vitalinak meg még csak megijedni se volt ideje attól a fekete szemű, kéken világító erekkel telepakolt csajtól, aki hát kicsit se rezdült meg a lövésétől. Ettől a mennydörgő, csapkodó micsodától viszont az a démoni szépség - démonibb már lassan, mint szépség - úgy elszállt, mint az új elnökük... izé... hát saját magától. Na szóval itt van ez a valami, ami ahogy ismerkedne a helyes csajjal, aki még meg is mentette a hamar nagyon rosszra fordult randija tárgyától, ez a szörnyike megint közbe akar szólni. Ez pedig nagyon nem tetszik a feketeorosz hősnek, úgyhogy a napozóágy melletti sporttáskájában kotorászok, amíg a lovász csajhoz fordul. Közben is flörtöl persze, mert hát mit csinálna, amíg az életéért küzd, ha nem valami kellemeset, ami megnyugtatja?
- Az, aki arra az izére vadászott, csak hát rosszul sültek el a dolgot - kezébe akad egy shotgun, csípőhöz támasztva, félig odapillantva lövi fejbe a kedvesebbik vad nő felé vetődő másikat, bamm, durr, még egy extra is jut bele. Az a valami hanyatt esik - Szóval eredetileg ti nem kerültetek volna ide, és egy kis légörvény után - közben már tápászkodik fel, féltérdre, és még egyszer arcon lövi azt az izét - szépen repültetek volna tovább. - Vállára támasztja a puskát.

Aztán jól elszáll, mert a fekvő szörnynőből valami energiahullám, energialökés csap ki. Vitali a seggén majd a hátán csúszik a kavicsos homokban, de szerencsére olyan rutinnal fogja a fegyvert, mint egy texasi. Nem sül el véletlenségből.
És káromkodik vagy három mondatban, oroszul. Ha valaki érti egy kicsit a nyelvet, biztos lehet benne, hogy sok-sok kívánságot rakott bele. Ezek összefüggnek a szörny és annak édesanyja különböző testnyílásaival, mindenféle medvékkel, lovakkal, meg hát a szokásos súlyos, gyors egészségromlással.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 29 Okt. 2017, 00:27
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Eléggé kellemetlenül érzem magam ebben a helyzetben, ráadásul idegen a környezet és az ellenségről sincs információm. Korábban nem láttam hozzáfoghatót, így a maroknyi embert megpróbálom menteni. Az ostor éles hangon csattan fel, ahogy elhajítom a nőt a fiatal sráctól, akihez máris közelebb rohanok. Úgy tűnik a helyzet magaslatán van, nekem pedig ennyi elég, hogy a közelébe maradjak. Az arany színben sistergő fegyvert az oldalamra akasztom. A távolra ejtett nő úgy dönt, hogy visszatérne közénk, így hát ismerkedésre alig marad időnk. Ráadásul az sem segít, hogy a fiú máris matatni kezd a holmik között. És ekkor tudatosul bennem, hogy ő nem utazott a gépen... A hangosodó trappolásra elkapom a figyelmem róla és már formálom is az 'x'-et alkarjaimmal fejem előtt, hogy védekezzek, mikor a srác lelövi a támadómat. Nem is egyszer...
- Köszönöm? – nézek a megmentőm felé, aki újból megszólal. - A többi utas? És a gép? – ekkor kapom fel a fejem, hogy kémleljem tovább az eget. Eléggé átlátom a helyzetet ahhoz, hogy ne mutogassak ujjal és ne hibáztassam egy ilyen helyzetben, de ha a veszélyforrást kiiktattuk, lesz hozzá pár keresetlen szavam. Aztán hirtelen kihúzza a talpam alól a talajt a nőből áramló energiahullám.
- Jól vagy? – kiáltok felé, négykézlábra feltápászkodva, hogy aztán a fiúról a nőre kapjam a fejem. Látván, hogy az elindul felé, nekem sem kell több! Talpra ugrok, elrugaszkodok és elsodrom a srác elől. Majd ütni kezdem... és hacsak nincs jobb ötletünk, addig ütöm, amíg mozog!
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szer. 01 Nov. 2017, 19:32
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali, miután elegánsan kikenték a homokba, felül. Aztán elhúzza a száját, jelezve, hogy hát annyira nem tetszik neki ez a fajta lökdösődés. Az meg főleg nem, hogy egy rakás port kavart fel, amitől köhög gyorsan kettőt. Aztán pumpál egyet a puskán, és odakiált a csocsadacsajnak.
- Persze, jól! El kéne csalnod egy tizenöt méterre legalább az utasoktól!
Nem biztos benne, hogy a végét is hallotta még a nő, úgyhogy ahogy van egy kis szabad pillanata - ebben segít neki a kezében lévő ólomindítóval is - odadob neki egy kis golyót. Ez egy headset, de ezt már nem fogja hozzá mondani, csak mutatja, hogy dugja a fülébe. Kicsit kényelmetlen, mert ragacsos, hogy ne csússzon ki.
- Szóval a lényeg - mondja most már rádión -, hogy le kéne csekkolni, hiányzik-e egy darab a seggéből. Az van, hogy ez az izé kristályból van, amit összeköt valami energia.
Verekedés közben egyébként már látszik is, hogy igazat mondhat a fiú. Egyrészt úgy néz már ki, mint a fekete márvány, kicsit lilásan áttetsző. Másrészt meg ahol mozog vagy megtörik valamiért, ott kéken izzó erek vannak, ahogy a szeme is a szája is ilyen színben világít.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 08 Nov. 2017, 11:33
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Zavar, hogy nem csak rám nézve jelent veszélyt ez a valami. Dulakodásba kezdek vele, megpróbálom minél távolabb sodorni a fiútól, a többiektől. Hallom, hogy a srác válaszol nekem valamit, de az éles csattanások közepette, sajnos nem hallom igazán, amit mond. Muszáj vagyok az ellenségünkre figyelni, mert attól tartok minden bemért ütése erős fájdalmat okozhatna. Sikerül torkon ragadnom és elhajítanom, célirányosan a távolba. Ekkor egy apró gömböt hajít elém a fiú. Meglepetten, kérdőn nézek le a szerkezetre, majd rá. A fiú a fülére mutogat, így felkapom azt és az enyémhez nyomom. Hirtelen meglep az állaga, rácsodálkozóan rázom a fejem, ki akarnám szedni, de meghallom a hangját, így nem bántom.
- Azt kéred tőlem, hogy a fenekét fogdossam? – kérdőn, rosszallóan pillantok a fiú felé. Asgardban ez kifejezetten illetlen, úgy hiszem itt Midgardon is. Azonban nincs túl sok időm, ismét visszatalál hozzám, hogy nyakamra marva próbáljon végezni velem, de elég erős vagyok hozzá, hogy földhöz vágjam és mögé kerüljek. Ekkor – bár rosszallóan – megfigyelem a fenekét.  - Van egy három centis vágás rajta... Olyan, mint egy repedés… – beszélek a fiúhoz, amikor a nő tarkón ragad és áthajít a feje fölött. Belebukfencezek a porba, de fél-térdre érkezve fordulok ismét szembe vele.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Vas. 12 Nov. 2017, 13:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali nem pont fogdosásra gondolt, de az ötleten azért vigyorog egy jót. Mivel még mindig nem úgy látszik, hogy rendeződne a dolog a kristály csajjal, közelebb sétál egy kicsit. Mikor az elhajítja a csodalányt, a fiú pittyent valamit az óráján. Mikor megfordul az illető, arcon lövi a puskával. Az hanyatt esik, de már kelne is fel. Vitali ezt nem igazán akarja megvárni. Leakaszt az övéről egy kis golyót, ami kábé dió nagyságú. Odadobja Crystalnak - vagy hogy hívhatják -, de az egyből félreüti. Vagyis hát ütné, de az szétdurran, ahogy hozzáér. Csinál egy adag fehér füstöt, ami baromi zavaró lehet, mert össze-vissza tükröződik benne a sivatagi nap fénye.
Közben pár kő gurulni kezd a helyéről. Nem is igazán kövek. Fémből vannak, és gömb alakúak. Alma méretűek, és úgy gurulnak, hogy körbe vegyék az utasokat. Szerencsére nagyjából egy kupacba húzódtak. Aztán egy helyben pörögni kezdenek, mi közben halkan szikrázgatnak magukban.
- Élsz még? Kéne egy kis erősítés, amíg hazaküldöm a civileket.
A lábfeje előtt megáll egy hasonló kis gömb, mire pont elé ugrik a szörny a füstből. Mérgesnek tűnik. Már nem csak világít, de lüktet is az az izzó ér a homlokán. A többivel együtt.
- Ez gázos - mondja, és egyszerűen hanyatt esik, mintha elájulna.
Nyitott szemekkel, szóval valószínűleg nem ájult el. Pörögni kezd a kis gömb a lábfejénél, és beássa magát pár centi mélyre, aztán egyre erősebben világít. Fél másodperc, és bamm... Hanyatt vágja Crystalt.
- Szóval ha nyersz nekem tíz másodpercet, édes hármasban maradhatunk ezzel a vad nőcivel - mondja még bele a rádióba, miközben csőre tölt, és nézi az újra talpra álló szörnyet.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 15 Nov. 2017, 12:17
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Féltérdre érkezem, így a lökés erejét hárítom. Mozdulatlanul figyelem, mi történik a nővel és mit csinál a srác. Tekintetem ugrál közöttük. A fiú nem habozik, máris megoldja a helyzetét. Számomra ismeretlen technikát alkalmaz. Lassan felegyenesedve hunyorítok, próbálom kivenni a fehér füstön túli alakot, majd vállam fölött a megmaradt túlélőket kutatják szemeim. Amikor meghallom ismét a fiú hangját a fejemben, rögtön neki lendülök.
- Rajta vagyok! – kiáltom, s elrugaszkodom a porfelszíntől, hogy minél hamarabb az önként jelentkező társam oldalára csapódjak. Ám a nő még nálam is fürgébb, elé áll, mire már kapok is az ostoromért. Felizzik arany sziluettje, éllel hasítok vele a levegőbe. Valahogyan elintézi a fiú, hogy a szörny ne árthasson neki, de mikor újból hozzám szól, már szinte mellette suhanok el.
- Mitől lenne édes? – pillantok rá kiszélesedő mosollyal a fiúra, ahogy megpördülök a levegőbe és elugrom ellenségünk mellett. Úgy tűnhet, elhibáztam, pedig nem. Az ostorom rátekeredett a nő lábára, így már könnyedén húzom magamhoz el a fiútól, hogy aztán találkozzon talpammal a gyomra és messzire rúgjam. Távol tőlünk. Itt nem ér véget a dolgom, sietek utána, hogy tovább üssem, amíg csak kell. Az ártatlan civilek élete mindennél fontosabb most... S bár sejtelmem sincs, hogy mit csinál a fiú, de segítem a dolgában.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Hétf. 20 Nov. 2017, 17:30
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali szépen elbattyog a legközelebbi, még egyben lévő nagyobb sziklához. Szerencsére egy rakás szikla közé táborozott le eredetileg is, szóval talál hamar egy legalább két-három tonnásat, ami jó lesz fedezéknek. Egyre közelebb húzódnak egymáshoz az utasok, már aki magánál van, mert fogalmuk sincs azokról a furcsa kütyükről, amik szikráznak meg villognak körülöttük. Egy idő után a forgás gyorsabb lesz, a szikrák lilásra váltanak, és lilás-feketés köd terem körülöttük a semmiből. Baromi nagy villanás, mennydörgés - baromira hangos -, széllökés, és az emberek helyén egy kis darab kristály pottyan a homokba. Valószínűleg az, ami a fura nő seggéből hiányzik.
- Kész vagyunk. Most már csak a játszópajtidat kéne elzavarnunk haza.
Odagurulnak hozzá a kis golyók, mire ő már az egyik nagy, felborult ládájánál áll. Elővesz egy tárgyat, ami egy nagy puska keretére emlékeztet. Kicsit mint a nagy, műanyag golyókat kilövő játékok, csak fémből. Beletölti a golyókat, mire mindenféle jelző lámpák kezdenek villogni rajta. Letérdel az egyik kő mögé, letámasztja a fegyvert, és vár. Napszemüvegén a mozgásérzékelő szépen bekeretezi a lehetséges célpontokat.
- Le kéne hasalnod vagy messzire elugrani onnan. Szóval legyen tiszta a terep, és intézem.
Megvárja, amíg úgy lőhet, hogy az amazon nincs a célkeresztben. Aztán bumm, sötétlila sugárnyaláb, a kristálycsaj remeg, szikrák pattognak belőle. Közben felemelkedik a földről a kiszakadt darab, és nekirepül, rátapadva a testére. Vitali pedig reméli, hogy működni fog a cucc, és nem fogy el az energia. Illetve nem lesz belőle valami előre nem számított láncreakció. Mert ha igen, akkor... hát... "Szerencsés esetben csak a mi galaxisunk semmisül meg."
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 16:23
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Az ostorom nem elég ahhoz, hogy távol tartsam. Ütöm és rúgom is egyszerre. Lefogom a nyakát átölelve, hátulról, hogy ne tudjon beleavatkozni a fiú tervébe. Persze én is sérülök mellette, a gyorsasága és ereje miatt, de ennyi kockázatot vállalnunk kell azokért, akik ártatlanok. Így hát minél távolabbra cibálom magammal, s ha az erőm elfogy, akkor az ostorral fogok rá addig, amíg hangos szélütés nem adja tudtomra, hogy a srác sikerrel járt.
- Hidd el, nagyon igyekszem... – még mindig szokatlan a számomra a modern világ, de igyekszem belerázódni. A tőlem telhető legnagyobb lendülettel ütök a hasfalába, hogy elsodródjon, majd utána ugrom és újra és újra ütni próbálom, valamint kivédeni a támadásait. Amikor ismét megszólal a fiú, fejem felé kapom kérdőn, végül nem kérdezek semmit, csak bólogatok lelkesen.
Amint akad pár másodperc türelmi idő, rögtön leguggolok, hogy hirtelen tudjak felugrani, minél messzebbre. Amennyire csak tudok, sodródom, s amikor megérkezem x-et formálok alkarjaimmal. Az Atyámtól kapott karvédőknek köszönhetően tudom, hogy bármi is jön majd, biztonságban leszek. Így féltérdre ereszkedve várom, hogy a fiú megmentse a napot és elküldje a kristályos teremtést messzire tőlünk.
- Mi lesz, ha nem sikerül? – kiabálom aggodalmas hangon, majd a karjaim mögül lesem, hogy mi történik a nővel. A lilás felhőbe alig látni bele. Türelmetlenül fészkelődöm. Ha bármi rosszul sülne el.., ekkor gondolok egyet és nem törődve a srác utasításával közelebb ugrom hozzá, hogy mögé térdelve várjam ki a támadása végét. Ha baj lesz, a srácot is meg kell védeni. Ezért közvetlen mellőle figyelem, hogy mi történik.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Hétf. 27 Nov. 2017, 11:41
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hát az van, hogy egyre jobban világít a csaj, meg egyre hangosabban üvölt. Közben ez a zúgás is egyre hangosabb, ami még nem lenne gond, de egyre jobban rángatja a sugárnyaláb Vitalit is. Pontosabban tolja hátra ezerrel. Csúszik szépen a homokban, és még ha nem is esik el, meg nem pánikol be, hát elég érdekesen fest az egész. Közben egy kábé öt méteres körben átlátszó, szikrázó búra jelenik meg, mintha egy vékony üveg félgömb lenne a szörny körül. Ez nem nagyon tetszik neki, úgyhogy többször beleüt a sugárba, ami egyre nagyobbakat lök Vitalin.
Káromkodik is egy sort oroszul, de a nagy zúgásban nem nagyon hallatszik. Neki persze ettől még jól esik.
Aztán jön a gáz rész, amikor elkezd előre dőlve gyalogolni a kristálynőci, én jön közelebb a két hőshöz vagy mihez, vele pedig az egész villódzó jelenség is. Egyre lassul viszont, ahogy belőle is szikrák és kis villámok csapnak a levegőbe és a földbe is. Üvölteni kezd, de mintha nem jutna át a hangja a búrán. Aztán világítani kezd az egész teste, és villanás, robbanás, piff-paff.
Vitali hanyatt esik, és elengedi a ravaszt a fegyveren. Ezt a mozdulatot igazából nagyon sokszor gyakorolta, mikor vodkázás közben medvébe futottak a nagybátyjával. Egy medve nem foglalkozik halott emberrel, főleg ha kellően büdös az illető. Amennyi vodkát pedig együtt meg tudtak inni, hát ezzel nem volt probléma.
Miután hanyatt esett, csak ennyit mond:
- Ez durva volt, bassza meg...
Az arcán egy kis meglepődés, semmi több. Nem az a nagyon izgága, harsány fajta. Sosem volt az.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 12 Dec. 2017, 13:17
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Megszeppenve figyelem, ahogy a fiú legyőzi a nőt. A fejem ide-oda kapom, próbálom megérteni, hogy mi történik, hogy mi az a kütyü, amit használ a jelenlegi társam. Kénytelen vagyok hunyorítani a por miatt, ráadásul minél közelebb vagyok Vitalihoz, annál jobban tudom védeni, ha kell.
Legyen akármilyen szuper zseni és a modern technika szülötte, nyilvánvaló, hogy a teste nem áll ellen egy nagyobb ütközésnek, ha úgy alakul. A közeledő villanás, a robbanás végül elszakítja tőlem és a hátára ejti. Vállam fölött rögtön felé fordítom fejem, hogy meggyőződhessek róla, hogy jól van-e. Kissé rácsodálkozom a beszédére, végül mellé térdelek.
- Jól vagy? Nem sérültél meg? – próbálom felmérni az állapotát. Ameddig beszél hozzám, addig mellette maradok. Ha nincs súlyosabb sérülése, lassan felegyenesedem, alkarom arcom elé téve terelem el a porfelhőt, hogy aztán közelebb mehessek és megnézhessem magamnak, hogy mi történt az ellenségünkkel, hogy tényleg véget ért-e a küzdelmünk.
- Mi történt vele? – fordulok félprofilba a fiúnak, s úgy nézve rá várom a választ a kérdésemre. Ahogy csillapodik a felvert föld fátyolba bújt látképe, úgy tisztul a kép, én pedig annál jobban lassítok lépteimen. - Hogy csináltad? – szinte csak súgva kérdezem, miközben még mindig készen állok rá, hogy megvédjem magunkat, ha nem jött volna be a korábbi sziporkázó játék.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 11:30
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali dörmög valami az orra alatt. Ha Pria odafigyel, sejtheti, hogy oroszul. Feltápászkodik a földről, és pötyög valamit az óráján, mire a kis golyók odagördülnek a napozóágyához. Ami persze felborul, és elég csapzott állapotban van. Leporolja a nadrágját, vagyis elkezdi. Aztán rájön, hogy kár a gőzért, mert igazából ehelyett már biztosan újat kell vennie. Tele van szakadásokkal, hála a sivatag kis kavicsainak meg hogy annyit esett és repkedett itt az előbb.
- Jól vagyok, mondjuk, igen. Mit iszol? Közben mesélek.
Azzal oda is megy, ahova a kis golyók gyűltek, és kinyitja a nagy katonai fémládát. Azok begurulnak, ő meg kivesz egy hűtőtáskát. Van benne sör, kóla, energiaital meg vodka. Nem nagy választék, de biztos nem akart több cuccot cipelni. Meg is mutatja a nőnek, aztán kap amit kér. Ő meg kivesz egy sört, és már fel is szisszenti. Felállítja a napozóágyat, és vízszintesbe állítja, hogy rá tudjanak ülni mindketten.
- Szóval hogy mi történt vele. Hát elküldtem jó messzire. Hogy egy másik dimenzióba vagy ki az űrbe, azt nem tudom pontosan, mert nem a fő szakmám. De a felvételek alapján ki tudom majd számoltatni a géppel. Az a lényeg, hogy valami kristályból van felépítve, ami töltést és rezgéseket is képes tárolni. Mondjuk úgy, hogy egy gigantikus akksi. Energiával megy, bármilyennel. Valamiért a szénalapú létformák, főleg komoly gógyival - megkocogtatja a fejét - a legfinomabb kaják neki itt a Földön. Van testhőnk, ficánkolunk sokat mikor haldoklunk, és az agyunk is teker ezerrel. Ő meg mondjuk úgy, hogy megesz szépen a szenvedéseinkkel együtt. Az a fűszer. Ez a teleportálós dolog meg kábé felturbózva pár kvantumfizikus kutatását azokkal az infókkal, amiket a Femme Fatal vizsgálata után szereztünk.
Amikor leülepszik a por, látni, hogy a közeli sziklák be vannak borítva sok-sok négyzetméternyi napelemmel. Onnan jönnek vastag kábelek az egyik dobozba.
- És neked mi a titkod, Csodalány? Hallottam már rólad, de becsszó, nem direkt a te repülésedet akartam elfuserálni.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 02 Jan. 2018, 17:13
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Türelemmel, csendben figyelem, ahogy ténykedik körülöttem. Őszintén szólva nem értem, hogy mit csinál, hogy mi-mit követ. A technikájuk mindig is csoda marad a számorma, mégis próbálok figyelni és minden egyes mozdulatot rögzíteni, mintha csak másnap számon kérhetnék tőlem.
- Ó, hát ez nagyon kedves... – megilletődve figyelem az elém tárulkozó kínálatot, végül mosollyal az arcomon a fiút kezdem pásztázni. - Az kola? – érdeklődön mutatok rá, a szögből ahol állok, nehezen kiolvasható, végül arra bökök, s ahogy kezembe kerül, rögtön kortyolok belőle. Jól esik a mozgás és a meleg miatt. Ugye meleg van? Az itallal a kezemben követem a példáját és leeresztve vázam mellé telepedve figyelem, ahogy mesélni kezd.
- Nahát! Nagyon tetszik, ahogy beszélsz, de őszintén megvallom, nem igazán értem, hogy miről... – bocsánatkérően morzsolom össze ajkaim, miközben lenézek magam elé a porba. Valószínűleg már így is lebutította nekem a magyarázatot, mégis olyan, mintha idegen nyelven beszélgetne velem, ami valakivel, aki ért minden birodalom minden nyelvén, nehéz volna.
- Mit kerestek a gépen? – fészkelődöm annyira, hogy valamelyest felé fordulhassak. - Az én történetemre, hidd el, nem vagy kíváncsi. – rázom meg a fejem, finom nevetéssel körítve, hogy aztán újabbat kortyolhassak az italomból. Nem hinném, hogy hallhatott rólam, ha mégis, bizonyára a démontámadásoknál végzett harcokra gondol. Mást nehezen képzelnék el.
- Te hős vagy? – halkan kérdezem, kíváncsiskodóan. Ajkaim szegletébe mosoly bújik, mégis igyekszem leplezni, hogy mennyire sajnálom, amiért talán nem ismerem fel elsőre. 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 05 Jan. 2018, 10:48
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali rögtön átadja a kólát, és már meg is bont egy sört magának. Nem vodkázna itt a sivatagban, tisztán semmiképpen, pedig kedve azért volna rá bőven. Felállítja közben a napernyőt, mert hát süt rendesen az a fránya villany fentről, mintha muszáj lenne neki. Végighallgatja a nőt, mielőtt megszólalna.
- Hát az a helyzet, hogy én mindenre kíváncsi vagyok - mondjak vigyorogva -, így születtem, asszem. De ha nem akarsz beszélni róla, nem foglak nyaggatni. Pont most segítettél megoldani egy elég nehéz ügyet, szóval hálás vagyok. Egyébként ha engem kérdezel, ez a dög azért ment az Egyesült Államokba, hogy új vadászmezőket találjon. Elég sok hullát hagyott maga mögött, hogy az Interpol nyomozni kezdjen utána. Meg pár egyéb helyi vagány is. Tőlük kaptam én is a fülest. És hát mondhatjuk, igen, valami hős féle lehetek. Álarcban mászkálok és segítek másoknak. Csak nem hordok köpenyt, mert az egyik film szerint veszélyes - teszi még hozzá nevetve, és kortyol párat a sörből - Te is hős vagy, igaz? - kérdezi, és a sört tartó kezének mutatóujjával rá is mutat egy pillanatra Pria-ra.
Előre dől, és a térdeire támaszkodik, miközben néz a távolba. Le van fáradva, és nem csak fizikailag. Van melója bőven az egész terep előkészítésében, minden infó megszerzésében, és hát a felszerelést vagy egy hétig hegesztette.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 09 Jan. 2018, 15:38
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Jól esik az ital. A hő kevésbé, ezért nem bánom, hogy árnyékot teremt körénk. Pillantásom hol rá, hol a kezemben lévő folyadékra emelem. Csendesen hallgatom, amikor felelni kezd. Ha úgy érzem bólintok, másként nem szakítom félbe. Halkan felnevetek, amikor a köpenyt veszélyesnek titulálja Vitali. Végül a kérdés után felsóhajtok, hogy aztán beszélni kezdhessek.
- Nem mondanám magam hősnek. A magam lehetőségeit kihasználva próbálok egy jobb világot teremteni. Szent kötelességünk, hogy vigyázzuk az ártatlanokat, a gyengébbeket és én próbálok eleget tenni ennek az eskünek, de azt hiszem ettől még nem lesz hős az ember... Asgardból jöttem, Odin leánya vagyok. Angela. Legalábbis ez volt a nevem, ha már kíváncsi vagy. – kiszélesedik s mosolyom, ahogy lehajtom kissé fejem, majd folytatom. - Örülök, hogy segíthettem... Akkor mondhatjuk, hogy a Te különleges képességed az eszed. Igaz?. – vállam fölött pillantok rá, majd tenyerem hátam mögé csúsztatva megtámaszkodok, hogy aztán lehunyt szemekkel élvezzem kicsit, hogy pihenhetek. Egy perc kijár. Mielőtt azon gondolkoznék, hogyan juthatok haza. - És most? – búgom halkan, dallamos hangon, majd egyik szemem alól a fiúra kukucskálok. 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 11 Jan. 2018, 07:23
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali arosztokratikusan felhúzza az orrát, és nagy büszkén válaszol az előzőre, de látszik, hogy bolondozik csak.
- Az eszem. És a mosolyog. Meg persze, hogy feka létemre bírom a vodkát. Meg persze a vonzerőmet se hagyjuk ki. Senki sem tud ellenállni a csoki hatalmának. Látod, akaratomon kívül is fogságba ejtem a nőket egyetlen kacsintással - kacsint - Vagy legalábbis csapdába, izé, a sivatagban... - és erre már nevet is egyet - Na de ha asgardi vagy, neked nincs ilyen szivárványhidas csodateleport kütyüd, mint a kloffoló rokonodnak? Egyébként  pár sziklával arrébb parkoltam le a kocsit. Szóval mehetünk bármikor. Viszont...
Pötyögni kezd az óráján, aztán előszedi a telefonját. Azon folytatja. Egészen belemélyed, de csak úgy fél percig. Aztán leereszti, és visszanéz a nőre mellette.
- Na jó, mivel az én hibámból pottyantál ide, meg segítettél is, segítek. Ha szerencsénk van, 1-2 óra késéssel eljuttatlak az eredeti úti célodhoz. És amúgy ajánlanék egy melót is, ha érdekel - teszi hozzá teljesen komoly arckifejezéssel, mint egy igazi üzletember. Egy igazi üzletember, aki huszonéves, szakadt ruhában, horzsolásokkal tele sörözget éppen a sivatag közepén. Minden esetre hatásos kép...
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 20 Jan. 2018, 18:17
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Szelíden mosolygok, amíg beszél mellettem a fiú, de azért a 'feka' szóra összehúzom szemöldökeim. Nem vagyok ennyire modern, ezért eltart pár másodpercig, hogy felfogjam és feldolgozzam, hogy mire gondol.
- Bár nekem is lenne ennyi önbizalmam... – kiszélesedő mosollyal dönti fejét oldalra, hogy aztán további csendben ücsörögve hallgassa Vitalit. - Igen, ez határozottan igazabb. – grimaszolok kicsit, ahogy együtt nevetgélünk. - Száműztek. Nem mehetek vissza, itt ragadtam a nyakatokon. – vonok vállat lágyan, miközben kiszélesedő mosollyal fordulok a fiú felé. Figyelem, mivel babrál, majd nedvesítek ajkaimon és a kérdését meghallva, szinte rögtön válaszba kezdek.
- Elfogadom a fuvart! Miféle munkáról beszélsz? – kérdőn, csendben figyelem. Kíváncsivá tesz, habár nem hinném, hogy elfogadnám - elvégre meg van mindkét munkám. A látszat, és a valamivel veszélyesebb, valós is! 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Hétf. 22 Jan. 2018, 09:18
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Nem értem, miről beszélsz. Elég jó csaj vagy, és mellé még szupererőd is van. Mi kell még? - kérdezi vigyorogva.
Lassan elfogynak az üdítők, úgyhogy Vitali is elkezdi összeszedni a cuccokat. Utoljára hagyja a napozóágyat, hogy a csajt hagyja még üldögélni egy kicsit. Eléggé lestrapálhatta ez az akció, mert hát biztos nem erre készült, mikor reggel felkelt. Tíz perc, és minden össze is van pakolva.
- Na jól van, akkor irány a kocsi! A meló amúgy nem nagy cucc, csak ilyen titkos hősködés. Megmenteni az embereket ilyen veszélyes izéktől, mint az előbbi. De általában időben megvan az infó, és akkor meg is tudjuk előzni az ekkora zűröket. Olyankor aztán civilek nem is vesznek észre semmit az egészből.
Ha minden más megvan, összerakja a nyugágyat is, és egyik vállán a sporttáska, másik kezével pedig hóna alá csapja ezt is. Egy kis séta következik a kocsihoz.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 30 Jan. 2018, 19:58
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
- Azt hiszem ezt bóknak veszem! – kiszélesedik mosolyom, talán még el is pirulok a srác megjegyzését követően, elvégre a hozzám hasonlókkal nem sűrűn beszélnek ilyen nyíltan. - Talán, ha az otthonomban is elég jó csajnak gondolnának, akkor elég önbizalmam lenne.   – vetek felé egy bocsánatkérő mosolyt, amiért nem hiszek abban, amit mond. Mindez nem ellene szól, inkább csak amolyan, őszinteség.
Ha tudok, segítek neki a pakolásban, egyébként csendben figyelem az utolsó cseppeket kortyolgatva. Örömöm lelem a társaságában, noha eleinte nehezteltem rá azért, amiért tulajdonképpen miatta zuhantam le.
- Mint a híres Bosszúállók? Csak titkos csapat? Helyileg hol vagytok és hányan? – kíváncsiskodom úton a kocsija felé. Lassan lépkedek hol előre - hol felé fordítva fejem. Ha kell, persze segít vinni ezt-azt.
- Miért nem csatlakozol hozzájuk? – lágyan döntöm fejem, ahogy érdeklődve próbálom fürkészni a mimikáját. 
 
_______________________________


(ง •̀_•́)ง
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 02 Feb. 2018, 13:51
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vitali nem sokat tud hozzászólni ahhoz, hogy Asgardon milyenek a csajok. Még sose járt ott. Igazából most megjött a kedve hozzá. Főleg, ha ennyire jól néz ki ott mindenki. Biztos nem sok csoki van ott, max egy-kettő a statisztika kedvéért, hogy színesebbek legyenek a legendák. Vagy valami ilyesmi. A bosszúállós beszólásra viszont felhúzza az egyik szemöldökét. De úgy, hogy Will Smith vagy Dwayne Johnson se csinálná jobban.
- Hát, az nem biztos, hogy ilyen egyszerű lenne. Ritkán látok hirdetéseket, hogy felvétel lenne hozzájuk - mondja nevetgélve.
Közben minden batyu össze van rakva, szóval jöhet a séta a sziklák felé. Egyik kezében a sporttáska, másikban pedigaz összecsukótt napozóágy. Pria kezébe adja a napernyőt, ha már így elfogytak a kezei. Azon jár az agya, mennyire kényelmetlen lenne, ha Tony Stark rájönne, hogy egy csapatban dolgozik azzal, akitől vagy félmillió értékben vett szoftver licenszeket. Arról nem is beszélve, hogy hányszor kölcsön lettek véve azok a szerverek... Hát... Igazából mindegy is.
- Tudod mit? Ha jössz te is, beszállok - vágja rá, és még biccent is hozzá megerősítésként.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 16 Feb. 2018, 22:41
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextÉgen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Kérdőn figyelem, amikor meglepettnek tűnik. Nem igazán tudom, hogy működnek itt a dolgok a Bosszúállókkal kapcsolatban. A csapatuk tagjait sem tudom igazából. Szinte semmit róluk, de ez a fiú igazán értékes tagja lenne a nagy egésznek, legalábbis én úgy gondolom. Okos és ravasz. Bár nem tudom rendelkeznek e már ilyen erővel, akkor lehet még egy fő már plusz egynek minősül, de a több néha kell. Főként, ha a többi világban mozgolódnak a sötét erők.
- Én nem tudom, hogy működik, rám ne nézz! – védekezően emelem fel mindkét karom, közben szélesen mosolyogva nevetgélésén. Jól áll neki a mosolygás!
Elveszem a napernyőt és azzal a kezemben haladok mellette - mögötte. Nem maradok le, a lépteim is nagyobbak, de azért szedem a lábam. A hőt én jobban bírom. Elég meleg van errefelé...
- Á, én abban a csapatban? Nem igazán van meg hozzá a modern eszem... eléggé le vagyok maradva. – állammal felé bökök, hogy érezze, ez neki is szól. Túl sok minden van a Földön, amit nem értek. Meg aztán előbb rendeznem kell a dolgokat Thorral, csak utána gondolkodhatok el azon egyáltalán, hogy mi legyen velem és hogyan tovább.
- Hány éves vagy? – kíváncsiskodom, fejem kissé megdöntve lágyan, széles mosollyal arcomon nézve őt. 
 
_______________________________


(ง •̀_•́)ง
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 02 Márc. 2018, 09:50
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Már aszittem, te vagy a HR-esük - válaszol egyből Vitali nevetve -, olyan lazán elkezdtél betoborozni hirtelen. Amúgy meg nem hiszem, hogy van konkrét eljárás rá. Minek? Ez mindig egy kis csapat, akik mögött egyébként ott van egy rakat minisztérium meg ügynökség. Szóval igazából nem is kis csapat, de a tömegnek így jobban tetszik majd, ha filmet csinálnak belőle.
Megkerülik a nagy sziklatömböt, és Vitali megfogja az egyik követ a sziklafalban. Vagyis úgy tűnik először, de igazából egy homokszínű rongy kerül a kezébe, amit megránt. Az leesik, mögötte pedig egy nagyobb mélyedésben ott csücsül a fehér Toyota Hilux. Platós, de vászon tető van rárakva. Hátra dobja a táskát és a napernyőt, meg a napozóágyat is behajtogatja.
- Na hát nálunk nem kéne modern ész. Arra itt vagyok én - válaszolja, és még kacsint is, mikor beszáll a kormány mögé. Fejével biccent az anyósülés felé - Amúgy pár éve múltam húsz. De mindig elfelejtem. Ez az egyetlen szám, ami nem marad a fejemben. Fura, mi? - kérdezi egy grimasszal az arcán, aztán jön megint a vigyor - De nyugi, nagykorú vagyok. Szóval ha túl vagy ezen az úton, ráérhetek - elhúzott mosollyal vállat von, és visszafordul a kormányhoz.
Belövi a gyújtást, középen a kis képernyőn meg a GPS-t.
- Na, mehetünk?
Bekapcsol a klíma, duruzsol a motor.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vissza az elejére Go down
 

Égen-Földön (Pria & Vitali)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-