Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
35
∆ Kor :
11
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Laura Kinney Szer. 14 Jún. 2017, 22:31

Laura Kinney

szuperhős nevem ide
biográfia

becenév » Lara
születési idő » 2006. 05. 20.
születési hely » Mexikó, Mexikóváros
kor » 11
play by » Dafne Keen
csoport » XAVIER MUTÁNSAI
tartózkodási hely » U. S. A. New York
család » Apámról csak annyit tudni, hogy egy idegen férfi, aki nem vetette meg az italt, de a nőket se valamint, hogy inkább volt egy állat, mint ember. Anya többnyire csak ennyit mond róla. Anyumról, viszont ennél jóval többet is. Hozzám hasonlóan, Mexikóban született, de Amerikában nevelkedett egy Kinney házaspár rögbe fogadott gyereke ként. A szülők sajátjuk ként nevelték fel anyámat, és sose éreztették vele, hogy nem a családhoz tartozik. Mutáns genetikából doktorált, majd visszatért Mexikóba, s rá néhány évvel később én jöttem a világra. Egyébként, anya neve, DR Sara Kinney.jellem és külső »
Kicsit hirtelen haragvó, de azért kedves békés leányzó, aki szereti a teliholdat, a Mexikói kaját, de az Amerikait is megeszi. A szobáját tekintvén, nem az a rend szerető, általában olyan a szobája, mint ha egy hurrikán csapot volna le, pedig egy keresztény bentlakásos ból került át a mutáns suliba, ahol igyekeztek rendre tanítani, de Laura eléggé az a lázadó féle. Laura, kissé tériszonyos, fél a magasságtól. Nem szereti a rossz embereket, se pedig a rossz mutánsokat. Nem túl beszédes, Csak akkor beszél ha tényleg muszáj. Érdeklik a férfias dolgok, de azért nőies énjét sem hagya parlagon. Nem szereti a romantikát, a romantikus filmeket, és a szappan operákkal, ki lehet kergetni a világból, valamint nem szereti az olyan alkotás sokat, ahol a Mexikóiakat csak házi munkára való, szánni való lénynek titulálják. Mindkét nem iránt, egy formán érdeklődik. Mint minden Mexikói gyerek, ő is ismeri Mexikó hősének, Zorronak a legendáját.
Hosszú sötét barna haja a hátáig ér, és azt a szép pofit keretezi. Átlagos homloka van, szemöldökei vékonyak, és ugyan úgy sötét barna színű, akár csak szemei írisze. Fülei viszont, nagyok és el állóak. Az orra, kicsi helyes pisze orr, és a ajka helyes vékony ajak, s az álla is nagyon helyes. Töbnyire inkább bő pólót, farmer nadrágot, és inget hord, és a hátán egy hátizsákot hord, amiben Szürke van, a plüss farkasa, amit anyjától kapott. Lába többnyire kényelmes edző cipőben van, vagy bakancsban.
képesség »

Loganhoz hasonlóan, neki is van öngyógyító képessége, így a kisebb sérülések semmi perc alatt begyógyul. Ennél komolyabb sérülésnél, például ha golyót kap, ahoz kábé egy óra kel neki, hogy kilökje magából, és begyógyuljon a seb. Az öngyógyítás automatikus nála is, és sebei úgy gyógyulnak, mint ha ott sem lettek volna. Azt egyenlőre még nem tudni, hogy az alkohollal milyen viszonyban is van, révén még kiskorú. Szaglása jobb mint az embereké, de nem tökéletes.  Kábé, ötven hatvan százalékos bizonyossággal tud csak megkülönböztetni egyéneket szag alapján. Mint Logannak, neki is három karma lesz, csak neki nem úgy mint Logannak. Kettő-kettő a kézfejéből jön elő, s egy-egy a lábfejéből, s nem fedi Adamantium se a csontvázát, se a csont tüskéit.

előtörténet »
Míg mások az ebéd utáni sziesztájukon vannak, én és még jó pár gyermek az udvaron voltunk. A nap nagyon erősen süt, ezzel el nehezítve a levegőt, és a legtöbbünket lustává, és fáradttá téve. Még én is, aki általában jól bírom az ilyen meleget, most még én is úgy lennék, hogy el terülnék egy fa méretes árnyékában, és hagynám, hogy a fáradtság le gyűrjön, és ott helyben elaludjak, s csak akkor ébrednék fel, ha vacsorázni kéne menni. Épp az ötlet kigondolásánál tartok, mikor is egy nálamnál feljebb osztályba járó idősebb lány jön felém. A tekintete, elárulja nekem, hogy unja mára keresést.
- Laura? - Érkezik a kérdés, amint elém ér. Válasz ként, csak bólintok, mire ő egy nagy sóhaj keretében morog egy "Na végre," majd rám néz.
- Nem volt könnyű téged meg találni, az igazgató hívat. - Mondja, majd a reakciómat meg sem várva, hátat fordít nekem, és már megy is vissza. Kiszállok a hintából, és én is megyek az épület felé. Amint az épületbe lépek, kellemes hűvös fogad s az izzadságomtól csatakos felsőm, most nagyon hidegen tapad a hátamra, de nem foglalkozom vele, bár kéne. Mióta ide a ST. Marijába járok, már egy jó ideje mindig az igazgató vendég szeretetét élvezem, valahányszor a tanárok hozzá küldenek. Jöttömre, a titkárnő fel néz rám, majd közli velem a nyilván valót, hogy az igazgató bent vár engem. Én morgok valamit az orrom alatt, és épp nyitnék be, mikor is az igazgató illata mellett, egy másikat is fel fedezek, ami talán ismerős, vagy legalább is annak kéne lennie, még is olyan idegen. Mély levegőt veszek, amit aztán ki is fújok, majd kopogás nélkül belépek az irodába. Az idegen nekem háttal áll, míg az igazgató pontosan előtte, s észre is veszi, hogy beléptem.
- Áhh, és már itt is van. Logan, had mutassam be Sara lányát Laurát. Laura, az úr Logan, és azért van itt, hogy édes anyád kérésére elvigyen egy másik suliba. - Mutat be minket egymásnak az igazgató, aztán megtudom, hogy miért van itt ez a Logan nevű alak. A férfi felém fordul, mikor az igazgató épp beszél. Látni a tekintetén, hogy ő inkább lenne most máshol, mint itt Mexikóban, és ezen a helyen. Mondjuk, megtudom őt érteni, hisz most én is szívesebben lennék valahol egészen másutt, mint itt de ez van.
- Mehetünk? - Kérdi türelmetlenül, Mire én csak a fejem rázom válasz ként.
- Még hozom a táskám.
- Akkor igyekezz kölyök, és ne legyen túl hosszú a búcsúzkodás, a gép nem fog ránk várni. - Közli velem, majd én megfordulva kirohanok az igazgató irodájából, és ezúttal, most igazán jó kedvemben vagyok.
- A portán várlak kölyök, igyekezz. - Mondja még utánam, és mivel sietnünk kell, ezért nem állok le beszélni, csak megyek a táskámért, és a benne lévő plüss farkasomért. Az osztályba lépve, meg markolom a táskámat, a hátamra kanyarítom, és már indulok is egyenesen a portára, ahol az a Logan nevű vár engem. Út közben, még találkozom néhány nővérrel, akik rám szólnak, hogy a folyosón nincs futkosás, de ezzel már egyáltalán nem foglalkozom, engem csak az érdekel, hogy itt hagyom ezt a álszent fazék iskolát, ami egyre inkább ontja magából a rasszista embereket. Azt már biztosan tudom, hogy innen senki sem fog hiányozni, bár volt egy-két személy, akivel jó haverok lettünk, de tudom majd velük tartani a kapcsolatot, és bár igaz nem személyesen lesznek itt, de az már más kérdés. A lépcsőn lefelé, már kettesével szedem a fokokat.
- Rendben, mehetünk. - Mondom amint oda érek Loganhoz, és már megyünk is kifelé. Kint ismét meg csap a meleg levegő, de már ez sem nagyon izgat. Vidáman követem Logant egy ősi tragacshoz, de már nem mondok semmit. Míg Logan a volán hoz ül, én az anyós ülésen foglalok helyet, az edző cipőmből kibújok, mind a kettőből és a lábaimat a műszerfalra helyezem, s egyikünk se köti be magát. Az út egy bizonyos pontjáig, csak csöndben haladunk, pedig nekem aztán lennének kérdéseim a férfihoz. Az ablak teljesen le húzva, és haladtunk ra generált szél játszik sötét barna hajkoronámmal. Egy ideig élvezem, hogy az arcomat is simogatja a szél, majd a férfi felé fordulva, végre szóba elegyedem vele.
- Honnan ismeri anyut? - Jön az első igazán fontos kérdés, mire Logan csak rám néz, s a kezében egy szivart pillantok meg.
- Ismerem, és kész. - Közli tárgyilagosan, s a részéről ezzel befejezettnek is veszi a dolgot, de nekem még mindig vannak kérdéseim, de azok még várhatnak, és inkább hagyom, hogy ismét csönd telepedjen közénk, amit legfeljebb az autó hangos motorjának köszönhetően annyira nincs is. Kábé egy óra kocsikázást követően, a reptérre érünk, de nekem valahogy egy örökkévalóságnak tűnt ez a úton lét. A kocsiból kiszállva, kinyújtóztatom elgémberedett végtagjaimat, majd a táskámért nyúlok, aztán bevágom a kocsi ajtaját. Az autót a pusztában hagytuk, és egy gép felé tartunk. Míg a gépünk felé megyünk, Logan érez valamit, s erre fel mordul, mire én is a levegőbe szagolok, csak én nem morgok mint Logan. Egy férfi állja el az utunkat, s mind a ketten meg torpanunk.
- Szia Jimi. Látom bébi csőszködsz. - Gúnyolódik, majd vigyorogva néz kettőnkre. Oldalra lesve, látom Logan kezét ökölbe szorulni, és az enyém is ökölben van, csak nem értem, hogy miért.
- Na jó, viszlát korcsok, nekem is van dolgom. Ja, és vigyázz apucira. - Köszön el az idegen, és már távozik is. Logan, még egy ideig ugrásra készen vár, hogy az idegen hát ha meggondolja magát, de az nem történt meg. Az idegen távozását követően, ismét útnak indulunk a gép felé, és újabb kérdések merültek fel bennem.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
813
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Laura Kinney Csüt. 22 Jún. 2017, 22:46

•• Kedves Laura! ••

Elfogadva!
HEY!

Örülök, hogy megérkeztél! Szeretem a vállalkozó szellemeket és úgy vélem, ehhez a csajszihoz, ehhez a jellemhez kell egy stílus. Önmagában egy gyerek gondolkodása, hevessége nehézséget jelenthet, szóval csak kalapom emelni tudom a választásod miatt! Smile
Az írásod tetszik, laza. A hibák nem olyan vészesek, ám azért látod-látod, érdemes átolvasni még egyszer! Köszönöm ezúton, hogy javítottad! meglepi ölelés 1
A képesség- és jellemrészek rendben vannak, nem találtam bennük hibát. Szépen körülírtad a leányzót!
És a történet. Kicsi lány, nem mondták neked, hogy nem szabad elmenni szőrös -idegen- férfiakkal? Ejnye! Kíváncsi leszek rá, hogyan alakul majd a történeted. Amihez első sorban egy Logan fog kelleni. És jól sejtem, hogy a lapod végén Victort vontad bele az életetekbe? Nagyon okos döntés, az a fickó nagyon kell! Kíváncsian várom, hogyan folytatódik a történeted pici lány! Hajrá-hajrá!  hurrá
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret!


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Laura Kinney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Laura Kinney
» Laura Swanson
» A legjobb virtuális barát - Laura & Norina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Xavier mutánsai-