Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Aranyember és Zöldember - Kultúra


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Aranyember és Zöldember - Kultúra Csüt. 24 Aug. 2017, 12:38

Szép, szokásos, hajnali 2:00-ás hétfő reggelt mindenkinek! Szeretném eljátszani, hogy álmosan dörgölöm az ágyamban a csipákat de ez nem én vagyok. Ilyet már nem tudok produkálni. Az egyik oka, hogy a napocskás szérum óta nem tudok aludni, egészen pontosan nincs szükségem alvásra. CLOC ezt tudományosan is meg tudná fogalmazni de erre a szakrizsára most a legkevésbé vagyok kíváncsi. Az Őrszem, azaz az én saját hétköznapjaimat élem. 0-24-es szolgálatban vagyok és rohangálok, repülök ide oda mint egy soha nem nyugvó mentős. Úgy 10000 méteren vagyok szeretett hazám felett amikor a felkelő nap első sugarai borzongatják fotoszintetizáló bőrömet. Érzem amint teljesen feltölt és átjár az éltető napenergia. A reggelim végeztével CLOC jelentkezik be.
CLOC: Elnézést Uram, hogy megzavarom a fotoszintézisét de számításaim szerint komoly vészhelyzet fog előállni 1 perc és 44 másodperc múlva.
Hallgatlak CLOC, mi fog történni 1 perc és 38 másodperc múlva?
CLOC: Földrengést észleltem Szumátrától 164,6 km-re.
Kisebb szökőárjelenség lesz tapasztalható 1 perc és 15 másodpercen belül. Lehetséges halálos áldozatok száma 30-40 fő közé tehető.

Indulok... Aranyló színű csíkot húzva suhanok Szumátra felé. A csíkom nem végtermék! A belőlem kiáradó energia rövid ideig tartó manifesztálódása, semmi egyéb. 1 perc környékére ott is lebegek Szumátra felett.
CLOC: Az adatok alapján a cunami elhárítható egy 2,3 megatonnás robbantással az üres tengerfenéken É 41.345667 K 26.19943 koordinátánál. Átküldöm a szükséges adatokat...20 másodperc...
Az óra ketyeg én pedig a kapott adatokra alapozva ott vagyok a tenger közepe felett. Összecsapom a tenyeremet és egy fényes, napsárga energiabomba csapódik a kezemből és zuhan a tenger fenekére ahol isteneset robban.
CLOC sikerült?
CLOC: Kalkulálok uram... minden adat alátámasztja,
hogy sikerült egy ellenáramlattal eloszlatni a kezdődő cunamit. Igen uram, sikerült!

Azért megnyugszok egy kicsit, ez a munkám legjobb része, bár a Szumátraiak még nyugodtan alszanak, fogalmuk sincs, hogy mi történt amíg ők nyugodtan álmodnak. Én nem bánom, legalább tudom, hogy rendben vannak.
CLOC: Uram egy újabb vészhelyzetet prognosztizálnak az algoritmusaim. Tulle város, Franciaország. A 2:13-as járatú gyorsvonat ki fog siklani váltóhiba miatt 34 másodperc múlva...77 lehetséges áldozat...
...Egy iszlám államhoz köthető terrorista túszokat ejtett egy bajorországi plázában, Regensburg, Major Force pláza, felső emelet...20 másodperc az öngyilkos merényletig... 12 lehetséges áldozat.
...Szakadártámadás Donyeck megyében, Ukrajna, határfronti rész.
Nehéz ütegekkel lövik az Ukrán katonákat... 4 potenciális áldozat várható...

Néha összejönnek a dolgok. CLOC a személyi számítógépen egy komplex, valószínűségkalkuláló algoritmussal felruházva a lehetséges vészhelyzetekre amik a világban történnek. Most három helyen kellene lennem egyszerre, hogy mindenhol megfelelhessek. A fontossági sorrendet nem én döntöm el. Ő kalkulál én cselekszek, addig is amíg ő beszél hozzám és közli a történéseket. Tudta, hogy a vonatot még meg tudom állítani és két másodperccel a robbantó előtt odaértem és lecsaptam a terroristát, meghagyva a rendőrségnek a feladatot az előállítására, nincs időm részletekre. Valószínű még azt se látták, hogy ott voltam, csak a terrorista feje koppant ájultan a padlón, esetleg aranycsíkomat láthatták elhúzni. CLOC is tudta, hogy a harmadik helyszínre már nem fogok időben odaérni, tudta, de az a feladata, hogy tájékoztasson mindenről, amit észlel. Mire a háborús övezethez érek már négy katona darabjait látom csak egy szétrobbantott dzsipben. Ilyenkor helyben fel tudnék robbantani egy Szaturnusz méretű bolygót, olyan düh és feszültség önt el. Egyszerűen képtelen vagyok mindenhol ott lenni időben. CLOC kiszámítja a leghatékonyabb működésem de még ez is kevés a tökéletességhez. Valakinek az a legnagyobb problémája egy nap, hogy lefagyott a laptopja. Nekem azzal kell szembesülnöm, hogy a világ minden részére képtelen vagyok eljutni egy adott pillanatban és képtelen vagyok minden életet megóvni a földön. Ez a terhem amit napról napra, óráról órára cipelek, talán az örökkévalóságon át.  
CLOC kérlek most tedd takarékra magad vagy 3 órán át.
CLOC: Nem tudom paraméterezni a kérését uram.
Tudná esetleg pontosítani mit szeretne?

Csak hagyj magamra egy kicsit.
CLOC: A fizikai értékei rendben vannak uram. Nem logikus kikapcsolnom amíg Ön jó kondícióban van, uram.
CLOC tudod egyáltalán paraméterezni a mentális állapotomat? Tudod milyen érzés nap mint nap azt érezni, hogy kevés vagy?
CLOC: Sajnálom uram, az Ön által megadott feltételek alapján képtelen vagyok érzékelni azt amit elmondott.
Na látod. Most egy kicsit ki kell kapcsolódjak...majd jelentkezz 3 óra múlva.
CLOC hatékonyságmutatója magasra van kalibrálva, nem nagyon ismeri a pihenés fogalmát ezért néha rá kell vezessem bizonyos dolgokra. Ezt most megértette és el is hallgatott. Pihenésképpen felrepültem a hold napos oldalára. Még innen is jól látom az embereket a távolból picinynek tűnő bolygónkon. Hol lehetsz Hulki? Fél óra is eltelhet amíg keresgélek az emberáradat között. Dél-Amerika dzsungeleiben egyszer csak feltűnik valami szokatlan. Egy negyven méter magas fa gyökerestől repül a levegőben...őt követi egy zöld folt, már, amit innen a holdról látok. Feltápászkodom a törökülésből és a barátomhoz repülök a dzsungel felé. Leszállok oda, ahol legutóbb láttam elsuhanni. Bitang nagyokat tud ugrani, így gyorsabban közlekedik mintha egy vonaton robogna.
- Nagy fiú itt vagy? Tölcsért formálok a kezemből és belekiáltok az erdőbe.
- Hulki, hahó?! Kiáltok újra. ezt már csak meg kell hallania. De régen láttam már, évek telhettek el a találkozásunk óta! A Raft-ba sajnos nem engednek be Hulk látogatót, érthető okokból. Valahol itt csatangolhat… Napszínű ragyogásomat engedem tündökölni, ez a fény valamiképp megnyugtat másokat. Hulk is nagyon komfortosan érzi magát a közelemben, ez a fényem lenyugtatja ezért most engedem had ragyogjak miközben a barátom keresgélem.
Vissza az elejére Go down

Aranyember és Zöldember - Kultúra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-