Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: Nebula Csüt. 18 Május 2017, 14:21

Nebula

biográfia

becenév » Nem szeretem ha becézgetnek
születési idő » kb 30 éve
születési hely »valahol a kree birodalomban
kor »nagyjából 30
play by » Karen Gillan
csoport » ellenségek
tartózkodási hely » valahol a galaxisban
család » Thanos |nevelőapa|
Gamora |fogadott testvér|jellem és külső »
Valamikor még talán kedves is lehetett. Naiv kislány, egyszerű lélek, akinek a világon semmi problémája nem volt. Bizonyára tudott szeretni, nevetni, örülni és sírni, ugyan úgy, mint bármelyik másik lény az univerzumban. Ma már erre képtelen, vagy ha az nem is, de nagyon mélyre rejtette magában az érző lényt. Sokáig robotként követte Thanos parancsait, vak lojalitással ragaszkodott hozzá. Megtanulta, hogy Thanos kezei alatt csak úgy maradhat életben, ha keménnyé válik akár a szikla, és éppen olyan érzéketlenné. A Titán kegyetlen kezei kiöltek belőle mindent, amiért mások szerint érdemes élni. Reményt, szeretetet, félig meddig még az önálló akaratot is. Hidegvérű gyilkossá nevelték, olyanná, aki gondolkodás nélkül átgázol mindenkin, ha azt parancsolják neki. A fizikai és lelki kínzás megtörte, de meg is keményítette szívét, meggyűlölte a világot és mindenkit, aki benne él. Mégis, szíve legmélyén még ott van az érző nő, és erre fogadott testvére Gamora segített neki rá jönni. Bármennyire is megpróbálta gyűlölni mostohanővérét sosem ment neki igazán, és a közösen átélt veszély elő hozta belőle azt az egészen gyengén pislákoló tiszteltet és talán szeretetet, amit a nő iránt érez. Rá jött, hogy akit igazán gyűlölnie kell az a nevelőapja Thanos. Eltökélten fordította a Titán ellen minden gyűlöletét és mondhatni most tanulja elfogadni és elviselni a világot, így kegyetlen gyilkosból lassan jóérzésű banditává fejlődik majd, persze idővel. Lojalitását megőrizte, de már csak olyanokat tüntet ki vele, akikről biztosan tudja, hogy megérdemlik.
Kinézetre, talán a kreekhez áll a legközelebb, de ezt már senki sem tudná megmondani róla. Még gyerekként kezdte Thanos szépen lassan kicserélni a szerveit és végtagjait organikusról mechanikusra, így Nebula kiborg lett. Egyik szemét, karját, sőt még az agyát is kivette, és gépesítettre cserélte, hogy képességei felérjenek Gamoráéhoz, hogy ketten tökéletes katonák és bérgyilkosok legyenek. Épp ezért rendelkezik Nebula egy valódi amazon testi adottságaival. Karcsú, de mégis izmos, alapvetően csinosnak mondható nő. Egyik karja teljes egészében mechanikus, a másikon csak a keze robotkéz. Jobb szeme körül apró szerkezetet visel, ami tulajdonképpen implantátum, mert a hozzá tartozó szem is mechanikus. Annak idején Thanos leborotváltatta a haját, hogy az agyába is implantátumot tehessen, a haja azóta sem nőtt ki, de két hosszú fémhuzal mutatja a feje tetején, hogy a fejében is meg buheráltak valamit. Így mindent össze vetve nem túl szívderítő látvány, inkább félelmetes, mint kívánatos. Talán ez is volt a cél. Általában testhez álló ruhát visel, legújabb szerzeménye egy fosztogató egyenruha, amit Yondutól kapott. Az öltözködéssel sosem foglalkozott igazán, hiszen nem az a lényeg hogy csinos legyen, hanem az hogy minél kényelmesebb legyen. Ha harcban megsérül, sérülését büszkén viseli, minden sebhelynek jelentőséget tulajdonít, úgy gondolja, ezek mutatják meg mennyire jó harcos.

képesség »
Emberfeletti erő: A testmódosítása miatt Nebula olyan erős, ami jó néhány férfinak is becsületére válna. Könnyűszerrel emelget több tonna súlyú tárgyakat is, meg se konnyan neki bármilyen hatalmas ellenféllel megküzdeni.
Kitartás: Szintén kiborg volta miatt olyan fizikai állóképessége van, ami szinten elképzelhetetlen. Gyakorlatilag soha nem fárad el, soha nincs szüksége pihenésre vagy alvásra, és még akkor is képes harcolni, ha ellenfele már alig áll a lábán. Ez sokszor volt már hasznára, ahogy hihetetlen ereje is.
Öngyógyítás: Gyakorlatilag halhatatlan. Ezt ól példázza, hogy mikor Drax lelőtte a hadronroncsolóval, ő egyszerűen csak „össze rakta magát” és újra felvette a harcot az Őrzők ellen. Mivel minden csontjában van valamiféle módosítás, így ha egy, vagy akár az összes eltörik, egyszerűen csak újra építi magát.
Közelharc: Nebula két pengével harcol, kivételesen jó közelharcban, úgy mozog akár egy macska, de erejét is a jó időben tudja bevetni, ha szüksége van rá. Pengéibe rejtett sokkolóival bárkit könnyű szerrel leállít, de az sem okoz neki problémát, hogy egy egyszerű mozdulattal keresztül vágja valaki torkát.


előtörténet »
Végig sietett a Sötét Lótusz hídja felé, közben azon gondolkozott, hogy most kéne sarkon fordulni és elpucolni. Tudta nagyon jól, hogy a Titán éktelen haragra gerjedne, ha megtudná, hogy ezt tette. Nem tehetett róla, de Ronan valami megmagyarázhatatlan zsigeri undort váltott ki belőle. Ha csak rá gondolt, hogy nevelőapja oda adta neki, mint valami kutyát, egy eszközt, amit ide-oda lehet tologatni, használni majd eldobni, elfogta a hányinger. A kree hadúr elvakult gyűlölete Xandar iránt, még őt is megijesztette. Sokszor ölt már, de sosem fordult meg a fejében, hogy egy teljes civilizációt lesöpörjön az univerzum térképéről, hogy istent játsszon. De Ronannak éppen ez a terve, ő pedig nem tehet mást, mint hogy szolgálja, elvégre Thanos oda adta neki.  
Mikor belép, és meglátja a kreet kirázza a hideg. Mikor a férfi megfordul, nem is leplezi megvetést a tekintetében, Nebula mégis meglát mögötte valami mást. Olyan undorítóan méri végig, hogy szinte levetkőzteti a szemével. Emiatt azonnal megfeszíti minden izmát, hogy megmutassa, ő most nem, mint nő, hanem mint katona, mint Thanos bérgyilkosa van itt, és a férfinek eszébe se jusson semmi olyasmit tenni vagy akár gondolni, mert kibelezi. Szerencséjére a kree veszi a jelzést, bár tudja jól, hogy így semmi jóra nem számíthat tőle.
Az első találkozás felhője beárnyékolta az egész együtt működést, de mégis, mikor ott volt előtte nyitva a kapu, hogy hátat fordítson Thanosnak szemrebbenés nélkül megtette. Bár az undora Ronannal szemben nem csökkent, nevelőapját gyűlölte annyira, hogy félre tegye ellenszenvét, és segítse a hadurta lázadásában. Ezt főleg azért tette, mert Thanos kedvence attól a pillanattól Gamora lett, hogy a lány oda került. Pedig Nebula mindent megtett, hogy megfeleljen, és mégsem volt soha elég jó. Ez a tudat elkeserítette, de még inkább felbőszítette. Így bátran követte Ronant, de mikor úgy adta az idő, neki is hátat fordított. Rá jött, hogy a kree Tanoshoz képest csupán egy játék kardot rázó kisfiú, aki nem tudja felvenni a harcot, még egy éppen csak össze verbuválódott csapat idiótával sem. Így hát mikor az alkalom úgy hozta elslisszolt, pedig Gamora próbálta marasztalni. Mikor értesült Ronan haláláról szinte ujjongott. Nem különösebben kedvelte a hadurat, bár ő senkit sem kedvelt. A férfi mégis a első pillanattól kezdve olyan undort váltott ki belőle, hogy azt kívánta bárcsak ő ölte volna meg.
Miután megszökött, tudta nagyon jól hogy Thanos keresni fogja. Így megpróbált a galaxis legtávolabbi pontján menedéket keresni, amíg össze nem szedi az erejét annyira, hogy szembe szálljon mostohaapjával. Tudta nagyon jól, hogy ellene nem elég az az erő, amit most birtokol, még ennél is jobbnak kell lennie. De elhatározta magát. Nem fogja annyiban hagyni a sok évi kínzást, el fogja pusztítani Thanost, úgy ahogyan ő próbálta meg elpuszítatni. Napról napra, gyűlt benne harag és a gyűlölet, fűtötte belülről soha el nem múló lánggal. Eltökélte, hogy lassan fog végezni vele, lassan szét szedi, majd a darabjait szét szórja a világűrben. Lassan megszerezte hozzá a szükséges erőt, a benne lakó végtelen gyűlölet pedig meghozta a bátorságot. Lassan, ahogy tengette mindennapi életét, és a galaxisban megismerték a nevét, úgy érezte kinőtt Gamora árnyékából, már tőle is úgy féltek, mint fogadott nővérétől. Lopott, ha kell ölt, és nem félt átgázolni senkin. Végül, egy alkalommal megtalálta a szerencsétlensége, mikor bele futott a Szuverénekbe, ezekbe a tökéletesre növesztett, nevetséges arany figurákba, és nem bírt velük. Túl sokan voltak, és a saját élete érdekében jobban látta megadni magát. Mikor a főpapnő elé vitték nem rejtette el megvetését, hogy milyen szánalmas figuráknak is tartja őket, és ez volt a veszte. Fél évet töltött a börtönükben, majd a sors újra össze hozta Gamorával. Talán most közelebb kerülhetnek egymáshoz.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
810
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Nebula Csüt. 18 Május 2017, 19:53

•• Kedves Nebula! ••

Elfogadva!
HEY!  

Először is, hivatalosan is üdvözöllek az oldalon!  nyáladzik Talán, ha egyszer megalkották előtted ezt a gyöngyszemet, akkor sokat is mondok!  (Nekem nagy kedvencem a Kék Csodalány! kacsint )
A jellem&külsőleírásod, ejj, hát megfacsarta a szívem rendesen. Tudom én, látom is, hogy mivé lett Nebula és mennyire sok mindent átvészelt -jobban mondva túlélt- a lila trutymónak köszönhetően, de más valamit félvállról venni, mint amikor szembesítenek vele! Már az is csoda, hogy egyáltalán van még benne kitartás és élni akarás! ~ Ha másért nem is, azért hálásak lehetünk az óriásnak, hogy legalább a bosszúszomja miatt élni akar Neb!  nagy szemek (Szólíthatlak így, nem? Jó...  szomorkás/magányos )
Nagyon tetszik, hogy kiemelted a külsőségeket. Sok dolog egyértelmű vele kapcsolatban, mégis azért az ember, a néző, olvasó nem feltétlen gondolja bele magát, amit feketén-fehéren el nem olvassa... húztam a szám rendesen!
A képességrész nagyon tetszik! Örülök, hogy kifejtetted, több dolog nekem pl. fel sem tűnt, de gondolom a figyelmetlenségem vehetjük karakterhűségnek! Very Happy
A történet. Köszönöm az összefoglalót, jól és rosszul is esett olvasnom. Elgondolkodtatott. Nebula annyira jó alapanyag, olyan sok lehetőséggel, hogy csak azt tudom mondani, miután befejezem végre a fecsegést, hogy használd ki! Nagyon jól fogalmazol, tetszik a stílusod!
Úgyhogy utadra is engedlek!!  nemhiszemel
Örülök, hogy elolvashattalak! ~
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret!


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Nebula

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-