Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Alagos anglenna. Szer. 07 Jún. 2017, 16:42


Alagos anglenna.

A nyugati kertből pillantom meg. Először csak úgy, mintha pengén csillanó napsugár szelné ketté a látóhatárt, azután lovasok alakja bontakozik ki, amint ereszkedni kezdenek a völgyben. Kétség sem fér hozzá, bár rég volt, amikor a király személyesen kereste fel atyámat, ráadásul ilyen népes kísérettel. Most azonban kedvét kell majd szegnem. Atyám katonáival néhány napja az északi végek irányába indult, hogy kiszorítsa a birodalom határán táncoló sötételfek egy csoportját.

Mégis rossz érzésem támad, miközben gyors léptekkel visszatérek atyám termeibe, hogy azokon átvágva a kapuhoz siessek. Nem állhat a dolog mögött egyszerű udvariassági látogatás. Talán elkíséri a herceg is, ötlik fel bennem, és arcomra mosoly költözik. Earnen herceg és Elriel hűségesen őrzik a titkot, amit hajdan rájuk bíztam; náluk megbízhatóbbakat aligha avathattam volna be. De ha esetleg kitudódna, ha a király rájönne valami módon, ha tájékoztatná atyámat - bele sem merek gondolni. Nem büntetéstől tartok, mint az utolsó süteményt elcsenő gyerekek, sokkal inkább a csalódás ólomsúlyú ráncaitól, melyeket egy ilyen leleplezéssel örökre atyám homlokára vésnék. Egy engedelmes leány aligha ölt páncélt, hogy inkognitóban a herceg csapataival tartson, mikor azok harcba vonulnak.
- *Aran nín thaer! - mosolyogva hajtok térdet a királyom előtt, mikor kíséretével megérkezik. Ám a szívélyes arckifejezés mögött gyötrő aggodalom bujkál, amiről csupán remélem, hogy nem nyer igazolást a mai napon. - Öröm a Fehér Sas-völgyének, ha felséged ellátogat hozzánk. Atyám néhány napja északra utazott, Arnor térségébe, a zavargások miatt, de ha tudok, rendelkezésedre állok magam is, uram.

*nyelvi kisokosszeretettel!háttérmuzsika©

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'Tárgy: Re: Alagos anglenna. Vas. 10 Szept. 2017, 15:21Aina & Nimellos
Music: Elfek °°
Notes: bocsáss meg a késésért Sad


Utam keletre visz. Új veszély ütötte fel fejét, nem messze a Fehér Sas-völgyétől. Tudom, hogy hű barátom háza a segítségemre lesz. Draug az, kit ezúttal fel kell keresnem.
A királyi kíséret sebesen vágtat mellettem, áporszarvasom és lovasaim vágtája nyomán a föld is megremeg. Egyre közelebb érünk tanácsadóm és jó barátom otthonához. A magasztos épület fölénk tornyosul, amikor bebocsátást nyerünk. A szépséges falak kedves emlékeket őriznek, melyekre mindig szeretettel gondolok vissza. Nem egyszer ültünk diadalt e fenséges vidéken. E ház vendégszeretete mindig is bővelkedett a jóban, Alfheim szépségeiben.
Draug leánya fogad minket. Mosolyogva kísérem figyelemmel üdvözlését.
- Anann ú-'evenninc. - ezzel elé sétálok és két kezemmel segítem fel a meghajlásból. Tenyereim közé zárom övéit, és a tekintetét fürkészem.
- Atyád büszke lehet, hogy ily szépséges leányt nevelt. Öröm újra látni, Kedvesem! - régóta nem láttam már Ainát, de az évek egy cseppet sem öregbítették. Még mindig oly bájos, oly tisztelettudó, mint azelőtt.
- Sajnálattal hallom, hogy Draug nincs itt. De látogatásom talán nem lesz hasztalan. - Egy apró fejbiccentéssel intek felé, hogy egy szomszédos teremben nyugodtabban folytathassuk a beszélgetést. Csupán kettesben.
Ha mutatja az utat, követem őt. Majd, mikor már katonáim is kellő távolságban vannak, megszólítom. A feszültség, a féltés tagadhatatlan vonalai jelennek meg orcámon.
- Jelentést kaptam a felderítőimtől, hogy hajnalban Muspelheim egyik démona tűnt fel a hegyeken túl. Léptei nyomán elrohadnak az erdők, a vizek feketébe öltöznek, elpusztul minden élőlény. Meg kell állítanunk! Atyád seregének segítségére számítottam, mostmár nem fordulhatunk vissza. - szemein keresztül szívének mélyére tekintek. Nem ismerhet még eléggé, nem tudhatja, hogy lelki szemeimmel elég fiamra gondolnom, és meglátom, mit tesz, mit érez. Láttam, ahogyan Aina kardot rántott, tudom mire képes. Reménykedem, hogy velünk tart, vagy itt maradt katonáival a segítségünkre lesz...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alagos anglenna.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-