Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
24
∆ Tartózkodási hely :
Eyla mellett~Tárgy: Valkűr Kedd 01 Aug. 2017, 10:33

Valkűr

Valkűr
biográfia

becenév »Brunnhilde, de ezt nem nevezném becenévnek.
születési idő » több ezer évvel ezelőtt
születési hely » Asgard
kor » 2000 év
play by » Tessa Thompson
csoport » Asgardiak!
tartózkodási hely »Sakaar, Nagymester mellett
család » Nincs családom, de ott voltak régen a valkűrtársaim, meg ott van a Nagymester, de őket nem tekintem családnak. Ez csak amolyan munkaviszony. Az egyetlen akiben megbízom és ott van mellettem, az Eyla, aki nem hagyott cserben és velem tartott a Sakaarba vezető úton.jellem és külső »

külső:
Magas és erős testalkatom van. Bőröm színe kicsit sötétebb, szemem barna színű és sötétbarna hajam van, amit szeretek kiengedve hordani, de mostanában inkább összekötve hordom.
Régen, mikor még valkűrtársaimmal dolgoztam, fehér ruhát hordtam, ezüstös páncéllal és kék színű köpennyel. Volt egy szép, fehér pegazusom és volt egy varázslatos kardom, melyet Dragonfangnak hívnak.
De mióta itt, Sakaaron vagyok, azóta sötét ruhát hordok, mint a legtöbb itteni ember. Arcomat fehér csíkok díszitik, melyek Sakaaron nagyon népszerűek.

Jellem: Eléggé makacs és kitartó vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, azt megcsinálom és ettől nehezen tudnak eltántorítani. De ha valami nem sikerül és elbukok, akkor azt nehezen tudom kiheverni. Olyankor jobban szeretek elhúzódni, menekülni. Erre szerencsére csak egyszer volt példa. Szeretek még versengeni, hogy feldobjam unalmas életemet. De amit a legjobban szeretek, az a harc és a bajvívás.
képesség »
A legerősebb vagyok a valkűrök közül. Nem vagyok halhatatlan, de sokkal tovább élek, mint az emberek, sőt még egy asgardinál is tovább. Immunis vagyok minden földi vagy más világokból származó betegségre, és nehéz kárt okozni bennem. Mivel Asgardban születtem, ez fokozza az állóképességemet is. Kiterjedt kiképzést kaptam a kardok elleni küzdelemben, valamint fegyvertelen harcban és lovaglásban. Küzdési képességem az Asgardiak közül az egyik legjobb, csak Sif tudot megelőzni.előtörténet »

Figyelem!
Az előtörténet félig képregényes információkból és teóriákból áll, félig pedig a képzeletem szüleménye.
Nyomokban SPOILER-t is tartalmazhat!


Asgardon születtem egy kis családban. Szüleimet hamar elvesztettem, ezért már kiskoromban árva lettem.
Odin, Mindenek Atyja felfigyelt rám és a valkűrök erejével ruházott fel. Majd egy szigetre kerültem, Asgardhoz közel, amit Odin a valkűreinek épitett és ahol a legféltettebb kincseit is tartja. Ezekre mi vigyázunk. Lényegében ez a sziget egy különálló dimenzió, ahol csak mi, a valkűrök élünk. Itt lakunk, edzünk és éljük mindennapjainkat. Itt kiképzésben részesültem, mint a többiek. Fárasztó volt, de megérte. Nemsokára én lettem a második legjobb harcos (csak Sif volt nálam erősebb). Mikor eljött az ideje, Odin kinevezett a valkűrök vezérévé és megajándékozott egy mágikus karddal, a Dragonfang-gal és egy pegazussal, Aragorn-nal.
Innentől kezdve más lett az életem. A valkűrökkel az volt a feladatunk, hogy az argardi elesett harcosok lelkét a Valhallába vigyük, majd onnan térjünk vissza a szigetünkre. Ezt tartott körülbelül ezer évig.
Történt ugyanis egyszer, hogy Helát száműzték Asgardból és nekünk kellett elkisérnünk, egészen Hel-ig, az új hazájáig. De az Úrnő az út közben ránk támadt és meg kellett állitanunk.
Mi túlerőben voltunk, de még így is erősebb volt nálunk. Nagy nehezen végül sikerült visszatartoztatni és elküldeni Hellbe, de én és az egyik társam, Eyla megsérültünk és a többiek ott hagytak minket a világok között. Végül egy sakaari katona talált ránk és elvitt a gazdájához, Nagymesterhez.
Nagymester egy eléggé furcsa ember, akinek egyetlen szórakozása, hogy bajvívó viadalokat szervez és van pár szolgája, akiknek feladatuk, hogy játékosokat gyűjtsenek. Innentől kezdve mi is közéjük tartoztunk. A játékosgyűjtésben kivételesen jól teljesítek, emiatt nem csoda, hogy Nagymester engem bíz meg legtöbbször.
Topaz, az egyik testőr, nem néz rám jó szemmel, hiszen én vagyok legtöbbször a gazdánk közelében és emiatt kezd féltékeny lenni, de ez nem igazán zavar. Ő sem bír engem és én sem bírom őt, de ez így van rendjén.
Unalmas napjaimon Sakaar köves fennsíkjait járom, játékosok után kutatva. Találkoztam már mindennel, kreek-kel, skrullokkal, shi'arokkal, elfekkel és még mindenféle fajjal a világokból.
Nem nagyon jártam életem alatt sehol és már elvágynék máshova is. Szeretném körbejárni a világot, eljutni a galaxis minden pontjára. Emellett remélem lesz még alkalmam visszajutni a hazámba, Asgardba és meglátogathatom a kilenc világ birodalmait, mint a régi szép időkben.
De egyenlőre még annak is örülnék, ha elhagyhatnám végre ezt a poros bolygót és kimozdulhatnék egy kicsit. Addig is szabadidőm nagyrészét Sakaar legjobb és egyben a kedvenc ivójában töltöm. Igaz, sokan nem néznék ki belőlem, hogy szeretem az italt, de ez nem érdekel. Néha rámjön a bűntudat vagy esetleg egy kis honvágy és akkor kezdenem kell magammal valamit. Erre pedig eddig csak egy megoldást találtam és az az alkohol. Szerencsére nem iszom le magam a sárga földig, annak úgysincs semmi értelme, csak néha iszom egy-két pohárkával és kész. Amúgyis ez megy a palotában mindennap.
Ha pedig már nem tudok magammal mit kezdeni, akkor pedig Eyla-val elmegyünk sétálni egyett vagy éppen csak beszélgetünk kicsit. Az elmúlt pár évben már eléggé összekovácsolódtunk. Ezelőtt nem sokat találkoztunk, de mára már egy csapat vagyunk.
Remélem egy nap végre kiszabadulhatok innen és rendbe tudom hozni azt a sok hibát, amit tettem és hátralévő évezredeimet boldogan élhetem.//Mivel még nem jött ki a film és nem igazodna a többi az oldal világához, ezért gondoltam, egyenlőre csak ennyit írok és később majd ha lehet, módosítanék rajta. Egyenlőre csak a galaxis körül forgolódnék, ha nem baj, később pedig már mindenütt ott lennék. Smile


El » kicsi, de van » Rocket, Jane, Norina

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
640
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Valkűr Pént. 18 Aug. 2017, 16:44

•• Kedves Valkűr! ••

Elfogadva!


A lapodat nagy örömmel olvastam. nagyon tetszett, ahogyan a valkűr harcosok vezérét megformáltad! Mindig is csodáltam őket, és amit olvastam róluk lenyűgözött. Erős harcosok, hatalmas erővel. És te vagy a legerősebb közülük.  
A leányzót nagyon várom már a Thor Ragnarokban is, s végre megérkeztél közénk! Nagyon köszönöm másegyébként, hogy a kérésemre itt-ott átírtad. Így már teljes a kép! :3

A jellemleírásod és a külsőd részletezése tökéletes volt! Nagyon tetszett! Az erőd pedig.. fantasztikus! És szuper, hogy pegazusod és Odintól kapott kardod is van.

Az előtörténeted imádtam, és kíváncsian várom, mit hoz a film és persze az oldalon való játékod! Szerintem jó választás volt hozni a hölgyeményt és nagyon tetszett, ahogy megalkottad!

Köszönöm az élményt. Nincs más hátra, mint hogy arcot foglalj, és elkezdj játszani! Smile


_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Valkűr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Asgard > Saját karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-