Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Gamora - The Green Princess


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
galaxis / milano ✧ ✧Tárgy: Gamora - The Green Princess Pént. 19 Május 2017, 23:49

Gamora

The Green Princess
biográfia

becenév » Inkább ne.
születési idő » Nem áll rendelkezésünkre pontos információ.
születési hely » Zen-Whoberi nevezetű bolygón, elég ennyit tudnod.
kor » Ha tudnám, sem árulnám el. Főleg nem a nagyérdemű előtt.
play by » Zoe Saldana
csoport » Őrzők / Galaxislakók
tartózkodási hely » A végtelen galaxis bármely pontján felbukkanhatok, így nincs az a karakterszám, mely elegendő lenne ennek felsorolására. Az viszont tagadhatatlan, hogy időm tetemes részét jelenleg a Milano fedélzetén töltöm. De ezt senki se vegye készpénznek.
család » A családom a múltam része. Egy olyan előéleté, melynek egy részét szeretném megőrizni, másik részét szeretném lezárni, s mélyre eltemetni elmém leghátsó zugába. Az viszont tagadhatatlan, hogy a múltam a jelenem, és a jövőm is egyben, hiszen hatással vannak egymásra.
A galaxis őrzői néven emlegetett társaság egyik tagjaként tartanak számon - újdonság erejével hat rám ez, hiszen eddig Thanos lányaként szerepeltem a köztudatban. Azt mondják, a jót sokkal könnyebb megszokni, én mégis azt érzem, több idő kell, hogy teljesen azonosulni tudjak új szerepemmel - feltéve ha sikerül Egy dolgot viszont biztosan kijelenthetek;
Nem vagyok Thanos lánya! ~jellem és külső »


Életem jelentős részét ellenségeim között éltem le, s ez már önmagában nagyon sokat árul el rólam. A gyötrelmes évek átformáltak olyasvalakivé, akivé nem akartam válni sohasem. Önként biztosan nem. Harcos vagyok, egy zsoldos, kit arra képeztek ki, hogy gyilkoljon. S ha azt hiszed, ez pusztán a drámai felvezetés része, akkor tévedsz. Az, hogy jellemvonásaimat a kiképzések tovább „gazdagították”, nem vitatható. Azt azonban nehéz eldönteni, hogy a javamra vált e mindez vagy sem. Kifejezéstelen vonások mögött megannyi harag és gyűlölet forrongott mindvégig, míg Thanos oldalán álltam, azonban ennek soha nem adtam hangot. Ez is jól példázza kitartásom, és, hogy képes vagyok az adott helyzethez alkalmazkodni, de ez nem egyenlő azzal, hogy simulékony lennék. Kétségtelenül erős jellemmel áldott meg a sors, a harcos élet pedig megtanított a koncentráció fontosságára, és az elengedhetetlen önfegyelemre.
Határozott s rideg kiállásom sokakat megtorpanásra késztet, és nem újszerű az, hogy messziről elkerülnek. A hírem mindig is megelőzött. ~
Jó megfigyelőnek tartom magam, aki gyorsan felméri a környezetét, és képes mérlegelni, majd döntést hozni, mindenfajta hezitálás nélkül. Talán az sem okoz majd meglepetést, ha azt mondom, nem vagyok egy fecsegős fajta, aki feleslegesen jártatja a száját. Nem szívlelem a mellébeszélést, és a hosszú körmondatokat sem.
Az, hogy Thanos ellen fordultam, nem éppen ékes bizonyítéka lojalitásomnak, ahogy sok más pozitív tulajdonságom sem látott még napvilágot, de talán épp most jött el az ideje a látványos változásnak.
Te hiszel a második esélyben? ~

intelligens

intuitív

alkalmazkodó

jó megfigyelő

oltalmazó

magabiztos

cinikus

távolságtartó

ironikus

zárkózott

érzéketlen

makacs


Magas, vékony alkat az, amit magaménak tudhatok, de már első pillantásra is látható a kidolgozott izmok tónusa, a zöld színű bőr alatt. Hosszú, enyhén hullámos haj keretezi arcom, mely határozott arcélemen mit sem lágyít. A tincsek sötbarnából indulnak, mely leginkább feketének hat, s fokozatosan hajlik élénkvörös árnyalatba, mely sokszor bíborszínűnek is tűnhet. Zöld bőröm apró finom minták ékesítik, mely főleg az arcomon a legfeltűnőbb. Ám több billogot is viselek testemen, melyek mind egy fájdalmas emléket rejtenek magukban. Ezek azonban többnyire láthatatlanok maradnak az általam viselt ruhák alatt, melyek leginkább fekete színben játszanak, s testemre simulnak. Mandulavágású szemeim mindig figyel, telt ajkaim pedig nem túl sok mosolyt látott eddig, bár újabban egyre többször rándul meg önkéntelenül szám sarka, s mire észbe kapok, egy egészen újszerű kifejezés ül az arcomra. A büszke tartásom azonban mit sem változik, még ilyenkor sem. Járásom könnyed, légies, leginkább macskaszerű. Nesztelenül osonok mögéd, úgy, hogy észre sem veszed.

képesség »Képzett harcművészként kiváló vagyok közelharcban mely kiemelkedő gimnasztikai adottságaimnak is köszönhető. Ismerem a Tejútban előforduló összes fegyvert, és természetesen képes vagyok használni is. Kedvenceim közé tartoznak a tőrök, és mindig hordok is magamnál. Testmódosításaim számos élettani hatást befolyásol nálam, de ezek egy része még számomra is ismeretlen. Szakértelmeim közé sorolnám a különféle űrhajók elvezetésének ismeretét is.


  Ψ Mesterségesen megnövelt fizikum: Thanos kísérletei következtében kis mértékű emberfeletti erőre tettem szert. Továbbá az átlagnál nagyobb az ellen állóképességem, a kitartásom, fejlettebbek a reflexeim, és a testem gyógyulási folyamata sokkal gyorsabb az átlagosnál.

  Ψ Fokozott gyorsaság: Az átlagosnál sokkal gyorsabban vagyok képes mozogni, és futni.

  Ψ Kiemelkedő állóképesség: Mozgás során a testem sokkal kevesebb toxint termel, mint egy átlagos test izomzata, ezáltal sokkal kevésbé vagyok fáradékony. Ez azt eredményezi, hogy hosszabb ideig vagyok fizikailag terhelhető, és több órán keresztül feszegethetem a fizikai határaimat, mire elfáradnék.

  Ψ Kiterjesztett agilitás: Természettani határaim is sokkal magasabbal az átlagnál, mely azt jelenti, hogy a legnagyobb nyomás alatt is képes vagyok kiegyensúlyozott maradni, illetve gyorsan felmérni a helyzetet, és döntésre jutni. Mindeközben uralni a testi reakcióim, és nem engedem, hogy befolyással legyen a koordinációmra.

  Ψ Megnövelt tartósság: Testi szöveteim sokkal keményebbek, ezáltal jobban ellenállnak a fizikai behatásoknak. Thanos a testem speciálisan úgy alakította ki, hogy ellenálljon a négysebességű mozgásnak, és futásnak, ellenállva s fizikailag gyengítő hatásainak, anélkül, hogy sérülést okoznának bennem.

  Ψ Regeneratív gyógyító tényező: Testem képes az életveszélyes sebesüléseket saját erejéből regenerálni, ami azt jelenti, hogy a sejtek önmagukat gyógyítják, de a gyógyulási folyamat nem teljes. *


*http://marvel.wikia.com


További érdekesség:

- [...] a tőrével, amit mindig magánál hord képes végezni akár a Mágussal vagy Thanos-szal is. [...] *

*http://adattar.kepregeny.net


előtörténet »


Sebészetileg módosított, két lábon járó fegyver. – ez vagyok én.

Egykoron volt családom, népem, kikhez tartoztam, vér voltam a vérükből, egy voltam közülük, nem pedig csak egy eszköz. Volt kihez tartoznom, úgy igazán. Az édesapa és édesanya megnevezés nem csak egy utópia volt a számomra, hanem húsvér alakokhoz társítottam, kiket szívből szólítottam így. Életet adtak nekem, szeretetben neveltek, és az életem a megfelelő mederben haladt tovább, egészen addig, amíg be nem következett a valódi katasztrófa.
Senkinek sem kell bemutatnom Őt, ki messze a legkegyetlenebb lény az egész Tejútrendszerben. Nem ismer irgalmas, s könyörületességet. Csak és kizárólag a saját céljai éltetik, és a legkevésbé sem érdekli, kin kell átgázolnia ahhoz, hogy elérje őket. A  Zen-Whoberik békeszerető fajként szerepelt a köztudatban, mégis valamiért az útjában álltunk. Pedig nem tettünk ellene semmit. Thanos volt az, aki kiirtotta a népem, s a szemem láttára lemészárolta a szüleim. Én voltam az egyetlen, kinek életét megkímélte. Kiválasztott lettem, de ez nem az a fajta kegy volt, melyet bárki is kívánna.
Új családot kaptam, mely teljesen ellentétben állt mindazzal, amit azelőtt megismertem. Thanos legkedvesebb lányaként tartott számon, de ez mit sem javított népszerűségemen a hasonlóképpen elrabolt, családjaitól elszakított „testvéreim” körében. Pedig engem sem kímélt, egyetlen percig sem. Mindannyian a játékszerei voltunk. Bábok, kiket kénye kedve szerint mozgatott, és módosított, mert igen, képes volt rá, hogy holmi istent játszva darabokra szedjen bennünket, majd újra összeillessze testünket, egy-egy újabb „ajándékkal” gazdagítva a kirakóst, ezáltal saját tetszésére formálva bennünket. Harcolnunk kellett, más, idegen fajokkal harcosokkal, s egymással. Nem volt kifogás, nem volt megalkuvás. Valakinek győznie kellett, s valakinek pedig veszítenie. Az, aki alulmaradt a harc során, újabb büntetésre számíthatott, tovább fokozva a fizikai fájdalmakat, miközben lelkünket cafatokra tépte. Mindennap, minden egyes percében az életemért küzdöttem.
S néha azt érzem, ez most sincs másként. ~

A Tejút legjobb bérgyilkosa vált belőlem, Thanos legnagyobb megelégedésére. Olybá tűnt, beváltom a hozzám fűzött reményeit. A belém fektetett idő, s energia megtérülni látszott. Elsajátítottam mindent, ami a túlélésemhez szükség volt, és engedelmes gyermekként követem az általa kijelölt utat, s teljesítem a rám bízott feladatokat.
Soha nem buktam el. ~
A létezésem egyetlen percében sem adtam fel annak a reményét, hogy egyszer szabad leszek. Ez volt az egyetlen, amit nem tudott tőlem elvenni - megannyi mással ellentétben. Tettem azt, amit tennem kellett - parancsra öltem, s ezen nincs mit szépíteni -, közben pedig csak a megfelelő alkalomra vártam, s amikor végre eljött, nem haboztam megragadni.

Nem szeretnék hosszas elbeszélésbe hagyatkozni, hogyan, s keresztezték útjaink egymást Quillel; volt nála valami, ami kellett nekem, és a szabadulásom kulcsát jelentette. Azzal viszont nem számoltam, hogy a tökéletesen átgondolt, és leszervezett tervemet egyszeriben keresztülhúzza. Természetesen ez nem csak kizárólag az Ő érdeme volt. Ha Rocket és Groot nem tűnik fel a színen, biztos vagyok benne, hogy az eredeti terv szerint alakul minden. (Hiába is tagadod Quill. Pusztán a szerencse mentett meg Tőlem.) A Kyln-be kerüléskor pontosan tudtam, miféle meleg fogadtatás vár rám. Drax is egy volt közülük, akik bosszúra szomjaztak, és úgy gondolták, az én életem kioltásával enyhíthetnek a saját veszteségük okozta fájdalmukon.
Átéreztem a helyzetüket, hiszen velem is pontosan azt tették, amit velük. Nem hibáztattam őket az irántam táplált gyűlöletükért. ~

Pontosan itt kezdődött el minden. Az a bizonyos új fejezet. Kikben ellenséget láttam, a barátaimmá váltak. A galaxis megmentésére vonatkozó történetet pedig már mindannyian ismerjük. A történtek pedig sokaknál egészen más megvilágításba helyezett engem. Hősként tekintettek rám, nem pedig gyilkosként. Szabadságra vágytam, egy új életre, de az elképzeléseimet messze felülmúlta mindaz, ami végül velem történt.
Ez pedig ijesztő - még ha nevetségesen is hangzik. Elvégre nem félek a harctól, de egy ilyesfajta újhelyzet megfutamodásra késztet? Rég volt már, amikor az engem körülvevőkben nem potenciális ellenséget láttam, akik bármikor az életemre törhetnek - akár Thanos parancsára. Mindig is azt hittem, hogy a magamfajta torzszülött egyedüllétre kárhoztatott. Eme tudat nem okozott számomra fájdalmat, s most, ahogy végig vezetem a gondolatmenetet sem érzem azt, hogy mardosna az önsajnálat - a legkevésbé sem vagyok egy siránkozós típus, ez talán már kiderülhetett a számodra is. Megtanultam egyedül élni, s érvényesülni, éppen ezért számomra nem létezett olyan, hogy csapat. Mégis a sors fintora az, hogy kommunában élek, s ahányan vagyunk, annyi típust s stílust képviselünk. Védelmezek, holott eddig csak azt tanultam, hogyan kell pusztítani. Olybá tűnhet, hogy egyszerűen csak sodródom az árral, és élvezem azt, hogy végre egy igazán jó csapat tagja lehetek, akit Galaxis Őrzőiként ismer az univerzum - ez pedig részben igaz is. A felszín alatt azonban sok kimondatlan gondolat, kérdés és érzés lappang, én pedig úgy érzem, hamarosan válaszút elé érek, ahol el kell döntenem, melyik kaput választom majd.


eszter » 7 év ( de ki számolja? :]) » első, és egyetlen gyermek

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
846
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Gamora - The Green Princess Vas. 28 Május 2017, 13:14

•• Kedves Gamora! ••

Elfogadva!
Helloka!  kacsint

Csak írjak rosszat, kapok a pofámra, ugye? Laughing
Egyszerűen oda vagyok ezért a lapért! Uhhh! Nagyon tetszik, ahogy megrajzoltad őt a betűidbe! Mindenféle elfogultság nélkül írhatom, hogy baromira élveztem a lapot. És mindvégig hallottam a fejemben a nő szinkronhangját, most komolyan, valami nem stimmel velem! Very Happy
Nagyon boldog vagyok, hogy a zöld hercegnőnek lett gazdija, mert így Lordom sem árválkodik, vagyis... khm, hát remélem, hogy nem fog!  hmm Ha úgy gondoltad fog, majd meglátod, hogy...
Rátérek a lényegre és elcsendesítem a fecsegőmet! Szóóóóval Bébikém a jellemleírás nagyon tetszik nekem, karakterhű igen, de van benne valami plusz, amitől libabőrözőssé válik, nagyon élveztem ám olvasni. A zöld-fehér kód színezés nagyon baba, tetszik nekem! Te tetszel nekem! kacsint
A küllem leírásában az amandulaszemes hasonlat, hát áááá, nagyon bejön. Nagyon szépen fogalmazol, baromira bejön a stílusod. Oda vagyok érte(d)! A képességeknél köszönöm a forrást, szeretem, ha ott van, és az a tőr! Uhhhh, az a tőr!  nyáladzik  izgatott
A történetleírás. Jajj, de szép és jó lett! Very Happy Kicsit úgy érzem magam, mint Amerika Kapitány az új világban, el vagyok még csodálkozva. Élveztelek olvasni, nagyon szépen írsz, én kész vagyok ettől!  kalimpál
Viszont találtam sajnos egy hibát...  szomorkás/magányos Kevésszer emlegetted a kimondatlan dolgainkat, most akkor hogy engedjelek tovább?!  hmm Na sipirc, tessék berobbanni és zöldre színezni a játékteret! Nagyon kellesz már ide, főleg nekem!
Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!  awhh
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a szívemet játékteret!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gamora - The Green Princess

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Őrzők-