» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Monica Bellucci
írta: Gamora
Today at 21:24
•• The Lonely Kid
írta: Loki
Yesterday at 19:54
•• Vitali és Caroline
írta: Caroline Shione
Hétf. 16 Okt. 2017, 18:51
•• Just a workship
írta: Sebastian la Morte
Hétf. 16 Okt. 2017, 16:44
•• D∈mons - [Avery&Pria]
írta: Avery Jones
Hétf. 16 Okt. 2017, 15:21

Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
2
∆ Tartózkodási hely :
nycTárgy: Vinny Foley Kedd 08 Aug. 2017, 19:16

Vincent Foley

fuckboy
biográfia

becenév » Vinny
születési idő » 1999. 02. 12.
születési hely » Manhattan
kor » 18
play by » kj apa
csoport » független mutáns
tartózkodási hely » manhattan
család » A szüleimmel, és a húgommal élek, nagyon szeretem őket, és egy egészen összetartó család vagyunk, apa nagyon erőszakos tud lenni, anya meg csak tűri. A húgom... Hát elég fura, nagyon közel állunk, az biztos, de olykor mintha túl közel is állnánk, kicsit nagyon rám tud tapadni, de hát én vagyok a bátyja. Gondolom azért van így.jellem és külső »
Klikkekbe nyomorítani az embereket könnyű, nem nehéz rámondani senkire, hogy olyan, amilyennek akarják, nem nézik meg, hogy igazából milyenek is. Hiába lehet valaki kedves és jószívű, ha egy totál seggfejnek akarják hinni, mert annak is néz ki. Igen, az emberek mind ilyenek, csak azt látják meg, amit akarnak, a felszín alatti dolgok, csak rejtett semmiségek, amiket nem akarnak, vagy nem tudnak megmutatni akárkinek. Hogy én ide tartozom-e? Én is olyan vagyok, akit nem ismer meg mindenki, csak akinek engedi? Belül én sem vagyok olyan seggfej, mint amilyennek tűnök? Hogy a picsába ne lennék az? Engem nem lehet félreértelmezni, én olyan vagyok, amilyennek mutatom magam, nem hagyma, nincsenek rétegeim, amit mutatok az vagyok, senki se ásson mélyebbre, mert csak a vadállatot ébreszti fel. A külsőm miatt váltam olyanná amivé, azt gondolják, de nem ismernek, nem tudják, hogy én tényleg ilyen vagyok, gyerekkoromtól kezdve ilyen voltam. Nehezen hiszik el, hogy semmi sem rejlik bennem, hogy tényleg ilyen vadbarom vagyok alapjáraton, nem foglalkozom az emberek érzéseivel. Tudom, hogy van nekik, de hát mindenkinek van, akkor meg minek foglalkozni vele? Valahogy a saját érzéseim és szükségleteim mindig is jobban érdekelt, soha senkit sem helyeztem magam elé, csak talán a húgomat, de hát családban ez szokás. Ha én nem kaphattam meg valakit, akkor inkább neki szedtem össze, de ez volt a ritkább eset. Egyetlen egyezségünk volt, soha nem mozdulok rá egyik barátnőjére sem, amit be is tartottam. Elég sok lány van az iskolában akit megkaphattam, válogatni viszont válogattam, akárkivel nem kavarok. Arrogánsnak tartanak emiatt, pedig csak tudom mit akarok, a tapasztalatszerzés fontos, nem véletlen keresek minél többet. Kihasználom az embereket? Megesik, az a fő, hogy nekem jó legyen, a többiek mind csak járulékos veszteségek.
Mindig a sportnak éltem, ez pedig meglátszik rajtam. Nem vagyok túl magas, de alacsony sem, inkább átlagosnak mondanám magam a száznyolcvan centimmel, és valahogy ezt kompenzálom azzal, hogy szinte minden második délután az edzőteremben töltöm, és esténként, meg reggelente is futok. Ez amolyan energia levezetés nálam, mert ha túl sok van, nem tudok mit kezdeni magammal. Ez gyermekkoromban is így volt, túl hiperaktív voltam, és akkor írattak be a szüleim valamilyen küzdősportra, ami hamar kiderült, hogy nem elég nekem. Mondhatni erre az életre születtem, én maga sem értem hogy lehet, mert nagyon nem hasonlítok a szüleimre, és nem is akarok. Az én szemeim barnák, míg anyám szeme kék, apámé pedig zöld, csak a hajam, ami pont ugyanolyan, mint az övék, de én még azt is festetem. Igen, ez nem természetes vörös, bocsánat, ha ezzel bárki is elkeserítek. Nagyon annak tűnik, de sokat dolgoznak rajta, hogy ne legyen látható egyetlen sötétbarna tincs sem, két órákat ülök emiatt a fodrásznál, kéthetente. Kellemes szórakozás, tényleg. Mondjuk megéri, azt hiszem furcsa ábrázatomon kívül ez az egyetlen különleges dolog rajtam, mindenki lehet izmos, de ilyen vörös nem.
képesség »
Alakváltás, de nem az a jófajta, egyetlen bizonyos állattá vagyok képes változni, ez pedig nem más, mint a hiéna. Teljesen és részlegesen is képes vagyok olyan alakot felvenni, mint az az állat. Az átváltozás eleinte nagyon lassan ment, és fájdalmasan, de minél többször változtam át, annál könnyebb lett az egész. Mondhatnám, hogy teljesen uralom a képességemet, de ez nem igaz, van, hogy nem tudom megőrizni a hidegvéremet, és akaratlanul alakulok át, de az esetek nagy százalékában tudom mit teszek.

előtörténet »

+18-as részeket tartalmazhat
I see you windin' n' grindin' up on that pole
I know you see me lookin' at you, and you already know
I wanna fuck you, fuck you, you already know
I wanna fuck you, fuck you, you already know

A fények úgy cikáznak szemem előtt, mintha színes zseblámpákat tologatnának a képembe, hogy megvakuljak, de annyira nem vakít, mint hittem volna. Ha epilepsziás lennék, már rég sokkot kapva rángatóznék a földön, mint egy partra vetett hal, de örülök, hogy nem így jártam, akkor elveszteném a fogadást. Nem szeretek elveszteni ilyeneket, ezt pedig vegyük úgy, hogy számomra még élvezetes is lehet, míg itt valaki keresni is fog vele. Ha elkapnak csak akkor lehet gond, mivel nem vagyunk nagykorúak, nem igazán tehetnénk be ide a lábunkat, de nem mondja meg rólunk senki, főleg, hogy pénzzel mindenki hallgatását meg lehet venni. Sokba kerül nekem ez a kurva fogadás, magam sem értem, hogy mi a fasznak jöttem el, és hagytam magam rábeszélni arra, hogy jó poén lesz. Hát nem az, de az tagadhatatlan, hogy szép példányokat sorakoztatnak fel, szebbnél-szebb, illetve egyre kevesebb ruhában, amit mindegyik elhagy olykor-olykor. Mondhatni, hogy ez a Paradicsom, néhány hormontúltengéses kamasznak, akik csak pornófilmekben látnak ilyen formás kebleket, vagy esetleg abban sem, de én nem ezek közé tartozom. Nem az a fajta vagyok, aki megveti az élet örömeit, legyen az apró, vagy jóval nagyobb és formásabb, ezért sem csorgatom nyálamat mindegyik feszesebb hölgyeményre, aki a rúdnál táncol, pedig gyönyörű látványt nyújtanak, szemem csak issza azt, de se testem, se lelkem nem vágyik rá igazán. Pedig élvezet nézni csípőjük lomha ringását, karjaik megfeszülését, amint a rúdon megemelik testüket, hogy aztán valami meglehetősen meredek pózban forogjanak hosszú pillanatokig. Ilyen testmozgást minden férfi szívesen nézne, de egy rúdtáncost kevésbé szívesen venne el, attól függetlenül, hogy nem mindegyik vetkőzik a tánc mellett, vannak oktatók is. Ahogy a mondás is tartja, aki nem tudja, tanítja. Ezek a hölgyek viszont nagyon is tudják, de egyik sem az igazi, nem fog meg testük lendülése, hajuk suhogása, vagy szemük mély tükre.

Mobbin' through club in the low-pressin'
I'm sittin' in the back in the smokers section (just smokin')
Bird's eye, I got a clear view
You can't see me, but I can see you (Baby, I see you)

Helyzetem változik, egy bőrkanapén foglalok helyet, míg a lányok el-elhaladnak előttem, én pedig csak nézem őket, fenekükre téved szemem, de valahogy nem ragadja meg a tekintetem, nem tudok csak rájuk figyelni, elmém egészen másfele jár, egészen más emberen, akit oly sok ideje próbálok kiverni onnan. Egy lány, csodaszép szemekkel, és senki meg nem mondaná róla, hogy milyen kecsesen tud mozogni, milyen édesen tud nevetni, és a mosolyával, akár a világot is meg tudná menteni mindenfajta erőszaktól. Hogy ezt tudja? Nem hiszem, én sosem mondtam neki egy kedves szót sem, ha nem volt muszáj, egészen az első találkozásunk után. A húgom legjobb barátnője, szép is lenne pont vele kikezdeni, pedig, ha nem tudnám, hogy ki is Ő nem lenne vele gond. Csak egy egyezséget szegnék meg, ha nála próbálkoznék, emellett, Delaney váltig állítja, hogy semmi esélyem se lenne nála, még ocsmány pillantásokat se vessek felé, pedig én olyat nem szoktam. Most is, mindenkire szépen nézek, mosolygok, sőt volt akire kacsintottam is, mikor én ezt a gesztust kaptam, de igazából egyikre sincs szükségem, amikor az egyik megjelenik előttem. A fogadás, amit kötöttem azt mondta ki, hogy egy lánynak táncolnia kell nekem, az én feladatom pedig az, hogy teljesen nyugodtan végigülöm, majd elkérem a számát. Nem nagy dolog, nem is nehéz, számomra nem az, így a lány felé vetek egy sanda pillantást, ő pedig nem kérdez, csak teszi a dolgát.

It's cool, we jet, the mood is set
Your pussy is wet you rubbin' your back and touchin' your neck
Your body is movin', you humpin' n' jumpin'
Your titties is bouncin' you smilin', n' grinin', n' lookin' at me

Feneke az egekben, majd hirtelen éri ölemet, úgy tudom, az öltáncban nem lenne szabad hozzám érnie, de nem zavar, nem keltett bennem túl nagy vágyat, csak pont akkorát, amekkorát egy tök ismeretlen személy kelthet, azzal, hogy a legjobb helyeken dörgöli testét a másikához. Kezeimet a a háttámlán pihentetem, kalandozó ujjai a combomon nem zavarnak, teste minden apró rezdülését látom, olyan közel került hozzám, teste hőjét is érzem, ahogy az illatát is, ami mondanám, hogy kellemes, de nem vagyok túl illedelmes fazon, eléggé bűzlik a csaj. Alkohol, cigaretta, és izzadság keveredik még valamivel, amiről szerintem nem akarom tudni, hogy mi, és jobb is lesz. A tánc ideje pedig lejár, ekkor ül az ölembe, és nyújtja felém markát, amibe belehelyezem a kellő összeget, ez már szinte semmiség, azok után, hogy mennyire embernek adtam pénzt.
- Esetleg a számod elkérhetném? - legravaszabb, és legszebb mosolyommal nézek a lányra, remélem, hogy megadja, ezzel csak a fogadás felé sikerült teljesítenem, de úgy tűnik minden rendben, csak tollat kér, és papírt, de én a karomat nyújtom az alkoholos filc mellé. Felfirkantja a számot, majd egy keresztnevet is kapok, mielőtt kiszállna felforrósodott helyéről, hogy aztán visszamenjen dolgozni. Vajon a pénz erre mást is rávenne? Vagy mit kellene tennem, hogy egy bizonyos lánytól kapjak ilyen ellátást? Valószínűleg semmiért sem kapnám meg, pedig nagyon értékelném, előttem ringó csípőjét, és az ő illatát szívesen szívnám be, hogy kitöltse érzékeimet, és elvesszek benne. A picsába! Megint elkalandoztam.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
422
∆ Kor :
47
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Vinny Foley Szer. 09 Aug. 2017, 23:07

•• Kedves Vinny! ••

Elfogadva!
Sok szeretettel köszöntelek az oldalon!
A lapod remekül visszaadta egy 18 éves fiatalember lelki világát. A nők nem kerülnek el, és mivel jóképű fiatalember vagy, te élsz is ezzel a lehetőséggel, ami teljesen rendben is van! Kicsit önző, kicsit erőszakos, kicsit szabadszájú, de talán ezzel nincs is akkora baj. Ami viszont nagyon megfogott az a családod (vagy legalábbis édesanyád és húgod) szeretete, tisztelete. Tetszik, ha valaki jelleme ennyire kontrasztos. Most viszont igazán nagy dilemmába lehetsz, hiszen szereted a húgodat, fogadalmat tettél neki, mégis bejön az egyik barátnője. Hogy fogsz dönteni? Very Happy
A lapod egyébként nagyon tetszett, magával ragadott, mert nemcsak, hogy szépen írsz, de a karakter fiatalsága, korának sajátosságai mind mind megfigyelhetők voltak a sorok között. Arcnak egyébként remek választás volt a fiatalember, nem csodálom, hogy nagykanállal eszed az életet! Very Happy
A jellemleírásod remek volt, akárcsak a külsőd részletezése! A képességed kialakulásának körülményeit bár nem ismertük meg, mégis szépen leírtad, hogy pontosan mire számítsunk, amikor átalakulsz. Egy hiéna felöltése igazán egyedi képesség, fürge állat, jó vadász, mégis... van benne állati brutalitás, ami minden bizonnyal összefüggésbe van a jellemeddel. Ötletes! Szuper! Wink
Az előtörid kemény cucc volt Very Happy
Fogadásból Night clubba mentél, és merészen, mégis tetszetősen leírtad az érzéseid, a gondolataid, azt a látványt, ami körülvesz, egyszóval jó volt olvasni, még ha egy-két keményebb szó is elhangzott benne, de végtére, te kiraktad a figyelmeztetést az elejére! Very Happy

Köszönöm a lapod nyújtotta élményt! Tényleg jó volt olvasni! Smile
Nincs is más hátra: mars arcot foglalózni, aztán irány a játéktér! Very Happy


_________________

That's my secret. I'm always angry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Vinny Foley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-