Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
104
∆ Tartózkodási hely :
↷ next to my girlTárgy: Pria Csüt. 11 Május 2017, 21:46

Pria

Aldrif Odinsdottir
biográfia

becenév » - Pria - Aldrif Odinsdottir, Angela //: Odin leánya, Frigga kincse :// Az igazság istennője ~
születési idő » - Hatszázhetvennégy éve - (Hogy pontos legyek!)
születési hely » - Asgardon - (Bár erre nem emlékezhetek, csupán feltételezem.) 
kor » - 674 -
play by » - Gal Gadot -
csoport » - Asgardiak - (Ha zavaró, hogy nem tartózkodik többé odafönn, akkor nyugodtan legyen 'Hős...)
tartózkodási hely » - Portsmouth, Anglia - (Ahol éppen helyet talál magának.)
család »
Bor Burison ~ nagyapja
Bestla ~ nagyanyja
Odin Borson ~ édesapja
Frigga ~ édesanyja
Számos édestestvér, számos féltestvér
Brunnhilde ~ fogadott nővére, mentora, vezetője
~ Aldrif csemete korától kezdve a harc iránti szeretetét helyezte előtérbe. Talán éppen emiatt távolodott el a családjától, mint olyantól és került közelebb a valkűrök vezetőjéhez, Brunnhildehez. A szőke angyali teremtés mellett több időt tölthetett, mint tulajdon testvérei, vagy szülei mellett. A valkűr tanította őt. Ismertebb testvérei közül nem ismer gyakorlatilag senkit. Vére helyett szíve dolgozik...jellem és külső »
Jellem: Az igazság istennőjeként számos dologban, megannyi tulajdonságban kiemelkedően teljesít. A maga szenvedélyével éli az életét, hiába karcolják felszínét és próbálják megfosztani az örömtől, mint olyan - kitartó! Akaratos, céltudatos. Bár nem képes a tőle nagyobb hatalmak ellen menni, túl nagy benne a tisztelet irántuk, még akkor is, ha igazságtalanul sértik nevét. Képtelen hazudni, a legapróbb füllentések is megsértik bensőjét. Mindig a ketyegőjére hallgat, ösztönből dönt. Nem tudja elviselni, ha valakit ártatlanul bántanak. Mindig kimondja, amit gondol. Az igazság hírnökeként általában nem tud helytelenül válaszolni egy-egy kérdésben. Okos, bár nem olyan tanult, mint a többi istenség, meggyőzően képes érvelni a múlt kapcsán. Hisz az erejében, a kitartásában és rendkívül kedves. Nyitott, barátságot. Legfőbb erényei a bátorság, mint olyan - és a segítőkészsége. Bár szégyenfolt virít életén, ő tudván az igazat megbirkózik ezzel. Számos napja van, amikor nem tud úgy elemében lenni, mint előtte, de ahhoz képest mennyire büszke, jól viseli. A lehető legjobban. A családjától teljesen leszakadt, önálló életmódot él, amennyire Seth mellett ez lehetséges. A férfi kiváltképp szívén viseli a nő sorsát. Mert akkor ő mentette meg és látta...
Küllem: Magas, amazon testtel bíró nőszemély. Izmos, ennek ellenére nőies. Nem túl sovány, de ettől nem is lesz telt. Haja ében fekete, általában göndör, de van, hogy egyenesít rajta. Sminket ritkán, ha mégis, akkor leginkább a rúzzsal emeli ki ajkait. Szembogarai barnák, sötétek. Arca kipirult, mintha nap csókolta volna. Járása kecses, mozdulatai istenesek. Öltözéke elegáns, ha éppen nem harcba készül. Egyébként fejpánt, csizma, ostor, és egy testhez simuló harchacuka - a vörös és kék színeiben, megszórva helyenként arannyal. Figyelemreméltó nő: Mosolya bűbájos, ám haragos tekintete gyilkos.
képesség »
Ahogy minden asgardi, rendelkezik emberfeletti képességekkel.
Ellenállókészség: Mint Odin leánya, sérthetetlenséget és immunitást élvez minden ismert földi betegséggel és fertőzéssel szemben.
Fejlett fizikum: Pria fejlett izomzata sokkal hatékonyabb, mint az emberé. Gyakorlatilag kimeríthetetlen állóképessége lehetővé teszi számára, hogy határozatlan ideig tartsa vissza a lélegzetét, és hónapokig csúcsteljesítményt gyakorol akár fáradtság nélkül.
Szuper gyorsaság: Nagyon gyors, még egy istennő számára is. Azt mondják, gyorsabb, mint a villámlás sebessége.
Öngyógyítás: Pria nem sebezhetetlen, lehetséges, hogy elegendő egyetlen tompa fizikai ütés ahhoz, hogy legyőzhetővé váljon. Azonban fiziológiája miatt a legtöbb sérülésből sokkal gyorsabban gyógyul, mint egy emberi lény.
Élettartam: Általános tévhit, hogy Pria és a többi isten valóban halhatatlan. Olyan lassú ütemben lépdelnek előre az életútvonalán, hogy egy halandó számára az felér a halhatatlanság ajándékával.
Minden nyelvek beszéde, megértése: Képes kommunikálni a Kilenc Birodalmak minden nyelvén.
Közelharci ismeretek: A valkűrök tanították és élezték ki a csatákra, küzdelmekre. Ennek köszönhetően jól ért a fegyverek forgatásához, valamint azok nélkül, puszta két kezével is remekül boldogul.
Odin-ajándék: Pria, miután bizonyította tudását elnyerte Atyja megbecsülését, amit két karpereccel hálált meg. Ez a két csuklótól egészen könyékig húzódó ékszer, igazából felerősíti viselőjét és ellenáll a legerősebb anyagoknak is.
~ Ezentúl pedig övé az Istenek ostora, nem tűnik többnek egy egyszerű ostornál, mégis, ha Pria teljes erejéből hajlítja, akkor aranysárgán felizz és képes úgy irányítani, mintha tulajdon része volna. Erősebben üt, mint egy egyszerű földi fegyver és sokkal hatékonyabb is!

előtörténet »

Azt gondolhatnánk, egy isten méltóságát nem lehet elvenni, nem lehet csak úgy vázat hazudni neki és elsöpörni minden korábbi jó cselekedetét egyetlen rosszal. És mekkorát tévedünk. A sötét hajú gyémánt belezuhan a csillagtengerbe. Innentől már csak az univerzum kegyességén áll, avagy bukik, hogy hova tovább sodorja majd a csillagütközés. A Föld, mint olyan megfelelő célnak tűnik, hát behatol a szférán, átszeli a vonalakat és belezuhan a gömb felszínébe. Becsapódás. A tompa csattanás a fűtengerben egész mély krátert ver körülötte. Zilál, szenved, némán levegőért kapkod.
Égető érzés a torokban és a mellkasban. Hányinger, ájulás, túl sok, el fog ájulni, negyvenkét másodperc. Harminc. Huszonkettő. Oxigénhiány az agyban, emocionális túlárasztás, a koordináció elégtelensége, nehezen húzza magát a megrepedt talajba kapaszkodva. A periférián érzékeli, hogy orbitális üvöltés követi őt odafentről, villám szalad át a sötét égbolton, majd feltűnik a borzalmas lény. Nedves arcán lassan legördül egy könnycsepp, a hányinger megint görcsbe rántja a testét. Meztelenség. Tökéletes, végső, rettenetes áttetszőség…


♦️

Angela már gyermekként kitűnt a többi női istenség közül. Soha nem foglalkoztatták a férfiak, nem hódított, nem csábította egyiküket sem. Belelovagolt Asgard végtelen színeibe, majd (fa)kardot ragadott és egész estéken át elcsapkodta a gazokat, beleképzelve ellenségeket a sárgás tengerbe. A lány kimondottan ügyesen bánt a játékkal és erre Odin jobb keze, Brunnhilde fel is figyelt. //A valkűrök vezetőjeként kapta a megbízást, hogy figyeljen a Mindenek Atyja gyermekeire. De mivel róluk ők, sem más istenek nem tudhattak, így a szőke angyali teremtésnek meg kellett bújnia a gyermek elől. Ami valljuk be, nem könnyű feladat!// És ahogy telt múlt az idő, Angela rájött, hogy követik őt. Még gyerek volt, amikor a szőke harcos amazonnal összetalálkoztak először fegyvereik. Hirtelenségében ugyanis volt oly' merész, hogy rátámadt a nőre. Ám az, ahelyett, hogy méreggel, haraggal, vagy csalódottság tekintett volna le az Igazság Istennőjére, elmosolyodott. Majd Friggához ment...

Brunnhilde arra kérte Friggát, engedje a lánynak, hogy a valkűröktől tanulhasson. Bár kissé tartózkodott ettől a gondolattól eleinte, rábólintott. Odin örömmel fogadta a hírt, hogy lányai egyikét méltónak találta rá -eltitkolt- jobb keze, hogy kitanítsa. Ha valkűr földre lép, többé nem térhet vissza úgy, ahogy annak lennie kellett volna...
Angela elszakadt a szüleitől, Asgardtól, fivéreitől, nővéreitől és belezuhant az új világba. Elcsodálta a valkűrök mindegyikét. Bájosak, kecsesek, határozottak és legfőképpen harciasak voltak. Mintha az álmát váltotta volna valóra a szőke angyal, aki attól a perctől kezdve szívét uralta, hogy megpillantotta. Brunnhilde olyan volt neki, mint egy mentor, mint egy barát, mint valaki, akire tudta, mindig számíthat!

A valkűrök világa egyszerre hódította meg a szívét és a lelkét. Csodálata nem múlt el az idő elteltével sem, hiába nem vált eggyé velük, kivívta tiszteletüket. Eleinte csak Odin lányaként tekintettek rá, de amint rádöbbentek, mennyire különbözik atyjától, családja többi tagjától, elfogadták őt. Éles harcra azonban sosem került sor. Brunnhilde nem kapott híreket Odintól hosszú időre, ami megkeserítette a szívét. Egy hosszú életű számára sokkal nehezebb időszak a harctalanság, tekintve, hogy a valkűrök csoportja arra tette fel életük, hogy szolgálják, védjék Asgardot (de!) csak akkor, ha a Mindenek atyja szól értük. Ha olyan súlyos fenyegetés veszélyezteti a csodavilágot.
Egyébként titokban tartott, elszigetelt katonák. Női katonák. És bár Angela kitűzte céljaként, hogy csatlakozik hozzájuk, Brunnhilde többször óva intette ettől. Hiszen mi lehet kegyetlenebb ennél az életnél? Ha még csak nem is tudnak rólad. Ha nem bukkanhatsz fel a világokban, ha nincs más dolgod, mint várni. //Persze némelyik valkűr azért elcsalt egy-egy asgardi férfit, vagy épp ők szöktek ki hozzájuk, ha Angela tudott is erről és nem is értette meg őket, soha nem szólt róla Brunnhildenek. Hitte, hogy jár nekik.//

Telt az idő, Angela már három évszázada a valkűrök között élt, amikor egyike a megbecsülteknek vádaskodni kezdett. Zavarta őt, hogy Angela zavartalanul mozoghat a világok között, miközben egyike a népüknek. Angela nem szólt róla Brunnhildenek miféle éket szúrt az amazonok közé ez a fajta teher, de attól a pillanattól kezdve többé nem hagyta el a valkűr földet. Frigga, -szeretett édesanyja- látogatta őt. Történt aztán, hogy Briszelin, aki bőszítette a haragot Angela ellen, folytatta és folytatta. Az irigység, a féltékenység elvakította őt. A vágy, hogy a kilenc világ mindegyikét felfedezhesse. (Angela nem hibáztatta ezért, épp emiatt tűrte a korholást, amit Brunnhilde háta mögött kapott.) Végül odáig fajult az ellentét, hogy Briszelin megtámadta az istennőt. Ennek a vége az lett, hogy védenie kellett magát, minden erejét bevetnie. Így is történt. Azonban a valkűr alá zuhant a világok tengerébe, miután Angela kioltotta az életét. A valkűrök emiatt fellázadtak ellene és mikor Brunnhilde tudomást szerzett a dologról, nem álltak Angela mellé. Senki nem védte meg, senki nem támasztotta alá, -hiába látta mindegyikük- hogy mi történt valójában, és hogy önvédelem, nem erőfitogtatás zajlott le kettesük között. Hogy is érthette volna meg? A valkűrök jelentették a családját és mindig is előtérbe fogja őket helyezni, bárkivel szemben.
És az igazi baj, csak ezután következett be. Brunnhilde haraggal a szívében vitte haza a lányt, arra kérve Odint, hogy szolgáltasson igazságot (Ha már az igazság istennője főben járó bűnt követett el!) és ölje meg a lányt. Angela térdre rogyva próbálta védeni magát, elmondani az atyjának az igazat. Frigga hiába próbálta védeni a hercegnőjét, Brunnhilde nem tágított. Odin ismerte az Angelában tomboló vágyat a harcra, ezért elfordult tőle. A Mindenek atyja úgy döntött, nem vet véget a nő életének, rosszabbat tesz vele: - Megfosztja nevétől, címétől, és száműzi Asgardból, hogy igazi harcokban többé ne lehessen része ott, ahová küldi!
Frigga heves tiltakozása mit sem számított, hiába próbálta óvni a lányt, egyszerűen nem tudott mit tenni, mert az őrök fogták a lányt és Heimdallhoz vitték. (Valószínűleg Odin sem érezte igazságosnak a büntetést, mert nem fosztotta meg a nőt erejétől, se a tőle kapott ajándékoktól. Talán számított rá, hogy valaki majd követi és akkor nem lehet ott, hogy mint atyja megvédje.)

Angela nevét, hitét, szívét vesztve zuhant át a szivárványúton, át egy másik világba, túl a fájdalmakon, már Priaként. A névvel, mit anyja, Frigga kiáltott utána...

♦️

Nyomában a valkűrök lélekfaló teremtményével érkezett Anglia egyik pontjára, amiről még csak nem is hallott, nem is ismert korábban. Megszenvedte az esést és élete legnehezebb idején volt túl, háta mögött az üvegesedett szemű krákennel, amikor beleájult a fűtengerbe. Segítségére egy férfi sietett, aki mai napig vigyázza a nő földi életét, terelgeti, tanítja őt; Seth. //Persze ne gondolja senki, hogy egyszerű dolga van! Akitől, ha asztalra csap ketté törik tenyere alatt, ne várjuk el, hogy egyből menjen neki!//
Sokáig nem nyúlt fegyverhez, nem is próbált meg visszanyúlni a múltjába. Nincs annál nagyobb fájdalom, amikor a méltóságodtól fosztanak meg. Pria már négy éve éli a halandók között életét, még sem érzi magát beilleszkedve. Az utóbbi hónapokban annyi a változás, rádöbbent, hogy ha a halhatatlanokat nem is, de a kis embereket megpróbálhatja megvédeni. Felöltötte harci öltözékét és azóta is, hacsak tud, minden éjjel megküzd Portsmouth sötét foltjaival.
Olyankor, de csakis olyankor találkozhat Averyvel. A szöszke lánnyal, a fiatal, szőke leánnyal, aki erején túl mutatva felbukkan gyakorlatilag már mindenhol, amerre Pria küzd. Hazudhatná, hogy nem élvezi, de igazából kifejezetten kedvére való, amikor összeütköznek és kimondatlan versengés következik be kettejük közt. Avery miatt tudja, hogy épp attól nyerheti majd el ismét azt, amit elveszített, ha nem adja fel...
***
- Pria! Már megint nem azzal foglalkozol, amivel kellene. - morran fel a hátam mögött Seth mély hangja, mire kissé megrezzenve fordulok hátra, hogy vállam fölött megnézhessem, mégis miféle korholással nézek szembe. - Az unokahúgom nem biztos, hogy megérett rá, hogy ilyen "égből kapott" történeteket halljon, főleg nem ennyi nővel dologgal benne... - láthatóan a kékjei fölött összeszaladó szemöldökei arról árulkodnak, most tényleg mérges rám. Én mégis elnyíló vörös ajkakkal, némán kérdezek vissza megjegyzésére, majd pár csendben eltöltött másodperc után Adelehez fordulok.
- Bocsáss meg, amiért elragadtattam magam... - mosolyom őszinte, vázam kissé előreengedett, ahogy az apró törpelányra nézek, majd föl a mögötte álló férfira. Seth eltátogja, hogy köszöni!
- Az egész múzeumban ez a mese volt a legjobb... - mogorvának tűnően jegyzi meg a kislány, majd a fejét csóválva, szemeit forgatva faképnél hagy bennünket. Őt követné a férfi is, de előbb szólnom kell, úgy érzem.
- Seth... - szólok utána, hiába mosollyal válik el tőlem - Sajnálom, hogy sérti a nemed a valkűrök neme, de hidd el, nem véletlenül alkotják Odin legerősebb seregét hölgyek... - pimasz mosollyal pillantok vissza a szoborhoz, hogy folytathassam a munkám, a hűvös testből áradó közöny a halandók felé, emlékeztet arra, én mennyire nem törődtem velük magam sem - Egyébként nem is mondtam halandóul a törpelánynak, hogy Avery mennyire szép! - pimaszul felszegem állam, majd mosolyom kiszélesedik, amikor meghallom, hogy az iratok, amiket kezében tartott - susogva szerte széjjel terítik a terem belsejét...
A szőke gyémánt... ~ dúdolom, közben belefeledkezve a dolgomba.

~  A hozzászólást Pria összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Nov. 2017, 21:08-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
640
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Pria Szomb. 20 Május 2017, 01:57

•• Kedves Pria! ••

Elfogadva!


Azt a kutyafáját! Hát Asgard elveszítette egy ilyen belevaló valkűrt? De benézték odafent! Pedig biztos vagyok benne, hogy ott sem teremnek a fán a jó harcosok! Odin sajnos túl kemény, még akkor is, ha a saját gyermekeikről van szó. De úgy gondolja, így megkapjátok azt a bizonyos leckét az élettől. Sajnálom, hogy így alakult! Nem mellesleg imádtalak olvasni! Gyönyörűen írsz, a fogalmazásod összeszedett, igényes! A Te szőke gyémántod csodálatos társat kapott maga mellé! :3
A jellem és külső leírása kifogástalan volt! Azért valljuk be, sok asgardi férfi szeretne bejutni arra a szigetre, ahol a valkűrök bujkálnak! Very Happy
A képességleírásodat külön kiemelném! A fegyvereid lenyűgözőek! Nagyon szépen leírtál mindent, amit tudni kell egy asgardi harcosról, de a két kiegészítőd egy hatalmas erejű harcossá tesz! Odin tud valamit! Very Happy
Az előtörténetedben az asgardi száműzetésed meséled el nekünk. Nem volt fair, hogy a társad sem álltak melléd. Rendkívül sajnálom, hogy ez lett a vége társad cselszövésének. Viszont gondolja bele! Ha akkor nem száműznek, még minidig Asgardban malmoznál, és várnád, hogy Odin munkát adjon... Földön meg az élet színes, izgalmas! Very Happy Mindig történik valami, amire biztosan nem számítasz. Random feltűnik 1-2 főgonosz, városokat rombolnak le... na.. nem fogsz unatkozni, az tuti! Very Happy

Egyszóval: Köszönöm az élményt! Nincs más hátra, mint hogy arcot foglalj, és elkezdj játszani! :3


_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
88
∆ Kor :
27
∆ Tartózkodási hely :
everywhere she goesTárgy: Re: Pria Szomb. 20 Május 2017, 12:57♥️~ Egyetlen, drága Priámnak! ~♥️

Megragadnám az alkalmat, ha már mostantól szabad az elfogadó üzenet után további kedves szavakat idebiggyeszteni, hogy közöljem: te csodálatos nőszemély, de jó, hogy itt vagy! Fantasztikus lapot hoztál össze, nem győztem ámulni és mosolyogni rajta. Amennyire drukkoltam Priának, annyira sajnáltam őt az előtörténet végére. De hiszek benne, hogy jól járt ezzel a kegyvesztéssel, hiszen így megismerheti szerény személyemet, hogy együtt valami igazán csoda-szuper csapatot alkossunk!
Olyan gyönyörűen fogalmazol! Imádtam olvasni a lapodat, elbűvöltél minden egyes soroddal. A képességeid meg aztán: ejha! Bőven lesz mit tanulnom tőled. Majd rendezünk egy mini gyorsasági versenyt, hogy eldöntsük, kettőnk közül melyikünk mozog fürgébben (és melyikünk köpenye lobog szebben - gyanítom, mindkét esetben te leszel a győztes. Most szólok: én aztán nem szedegetem a bogarakat a hajadból!).
Nem nyújtom tovább az ajnározásodat, csak szerettem volna valami lenyomatát hagyni annak, hogy mennyire örülök neked, és mennyire imádom már most a nőszemélyt, akit alkottál - ne csak Bruce rajongjon körbe! szeretés
Alig várom, hogy felrobbantsuk a játékteret! szuperhős nagyon-nagyon...

nem tudom, admin bácsiék ilyesmire gondoltak-e, amikor engedélyezték a karakterek körberajongását egyszerű, földi játékosok számára is, de megpróbáltam :3


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
104
∆ Tartózkodási hely :
↷ next to my girlTárgy: Re: Pria Vas. 04 Jún. 2017, 00:32

Avery Jones írta:


♥️~ Egyetlen, drága Priámnak! ~♥️

Megragadnám az alkalmat, ha már mostantól szabad az elfogadó üzenet után további kedves szavakat idebiggyeszteni, hogy közöljem: te csodálatos nőszemély, de jó, hogy itt vagy! Fantasztikus lapot hoztál össze, nem győztem ámulni és mosolyogni rajta. Amennyire drukkoltam Priának, annyira sajnáltam őt az előtörténet végére. De hiszek benne, hogy jól járt ezzel a kegyvesztéssel, hiszen így megismerheti szerény személyemet, hogy együtt valami igazán csoda-szuper csapatot alkossunk!
Olyan gyönyörűen fogalmazol! Imádtam olvasni a lapodat, elbűvöltél minden egyes soroddal. A képességeid meg aztán: ejha! Bőven lesz mit tanulnom tőled. Majd rendezünk egy mini gyorsasági versenyt, hogy eldöntsük, kettőnk közül melyikünk mozog fürgébben (és melyikünk köpenye lobog szebben - gyanítom, mindkét esetben te leszel a győztes. Most szólok: én aztán nem szedegetem a bogarakat a hajadból!).
Nem nyújtom tovább az ajnározásodat, csak szerettem volna valami lenyomatát hagyni annak, hogy mennyire örülök neked, és mennyire imádom már most a nőszemélyt, akit alkottál - ne csak Bruce rajongjon körbe! szeretés
Alig várom, hogy felrobbantsuk a játékteret! szuperhős nagyon-nagyon...

nem tudom, admin bácsiék ilyesmire gondoltak-e, amikor engedélyezték a karakterek körberajongását egyszerű, földi játékosok számára is, de megpróbáltam :3Igazán jókor jut el a tudatomig, hogy írjak neked Édes, de a lényeg talán, hogy eljutott! jajj
Köszönöm szépen a kedvességed, nagyon sokat jelent nekem! szeretés
Imádlak, tudod? Minden egyes szóért hálás vagyok! Hahaha, megnézném már, hogy tanulunk egymástól... Habár nem jutunk el a tanulásig, sem a versengésig.., ha rajtam múlik! hmm Annyira boldoggá tesz, hogy a későbbiekben megformálhatjuk a saját kis csapatunkat, hogy eltekintek tőle, hogy nem vagy hajlandó muslicákat szedegetni a hajkoronámból!
szeretés Köszönöm, hogy gondoltál rám és, hogy ennyire figyelmes vagy!!! Annyira jól esik!  olvadós puszi

Csókollak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Pria

Vissza az elejére Go down

Pria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-