Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Katherine "Kitty" Pryde - Árnymacska


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
11
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Katherine "Kitty" Pryde - Árnymacska Kedd 29 Aug. 2017, 16:38

Katherine Pryde

Árnymacska
biográfia

becenév » Kitty
születési idő » 1992. február 21.
születési hely » Deerfield, Illionis, USA
kor » 25
play by » Ellen Page
csoport » Xavier mutánsai
tartózkodási hely » New York
család » A szüleim Carmen és Theresa Pryde. Egyedüli gyerek vagyok, a szüleim sajnos már nem élnek együtt, már Xavier Intézetében tanultam, mikor elváltak, de így is elszomorított egy kicsit a hír (noha már éreztem egy ideje, hogy nincs minden rendben köztük, talán leginkább csak miattam maradtak együtt az utolsó néhány évben már). Az apai nagypapám, Samuel Pryde halála is belejátszhatott ebbe. Ő sem sokkal azután halt meg, hogy elkerültem otthonról. Ez a hír talán még inkább szíven ütött. Elég közeli kapcsolatban voltunk ugyanis, velünk együtt élt ő is. Nem akartuk otthonba adni, meglett kora miatt pedig már nem tudta volna magát ellátni. Bár nagyon büszke ember volt, szellemileg az utolsó időkig is ép. Európai zsidó családból származott, a második világháborúban a nácik koncentrációs táborba hurcolták. Sokat mesélt nekem is erről, fontosnak tartotta, hogy ismerjem a gyökereimet, tudjam, honnan származunk, honnan jöttem. Még ma is hiányzik olykor, hogy nincs már velünk. Gyakran eszembe jut. Főleg szorultabb helyzetekben, hogy ő mi mindenen ment keresztül és mégsem tört meg, erős maradt és szembeszállt a sorsával. Mondhatni ő a példaképem. Szeretném, ha büszke lenne rám onnan fentről és én is olyan nagyszerű ember lehetnék, mint ő volt egykor.jellem és külső »
Fiatal, aranyos, derűs, vidám, optimista. Ezek talán azok a jelzők, amiket a legtöbbet használnak rám. Ennek ellenére tisztában vagyok azzal, hogy negatív oldalam is van, amit javarészt annak is köszönhetek, hogy eléggé elszigetelten éltem, mielőtt Xavier iskolájába kerültem. A szüleim egyedüli gyerekként egy kicsit talán túlzottan is féltettek és mintegy burokban neveltek fel. Alapvetően gondoskodó és együtt érző embernek tartom magam, minden tekintetben szilárd erkölcsökkel. Csak egy tipikus dél-kaliforniai lány vagyok, aki szereti a divatot és aránylag vagyonos családból is származom, ennek megfelelően pedig egy kicsit szórakozott, figyelmetlen tudok lenni olykor, de szerintem megvan ettől függetlenül a magamhoz való eszem és nyitott vagyok a világra, az emberekre. Sokat segített Xavier iskolája és az ott szerzett tapasztalatok is abban, hogy ilyenné váljak. Nem vagyok ugyan a legatletikusabbnak mondható, de táncolni szeretek és a japán harcművészetekhez is értek egy kicsit, a főzőtudományom azonban legendásan szörnyű. Kapom is az ívet miatta rendszeresen a többiektől. Ettől eltekintve azonban lojális barát és csapattárs vagyok, úgy vélem, bármikor harcba szállok a társaimért és ott vagyok, ha segítségre lenne szükségük.
Egyébként egy egyszerű amerikai lány vagyok, alacsony és vékony alkattal. Hosszú, barna hajam van, amit általában lófarokba kötve hordok, legfeljebb elől hagyok szabadon néhány tincset, amik az arcomat keretezik, melyben világoskék szemek ülnek. Általában színes, testhez simuló ruhákat hordok, szoknyát, egybe ruhát csak ritkán.  Túl sok kiegészítőt sem viselek, általában csak egy egyszerű nyakláncot és valamiféle táskát, többnyire hátizsákot, amiben minden szükséges dolgot magammal cipelek.
képesség »
”Faljáró” vagyok, képes vagyok a testemet anyagtalanná tenni és ezáltal áthaladni más szilárd testeken. Erre úgy vagyok képes, hogy kihasználom a szilárd anyag atomjai közötti réseket. Ahogy megtanultam Xavier iskolájában, ezt a folyamatot fáziseltolásnak nevezik. Faljáró, „anyagtalan” állapotomban szinte sérthetetlen vagyok, mivel a szilárd fegyverek, puskagolyók és energiasugarak is ellenállás nélkül áthatolnak a testemen. Ez azonban nem minden esetben van így. Ha mégis sikerül valaminek eltalálnia ilyenkor, képtelen vagyok visszaváltani szilárd állapotba, amibe akár bele is halhatok, mivel ilyenkor az atomjaim közötti kötések túlzottan fellazulhatnak. Óvatosan kell bánnom tehát ezzel. A mágikus természetű támadások szintén árthatnak nekem. Miközben szilárd anyagokon haladok keresztül, nem tudok levegőt venni, ezért az az idő, amit egy szilárd test belsejében töltök, annyi időre korlátozódik, amilyen sokáig képes vagyok visszatartani a lélegzetemet. Képes vagyok szerves anyagokon és élőlényeken is áthaladni. Mindazonáltal veszélyes számomra, ha szilárd anyagokon való áthaladás közben szilárdítom meg az atomszerkezetemet, mivel ez súlyos sérülésekhez és akár a halálomhoz is vezethet, ezzel tisztában vagyok.
Mivel faljáró alakban nem vagyok képes szilárd testeket megérinteni, ezért a talajon sem vagyok képes járni. Ehelyett annak atomjain sétálok. Ezt felhasználva képes vagyok „járni” a levegőben.
Xavier iskolájában megtanultam azt is, hogyan tudom a fázis eltolódásos állapotomat kiterjeszteni más testekre is. Ugyan már kezdettől fogva képes voltam rá, hogy a rajtam lévő ruhát is anyagtalanná tegyem magammal együtt, de később eme képességemet odáig fejlesztettem (Xavier professzor segítségével természetesen), hogy mára már képes vagyok tárgyakat vagy más személyeket is anyagtalanná tenni. Eközben azonban mindvégig fizikai kapcsolatban kell lennem az adott tárggyal vagy személlyel.
Ha elektromos rendszereken haladok keresztül, zárlatot okozok bennük. Fázis eltolódásos állapotban nagyon nehéz telepatikusan „befogni” a tudatomat, ami bizonyos, ilyen képességekkel rendelkező ellenfelek ellen kifejezetten hasznosnak tud bizonyulni a tapasztalat szerint.
A mutáns képességemen túl kifejezetten tehetséges vagyok az alkalmazott tudományok és a számítástechnika terén, valamint valamelyest konyítok a japán harcművészetekhez is. Szeretek és állítólag jól is tudok továbbá táncolni.

előtörténet »
Illionis államban születtem, Deerfieldben, Carmen és Theresa Pryde gyermekeként. Nagyapám európai zsidó volt, akit a második világháború alatt a nácik koncentrációs táborba hurcoltak. Sokat mesélt erről történeteket kiskoromban is, néha kifejezetten hátborzongatóakat, amiktől rémálmaim is voltak, de ő a maga módján valószínűleg így akart felkészíteni az életre, átadni a szerinte fontos tapasztalatait, a tudását. Talán nem a legjobb módját választotta mindig, de ma már örülök, hogy tudom, honnan jöttem és van kit követnem, van kire felnéznem az életben. Mert a nagypapám egy meghatározó ikon, egy példakép a szememben a mai napig is.
A képességeim tizenhárom éves koromban, a pubertás kezdetén kezdtek felszínre törni, melyhez szörnyű fejfájás társult, ami igencsak megkeserítette az életemet akkoriban. Aggódtak is értem a szüleim, hogy nekem, az egyetlen lányuknak valami komoly egészségügyi problémája lehet, hiába hordtak azonban orvostól orvosig, nem találtak semmit. A válaszokra azonban nem kellett olyan sokat várnunk. Az ébredő mutáns képességeim miatt ugyanis az X-Men és a Pokoltűz Klub Fehér Királynője, Emma Frost is megkeresett, abban a reményben, hogy megnyerjenek a saját ügyüknek. Emma Frost azonban az első pillanattól fogva ellenszenves volt a számomra, mert valahogy azt a benyomást keltette bennem, mintha úgy nézne rám, ahogy egy falat jó kajára néznek az éhes fenevadak. Sehogy sem tudtam szabadulni ettől a kellemetlen érzéstől, ha a közelemben volt. Ororo Munroeval viszont gyorsan megtaláltam a közös hangot és idővel, azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy barátok is lettünk. Ororo mesélt nekem először az X-Men csapatról, aminek ő is tagja. Tulajdonképpen miatta kezdtem el lelkesedni Xavier iskolája iránt.
Egy beszélgetésünk közben azonban ránk támadt a Pokoltűz Klub néhány páncélos zsoldosa, akiket ugyan sikerült legyőznünk, de Frost telepatikus támadása végül mégis leterített mindkettőnket. Nekem azonban szerencsére sikerült értesítenem az X-Men csapat többi tagját és még segítségükre is voltam a Frost által foglyul ejtett Ororo kiszabadításában. Elvégre az én barátomról is volt szó! Ezután nem sokkal be is léptem Xavier professzor iskolájába és „Árnymacska” kódnéven az X-Men csapatának is tagjává váltam.
Be kell vallanom, az első pillanattól kezdve szimpatizáltam Kolosszussal, a csapat egy másik tagjával, valamint közeli barátságba kerültem az ő kishúgával, Iljanával is. Tehát végre nem voltam elszigetelve, barátok nélkül, mint korábban, mikor csak a szüleimmel és a nagypapámmal töltöttem az időmet (a korombeliekkel az akkor még számomra is érthetetlen furcsaságaim miatt sosem találtam meg a hangot, legfeljebb az anyagi helyzetem miatt próbáltak barátkozni velem, vagy a szüleim próbáltak szerintük „nekem való kis barátnőket” szerezni számomra, de igazából senkit sem éreztem közel magamhoz, ezért inkább egyedül vagy a nagypapámmal voltam többnyire a szabadidőmben). Végre úgy éreztem, tartozom valahová, vannak igazi barátaim, akikkel jól érzem magam és akik tényleg megértenek, akikkel önmagam lehetek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Bár be kell vallanom, egy másik csapattag, Árnyék jelenlétében először kellemetlenül éreztem magam, elsősorban az „ördögi” kinézete miatt, de viszonylag rövid időn belül vele is sikerült összebarátkoznom a kezdeti félelmeim ellenére is. Mondhatni sikerült levetkőznöm az előítéleteimet, amiket korábban elültettek bennem. Olyannyira, hogy egy űrbéli kalandunk alkalmával még egy sárkányszerű lénnyel is baráti kapcsolatot sikerült kialakítanom, akit Lockheednak neveztem el. Lockheed azóta is hűséges társam, sőt kettőnk között még egy pszichikai kapcsolat is létrejött. Rozsomák pedig egyfajta mentorrá vált a számomra.
Itt az X-Men csapatban tényleg megtaláltam hát azt a közeget, ahová tartozom. Velük vagyok már tizenkét éve és egy pillanatra sem bántam meg. Sok mindenen keresztülmentünk már együtt, ami még inkább megerősítette a szövetségünket. Tudom, bármikor számíthatok rájuk és én is tűzbe mennék értük gondolkodás nélkül. Úgy érzem, a legjobb, ami történhetett velem, hogy Xavier iskolájába kerültem. Nem lehetek elég hálás a sorsnak ezért. Ma már elég jól tudom uralni, irányítani az erőmet és örülök, hogy a barátaim, az emberek megsegítésére használhatom. Régebben nem gondoltam volna, de örülök, hogy mutáns vagyok. Ezzel is többet tehetek másokért. Persze még mindig van hová fejlődnöm, ezzel tisztában vagyok. De ennek a képességnek így is sokat köszönhetek. Új barátokat, egy közösséget, ahová tartozhatom. Egy második családot. Mert én így nézek rájuk. A második családom, egy meginghatatlan szövetség. Mert ez a mi csapatunk. Semmi nem szakíthat el innen. Ebben egészen biztos vagyok.

Nao » 6 év » Narsil

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
553
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Katherine "Kitty" Pryde - Árnymacska Csüt. 31 Aug. 2017, 21:32

•• Kedves Kitty! ••

Elfogadva!
Mindig öröm olvasni az ilyen jól megírt lapokat. Nagyon örlök, hogy megérkeztél közénk, azért pedig külön repes a szívem, hogy az X-Men csapat egy tagját hoztad nekünk! :3
Kitty egy igazi kis színfolt a Intézetben, bohókás energiabomba, akit mindenki gyorsan megszeretett. Nem is meglepő, egy igazi kis csoda vagy! :3
A jellemleírásod nagyon tetszett. Jó volt olvasni, hogy milyen erős kötelék fűz a nagypapádhoz, ez felevenítette bennem a gyermekkoromat. Smile Szépen megírtad ezt a részt, ahogyan a külsőd is kellő részletességgel megírtad nekünk! Aranyos, csinos leányzó vagy. Meglepődnék, ha nem lenne beléd zúgva minden második mutáns fiatalember. Very Happy
Logan jó tanárod volt, igazi harcos vált belőled a szárnyai alatt. A képességeid erősek, hasznosak. A harcban a megfelelő időzítéssel szinte legyőzhetetlen vagy. Nagyon szépen leírtad a képességeid, és örülök, hogy szerényen, alázattal fogalmaztál. Írtál több gyengepontot is, amiért külön jár a pont. Very Happy
Az előtörténetedben a nagypapáddal átélt élményeről is mesélsz. Biztosan szép emlékek főznek hozzá, ezeket pedig jó mélyen a szívedbe zártad. Sajnálom, hogy a szüleid már nincsenek együtt, és valljuk be, gyermekkorodban nem fordítottak rád kellő figyelmet. A pénz fontos dolog, de sajnos sokan kizárnak minden mást azon kívül. A kapcsolatokat pedig egyenesen megöli, ha túl sok van belőle. :/
Nagyon örülök, hogy az Intézetbe kerültél, és mentorokat, barátokat találtál magadnak. A sárkány barátodra viszont nagyon kíváncsi vagyok, remélem feltűnik majd a reagjaidban Very Happy
Az előtörid is remek volt, nagyon élveztem olvasni rólad!

Köszönöm a lapod nyújtotta élményt! Örülök, hogy itt vagy a mutánsok egy újabb tagjaként. Mivel canon vagy, lefoglaltalak, így nincs is más dolgod, mint meghódítani a játékteret! Very Happy


_________________

••  S h e's    my    s w e e t    V a l e n t i n e  ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Katherine "Kitty" Pryde - Árnymacska

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Katherine Pierce ~ survivor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Xavier mutánsai-