Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
~ I want you to be better ~ Peter & Tony


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: ~ I want you to be better ~ Peter & Tony Szomb. 05 Aug. 2017, 23:01

Peter & Tony

 


Sok olyan esemény történt mostanában, ami olyan dolgokra kényszerített, amiket nem akartam túl korán meglépni, ilyen volt például, hogy Peter Parkert alias Pókembert, vagy rugdalózóst, bevontam az általunk vívott nagy harcba, amibe bár sosem voltam túlságosan érzelgős, de tudtam, hogy egy 15 éves gyereknek biztosan nem kéne belekeverednie. Én már túl voltam a 35-ön amikor az egész szuperhős biznisz elindult, és felnőttként tudtam mit kell tennem. Na jó, akkoriban nem voltam túl önálló, mindig csak azt tartottam szemelőtt, hogy mi szolgálja a saját szórakozásom, de ahogy Obedaih tettei rávilágítottak számomra, hogy nem vagyok tökéletes és nem ismerem úgy a világot, ahogy szeretném, na meg persze, hogy a világ sem olyan mint ahogy elképzeltem. Azt hittem a fegyvereim Amerikát védik amerikai kézben, és nem vándorolnak el sehova, ahogy sok más országban vagy cégnél hírlett, de végül mikor rájöttem, hogy mennek a sötét alkuk és a seftelés amik nem is az Amerikai Hadsereghez, hanem valami Afgán terrorista kezébe juttaták a nevemmel árusított holmit rájöttem hogy egészen mást tehetek a világért, mint robbanó dolgokat árulni. Így lettem én Vasember. Ez a kölyök, egészen más volt, nem volt benne semmi érdek, csak segíteni akart az embereken, és ahogy felfigyeltem rá, őszintén szólva lenyűgözött, hogy ilyen fiatalon, ilyen dolgokra képes és nem valami egyszerű partitrükknek kezdte el használni népszerűséghajhászásból, ahogy én tettem volna.
Na de sajna a körülmények dacára mégis fel kellett keresnem és bevonni valamibe, amihez nem volt elég felkészült, és nem volt meg a megfelelő felszerelése. Őszintén az is csoda, hogy bármi nagyobb probléma nélkül megúszta a korábbi összecsapásokat, így végül arra a következtetésre jutottam, hogy ideje felszerelni a srácot kissé, hogy olyan felszereléssel induljon harcba, ami ténylegesen segíti az akciókban, így készült el a Pókember ruha, alias Spiderman v2, amit a szabadidőmben barkácsoltam neki össze. Az alapgondolat az volt, hogy hasonlóan a magamra öltött páncélokhoz, ebbe a ruhába is rakok egy MI-t neki, ami hozzáférést enged szinte minden olyan közlekedési információhoz, adatbázishoz,  és miegyébhez, ahogy a Stark Industriesnak bejárása van, emellett kellemes csevegőpartner unalmas pillanatokra. De persze nem tehettem meg vele, hogy azokat az akrobatikus mozdulatokat amiket az ő képességei lehetővé tesznek, egy nehéz páncélban tegye meg, így egy közepes keménységű anyagot válaszottam, ami tulajdonképp egy ruha súlya összességében, kényelmes is és beépítettem bele azt a funkciót, hogy egy gombnyomásra képes legyen felvenni a viselő méreteit. Praktikus és menő, pont olyan, ami egy 15 éves srác számára szükséges.
Feljavítottam az általa készített hálóvetőt is, hogy több función legyen képes működni. Talán egy cseppet túlzásba is estem ezen a téren, mivel lett vagy több száz funkciója, mire a végére értem, de majd csak megtanulja őket előbb vagy utóbb.
Már csak azért is mert vicces, beleraktam neki egy „Instant gyilkosság” módot, ami pontosabb célzást és az ellenfél sérülékenységeinek kiaknázására megy rá, de persze tudtam, hogy ezt ő úgysem használja, végülis a barátságos és közkedvelt Pókemberről beszélünk.
Az MI-ra visszakanyarodva nem adtam neki nevet, mert gondoltam ahogy nekem jogom van a segítőmet elnevezni, ő is megteszi majd ezt helyettem.
Így pár nappal korábban elterveztem, és megbeszéltem Pepperrel, hogy Queens-be utazom egy pár napra Peter miatt, mivel ő mindenről tudott rólam kapcsolatban, és ismerte az összes hős személyiazonosságát, úgy gondoltam Pókember már nem oszt nem szoroz, hisz régen is abból voltak a vitáink, hogy nem meséltem el neki a dolgokat, de most már nincsenek titkok.
Elutazva Queensbe, tudtam, hogy Peter csak délután lesz otthon, mivel hősködik valamerre vagy iskolában van, így meglátogattam az egyik kedvenc éttermemet és jól megebédeltem, majd mikor eljött a megfelelő idő, és a ház elé állított dronon jelezte, hogy a srác hazaért én is elindultam hozzájuk, és becsöngetve vártam, hogy ki nyit ajtót.


I'm Ironman


I want you to be better.

••

Vissza az elejére Go down

~ I want you to be better ~ Peter & Tony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jessica Drew / Póknő
» Peter McCall
» Kimiko vs. Peter
» Gabriellla és Peter Smite
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-