Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Maximoff's (Wanda & Pietro)


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Maximoff's (Wanda & Pietro) Csüt. 07 Szept. 2017, 10:48Wanda & Pietro

Ultron totális támadása előtt, a Bosszúállókhoz való csatlakozás perceikor. A Bosszúállók bázisán

Annak idején olyan könnyű lett volna másképp dönteni. Még ma is elég lenne egyetlen hibás lépés. Csakhogy a szenvedést megszüntetni szeretném, nem pedig terjeszteni. Nem válhatok forrásává mindazon kínnak, melyre kétségbeesetten próbálok gyógyírt nyújtani. Ezt tudom. Biztos vagyok benne. Ennyi elég kell, hogy legyen. Muszáj! Erre koncentrálok, ez lebeg a szemeim előtt.
A kék cika, hol az emeleten, hol a földszinten jelenik meg. Körül nézek, mindenki mellett elsiklok, néhányan utánam néznek, nem ismernek, csak hallás után. De én érdeklődök a hely iránt, a feltérképezése irányít. Tiszta klassz. Hatalmas, rengetegen vannak, rengeteg gép és gombok, rengeteg fegyver. Úgy megnyomnám azt a piros gombot. Tudom, hol van a helyem. Nem képzelek többet magamról, mint ami vagyok.
De ez a hely, minden képzeletemet felülmúlta. Tiszta ásznak érem magam. Tényleg! Wandát ott hagytam valamerre a többiek karmában. Basszus. Visszafelé igyekszem hát, amerre hagytam a húgomat, tekintetem ide oda kalandozik, még mindig csodálkozom a hely kapacitását illetően. mégis mennyien vannak?
Észre veszem a lányt, nem fékezek, nem állok meg, csupán előtte termek, ölbe kapom Őt és vele együtt rohanok tovább. Ezúttal a vigyorom is hatalmasabb. Az űr sosem létezett.
Lefékezek az emeleten és le is pillantok a karjaimban lévő nőre. Rá vigyorgok. - Megvagy. - óvatosan le is teszem karjaimból, majd a korlátra támaszkodom. - Ez a hely...mese jó Wanda! Végig mentél már rajta? - érdeklődöm hátra pillantva rá, mosolyom levakarhatatlanul a fülemig ér. - Volt olyan hely, ahová nem engedtek be...zárva volt. - csak a zárt helyekre nem tudok bejutni, minden más helyre pofon egyszerű a bejutás. Az alagsorban páran összefutnak, érdeklődnek a kék cika után, nem halottak rólam, felpillantanak rám, mutogatnak. Én meg csak intek nekik. Bocs.
- Olyan buták. - fordulok meg, hogy szembe kerüljek húgommal.
- Jó lesz ez így? - kérdezem óvatosan, hiszen aggódom érte. Aggódom mi lesz így velünk. Vele. Velem.
A Vörösöm rátalál e bármire, amely célt adhat neki. A saját sorsom felett sosem éreztem aggodalmat. Viszont azt képtelen lennék elviselni, ha miattam kellene szenvednie. Ez az a gondolat, ami igazán megrémít.
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Maximoff's (Wanda & Pietro) Pént. 15 Szept. 2017, 14:06I'm trying to say something

Nem is tudom mit mondhatnék, itt ezen a helyen állva, ahová először hoztak el minket Pietroval, mint a bosszúállók főhadiszállására. Hatalmas hely, nagyon modern és nagyon modern. Hm, végül is, mi más várhatna az ember a bosszúállóktól? Felszereltnek kell lenniük, és próbálok nem nagyon rácsodálkozni semmire, azért Ultron mellett is kijutott pár dologból, de egyszerűen nem hagyhatom amit ő tervez. Kipusztítani az emberiséget nem valami jó terv, és ha valamit is tudok tenni ellene, akkor meg fogom tenni. Ezért is jöttünk most ide, és ezért is engedtem a csábításnak hogy tartozhassak valahová. Imádom Pietrot, és bármit megtennék érte, de kell egy hely, ahol élhetünk, és ahol nem néznek ránk ferde szemmel, mert mások vagyunk mint a legtöbb ember.
Úgy látom ő is remekül elvan, mert a cikázását látom, a kékségét, és mosolyogva figyelem ha elsuhan mellettem. Épp a korlátnál álldogálok, és a tájat bámulom, amikor hirtelen előttem terem, és apró sikkanással hagyom hogy elrobogjon velem. Nem számítottam rá.
- Lassan megbüntetnek gyorshajtásért - vigyorodom el ahogy a nyakába kapaszkodom, bár tudom hogy nem vagyok valami nehéz és mindig is könnyűszerrel elbírt az én erős bátyám. Ahogy letesz az emeleten körbepillantok. Nagyjából már körbejártam.
- Még nem az egészen, de már a nagyrészén végigjártam. Megnéztem a szobáinkat is, és a kilátás is gyönyörű. Felszerelt és modern annyira más mint ahol eddig éltünk - sóhajtok, de nem bánatosan. Ez a hely annyival jobb mint minden más ahol eddig éltünk. Jobb mint a tudósok hadiszállása, jobb mint Ultron mellett volt, és remélem ő is hasonlóképp vannak ezzel.
- A zárt helyekre nem megyünk. Egyébként meg ne bántsd őket, nem vagy éppenséggel megszokott jelenség, cikkcakk - fordulok felé, ahogy kissé játékosan meglököm a karját. Pietro hihetetlen sebességgel képes mozogni, ami remekül kombinálható az én skarlát erőmmel. Nem véletlenül vagyunk veszélyes páros.
A kérdésére felsóhajtok, és összefonom a karjaimat magam előtt, de aztán rájövök hogy ez a mozdulat kihangsúlyoz dolgokat amiket nem akarok, szóval leeresztem a kezem, és csak a korlátnak dőlve válaszolok, ahogy az egyik hosszú nyakláncom díszével játszom.
- Nem tudom. Ők itt jó emberek, és emberek leginkább. Azt hiszem jól döntöttünk hogy eljöttünk velük, mert ha le is győzik Ultront és minket megtaláltak volna, mi lett volna velünk? Hová kerültünk volna? - kérdezem, hiszen jó eséllyel valami kutatóbázisra, vagy egy újabb önjelölt világ ura kezébe, aki ki akarta volna használni a képességeinket. Ők viszont emberként kezelnek minket, és nem hagynak ki a terveikből, mert nem vagyunk már gyerekek, igaz sok minden kimaradt a gyerekkorunkból, de majd bepótoljuk.
- Remélem jó lesz, szóval... reméld te is, hátha akkor valóság lesz - mosolyodok el, ahogy nekidőlök. Az egyetlen hely ahol igazán biztonságban érezhetem magam, az mellette van.

• •
Vissza az elejére Go down

Maximoff's (Wanda & Pietro)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Pietro Maximoff / Higanyszál
» And we can't stop - [Pietro&Wanda]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-