Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
4
∆ Tartózkodási hely :
SakaarTárgy: Eyla Vas. 13 Aug. 2017, 23:28

Eyla

szuperhős nevem ide
biográfia

becenév » nincs
születési idő » Kábé a földi idő számítás elején
születési hely » Asgard
kor »  2000
play by » Summer Glau
csoport » Asgardi
tartózkodási hely » Sakaar
család »  Szülei elfoglaltak, apja katona illetve kiképző, anyja pedig a Asgard királynőjének egyik testőre. Nagyszülei nevelték, míg a kiképzés nem kezdődött meg. A kiképzése során ismerkedett össze egy másik lánnyal, akit a testvéreként szeret.jellem és külső »
Eyla, mindig is egy vagány, talpra esett csajszi volt, és lojálisan hűséges azokhoz, akik meg is érdemlik. Bár, ezek még most is igazak rá. Többnyire rendetlen, szétszórt, és mindenét elhagyja. Talán, még a fejét is elhagyná, ha az nem lenne a nyakához rögzítve. A rendet ő is szereti, csak a rendrakással vannak gondjai. Szeret edzeni, harcolni, a szüleit, táncolni, meditálni egy csendes helyen, valamint Valkyrie iránt kicsivel többet érez, mint puszta barátság, szinte a testvéreként néz rá, szeret sokat beszélgetni vele, és gyakorolni is. Amit nem szeret, az a értelmetlen vérengzés, a nem tiszta, egyenlőtlen harcot, s ha alábecsülik.
Kb. 170 cm magas, a testsúlya ismeretlen. Viszont szép, karcsú, formás idomokkal van megáldva. Ezért is hord testre simuló, szűk ruhát, a fekete a kedvenc színe, ami meg is látszik a ruhatárán, ahol a fekete dominál legfőképpen. Ruháira, néha láncot is aggaszt, hogy egy kicsit feldobja a kinézetét. Haja hosszúkás, kábé a háta elejéig ér neki, színe sötét barna, és néha göndör, néha egyenes. A hosszú haj keretezi azt a gyönyörűen szép, fiatal pofiját, ami ugyan jól áll neki, de néha azért megkapja a magáét, hogy miért nem hordja copfban, hogy ne takarja a pofiját, de azért szokta úgy is hordani. Szemei írisze szintén barna. Akik ismerik a szüleit, eddig mind ugyanazt mondta, hogy mindene tiszta anyja, kivéve a szemét, mert az inkább az apjáé. Mozgása kecses, szinte légies, a harc közben is mintha táncolna, és nem harcolna.
képesség »
A többiekkel megegyező erőm van, és mint minden asgardi, én is nagyon lassan öregszem. Földi és egyéb betegségekre immunis vagyok, és nehéz kárt okozni bennem. Asgardi révén az állóképességem is túlszárnyalja egy földiét. Kardvívásban csak a harmadik legjobb vagyok, fegyvertelen harcok terén van még hova fejlődnöm, valamint a lovaglást is még gyakorolnom kell, viszont íjászatban is az egyik legjobb vagyok. Míg Valkyrie egy pegazust kapott Odin királyunktól, addig én viszont szárnyakat. A felszállással nincs gondom, és a repülés is jól megy, ellenben a landolás... Mondjuk azt, hogy azon van még mit csiszolnom.

előtörténet »
A szobámban ülök, magam elé bambulva, s mint mindig, most is azon gondolkodom, hogy miként is jutottunk idáig, hogy egyáltalán mit is keresünk mi itt. Mióta itt vagyunk, a munkakörünk is megváltozott, ma már nem az a dolgunk, hogy hősi halottak szellemeit kísérjük át a Valhallába, hanem az, hogy egy másik királynak játékosokat szedegetünk össze egy játékra, hogy legyenek kik szórakoztassák őt. Sokszor kérdem magamtól, hogy miként hagyhattam, hogy idáig jussunk? Az is igaz, ha nem volnék barátnőmhöz lojális, ma egészen biztosan máshol lennék, és nem pedig itt a közelében. Sokszor merül föl bennem a szökés lehetősége, hogy elhúznék innen a legjobb barátnőmmel, a testvéremmel. Elmennénk, és vissza sem néznénk. Talán még kalandoznánk is, bejárnánk a galaxist keresztül-kasul, és látnánk jó sok cifra dolgot, majd valahogyan hazakeverednénk.
Az ágyamról felkelve az ajtó felé indulok, és egyenesen át hozzá, hogy esetleg beszélgessünk valamiről, hogy gondolataim elterelődjenek a honvágyról, és a szökés gondolatától. Az ajtót kinyitva, egy cseléd áll előttem, s eléggé meg van döbbenve, hogy ő még nem is kopogott, de én már nyitok is. Persze, azt nem tudhatja, hogy mi okból nyitok ajtót, mikor még nem is kopogott. Egy ideig nézzük egymást, én türelmesen, ő pedig tátott szájjal.
- Igen? - Kérdem tőle, kábé egy perccel később.
- A... az urunk vá... vár té... téged és a másik Asgardit a trón terembe! - Hebegi, majd a válaszomat nem várva meg, húzza is gyorsan a csíkot, hogy minél távolabb legyen tőlem, s bevallom, nem tudom, hogy ezt mivel érdemeltem ki. Tekintetemmel még követem a cselédlányt, míg el nem tűnik a következő saroknál. Nem tudom, hogy csak nálam ilyen-e, vagy másnál is, így kénytelen leszek erre egyszer rákérdezni barátnőmnél, hogy ő vett-e észre bármit is, a cselédkével kapcsolatban, vagy nála normálisan viselkedik. De arról is lehet szó, hogy túl élénk a fantáziám, s olyan dolgokat gondolok valami mögé, ami nincs is ott. Nem nagyon foglalkozom a dologgal, hanem utam a szomszédos ajtóhoz vezet, ami Valkyrie szobájának az ajtaja, s bekopogok, de bentről nem érkezik válasz, vagy ha még is, az olyan halk, hogy nem hallom. Egy-két percig várok, de nem történik semmi, s bár be kéne mennem, hogy mi lehet a csend oka, egyenlőre nem teszem meg. Hosszas várakozás után sem történik semmi, mire önkényesen úgy döntök, hogy bemerészkedem. Nyitnám az ajtót, de azt zárva találom, így egyenesen a trónterem felé tartok. A nagy ajtóhoz érve hallom, hogy bent nagy kiabálások vannak, de csak ennyit szűrök ki. Be még nem nyitok, mert nem érdekel a veszekedés oka. Viszont lehet, hogy barátnőm bajban van, s ilyen helyzetben illene mellette állnom, így nagy levegőt véve, benyitok, de Valkyrie a trón teremben sincs.
- Végre, asgardi! Hol voltál? Hol a társad? - Kérdi a Nagymester, s kérdésére csak csodálkozva nézek.
- A szobája ajtaja zárva, így nem tudtam bemenni hozzá, csak remélni tudom, hogy minden rendben. - Jelentem, s közben megindulok a trón felé, s azt veszem észre, hogy többen is összesúgnak, mikor elmegyek előttük. A trón előtt már áll valaki, s a bőre színéből arra gondolok, hogy egy Kree az. De lehet tévedek.
- Akkor talán térj vissza, és törd be azt az ajtót, hogy bizonyos legyél a dolgodban! S ha nincs a szobájában, kutasd fel a kastély többi területén, de ne gyere vissza a társad nélkül! - Parancsol rám a Nagymester, mire megállok és visszafordulva megindulok a másik irányba, vissza Valkyrie szobájához. Vagyis nem pont egészen, mert nem az ajtóhoz megyek, csak ki a kertbe, az ő szobájának az ablaka alá, ami jól látható módon nyitva is találok. Szárnyaimat kitárom, megnyújtóztatom, és kicsit meg is mozgatom, hisz jó régen nem voltak használva, majd felemelkedem, egyenesen a nyitott ablakhoz, s a párkányra ülve, belesek. Elsőre a szoba üresnek tűnik, így belépek a szobába, egyenesen az ágyához, s megbököm az ujjammal, de nem történik semmi, mire a takarót fel emelem, s nincs ott senki.
~ Talán, iszogat valahol a többiekkel. ~ Merül fel bennem a gondolat, csak azt nem értem, hogy miért pont így cselekedett, hisz sosem tiltottam tőle, hogy alkoholt igyon, de az is lehet, talán nélkülem tenné most, amit ugyancsak megértek. Ott távozom, ahonnan jöttem, vagyis az ablakon keresztül. Hamar meg is találom barátnőmet a nagyteremben, egyedül üldögélve, s innen nézve, mintha lehangolt lenne.

user neve » tapasztalat » multik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
553
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Eyla Csüt. 31 Aug. 2017, 22:23

•• Kedves Eyla! ••

Elfogadva!
Aranyos leányzót alkottál, aki hűséges társához, barátnőjéhez, és a mai világban valljuk be, ez egy igazán nagy erény. Smile
Eyla erős harcos, a valkűrök egyike. Sajnálom, hogy a Nagymesernek kell dolgoznotok, és nem Asgardban harcoltok már, ahogyan a valkűrök fénykorában. Sakaar veszélyes hely, még szerencse, hogy nagylányok vagytok, képzett harcosként könnyűszerrel megvéditek magatokat.
Ez az angyalszárnyas dolog külön tetszik, Odin nagyszerű ajándékot adott Neked. Talán mi, földiek miattatok kezdtünk el hinni az angyalokban. :3
A Pb választásod remek, a hölgyemény csinos, dekoratív, és jól áll neki a harcos ruha. Smile
A jellemed és külsőd leírása tetszett, a képességeidet is szépen összeszedted. Szárnyakat pedig én is kérek szépen! Very Happy
Az előtöridben megtudjuk, hogy mennyire szoros a köteléked Valkűrrel.
Örülök hogy ottvagytok egymásnak, vigyáztok a másikra, és Te kölönösen a szíveden viseled a társad sorsát! Vigyázz rá! És remélem, hogy hamarosan megszöktök onnan! Ti jobbat érdemeltek annál! Smile

Köszönöm az élményt!
Mostmár nincs is más dolgod, mint lefoglalni az arcod a "Pb foglalóban", és meghódítani a játékteret! Smile


_________________

••  S h e's    my    s w e e t    V a l e n t i n e  ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Eyla

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Eyla

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-