Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Szer. 26 Ápr. 2017, 13:54Vitali & Chimera


Dobbanás a dobhártyán.

Nem gondolta el, nem gondolta át, hogy a modern technikára még nem áll készen. A Terra, mint olyan bolygó még nem simult bele idővonalába. Most először fedezi fel szépségeit. Most először csiszolja tudását. Formálja tudatának tárát egy újabb bolygó hozzátartózóival. Mint például a technikájuk. A nő szenvedéllyel szeret a kütyükben elveszni. Éppen ezért sóvárog a tudásért, amit ezen bolygón fejlesztett ki civilizációja az emberiségnek. Megbabonázta az árust, majd egy egész boltot gyilkolt le a fekete készülékért, mit telefonnak neveznek.
A bárban ücsörög. Fürkészi a környezetében lévőeket, hogyan babrálnak az eszközzel. Igyekszik beleférkőzni. Zölden felragyogó íriszei még árulkodóak fénylenek. A nő évszázadok óta nem tapasztalt idegességgel küzd e percekben. Dobhártyáján dübörög mellkasában éktelenkedő szerve. Pontosan úgy, ahogyan sárkányai visítanak keresztül az éjjeli égbolton, ha szabadon engedi őket.
Kiteszik a telefont végül oda, szem elé, hogy amikor már feladja a megértését. Ujjait remegtető kényszert érezz arra, hogy rácsapjon, hogy elpusztítsa, hogy felrobbantsa. Combjain ekkor lábujjaiból kiindulva kígyói tekerednek föl, aki csak látja felkiált, vagy elrohan. Chimera tudomást sem vesz ezúttal az emberekről. A készülékére koncentrál erősen. Ütni akarja. Gyengén. Duplán. Vagy épp egy képzelt dallam ritmusán. Mindegy hogyan. De rá akar csapni. Mert ott van. Mert nem érti. Mert akarja, érteni akarja. Csak érj hozzá - susogja mélyen magában. Csak lapítania kellene tenyere alatt a simára csiszolt, hűs tapintású asztallapra.
 - Hmmm. - morran fel halkan, majd tekintete most először jobb felkarjától - alkarjáig kúszó kincsére kalandozik. A kígyó megbűvölten sikamlik a nő bőrén, majd tekeredik rá, hogy végül tovaillanjon.
A szőke nő sértettséget érez a bolygóval kapcsolatosan, amiért nem jön rá, hogyan működik eszközük. Arcizmai megfeszülnek. Szívesen elpusztítaná ezt a helyet is...

zene || Ha nem jó,...  nyalint  


• •
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Csüt. 04 Május 2017, 12:23

A nő talán észre sem vette eddig, ám a háttérben folyamatosan kedvenc zenéi illetve zenehallgatási szokásai alapján a neki legvalószínűbben tetsző darabok szólnak. Nem véletlen ez a jelenség, ám annak tűnhet. Ahogyan az is, hogy a telefon viszonylag könnyedén tovább halad valamilyen színes, mozgó, érdekesnek tűnő működés felé.
Valahogyan előkerül egy whac-a-mole játék, ahol érintéssel - egy virtuális kalapács segítségével - kell lecsapni egy-egy feltűnő figurát. Amelyiket sikerül, az betört képpel visszabúlyik a lyukba, ahonnan előjött. Még egy kis vért is tettek a figura orra alá, meg persze jó nagy monoklit. Ez ilyen feszültséglevezető játék. Bizony ám, ma már nem csak a vodka használható erre. Segítenek a technika vívmányai is.
Néhány kör után a játék egy győzelmi oldalra lép, ahol csillogó betűkkel kiírja a telefon, játékosunk nyert. Még valami jó magas pontszámot is kidob mellé, hogy igazán menő legyen az egész. Főleg, hogy a háttérben is valami egészen akciódús zene kísérte végig a virtuális csépelést, majd átváltott szépen egy megfelelő hangulati levezető stílusba. Egészen addig, míg a toplista - élén Chimera-val - és a készítők listája le nem gördül a végéig. Aztán csak fekete képernyő egy másodpercig.
- Hogy tetszett? - írja ki a telefon nemsokára. Hamar eltűnik a szöveg, és újabb sor íródik ki, ismét betűnként - Jöhet valami izgalmasabb játék?
Alatta kurzor villog, a képernyő alján pedig egy mikrofon jel jelenik meg, enyhén pulzálva. Alatta szürke szöveg: Mikrofon aktív.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Vas. 07 Május 2017, 15:22Vitali & Chimera


Unottan, szinte hisztérikusan pillant el a bárban felbukkanó arcok között, épp azon morfondírozik, hogyan végezzen a készülékkel. Ekkor felvillan és rögvest magára vonzza a szöszke nő tekintetét. Kérdő pillantásba fut szoborszerű arcba, majd feje oldalra billen. Zöld pompában feltűnő teremtménye tova illan. Elnyújtózik a telefonért, közelebb húzza.
Pillantása értetlen, ujjának begyével rábök a felbukó figurákra, majd amint betörik arcuk a nő éllel felkuncog. Előbb hitetlenül, később szórakozottan hahotázik. Lezserül italáért nyújtózik szabad kezével, szívószállal töltve magába a negédes zamatot, majd ajkaival enyhén csücsörítve folytatja a kis lények kalapálását. Annyira élvezi, hogy szavakkal elmesélhetetlen... Hogy verheti agyon a kijelzőben megbúvó apróságokat, miközben épp csak alig érinti őket?! Mosolya szét terül, szemei felragyognak, minden figyelmét a telefonnak szenteli.
- Pusztuljatok, kis férgek! - kacarászik dallamosan, közben egyre sebesebben nyomkodva a feltűnő lényekre. A háttérben szóló dallamokra dudorászik, kecsesen vonaglik törzsével, hogy a hagyja a zenének a tudatába szökjön.
Állát szegve büszke, amikor meglátja, győztesként tért ki a játékból. Fogalma sincs, hogyan fordulhatott ekkorát a készülék, de rettenetesen élvezi. Mocskos vágyai beteljesülnek, hiába nem törekszik velük túl messzire, lubickol az örömben. Szőke tincsein igazít, kissé pironkodik. Ahogy elsötétül a kijelző körbe pillant a bárban, hányak figyelmét nyerte el. Meglehetősen többet, mint amire számított, így pimasz mosollyal fordítja fejét ismét a kijelzőre, amikor is üzenetet kap.
Ajkai elnyílnak, a meglepettségtől szóhoz sem jut! Tétován figyeli a feliratokat, majd bájosan bólogat. A felvibráló jelre habozva bök ujjával, hiszen féli még a technikát, ismeretlen számára. Előbb csak egy gyors nyomás, majd több kisebb, végül egy hosszú lenyomva tartás és a készüléket ajkaihoz emeli.
 - Hmmm, élek-halok az izgalmakért. - suttogja bele a mikrofonba, majd türelemmel vár. Felengedi a pontot. Fürkészi a telefont, forgatja ujjai között. Próbál rájönni, hogy valóban ennyire okos kis robotokat tartanak e a halandók zsebeikbe, vagy az árus valóban nem hazudott neki, amikor azt mondta, ez a típus a legokosabb manapság?!zene ||  hmm   


• •
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Hétf. 08 Május 2017, 16:48

Minha éppen csak annyira váratná meg az eszköz, amíg még nem töri darabokra türelmetlenségében, egyszer csak újból megjelenik a villogó kurzor. Kiíródik egy sor, majd kis várakozás után még egy. Egy aprócska kis utasítássorozat.
- Vedd magadhoz a szék aljára ragasztott sisakot! Az oldalán lévő ábrának megfelelően helyezd bele a telefont! Vedd fel a sisakot! Várj türelmesen, amíg elindul a rendszer!
A háttérzene valamivel sejtelmesebbé válik, de továbbra is többé-kevésbé beleillik a nő által kedvelt stílusokba vagy azok keverékébe. És tényleg van egy kütyü a szék aljára ragasztva egy szigetelő szalaggal. Nem kell nagy erő, hogy leszedje, de azért egy kis mozgatás szükséges. Ábra az oldalán. Állszíj is tartozik hozzá. Az egész nem sokkal nehezebb, mint a telefon 2-3-szorosa. Műanyagból lehet a nagyrésze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Kedd 09 Május 2017, 13:10Vitali & Chimera


Kérdő pillantást vet az újabb szövegre, de elsomolyodva nyújtózkodni kezd közben. A szöszke nő mindvégig azon morfondírozik, hogy mennyire intelligens kis okos robotra lelt, ha képes volt időközben a széke alá csempészni valami újat.
- Hmm... - szakítja le a szalaggal, majd megvizsgálja az ábrát, ami mutatja, mit hova, hogyan, miként. Chimera ért a technikához, így az nem okoz problémát neki. Ellenben a készülék. Amint felkerül világos hajzuhatagára a sisak, büszkén szegve állát, várakozik. Szemei körbe járnak, felragyognak smaragdzöldben, ahogy izgatottá válik, majd ujjai rátekerednek szívószálára és felszívja a maradék italát.

zene ||  hmm   


• •
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Pént. 12 Május 2017, 13:26

Mikor a telefon képernyője újra bekapcsol a nő szemei előtt, látszólag ugyanazt a helyiséget mutatja, mint amit nélküle is látott. Feltűnik azonban a semmiből, elég futurisztikus módon, pixelekből felépülve egy gigantikus kalapács előtte a földön. Fából van, a nyele vagy egy méteres, a feje pedig mint az övé kétszer. Ha ráfog, fel is emelkedik. Persze érezni nem fogja, mert csak látvány, de együtt mozog aztán a kezével. Lehet lóbálni mindenfele, és még suhog is, ha elég nagy a lendülete.
Aztán mikor pont lefelé néz a kütyüvel ismerkedő játékos, előugrik a padlóból egy az előbbihez hasonló figurák. Igaz, ezek kicsivel jobban ki vannak dolgozva, érződik a "háromdé", meg minden. Még jajgatnak is, mikor kapnak egyet a képükre. Ha kapnak.
Egyre csak jönnek elő a padlóból. Néhány helyen még úgy is tűnik, mintha feltúrnák a parkettát, hullámzik az egész. Kotornak egyenesen a játék hőse felé, aki persze könnyed mozdulatokkal tudja péppé verni őket. Ha telibe találja valamelyiket, az konkrétan egy szimpla kis véres húspecsétté változik a földön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Vas. 14 Május 2017, 16:26Vitali & Chimera


A szöszke nő egy darabig csak ismerkedik a fejére helyezett dologgal. Ha mondjuk virágok alkotnák, vagy ékkövek, bizonyára hamarabb sajátjának érezné! Így azonban beletelik kis időbe, mire megszokja. Halkan kuncogva reagál a megjelenő kalapácsra, majd azon nyomban érte nyúl. Megdöbben, hogy érezni nem - csak látni véli a fegyvert. Játszadozik vele, kecsesen lendíti, föl-alá. Szórakoztatja az eszköz. Bájosan pillog, ha idegen szemek fürkészik a számukra láthatatlan mozdulatsort. (Igazából élvezi, hogy nézik - ám, ha kinevetik, zöldellő kígyója majd elhallgattatja őket!)
- Honnan tudod, hogy mire vágyom? -
suttogva kérdezi, amikor előbukkannak újabb verni-való apróságok, és már üti-vágja őket. Alig hagy maga után párat, mindegyikből foltot formál. Élvezettel öli őket. Észre sem véve, hogy felizzik bőrének szövete - neon zöld felhő öleli körbe -, varázslatos a látvány, ám kellően félelmetes is, hogy az okosabban elmeneküljenek.
Chimerát azonban annyira leköti a látvány, hogy fel sem fogja, valós formája milyen ijesztővé válik a halandók szemében...


zene ||  hmm   


• •
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Csüt. 18 Május 2017, 12:23

Megjelenik a levegőben egy XD smiley, és bedől szépen, hogy az X legyen felül. Kilapul a D egy csíkká, majd szép hegyes fogakkal együtt nyílik ki újra. Chimera fejében visszhangzik, amit mond:
- Egyszerű. Ismerlek - hangja torz, gépszerű.
A nagy X kis x lesz a bal oldalon, a jobbon pedig egy kis o jelenik meg szem gyanánt, mintha kacsintana. Végül egy pukkanással eltűnik. Közben a nagy hévben megsérült elektromos eszközök és villanykörték szikráiból pár helyen kigyulladt a szőnyeg, de egyelőre még minimális a tűz. Az ajtón viszont dörömbölni kezd valaki. Eddig nem is volt feltűnő, hogy valaki menekültében bezárta volna. Most azonban nagyon be akar jönni rajta valaki vagy valakik. Nem bírja már sokáig.
Néhány piros villogó kapcsol be a plafonon, és a távolból sziréna is hallatszik. Valamiféle szükségállapot lehet, amit azért nem gyakran hirdetnek mostanában. Főleg az USA-ban nem. A sziréna remek aláfestésként szolgál az ajtó nyöszörgéséhez és a ritmikus dörömböléshez.
Eltűnik a kalapács és egy nagyobb fajta kés jelenik meg az asztalon. Katonai, egyik oldalán recézett, stabil fogással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Szomb. 27 Május 2017, 15:08

A szöszke nőnek meggyűlik a baja a kirajzolódó betűkkel. Ért minden világok nyelvén, de időbe telik, mire rájön, hogy mit is jelenthet az a bizonyos 'XD'. Figyeli a formálásukat, majd elmosolyodik, mikor meghallja fejében a betű hangját.
- Hhhmmm. Robot vagy? - susogja halkan, izgatottan húzódva közelebb törzsével az asztalhoz. A nő figyelme beleolvad a virtuális valóságba. Elveszik benne, nem törődik a tűzzel, sem az emberi fontossággal. A dörömbölőkkel, vagy a szirénával. Sőt, még a vörösen villódzó fényekre sem kapja fel a fejét. Arra reagál elsőként bűbájos mélázásából, hogy a kalapácsot felváltja a kés. Kiszélesedik tőle mosolya, halkan kuncogni kezd.
- Ahhh, ha tehetném, most megcsókolnálak! - ingatja fejét büszkén, majd elnyúlik a késért. Élvezett markolja meg, hacsak teheti és nem ütközik akadályba. Ekkor már felpillant az ajtó irányába, de rosszalló sóhaján túl nem szól semmit. Íriszei neon zöld fényekben felragyognak, majd a következő pillanatban szabad tenyerének közepéből előkúszik sistergő hangon kígyója és a megmaradt, kétségbeesett ember felé kúszik. Talán végezni is fog velük...
Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Hétf. 29 Május 2017, 11:44

A smiley eltűnt, a hang viszont mintha nevetgélne még a háttérben. Ugyanazzal a gépies hangzással persze, mint ahogyan beszélt. Ez kitart pár másodpercig, amíg a kígyó eléri azt a menekülni próbáló szerencsétlent. Utána érdeklődő hümmögéssel zárja le korábbi nevetgélését.
Az ajtó pedig lassan enged, majd hangos reccsenéssel és döndüléssel adja meg magát. Mögüle rothadó testű, több sebből vérző, totyogva mozgó testek tolakodnak befelé az ajtónyíláson. Van belőlük vagy egy tucat. A nő ezt még nem tudja, de ezeknek a förtelmeknek a teste nem érez fájdalmat, és csak a fejük keresztülszúrása állítja meg őket. Zombik, hogy egyszerűen fogalmazzunk.
- Nem vagyok robot, megcsókolhatsz, ha végigviszed a pályát.
Felfénylik egy kacsintós smiley, és mire eltűnik egy fénycsíkként, már egészen jól látható, néhány lépésnyi távolságba érnek a dögök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Szer. 31 Május 2017, 14:32


A szöszke kérdőn kapja tekintetét az ajtó felé. Fintor jelenik meg arcán, ahogy látja a gusztustalan emberi testek befelé vonulását. Rosszul érzi magát a látványuktól, de szereti a kihívásokat és tulajdonképpen ezeknél már mocskosabb teremtményekkel is volt dolga, így egy vállrántás, majd felemelkedik helyéről, hogy szembe nézhessen velük.
- Piszkos játék, legyen hát! - pillant a kacsintós fejecske után, majd a betörő zombikra rosszallóan felhúzza az orrát. Kígyóit előhívja, majd a késre markol. Mindhiába nem valóság, annak hat, ezért jobban esik neki, ha a zöld tekergői védelmezik alakját. Eközben ő a legelsőnek mellkasába döf. Nem történik semmi vele, ezért hátrálni kezd a kihúzott, 'immár nyálkás fegyverrel. A következő pillanatban ismét neki lendül, hogy a torkát elvághassa, de mit sem ér.
- Dögölj már meg... - préseli ki fogain ezt a pár szót és a következő percben lecsapja a kapott késsel a legközelebbi fejét. A leguruló testrész után pillant, várva, hogy feltámadjon, de amikor nem történik meg a többit kezdi bámulni.
- Uhhh, egyesével kell levágnom mindegyiket?! Mi vagyok én, zsoldos?! - puffog haloványan, majd várja a választ, mielőtt neki lendülne.


Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Csüt. 01 Jún. 2017, 18:00

Úgy látszik, a játékmester - vagy hívják bárhogy itt - nem reagál már. A sisak viszont mintha egy kicsit mozogna. Egyik pillanatban egy hirtelen mozdulatnál meg is böki kicsit járomcsontnál a nőt. Nem fájdalmas csak zavaró. Azt jelzi, talán a játék nehezedésével meg kellene kicsit szorítani a szíjat. Hm, vagy legalább becsatolni. Merthogy az eddig elmaradt. Mondjuk nem is nagyon volt szükség rá, szóval érthető.
Szerencsére a zombik nem túl gyorsak, és ha lassan is, de azért fogynak. Egy pár pillanat előnyt hátrálva lehetséges szerezni, hogy igazítsunk a sisakon. Aztán egyébként tizenkét vagyis egy tucat elhullott zombi után egy kard jelenik meg, stílusosan egy kőben. Hozzáérve még egy nagyon enyhe tapintása is van, de ami még meglepőbb, hogy érezni a súlyát. Ez nehezítés, viszont könnyebb is kezelni, ha érzi a játékos rendesen a fegyvert.
Már csak tízen pár hulla van a teremben, úgy látszik, elfogynak nemsokára. Viszont a hátsó néhány valami kommandós lehetett, mert sisakban van és szép kis testpáncélban. Azokhoz a kés kevés lenne.
Közben megjelenik az ajtó mellett egy futurisztikus konzol, kicsit kéken villódzik, aztán egy XD smiley rajzolódik ki rajta, végül egy "ITT NYOMD MEG" gomb a közepén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Csüt. 15 Jún. 2017, 09:36


A sisak mozgására a szöszke megriad kissé. Szabad kezét rögtön odakapja, de mivel nem történik semmi, továbbra is a zombikkal foglalkozik. Újabb bökés, mire Chimera már kezdi úgy érezni, hogy maga a sisak üzenni kíván valamit. Tapogatózni kezd, de nem leli rögtön a szíjat. Eltelik legalább egy perc, mire rábukkan és igazít rajta. Megdermedve, türelemmel várja a következményeket, de mivel nem történik semmi, úgy gondolja ez volt a probléma.
A szőke aprítja a zombikat, ahogy a játékmester utasította. Amint túl van egy csapaton, megvillan a kard fénye előtte. Nem is kell több, hogy meginduljon afelé és azzal akarjon a továbbiakban küzdeni. Magához ragadja, bár a súlyán nem-enyhén meglepődik. Fogja, átpakolja egyik kezéből a másikba, majd vissza.
A nő elszórakozik a virtuális játékkal, egészen addig amíg meg nem pillantja az XD feliratot, és közvetlen azt, ami utána következik. Akkor több sem kell! Előre ront, cikázva, kecsesen, hogy rátapaszthassa a tenyerét a gombra, ahogy a játékmestere kérte tőle. Kaján vigyorgással várakozik, türelemmel, kardját suhintva néz szembe a kommandós zombikkal. Izgatott. Íriszei zölden ragyognak föl.
- Mi következik?! - susogja, majd hátrálni kezd, hogy megvárja a meglepit.Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Arcade Pént. 16 Jún. 2017, 10:16

Mivel egészen lassan történt, nem olyan szembeszökő, de az élmény szempontjából fontos lehet megjegyezni, hogy egészen valósághű minden ebben a virtuális valóságban. Nem csak a látvány és a hangok térhatása. Tényleg minden. Szagok, hőmérséklet, a testek fizikai ellenállása, stb. A fegyverek és zombik súlya miatt persze a fáradtság is elég valóságos, az a kis izzadás meg még inkább.
- Szép a szemed! - jegyzi meg a nő arca előtt egy pukkanással a semmiből megjelenő sisak, még mindig géphangon. Kirajzolódik aztán pixelekből egy szépen felöltözött test is, öltönyben, fehér kesztyűkkel. Mintha egy Daft Punk lemez borítójáról szökött volna.


(A jobb oldali.)

Összedörzsöli a kezét, és az egyik falhoz sétál. Járás közben diszkócsillám szikrázik a sarkáról, és néhány másodpercig még fénylik a földön a lábnyomain, mielőtt eltűnik.
- Most egy kis ügyességi játék jön. A kardra nem lesz szükség. Inkább cseréld le valami fas2a cipőre!
Megjelenik egy átlátszó konzol a levegőben "Inventory" felirattal és rajta egy "Open" gombbal. Gyors tutorial, miközben kinyílik a semmiből egy miniszekrény, ahová be lehet támasztani vagy akasztani a kardot is. Be is lehet zárni szépen.
Közben a földön egy cipős szekrény, csupa pipa meg puma jeles cipőkkel. Meg vagy egy XD márkájú is. Az úgy néz ki, mintha a nyolcvanas évek sci-fi filmjeiből szökött volna, világító csíkokkal meg ezüst szegélyekkel.
Megjelenik egy újabb konzol, ha megvolt a cipőcserével is vagy ha nem foglalkozik velük. Rajta a felirat "Difficulty" és öt darab szám. Mindegyik mellett magyarázat. Ez alapján az egyes nagyjából az ovisoknak való szint, az ötös pedig a nulla segítség - még kígyók sem, ez külön ki van emelve a leírásban -, és meg is halhatsz. Végére hozzátéve, hogy "De ezt a szintet úgyse merné senki kipróbálni, szóval csak a teljesség kedvéért készült hozzá leírás." Aztán még egy XD smiley.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Vas. 25 Jún. 2017, 18:00


A hangra megriad és kissé összezörren. Megjátszott szerénységgel pislog, sűrűn, majd lesüti szemeit és mosolyog magába. Fejét ingatja finoman, mint aki nem is hiszi el. Pedig de. Még mennyire. Kacéran felkuncog.
- Köszönöm! - halkan felel, közben kukucskál és várja az újabb ellenségeit. Ehelyett a sisak kirajzolódó alakját követi lépten-nyomon, kíváncsian. Ajkai elnyílnak, ahogy lábnyomai csillámait figyeli. Sután követi. Tekintete fel-alá oson az alakon.
- Hol találok olyat? - lelkes, derűs ábrázattal kutakodnak szemei a helységben. Amint egy útvonal mutatja neki, mit hogyan kell csinálnia, máris követi azt. Mindent elpakol, mindent lecserél, amit csak tud. Lelkesen rugózva fürkészi az alakot, amint elkészül. Természetesen az XD márka tetszik meg a nőnek, így arra cseréli cipellőjét.
Az újabb felirat alatt figyeli a lehetőségeit. Elgondolkozik, ajkaival finoman csücsörítve gondolkozik, majd az ötösre nyújtózik. Készen van, ha kell bele is hal ebbe a játékba. Élvezettel dobná el az életét egy ilyen őrült játszma kedvéért. Felkuncog és már lelkesen várja is a feladatot, ami talán élete végét jelenti.
- Légy enyém! - dalolja és csendesen ácsorogva pillant jobbra, balra.


Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Csüt. 29 Jún. 2017, 13:21

Hip-hopp eltűnik a padló, leszámítva egy kis kör alakú részt, ahol Chimera áll. És persze egy másikat, ahol a fura fazon. Ugyanez történik a falakkal. Körbe nagyon szépen látszik az egész város. Néhány rendőrségi és sajtó helikopter röpköd, de senki se veszi észre őket. Lent pedig a szokásos nagyvárosi kavargás.
- Most jöhet egy kis fogócska.
Csillámló forgószéllé változva szétoszlik a levegőben, majd megjelenik egy húsz-harminc méterrel arrébb lévő platformon. Sorban megjelennek még apró lebegő platformok, némelyiken újabb játékosok. Legtöbben lepedőből készített szellem ruhában. Elég bénácska jelmez, de legalább tudni, minek öltözött. Az hamar egyértelművé válik, hogy mindegyik játékos nő, többnyire fiatalok.
- Mielőtt félreértés lenne, ő a fogó - mutat a játékosok mögött egy sárga füstfelhőből alakuló golyóra, ami nagyon hamar észreveszi a társaságot.


Azonnal meg is mutatja, hogy egyszerre éhes és mérges, mindezt egy nagyra tátott szájjal eleresztett üvöltés kíséretében. Egy ugrás, és már ketté is harapja az egyik szellemruhás csajt. Mindenki menekülni próbál a platformokon. Van, akit hamar utolér, más nem elég ügyes, és lepottyan. Idáig nem hallatszik fel a csattanás, de nincs is nagyon ideje senkinek lefelé nézelődni.
Úgy tűnik, a sisakos alakot érdemes követni, aki teleportálgatva és hosszúakat ugorva távolodik. Ahova érkezik, mindig megjelenik egy újabb padlódarab, és körülötte is egész sűrűn jönnek létre a levegőben.
Közben valami kis gépzene hallatszik, és játékgépes pluttyogás kísér minden platformra érkezést, de ez sem nyomja el a halálsikolyokat és a csontok reccsenését, mikor a sárga golyó beér egy-egy játékost.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Vas. 09 Júl. 2017, 16:31


A szöszke kapkodja a fejét az eltűnő platformokra. Kuncogni kezd. Értetlenül forgolódik azon, ami úgy néz ki, egyelőre az övé. Ingatja a fejét, türelemmel várakozik. Szemöldökei felröppennek, amikor a játékmesternek titulált fickó azt mondja, hogy fogócskázni fognak. Szinte ujjong örömében! Tenyereit mellkasa előtt összecsapja, majd várakozva nézelődik. A feltűnő további játékosokra kérdőn reagál, de nincs túl sok ideje, mert megérkezik a sárga gombóc, hogy felzabálja őket.
- Húúú! - csodálkozik rá, egy darabig egy helyből nézve, ahogy kettéharapdálja a szellemeknek álcázott nőket. Felnevet! Egy része megvárná, hogy elérje őt a csúfos kudarc, mégis nyereségre szomjaik és hát, persze, hogy imád nyerni! Szökkenni kezd a darabkákon, pontosan a játékmester után. Nem használja a képességeit. Másokkal ellentétben, ő dalolászva, nevetgélve halad pontról pontra.
- Az örökkévalóságig fogunk kergetőzni vele? - suttogva kérdezi, érezvén, az adrenalin felszökik benne, mikor a gombóc már közelebb és még közelebb jut hozzá. Egy ponton megcsúszik, és jobb karjával kell megkapaszkodnia. A sárga fogó elég közel kerül hozzá! ~ - Valaki bajban van... - dalolja, majd felhúzza magát, de addigra már alig két méterre van tőle az ellen.Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Pént. 14 Júl. 2017, 15:16

Ez a két méter nagyjából annyit jelent Pacmannek, hogy összecsukja a száját. Nagy reccsenéssel harap egyet a levegőbe. Ketté szakad a platform, és fröccsen is valami, ami után Chimera érezheti arcán a süvítő levegő szelét zuhanás közben. Placcs!
- Elsőre bárki elvérzett volna ezen a nehézségi szinten. Elég bátor csaj vagy, mit ne mondjak!
Az előbb néhány pillanatra felébredő izzó fájdalom semmivé lesz, és egy rövid sötét másodperc után lassan újra látni kezd a nő. Egy teraszon ül, kényelmes napozóágyon, medence partján, toronyház tetején lévő penthouse erkélynek már nem csúfolható kültéri részén. Tőle jobbra egy fekete srác napszemüvegben, koktélt szürcsölgetve. Bár az előbb biztosan érezte, gy vérzik, most semmilyen látható külsérelmi nyomot nem tud felfedezni magán.
- Itt már műkszik minden trükköd, de gondolom nem azért küzdöttél ennyire a játékban, hogy kinyírj aztán - egy pillanatra oldalra fordul, letolja orra hegyéig a napszemüveget, és kacsint egyet - És ha tetszett a játék, később még nyugodtan megpróbálhatod azt a szintet is. Na mond csak, mit iszol? Esetleg ennél valamit? Elég frankó szakácsa van a hotelnek.
A nap még magasan jár, de már túlhaladt a delelőn, és fél úton lehet nyugatra. Szóval kellemesen süt, de a naptejet már nem kell túlzásba vinni. Vitalinak meg főleg nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Vas. 30 Júl. 2017, 19:03


Chimera bátran állja a sarat, szembeszegül a ránéző veszéllyel. Elfogadja a halált. Kész rá. Befogadó ezzel szemben. Szenvedélyes, élvezi az iszonyatokat. A fájdalom, ami belé mar, mégis sikoltásra kényszeríti. Amint azonban meghallja a hangot, felnyitja szemeit és látja, hogy épségben van. Megszeppen emiatt.
- Egyszer élünk, én pedig szeretek kockáztatni... - meglepetten pillant oldalára. A fiúra, aki szürcsölgeti koktélját, majd a helyre. Kiszélesedik mosolya. Rendkívül élvezte a játékot és újra és újra belehalna, hogy átélje a vele járó izgalmakat. Kuncogva csóválja a fejét, majd a fiúra tekint ismét.
- Jellemző rám, hogy szeleburdi vagyok, de az ilyen értékes játékmestereket, nem bántom... - lepillant maga elé, mintha szégyellősen bazsalyogna, majd lassan felkel az ágyról. Ujjai végéről lecsúszik zöld szörnyetege, hogy a fiú köré kígyózzon, végül arcperemét simítva. - Bárcsak több időt tölthetnék veled kicsi Mester, de most még dolgom van... - hajol közelebb, amíg a kígyó a fiú arcát felé fordítja, addig a szőke nő belecsókol annak ajkaiba. Épp csak egy pillanatra. Majd elhúzódik és finom mosollyal bólint. - Nagyon élveztem, köszönöm. Legközelebb nem kell ennyi ruha... - kacsint pajkosan, s már tova is illan zöld fényeiben. Át a dimenziókon. Túl a világokon. Bele a csillagtengerbe...Vitali & Chimera

Welcome to my mad mind

zene |  hmm  |Köszönöm a játékot!  meglepi ölelés 1
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
255
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera Szer. 02 Aug. 2017, 18:27

Vitali azért nem biztos, hogy pont egy zöld kígyóra gondolna, ha eszébe jut valami intim dolog. Minden esetre végignézi a műsort, és láthatóan örül, hogy új játékosa elégedett volt a műsorral.
Vigyorogva biccent egyet elköszönésképpen, és végignézi, ahogy eltűnik a csodacsaj valami másik világba. Eljátszik a gondolattal, hogy reprodukálja a technológiát, amivel megtette, közben félhangosan még mormog kicsit maga elé.
- Hát igen, legközelebb nem kell ennyi ruha... - ismétli el, és újra hátradől a nyugágyban.
Nagyokat kortyolva az italából jó messzire engedi a fantáziáját. Sajnálja, hogy ennyi volt ez a kaland. Kicsit talán fél tőle, hogy az ismeretség is eddig tartott, de tapasztalatból tudja, hogy az ilyen kijelentések bármilyen körülmények között elhamarkodottnak számítanak.

/ Köszönöm én is a játékot! Wink /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera

Vissza az elejére Go down

welcome to my mad mind ~ Vitali&Chimera

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-