Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
29
∆ Kor :
67Tárgy: Ororo Munroe Hétf. 29 Május 2017, 08:23

Ororo Munroe

Ciklon
biográfia

becenév » Ro, O
születési idő » Ki tudja már követni?
születési hely » Manhattan, New York
kor » Néha nagyon öregnek érzem magam
play by » Nyané Lebajoa
csoport » Xavier mutánsai
tartózkodási hely » Xavier Iskola
család »David Munroe - amerikai apa, elhunyt
N'Daré Munroe - afrikai anya, elhunyt
Nagynénik, nagybácsik, unokatestvérek…
És persze Xavier professzor és a mutánsai az én fogadott családomjellem és külső »
Nos, hol is kezdjem... Nézz rám és máris érdekes dolgokat vehetsz észre. A hajam fehér és a szemem kék a jól láthatóan legalább félig afrikai származásom ellenére, és egyikért sem tettem semmit. Anyámtól örököltem ezt a különleges jegyet, aki az ő anyjától és az ő anyjától és így tovább. Egy ősi, ha minden igaz egészen Atlantiszig visszavezethető vérvonalunkban minden nő képes a varászlásra, ezért lettünk ilyen különölegesek. Nekem is örökölnöm kellett volna ezt a képességet, de valószínűleg a mutánsságom miatt nem alakult ki nálam. Ha valaha is lesz egy lányom és ő nem lesz mutáns, akkor ő tudni fog varázsolni.
Menjünk tovább. A hajammal nem szoktam többet foglalkozni a kelleténél, így is elég feltűnő magában. Csak néha frizurákba rendezem, esetleg felkötöm, de semmi kirívó. Sminkelni sem szoktam magam túlzottan, de láthatóan szeretem a sötétebb rúzsokat és gyakran használom is őket magamon. A ruházkodásomban általában az egyszerűségre és a kényelemre törekszem, de szeretek a színekkel és az anyagokkal játszani, belevinni egy kicsit a kultúrámból. Igyekszem általában az edzés formálta alakomat kihangsúlyozni és még a Xavier-féle macskaruha is jól áll rajtam, ami kész csoda, tekintve, hogy gumiból van és Charles tervezte.

Így vagy úgy, de biztosan hallottál már rólam dolgokat és valószínűleg azok igazak is. De hadd egészítsem ki neked a képet, hogy mindent kontextusban láss.
Ha hallottad a híradásokat, akkor tudod, hogy részt vettem a harcokban Bécsben és regisztráltattam magam, mint Mutáns. Talán úgy véled, eladtam magam és a szabadságomat, esetleg úgy gondolod, nagyon is jól cselekdtem, nem volt más lehetőség. Talán gyűlölsz, mert másnak születtem, mint te, talán éppen te akarsz olyan lenni, mint én, talán közömbös vagy irántam. Talán, talán, talán. Ez a mostani világ csak talánokból áll. Minden cselekedetemet a legjobb szándék vezérelte, hogy megvédjem a fogadott családom és az embereket, akár egymástól is. A legjobb megoldást abban láttam, hogy én is alávetem magam az emberek akaratának, hiába fájt a szívem, hogy így elvesztem a kis szabadságomat is, ami még megadatott, de követtem Charlest, mert bíztam benne és a döntésében.
Milyennek láthatsz, ha nem kívülről nézel, hanem a családom szempontjából? Igazi tanár vagyok, anya figura, védelmező. Én magam is az iskolában nőttem fel igazán, ott tanultam meg kezelni a képességeimet, és hogy milyen is igazán amerikainak lenni, ezáltal pontosan tudom, milyen ott és igyekszem az ott töltött időt mindenkinek könyebbé tenni. Bár szigorúan fogom a többieket és vezetem őket, ha kell, próbálom mindig a legjobb megoldást megtalálni és mindenkit épségben hazajuttatni, akár a saját magam feláldozásával. Makacsul kitartok a céljaim mellett, de a módszereimben mindig is rugalmas voltam, és az erkölcsi iránytűmet sosem voltam hajlandó félre rakni. A legvégsőkig emberségesnek kell maradnom, ha vezetni akarom az embereimet és példát mutatni nekik.

képesség »

Potenciálisan Omega-szintű mutáns
Atmokinézis: Képes irányítani az időjárást, a hőmérséklettől kezdve a nedvességen át a légnyomásig mindent és nem csak a Földét. A szeleket használva tud repülni és akár másokat is a levegőbe emelni. A instant fagyasztás, a villámlás és annak a testén való átvezetése, valamint a savas eső is a repertoárjában szerepel.
Érzékeny a természet erőire és változásaira, érzékeli a beteg növényeket, a viharok és hurrikánok helyzetét, a Föld mágneses terét, és az atmoszféra mozgásait, ezáltal ő lesz a tökéletes időjárás előrejelző. Ezek irányítása mind az akaraterejétől és az érzelmei kontrollálásától függ, sokszor elnyomja az indulatait, hogy ne végződjön erőszakos időjárásban az érzelmei megnyilvánulása.
Telepatikus ellenállás: A fő képessége folytonos irányítás alatt tartása érdekében olyan akaraterőre tett szert, ami rendkívül nehézzé teszi az elméje befolyásolását.
Energia látás: Képes látni a világot, mint energiák összességét. Ez a képessége még kialakulóban van és tanulja kezelni.
Mágia potenciál: A felmenői miatt, akik mind boszorkányok voltak, képes kéne legyen bizonyos fokú mágiára, de valószínűleg az x-gén miatt nem alakult ki nála. De innen örökölte a fehér haját és a kék szemét afrikai származása ellenére.
Egyéb, nem mutáns képességei: Mestertolvaj, fegyver jártasság, kétkezi harc, taktikai érzék, többnyelvű,  pilóta, diplomáciai immunitás

előtörténet »
Hosszú az én történetem és sok szomorúság övezi az életem útjának lépéseit. Először is, bár a szüleim nagyon szerették egymást és engem, nem tartott sokáig a boldogságunk. Manhattanben születtem, tehát kettős állampolgár vagyok, ahogyan a származásom is félig amerikai és félig afrikai. Anyám egy kis törzs varázslója és hercegnője volt, míg apám egy fotóripoter, de ők mégis egymásba szerettek. Alig fél éves koromban Egyiptomba költöztünk, ahol a szerencsétlenség történt. Egy repülő a házunkba csapódott, teljesen elpusztítva azt. A szüleim szinte azonnal meghaltak a törmeléktől, míg én a romok alatt ragadtam. Annyira féltem, ijedt voltam és nem tudtam semmit tenni. Órákkal később tudtam csak magam kikaparni és kiszabadulni. Azóta is klausztrofóbiám van, és bár nagyjából megtanultam kezelni, bizonyos helyzetekben még mindig előjön, és olyankor a képességem felett is elvesztem a kontrollt. Mindig félek, hogy egyszer egy ilyen helyzetben annyira elveszíthetem a fejem, hogy valakit súlyosan megsebesíthetek.
Elárvulva, kisgyermekként nem tudtam, mihez is kezdhetnék magammal, csak jártam az utcákat és kerestem bármit vagy bárkit, aki segíthet nekem. Egy tolvaj banda fogadott be és képzett ki, hogy egy egyek közülük és a főnök a lányának tekintett. Akkoriban találkoztam először Xavier professzorral, amikor ki akartam zsebelni. Későbbi elmondása szerint, már akkor felismerte, hogy mutáns vagyok, de valami megzavarta és eltűntem előle, mielőtt beszélhetett volna velem, utána pedig inkább meghagyott a boldog tudatlanságban. Ezután éltem tovább a kis tolvaj életem, mit sem tudva az igazi lényemről és a lehetőségeimről. Évekkel később talált rám ismét a professzor és ezúttal tényleg magával vitt, hogy segítsek neki és tanítson. Vele mentem, mit sem sejtve és Amerikai nekem egy teljesen új világ volt. Alig értettem valamit, hogy mit miért szabad és nem szabad, hogyan viselkednek itt az emberek. Jean Grey segített megérteni az itteni szokásokat, akivel azóta is jó barátságot ápolok. Szép volt az életem.
Csak aztán jöttek a gondok. Az emberek tudomást szereztek a létezésünkről és nem tetszett nekik, hogy van valami a világon, amit nem tudnak uralni és nem ismernek. És amit nem ismernek, attól félnek, és amitől félnek, azt gyűlölik és el akarják pusztítani, vagy az irányításuk alá vonni. Velünk is így volt ez. Voltak ott  tanácskozások, beszédek, gyilkos robotok, időutazás, harcok... Olyan sokan meghaltak és Charles... Tudom, mennyire nehéz neki; főleg neki.
Próbálok a támasza lenni a Professzornak és a többieknek, de nehezen megy. Minden nehéz és a Földet már nem csak az emberek és hőseik szembenállása akarja elpusztítani. Itt az ideje, hogy összefogjunk a fenyegetések ellen és kibéküljünk egymással, túllépjünk a személyes sérelmeken, hogy a nagyobb feladatokra koncentráljunk. Ezt tanítom a gyerekeknek is az intézetben, például Mattnek. Ügyes, megvan a magához való esze és még szerencse,
hogy Logan összeszedte annak idején, mert mindenképpen jobb itt neki, mint mindannyiunknak, közösségben.

Mami » 4-5 év » nincs

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
621
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Ororo Munroe Kedd 30 Május 2017, 22:03

•• Kedves Ciklon! ••

Elfogadva!
Ejjha! Ez aztán a vagány karakterlap! Imádtam, ahogyan Ciklonnal írsz, és ahogyan megtestesíted a villámok földi istennőjét! :3
Nagy élmény volt olvasni, hiszen igényesen, szépen megírtad. Azt is külön kiemelném, hogy a Charlesal, a kollégáiddal és a gyerekekkel való viszonyod szívmelengető. Egy szegény sorsú kislány voltál, majd Xavier Profresszor magához vett, és gyermekeként nevelt. Nem lehetett könnyű az a pár év, amikor egyedül kellett megállnod a helyed, kisgyermekként. Annyi bizonyos, hogy a legjobb helyre kerültél: az Intézetbe. Megtanultad használni a képességeid, és ki tudja, talán a későbbiekben a varázserőd is visszatérhet még! Wink
Ez viszont nagyon vagány, mert azon felül, hogy szuper képességeid is vannak, varázserő nyugszik benned! Ejjha! :O
A külső- és jellemleírásod tökéletes volt. Azért tényleg jól állhat az a bőrhacuka! Very Happy (Nem úgy, mint Logannek xD)
A képességeidet imádom! Most egy kis hűsítő zápor nagyom jól esne!! Very Happy
Az előtöridben elmeséled, hogyan lett tolvaj kislányból az Intézet egyik legjobb és legjobban gondoskodó tanára, aki Charlest követte Bécsbe, és aláírta az Egyezményt. A hűséged, a lojalitásod egyszerűen lenyűgöző, és külön köszönöm, hogy kitértél erre is a lapodban! :3

Egy szónak is száz a vége! Köszönöm a lapod nyújtotta élményt!
Rendkívül örülök, hogy itt vagy! Mostmár nincs más dolgod, mint hogy elkezdj játszani, hiszen a canon listában már átírtalak foglaltra! :3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Ororo Munroe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Xavier mutánsai-