Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Trick or treat? - Earnen & Elriel


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Trick or treat? - Earnen & Elriel Csüt. 15 Jún. 2017, 19:43

Earnen & Elriel
Hogy turpisságon törtem-e a fejem? Bizony! Azért hétszáz éve élni… elég hosszú idő. Most nyugodalom van a királyságban, néha én is megérdemlek egy kis kikapcsolódást. Noha felnőtt fejjel igazán ritka volt az amikor gyerekkori csínyeken töri fejét az elf, de mindig van kivételes alkalom. Mert, esküszöm nem én kezdtem! Lehet, hogy más volt, lehet, hogy pont ő! De… lisztes vizet kaptam a fejemre, amikor beléptem a lakrészem ajtaján, milyen dolog ez kérem? Tán még Earnen nevetését is hallani véltem, de mire odapillantottam, már senkit sem láttam, jó csukott szemmel nehezen is lehetett volna, ugyanis nem akartam, hogy belemenjen a liszt a szemembe.  A hajam… még ha nadrágot is hordok, én is nőből vagyok, ami azt jelenti, hogy a hajamért harapok, sőt szúrok, vágok.  Rengeteg időt töltöttem a hajam ápolásával ezután.  Mérges voltam? Még szép! Azt hittem, hogy az efféle gyerekes csínyekről leszokott Earnen, végül is egy férfiről beszélünk, Hercegről és hadvezérről!
Én következtem! Gondosan megtervezett csapda volt ez, én nem a lakhelye környékére helyeztem el ezt a kis csapdát, de nem ám! Előbb utóbb a lovát is meg kell, hogy látogassa, sőt! Érte küldettem, hogy várom, mert ki akarok lovagolni vele a legutóbbi határhoz, ahonnan visszavertük a sötételfek támadását. Szóval… minden megvan, az istálló ajtóban elrejtett vizes és lisztes vödör, minden rá vár, hogy megvicceljem! Kölcsön kenyér visszajár, ahogy az emberek szokták mondani.
Egyébként pedig a felnyergelt lovamon ücsörögve vártam rá, látni akartam, ahogy csurom vizes és lisztes lesz. Senki sem mondhatja, hogy most épp túl komoly volnék, amikor a helyzet megköveteli igen is az vagyok. A fiatalabbak nem mernének szórakozni velem, és gyanús volt, hogy a Hercegem nevetését hallottam. Még ha nem is ő volt, de látta… akkor is megjárja!  
A lovam a földet kaparta, türelmetlen volt, arra várt, hogy kirontson az ajtón, amely most érthető okokból csukva volt. Earnen lovát is felnyergeltem, mert éreztem, hogy meg lenne sértődve, ha még a gazdájának azzal kellene foglalkoznia, hogy felnyergelje, addig pedig mi mérföldes előnyt szereznénk velük szemben, vagy… minimum a város határáig érnénk.
- Ssssh! Mindjárt indulunk! – suttogtam a lovam fülébe, és megsimogattam a nyakát. Nem fog rá esni azonnal, mert egy kis entet ültettem a szerkezet tetejére, és ő fogja fogni addig, amíg Earnen meg nem nyugszik, és tényleg alá nem sétál a csapdámnak.
Könyörgöm, csak egyszer sikerüljön az én csínyem is, kiskorunkban mindig lefülelte a csapdáimat, nem azért ,mert átlátszó lett volna, ó nagyon is leleményes voltam, de szinte a nevetésemből tudta, hogy mit találtam ki, mert az átveréseimet sosem tudtam eltitkolni, előle pláne nem. Ugyanis szörnyen tudok hazudni, főleg neki. Ezért sem én mentem szólni neki, hogy az istállóban várom, mert ha hazudok, akkor  kiszúrja, a fülem vége, a hegye mindig kipirul. De senki másnál, csak nála. Fenébe! Ennek viszont össze kellett jönnie! Mert a nap is vidáman sütött az égen, és a madarak is boldogan csicseregtek és igyekeztem elcsendesíteni a bensőm, hogy a növények ne sugározzák az érzéseim. Vettem egy nagy mosolygós levegőt és zöld szemeimet az istálló ajtóra függesztettem. Füleltem, közeledik, beszéd hangját hallottam, ha Rivaldor is itt lenne, az sem számítana, legalább ő is kapna a jóból, ne csak én!  
Adok én nekik földi Halloweent vagy micsodát.Hallottam a történetet ami a palotában terjengett, de gyanítom, hogy valamit félreértettünk, majd Ainát megkérdezem, hogy pontosan mi is ez, és hogyan működik.


Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Kedd 20 Jún. 2017, 14:24

Némán akarok állni...
- Hopp, hopp, hopp! - egyensúlyozom egy vékony faágon az egyik hatalmas fán a kertben. Ez a fa már akkor is termetes volt amikor én kicsi voltam, és azóta csak nőtt. Újabb és újabb ágai sarjadtak, és lombosodtak ki, és évről évre terebélyesebb lett. Egy valami nem változott csak. Ugyanúgy szerettem felmászni rá, mint gyermekként, hiszen ha az ember hétszáz éve él, megengedhet ennyi komolytalanságot, és ebben méltó párom lett Elriel is. Amikor nincs háború és valami felderítés, előszeretettel keverjük gyerekes csínyekbe egymást, és apámnak lenne szerintem tőlünk pár ősz hajszála, ha nem lenne annyira hihetetlenül szőke, mint én. Vagyis ő szőkébb, az én hajamnak van egy kis aranyszerű fénye amin megcsillan a napfény egyensúlyozás közben. Az ágon sétálok oda és vissza, amikor utolér egy küldönc, hogy Elriel az istállóknál vár, mert ki szeretne velem lovagolni. Széles vigyorral ugrom le több méteres magasságból, és puhán, gördülékenyen érek földet, és már indulok is neki hogy megkeressem.
Bár felkészülök a legrosszabbra is, mert legutóbb sikerült kicsit megviccelnem és a nők vérszomjasak tudnak lenni, és szörnyen bosszúállók is. Talán nem élvezte amikor lisztes vízzel teli vödör borult a nyakába, de persze időben eltűntem onnan, nehogy a végén valami kárt tegyen bennem, és biztos vagyok benne hogy ezt meg is szeretné valamikor torolni rajtam. Hiába vagyok a testvére, a hadvezére, a hercege... mindez mit sem számít, amikor visszaesünk huszonéves ifjak szintjére.
Odaérek az istállóhoz és alaposan körül is nézek. Nem onnan érkezem ahonnan Elriel szerintem számít rám, hanem beugrom az egyik ablak nyíláson. Körülnézek és észre is veszem a fehérséget a bejárat felől, és alaposan megszemlélem a csapdát. Nem szándékozom belesétálni, inkább az egyik lovászt küldöm előre, hogy nyissa ki az ajtót, rá essen a liszt ne rám. Alattomos lenne? Inkább csak praktikus vagyok, és azt hiszem egy egészen aprócskát visszaélhetek a helyzetemmel, ha már minden máskor felelősségteljes vagyok, és a hadvezér. Kikerülöm hát  csapdát és Elriel mögé kerülök. Felugrom mögé a lóra, ha észre vesz ha nem.
- Azt mesélték hogy hívtál engem, hogy lovagoljunk ki. Akkor miért várakozunk még mindig egy helyben? - kérdezem tőle, és hallhatja a hangomon is hogy vigyorgok. Még nem mondom neki hogy lelepleződött a terve, addig hátha valaki hatástalanítja.
- Merre szeretnél hát menni? - kérdezem, és kényelembe helyezkedem, de végül úgyis a saját lovam hátán indulok majd neki. Hátamon az íjam  és a tegez szokás szerint, de azok nélkül sehová nem megyek.  

[url=youtube]zene[/url] | köszönöm a lehetőséget! |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Csüt. 29 Jún. 2017, 16:14

Earnen & Elriel
Izgatottan várok, de csalódnom kell, a fák Earnen közeledtéről susognak, mégse ő az, aki elsőnek belép az ajtón, a kis entemnek köszönhetően mégsem zúdul a nyakába a vödör tartalma, mert csak Earnenre aktiválja az egész szerkezetet. Bosszúsan fújtattam egy hatalmasat és egyre türelmetlenebbül várakozom. Mégsem jön? Nem ér rá? A segéd nyugodtan tesz vesz a lovak körül, de már nem érdekel annyira az, hogy megvicceljem a hercegem.
Oldalra fordítottam a fejem és elmosolyodtam, amikor megéreztem, hogy beült mögém, jellemző… Számít a bosszúmra, én is számítanék a helyében. Talán hagynom kellene az entet és pár nappal későbbre időzíteni az egész fejen löttyintést?
Elvigyorodtam és vágtába ugrattam a lovam.
- akkor kapaszkodj! – ha nem kapaszkodik, lepottyan, ha kapaszkodik, akkor nem, a fegyvereim a lovam nyergéhez voltak hozzáerősítve, előre látó voltam.
~Hova szerettem volna menni? Nem tudom, mert teljesen felborítottad a tervemet!~
Válaszoltam gondolatban, igen, úgy gondoltam, hogy tiszta piszok lesz, és akkor nevetve kivágtatok, csak úgy céltalanul valamerre, de így már késő bánat, kivételesen nem készítettem A, B, C tervet. A teljes spontaneitásról szólt az egész.
Már vágtatunk, Earnen lova pedig hűségesen követ minket, van egy út a városban, amit kevésbé használnak, így bátran neki ereszthetem a lovakat.
- Tudod… nem volt különösebb célja, így inkább elrabollak. Rá kellett volna, pottyanjon a fejedre a vödör tartalma! – bököm hasba a könyökömmel, ha még esetleg mögöttem ücsörögne, ha már nem és a sajátján vágtat mellettem, akkor kicsit rá húztam az én lovamat. – Nincs rosszabb egy bosszúszomjas nőnél, nem tanították meg ezt még neked Earnen? – a hangom nevet, de tényleg komolyan is gondolom az én magán bosszúmat.
- Fogócskázni akartam veled!- vallom be, kiáltva és méggyorsabb vágtára ösztönzöm a lovam, élvezi ő is a játékot, tudja, hogy nem élet halál küzdelmet folytatunk, a belőlünk áradó jókedvet az állatok is megszokták érezni. A fejem felett megjelenik a sasom, akit a legutóbb mentettem meg, egy csata után. Hangos vijjogással üdvözöl minket, őt nem tudjuk lefutni, képtelenség, szlalomozik kettőnk között, de felettünk száll igazából boldogan tovább.Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Szer. 12 Júl. 2017, 02:05

Riding through the past
~ Jól ismerlek már Elriel, tudom jól miben sántikálsz ~
Ezzel a gondolattal indulok el, még véletlen sem arról érkezve amerről számít rám, mert az úgy túlságosan egyszerű lenne, és nekünk gyakorlatilag egy örökkévalóságunk van rá, hogy megvicceljük egymást, mint kis kölyök korunkban. Ezt a mai napig nem nőtte ki egyikünk sem, és apám szerintem sokszor tépi miattunk azt a szép haját, ami az arany tizennégy árnyalatában játszik.
Végül Elriel mögé lopakodom és észreveszem az ő lova mellett az enyémet is, a kedvencemet, a szürke mént, akit egészen csikó korától kezdve ismerek, és sok évig idomítottam hogy bármikor engedelmeskedjen nekem. Imádom a kedvenc lovamat és elvigyorodom amikor Elriel vágtába ugrik.
- Mint mindig - kapaszkodok bele a derekába gyakorlott mozdulatokkal, és a lova fel sem veszi a pehely súlyomat. Elég könnyűcske vagyok, és az ő lova erős, harcra termett csatamén. Nem messze tőlünk vágtat a szürke pejem.
- Nos, az ember tervez, én meg keresztül húzom a számításaidat. Ne feledd, lankadatlan éberség - ingatom meg a fejem kicsit, és nem hat meg a dolog hogy elrabolt. Igazából nem is kell engem rabolni, mert nem ellenkezek a tervvel.
- Akkor kiránduljunk a vízeséshez, a forráshoz - ajánlom fel, és még egy ideig nem ugrok át a lovamra.
- Sokan monták már, többek között apám is - nevetek fel könnyedén, és a kezem a derekáról a vállára siklik. Felállok a lovon, és könnyedén átvetődök a saját lovamra, és könnyedén megbököm a sarkammal. Előrébb vágtatok.
- Hát akkor kapj el, Elriel! - kiáltom felé és nagyobb sebességre ösztönzöm az én kedvenc szürkémet, akinek a Homály nevet adtam. Egyre előrébb jutok tőle, de biztos vagyok benne, nem sokkal marad le mögöttem, hiszen imád versenyezni, és engem kergetni. A melegvizű forrást rejtő barlangok felé nyargalok, de bő egy óra az út oda, még lesz esélye lehagyni, ha elég ügyes.  

♫ Ronin ♫ | Szeretettel <3 |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Hétf. 17 Júl. 2017, 20:01

Earnen & Elriel
Érzem, ahogy a vágtába ugrás nyomán megkapaszkodik a derekamban, és nem kíméltem, hadd kapaszkodjon csak. Bár, nem mintha leakartam volna ejteni a lovamról, nagyon jól tudtam, hogy mennyire ügyes Earnen, és szerette az akrobatikus mutatványokat egyébként is.
A piszkálódását nem veszem fel, csak bosszúsan fújtam egyet, és halkan kuncogtam. Bosszúállás elnapolva, hamarosan csak élveztem, hogy együtt vágtázunk a lovammal, éreztem, ahogy a keze a vállaimra siklik, majd láttam, a szemem sarkából, ahogy átugrik a saját lova nyergébe, megsarkantyúzza a pej paripát és már előttem is termett.
- Nem gondolod, hogy igazuk van? Rosszabbak vagyunk, mint tíz sárkány! – kiáltom utána, ahogy megered, én sem vagyok rest gyorsabb vágtába ugratni a lovam, és mosolyogva hozom be a lemaradásunkat. Sajnálom, hogy nem a verseny lovamat nyergeltem fel, de az erősebb csataménemhez sokkal nagyobb kedvem volt, na nem mintha valakiket, vagy bárkiket is lerúgni, vagy harapni szeretnék a lovammal egyetemben, de neki is jól esik ha csak úgy szaladgál, minden kötöttség nélkül. Nincs ott a harctér, nem kell mindenre figyelnie úgy. Ahogy én is figyelhetem az újra elém kerülő Earnent, és az aranyszínben lobogó sörényét. A profilját, látom rajta, hogy jó kedve van, örülök, hogy én okoztam ezt a jókedvet. Talán azért szerettem versenyezni Earnennel, mert ő mindig jobb volt mindenben nálam, gyorsabb, erősebb, szemfülesebb, és bizonyítani akartam, hogy én is vagyok olyan jó mint ő. Ezért álltam vele mind úttalan versenyezni. Megráztam a fejem és nevetve siettem Earnen után.
- Egyszer úgyis lehagylak! – nem voltam irigy rá, elvégre ilyennek kellett lennie egy leendő vezetőnek. Ráadásul tudtam,hogy hol a helyem, sosem érhetek fel olyan magasságokba amelyekbe ő.
A fejünk felett a sasom szállt el, újra, mosolyogva figyeltem a repülését, és erősebb vágtára ösztönöztem a lovam.
- Noro lim, noro lim Mosoly! – suttogtam a lovam nyakára hajolva, aki olyan gyorsan kezdett suhanni akár a szél. Fél óra után azért érezhetően fáradtak ebben a tempóban a lovaink, én visszafogtam Mosolyt, még szerettem volna, ha sokáig a társam. Látszólag egy ütemben haladtam, pihentetve a lovam, ügetve a táv hátramaradó részén. Amikor pedig elég közel értünk, leugrottam a lovamról ,és mellette futottam tovább a barlangok felé.  A kedvencem az volt, amelyiknek egy kráter volt a tetején és a napfény bevilágított, éjjel pedig a lumineszkáló mohák és gombák kellemes kékeszöld fénybe vonták a helyet, afelé siettem.
- Én fogok nyerni Earnen! – hátra pillantottam, majdnem lefejeltem egy kiálló faágat, végül hátra szökkentem, majd ráugrottam az ágra és úgy ugrottam tovább, a meredély irányába.
- Huh! – csípőre vágtam a kezem pár pillanatra és nevetve fordultam meg újra, hogy szemügyre vegyem a fát, de láttam ahogy Earnen is közeledik, így kereket oldottam, nem hiszem el, hogy nyerni fogok, tényleg nyerni fogok? Nem gondolkodtam, így ösztönösen azt tettem amit erre a helyre érve tenni szoktam, ha ide jövök, általában egyedül. Earnen meglesése más tészta volt, ha fürdőzött. Mondjuk, ki tudja, hogy milyen rég fürödtünk már mi is együtt. De előfordult az ilyen.
Először az egyik, majd a másik csizmám landolt a földön, ahogy haladtam a barlang rendszerben, egyre több ruha került le rólam, mire végül amikor már meztelen voltam, hátra pillantottam a vállam felett, hajam a fenekemet seperte, és előre siettem, az egyik kiszögellésre, onnan leszoktunk ugrálni, de fentről is, hiszen a víz itt igen mély, el is folyt a barlang egyik kijáratánál, de nem kellett félnünk, hogy a nyakunkat törjük ha ugrálni támadna a kedvünk.
- Én nyertem! – rikkantottam el magamat és a párkányról ugrottam a vízbe, hogy néhány pillanat múlva mosolyogva pillantsak fel Earnen irányáb és keressem. Az előbb még itt volt! – Earnen? Herceg? – csendült némi aggodalom a hangomban. Hova tűnt? Végig itt volt mögöttem! Megint átvert volna? Túlságosan elengedtem volna magam, és nem figyeltem, miközben őt megtámadták? Hallgatóztam, semmi csata zaját nem hallottam, de ez nem jelentette azt, hogy ne történ volna vele valami!
Tempóztam a vízben és eveztem a karjaimmal, elkezdtem kifelé úszni a meleg vízből.
- Hercegem, Earnen?! – a blúzomra tett alkar hosszúságú tőrömért tartottam, az ott pihent a helyén, a látszattal ellentétben azért sosem vagyok védtelen. – Ez nem vicces! – tényleg nem volt az, az én hibám lesz ha vele történik valami és azt Nimellos nem bocsátaná meg nekem, tudom jól!

.Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Kedd 01 Aug. 2017, 16:26Elriel & Earnen ©
Nem esik nehezemre kapaszkodni, nem az első eset hogy Elriel mögé kerültem egy lovon, és egyáltalán nem bánom, hogy nem én 'vezetek', mert bízom benne. Tudom, hogy óvatos, ugyanakkor ugyanolyan játékos is mint én szoktam lenni, és éppen ezrét jövünk ki olyan jól egymással. A csatákban pedig mindig mellette harcolok, egy egész két fele vagyunk szinte, olyan szinkronban tudunk mozogni együtt. Amúgy is mindketten jók vagyunk az akrobatikus mutatványokkal, és gyakran szórakozunk ezzel is.
Átugrom a saját lovamra, egy ügyes és milliószor gyakorolt mozdulattal és elkapom a kantárszárat, hogy versenyezhessünk.
- Hm, csak tíz? Akkor még van esélyem? - vigyorodom el kissé gonoszkásan, ahogy sebesebb tempóra ösztönzöm a lovam, de még nem vágtatok el annyira, hogy ne halljam az esetleges válaszát. Imádjuk egymást csipkedni. Kicsit előrébb tartok mint ő, és kissé hátrafordulva vigyorodom el, élvezem ezeket a kis versenyeket, és csörtéket, de általában én nyerek. Na jó, nem mindig, de többségében és lovas mutatványokban még nem sikerült lehagynia egyszer sem, de elismerem keményen próbálkozik, és nem könnyű ellenfél ám.
- Igen? Hiszem ha látom - kuncogok fel, és megugratom a lovam, és vágtázni kezdek.
- Noro lim, Homály.... - bíztatom halkan ahogy előredőlök, szinte ráhasalok a nyakára, hogy minél kisebb felületen legyek, és minél gyorsabban haladhasson a lovam is. Rutinosan kanyargok, amíg a sziklák felé nyargalunk, hiszen a forrás a cél, ahol a leginkább szeretünk pancsolni és beszélgetni. Nincs is erre jobb hely, mint ez a békés, nyugodt hely. Az egyik kanyarban feltűnően gyorsan eltűnök Elriel szemei elől, egy korábban idehelyezett kis illúzió varázslattal, így elhiheti hogy ő ér hamarabb a meredélyhez, de addigra én már a ruháimat dobálom le magamról, csinos, rendezetlen kis kupacba. Hallom ahogy szalad a forrás felé, így sok időm nem marad hogy kivitelezzem a cselt, és még azelőtt csúsztam bele a vízbe egy tengeri kígyó kecsességével, mielőtt megjelent a párkányon. A sziklaszirt közvetlen közelébe csusszantam egy hatalmas zöld levél alá bújva figyelem a nőt ahogy csobban. Szinte fizikailag nehéz visszatartanom a nevetésem, de nem árulhatom el magam. Amikor elindul a part felé lépek akcióba, egy mély levegővel lemerülök a víz alá és elkapom Elriel lábát, és lerántom a víz alá, én magam meg gyorsan a felszín felé lököm magam és egy kiálló sziklába kapaszkodom meg, félig ki is mászom rá, mint valami sellő.
- Rossz hírem, van. Megint én nyertem! - kuncogok rá kedélyesen, de tudom hogy ezt most meg fogja bosszulni és ebből vizi csata lesz. A nagy zöld levéllel meg integetek felé kihívóan.
- Már azt hittem nem is jössz.... - heccelem tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Szer. 09 Aug. 2017, 19:16

Earnen & Elriel
A megérzésem szerint, valami rossz fog történni, így óvatos vagyok. De arra végképp nem számítok, hogy bármi el is kaphatja a lábam, hiszen ez tiszta terep, mentes minden ártó lénytől. Akkor mégis mi? Ismerős a tenyér ami rám fonódik! Ó Earnen! Ezért még megfojtalak! Forgolódom a vízben, és keresem őt, de nyoma sincs már, nem lehet igaz! Kicsit nyeldekelve és köhécselve érkezem a felszínre és morcosan pillantok rá. Azért… az hogy veszítek, vele szemben mindig, nem fair! Ráadásul csalt! Ő már itt volt rég! Nem hiszem el, hogy bedőltem az illúzió trükkjének! A hajamat gyorsan kisöpröm az arcomból és feljebb emeltem az állam, ami nálam a sértődést jelenti. Haragszom rá! Egy nap kétszer is! Nem igazságos!
- Csaltál! – fonom össze a kezeimet a keblem alatt, és állok egyhelyben a térdig érő vízben, sikerült nagyon felbosszantania! Nem tíz sárkány lesz itt, száz! Több száz ezer!
- Nem játszol tisztán! - ami azt illeti én sem fogok, de ha ezután kinevet, én nagyon megharagszom rá. Komolyan!
Felsóhajtottam, és hátat fordítottam neki, a víz felszínét pacsmagoltam a tenyeremmel, kis hínár szörnyecskéim súrolták a lábam a víz alatt, ha mágiával támad, akkor én miért ne? A kis tíz centis magasságú hínár szörnyek csak a megfelelő jelre fognak várni. Megfordultam, és elindultam felé, továbbra is karba fontam a kezeimet, ám a vörös elázott hajzuhatagom takarta, amit takarnia kellett, így lépkedtem Earnen irányába, enyhén ringó csípővel, és a lehető legsértődöttebb arcot vágtam, amennyire csak tudtam. Mert most tényleg az vagyok. Szeretek versengeni Earnennel, de… ilyen apróságokkal mindig az orrom alá dörgöli, hogy mennyivel jobb nálam.
Néha én sem tudom, hogy mi lenne a jó, ha úgy tekintene rám is, mint egy-két felszolgáló lányra, mert látom, hogy a csinos ruhái miatt megnézi őket.  Csitt, szívem, ő a fivéred, a bajtársad, a vezetőd és a leendő királyod!
Megráztam a fejem, és leültem mellé a kőre, ahol ücsörgött, felhúztam a térdeimet a mellkasomhoz és átöleltem őket, megeresztettem egy nagy sóhajt és oldalra fordítottam a fejem.
- Csaltál! Én mindig tisztán játszom veled, nem is tudom, hogy miért? Nem is érdemled meg! Mindig jól átversz és kihasználsz! Aztán meg az orrom alá dörgölöd, hogy milyen jóhiszemű vagyok veled szemben! Sosem tudok jobb lenni nálad, sosem! Sosem leszek képes megvédeni téged, mert...mert mindig mindenben jobb vagy nálam!Borzasztó alak vagy, pökhendi! Fenséges! -nem azt hiszem nem ezt akartam mondani! De már kicsúszott a számon. - Pöffeszkedő! És mindig ott van a szád szélében az a ...az..aza fajta mosoly! - felkeltem, kissé indulatossá vált a hangom, meg is remegett, istenem, csak sikerüljön a színjáték! Kérlek Természet Anyám, kérlek! Magamban fohászkodtam a sikerért, reméltem, hogy beválik, ahogy az is, hogy ha én felkelek, akkor ő is fel fog kelni, és akkor mellkason taszíthatom. Ha sikerült, a tervemmel ellentétben nem taszítom a vízbe, hanem még párszor megcsaptam a mellkasát, de nem volt erő az ütéseimben, hiszen ha ütök, azt megérezné, nem értettem, hogy mi ütött belém, ahogy az sem, hogy ezután miért akartam a karjaiba bújni.
Teljesen illogikus, és….és…megremegett a szám széle és mindenhova néztem, csak rá nem, kerültem Earnen pillantását, a karjaimat a kebleim elé húztam, és toporogtam egy kicsit. Mi a fene ütött belém?! Kifakadtam, pedig ez nem volt rám jellemző, sosem. Csak vegyél egy nagy levegőt, és minden rendben lesz!

Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Kedd 22 Aug. 2017, 20:40Elriel & Earnen ©
Nem tagadom, kissé talán gonosz húzás volt tőlem hogy ennyire kicseleztem Elrielt, de hát tulajdonképpen meg tudnám indokolni hogy miért is az ő hibája. Hagyta magát megvezetni és most élvezettel nézem ahogy prüszkölve tüsszögve és indulattól fulldokolva bukkan elő a vízből, ahová lerántottam, én pedig kimenekültem a partközeli sziklához, és az sem igazán zavar hogy anyaszült meztelenül dekkolok ott, nem vagyok szégyenlős, és láttam már Elrielt is ruha nélkül, de valahogy... nekünk ebből nem volt soha olyan bajunk hogy felpofozna vagy ilyesmi.
- Nem, igazából nem csaltam, csak bevetettem minden tehetségem - válaszolok neki, hiszen rossz szándék nincs és soha nem is volt bennem, ezek csak játékok és Elriel is nagyon rossz vesztes, akár csak én. Megértem hát a hisztijét.
- Dehogynem. Még el is bénáztam az illúziómat, de nem az én hibám ha te nem vetted észre - felelem neki ahogy a lábam lógatom a vízbe és könnyedén mozgatom. Játékosan és figyelem ahogy hátat fordít nekem, és duzzog. Összehúzom a szemeim ahogy a vizet pancsolja. Csak nem töri a fejét valamiben? Vagy tényleg csak morcos? Fusztrál hogy nem tudom eldönteni, de végül csak elindul felém és végül mellémtelepszik. Kék szemeim végigsiklanak karcsú de kellemesen izmos alakján, és nem tagadom a látványa felébreszt bennem bizonyos gondolatokat amiket nem kellene, hiszen régi jó harcostársam, barátom és társam. Átléphetem-e azt a bizonyos határvonalat?
- Elriel drágám, az élet sosem fair és az legyen a legnagyobb gondod hogy a kis versenyeinkben csalok. Nem azért teszem hogy bosszantsalak, egyszerűen csak jobban kihasználom az adottságaimat de könnyedén lehagyhatnál engem, ha kicsit jobban mernél merész lenni. Ugyan már! Ezt te sem gondolod komolyan! Emlékezz csak vissza hányszor védted meg a hátamat amikor nekem ott nem volt szemem? Sokszor köszönhetem neked az életem, efelől ne legyen kétséged és más mellett nem is vágynék küzdeni mint melletted... - válaszolok neki őszintén, és kék szemeim játékos fénnyel csillannak meg, de meglep kicsit amit mond. Talán másképp érezne mint eddig? Talán lenne esélyünk lépni egyet előre?
- Milyen fajta? - kérdezek vissza ahogy felkel mellőlem, és pár másodperccel lemaradva lépek utána én is a vízbe és ahogy megcsapkodja a mellkasom, nem veszem magamra, nincs erő benne, ez csak a hiszti kedvéért való ha jól sejtem. Nem is tudom mi vezérel igazán, de felé nyúlok mindkét kezemmel és szoros ölelésbe húzom magamhoz, hogy nedves hajához érhessen az arcom.
- Elriel... ugye tudod hogy sosem bántanálak, sem szavakkal sem a tetteimmel? - mármint a nyilvánvaló csipkelésen túl, de azok meg jól elkülönülnek egymástól, de megérzésem szerint ez most más pillanat. Komolyabb, és mintha jelentősége lenne.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Pént. 15 Szept. 2017, 14:56

Earnen & Elriel
Halványan elpirulok a dicséretére, hogy örül annak, miszerint mindig megvédem a hátát; nem is tennék másképp, hiszen mi lenne velem nélküle? Bele sem merek gondolni inkább. Most, hogy nem a harcosaink előtt vagyunk, nem veszem fel azt a kemény parancsnok álarcot, persze, hogy megengedem, hogy zavarba jöjjek. Utálom, hogy ugyan úgy képes meglátni apróságokat velem kapcsolatban, akár csak az apja. Így óvatosnak kell lennem, nem teregethetem ki ezeket a kártyákat előtte, mert különben megváltozhat a kapcsolatunk. Lehet, hogy többé nem fog megbízni bennem úgy, ahogy eddig. Másképp fog tekinteni rám, vagy… nem is tudom. Tényérnyi méretűre tágulnak a szemeim, ahogy a mellkasára von, és innen pillantok rá, az ajkára pillantottam, most nyoma sem volt annak a mindent tudó mosolynak, annak a kis bosszantó rándulásnak az ajka szegletében. Miért érzem hirtelen minden porcikáját? Az izmos hasfalát nekem feszülni, a karjait a derekamra simulni? Egek! Rosszul leszek! Egészen biztos! Melegem van és forrónak érzem az arcomat is, halkan zihálok, keveredett bennem a feszültség és a kíváncsiság is egyszerre. Azt hiszem a szavamat vette azzal, hogy ilyen váratlanul átölelt. Nem vagyok képes tovább vinni a korábbi tervemet, nem én volnék és különben sem… nem. Egyszerűen nem megy. Talán ha elég kicsire összehúzom magam a karjaiban, akkor egyszer csak eltűnök az ölelésében?
Reszketegen sóhajtottam fel, és megráztam a fejem, végül bólintottam.
- Bocsáss meg Earnen, megyek… én… nem akartam így kiborulni, nem jellemző rám, én… sajnálom. – kibújtam a karjai közül, így vagy úgy, de kezdett forróvá válni a talaj azt hiszem. A szívem ezerrel dobogott, a ruhám felé siettem. Menet közben a Nimellos királytól kapott hibiszkusz nyakláncot babráltam, a születésnapom óta hordom, sosem veszem le, s egyszer kétszer már segített ha baj közeledett.
~Ő a testvéred, a leendő királyod, a herceged; felejtsd el! ~
Szaggatottan vettem a levegőt, beletúrtam a hajamba és felkötöttem kontyba, hogy ne vízezzem össze a ruháimat, miközben öltözködöm.
Nem voltam egyetlen férfival még eddig soha eddig, persze voltak udvarlók, de néhány udvarias szónál sosem jutottak közelebb, vagy óvatos érintéseknél. Figyelmesek voltak, s hamar leesett nekik, hogy valaki más van aki jobban érdekel engem. Valaki más már előkelőbb helyet foglal a szívemben. Hiszen nem voltak vakok, elkapták a lopott pillantásaimat. Sőt, olykor még maga Earnen sietett a segítségemre, hogy nehogy felképeljek egy-egy túlságosan nyomuló alakot, de én… soha senkivel még. Titkon talán tartogattam magam neki, éppen ezért volt nehéz elválni a karjaitól, most fáztam is, megdörzsöltem a karjaimat és átöleltem keresztben a derekamat, s lehunytam egy kissé a szemem.
~Nem most fogsz álmodozni arról, hogy átölelt és milyen kellemes volt a karjaiban!~
Ripakodtam rá magamra és végül elkezdtem öltözködni, de nem igazán sikerült, az ingem beleesett a vízbe, sietni akartam, csurom víz volt, mire kihalásztam, majd… megszárad rajtam, vagy… inkább a kabátkámat vegyem magamra, az még száraz. Az alkarvédőkkel folytattam, a kabátkát utoljára hagyom. A nadrágom szára térdi vizes lett.
- Mindjárt megyek, ne is törődj velem. –suttogtam esetlenül. Sosem ügyetlenkedtem, s nem is bénáztam, de most?!
Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Csüt. 12 Okt. 2017, 17:17

to: Elriel

Kissé kiszélesedik a mosoly, hiszen Elrielnél jobban senki nem tudja, milyen remek párost alkotunk mi a harctéren vagy a gyakorlótéren, főleg ha közös barátunkkal egészülünk ki, Rivaldorral. Ember létére derék ember és kiváló harcos, nem marad el sokban tőlünk. Mégis, általában párba kerülök mindkettejükkel, és Elriellel működünk a legolajozottabban.
Érzem ahogy kissé megfeszül az ölelésemben és ahogy felnéz rám, hatalmas - gyönyörű - szemeibe pillantva hirtelen nagyon is másnak  érződik ez a gesztus, és már nem csak őt látom. Nem csak a harcost, az amazont aki annyiszor védett meg, és akit annyiszor mentettem meg, hanem látom a Nőt, és érzem ahogy formás, méretes keblei a mellkasomnak nyomódnak és bőre szinte égeti az enyémet. Hogy... mi ez az érzés? Mi történik velem/velünk? Ahogy elhúzódik, még ezernyi kérdés kavarog a fejemben, de többnyire olyanok, amiknek nincs esélyük ajkaimon megszületni, és szavakká válni. Ahogy a part felé indul, én is követem. Nem akarom hogy elmenjen.
- Nem vall rád, de nem haragszom, hogyan is tudnék rád neheztelni bármiért is, Elriel? - mosolyodom el, de a mosolyomba némi aggodalom is vegyül, hogy miért akar ennyire menekülni, és valahogy ez sem rá jellemző hogy ilyen módon ugrik ki a kedvenc forrásunkból, ahol órákig tudunk ázni és kergetni egymást a vízben apró szörnyecskékkel, játék gyanánt. Kiugrom én is, ahogy szinte pánikolva kezd öltözni annyira, hogy az ingét a vízbe ejti. Mellé lépek és magamhoz húzom, hogy megfordítsam és az arcát lássam.
- Hé, hé! Nyugodj meg, nem akarom hogy elmenj. Nem akartalak felzaklatni, bár nem értem egészen mivel tettem meg, nem volt szándékos, remélem tudod - mosolyodom el, és ha el akar húzódni engedem hogy ne érezze magát ennyire feszülten.
- Nem akarom hogy elmenj... - sóhajtok, és remélem hogy marad, bár ha nem, akkor felajánlom neki a saját ingem, ha már az övé elázott. Kissé talán szűk lenne rá mellben, de úriember vagyok.  

■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Hétf. 30 Okt. 2017, 18:21

Earnen & Elriel
Nem kellene rá néznem, de mégis megteszem, ahogy maga felé fordít. A szemei, aggodalmat sugároznak, nem akarom,hogy aggódjon értem. Egyáltalán nem.  Mondanám , hogy nem zaklatott fel, de igenis megtette, sikerült felzaklatnia, nem mintha haragudnék rá emiatt. Tudom, hogy bármit is mondanák arra, tudnám, hogy tudja, hogy hazudok. Ő is megérzi, hogy mikor szoktam füllenteni, túl jól ismer. Valami azt súgja mégis, hogy maradnom kellene, de félek is. Nem akarok, mert…nem akarok csalódni. Nem akarom, hogy megváltozzon kettőnk között a kapcsolat.
Mégis, azt hiszem a kíváncsiság győz. Ha bármi rosszul sülne el, most akkor legalább remélhetőleg megbeszélhetem vele, hogy tekintsük semmisnek azt, ami ma itt történt. Mintha meg sem történt volna. Magamhoz szorítom az ingjét amit felajánlott nekem, hirtelen zavar, hogy meztelen vagyok. De nyilván ezt is összevizezem, ahogy a csupasz, vizes bőrömhöz ér, mégis kicsit jobban érzem magam, előtte állva, ha már beszélgetni fogunk, mert úgy érzem az lesz most, az fog történni.
Kezem újra az édesanyja nyakláncára siklott , amelyet az Nimellostól kaptam ajándékba a születésnapunkon. Felrémlik előttem az a beszélgetés, az atyja mindenttudó mosolya, és a mélyreható pillantása. Igen, az övé is pont olyan, olyasvalaki akarok lenni a számára, akiben támaszra lel, még az sem érdekel ,ha más oldalán fogja ezt megtenni, hiszen nekem ehhez nincs meg a rangom sem, nincs jogom sem, hogy az ő oldalán álljak, úgy mint egy asszony. Csak mint az egyik harcosa, aki támogatja őt.
- Earnen… - suttogom, és félre pillantok, de a tekintetem mind úttalan visszatalál a testére, a szálkáira, majd meredten a hibiszkusz nyakláncra, nem csillog, nem fénylett fel, tehát nincs senki a közelünkben aki ártani akarna nekünk, vagy nekem, még Earnen sem. Ő ugyan miért akarna ártani nekem? Maximum csak a szívem féltem tőle, azt darabokra tudná törni. Nem jön ki több szó a számon, összepréselem az ajkam és a szemeim. A szívem majd kiugrik a helyéről, magam sem tudom ,hogy mi volna a helyes lépés. Teljesen össze vagyok zavarodva, hiszen rám sosem jellemző az a hiszti amit az imént lerendeztem. Mi változott hát? Talán az, hogy sikerült beszélnem Nimellossal? Hogy, ő tud az érzéseimről? De ha nem találok viszonzást, érzem, hogy összefogok törni. Nem, ennyire nem vészes a helyzet, nem?

Shire |Mellon nín muin!* |


A hozzászólást Elriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Nov. 2017, 20:24-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Kedd 28 Nov. 2017, 19:25

to: Elriel

Elriel nagyon furcsán viselkedik, és a kezdeti versenyzős könnyed viselkedés messzire tűnt már, és én is inkább aggódva mint bolondozva lépek oda hozzá hogy mi véltoztatta meg ennyire. Mintha félne tőlem, vagy nem tudom. Nem szeretem amikor ilyen, mert ilyenkor én is aggódok hogy mi váltotta ezt ki. Én tettem volna? Mivel, mikor, hogyan?
Utánalépek ahogy kapodni kezd, és a partig kísérem, nem igazán tudom mit tehetnék, de nem akarom ilyennek látni és kékes szemeimmel őt fürkészem. Pillantásom a nyakláncára siklik, nagyon is ismerős az az ékszer nekem, édesanyámé volt, és tudom jól kitől kaphatta Elriel. Apa adta oda neki, méltó örökségként, és bevallom őszintén ha ő nem tette volna, én kértem volna meg hogy hadd adjam neki, annyira evidens hogy az övé legyen.
- Elriel, kérlek... - ragadom meg ismét, és egészen magamhoz húzom, hogy ne húzódhasson el, és hirtelen... nagyon élesen kezdem érezni hogy puha bőre az enyémhez simul, és nem vagyok fából, érezhető hullámokban önt el valamiféle vágy. Éreztem már ilyet, tudom mi ez, de pont Elriel ébresztené fel bennem? Kissé zavartan pillantok bele gyönyörá, tiszta szemeibe amik ékkövekként fénylenek, mindig is csodáltam az íriszeit. Olyan kifejezőek, de nem értem most miért a kétség és a szomorúság csillan ott. Miért? Magam sem tudom mit akarok, amit érzek, talán nem helyénvaló, de annyira akarom. Meg akarom tenni. Lassan hajolok előre, és hagyom hogy ajkaink találkozzanak, puha, könnyű csókban forrunk össze és akaratlanul is szorosabban húzom magamhoz. Észhez kellene térnem, és elhúzódni, de olyan édes, olyan jó....


■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Csüt. 14 Dec. 2017, 22:57

Earnen & Elriel
Érzem Earnen közelségét, és ez túl meleggé teszi körülöttem a levegőt, szinte fulladozom az aurájától, nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy kellemes? Tényleg nem tudom! Nincsen se anyám, se a Királyné akitől ilyen esetben tanácsot kérhetnék, így csak a szolgáló leányok susogása jut csak eszembe, azok a fajták, amikor a férfiakról kuncognak, vagy amikor a szogláló leányom kezét megkérte a párja, azt mestélte, hogy az első együttlétük alkalmával minden olyan forró volt a párja közelében. De a jóságos istenekre! Nekem… mi most nem fogunk lefeküdni egyáltalán , még csak azt kéne! Mégis miért lesz erre a gondolatra sokkal forróbb a testem?
Egész biztos, hogy a vizet is fel tudnám melegíteni, noha ez…egyáltalán nem ez a képességem.Akkor szökik ki belőlem egy meglepett nyöszörgés, amikor közelebb húz magához, és…az ajka az enyémre fakad. Te jó ég! Tényleg nyöszörögtem! Az arcom, érzem, hogy lángol, még a fülem hegye is. De nem tudok megállj parancsolni annak, hogy ne csókoljak vissza, annyira édes ajka van, az a szemtelen száj, mennyiszer álmodtam arról, hogy engem csókolnak, most pedig…Ténylegesen! A kezem a csupasz mellkasára simítom, kitárom rajta a tenyereimet, és az ujjbegyeimmel dagasztom kissé a bőrét, csak őt érzem, minden porcikám hozzá simul, mintha neki találtak volna ki.
Végül lábujjhegyre állok, és a kezeimet a nyakába csúsztatom, itt összekulcsolom hátul az ujjaimat a tarkóján, kicsit bánom,hogy vizes a haja, mert úgy szeretnék beletúrni az aranyló sörényébe. Még magamat is meglepem a mohóságommal, csókolóztam már persze, de ez az érzés, amit most érzek, ami bennem a kavarog! Mintha megannyi ejtőernyős virág kelt volna bennem szárnyra és szinte éreztem, ahogy a levegő fodrozódik körülöttem, a víz is, életre kelt körülöttünk a tavasz! Nem merem megszakítani a csókot, ha ő teszi meg elsőként, egész biztos, hogy nem merek megmoccanni, és inkább elbújok a vállgödrében, az illatát magamba szívva. A szívem majd kiugrik a helyéről, ki fog ugrani! Vagy… átugrik Earnenhez, a számon át, hülyeség! De… annyira szorít, annyira dobog, hogy… attól tartok, hogy tényleg megtörténne a lehetetlen. Vágyom arra, hogy úgy pillantson rám, ahogy az imént, azzal…az igen. Vággyal. De nem akarom, hogy… csak egy újabb strigula legyek! Meg szorosabban szorítom magamhoz a felsőtestét, és alig merek mozogni. Szédülök! Alig kapok levegőt,és kicsit megroggyannak a lábaim is, egyrészt tetszik ,hogy ilyen esetlennek tűnök, mert ő tart a karjaiban, de kicsit frusztrál is, mert nem szeretek ennyire kiszolgáltatva lenni, ugyanakkor érzem, hogy ő bármikor megvédene bárkitől, és bármitől.
~Earnen! ~
Suttogom magamban,  és a hüvelyk ujjammal simogatom továbbra is a tarkóját, miközben csókolózunk, óvatos vagyok, noha a kezdeti tempónk felgyorsult, de, akkor is óvatos vagyok, ezt érezheti ő is.Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Pént. 09 Feb. 2018, 21:58

to: Elriel

Nem gondoltam volna hogy a mai napom ennyire kiismerhetetlenül alakul, még akkor sem amikor kilovagoltunk Elriellel, hiszen ezt is gyakran tettük a múltban és szerintem még sokszor is fogjuk megtenni. Mégis valami más, nem tudom hol siklott félre az egész mókázás, de a könnyedség eltűnt, és valami egészen más került elő, valami olyasmi, amiről sosem hittem hogy Elriel gyújtja majd fel bennem. Egy hosszú pillanatra elfeledkezek magamról ahogy meztelen teste hozzám simul, és hirtelen magam mögött hagyok mindent, hogyki vagyok és hol vagyunk. Csak férfi vagyok, ő pedig a tökéletes nő, és érzem melleinek puha halmait a mellkasomnak feszülni, és égető forróság önt el, ami egy pontban összpontosul, és már-már zavarba jövök miatta, amikor megcsókol, vagy én csókolom meg, nem tudom. Nem teljesen tiszta a helyzet és hogy ki lépett és mit, csak azt tudom hogy akarom! Itt, és most. Őt.
Végigsimítok puha bőrén, és kezem beakad a vörösesbarna hajába, amit annyira szeretek, mert olyan természetes árnyalatú, nem mesterkélt és olyan változatos hogy nem szőke.
Nem szakadok el, elmélyítem inkább a csókot és érezhetően nekinyomódok máshol is, de most a legkevésbé sem érdekel. Ahogy mégis elhúzódunk kicsit, meleg fényű szemeibe pillantok.
- Mondd... akarod? - kérdezem kissé rekedten és célratörően, hogy mennyire mehetek tovább, mert hajt valami, és minden porcikám azt kívánja hogy adjam meg magam a vágyaimnak de azért az önuralmam ennél sokkal jobb. Kényszerítem magam hogy várjam meg a válaszát.
- Akarsz.... engem? - suttogom bele a beálló csendbe, és kissé tartok a választól, magam sem értem miért, hiszen sosem voltam magabiztosság híján, és sokszor ugratott is ezzel hogy szerethető egoista vagyok. Most mégis... nem tudom. Bizonytalannak érzem magam hogy mit akar.
 
 

■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Szer. 14 Feb. 2018, 14:50

Earnen & Elriel
A testem felforrósodott, és minden porcikámmal őt kívánom, sosem gondoltam volna ,hogy létezhet ilyesfajta érzés, túlzás ha azt mondom, hogy bőre alá akarok mászni és eggyé akarok válni vele? Úgy akarom őt érezni, akár a természet sóhajait a fülemben, és a lelkemben. A combjaimat is összeszorítom ettől az újfajta bizsergető érzéstől, az alhasam is elnehezedett kissé és dúsabbnak érzem a kebleimet is, ahogy hozzá préselem magam, de ez attól is lehet, hogy úgy csókolom az ajkát, mintha minden levegő kiszorult volna a tüdőmből és épp neki akarom átadni. Annyi butaság jár a fejemben, de mind csak vele kapcsolatos. Elégedett velem? Tetszem neki? Ő is vágyik rám? Tényleg úgy szeret ahogy én szeretem őt? A vágyától kissé elpirulok, de tetszik ez az érzés, hogy érezhető jelét is érzem neki. Halkan, zavartan kuncogok fel kissé, és a combjaim közé fogom az ékét s így szorítom tovább a lábaimat. Lehet, hogy még sosem voltam úgy férfival, de ennyi idő alatt tisztában vagyok ezzel azzal, és tudom, hogy mit szeretnék. Ha ő egyesülne velem, ahogy még eddig senki sem.
Amikor elhúzódik tőlem, meglepetten pislogok fel rá, és végig siklik a tekintetem a testén, izmos mellkasán, a szálkás hasán és ékén is elidőzik a pillantásom, amitől a pír ha lehet, még sötétebb árnyalatot ölt rajtam, majd a pillantásom újra találkozik az övétől, amikor a tekintetem elszakad az ágyékától. Elismeréssel és vágyakozással, ugyanakkor némi aggodalommal pillantok fel rá, és apróbb tenyeremet a mellkasára csúsztatom, ahogy az ő tenyerét az én szívem fölé helyezem.
Kérlelve nézek fel rá, hogy értse meg, mit szeretnék mondani, mert kissé nehezemre esnek a szavak.
- Soha nem voltam még senkivel… - a szívem majd kiszakad a helyéről, úgy verdes , miközben beszélek hozzá. – Mert a távolból mindig azt a valakit figyeltem, a komoly elgondolkodó arcát –  ha rajtam hagyta a tenyerét, én folytattam, és miközben beszéltem, megcirógattam az arcát, a gondolkodó ráncot ott a szemei közt és a szemei sarkában. – Mindig ugrattam őt, ha túl egoistán viselkedett, irigy voltam ha más nők legyeskedtek körülötte, vagy ki a szobájából, és olyankor napokig hozzá se szóltam… -  lesimítottam az arcán át, a szívéhez és odahelyeztem a tenyerem, figyeltem ahogy az ujjaim elterülnek a puha bőrén és az ujjbegyeimmel simogattam is a testét.
- Akarlak Earnen, de… te is engem? – félrebillentettem a fejem, és visszahelyeztem a testsúlyom a lábaimra, majd innen, alulról pillantottam fel rá, nedves hajam az arcomra tapadt, így eltűnni se tudtam előle,hogy ne lássa a zavarom.


Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Szomb. 10 Márc. 2018, 14:52


 
Elriel & Earnen
If I am an angel, paint me with black wings

Megőrjít ez a dolog, hogy nem tudom hányadán állunk, de most egészen úgy fest hogy valamerre elmoccan az egész szituáció és valami más lesz mint eddig volt. Tanácstalan vagyok, mert nem tudom mit akar és nem tudom azt sem jelenleg, hogy én mit akarok.
Nehezen szakadok el a lány ajkaitól, és nehezen tudom visszafogni magam hogy ne vessem rá magam, és fejezzem be a dolgot a magam módján.
Nagy nehezen fogom magam vissza, hogy ne nyomódjak hozzá még jobban és ne érezze még jobban hogy mennyire vágyom rá hogy magamhoz húzva merülhessek el benne. Elengedem egy kicsit, hogy rápillantva nézzek végig a testén, ami olyan izmos és vonzó. Nőies és igen csak jól domborodó ahol kell, kék szemeimben izzó vágyat is ébreszt. Tagadhatatlanul vágyom rá.
A szavaira elcsodálkozom, hiszen amilyen gyönyörű és erős, sok elf férfi figyelmét felkeltené, és tudom is hogy sokan próbáltak hozzá közeledni.
- Elriel, én... - kezdek bele, de elakadok ahogy folytatja és nem kell túl sok ész hogy rájöjjek kiről is beszél igazából, de nem szólalok meg. Figyelem komoly, finom arcát amit a pír még szebbre fest. Nem tudom hogy mit is mondhatnék. Emlékszem alkalmakra, amikor Elriel nem szólt hozzám, és fogalmam sem volt hogy mi baja lehet, de így valahogy az egész.... értelmet nyer és most már értem, miért volt képes eltűnni napokra valamerre.
- Oh Elriel... nem érzed mennyire akarlak téged? - húzom oda megint és hagyom hogy érintsen ahol csak akar. Merev duzzadó férfiasságom, igen csak beszédes lehet, ahogy utat keres.
- Akarod, Kedves? Birtokba vehetlek? - suttogom az ajkaira, mielőtt megcsókolnám, és a válasza értelmében moccanok. Bármennyire is fáj már, nem akarok olyasmit tenni amit ő nem akar.
 
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
Alfheim, Earnen közelébenTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Szomb. 28 Ápr. 2018, 00:21

Earnen & Elriel
Magam sem gondoltam volna, hogy ide fog kilyukadni az egész csínytevés, az, hogy megpróbálom visszafizetni neki a turpisságát, amit velem művelt. Izgulok, a szívem a torkomban dobog, és alig hiszem el, hogy ez történik kettőnkkel. Félek, hogy ha megtörténik, akkor eldob. De vállalnom kell a kockázatot azt hiszem, legfeljebb a csalódás után, már sosem tudnék a szemébe nézni, sem pedig itt maradni, egészen biztos, hogy leköltöznék akkor a földre, kerülne amibe kerülne. De bízom benne, remélem, hogy nem fog átverni, s valóban kellek neki.
Persze, sejtettem, tudtam, hogy mi fog következni, se az érintéseknél sosem jutottam tovább, szerencsére a korábbi partnereim, megértőek voltak, ha pedig túl rámenősek, hát nem nádból faragtak, hanem kősziklából; értek én a harc nyelvén is, és nem kell félteni!
De most nem, semmi olyasmi nem művelt velem Earnen amit ne szerettem volna, nekiadtam magam, testestől lelkestől. Kitárulkoztam neki, annyira, mint eddig még senki másnak soha, körülöttünk a fák susogtak, éreztem, ahogy az erőm is elszabadul az extázis pillanatában, és rügyek pattannak ki, virágok fakadnak, s borzongva rázzák meg magukat. Nekiadtam magam, boldogan kacagtam fel, megkönnyebbülten öleltem át, és fúrtam az arcom a vállgödrébe és a kislányos mosoly el se akart tűnni az arcomról, ahogy mellette feküdtem. El is bágyadtam, így hozzábújva aludtam el. Tudtam, hogy vigyázni fog rám, rá ért később aggodalmaskodnom azon, hogy a környezetünk mit fog szólni ehhez? Atyánk? Earnen és az én harcosaim, a barátnőm? Végül a derekát cirógató hüvelykujjam mozdulatai is abbamaradtak, most nem csak távolról csodáltam a mellettem fekvő férfit, hanem felfedeztem, minden egyes domborulatát, mélyedését, völgyeit, kockáit amelyek a kedvemre valók voltak. Biztos, hogy a jövőben bátrabb leszek ha a testének felfedezéséről lesz szó, mert a mostani első alkalmunk is igazán a kedvemre való volt.
- Remélem, még többször fogunk ilyet csinálni. – mormogtam Earnen fülébe félálomban, és az orrommal odapiszéztem a nyakához is. Nem akarok felkelni innen, még nem. Nem akarom ,hogy ez a boldog buborék szétszakadjon.Shire |Mellon nín muin!* |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel Hétf. 30 Ápr. 2018, 15:03


 
Elriel & Earnen
If I am an angel, paint me with black wings

Induláskor még fogalmam sem volt hogy hová lyukadhat ki ez a mai nap, de valahogy nem bánom. Az egyszerű kis csínytevés mögött valami más, mélyebb és nagyobb dolog húzódott meg, és ilyenkor kicsit átkozom a fejem hogy mennyire vak tudok lenni az amúgy élés látásom ellenére is. Mert van ami az orrom előtt van és nem veszem észre, és Elriel érzései is ilyenek voltak. Most már egyértelművé válik minden egyes félmondata, amikor azt mondta hogy a szíve már valakié, és nem akar mást. Hát én vagyok az a valaki, aki ezt a megtiszteltetést kapta.
Elmosolyodom, ahogy átlépjük azt a hajszálvékony határt, ami eddig még köztünk volt, és a forróvizű kis tavacska partján, a puha füves részes folytatjuk amit elkezdtünk, hogy ne fulladjunk a vízbe mindketten.
Elriel teste csak úgy izzik, és ahogy elmerülök benne a kéj mint valami áramütés hullámzik végig rajtam, és levegő után kapkodok. Szemeim csak úgy ragyognak, és hirtelen mindent látok magam előtt, csillagokat, és a valóságot, Elrielt... Bár sose múlna el ez az érzés.
Elheveredek ahogy végzek, és élvezem ahogy hozzám simulva pilled el, és elgondolkodok ezen az újfajta kapcsolaton. Mennyivel jobb volt, mint sok más korábbi aktus.... Mennyivel másabb, és mennyire vágyom még...
- Ha nem bánod meg mire felébredsz, akkor mindenképpen - mosolyodom el, és puha csókot nyomok a feje tetejére.

Bő másfél órával később moccannok meg, mert rájövök hogy a nagy merengésben magam is elpilledtem kissé, és Elrielre pillantok, aki még mindig szundikál.
- Elriel! Héé, ébredj fel - simogatom meg lágyan arcának puha vonalát, hiszen bármennyire is nincs kedvem megmoccanni sem, lassan vissza kell mennünk a kastélyba, mielőtt keresőcsapatot küldenek ki értünk.
 
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Trick or treat? - Earnen & Elriel

Vissza az elejére Go down

Trick or treat? - Earnen & Elriel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: Kilenc birodalom :: Alfheim-