HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: M.I.T. - Diploma osztón a két Zseni - Alfred & Alison Doktor lesz.

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Csüt. 27 Júl. 2017, 22:04
Ugrás egy másik oldalra

Alig pár hónap csúszással, New York pusztulása miatt, de végre eljött a Diploma osztó. Pontosabban a Doktori Avatás, de ez lényegtelen. A fő épületet rendbe rakták, a kert még növöget. A kampusz java része még romokban. Ahogy anyám idegei is. Pedig nem az az idegeskedős fajta. Jó persze meg ígértem neki, hogy nem lesz szivárvány színű a hajam amikor átveszem a Doktorit. Ehhez képest a hajam még 7 színben tündököl. Fater is még atlétában meg boxerben csatangol a házban. Egyedül muter van kiöltözve tisztességesen és indulásra készen.
-10 perc és kezdődik a ceremónia! Hogy fogunk odaérni? Megmondtam, hogy ilyen hajjal nem mehetsz! Mert nem engednek be!
-De eddig is így jártam.
-Nem jártál be. Néha megtűrtek, de így is tele van a postaláda felszólításokkal, hogy többször ne így menjél, mert kicsapnak.
Lemondóan sóhajtottam. Muterrel aki a Burger Kingben is képes Big Macket enni, nem fogok leállni vitatkozni. Előkotortam a talár aljából a telefonom és átállítottam rajta a csúszkákat. A hajam másodperceken belül kiszőkült. Rátettem a diplomaosztós kalapot. Hülyén éreztem magam ilyen hajjal.
-Így jó?
-Kontaktlencse bent maradt. Vegyél szemüveget.
-De utálom, geek-nak festek benne és a lila szem amúgy sem látszik.
-Szép kék szemed van. Szemüveget veszel és kész. Uram te meg tempózzál mert elkésünk. A bőrkabát nem ünnepi viselet, ott az érettségiződ, még jó rád. TEMPÓ!
Szóval így esett, hogy a ceremónia kezdete előtt pár másodperccel toppantunk be a bejárati ajtón, amit már csuktak. Fater ment elől, ő elsodorta a két kapu őrt. Én kiléptem szélárnyékból és végig szaladva a folyosón felrongyoltam a lépcsőn és befurakodtam Alfréd mellé. Névsorban utána következtem. De láttam, hogy már lemondtak róla, hogy ott leszek így furakodni kellett a helyért. Aztán jött a ceremónia, a sima diplomások, aztán a mester képzésesek, aztán hosszú hosszú unalmas önajnározás, hogy az MIT doktorai így meg úgy... Meg a legfiatalabb tehetségünk...
-Kiemelném a legfiatalabb tehetségünket, aki fontos kutatásokat végzett a minket körülvevő térről és időről. Cooperatív munkát végzett több neves tudóssal, is, mint Jane K. Fosterel és  Dr. Bruce Banner. Felkarolva eme ifjú tehetséget, áttörő anyagismereti kutatásokat végeztek a Stark Industries-nél, hogy bővítsék a periódusos rendszert. Ezzel is kitágítva a világról alkotott képünket. Jöjjön: Alison Magdalen Jobs.
-...
-Khm...
-...
-Ha esetleg volna kedves...
-...
-Ms Alison.
-Hm? Micsoda?
-Kérem fáradjon ide.
Ocsúdtam fel a mélázásból. Amikor valaki oldalba bökött. Azt hittem van időm, mert második vagyok a névsorban, de úgy fest valamit variáltak a dolgon. Kitipegtem a Dékánnal szembe. Intettem a nézőknek, bár a sok fénytől és a szemüveg fénytörésétől egy mukkot nem láttam belőle. Átvettem a papírt, kézfogás. Formaságok majd indultam vissza de maradásra kértek, hogy ugyan szóljak már pár szót, vagy valamit. Értetlenül fordultam a közönség felé. Tétován körbenéztem. Kissé félszegen hajoltam a mikrofonhoz.
-Csövi... nem készültem beszéddel meg semmi, de annyit tudok tanácsolni az élethez, hogy: Mindent meg lehet csinálni. Csak tudni kell hogyan.
Erre a zúgolódás alább maradt. Tapinthatóvá vált a döbbenet. Én kapva a pillanaton, biccentettem a népnek és vissza álltam a sorba. A papírt a zsebembe csúsztattam és továbbra is feszengve, kissé unott képpel bámultam. Én már csak a ceremónia végét vártam. Az alap és mester diploma osztót megúsztam. A francba, hogy muter vette át a levelet a meghívóval... Felnéztem Alfred-ra, valamiért nem igazán kedvelt. Gyermeteg ártatlansággal bámultam rá, ha rám néz megemelem a szemöldökeimet:
-Mizu?
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
CambridgeA poszt írója Alfred Gätes
Elküldésének ideje Hétf. 07 Aug. 2017, 15:59
Ugrás egy másik oldalraAlison & Alfred
Nem is kelhettem volna jobban ezen a verőfényes, madárcsicsergős szép reggelen... Na, viccet félretéve, kint zuhog, a szomszédban ordítanak a gyerekek, az ajtómon meg dörömböl valaki, és van egy olyan érzésem, hogy egy ideig még nem fogja abbahagyni, így kénytelen-kelletlen kimászok az ágyból. A pólóm gyűrött, és érzem, ahogy a hátamon végigcsorgó izzadságcseppek birtokba veszik a pólómat. Ezen kívül csak egy boxeralsó van rajtam. A hajam szerencsére csak kicsit kócos, de érzem, hogy még így is meg fogok küzdeni vele, mire rendes fejet varázsolok a jelenleg nyúzott, leginkább álmos pofámnak.
Az ajtóhoz lépek, és lassan, komótosan kinyitom azt. Nem érdekel, hogy az ajtó előtt álló mennyire türelmetlen, illetve az sem, hogy mennyire ítéli el, hogy még mindig pizsamában vagyok.
- Jó reggelt, William! - köszöntöm higgadtan apámat. Nem is tudom, mióta hívom a nevén, de nincs is jelentősége.
- Reggelt? És jól látom, hogy pizsamában vagy még? - arca torzul, mire én elmosolyodok. Szeretem nézni, mikor magából kikelve beszél. Bizonyítja, hogy ebben a házban igenis én vagyok a legnormálisabb - szégyen az egész családnak, de ezt kapták. Nem tehetnek már semmit.
- Másfél óra múlva kezdődik a Diplomaosztó! Most azonnal kezdj el készülődni! - ezt ő sem gondolhatja komolyan. Másfél óra alatt hatszor elkészülök. A ruhám megvan, annyi, hogy felveszem, kibogozom valami jobban kinézőre a hajamat, fogat mosok, és kész. Minek kell ehhez másfél óra? Másrészt meg miből gondolta, hogy eljöhet? Nem tartom apámnak, csak megtűröm, és kihasználom, hogy ad a fejem fölé tetőt.
- Ne idegeskedj.. Nem vagy hivatalos. - közlöm kárörvendő mosollyal az arcomon, azzal rávágom az ajtót. Erőlködik, de sosem lesz már az apám. A biológia pedig jelen pillanatban nem ér semmit. Nekem ő csak egy idegen.
Ha már apám ilyen korán felkeltett, akkor gyorsan megnézem, hogy mi fejlemény van az FBI-nál... Jó, nem. Az most pont kurvára nem érdekel, de azért A csaj dolgaira ránézek. Tegnap óta semmi változás. Régóta figyelem, mikor mit tesz, bár nem értem, hogy bír elviselni ennyi színt. Én biztosan megbolondulnék.
Nagyjából fél órával a Diplomaosztó előtt már el is készülök. Nem tudtam mivel eltölteni az időt, ezért mindent elintéztem, és el is indulok eme nagyszabású eseményre... Na, persze.
Mikor végre elérkezik a bevonulás, meglepetten tapasztalom, hogy nincs itt Jobs. Nem járt be, de a diplomáját biztos át akarja venni. Vagy tévedek? Mindegy nem is lényeg. Az ajtót már éppen csuknák, mikor végül mégis beesik az ajtón egy szőke(?) kiadású Alison Magdalen Jobs... Ez mióta szőke? Mindenesetre kelletlenül helyet szorítok neki. Persze, hogy pont mellettem kell állnia...
Szépen lassan végigmegyünk minden jelentéktelen kis senkin, akiket ezek után úgyis elfelejt mindenki. Kezdek kicsit türelmetlen lenni, mikor végre a doktori címek átadásához érünk. Na, végre. Éppen ideje volt. Értem, hogy fokozni kell a hangulatot a nagy dolgok késleltetésével, de ez már sok.
Aztán végre valahára mi következünk. Nem vagyunk sokan, csupán tizenegy ember toporog a színpadon a diplomájára várva. Plusz én is ott vagyok, de én nem toporgok, hanem azzal játszok, hogy néha felemelem valaki kalapját egy kis fuvallattal. Szerencsére ez feltűnésmentes részemről, a másik meg hadd kapálózzon, ha neki jól esik.
- Kiemelném a legfiatalabb tehetségünket, aki fontos kutatásokat végzett a minket körülvevő térről és időről. Cooperatív munkát végzett több neves tudóssal, is, mint Jane K. Foster és  Dr. Bruce Banner. Felkarolva eme ifjú tehetséget, áttörő anyagismereti kutatásokat végeztek a Stark Industries-nél, hogy bővítsék a periódusos rendszert. Ezzel is kitágítva a világról alkotott képünket. Jöjjön: Alison Magdalen Jobs. - a szokásos rizsa. Várom, hogy a mellettem álló csaj megmozduljon, de semmi. Szólongatják még egy kicsit, majd megelégszem, és erőteljesen oldalba bököm. Haladjunk már, nem akarok estig itt ácsorogni.
A beszédétől nem ájultam el túlzottan, de ha volt akkora barom, hogy elfelejtette megírni, az az ő baja. Nem mintha én írtam volna beszédet, de mindig is jól rögtönöztem.
A lányra pillantok, mikor visszalép mellém a sorba. Hát, nem nevezném lángésznek, de éppen most doktorált le kiskorúként, szóval nem köthetek bele.
- Mizu? - kérdi, mire egy lesajnáló pillantást küldök felé. Valahogy nem ájulok el tőle. A feltalált tárgyai előtt emelem kalapomat, de a személye kifejezetten irritál.
- Ismételten egy ifjú tehetséget hívnék magam mellé. Tanulmányai során számos informatikai és filozofikus kérdést válaszolt meg, valamint bizonyított be, ennek köszönhetően mára a legtöbb állami szerv rendszere feltörhetetlen. Mindezt Alfred Gätesnek köszönhetjük. - túl sok a beszéd, így kénytelen vagyok lerövidíteni az egyébként öt percesnek szánt monológomat. Megteszi egy gyors köszönetnyilvánítás, majd visszaállok a helyemre, és magam mellé engedem a kezemet a diplomámmal egyetemben. Feleslegesnek tartom ezt a papírt. Enélkül is tudom, hogy zseni vagyok, és papír nélkül is van elég cég, ahol keresnek. Szép kis összegeket fogok szerezni, ebben biztos vagyok. És a sok pénz a Testvériséget a magasba fogja repíteni.
Mikor végre kiérek a hatalmas épületkomplexumból, megpillantom Jobsot. Nem érdekel túlzottan, hogy mi van vele, de a hajára rá akarok kérdezni. Így az első adandó alkalommal megfogom a karját, és félrehúzom.
- Mióta vagy szőke? - nem kertelek, nem szokásom. Mindenesetre remélem, válaszol, és elárul valamit a találmányainak egyikéről is.A hozzászólást Alfred Gätes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 09 Szept. 2017, 16:54-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Szer. 09 Aug. 2017, 17:48
Ugrás egy másik oldalra

Valahol mélyen erre a reakcióra számítottam. Habár, reménykedtem, hogy valamivel barátságosabb lesz, elvégre utolsó nap az iskolában meg dolgok. Dehát, 'evvan. Vontam vállat unottan viszont reakció ként. Közben elkezdték őt is felkonferálni. A végső érdeme felemlegetésekor fojtottan felkuncogtam.
-Kühm...ehm... hm...
Moderáltam magam és bocsánat kérőn néztem körbe. Nem Alfredon nevettem. Korán sem. A Dékán bugyuta megjegyzésén. Tény és való, hogy az utóbbi időben egyre nehezebb bejutni az állami rendszerekbe, de közel sem lehetetlen. Mit sem változtatva a tényen, hogy már nem igazán éri meg ráfordítani az időt és energiát.
~Legalább nem ezzel fogom elütni az időmet, mint más a Facebookkal. De majd Hercegnőt meg kell tanítani rendesen hackelni ha kell valami... Remélem a SHIELD-nek nem fejleszt... mert akkor komoly zűrben leszek...
Elmélázom Alfredon, kezében a diploma, határozott kiállás és beszéd... Lepillantok az enyémre. Dr. Alison Magdalen Jobs.
~Bele fogok kukulni mire aláírok valamit...
Csalódottan ingatom a fejem és zsebre dugott kézzel várom végig a ceremónia végét. Igen ezen van zseb. Programozás kérdése és lesz.
Az utánunk jövő másik 9 ember, jóval idősebb. Hosszabb és üresebb beszédeket tartanak. Én nem bírok magammal és látványosan szöszmötölök unalmamban. Míg meg nem látom a sötétben anyám villódzó, haragos tekintetét. Akkor haptákba vágom magam. Ez képes kijönni és felpofozni a ceremónia közepén. Én nem fogok kockáztatni az zicher.
Lement a ceremónia, össze eresztették az ünnepelteket a rokonsággal. A harmadik családi selfie után beállítottam úti célnak az otthont, de csak anyát, apát és a papírost küldtem haza. Készülődjenek csak elő a családi bulira. Megkönnyebbült sóhajjal csörtettem ki az Aulából, le a lépcsőn egyenest valami eldugott helyre, hogy én is nyugiba leléphessek. Aztán valaki karon ragadott. Már emeltem a lábam, hogy a lába közé rúgjak, de haamr tudatosult, hogy nem vagyok veszélyben. Alfred arcát meglátva elhűltem, ha látta, hogy a szüleimet szélnek eresztettem egy vakuval akkor szőke. Szőke?
~MI?
-He?

Rökönyödöm meg a kérdésen. Aztán felbandzsítok a képembe lógó szőke tincsen.
-Ne is kérdezd...
Forgatom a szemeimet undorodva.
-Reggel óta... De miért? Tudok egy jó fodrászt ha gondolod...
Mutatok a hajára ami nekem kicsit élettelennek tűnik.
-De nem hiszem hogy jól állna a szőke.... habááár...
Hunyorgok rá elmélázva a gondolaton és próbálom vizualizálni.
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
CambridgeA poszt írója Alfred Gätes
Elküldésének ideje Vas. 24 Szept. 2017, 00:21
Ugrás egy másik oldalraAlison & Alfred
Néhány vörös hajtincsemet az arcomba csap a szél, mely természetesen akkor támad fel, amint kilépek a hatalmas épületből. Nem hiszem, hogy mondanom kell, de kifejezetten élvezem, hogy befolyásolhatom az időjárást. Így legalább néha olyan az idő, ahogy én szeretem. Minden nap vihart generálnék, de azzal nem mennénk semmire. Lássa csak az emberiség, milyen jó szívem van, s majd csak azután fogom összetörni ezt a róla. alkotott képet.
- He? - nagy tapsot kérek Dr. Alison Magdalen Jobsnak ezért a csodálatosan választékos megnyilvánulásáért! Nem is kérdezhetett volna vissza szebben, ezt már nevezem! Az intelligencia felsőfokáról árulkodik ez a mesterien megszerkesztett mondat, a kiváló hangsúly, valamint a komplex élmény…. Érzi mindenki az iróniát, ugye? Hogy tudott így válaszolni? Értem én, hogy gyerek még. Azt is értem, hogy váratlanul érte a kérdés, de legalább egy Tessék?-et kinyöghetett volna… Mindegy, nem akarom megváltoztatni, holott nagyon is meg kellene.
- Ne is kérdezd.. Reggel óta, de miért? Tudok egy jó fodrászt, ha gondolod… - azt hiszem, én nem bírom tovább. Egyáltalán hogy bírják őt ki az emberek? Ki az, aki együtt tud vele dolgozni? Ki az, aki elviseli? Szerintem még a szülei is megtartják a tisztes távolságot, nehogy megbolonduljanak az “eszétől” meg azoktól az élénk színektől.
- Nem a hajam miatt... - hagyja ki ebből a hajszerkezetemet. Tisztában vagyok azzal, hogy nem az én hajam a legszebb, legdivatosabb, stb, de nem is akarom, hogy az legyen. Senki sem a hajamat fogja nézni, mikor leváltom apámat. Mindenki rettegni fog!
-De nem hiszem hogy jól állna a szőke.... habááár…
- Nem leszek szőke! - szögezem le, amilyen gyorsan csak tudom. Már a gondolat is borzasztó, hogy szőke hajjal mászkáljak az utcán, vagy üljek a szobámban. Nem tudnék megmaradni a bőrömben. - Esetleg egy találmány? - hidegen hagy, rájön-e arra, hogy kémkedek utána. Ami azt illeti, nem hiszem, hogy feléri ésszel, persze ki tudja? Talán szorult belé némi értelem… Hahaha, jó vicc volt, Alfred! Szakadok a röhögéstől...

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 20:01
Ugrás egy másik oldalra

Kirohanásán csak vigyorgom a falnak dőlve összehúzott felső testtel. Sejtem, hogy nem ütne meg, meg lehet még én is elverném bunyóban de azért mi van ha mégis...
-Naa... pedig jól állna! Kis életet vinne ebbe a halottas megjelenésbe.
Heccelem tovább hátha vevő rá. Kérdésén azonban fennakadok. Meghűlök egy pillanatra. Ijedten villannak rá kék szemeim. Aztán rájövök, hogy ennek az esélye szinte nulla. Azt sem tudja, hogy Ausztráliában élek.
-Isten igazából...
Halt el hangom és előkotortam a telómat és gyorsan googleztam egyet. A rövid várakoztatás után felé fordítottam a kielzőt. Rajta egy hajfestékes doboz volt. Loreál. Ez volt az első amit kidobott.
-Az.
Húztam széles vigyorra a számat. De nem hagyott nyugodni a korábbi megnyilvánulása. A jókedv lassan elszállt. Felnéztem Alfira. Hezitáltam. Kicsit gyanakvó vált tekintetem. Kerestem az övét, hátha kitudok belőle olvasni valamit az IQ-n kívül, de máshoz nagyon nem értettem az emberekkel kapcsolatban.
-Miért érdekel ennyire?
Lassan vissza csúsztatom a készüléket a zsebembe és melleim alatt, már ami megadatott kevéske, össze fonom kezeimet. Aztán jobb ötletem támad és a kék talár ujjaiba csúsztatom. Mint valami kék ruhás Jedi lovag. Három ujjammal intek az arca előtt, mintha elme trükköt alkalmaznék rajta.
-Whhúúú... Elmondod miért érdekel ennyire.
Reményeim szerint belemegy a kis szerepjátékba. Elvégre ha jól emlékszem ő is ilyen kocka. Legalábbis ez a meggyőződésem róla.
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
CambridgeA poszt írója Alfred Gätes
Elküldésének ideje Hétf. 04 Jún. 2018, 22:02
Ugrás egy másik oldalraAlison & Alfred
Idegesít. Nagyjából hét perce állhatok a tíz méteres körzetében, és máris idegesít. Létezik ilyen? Illetve, miért, ha szabad tudnom? Nem hiányzik az életemből ez a probléma, mért kellett megkapnom?
- Naa... pedig jól állna! Kis életet vinne ebbe a halottas megjelenésbe. - ezt igyekszem nem sértésnek venni, ám figyelemre méltó önfegyelemre van ahhoz szükségem, hogy ez ténylegesen is sikerüljön. Nagy levegőt veszek, igyekszem nem gondolni semmire - neki biztosan könnyebben menne, ez kétségtelen -, majd lassan fújom ki a levegőt. Nem szándékozom sehol sem vihart generálni, pedig a hangulatomhoz tökéletesen illene.
- Minden bizonnyal, ám hadilábon állok a világos színekkel... és a fodrászokkal. - nekem senki se nyúlkáljon a hajamban. A fejem ha nem is szent, ám annál inkább sérthetetlen. Másképp hová jutna ez a világ? Ki tudja, éppen ki szeretne valamiféle információt megtudni rólam? Igen, a fodrász is gyanúsított lehet! Mindenki gyanús. Nem is igazán tudom pont ebből kifolyólag, hogy mért beszélek éppen VELE. Tőle kellene leginkább tartanom, elvégre... Oké, teljesen meghibbantam, ezt már én is látom. Komolyan tőle félek? Esetleg szeretném elkérni néhány tervrajzát, hogy tanulmányozhassam őket, de egyébként másra nem jó ez a lány. Túl hangos, túl látványos, egyszerűen túl sok nekem. Nem gondolom, hogy bármikor is jóban lehetnénk.
- Isten igazából... Az. - látom, hogy be van tojva. Annyira aranyos, ahogy egy tinédzser be van szarva egy másiktól. Annyira aranyos, és legfőképpen annyira szánalmas. Sosem volt szokásom rettegésben tartani másokat, sem riogatni, de ez az arc most felüdülést jelent, így elmosolyodok, hogy ne csak a fapofámat lássa. Így talán többet megtudok róla. (Nem mintha nem tudnám lenyomozni, de néha kellenek az olyan események is, mint az emberekkel való kommunikáció. Sosem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé, ám néha kifejezetten élvezem, ha valakivel beszélhetek. Azonban szögezzük le, hogy ez feltűnően és abnormálisan ritka egy entitás.) - Miért érdekel ennyire? - vállat vonok. Mért is ne érdekelne? Nem mellesleg, mi ez már, hogy rákeres egy festékre, és megmutatja? Én is tudom, hogy az egy találmány, de abszolút nem erre gondoltam, hanem, hogy ő fabrikált valamit. Merthogy ő sem hülye, ha a programozási képességeit nézzük. Márpedig azt nézzük.
- Whhúúú... Elmondod miért érdekel ennyire. - na jó, el kell ismernem, hogy ez némiképp vicces, de egy mosolynál többet nem engedek meg magamnak. Most pedig inkább szerzek magamnak információkat.
- Nem értek a hajfestéshez, és mivel legutóbb még színes voltál, gondoltam rákérdezek. - félrebillentem a fejemet, és ismét végigmérem a lányt. Talán hat rá valamennyire ezen tettem. Fene se tudja, minek örülnek igazán a tinédzser lányok. - Jól áll a szőke, ifjú padavan. - biccentek feje irányába, és egy kacsintást is megengedek magamnak.
- Nem tudom, ráérsz-e, de esetleg egyszer összefuthatnánk. Vagy, ha már mindkettőnk ilyen szép eredménnyel végzett, akár dolgozhatnánk is együtt valamin. A kémiai és egyéb anyagokkal sosem voltam jóban, lehet ki tudnánk találni valamit. - mindenképpen ügyelnék arra, hogy ne legyen túl színes a projekt, és természetesen arra is, hogy túléljem azt a munkát. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen vakmerő vagyok, hogy pont ŐT invitálom meg egy ekkora kaliberű megtiszteltetéshez. Merthogy velem dolgozhat, ez minden elképzelésén túl tesz!
- De akár sütizhetünk is egyet... - kezdetnek lehet, célszerűbb lett volna ezt felajánlanom, de most komolyan, nem azért vagyok, hogy tudjam, mire vágynak az ő korában levő lányok, hanem arra, hogy megoldjak az övéinél bizonyára sokkalta nagyobb kaliberű problémákat.

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

M.I.T. - Diploma osztón a két Zseni - Alfred & Alison Doktor lesz.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Észak- és Dél-Amerika-