» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Égen-Földön (Pria & Vitali) Szomb. 09 Szept. 2017, 23:45


Vitali különösen idétlenül nézett ki a nagy méretű, hófehér keretes napszemüvegben és a fehér baseball sapkában, mint egy magára maradt újgazdag kölyök a tenger nélküli tengerparton. Nem, mintha egy egy percig is zavarta volna, vagy akár csak érdekelné. Kiváló a terep, finom szemcsés homokkal, és a nyugányon a folyamatos szellő miatt a napernyő alatt egészen kellemes az idő. Természetesen napernyős a koktél is, amit szürcsölget, mert ez csak úgy az igazi. Mellette egy Toyota Hilux, szintén fehér. Ilyen napsütésben más színben nem is lenne érdemes sivatagban császkálni.


Valamikor hajnalban lehetett, mikor Pria gépre szállt a londoni Heathrow reptéren, hogy elutazzon San Fransiscoba egy kivételesen ritka és értékes műtárgyért. Az említett tárgy kizárólag személyesen vehető át, ami érthető, hiszen százezer dolláros nagyságrendű értékről beszélünk. Mivel közel fél napos útról van szó, némi alvás is sikerül a gépen a hősnőnek, mielőtt valami nagyon furcsa érzésre kelne fel. Valaki figyeli, lopva, néha meg-megbámulva őt. Ez az illető egy stuardess, akivel kapcsolatban elég kellemetlen érzés fogja el, ahágyszor rápillant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Kedd 12 Szept. 2017, 12:31Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
A múzeum látogatói hiába keresnek enyhülést a megszokás alatt, csak alig jár az újdonság, így aztán nekem kell elmennem érte. A gép bel-szele óvatosan cirógatja a most is precízen befésült hajam. Általánosan feszült a hangulatom, minek okát a saját részemről abban vélem felfedezni, hogy az álmomból felriadva azon kapom magam, hogy egy utaskísérő folyton-folyvást tekintetével méricskél - úgy ver a szívem, akár egy ideges kis madár. És mind ez képtelen kiverni a fejemből Őt. A beszélgetést, a tetőtéri randevúnkat. Jeges pillantással nyugtázom magamba, hogy nem, Ő most nincs itt és nem tölthetek fel minden percet ábrándozással. Mióta hallottam a hangját közelről és éreztem az illatát, mindig ő jár a fejemben. Ahogy lehunyom a szemem, ahogy felébredek. Vagy, amikor a 'Gyűrűk Ura' című film reklámját - posztereit látom valahol. Hirtelen nagyon különbözőek vagyunk, mintha a világunk éppen csak súrolta volna egymást...
Némán ücsörgök tovább, felmérve gondosan a terepet, a kísérőnket, aki újra és újra magára vonja a figyelmem - persze igyekszem nem túl feltűnően nézni őt. 
 
_______________________________


remélem jó lesz! C: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Pént. 22 Szept. 2017, 16:23

Nagyon jó íze van ennek az itókának, csak Eel éppen nagy pislogásba fagy, szájában egy nagyobb korttyal, amikor egy csini kis hölgyike pislog rá vissza a folyadék felszínéről. Na nem is pont rá néz, meg igazából annyira biztos nem igazi. Csak egy másodpercig van ott, aztán az első kis fodrozódásra eltűnik. Biztosan valami délibáb vagy napszúrás. Nem orvos, szóval inkább gyorsan bont egy friss kólát, hogy valami alkoholmentessel olthassa a szomját.

Ez tök jó, csak egy jó nagy prüszköléssel ki is fújja az első kortyot, mikor egy lila(!) villám lecsap mellé. Jó, nem pont mellé, de az az öt méter még egy ilyen haluzós, nem annyira igazinak tűnő villámnál is bőven elég egy jó kis fülcsengéshez.

Közben az odakészített kis kütyük meg mutatók szépen tekeregni kezdenek, és egyre nagyobb meg egyre gyorsabban változó értékeket mutatnak. Kis lilás meg kékes szikrák is csapkodnak a közeli szikla meg a napozóágy között.

[..]

Úgy egyébként kb minden rendben lenne ezzel a légi utaskísérővel. Kedves, előzékeny, folyékonyan beszél három nyelven - már olaszul, spanyolul és franciául is beszélt egy-egy utassal -, ráadásul nagyon gyorsan végzi a munkáját. A tekintete viszont különös. Mintha a szája mosolyogna, a szeme viszont valami egészen mást sugallna...
Beszél közben a pilóta valami olyasmiről, hogy éppen az óceán felett repülnek. Sőt, hogy éppen a Bermuda-háromszög környékén járnak. Ide hozzáfűz mindenféle vicces történetet. Innen aztán tudni, hogy angol az illető, mivel az USA-ban nemhogy viccelődni, még beszélni sem szokás a levegőben légi veszélyekről.
A stuardess eltűnik megint a függöny mögött, majd visszajön. És újra. Most kicsit törölgeti a szája szélét egy szalvétával, körülnéz, aztán egy darabig nem jön újra.

A kapitány már órák óta nem szórakoztatja a közönséget a vicceivel, aminek egyesek örülnek, mások viszont kifejezetten hiányolják. Valaki megnyomja a hívó gombot. Eddigi tapasztalatok alapján valószínűleg még egy italt szeretne. Nincs válasz. Hosszú percekig csak vár, de egyik légihölgy sem tűnik fel. Tényleg, mintha már egy ideje eltűntek volna. A szakállas, termetes fickó előre megy a pilótafülke felé, amerre legutoljára látta valamelyiket. Eltűnik a függöny mögött.

[..]

Vitali lehúzta a szeméről a napszemüveget. Csak ilyen filmesen, hogy egy kicsit valami menő pózban is figyelhesse a várakozásait bőven k**vára felülmúló látványt. Csettint egyet, és a MYO segítségével mintha a levegőben eltekerne egy potmétert, szépen felpörgeti a generátort.

Folytatódik a szikrázás, és egy repülőgép zúgásához nagyon hasonló robajjal hirtelen árnyék lesz, majd megint tűz a nap, de a szikrák csak lassan múlnak el. Egy pillanatra valami nagy lilás folt volt az előbb még a levegőben, amiből valahogy kiesett néhány ember. Sima polgároknak tűnnek, meg vagy öt légi utaskísérő.
- He? - megint lejjebb tolja a szemüveget, de úgy is marad.
Többen is sebekkel fekszenek a földön. Valakinek megégett a ruhája, de a sérüléseiket valami úgy tépte vagy szakította.
Az egyik első, aki talpra kerül, az egy léginéni. Vagyis légi hárpia lehet, mert a szemei bevérezve, ragadozóra emlékeztető fogakkal vicsorog. Kicsit meg van kékülve a bőre, és lilán kidagad minden ér a homlokán, nyakán és az arcán. Az egyik civil nő fölé hajol, mire Eel most már csak tarkón lövi a mellette lévő stukkerrel. Aztán káromkodik hosszan oroszul, mikor a szörnyike olyan könnyedén tápászkodik fel a földről, mint egy pofozott medve...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Vas. 15 Okt. 2017, 19:04Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Kezd frusztrálni, hogy az utaskísérők tovaillannak a semmibe. Hiába hívják őket körülöttem, csend uralja a teret. Egy férfi vetne ennek véget, mire megfeszült vázzal dőlök előrébb, hogy nyakam nyújtóztatva lássam, mi lesz a végkifejlete ennek. Az előttem lévő utas székébe kapaszkodom bal tenyeremmel, ujjaim rásimulnak az ülés ívére. Ajkaim elnyílnak, várakozom, ahogy mindenki más is. A gép ismeretlenül búg. Szokatlan hangzása sokakat megrémít. Velem azonban mást művel. Felbosszant... de hiába adnám meg magam az érzésnek. Kúszó, kissé hűvös érzés ránt rajtam egyet és a következő pillanatban már nem a gépen vagyok...

••

Belezuhanok a homokba. Karjaimmal hiába támasztok rá, egyszerűen nehezen tolom el magam a földtől. A gyomrom kavarog és még nem tudom felfogni, hogy mi történt - szemeim máris a többi utas után kutatnak, de alighanem csak egy egész kicsinyke csoport került ide. Akárhol is vagyunk... Rögtön egy fiatal srácért nyújtózom, aki aligha nem karnyújtásnyira landolt tőlem, látszólag eszméletlen.
- Hé, hé, sshhh, semmi baj! – átkarolom és közelebb húzom magamhoz, amikor hirtelen lövés hangja vonja magára a figyelmem. A gyermek karom alatt rándul egyet és felkiált. Én védelmezően felé borulok, hogyha kell, teljes alakommal védhessem, úgy - onnan nézem a fiút, aki egy nőre lőtt. Egy nőre, aki valójában nem is egy nő. Egy nőre, aki ismét talpon van.
- Mi a fene? – lassan, vontatottan térdelek fel, tenyereim még mindig a fiú számos pontján felejtve. A srác végül lehámozva magáról karjaim, az egyik sérült nőhöz rohan, aki valószínűleg az anyja lehet. Nem térek magamhoz. Túl sok a sérült... és ott ez a kék bőrű valami, ami a fiú felé indul.
- Azt már nem... – csóválom a fejem lassan, majd lehámozol magamról a köznapi ruhám, hogy kényelmesebben hozzáférjek az aranyló ostoromhoz, s azzal messzire csapja torka köré fonjam kötelem. Egyetlen lendülettel, messzire hajítom a fiútól azt... azt a valamit. - Jól vagy? – fordulok felé, kíváncsian fürkészve alakját, vannak e sérülései. De a sok holmiból ítélve, ő nem a gépen utazott velünk. Így hát felmerül a kérdés, ami ki is bukfencezik belőlem. - Ki vagy te? – szinte csak suttogom, de alighogy felteszem, a kék-bőrű nő felüvölt a távolban. 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -


A hozzászólást Pria összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Okt. 2017, 00:48-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Szer. 18 Okt. 2017, 23:00

Aranyló ostor, piff-puff, Vitalinak meg még csak megijedni se volt ideje attól a fekete szemű, kéken világító erekkel telepakolt csajtól, aki hát kicsit se rezdült meg a lövésétől. Ettől a mennydörgő, csapkodó micsodától viszont az a démoni szépség - démonibb már lassan, mint szépség - úgy elszállt, mint az új elnökük... izé... hát saját magától. Na szóval itt van ez a valami, ami ahogy ismerkedne a helyes csajjal, aki még meg is mentette a hamar nagyon rosszra fordult randija tárgyától, ez a szörnyike megint közbe akar szólni. Ez pedig nagyon nem tetszik a feketeorosz hősnek, úgyhogy a napozóágy melletti sporttáskájában kotorászok, amíg a lovász csajhoz fordul. Közben is flörtöl persze, mert hát mit csinálna, amíg az életéért küzd, ha nem valami kellemeset, ami megnyugtatja?
- Az, aki arra az izére vadászott, csak hát rosszul sültek el a dolgot - kezébe akad egy shotgun, csípőhöz támasztva, félig odapillantva lövi fejbe a kedvesebbik vad nő felé vetődő másikat, bamm, durr, még egy extra is jut bele. Az a valami hanyatt esik - Szóval eredetileg ti nem kerültetek volna ide, és egy kis légörvény után - közben már tápászkodik fel, féltérdre, és még egyszer arcon lövi azt az izét - szépen repültetek volna tovább. - Vállára támasztja a puskát.

Aztán jól elszáll, mert a fekvő szörnynőből valami energiahullám, energialökés csap ki. Vitali a seggén majd a hátán csúszik a kavicsos homokban, de szerencsére olyan rutinnal fogja a fegyvert, mint egy texasi. Nem sül el véletlenségből.
És káromkodik vagy három mondatban, oroszul. Ha valaki érti egy kicsit a nyelvet, biztos lehet benne, hogy sok-sok kívánságot rakott bele. Ezek összefüggnek a szörny és annak édesanyja különböző testnyílásaival, mindenféle medvékkel, lovakkal, meg hát a szokásos súlyos, gyors egészségromlással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Vas. 29 Okt. 2017, 00:27Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Eléggé kellemetlenül érzem magam ebben a helyzetben, ráadásul idegen a környezet és az ellenségről sincs információm. Korábban nem láttam hozzáfoghatót, így a maroknyi embert megpróbálom menteni. Az ostor éles hangon csattan fel, ahogy elhajítom a nőt a fiatal sráctól, akihez máris közelebb rohanok. Úgy tűnik a helyzet magaslatán van, nekem pedig ennyi elég, hogy a közelébe maradjak. Az arany színben sistergő fegyvert az oldalamra akasztom. A távolra ejtett nő úgy dönt, hogy visszatérne közénk, így hát ismerkedésre alig marad időnk. Ráadásul az sem segít, hogy a fiú máris matatni kezd a holmik között. És ekkor tudatosul bennem, hogy ő nem utazott a gépen... A hangosodó trappolásra elkapom a figyelmem róla és már formálom is az 'x'-et alkarjaimmal fejem előtt, hogy védekezzek, mikor a srác lelövi a támadómat. Nem is egyszer...
- Köszönöm? – nézek a megmentőm felé, aki újból megszólal. - A többi utas? És a gép? – ekkor kapom fel a fejem, hogy kémleljem tovább az eget. Eléggé átlátom a helyzetet ahhoz, hogy ne mutogassak ujjal és ne hibáztassam egy ilyen helyzetben, de ha a veszélyforrást kiiktattuk, lesz hozzá pár keresetlen szavam. Aztán hirtelen kihúzza a talpam alól a talajt a nőből áramló energiahullám.
- Jól vagy? – kiáltok felé, négykézlábra feltápászkodva, hogy aztán a fiúról a nőre kapjam a fejem. Látván, hogy az elindul felé, nekem sem kell több! Talpra ugrok, elrugaszkodok és elsodrom a srác elől. Majd ütni kezdem... és hacsak nincs jobb ötletünk, addig ütöm, amíg mozog!
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Szer. 01 Nov. 2017, 19:32

Vitali, miután elegánsan kikenték a homokba, felül. Aztán elhúzza a száját, jelezve, hogy hát annyira nem tetszik neki ez a fajta lökdösődés. Az meg főleg nem, hogy egy rakás port kavart fel, amitől köhög gyorsan kettőt. Aztán pumpál egyet a puskán, és odakiált a csocsadacsajnak.
- Persze, jól! El kéne csalnod egy tizenöt méterre legalább az utasoktól!
Nem biztos benne, hogy a végét is hallotta még a nő, úgyhogy ahogy van egy kis szabad pillanata - ebben segít neki a kezében lévő ólomindítóval is - odadob neki egy kis golyót. Ez egy headset, de ezt már nem fogja hozzá mondani, csak mutatja, hogy dugja a fülébe. Kicsit kényelmetlen, mert ragacsos, hogy ne csússzon ki.
- Szóval a lényeg - mondja most már rádión -, hogy le kéne csekkolni, hiányzik-e egy darab a seggéből. Az van, hogy ez az izé kristályból van, amit összeköt valami energia.
Verekedés közben egyébként már látszik is, hogy igazat mondhat a fiú. Egyrészt úgy néz már ki, mint a fekete márvány, kicsit lilásan áttetsző. Másrészt meg ahol mozog vagy megtörik valamiért, ott kéken izzó erek vannak, ahogy a szeme is a szája is ilyen színben világít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Szer. 08 Nov. 2017, 11:33Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Zavar, hogy nem csak rám nézve jelent veszélyt ez a valami. Dulakodásba kezdek vele, megpróbálom minél távolabb sodorni a fiútól, a többiektől. Hallom, hogy a srác válaszol nekem valamit, de az éles csattanások közepette, sajnos nem hallom igazán, amit mond. Muszáj vagyok az ellenségünkre figyelni, mert attól tartok minden bemért ütése erős fájdalmat okozhatna. Sikerül torkon ragadnom és elhajítanom, célirányosan a távolba. Ekkor egy apró gömböt hajít elém a fiú. Meglepetten, kérdőn nézek le a szerkezetre, majd rá. A fiú a fülére mutogat, így felkapom azt és az enyémhez nyomom. Hirtelen meglep az állaga, rácsodálkozóan rázom a fejem, ki akarnám szedni, de meghallom a hangját, így nem bántom.
- Azt kéred tőlem, hogy a fenekét fogdossam? – kérdőn, rosszallóan pillantok a fiú felé. Asgardban ez kifejezetten illetlen, úgy hiszem itt Midgardon is. Azonban nincs túl sok időm, ismét visszatalál hozzám, hogy nyakamra marva próbáljon végezni velem, de elég erős vagyok hozzá, hogy földhöz vágjam és mögé kerüljek. Ekkor – bár rosszallóan – megfigyelem a fenekét.  - Van egy három centis vágás rajta... Olyan, mint egy repedés… – beszélek a fiúhoz, amikor a nő tarkón ragad és áthajít a feje fölött. Belebukfencezek a porba, de fél-térdre érkezve fordulok ismét szembe vele.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Vas. 12 Nov. 2017, 13:14

Vitali nem pont fogdosásra gondolt, de az ötleten azért vigyorog egy jót. Mivel még mindig nem úgy látszik, hogy rendeződne a dolog a kristály csajjal, közelebb sétál egy kicsit. Mikor az elhajítja a csodalányt, a fiú pittyent valamit az óráján. Mikor megfordul az illető, arcon lövi a puskával. Az hanyatt esik, de már kelne is fel. Vitali ezt nem igazán akarja megvárni. Leakaszt az övéről egy kis golyót, ami kábé dió nagyságú. Odadobja Crystalnak - vagy hogy hívhatják -, de az egyből félreüti. Vagyis hát ütné, de az szétdurran, ahogy hozzáér. Csinál egy adag fehér füstöt, ami baromi zavaró lehet, mert össze-vissza tükröződik benne a sivatagi nap fénye.
Közben pár kő gurulni kezd a helyéről. Nem is igazán kövek. Fémből vannak, és gömb alakúak. Alma méretűek, és úgy gurulnak, hogy körbe vegyék az utasokat. Szerencsére nagyjából egy kupacba húzódtak. Aztán egy helyben pörögni kezdenek, mi közben halkan szikrázgatnak magukban.
- Élsz még? Kéne egy kis erősítés, amíg hazaküldöm a civileket.
A lábfeje előtt megáll egy hasonló kis gömb, mire pont elé ugrik a szörny a füstből. Mérgesnek tűnik. Már nem csak világít, de lüktet is az az izzó ér a homlokán. A többivel együtt.
- Ez gázos - mondja, és egyszerűen hanyatt esik, mintha elájulna.
Nyitott szemekkel, szóval valószínűleg nem ájult el. Pörögni kezd a kis gömb a lábfejénél, és beássa magát pár centi mélyre, aztán egyre erősebben világít. Fél másodperc, és bamm... Hanyatt vágja Crystalt.
- Szóval ha nyersz nekem tíz másodpercet, édes hármasban maradhatunk ezzel a vad nőcivel - mondja még bele a rádióba, miközben csőre tölt, és nézi az újra talpra álló szörnyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Szer. 15 Nov. 2017, 12:17Égen-Földön
Vitali & Pria
_________________________
Féltérdre érkezem, így a lökés erejét hárítom. Mozdulatlanul figyelem, mi történik a nővel és mit csinál a srác. Tekintetem ugrál közöttük. A fiú nem habozik, máris megoldja a helyzetét. Számomra ismeretlen technikát alkalmaz. Lassan felegyenesedve hunyorítok, próbálom kivenni a fehér füstön túli alakot, majd vállam fölött a megmaradt túlélőket kutatják szemeim. Amikor meghallom ismét a fiú hangját a fejemben, rögtön neki lendülök.
- Rajta vagyok! – kiáltom, s elrugaszkodom a porfelszíntől, hogy minél hamarabb az önként jelentkező társam oldalára csapódjak. Ám a nő még nálam is fürgébb, elé áll, mire már kapok is az ostoromért. Felizzik arany sziluettje, éllel hasítok vele a levegőbe. Valahogyan elintézi a fiú, hogy a szörny ne árthasson neki, de mikor újból hozzám szól, már szinte mellette suhanok el.
- Mitől lenne édes? – pillantok rá kiszélesedő mosollyal a fiúra, ahogy megpördülök a levegőbe és elugrom ellenségünk mellett. Úgy tűnhet, elhibáztam, pedig nem. Az ostorom rátekeredett a nő lábára, így már könnyedén húzom magamhoz el a fiútól, hogy aztán találkozzon talpammal a gyomra és messzire rúgjam. Távol tőlünk. Itt nem ér véget a dolgom, sietek utána, hogy tovább üssem, amíg csak kell. Az ártatlan civilek élete mindennél fontosabb most... S bár sejtelmem sincs, hogy mit csinál a fiú, de segítem a dolgában.
 
 
_______________________________


na helloka szégyellős  -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali) Yesterday at 17:30

Vitali szépen elbattyog a legközelebbi, még egyben lévő nagyobb sziklához. Szerencsére egy rakás szikla közé táborozott le eredetileg is, szóval talál hamar egy legalább két-három tonnásat, ami jó lesz fedezéknek. Egyre közelebb húzódnak egymáshoz az utasok, már aki magánál van, mert fogalmuk sincs azokról a furcsa kütyükről, amik szikráznak meg villognak körülöttük. Egy idő után a forgás gyorsabb lesz, a szikrák lilásra váltanak, és lilás-feketés köd terem körülöttük a semmiből. Baromi nagy villanás, mennydörgés - baromira hangos -, széllökés, és az emberek helyén egy kis darab kristály pottyan a homokba. Valószínűleg az, ami a fura nő seggéből hiányzik.
- Kész vagyunk. Most már csak a játszópajtidat kéne elzavarnunk haza.
Odagurulnak hozzá a kis golyók, mire ő már az egyik nagy, felborult ládájánál áll. Elővesz egy tárgyat, ami egy nagy puska keretére emlékeztet. Kicsit mint a nagy, műanyag golyókat kilövő játékok, csak fémből. Beletölti a golyókat, mire mindenféle jelző lámpák kezdenek villogni rajta. Letérdel az egyik kő mögé, letámasztja a fegyvert, és vár. Napszemüvegén a mozgásérzékelő szépen bekeretezi a lehetséges célpontokat.
- Le kéne hasalnod vagy messzire elugrani onnan. Szóval legyen tiszta a terep, és intézem.
Megvárja, amíg úgy lőhet, hogy az amazon nincs a célkeresztben. Aztán bumm, sötétlila sugárnyaláb, a kristálycsaj remeg, szikrák pattognak belőle. Közben felemelkedik a földről a kiszakadt darab, és nekirepül, rátapadva a testére. Vitali pedig reméli, hogy működni fog a cucc, és nem fogy el az energia. Illetve nem lesz belőle valami előre nem számított láncreakció. Mert ha igen, akkor... hát... "Szerencsés esetben csak a mi galaxisunk semmisül meg."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Égen-Földön (Pria & Vitali)

Vissza az elejére Go down

Égen-Földön (Pria & Vitali)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Észak- és Dél-Amerika-