HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Akkor megyünk betonozni... - Amazon és Eel (Arhívum, ha az új sztori beérte, törölni szeretném)

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 01 Jún. 2017, 18:41
Ugrás egy másik oldalra

Kint Iowa pusztáin. Pontosabban az egyiken. Késő este. Itt kezdődik ez a kis történet. Jennifer Walters kapott korábban egy rövid SMS-t (saját magától), amiben csak ennyi volt:

"Szeva, Amazon! Kéne egy kis segítség, sürgősen. Részleteket a helyszínen elmesélem. Előre is köszönet!"
És koordináták. Egy sima gps gond nélkül megtalálja. Ráadásul alig fél óra gyaloglás a legközelebbi buszmegállótól. Mondjuk kocsival érdemesebb jönni.

Érdekes humora lehet a feladónak, mert pontosan a koordináták helyén egy tábla van a következő szöveggel:
"Csorgatni mentem. Rögtön jövök!"
Az idő kellemes, de van egy kis szél, úgyhogy a szúnyogok nem csípnek. A fűben tücskök ciripelnek, meg egyéb állatok, amiket nem ismerek pontosan.


A hozzászólást Vitali Kasparov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 03 Aug. 2017, 15:00-kor.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 06 Jún. 2017, 14:03
Ugrás egy másik oldalraEel & Amazon 
Az sms olvasása után Jennifert lefoglalja, hogy próbálja elmondani azt a Kapitánynak. Ilyen vészterhes időkben nem rejtegethet semmit befogadója és vezetője elől. A verandán ücsörög. Idővel elunja, meg aztán szúrja is a ropogós fű a párás melegben odaizzadt meztelen lábszárát, csak mert a férfit lefoglalja, hogy Sammel civódjon. Fészkelődni kezd, felugrik és feltépve a bejárati szúnyoghálóval felszerelt ajtót próbálja szóra bírni Barnest, hogy legalább a három szuper szökevényből egynek tudomása legyen róla, hogy távozik. Ez sosem egyszerű feladat, titkok, izgalmak, a konyhában suttogva elmondott szidalmak. Elnézi a fémkarú férfit. Ajkai ugyan elnyílnak, hogy megpróbálja szavakba önteni, hogy mennie kellene, de végül nem teszi. Feleslegesen is próbálkozna. Talán észre sem veszik.

Enyhén megrázva fejét kifordul a házból és háta mögött hagyja a veszekedést. Felpattan a motorra, ami Rogers Kapitány szíve csücske, majd begyújtja és elhajt vele. Megmerne esküdni rá, hogy hallja, ahogy a kék szemű férfi utána kiált valamit, de nem törődik vele. Sem a hajába ragadó bogarakkal, vagy a napszúrással, vagy a szélütéstől, amit a sebesség miatt kaphatna.
A koordinátákat követi. Azzal nyugtatja magát, hogyha valaki szórakozásból csalja elő, legalább bezöldülhet és végre kitombolhatja magát.
Nézz csak szét, nincs itt senki csak te és én!
Sokkal higgadtabban érkezik a helyszínre, látva, hogy a pusztaság a látómezőt beborítva nem kínál sok lehetőséget arra, hogy kárt tegyen másokban, ha olyanja támad. Leghűvösebb mosolya csillan fel. A féklámpa kigyullad, talpa a száraz földhöz simul.
A tábla elolvasásakor kissé értetlenül sóhajt fel. Leemeli hosszú lábát a járgányról, majd amellett áll meg és a hajába borzol. Szanaszéjjel rázza barna loboncát. Egyenes háttal, a porban. Várakozik. És közben fohászkodik valamelyik kicseszett istenhez, amelyik nem hord magánál kalapácsot, hogy minél előbb érkezzen meg a feladó, mert vannak dolgok, méghozzá igen zöld dolgok, amiknek nem sokáig tud ellentmondani. Nem is igazán akar.
- Hahó. - kiáltja és tesz előre pár lépést.Remélem, hogy erre gondoltál. PM, ha nem. 


A hozzászólást Jennifer Walters összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 09 Jún. 2017, 14:37-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 08 Jún. 2017, 18:16
Ugrás egy másik oldalra

Pár perc, és már jön is vissza a néhány közeli fa árnyékéból a pokolian jóképű zseni, az igazi orosz csokoládé... Ja várjunk csak, hogy ez most nem reklám, és nem is egy boxmeccs. Na jó, ne is legyen boxmeccs. Tehát Vitali még megigazítja a sliccét, aztán nagyon lelkesen odasiet a nőhöz.
- Szevasz! El sem tudod képzelni, mennyire hálás vagyok, hogy eljöttél! Tudom, nem könnyű neked így, hogy szökevényekkel lógsz. És mégis megoldottad, király vagy! Na várj csak egy kicsit!
Jobb öklével megkocogtatja kicsit az óráját, aztán mormog bele valamit, mire előtte a földből, vagyis inkább a fűből felépül egy kis állványzat. Valami szekrényféle csappal, kézmosóval, pár képregénnyel az oldalán, meg üdítős, üvegezett hűtővel. Kezet is mos egyből, kézszárítás, aztán...
- Na itt a kezem, nem disznóláb! Kelet-Európában így köszönnek, azt jelenti, rendes srác vagyok. A nevem amúgy Eel.
Kezet is nyújt. Van pár másodpercük kezet fogni, aztán csipogni kezd az órája, mire gyorsan rá is néz.
- Még pont időben jöttél. Néhány perc, és jön a mulatság! Kérsz addig egy üccsit vagy valami rágcsát?
Már fel is bont egy kólát, és kivesz egy chipset ki tudja, melyik kis szekrénykéből.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 09 Jún. 2017, 14:50
Ugrás egy másik oldalraEel & Amazon 
Várakozik. Felpillant a sötét égboltra, majd le a sápadt fűre. Szenvedélyes csókjaival borította be a nap, ha ennyire megkopott élénk zöld színe, hogy még az éjszakai sötétségben is ragyogó. Apró motoszkálás és a nő tekintete a srácon koppan. Szemöldökei megugranak, mosolyt villant.
- Várok... - elsőre nehéz lenne megállapítani, hogy mennyire tartja buggyantnak a ficsúrt, mégis türelmesen ácsorog mellette. Értetlenül néz, amikor az órájával pusmog, aztán föl a holdra, majd újra a fiúra. Azt gondolja a srác talán tényleg túl sokat volt nyílt terepen, de akkor a semmiből odateremt egy kész lakájt. Jennifer hátrál párat. Emberi alakjában kissé esetlen. - Hello E-el. - szándékosan nyújtja meg az első magánhangzót, majd kezet ráz vele. Közvetlen a csipogó hang alatt megtörli tenyerét combjába, majd elpillant mások után kutakodva. Bárki után. Tényleg. Bárki?
- Nem, köszi. Bocs, ha bizalmatlannak tűnök, de mondanál pár szót arról, hogy mi a francot keresünk itt? - mosolyogva andalog, közben enyhe fintorral arcán. Nem a fiúnak szól, inkább a helyzetnek. Nyilvánvalóan, ha szökevény vagy, mindenki az ellenséged. Főleg azok, akik üzengetnek. Illetve azok, akik nem beszélnek. Mindannyian azon.
- Ha megakarnak ruházni, az nem tartozik a hatásköreimbe. Sőt. Igazából egy igazi Bosszúállót kellett volna ide hívnod... - próbál találgatni, puhatolózni. Közelebb lép, majd ha talál vesz magának egy italt. Ha nem, nyújtja a kezét a Vitali kezében lévőért.jajj
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 15 Jún. 2017, 17:38
Ugrás egy másik oldalra

Van mindenféle ital a kis hűtőben. Sör, martini, tömények meg a népszerűbb cukros löttyök és pár fajta gyümölcslé.
Vitali mintha méregetne valamit, mondjuk csak így szemmel, valahol a látóhatár felé. Mutatóujjal összeköt maga előtt néhány csillagot, és hunyorogva figyeli az ég alját. Onnan felszalad a tekintete egy kicsit fentebb, és még a nyakát is előre nyújtja. Felvesz egy szemüvegnek látszó tárgyat, amiről hamar kiderül, hogy valami tárvcső lehet, mikor halkan zümmögve megvastagodnak rajta a lencsék. Zoomol.
- Nyugi, nem verekedni hívtalak. De kelleni fog az izom, csak másra.
Eközben Jennifer mellett átt és még mindig néz a távolba, de most már elég stabilan egy pont felé. Ha a nő megnézi, ő is észreveheti, hogy az egyik csillag nagyon szép fényes arrafele, amerre valószínűleg Vitali mereszti a szemeit.
- Most le kéne guggolnod vagy térdelni, amelyik kényelmesebb. De egy hasalás is megoldhatja - mondja, és közben ő is szépen letérdel a fűbe. Az a fényes csillag pedig mintha már alacsonyabban lenne, mint az előbb volt. És nagyobb is - Baromi nagy zaj lesz, de ne nincs semmi gáz, mindent kiszámoltam. Csak maradj itt mellettem a földön! Esetleg ezeket tedd a füledbe - ad oda két kis füldugót az új munkaerőnek.
Azzal szépen figyeli, ahogy egyre nagyobb és fényesebb lesz az a valami, és egyre inkább egyértelmű, hogy feléjük tart. Hirtelen felgyorsul minden, világosság, fülsüketítő robaj, erős légnyomás. Ez az utóbbi annak nem nagyon számít, aki a földön van, mert max lefelé nyomja valamennyire.
Ez a valami, ami jól láthatóan izzik, ég és száguld a levegőben lehet vagy akkora, mint egy kisebb furgon. El is száll felettük, és pár száz méterrel arrébb piszok nagy ricsajjal a földbe csapódik. Akkora kráter lesz utána, hogy... nem tudom, pontosan mekkora, de jó nagy. Elférne benne néhány családi ház.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Akkor megyünk betonozni... - Amazon és Eel (Arhívum, ha az új sztori beérte, törölni szeretném)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kerthelyiség

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-