» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
1
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
A Pokol Konyhája; NYCTárgy: Matt Murdock // DD Hétf. 28 Aug. 2017, 00:02

Matthew Murdock

The Devil of Hell's Kitchen / Daredevil
biográfia

becenév » Matt (a teljes neve Matthew Michael Murdock, de a középső nevét nem használja, egyszer mutatkozott be Claire-nek úgy, mint 'Mike'), Matty (az apja és Stick hívták így), D (Turk becézte így), "A Maszkos Férfi", "A Férfi A Fekete Maszkban", Vörös ('Red' = Frank Castle hívta így), A Pokol Konyhájának Ördöge, Fenegyerek (eredeti nyelven: Daredevil)  
születési idő » 1984. május 10.
születési hely » A Pokol Konyhája (eredeti nevén: Hell's Kitchen); New York City; USA
kor » 33 év
play by » Charlie Cox
csoport » Hősök
tartózkodási hely » New York - Pokol Konyhája
család » Margaret Grace Murdock: Matt édesanyja, aki elhagyta a férjét és vele fiukat is, mikor Matthew még kicsi volt. Az évek során apácának állt és távol élt korábbi családjától, fián mégis rajta tartotta a szemét.
Jonathan "Bunyós" Jack Murdock: Az édesapa, aki világéletében csak hírből ismerte a könnyű élet fogalmát. Az iskolát otthagyta, helyette keményen dolgozott és edzett. Bokszoló volt már, mikor a szeretett nő elhagyta és egyedül kényszerült nevelni fiát, aki később elvesztette a látását. Annak érdekében, hogy büszkévé tegye fiát és bebizonyítsa neki, hogy sosem szabad feladni, kiütéssel megnyert egy megbundázott meccset, amit elvesztenie kellett volna. Még aznap éjjel meggyilkolták.jellem és külső »


"A gondolataimat lekötik az erkölcs kapcsán megfogalmazódott kérdések... kérdések arról, mi helyes és mi helytelen. Kérdések a Jóról és a Gonoszról. A kettő között néha vékony a határvonal. Néha el is mosódik..." (Matt Murdock szavai az esküdtszékhez egy tárgyaláson)

Kemény út vezette odáig, hogy Matt kettős életet kezdjen élni, és ez megacélozta a jellemét is. Eltántoríthatatlan attól, amit a fejébe vesz, önzetlen ha az ártatlanok megsegítéséről van szó és hősies, ha arról, hogy egy bajbajutottat mentsen. Ezen tulajdonságait mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a baleset, ami a látását követelte, egy idős úr életét vehette volna el, ha az akkor még csupán kilenc éves Matt Murdock félre nem löki őt a vegyszereket szállító autó útjából. Édesapja úgy nevelte a fiút, hogy a korai csapás ellenére se adja fel, hanem mindig folytassa tovább a küzdelmet. Ennek eredményeképpen Matt kitartóan ragaszkodik eszméihez, hitéhez és ahhoz, amiképp az őt körülvevő világot érzékeli. Legszembetűnőbb tulajdonsága talán a mindent túlszárnyaló kötelességtudata és igazságérzete. Szereti a városát, védelmezi a Pokol Konyhájának ártatlan lakóit és kész feláldozni magát ahhoz, vagy épp addig harcolni, ameddig csak mozdulni és levegőt venni képes, hogy jobb hellyé tegye.
képesség »
Itt írd le, hogy milyen képesség van birtokodban, mikor fedezted fel, fejlődsz-e még tovább, tudod-e kontrollálni. Civileknek nem kell kitölteni.

előtörténet »
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Matt Murdock // DD

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-