Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
79
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
☣ NYCTárgy: Leonard Atkinson Vas. 06 Aug. 2017, 23:01

Leonard Atkinson

the Snake
biográfia

becenév » Leo
születési idő » '97. 07.29.
születési hely » London
kor » 20
play by » Bill Skarsgård
csoport » Független
tartózkodási hely » New York
család » Daniel az egyetlen, akit elfogad, és nem gyűlöl. Ő az, akiben teljes mértékben megbízik, és rábízza az életét is. Akármennyire is azt mutatja, hogy nincs szüksége rá, még mindig vele és támaszkodik rá. Akármennyire is különböznek.

Szülei híres, elfoglalt emberek, akiknek sosem volt ideje a véletlen becsusszant gyerekére. Anyja híres festő, apja a rendészet magas tisztű embere, de fogalma sincs, manapság mivel töltik az idejüket. Amióta az eszét tudja, nem szereti őket. Ő teljesen elzárkózott előlük kisiskolás koruk óta, és manapság sem képes öt másodpercnél tovább gondolni rájuk.jellem és külső »

Egy kistestvér megélhet száz évet, akkor is kicsi marad.
A nagyobbak árnyékában nőnek fel, de akadnak olyanok, akik jóval hatalmasabbá nővik ki magukat végül.


Rideg – mint egy jégtömb. Gyerekkorától elkezdve Dan volt az egyetlen olyan, aki békésen megtűrt maga mellett. Mindenki mást tudatosan tartott magától, és tart a mai napig távolabb, mert néha vágyik a közegre, hogy mulattassák. De nem ő a tömeg lelke, koránt sem. Csendes, és kiszámíthatatlan, általában megfigyel, és egyszer szólal meg, de akkor valami velőset. Kimond mindent, amit csak gondol, és ha ezzel megbánt.. hát így járt. Sosem gondol a következményekre.
Hirtelen – mindenben. A gondolkodása, a tettei, a szavai, és főleg az indulatok. Hamar felhúzza magát, és hamar odacsap, csak utána gondolkodik. Nem épp a legjobb párosítás. Így kerül a legtöbbször bajba, vagy épp rossz társaságok célkeresztjébe, amit cseppet sem bán, szereti a balhés életvitelt, még ha testvérére ezzel a frászt hozza. Vagy az idegbajt. Mozdulatai fürgék, járása kényelmesen könnyed. Ebben a tekintetben még lazának is számít, hisz sosem siet; ha elkésik, majd megvárják.
Ijesztő – míg testvére a cuki lúzer kategória, tőle inkább tartanak. Tekintetében nincs sok kedvesség, ajkaira a mosoly többnyire gúnnyal párosul. Az idegenekkel szemben sokszor támadó, vagy épp gyanakvó, hosszabb ideig tartózkodók esetén óvatos. Ha valaki maradandóan marad mellette, túl kell élnie azt a korszakot, amikor nemigen hisz semmiben. Ide eljutni azonban kész kabaré, a legtöbbször úgy fog a másikra nézni, mint a kutyapiszokra, vagy épp arra, akit meg akar fojtani.
Különc – ha eddig nem tűnt fel, majd most fog. Gyerekkora óta viseli a jegyet, és büszke. Nem akar egy lenni a sok közül, nem akar átlagos lenni. Nem vár boldog véget, vagy bármit, ami a Happy End tartozéka; ő csak létezik, és éli kis világát. Érdeklődési köre is akad: a könyveket vagy épp a világhálót bújja, éjszakai életet folytat. Nappal lassabb, és fáradékonyabb vonalat mutat, de ez csak azért van, mert teljesen felborult a biológiai órája már gimi utolsó éve óta. Nemigen szívleli az állatokat, a legtöbb fúj, vagy morog rá, egyedül a siklója az, amely barátságosan elviseli. De a madárpókokkal is kijön, csak testvére nem szívleli.
Semleges – akármi történik a világban, akármi támad; és figyel mert a neten minden mocsok felkerül hamar; pártatlan marad. Nem hősködik, de nem is áll a gonoszok mellé. Vélhetően csapattársakat is nehezen viselne, mivel makacs és önfejű, nem épp az az alkat, aki többedmagával produktívan ötletel. Persze, ha kell, igenis megvédi magát, vagy épp egyetlen családtagját. Utóbbit viszont sűrűn tagadja. Nem épp empatikus.
Meg nem értett zseni – nem fog gyufásdobozból és rágóból atombombát építeni, de megvan a maga esze, még ha idiótának állítja is be magát. Önszorgalmasan az informatika rejtelmeit tanulja; talán hacker lesz talán nem; azonban papíron lelkes és tehetséges vegyész-tanonc. Persze, ez már egy kis csalás, de belefér. Az egyetem utolsó éveiben igencsak rizikós, csakhogy mindent könnyedén fog fel, és hát.. ami nem sikerül, majd sikerül másodszorra. Nem épp az az idegeskedő fajta.
Nehéz – vele bánni, vele élni, vele barátkozni. A kitartóak könnyű menetnek, az ismeretlenek lehetetlennek nevezik. Persze, van pozitív oldala is, mint mindenkinek. Az őszintesége, a humora amely néha előbújik, vagy épp a realitása. Ha úgy adódik, melléd áll, megóv, de nem kér köszönetet és nem is fogadja. Az a fajta ember, aki akkor cselekszik, és úgy, ahogy neki kedve támad. Nem olyan vészes, csak elsőre tűnik olyannak, akitől feláll a szőr a karodon. Legközelebb már a hátadon is fog. Ne akard megszelídíteni vagy a magad képére formálni mert nem leszel rá képes, nem engedi.
Nem kellemes jellem, ha a mai trendeket figyeli az ember, ő maga a megtestesült „Grumpy cat”
Jogosan hiheted róla azt, hogy mindig morcos, arckifejezése a nap nagy részében erre utal, vagy épp a nyers közönyre. Hideg, rideg, és nyers. Mindig kimondja amit gondol, még ha azzal árt is, bár nem épp ez a célja, csupán nem szívleli, ha nyájasnak kell eladnia magát. Az nem az ő terepe. Testvérével ellentétben igencsak gyors reagálással és észjárással áldotta meg a sors, mindig tudja, mit akar, csak az épp az akadály, hogy miként érheti el. De ez már más kérdés, amely a jövő zenéje.
Külleme – Elhagyta hivatalosan a 190 centit, így igen nyúlánk, és szálkás. Súlyt sosem néz, ameddig nincs sör-, vagy épp apuka-pocak, nincs gáz, de amúgy sem nagyon hízékony alkat. Sem épp testépítő, sokaknak inkább a madárijesztő jutna eszükbe. Azonban persze közelebbről nézve nem az, szőkés-barna hajtincsei elég hosszúra hagyva pihennek feje tetején, hol kócosan, hol gondosan oldalra fésülve. Mikor épp mi hajtja. Arca ovális, hosszúkás, erős vonásokkal, mégis az egész lágyabb, mint hinnéd. De a látszat sose tévesszen meg. Íriszei zöld színben csillognak, ha nagyon haragos azonban egészen szürkés árnyalatot képesek felvenni, vagy csak csupán ez a fény játéka. Végtagjai hosszúra nyúltak, hamar utolér, hamar elkap, így nem kellemes vele a fogócska.
Öltözködése slampos, kényelmes, nem követ divatot. Nem szereti a harsány színeket, a fekete és az alapszínek kombinációi keverednek össze, a sajátos ízlésvilágával. Sosem veszi le azonban a nyakában függő fogat, mely medálként csüng egy bőrszíjon, karján pedig egy viharvert óra pihen kitartóan. Nem kell sok minden, hogy felismerd, könnyen kiszúrhatod, azonban, ha nagyon keresni akarod, nézd a bal karját; egy kígyó tetoválás tekeredik rajta.


képesség »

Testvérével egyetemben őt is megáldotta a gén, amelytől különlegesebb, mint a többiek. És egyben veszélyesebb.
Szervezete toxinokat termel, hasonlóan a mérges kígyók fajaihoz képest, ám azoknak összetételétől igencsak eltér. Nincs méregfoga – szerencsére – de még talán így is igencsak veszélyes. Manapság már egészen jól bánik vele, az egyetemi tanulmányainak hála pedig, tudja is, mit képes – saját magát elemezte, nem is egyszer.
Ezen toxinok legtöbbje a vérében található meg, itt állandó jelleggel, és a legerősebb mértékben. Amolyan mixe a neuro-, és haemotoxin összetételének. Nem képes saját maga szabályozni, átalakítani, vagy épp befolyásolni. Csupán az összetételét ismeri immáron, és, hogy nagyjából mire képes.
Egyszerűbben: Vére kis mértékben (pár csepp) az idegrendszert támadja, azonban nem okoz semmiféle bénulást vagy halált. Agressziót, migrént, hallucinációkat, esetenként emlékezetkiesést okozhat. Az érzékenyebbek el is ájulhatnak, hisz lényegében amolyan bénító hatás lép életbe, az oxigén nem jut el kellő mértékben az agyig, és apróbb károsodások érhetik azt, akit így kíván lefegyverezni. Ebben a formában, bőrrel érintkezve nemigen hatásos, a csepp helyén zsibbadás érezhető, semmi több. A szervezetbe jutva hat; legelegánsabban italba csepegtetve.
Ha viszont nagyobb mértékben, egy nyílt sebből szennyez, már más kérdés. Itt a fenti tünetek erősebbek, a bénítás már az izmokat is támadhatja, a mozgást befolyásolva elsődlegesen, és épp elég, hisz ha valaki képtelen mozdulni, képtelen védekezni. A sok mennyiség persze őt is meggyengíti, de egy mély vágás a tenyéren, vagy az alkaron még elviselhető számára. Ezen területet nem sikerült még teljesen megfigyelnie, hiszen nem mazoista, hogy vagdossa magát; a nagyja csak spekuláció és kísérletek eredménye.
A véren kívül, a nyálában is hasonló vegyületek sorakoznak, ott viszont, hasonlóan hüllő-társaihoz, képes szabályozni valamelyest; így ha épp áltagos napját éli, aligha fertőz, teljesen átlagos. Azonban ha támadni kíván, a véréből adott toxinok ugyan nem érvényesülnek nagy tételben: csupán a hallucináció és zavart állapot léphet fel. Azonban, itt már megjelenik a lényegi különbsége: kissé savas hatású, bőrirritációt és gyulladást okoz. Nem bont sejtet, nem esz meg szövetet; csak baromi kellemetlen.
Ő a valódi méreg.
De nem végtelen. Egy bizonyos ponton túl neki is időre van szüksége, míg újra be tudja vetni fegyverét. Hasonlóan a csúszómászókhoz, ő is termel, így ha épp "üres a tank", csak egy morgó, de fogatlan oroszlánná szelídül. Ekkor sem érdemes persze kekeckedni, megold mindent a maga módján, de titkát igencsak őrzi, nemigen fedi fel képességét, nehogy kísérleti nyúllá váljon. Elvégre, könnyebb lenne vele, mint egy sziszegő fenevaddal.

Testi elváltozásai nincsenek, bőre nem pikkelyes, azonban mindig hűs, és kissé nyirkos. Nem képes izzadni, mert valljuk be, ha még abban is valamiféle gyilok lapulna, lehetetlen lenne számára emberi közösségben léteznie. Azonban kevesebbet pislog, és ereje egy kissé átlag feletti – főleg a keze szorítása. Könnyedén felkap bárkit, aki ember, és nem nyom többet cirka 150~ kilónál. És már most leszögezem: nem képes kiakasztani az állkapcsát.A VÉR
- hallucináció
- agresszió
- fájdalom
- eszméletvesztés
   (nem mindig)
- bénulás
A NYÁL

- gyengébb
- szabályozható(bb)
- zavar állapot
- gyenge hallucináció
- bőrirritáció
ÖSSZEGEZVE

- kimerülhet a méregzsák
- nincs pikkely, nincs méregfog
- nem izzad
- nem sziszeg
- ereje valamelyes átlag felett
- titkolt képesség

előtörténet »
Amikor végre elült a vihar, a város fellélegzett. Azonban ez csak rövid ideig tarthatott ki. A gyönyörű, nyári időjárás a bolondját járatja mindenkivel; az egyik pillanatban még zuhog, ami jó, hisz a hőmérséklet zuhan, a másikban pedig már megjelennek a napsugarak, és minden kezdődik elölről.
A pára hamar olyan ellenséggé vált, mint a hőség. A város fulladozott, az emberek hamar a hűs helyekre menekültek, mert ahogy a nap alábukott, egy fokkal rosszabb lett. Mégis, a város még ebben a pokoli helyzetben sem képes teljesen nyugodni, mindig tartogat valamit, amely miatt megéri kimerészkedni.
Leonard ezt dühből tette. Sokadszorra vágta be maga mögött az ajtót, és sokadszorra sietett le úgy az utcára, hogy soha többé nem akar majd visszamenni. De visszafog. Néha vitáznak, de ki nem. A mostani heves, és hangos volt, csoda, hogy nem hívták a rend éber, és béna őreit. Mérges. Dühös. Pedig csak a szokásos van a terítéken.
Ne keverje bele magát a rosszba.
Pár napja, egy éjjelen szóváltásba keveredett, mikor is az egyetemi diáktársaival ült be egy romkocsmába, hogy szokványos alkoholista életmódjukat eddzék. Itt sikerült egy helyi f.szagyerek társasággal összevitázni, már nem is tudja, igazán min, amelyből odakint kellemes verekedés lett. És persze ő ebben élmunkás volt mindig is, így, mikor a rend béna őrei kiszálltak, bevitték, és az éjszakát a priccsen töltötte.
Nem ismeretlen, volt már ügye, hol kisebb, hol nagyobb, és csupán csak azért nem zárták be huzamosabb időre, mert bár egy tenger választja el őket egymástól, apja tisztelete erre is ér valamit. Vagy inkább a tekintély. A leghosszabb idő, amit kapott, két kemény hét volt a fogdában, de mit sem hatott.
Azonban priuszának, és a néha okozott károk kifizetésének igen.
Szüleiktől távol élnek, messzire utaztak, hisz sosem a család volt az első. Csak ők ketten számítottak egymásnak, senki több. Az anyja művész, az apja a rend őre, és a gyerekek a számtalan dada türelmének tönkretévői. Azonban, amikor elég nagyok voltak hozzá, döntöttek. Együtt vágtak bele a világba, és együtt kezdték a nagybetűs életet.
Vagy valami olyasmit.
Dan folyton aggódik, ideges, és.. és béna. Ő dolgozik főállásban, Leo pedig tanul, és diákmunkával egészíti ki a keresetet, no meg az ösztöndíjjal, amelyet balhés élete mindig fenyeget.
Ezért mérges. Félti azt, hogy elszegényednek. Vagy már azok is.
Dühösen rúg bele egy üdítős flakonba, amely egészen az útig repül. Az egész helyzettel az a baj, hogy ő nem akar megváltozni, és nem is tud. A kis motor, mely belül hajtja, gyárilag hibás, selejtes. Ő nem akar olyan besavanyodott alak lenni, mint amilyennek a testvérét hiszi. Pedig csak a gondoskodás, meg a féltő szeretet.
Már rég nem kell megvédeni senkitől, ellenkezőleg. Ő áll ki inkább testvéréért az esetek többségében. Most persze a hiszti miatt elfordulna, de beadná a derekát. Csak egy kis szellőztetésre vágyik. Cél nélkül halad előre, nem nézve, a sarok, amelyen lefordul, merre viszi. Nemigen hozott magával semmit, csak a tárcáját, amelyben kevés készpénz pihen. A mobilt szándékosan fennhagyta, mert már most is csörögne, hogy menjen vissza. Most nem. Túl sok lenne.
Elhalad egy hangos kocsma mellett, több, már bezárt üzlet előtt, vagy épp most nyíló, éjszakai lebujok mellett. Mivel nem pénzben fürdenek, az olcsó környéken laknak, ami hangos, zajos, és több a motel, és olcsó hotel, mint bárhol máshol. Valamiféle koszos bulinegyed. Senki sem jön ide, akinek ép az esze.
Hangos sóhajjal kerüli ki a már most rókázó fiatal lányok csoportját. Valamit odavihognak felé, de nem figyel rájuk, szeme előtt az a kis pub áll, ahol legalább emberi ételt is adnak a sör mellé, olcsón. Ha már lejött, és nem volt hajlandó megenni a vacsorát, itt elköltheti. Beérve köszön, ül le, és a pult feletti tévére pillant, ahol a kissé szemcsés képernyő a híreket sorolja. Semmi érdekességet nem lelve, kikéri a vacsorának szánt kolbászát, és sörét, majd távolabb telepszik az iszogató vendégektől. A pletykaláda már csak akkor köti le, amikor öles szalagcímek jelennek meg azon, és egy kis hangot adnak rá. A villa megremeg a kezében.
A kormány felszólítja a társadalom képességekkel rendelkező mutáns rétegét, hogy írják alá az ENSZ újabb egyezményét.
Mert ha nem..
Megrökönyödve mered a képernyőre. Zajonganak, rasszista, vagy épp nemtörődöm kifejezéseket dobálnak, és a politikát köpködik. Őt azonban a hideg rázza.
A villa csörömpölve zuhan a tányérra, és olyannyira siet, hogy a fizetséget csak a septiben előkotort, gyűrött bankók formájában hajítja maradéka mellé. Akármekkora haragra is gerjedt, most haza kell mennie, hiszen ha ezt Dan is nézi.. ha nem, tudnia kell róla.
És nem azért, hogy elsőként jelenjenek meg a helyszínen.
Esze ágában nem volt aláírni, hisz nem is tudtak róla. Ugye nem?
Ez már a jövő kérdése..
A párás levegőben hazasietve, a béke szigetére, mintha mi sem történt volna. Csodálatos a testvéri szeretet, még ha csak ennyire képes is.

nokedli » sook éév» J.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
635
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Leonard Atkinson Pént. 11 Aug. 2017, 00:33

•• Kedves Leonard! ••

Elfogadva!
Nem semmi egy lapot hoztál össze nekünk! Azon kívül, hogy egyetlen hibát sem találtam a helyesírásban - ahogy ezt egy egyetemista fiatal úrtól elvárja az ember Very Happy - a stílusa is tökéletes volt! Emberközeli, változatos az írásmódod, amit szerintem nemcsak én, hanem mindenki más szívesen olvas. Biztos vagyok benne, hogy a lapod a leendő játékostársaidat is magával ragadja majd.
Még mielőtt leírtad volna, hogy hasonlítasz Grumpy Cat-re, megfogalmazódott bennem is xD
Komoly fiatalember, mogorva tekintet, és valljuk be, a színész egyszerűen tökéletes választás volt egy ilyen karakter megformálására. És akkor eszembe jutott, hogy talán a Harry Potterban volt Méregfog, ez a becenév simán rád is illene, még ha - hál' istennek, de - nem is hasonlítasz a Potteres Méregfogra Very Happy
Gondolom a nyakadban lifegő fog is egy jelképe a kígyók méregfogának. Annó én is kiköptem a fogam, mikor Tony belebújt a Hulkbusterba, nekem is el kellett volna tennem. Very Happy
Na szóval, a lapodat olvasni igazi élményt nyújt, olyat, amit ritkán kap az ember. Talán azért, mert az egész annyira összeszedett volt, egyben volt, minden nyitott kérdésre választ kaptunk, és minden remekül, kellő hosszúságban volt részletezve.
A jellemleírásodban külön tetszett, hogy kiemelted azokat a dolgokat, amiket tudni illik rólad. Mondjuk nagyban befolyásolhatta a szüleid passzivitása azt, hogy ilyen lettél. Sajnálom, hogy ilyen gyermekkorod volt! :/
A képességeidet szépen részletezted, de azért elgondolkodtam, hogy ha a nyálad is tartalmaz mérget, azért nem lehet könnyű lányokkal csókolóznod. Very Happy Egyébként érdekes képesség, mindazonáltal nagyon veszélyes tud lenni. Very Happy
Az előtöridben egy estéd írod le, ahogyan egy kis bisztróba menekülsz. Gyönyörűen leírod a környéket, a gondolataidat, az aggodalmadat Daniel iránt. Nagyon tetszett minden sora!

Na, de nem is tartalak fel tovább. Köszönöm a lapod nyújtotta élményt! Nagyon jó volt olvasni! Smile
Nincs is más hátra: irány arcot foglalózni, aztán mehet is a játék! Very Happy


_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Leonard Atkinson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-