Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack)


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Hétf. 24 Ápr. 2017, 17:00

Napsütéses szép reggel virrad fel a Columbia atomerőműre, Washington körzetében. Hatalmas energia termelőik itt az erőműben aminek Jack természetesen nem tud ellenállni. Elegánsan felöltözve öltönyben és aktatáskával érkezik a bejárathoz amelyet fegyveres őrség vigyáz. Vidáman fütyörészve érkezik a bejárathoz, ahol kíváncsiskodnak a jöveteléről. Elővesz egy igazolványt amelyen az Energetikai Hivatal ellenőre tisztsége látható. A fényképes igazolványon Gerald Mason neve szerepel és természetesen Jack arcképe. Átnyújtja személyi igazolványát melyen szintén Gerald Mason és a saját képe virít. Pár hete beférkőzött több hivatal rendszerébe és létrehozott magának egy új személyigazolványt, új névvel amely a hivatalos rendszerben van és ily módon ha lekérdezik teljesen hivatalos és legális visszaigazolást adnak róla mint létező személyről. Társadalombiztosítási száma, ujjlenyomata, bejegyzett lakcíme, minden szükséges adat stimmel. Az Energiaügyi hivatalba is beférkőzött és létrehozta saját magát a rendszerben mint felügyelőt, bankszámlával, adózással, önéletrajzzal, céges bejegyzésekkel, mindennel együtt. Tehát a hivatalt megkeresve meg tudják erősíteni, hogy valóban van a rendszerűkben egy ilyen nevű kolléga, minden adatával stimmelve. Mindez szép és jó de az őrségnek nem elég. Felhívják az erőmű titkárságát, hogy bejelentkeztek e mára ellenőrzésre. Pár napja becsempészett a titkárság email rendszerébe egy hivatalos megkeresést az Energiaügyi Hivataltól és a levelet olvasottá tette mintha elolvasták volna. A titkárság megerősíti, hogy valóban kaptak ilyen emailt de valahogy elkerülte a figyelmüket. Mivel minden rendben van ezért az őrségnek szólnak, hogy engedjék be az ellenőr urat akinek kíséretet is biztosítanak a feladata ellátásához. Fémdetektoros letapogatás után minden gond nélkül jut át a biztonságiakon. Ehhez persze szükséges volt egy kicsit érzéketlenné tenni a biztonsági rendszert, hogy ne jelezzen be nála. Belépve az erőmű területére két személy fogadja, egy középvezető és egy mérnök. Beszámolnak neki róla, hogy ma nyílt nap is van, így alapos vizsgálat és előzetes egyeztetés alapján kisebb csoportok is szétnézhetnek az erőmű néhány területén, persze kísérettel és idegenvezetővel. Jack és a két dolgozó elindulnak a főépület felé.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Szer. 26 Ápr. 2017, 13:23


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


Kezdi elunni a várakozást, hisz a mentésen kívül nem sok mindenhez ért. Egy ideje már azzal foglalkozik, hogy a Kapitányék után kutatókat elterelje. Emiatt kettős érzések lobognak mellkasában, hiszen Starkék befogadták őt, ki nem nevezett bosszúálló tag, az egyezményt még sem írta alá. És leközölte már nem egyszer - többször vitába kerülve emiatt Bruceal -, hogy a Kapitányékat támogatja teljes vállszélességével. Az utóbbi napok lelassultak, így ideje volt végre azzal foglalkozni, amit Ő jelent. Az emberekkel! Hiszen a civilek gondjaival senki sem foglalkozik és ez rettentően dühíti. A bosszúállóknak nevezett hős-csoport sem figyel rá, hogy mi történik az eldugottabb helyeken, kit késelnek meg éjnek-évadján, kit rabolnak ki, vagy ki az, aki csak sietősen menekül a sötét utcákon. Jó, hogy Carolnak van erre ideje. A tegnapi nap folyamán egy fiatal fiút mentetett meg, előtte pedig egy sokkal idősebbet. Most Washingtonba utazik, méghozzá Rhodey társaságában. A férfival nem különösebb a kapcsolatuk, mégis úgy döntött elkíséri a a Columbia atomerőmű nyílt napjára, hiszen a férfi gyermeteg rajongással éledt fel poraiból, mikor meghallotta, hogy mára szervezik. Danvers pedig legalább megismerkedhet vele és ahogy Tony kérte tőle, alaposan megnézheti magának a férfi fenekét! - Ugyanis, azon túl, hogy turistaként érkeznek - már, ha lehet egy ilyen helyen James Rhodes turista - azon túl, bizony meg kell bizonyosodniuk róla, hogy minden rendben van e. Még sem egy plázáról beszélünk!
A főépület főbejárata előtt ácsorognak. Egy öltönybe bújt pasas kedvesen tájékoztatja őket a napi programról. Rhodeyt persze vállon veregeti, Carollal kevésbé foglalkozik bárki is. Ami a nőnek jó! Biztonsági őrnek nézik a férfi mellett, még csak be sem mutatkoznak neki. Időnként mosolyog, időnként szándékosan megfeszíti izmait, amikor James határozottan kijavítja az őket fogadókat és kijelenti, hogy Danvers a barátja, nem pedig a testőre. Merthogy neki arra nincs ám szüksége!!
- Menjünk beljebb... - ingatja a fejét a nő, majd a férfi hátára simítva tenyerét, beljebb terelgeti őt, ezáltal a teljes kis csoportot. Szeme sarkából ekkor pillantja meg Jacket, de ahogy senkivel, úgy vele sem törődök különösebben. És itt hibázik!

remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Kedd 02 Május 2017, 11:30

Amint bandukol a két tudatlan alkalmazottal terve részleteit lassan improvizálnia kell, merthogy a bejutást utáni részleteket úgy gondolta majd rögtönzött "műsor" keretében megoldja. Tekintetét körbejáratja, hogy mi a helyzet a környezetében. Carol, a férfi kísérője és egy kisebb csoport követi Jack-et és társait. Szerencsére éppen lefordulnak tőlük a csoport tagjai így nyugodtan alakíthat. Mikor körbe tekint akkor úgy véli senki sem nézi és kezét hátra téve egy apró áramszerű csapás szikrázik ki a kezéből a mellette lévő középvezető hátába. Az áramtámadás a másodperc fele alatt lezajlik s a látogató csoportból talán senki nem elég figyelmes - Carol-t kivéve - , hogy észrevegyék a sunyiságot. Mivel Jack a két tudós háta mögött cselekedett úgy tűnhet, hogy vétlen a dologban. Az árammal megcsapott férfi egy pillanatra megmerevedik majd összeesik. Nem, nem halt meg, Jack nem olyan. mindösszesen annyi károsodás érte mint bárki mást akit egy sokkolóval lesokkolnak. Valószínű, hogy negyed vagy fél órán belül újra eszméleténél lesz minden maradandó károsodás nélkül. Amikor kidől mellőle a tudós Jack eljátssza a meglepődöttet.- Te jó ég mi baja lehet? Gyorsan lehajol az ájulthoz és mint ilyenkor szokás vizsgálódást színlel, mintha az életjelei után kutatja az ájultnak.- Valaki hívjon egy mentőt! Ez a férfi rosszul lett! Kiáltja a környezetébe, majd a közeli csoport felé mutogat akikkel Carol-ék is vannak.
- Van maguk között orvos vagy ápoló? Teljesen hitelesen játssza a rémült és meglepődött férfit, mint akit teljesen váratlanul ért a "rosszullét". Természetesen a környezetében minden mobiltelefont blokkol, így ha valaki a telefonjához nyúlna azt kell tapasztalja, hogy egyáltalán nincs térerő. Ő maga is kiveszi a mobilját és hívást kezdeményez. Na ná, hogy nem tud.
- Nem működik a telefonom, valaki hívja a mentőket! kétségbeesett tekintettel néz a csoport tagjaira akik már lassanként körül is állják a a tett helyszínét.
- Beszaladok segítséget kérni. Jegyzi meg teljesen ártatlan kijelentésként. A nagy "segítőkészségében" az a terve, hogy leszakad a csoporttól, bemegy a főépületbe és a kavarodást kihasználva bejut a reaktorokhoz. El is indul szaladva a főépület felé, nagy pánikot csapva és mindenki figyelmét a "rosszul" lett tudósra irányítva.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Vas. 07 Május 2017, 00:33


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


Közvetlen, ahogy Carol elindítja az érdemi részét látogatásuknak, felbukkan Jack és az őt kísérők. A szőke nő nem foglalkozik a pillanatnyi plusz főkkel, hiszen lefoglalja, hogy Rhodey igényeit kielégítse - úgy értendő, hogy csendes kísérőként nevessen minden ócska viccén -. A bizonyos 'Tankos sztori', ami a nő egyik fülén már szinte tapinthatóan kifolyik, mégis erőltetett kacagást csikar ki belőle, amikor James könyökbe találkozik övével, enyhén utalva rá nevetnie kellene. És persze, hogy dominóként sodorja magával a csoport többi férfi tagját is, akik valószínűleg szintén nem találják viccesnek a történetet, mégis felnevetnek. Jack és társai leválnak, mikor Danversék lefordulnak. És nem mintha Carol minden sarkon a veszélyt lesné, mégis szeme sarkából egy utolsó pillantást vet a férfira. Megkockáztatja, hogy Rhodeynak megsúgja, rossz előérzete van - de végül elcsendesítik minden alkalommal. Lefojtja végezetül ösztönből jövő védekező mechanizmusát és megpróbál lazulni. Ahogy a mellette járó követelné tőle, ha tudná miken jár a szöszke feje. Éppen hagyná magát az árral úszni és rásimítaná tenyerét Rhodey karjára, amikor háta mögül meghallja a kiabálást. Rögvest ugrik, sebesebben fordul a többieknél. (Mivel az a gondolata támad, hogy Rhodeyt akarja bántani bárki, elé lép védelmezően. Csak ezután látja, hogy más sérült meg...)
- Mi történt? - rohanvást elébe megy és a fekvő férfi mellé térdel, ahogy még legalább hárman rajta kívül. Carol kutatja a férfin az okát, miért, s hogyan érte az áramütés - hiszen nem nehéz kitalálnia rázkódó végtagjai árulkodóak -. Amint Jack a telefont említi, máris tekintetével Rhodeyt keresi, aki értve ebből a pillantásból már nyúl is zsebébe. A férfi azonban meglepetten fordulva körbe éles harsogással beszél, (veszekszik) hogy miért nincs ezen a területen térerő. Carol ellenben a földön fekvőre fókuszál, kizárja a háta mögött, feje fölött társalgókat. Nedvesít ajkain, közelebb húzódik a sérülthöz. Szeretné segíteni, de ilyen téren nincs szuper-képessége.
Hevesen bólogat a távolodó Jack irányába, mikor az segítségért elsiet. Carol körül üvölteni kezdenek a segítőkész emberek, a nő úgy érzi felforr agyvize, szíve szerint minden férfit lecsapna - képes volna rá -, de ehelyett az eszméletét-vesztett fickón keres árulkodó jeleket.
- Mi történt veled? - suttogja, aggodalmas pillantása nem szűnik. Várakozik türelemmel, majd felpattan és Jack után siet. Hátha nem hisznek neki, vagy hátha tovább kell haladniuk, hogy keressenek egy orvost. Elvégre lennie kell valahol ...
- Lennie kell itt egy kicseszett orvosnak... - hiába, a szöszke nem arról híres, hogy nyugton tudjon maradni, ha valakinek az életéről van szó.

remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Hétf. 08 Május 2017, 13:13

A terv első része sikeresnek látszik. A pánikhangulat kellőképpen fokozott és az ájult személy minden figyelmet magára von, akaratlanul is. Carol és a közeli csoport is odasereglik segíteni. Magában somolyog amint a mobilokat próbálják használni körülötte, eredménytelenül. Már kellőképp elszakad a figyelem középpontjától amikor egy "segítőkész" nő ered a nyomába. Ez most kicsit kolonc a nyakában mert nem tud csak úgy felszívódni. Maximum lesokkolom őt is. Gonoszkodik a gondolattal, mivel fogalma sincs róla, hogy Carol ki is valójában.
- Talán pacemakere van és azért rázkódik. Már láttam ilyet, az egyik kollégámnak is elromlott és a mentőnek kellett elvinnie. Jó nagy kamu, de szerencsére hitelesen tudom előadni. Kétségtelen, hogy jól színészkedik, hála szuper intelligenciájának, de Oscar díjra azért nem fog pályázni.
- Elnézést még be sem mutatkoztam. Gerald Mason vagyok az energiaügyi hivataltól. Bemutatkozik miközben a főépület felé sietnek, ezzel is tisztes, rendes ember látszatát keltve és lehetőleg elnyerve Carol szimpátiáját. A főépülethez érve egy kártyával nyitható golyóálló, robbanásbiztos üvegajtó állja útjukat. Jack odatartja a kártyáját amit belépéskor kapott, mintha azzal nyitná ki, pedig nem. Másodpercek alatt feltöri az ajtó biztonsági rendszerét és eljátssza mintha a kártyája nyitotta volna ki. Belépve a főépületbe biztonsági kordon van kialakítva ahol a dolgozókat újabb átvilágítás után engedik a kényesebb területekre, többek között a reaktorokhoz is ezen keresztül kell jutni. Két biztonsági őr egyből oda is lép hozzájuk.
- Maguk hogy kerülnek ide? Mordul rájuk az egyik biztonsági. Miután bezárul mögöttük az ajtó pirosra vált az ajtó biztonsági zárja, jelezve, hogy valaki lezárta. Innen se ki, se be.
- Uraim vészhelyzet van! Tömegesen lettek rosszul! Kaján vigyorral néz az értetlenkedő biztonságiakra. Jack képességét használva az előző áramütésszerű hatás érdekében, apró, villámszerű elektromos energia csap ki a kezeiből és valamennyi személyt elkap akik eben a biztonsági zónában tartózkodnak. Vigyorogva megigazítja a nyakkendőjét.
- Hoppá, elfelejtettem mondani, hogy maguk lesznek rosszul. Kárörvendően kacag fel amint a biztonságiak sorra összerogynak, ájultan. Carol is kapott természetesen az áramból csak szuperzsenink azzal nem számol, hogy ennyivel nem fogja tudni kiütni a nőt. Senkinek sem okozott maradandó károsodást, egyszerű sokkoló hatással csapta le az őrséget. Carol-ra nem is fordít figyelmet mert úgy hiszi Ő is elájulhatott ezért a biztonsági pult mögé sétál és tenyerét ráteszi az ottani számítógépre. Szemeit behunyva már be is hatolt a virtuális világba és a biztonsági rendszer felett át is veszi az uralmat. Épp hermetikusan lezárni készül a főépületet és le is tiltja a belépést az összes belépőkártyára, illetve valamennyi biztonsági kód felülírását kezdi meg. Alig egy percre lesz szüksége minderre.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Kedd 09 Május 2017, 13:30


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


Ráeszmélt, hogy nincs értelme az erejét bosszúra tékozolni, helyette olyan embereken kell segítenie, akikre a Bosszúállók szemei már nem elég figyelmesek. Nem mintha bármelyikőjüket nem kedvelné, de tény, hogy az utcán történő balesetek, a rablások, gyilkosságok nem vonják magukra a figyelmüket, csak ha a világ egészét kell védelmezniük. Carol más. Ő akkor bukkan fel többnyire, ha apróbbnak tűnő problémákba ütközik, mint most is. Segíteni akarva pattan fel, hogy Jack után sietve, vele együtt - vagy külön, megkereshesse az épület orvosát. Nem szól a férfihoz, mögötte halad, sietősen. Danvers persze válla fölött még Rhodeyra pillant, hogy jelezze neki távozását, csak úgy még egy krízis közben sem hagyná magára partnerét.
- A fenébe... - csóválja a fejét a nő, szinte dühödten. Ha valóban a fickó eszköze romlott el, felkeresi annak orvosát, és a fején fogja ripityára törni azt! - Persze, miután megmentették. Mert elrontaná a napját, ha még előtte, Ő maga lenne akadálya a fickó jóllétének.
- Nagyon örvendek, Mr. Jenkins! - a nő egy feszült mosollyal pillant a férfira, és már mutatkozna is be, amikor elérik az első szárnyat. A kártya előkerül, Danvers elcsendesedik. Ráér a végén elárulni a nevét, most egyébként is talán- egy élet foroghat kockán. Szemlátomást nyugodt, mert valószínűnek tartja, hogy Jack a helyzet magaslatán van, de amint átlépik a küszöbét az újabb területnek, a nő kérdőn pillant a mellette állóra, mert látszólag a biztonságiak nem ismerik fel. Hogy is van ez?! A szöszke szeme sarkából fürkészi Jack reakcióját, majd épp szóra nyitná ajkait, mikor ő felel az uraknak, helyette is. Összeszaladnak szemöldökei, némán már káromkodna is, hogy ennyire vak libaként viselkedett, de nincs idő rá! A férfi hirtelen apró tűszúrásoknak álcázott sokkolást alkalmaz a zóna területén mindenkin.
- Ahgg... - Danvers rögtön a földre zuhan, inkább a döbbenettől, mint a fájdalomtól. Persze, legyen akármilyen szuper idegen dns-el felfegyverkezett, nem esik jól egyetlen szövetének sem, hogy áramosítják e percekben. Fogait összezárva, lehunyt szemekkel fordul egyik oldaláról a másikra, majd ökölbe szorított tenyereivel, felegyenesedik a padlóról, - épp csak annyira, hogy megfigyelje, merre megy tovább a férfi.
Lassan, botorkálva emelkedik meg váza, hogy utána indulhasson. Fel-fel szisszentgetve lépdel előre, majd elrugaszkodva a padlótól, felreppen, hogy fentről követhesse a férfi tevékenységét. Rosszalló pillantást vet irányába, amikor látja, hogy a fickó babrál valamit, felizzanak öklei, és aranysárga ragyogó pontokként vibrálnak kezein.
- Jack Jenkins! Fel kell kérnem a távozásra! - a nő bár elég hirtelen haragú, lobbanékony, valóságos tűzről pattan leányka - nem támadja meg a férfit. Előbb szóban figyelmeztetve, fentről, a háta mögül nézi meg magának, miképpen reagál a férfi. És persze nem eltitkoltan közrejátszik reakciójában, hogy túl sok ember hallhatna meg, ha energia nyalábjaival belemarna a feszültségbe?! Gondolj bele, mekkora csillagütközést idézhetnénk elő!

remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am


A hozzászólást Carol Danvers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 09 Május 2017, 16:08-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Kedd 09 Május 2017, 14:27

Minden jól alakul, azonban a közönség nem sokáig örvendhetett Mr. Sokkolónak mert hamar padlóra lettek küldve. Épp azon dolgozik, hogy letiltsa a kommunikációt, mind a mobil mind a vezetékes rendszereken az egész atomerőmű területén. Az erőmű belső rendszerében szabadjára engedi Alfred-et az általa megalkotott, hűséges, intelligens szoftverét. Alfred a betört rendszer felett hamar átveszi az irányítást és immár távlatban kommunikál gazdájával, teljesítve a parancsait. Igaz maga is elvégezhetné érintés nélkül is a rendszer vezérlését ám szórakoztatóbb, ha kiadja ezt a feladatot saját "teremtményének". Amint befejezte Jack a rendszer átvevés fázisát, feltekint behunyt szemű ténykedése után.
- Szent makréla! Majdnem infarktust kap amint a lebegő hősnőt meglátja a közelében szállingózni. Atya gatya..., hogy miért nem vagyok telepata?!
Pont egy szuperhőst fogtam ki? Na ne már? mennyi esélyem volt rá?
Oda is kap egyik kezével a szívéhez, bár a valóságban már képtelen lenne infarktust kapni.
- Kisasszony legközelebb szóljon, ha lehet, mert a sírba visz az ijesztgetéssel. Próbálja oldani a feszültséget és közben szemével észrevétlenül fotót készít a nő arcáról s a neten, illetve kormányzati rendszerekben nyomoz, hogy ki is lehet az ismeretlen védelmező.
- Hohó, nyugodjon meg szép hölgyem! Nem kell így mellre szívni. Még ebben a szorult helyzetben is bókol a nőnek, s ezt komolyan is gondolja, Carol igen szép teremtés, bár Ő valószínű nem fog elpirulni ebben a helyzetben, hacsak nem a méregtől. Nagyot nyel amint Carol öklei sárgásan felderengenek. Még kezeit is felrakja jelezve, hogy nem áll szándékában harcolni.
- Ne aggódjon, senkit sem bántottam, legalább is maradandóan nem. Egyszerű sokkolást kaptak. Egy óra múlva már kutya bajuk sem lesz. Mellesleg elnézését kérem az esetleges kellemetlenségekért. Ártatlan boci szemekkel néz a hősnőre, mintha számítana bocsánatkérése egy fikarcnyit is. Alfred, ha bárki értesítené valahogy a hatóságokat akkor azonnal tiltsd le a hívót és hívd fel a rendőrséget, hogy valaki szórakozott és minden rendben van. Ahogy óhajtja uram. Válaszolja engedelmesen Alfred, elektronikus kommunikáción, amiből Carol mit sem sejthet.
- Nem vagyok terrorista. Senkit sem akarok megölni. Egyszerűen csak energiára van szükségem, hogy élhessek. Olyan, mint magának az étel, amit megvesz a boltban, csak én nem tudom megvenni. Egy kicsit megcsapolom az erőművet, semmi több. Maximum egy órácskára nem lesz áram. Ha ezt megengedi becsszóra elmegyek és nem okozok további nehézséget. Azért valamennyire őszinte a lebegő nőhöz, ezt érezheti Jack szavaiból. Végül is röviden az igazat vázolta fel Carol-nak. Nem sok esélyt lát rá, hogy ebből a helyzetből megértéssel és együttérzéssel kerüljön ki, de azért egy próbát megér a részéről. Kár, hogy nem nézek TV-t, jobban képben lennék az aktuális hős állománnyal. Úgy látom kénytelen leszek az ENSZ adatbázisát használni, meg persze a SHIELD-ét is meg fogom kaparintani, biztos ami biztos. Közben Alfred-et utasítja, hogy minden nyomot töröljön ki, ami arra utal, hogy ő valaha is itt járt. Kamerafelvételek, belépési azonosítók stb.…Természetesen a biztonsági mentésekből is kigyomlálásra kell kerülni ezeknek az adatoknak. Az emberek elméjét azonban nem tudja törölni, felismerhetik, maximum fantomképet rajzolnak róla és kiteszik a képét a környéken, hogy "WANTED, élve vagy halva".
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Kedd 09 Május 2017, 16:32


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


Sok minden elmondható a nőről, de az nem, hogy kérdés nélkül mészárost játsszon. Bár annak fényében, hány embert kényszerített eszméletvesztésre, megérdemelne egy öklöst. (Legyen balos, azzal gyengébben ütne Carol!) Mindenesetre tökéletesen ívelt szemöldökeinek vonala felfut, amikor megpillantja, hogyan reagál jelenlétére a férfi. Szája sarka rándul. Megfeszülten igyekszik lefojtani mosolyát. Időnként, ha elfogadod, hogy szupermuki vagy, a végén nem érnek meglepetések, csakhogy emiatt gyakran elfelejtheted, hogy nem mindenki van felkészülve rá, hogy röpködnek a feje fölött, mindenféle segédeszközök nélkül!
- Ilyen névvel még nem illettek! És ha engem kérdez, nem passzol rám a szent... - a nő az efféle helyzetre vonatkozó tapasztalatlanságából kiindulván, kissé meglepetten reagál a szavakra, amikkel illetik. De nem ereszkedik lejjebb. Habár nem erről híres, vagy épp hírhedt, de korán sem hencegésből szokott levegőben maradni. Ellenben most, jóérzéssel tölti el, hogy egy pillanatra fölényeskedhet!
- Ó, ígérem, ezüsttálcán kínálom fel az előzetes bejelentkezésemet, de akkor legyen olyan kedves és maga is kiabáljon, hogy sokkolni fog! - ingázik fejével, gunyorossá téve a pillanatot. Általában nem jár ennyi beszéddel, ha Carol Danvers ütközik valakivel, de meggondolatlanul hiba lenne cselekedni. Ráadásul a férfi, bármennyire huncutul gonosztevőt alakít, nem győzte meg a szöszke szívét afelől, hogy véget kell érnie a dalnak!
Szemöldökei felfutnak a bók hallatán, kis híján értetlenül pislog a férfira, de amint annak kezei mozdulnak, úgy ő is maga elé emeli sajátjait, védekezően. Nem ismeri a férfit, joggal feltételezheti, hogy támadni készül. Ellenben e percben, úgy fest, még senki nem kész sebezni a másikon...
- Higgye el Mr. Jenkins, ha én mellre szívtam volna, amit művelt, már valószínűleg nem társalognánk. - jegyzi meg, kedvesebb hangszínen, hiába szúrós pillantása. Danvers továbbra is lebegve hallgatja a férfit, enyhít öklei forróságán, haloványodnak aranybarna lángjai. Tekintete fürkészővé válik, figyelmes próbál lenni a férfival szemben.
- Hogy?! Nem értem... Mi oka lenne erre? - összeszaladó szemöldökei alatt gesztenyebarna íriszeiben felragyog a kíváncsiság. Carol lentebb ereszkedik, fényei kialszanak. Mondvacsinált ok, avagy sem, a nő - ha valóban ártalmatlan támadásról van szó - nem fogja darabjaira tépni a férfit, persze nyilván, nem is menne az olyan könnyen neki, de tudván, hogy Bruce Bannert, hogy elítélte - Danvers azóta kétszer jobban átgondolja, kire emeljen kezet és kire ne!
- Oké, oké. Tegyük fel, hogy elhiszem, amit mondott és nem nézem terroristának, csak egy elektrobogyókat evő karácsonyfaégőnek, ami simán végezhetett volna itt mindenkivel... - enyhén pironkodva elgrimaszolja a véleményét, közben talpai landolnak a talajzaton, két lábbal áll meg a férfi előtt - Eltekintek tőle, hogy megvillogtassuk, milyen fényekben vagyunk képesek ropogtatni a feszültséget, ha Ön is eltekint tőle, hogy egy percre sem szabadul meg tőlem... - vállat ejt a szöszke, bátran, határozottan. Ó, igen! Carol nem arról híres, hogy berezelne bárkitől is. A nő, aki kétszer is neki meg a Hulknak!? A hasát fogva kacagna, ha meghallaná, hogy bárki azt gondolja, megijed. És ez az érzés nem önteltségéből fakad. Sokkal elemibb, sokkal megfoghatóbb! Danvers felesküdött az emberek védelmére. Senki miatt nem fordítana hátat egy ilyen szituációban valakinek, aki könnyedszerrel a képébe hazudhat. Hazudik. Honnan is tudhatná? - Szóval... hogy működik ez?! Rágni kezdi a kábelt? Vagy a konnektorból fog inni? - integet jobbjával pár tekergőző áramcsatornára, majd karjait összefűzi mellkasa előtt, és türelemmel áll. Na, ha Rhodey ezt látná, ő sem kételkedne benne, hogy Danvers testőr,... csak ezúttal már nem az övé!

remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Szer. 10 Május 2017, 11:30

Szerencsétlenségében legalább annyi szerencséje van, hogy azonnal nem csapta agyon Carol még a lesokkolása ellenére sem. Nem sok de azért néhány pozitív jelzést sikert kicsikarni a hősnőből. Legalább egy apró görbülni látszó mosoly azért biztató előjel. A repülő nő látványa tényleg váratlanul érte energiarabló "gonoszunkat". nem akart volna ő semmi rosszat, csak egy kis nukleáris energiát, ennyi bűne van mindösszesen. Hát tehet róla, hogy folyton éhezik az energiára? Persze, hogy nem, ez jár neki. Carol első mondatain elvigyorodik.
- Áh, ugyan, nem makrélának tituláltam, de úgy meglepett, hogy hirtelen azt se tudtam mit reagáljak. Tarkóján simít végig amint szabadkozik meglepődött kijelentésén. Minden hős szereti, ha elismerik. Hátha lesz olyan kedves, aranyos, bájos és megszán egy kis energiával, vagy legalább is hagyja, hogy megcsapoljam. Torkát köszörüli zavarában, mert ugye azt nem tudja kimagyarázni, hogy miért sokkolt bejelentés nélkül. Színpadi előadásra készült erre most főhet a feje a szupernő miatt. Az idő ketyeg, ami ellenem dolgozik. Valahogy fel kell pörgetnem az eseményeket különben nem lesz időm megcsapolni a reaktorokat. Némi puhulást vagy lágyulást érez Carol viselkedésében, ez azért mégis csak eredmény.
- Nem kétlem, hogy agyoncsaphatna ha akarna, de Önt ettől nemesebbnek látom,
mint, hogy egy magamfajta piti törvényen kívülit falhoz vágjon. Maga az emberiség javát szolgálja, legalább is úgy érzem a jószándékú hatalommal rendelkezők táborába tartozik, ez igazán nemes dolog.
igyekszik magát lekicsinyelni a másik előtt és nemesíteni, hízelegni Carolnak. A következő pillanatba egyszer csak bevillan neki a nő képére egy találat: "Carol Danvers". Személyigazolvány száma, esetlegesen jogosítványa, társadalombiztosítása, lakóhelye és a kormánynál lévő egyéb személyes adatot halászta ki a hivatali rendszerekből. Képességéről nem sokat tudott meg ám néhány újságcikkben összefüggésbe hozzák a Ms. Marvel nevű szuperhőssel ám erről hivatalos, titkos aktában még nem nyert bizonyítást. Az több időbe kerülne. Alfred várj a kamerafelvételek törlésével. Vágd ki azokat a jeleneteket amiken a hölgy, bizonyos Carol Danvers szerepel. Rá fókuszálj, azokon a felvételeken amikor belép az erőmű területére, amikor belép a főépületbe és azt a részt is amikor már repül és vérben forgó szemmel felvillan az ökle támadólag. Ja és persze engem is tegyél bele amint "rémült" pofával feltartott kézzel "halálra rémültem". Vágd úgy össze a felvételeket mintha a szuperhősnőnk lenne a behatoló, én pedig áldozat. Tüntesd fel őt a gonosznak, akár terroristának. Egyelőre ezt készítsd el aduásznak. Ha eldurvul az ügy akkor a sajtónak elküldjük ezt a kis montázst, utána pedig Őt fogják vadászni nem engem, hehe. Előbb utóbb kimagyarázhatja a dolgot, de addigra jó kis cécónak nézhet elébe. Máris intézkedem Mr. Jenkins. Ez nagyon aljas húzás, jól tudja. Jobbik énje ezt nem tenné meg de a baleset következtében fellépő energiasóvárgása aljasabb húzásokra készteti. mint az éhező aki szinte bármire képes az étel megszerzéséért, amolyan bitang erős túlélési ösztön. Beszélgetésük közben a nő lentebb ereszkedik és a támadó "led-ek" is halványulni látszanak.
- Kedves Carol. Ugye nem gond, hogy a keresztnevén szólítom? Barátságos hangnemben igyekszik folytatni a kibontakozó beszélgetést. Váratlanul érheti Carol-t, hogy hirtelen tudja a nevét Jack. A kapott "gúnyneveken" felnevet.
- Azért remélem egy kicsit többet néz ki belőlem mint egyszerű karácsonyfaizzó. Húzza vigyorra a száját. Meglepődve tapasztalja, hogy Carol leszáll elé. Egy kis félsz azért van benne, de ezt nem mutatja ki.
- Részemről áll az alku. Kövessen nyugodtan, de ha kérhetem akkor kicsit húzzunk bele mert ketyeg az idő. Várva, hogy a nő követi elindul a biztonsági kordonon túlra egyenesen a reaktorok felé. Nem támadó, nem hirtelenkedő, egyszerű sétába kezd, hogy gardedámja nyugodtan követhesse.  Kábelrágáson és konnektorból iváson hangosan felnevet.
- Ez nagy volt, igazán jó humora van. (mosolyog Carol-ra) Bárcsak ilyen egyszerű lenne. Kábelt nem rágcsálok, azt maximum a pockok vagy patkányok teszik. A konnektor csapolás pedig pont olyan tápláló nekem mint magának pár kenyérmorzsa. (humorosan válaszol a pillanatnyi hangulatnak megfelelően) A lényeg az, hogy nagy mennyiségű energiára van szükségem. Balesetet szenvedtem és azóta ez van. Ha nem táplálkozok akkor meghalok. Röviden tömören ennyi. A tervem az,
hogy némi áramot veszek el a reaktorokból. nem terhelem túl őket, egyszerűen csak az fog történni mintha valaki elterelné a kimenő áramot. Szépen bekajálok egy jó adagot, addig nem megy ki áram az erőműből. ha jól laktam akkor minden megy tovább én meg leléptem. Ez így megfelel?
Kíváncsian tekint hátra Carolra, hogy mit szól mindehhez. Teljesen lazán, közvetlenül kommunikál, ja és igazat mond, igaz magáról keveset árul el, és arról is, hogy pontosan mire is lenne képes ha olyan lenne.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Csüt. 11 Május 2017, 19:55


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


A szőke nő nem a türelméről híres, ezért jócskán vissza kell fognia magát, hogy ne rontsa tovább mindenki napját azzal, hogy csóváival lövöldözni kezd, akár egy nyolcvanas években kedvelt diszkógömb. A férfi első reakciója mosolyt csal arcára, nem hazudja le. Ennek ellenére természetesen aggódik a megsebzett ártatlanokért. Viszont azzal is tisztában van, hogyha nekirontana a fickónak, csak még nagyobb zűrt gerjesztene kettejük háborúja és akkor aztán már nem tudná megmenteni azokat, akik eszméletlenül fekszenek. Hát, igen, eljött a pillanat, hogy Carol 'Mindigidegroncs' Danvers, most nyugodt és türelmes hősként kerül be a történelembe.
- Nem vettem magamra, ne aggódjon emiatt. - int lezserül, közben megrázza fejét. Szőke tincsei szerte széjjel követik fejének mozdulatát. Szemei ragyognak, az elfojtott támadástól, ami tombolva feszíti apró darabokra sejtjeit, mégis egy helyben lebeg tovább. A többek érdeke a fontos, meg Rhodey idegrendszerének nyugalma. Biztosan megvetné Danverst egy életre, ha nem bírna a vérével, ezért is piheg csendesen tovább. Épp csak alig mozog függőleges vonalon, figyelve a fickóra, válaszokra várva.
- Összekever valaki mással, a nemestől távol vagyok. Jócskán. Kérem, ne gondolja, hogy azért nem kezdem csapkodni, mert olyan jó ember vagyok, hogy megsajnálom... Azért nem akarok balhét, mert nem biztonságos helyen vagyunk, olyanokkal, akiken még hat az álomporja. Ha köztünk rosszra fordulna a dolog, nem tudom mindegyikőjüket megmenteni... Úgyhogy ördögi körbe csöppentünk, Mr. Jenkins. - állát szegve réved a férfira, nem kerüli el figyelmét, hogy valami sunyiság történik a háttérben, de tudván, hogy talán van esély menteni mindenkit - beleértve a fickót is - nem ugrik neki, hogy válaszokat követeljen. Csendesen begubózva fülel, kutatja a jelenetben lezajló háttércselekmény történéseit. Danvers végül leereszkedik, izzó öklei körül elhalnak a fények. A nyugalom, mint olyan nem kerül a közelébe, de teljes vállszélességgel állja, hogy ha a férfi rosszat mozdul, rögvest reagálhasson rá.
Szemöldökei összefutnak, mikor a férfi nevét kiejti száján, ugyanis ő maga nem mutatkozott be. Ajkai elnyílnak, szemeivel máris csatlósok után kutat, végül a férfin állapodik meg tekintete, kérdőn. Jobb szemöldökének íve felfut.
- Jobb, mint a makréla. - ingázik fejével, majd magára erőltet egy mosolyt. A kihúzva magát figyeli, ahogy a férfi nevet előbbi megjegyzésén. Ajkain nedvesít, felsóhajt, majd karjait keresztbe fűzi.
- Ha nem így lenne, nem állnék itt. Mr Jenkins, van rá némi esély, hogy megoldjuk ezt erőszak mentesen, vagy csak az időt húzza?! - fejét finoman megbillenti, áthelyezi súlyát egyik lábáról a másikra, miközben szemeit nem veszi le a férfiról.
- Ahogy kívánja... - meglepetten pislog, de gyorsít léptein. Mindvégig Jack mellett - kissé talán mögött - halad. Tekintetével hol Jenkins hátát, hol a környezetüket pásztázza. Figyel rá, hogy ne essen baja senkinek sem. Amint a férfi válaszadásba kezd, megcsóválva a fejét felsóhajt. A mosolyt nem viszonozza, benne van a tartás. Ódzkodik tőle, hogy balul sülhetnek el a dolgaik. De türelemmel, csenddel hallgatja végig a férfit, majd lepillant maga elé. Baleset. Ez van. Ismerős szavak a nő számára...
- Tökéletesen megfelel. - emeli állát, majd a hátrapillantó Jack szemeibe néz. A nő arcán nincs ítélet, sem kegyetlenség. Sokkal inkább megértés, pedig jól tudja helytelen így éreznie, Bruceal már átesett ezen. Rosszalló görcsbe ugrik gyomra, arcizmait megfeszíti. Dühöt érez. Emberek ilyen helyzetre kényszerülnek, az államok persze őket fogságba ejtenék. Danvers együtt érez Jackkel, akkor is, ha egyetlen mozdulata sem erről árulkodik.
- De attól, hogy ezt mondja, még lehet kamus. Úgyhogy inkább maradok és felügyelem. - ingázik a férfi mellett, majd türelmetlenül pillant a fickóra - Mi történt magával? Hogy lett Mr. AgyonSokkoló'? - ekkor már szája sarkába mosoly bújik, de még mindig távolságtartó és felkészült. Valószínűleg Rhodey infarktust kapna, ha meglátná, hogy a fickóval sétálgat, de nem engedheti útnak. A nő egyetlen porcikája sem nyugodt, már csak azért sem, mert ha meglátta valaki repülni, az ENSZ a nyakába varrhatja, hogy nem írt alá szerződést és akkor nincs az a Banner technika, ami megmenthetné a börtöntől. Persze nem kell félteni, nem adná magát könnyen, ó, de még mennyire, hogy nem!


remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Szomb. 13 Május 2017, 19:56

Carol szokatlanul toleráns a betolakodó antihősünkkel. Ez meglepi Jack-et. Nem számított empátiára, s nem is nagyon kapott eddig. A nőt hevesnek érzi, ez látszik villódzó reakcióiból is, ám valamiért mégis engedi Jack-et kibontakozni. Ez rendkívül szokatlan hozzáállás ahhoz képest, amit eddig tapasztalt. Szemöldöke felkúszik, amikor Carol ecseteli, hogy jósága nem olyan határtalan, mint amilyen bókokat kapott. Figyelemmel hallgatja a másikat, hogy csupán a helyzet miatt nem lett eddig agyoncsapva.
- Szóval csak érdekből kedves velem? Kérdezi huncut mosollyal, hátrafordulva a sarkában loholó Caroltól.
[color:8236=#B8860B- Semmi gond Ms. Marvel, már megszoktam. Hupsz, elszóltam magam. Most legszívesebben a szájára tenné a kezét mint a rossz gyerek aki elszólta magát. Időközben egy-két cikket talált Carol-ról a világhálón ahol Ms. Marvelként azonosítják. A balesete óta nem teljesen önmaga. Azelőtt törtető és céltudatos volt, most pedig sokkal lazább és "zsibbadt" humorral éli világát. Visszatérve a klisékhez valamelyest furdalja a dolog, hogy miként tudná magát elfogadtatni a világgal. Nem sokan értik meg a balesete óta, igazi magányos farkas lett belőle. Minden sarokba szorítás és gyanúsan felmérő tekintett mellett még mindig Carol volt hozzá a leginkább megértő amióta elszúródtak a dolgok. Időközben szépen lassan haladnak a reaktorok felé és a hősnő is leereszkedik a talajra. Nem buta nő, bizonyára érzi, hogy valami sunyiságon dolgozok, de nem baj, ettől izgalmasabb a dolog. Kap egy kérdést is ami már konkrétabban jelzi, hogy Carol szeretné tudni mik a valódi tervei.
- Tudja, alapvetően nem vagyok az erőszak híve. Bár néha sokkolok, ez igaz, de nem öltem még meg senkit és nem is szándékozom. Ez nem sunyiság. Jó emberismerőként Miss Danvers érezheti a szavak igazságtartalmát.
- Tökéletesen megfelel? Teljesen kizökken gondolatmenetéből, amikor Carol csak úgy szimplán rávágja az áment a reaktorok lecsapolására, persze erőszak nélkül.- Hű ha, most meglepett! Hátrafordul vigyorgó és kissé meglepett arckifejezéssel.
- Ez remek, akkor megegyeztünk. Aztán csak semmi sunyiság! Ravaszul kacsint a nőre, elvégre nem csak Jack lehet simlis a történetben.
- Maga egy igazán okos nő Carol. Valóban lehetek kamus, de ezt úgy is észrevenné és agyoncsaphat, hiszen itt van a sarkamban.  A huncut mosolyt egyszerűen nem tudja letörölni az arcáról. Roppantul szórakoztató neki a helyzet. A finom, tiszta energia felé haladnak és cserébe még egy személyi testőrt is kapott, akivel remekül szórakozik, társalog. Már megérte felkelni! A kettejük közti feszültség is lassan csökkenni látszik, bár kétli, hogy Carol egy percre is figyelmetlen maradna. Nem szolgáltat okot a bizalmatlanságra, látható okot legalább is nem, ez pedig jó alap egy viszonylagos bizalom kiépítésére.
- Hú, ha. Ezt ha elmesélném most, akkor biztosan itt ülnénk karácsonyig. De legyen. Megpróbálom dióhéjban összefoglalni. Már épp kezdené saját történetét mesélni, amikor biztonságiak és tudósok egy kisebb csoportja halad el mellettük és meg is állítják őket.
- Maguk mit keresnek itt? Jack teljes nyugalommal, mint aki a helyzet magaslatán áll, elkezd intézkedni.
- Kérem őrizzék meg y nyugalmukat! Jómagam Gerald Mason vagyok az Energiaügyi Hivataltól, a hölgy pedig - mutat Carolra - Sarah White az FBI-tól. Ideiglenesen lezártuk az erőművet mivel terrorgyanús helyzetről kaptunk értesítést. A színjáték kedvért még az igazolványát is megmutatja, hogy az Energiaügyi Hivatal képviselője. Reméli, hogy Carol benne lesz a játékban.
- Őrizzék meg a nyugalmukat! Arra kérem önöket, hogy menjenek az öltözőkbe és zárkózzanak be amíg az FBI egységei ide nem érnek. Az előadás kellőképp jól sikeredik így a dolgozók megnyugodni látszanak és engedelmeskednek is a kapott utasításnak, hacsak Carol le nem buktatja, bár ez mindkettejüknek gondot okozna. Amennyiben újra egyedül maradnak bele is kezd az ígért történetbe.
- Tehát a balesetem... A kormánynak dolgoztam, egész pontosan az NSA-nak. Mint Edward Snowden, a kiszivárogtató, róla már biztos hallott. A szakterületem az informatika és kutatás volt. Bevettek egy titkos programba amelyben egy idegen technológiájú energiatároló szerkezetet kellett tanulmányoznunk és a hadsereg számára használhatóvá kellett volna tennünk. Több évi kutatás után, 1 nappal a tervezett bemutató előtt lefuttattam egy utolsó tesztet. Késő volt és már csak egyedül voltam a laborban. Ahogy a szerkezet beindult, olyan csodálatos látványt nyújtott, hogy én marha belenyúltam. Na azóta vagyok Mr. Agyonsokkoló, ahogy nevezett. Mosolyogva zárja mondatait és várja Carol-t hogy mit szól mindehhez. Közben pedig néhány ajtón átmennek amik szinte parancsra nyílnak előttük ki attól függetlenül, hogy egyik-másik ujjlenyomatolvasós, vagy még komolyabb zárral van felszerelve.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Vas. 14 Május 2017, 17:14


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


A szöszke nő gondterhelten halad a férfi mellett. Próbál a tőle telhető - egyébként elég könnyedén művelt - nyugodtsággal bevégeztetni a kettejük találkozását, de egyáltalán nem könnyíti meg a férfi a helyzetét, hiszen Danvers okos, tudja, hogy valami mesterkélt sunyiság van a háttérben kibontakozóban, ezért nem rest minden másodpercben engedni a gerince mentén felfutkosó hűvös fuvallatnak.
- Miért? Komolyan azt hitte, hogy ennyire segítőkész vagyok? - szemöldökei egyszerre ugranak fel, a mosolyra mosollyal fellel, de mégis ott van arcán, szemeiben a távolságtartás.
- Nézze, nem tudom, hogy időközben honnan tud meg ennyi mindent rólam, de bárhonnan is ered a forrása, higgye el, meg sem közelíti a valóságot. - ha valamire, a múltjára és a balesetére igen lobbanékony! Hangjában ott a letagadhatatlan bosszúság, ami az érzéstől lángra lobbantja mellkasát, ennek ellenére még mindig - tűri - és viseli a fickó jelenlétét. Nem árt neki, nem bántja. Csendben halad mellette, de érezhetően tova a jó kedve! Bárhonnan is szedegeti, morzsázza össze az információkat róla, hacsak nem telepata, akkor bizony mellényúl! - Hiszen mi van az interneten, a tévében róla? Aligha semmi. Találgatások. A valós borzalomhoz egyiknek sincs köze. Mert őt nem kérdezte senki. Carol Danvers történetéről két ember tud. Bruce Banner, akinek maga mesélt el mindent, illetve ő maga. A további csupa talány...
- Szeretnék hinni magának, de nem tudom, hogy megtehetem-e. - ingázik fejével finoman, majd elfordul egy pillanatra. Azok után, hogy összegyűjti isten tudja honnan Danvers polcra rakott tulajdonságait és neveit, a nő nem bízik meg benne, sem a szavában. Akkor sem, ha igazat mondana...
- Most komolyan!? Mit gondolt, hogy elkísérem és ott fogok magára ugrani? Hagyom, hogy megtegye, utána pedig eltűnik és sosem beszélünk erről. - arca sokat mondó, de amint meglátja a férfi pimasz kacsintását, elneveti magát.
- Mr. Jenkins, ne táncoljon az idegeimen, így is épp elég feszült vagyok... - emeli fel védekezően a kezeit, majd megcsóválva a fejét megpróbál nem tudomást venni arról az aprócska tényről, hogy a férfi egészen szimpatikussá válik a számára.
- Azzal, hogy bókol még nem fog elkergetni, ugye tudja? - továbbra is közömbös próbál maradni, már a tekintetével sem jutalmazza meg a férfit. Még le is marad! Képtelen elviselni a fickó kacér ábrázatát. Arról nem is beszélve, hogy a nő a gyomrában érzi a gomolygó feszültséget.
Tudja, hogy közelednek, aminek örül - mert véget érhet a rémálom, de közben meg nem tudja, mire kellene igazán felkészülnie.
- Hallgatom... - épp kinyökögi magából ezt az egyetlen szót, mikor ártatlan civilek bukkannak fel. A nő reflexből megfogja a férfi kezét, mintha lefogni akarná - vagy egyebek -, de meglepetésére Jack szavakkal hárítja el a rájuk terelődő figyelmet. Danvers tekintete hirtelen változik. Akár az emberi kaleidoszkóp. Előbb rémült, majd felvilágosult, döbbent, majd megértő és határozott! - a színpadiasság kedvéért. Carol képtelen belemenni a további játékba, így csak bólogat és úgy hasít a férfi mellett, mintha ügynöknek született volna. Pusztán a tekintetével ölni tudna, ha lenne rá mód, így mindenki jobban jár, hogy Jenkins oldja meg a helyzetet.
A szőke ledob magáról legalább öt kilót, miközben tovább indulnak... Némán hálálkodik, hogy Jack mesélni kezd, és nem megy bele a korábbi incidens részleteibe. Belemerül a férfi meséjébe, hallgatva, szivacsként szívja fel magába. Ismét elkomolyodik. Jack története megsimogatja a szívét, bíbor motorja kihagy pár ütemet. Rosszallóan rándul ajkai széle. A következő percben már csak azt veszi észre, hogy némán ballagnak egymás mellett, pedig mondania illene valamit.
- Sajnálom, hogy úgy neveztem. - nyökögi ki magából a tőle telhető legkedvesebb pár szót, gondosan egymás mögé pakolgatva őket - És a balesetét is. - grimaszol puhán, közben át-át halad az ajtókon, követve a férfit. Danvers elbizonytalanodik a férfi kapcsán. Megesküdött volna, hogy a férfi gonosz, velejéig romlott, ellenben most, mintha csak egy kölyök sétálgatna mellette, aki rosszkor volt rossz helyen.
- Mik a tervei a későbbiekre nézve? - pillant oldalán a férfira, arca fürkésző, komoly. Na igen, ha eddig nem is, most, igen most jönne Rhodey a Hadigéppel és minden mini rakétát a szőke hátába lőne! - A szöszke biztos benne, hogy ezt nem úszhatja meg. Már csak a kamerafelvételek miatt sem. De inkább menekül, valahol a Kapitányék oldalán, minthogy hagyja, hogy itt balul süljenek el a dolgok. //Méghozzá szó szerint balul süljenek el...//remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Hétf. 15 Május 2017, 17:11

Lassan kezd hozzászokni s már annyira nem is zavarja a háta közepén érzett figyelő tekintetet. Arcán sunyi villanás halad végig, amikor Carol megemlíti az időközben, szinte varázskalapból előhúzott információit.
- Való igaz. Pusztán adatokból nem lehet kiismerni valakit, bár támpontnak elég jó. Nem is próbálja tagadni az információszerzése tényét, de ennek titkát még nem köti a nő orrára. Érzékeli, hogy kicsit kényes téma a másik múltjának feszegetése, épp ezért melegében szeretné rendezni a dolgokat.
- Kíváncsi lennék az Ön verziójára, már ha a a baleseteknél és pontatlan információknál tartunk. Kérdése nem tolakodó, inkább gyermekien kíváncsi. Talán a közös beszélgetés megerősíti az eddigi lenge bizalmat, aminek Carol hangot is adott. Azért valamelyest büszke magára, hogy egy ilyen határozott nő arcára sikerült újra mosolyt csalni és egy kacagást is kicsikarni. Laza bókolásai lassanként kezdik a jeget olvasztani, bár erre még nem venne mérget. Viszont azon Jack lepődik meg nagyon, amikor Carol megfogja a kezét. Szerencsére a hősnő jól játssza a komor ügynököt és a locsifecsi részét ráhagyja Jack-re.
- Már azt hittem, hogy a hírhedt jobb egyenesét fogom az arcomba kapni. Jelenti ki megkönnyebbült mosollyal. Saját története úgy látszik együttérzésre talál a másik lélektükreiben.
- Igazán nem kell sajnálnia. A Mr. Agyonsokkoló remek lesz a majdani önéletrajzomba. Jókora vigyorral közli mindezt, s látszik rajta, hogy egyáltalán nem vette zokon a rögtönzött gúnynevet. Most azonban Carol történetére lenne kíváncsi ezért a végjáték kérdésére csak azután reagál miután Carol mond neki valamit magáról, még ha apróságot is, az is érdekli.
- A végjáték az csúnyának fog tűnni, de csak tűnni! Böki ki végül amint egy páncélajtóhoz érnek. A kerek páncélajtó kb 30 cm vastag és ólommal van bélelve. Ez a reaktorközpont bejárata.
- Csúnya lesz, de csak, akkor, ha nem bízol bennem. Őszinte és kérlelő tekintettel fordul a nő felé amint kinyílik a vaskos ajtó. Jack teste ekkor fehéren kezd izzani, mint egy led lámpa.
- Ha bízol bennem és a jövőben nem szeretnél világítani este, akkor kérlek, maradj kint! Bármit hallasz is, ne gyere be és ne zúzz szét semmit, mert abból tényleg baj lehet. Ha Carol hallgat rá, akkor Jack egyedül megy be a bélelt ajtón és magára is zárja azt. Az ajtóval szemben található egy irányítóközpont, ami robbanás és sugárbiztos üvegfallal van körülvéve. Tudósok egy csoportja értetlenül nézi, amint a karácsonyfaként világító Jack befelé igyekszik, látszólag olyan könnyen átjutva az ajtó biztonsági rendszerén mintha csak a hűtőajtót nyitotta volna ki. Carol dönthet, hogy bemegy Jack-el a reaktorokhoz, vagy pedig bízik a férfiban és kint várja meg a művelet végét. Itt még akár meg is próbálhatja Jack-et erőszakkal megállítani, bár a reaktorok miatt ez veszélyes lehet.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Szer. 17 Május 2017, 15:49


I can kick your *ss!
Don't believe me just watch -


Jack megjegyzésére egyszerű mosollyal bólint. Inkább feszültségről mesél arcszerkezete, mint valódi boldogságról. Számos oka van rá, de egy ideje együtt haladnak már, így valószínűleg közismertek a szöszke érzései. Ráadásul nem segít rajta, egyáltalán nem, hogy Jack bármennyire sunyis és pimasz, nem tűnik alávalónak. Márpedig Danvers megérzi az ilyesmit!
- Így van, én például tudom magáról az adatai ismeretében, hogy vihar idején menő villámhárítónak lehetne felhasználni… - huncut somolygás bújik meg arcán, majd elfordítja fejét a férfiról. Bár szeme sarkából gyakorlatilag pásztázza, a látszatát megadja a bizalomnak. A balesetének emlegetése, idézése görcsbe rántja gyomrát. Nehezen viseli el, hogy erről beszélnie kell, ezért csak csendesen ballagg tovább, amikor Jenkins arra próbált utalni, hogy meghallgatná őt.
- Higgye el, nem kíváncsi rá. - megrázza a fejét, de hűvössége már abban is megnyilvánul, hogy ezután nem néz a férfi felé. Legalább kereken egytized másodpercig, ami rekord, ha azt nézzük mennyire nagy figyelemmel kíséri végig Jack dolgát. Úgy fest, hogy a friss és törékeny kapcsolatuk lassan erősödni látszik, ugyanis Danvers jege olvad. Erről tanúskodik, hogy reflexből ráfog a férfi kezére, amikor megjelennek más civilek is. Ha nem érezne valamilyen szinten kötődést, rögtön lecsapná Jacket féltésében, ellenben inkább visszafogja őt. Hamar tovább jutnak az újabb akadályon, a nő pedig igyekszik nem foglalkozni a kézfogással, hogy ne adjon okot rá senkinek a tovább gondolásra, ám hiába, a fickó persze előszeretettel lovagol a témán.
- Ami késik... - szemöldökei felfutnak, de mosolya ezúttal nem ádáz, nem ellenséges. Sokkal inkább kedves, ami tőle szokatlanul hathat most.
- Ha gondolja, de kérem a részem, ha befutna vele, tőlem származik a név. - grimaszol kissé lezseren, majd vesz egy mély levegőt, mielőtt folytatná - Pilóta voltam, a légieknél szolgáltam. Talán túl közel kerültem a naphoz… Egy idegen csapat leszedálta a gépem. Engem pedig mindenféle kísérletnek vetettek alá. Gondoljon a lehető legrosszabbakra. A vége pedig, hát ez lett… - magára erőltetve egy mosolyt jobbja körül finoman hagyja felaranylani az erejét. Ujjai körül láthatóan szaladgál az energia, a fénye visszatükröződik szemein, arcának peremén, hajának kontúrt ad. Szép látvány, csak fájdalmas, így hamar elteszi a nő és a férfi szemébe néz, hogy tudja, miről beszél, ha a balesetére gondol mostantól.
- Pedig már épp kezdtem megbízni magában… - ingázik fejével, amint odaérnek a páncélajtóhoz. A nő rosszallóan pillant fel a férfi szemeibe. Átjárja egy belső felszültség, ha arra gondol bármi rossz történhet. Vele, velük, az épületben.
- Annyira, hogy ez feljogosítja, hogy máris tegezzen… Kérem mondja, hogy csinált már ilyet. - reflexből elhúzódik, amikor a férfi hirtelen fehéren izzani kezd, átjárja az elektromosság, ami egyébként szépre festi, de mégis félelmetessé. A nő csóválja a fejét, nem szívesen engedi be egyedül, de tudja, hogy akkora feszültséget az ő szervezete talán el sem bírhatna.
- Jó, jó, oké, oké... - bólogat, szemeit megforgatva, majd végül oda lép a fickóhoz, mielőtt elindulna - De baromira ajánlom, hogy egyben jöjjön ki, megértette? - ez inkább hangzik aggodalmasan, mint fenyegetően. Végig néz a férfin, majd az ajtó mögé, végül újra Jacken, ekkor ellép előle. Idegesen lépked jobbjáról-baljára, áthelyezve a súlyát ide-oda. Ácsorog, majd fel-alá járkálni kezd. Valójában egyáltalán nem biztos benne, hogy miért aggódik leginkább. Hogy a férfi igazat mondott e és tényleg nem lesz gond ebből. Vagy, hogy a kamerák miatt vadászni fognak e rá ezek után. Rhodey véleményétől. A férfi biztonsága miatt. A saját biztonsága miatt. Mindenki más biztonsága miatt, vagy azért, hogy ne bukkanjon fel senki, aki közbe akar avatkozni, mert az bizony elrontaná a pillanatot.
- A fenébe. - nyökögi csendesen lesütve a szemeit. Összefűzi karjait és vár. Türelemmel, de azért ideggel egybekötve. És persze, hogy Rhodey ebben a pillanatban érkezik a helyszínre. - Meg tudom magyarázni! - kezd bele a nő, és oltári nagy szerencse, hogy nem olyan vérmérsékletű férfiról van szó, aki ne hallgatná meg. Persze ez nem jelent semmit, mert, ahogy megteszi, be akar jutni és Jack után akar menni! Carol kénytelen az útjába állni. - Elég, ha én kerülök veszélybe. - bök állával a kamerák egyike felé, majd James belátva a nő igazát kihátrál a képből és a fal mentén üvöltözik vele! Csóválva a fejét grimaszolgat össze-vissza. Danvers lelövi a kamerát, ami Rhodeyt felvette. Majd visszagrimaszol, de végül elfordul tőle és Jack után pillant. Aggódik érte. Most már kétszeresen, mert ha ki jön, félő, hogy Rhodey kiskirályt akar játszani, igazságosztósat!  

remélem, hogy tetszeni fog! (: | it means Carol ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Csüt. 18 Május 2017, 17:32

Hangosan felnevet a villámhárítós viccelődésen.
- Reklám következik: „Az otthonát vihar vagy villám fenyegeti? Használjon Ön is Mr. Agyonsokkolót! Praktikus, megvédi házát a villámtól, sőt még környezetbarát is, hiszen ezzel támogatja a kihalóban lévő faj utolsó tagjának Mr. Agyonsokkolónak a fennmaradását is. Köszönjük figyelmüket.” Kontrázik rá a viccelődésre teljesen úgy adva elő mintha egy reklámszlogen lett volna az előbbi pár mondata. Úgy elviccelődnek, mintha nem is egy illegális tevékenységet folytatnának éppen, főleg Jack. Carol balesetének boncolgatása nem a legjobbat hozza ki a páros női tagjából. Érthető, végül is egy élet lezárult mögötte és egy új kezdődött attól a pillanattól kezdve. Türelmesen és kíváncsian hallgatja a hősnőt amint kellemetlen balesetéről mesél. Mindaddig egész jó hallgatni, amíg az idegenek kísérletezése meg nem említődik. Itt már azért ő is megrezzen.
- Itt ha megjegyezhetem, akkor beszúrnám, hogy a külseje egyáltalán nem látszik elcsúnyítva. Sőt!
- De gondolom a lelki részét nehezebb cipelni. Ez olyan kellemetlen emlék, amit senki sem felejt el, kivéve ha kéznél vagy zsebben van egy előhúzható, magas szaktudású telepata aki kisípolja a fejből a kellemetlen emlékeket. Jack részéről nem volt komolyabb trauma a balesete, talán ezért tud olyan könnyedén beszélni róla.
A tegezésen meglepődik, észre sem vette, hogy ilyet tett, pedig Carol-nak igaza lehet. Az ajtó előtti kamera felvételét visszajátssza fejben és bár a felvétel néma a saját szájáról leolvassa a szavakat.
A francba, tényleg letegeztem... Vállat von a dologra, hisz már megesett, nem tudja kijavítani. Arra kérdésre, hogy ilyet csinált e már vigyorogni kezd, mielőtt magára zárná a vastag páncélajtót.- Erőművet még nem kóstoltam, de nem lehet olyan nehéz. Ez egy kicsit gonoszkodós ideghúzása a dolgoknak, s mielőtt Carol bármit is tombolna rá, már be is zárta a szigetelt páncélajtót. Az aggódáson elcsodálkozik. Mindenesetre jóleső érzéssel tölti el. Így tehát mosolyogva bámul rá a kereken négy darab reaktorblokkra.
- Picinyeim gyertek a papához! Hülyéskedik egy sort a tudattalan reaktorokkal mielőtt elkezdődne a művelet következő része. A kamerákra rácsatlakozva még látja Carol aggodalmaskodó és feszült pillanatait. Ekkor egy ismeretlen fickó bukkan fel, mire Jack felhúzza szemöldökeit.
- Ez meg, ki a bánat és, hogy a bánatba jött be, amikor mindent lezártam? Csak nem egy másik szuperhős? Csodálatos, az év sztorija lesz! Ilyen peches napot! Végül is egy szuperhősnek csak szuperhős párja lehet. Bár Superman kivétel... Egy pár pillanatig még nézi a két személy kinti civakodását egészen addig, amíg Carol le nem durrantja a kamerát. Szerencsére egy riasztó hangszóró fel van szerelve az ajtó felett így annak irányításával kiszól a párosnak.
- Szegény kamera nem tehet semmiről, miért kell bántani? Pánikra semmi ok, magam felügyelem a rendszert. Most huncutul kacsintana is de eszköz híján ezt nem tudja kifelé közvetíteni. Bizonyára meglepő lehet a kinti párnak ez a technikai zsonglőrködés. Mintha a férfit már látta volna korábban, ismerősnek tűnik. Szerencsére a feje egy nagy adatbázis, amiben viszonylag hamar megtalálja azt a pillanatot, amikor egy évvel korábban a tévében kiszúrta a férfit.
Vasember kisöccse? Hát ez oltári jó!
- Mr. Rhodes csak jelezni szeretném, hogy atomrobbanást generálhat, ha bejön az elkövetkezendő percekben. Ha kérhetem, akkor nyugodtan várakozzanak kint, hamarosan megkezdem a rendelést és bejöhetnek. Egy kicsit talán felpörgeti Rhodey-t a viccelődésével, de abban bízik, hogy páncél nélkül a férfi nem tudja beszakítani az ajtót.
Na akkor lássunk hozzá. Ujjait összekulcsolja majd egy roppantás után beleáll a kamerába ami közvetít a reaktortérben lévő képet a vezérlőteremben ahol tudósok és technikusok elképedve figyelik a fehéren izzó férfi alakot ilyen közelségben a reaktorokhoz.
- Na helló! Remélem jó a műsor! Ezt a maguk kedvéért gyakoroltam be. Ezt már csak az irányítóközpontban hallják és látják. Egy Jackson klipben ellesett Moonwalk-ot produkál a tudósoknak, totálban a kamerába.
[Dr. Jared]- Ki ez az idióta, és, hogy jutott át minden biztonsági rendszeren??! A vezető atomfizikus Dr. Jared Wecker szinte majdnem felrobban a dühtől. Fel alá jár a terembe és kommunikálni próbál a külvilággal, mindhiába. Jack a marháskodást befejezve pár másodperc alatt átalakul gömb alakú energiaformába. Belőle négy fehér színű energiasugár jön ki és hatol bele a négy reaktorba. Ezen a négy energiahídon megkezdi a termelt áram átáramoltatását saját testébe. A tudósok aggodalmas és értetlen tekintettel figyelik a kamerákat, amiket Jack szándékosan hagy nekik nézni. A vezérlő műszerei azt jelzik, hogy a reaktorok kezdenek túlterhelődni.
[Dr. Jared]- Ez így nem lesz jó, nagyon nem lesz jó! Túlhevíti a reaktorokat. Ha ez megtörténik akkor az tragikusabb lenne mint Csernobil. Dr. Jared közli a puszta tényeket és a várható következményeket a kollégákkal. Alig telik el öt perc és a reaktorok túlterheltsége már 80% fölött áll. Jack szinte megrészegül az energiától. Egyszerűen nem tud leállni, nem tudja abbahagyni az energia kinyerését. A balesete közti mohó energiasóvársága felülír mindent benne és kiszolgáltatja az energiaszívásnak, minden más körülményt mellőzve.
[Dr. Jared]- Ha ez így folytatódik akkor kb 10 perc múlva felrobbannak a reaktorok. Olyan 7-8 perc múlva a folyamat már visszafordíthatatlan lesz. Azonnal kezdjék meg a vészleállítást, továbbá minden 3-as biztonsági szint alatti dolgozó azonnal hagyja el a helyiséget! Elrendelem a teljes kiürítést!
[Dr. Zakim]- Uram a reaktorok nem reagálnak a vészleállító protokollra. Olyan mintha valaki felülírta volna a rendszert. Semmilyen utasításunkra sem reagál a központi terminál.
[Dr. Jared]- Ez hihetetlen! Egyszerűen, hogyan történhetett meg?! Az idegtől rángatózik a vezető tudós keze. Hatalmas a felelősség rajta és jelen pillanatban semmi sem úgy alakul, mint a kézikönyvekben írt vész forgatókönyvek.
[Dr. Jared]- Lehet ez a férfi egy mutáns, és valahogy kapcsolódik a termelt áramhoz.
Vagy szimplán az uránium vagy plutónium érdekli. Az is lehet, hogy terrorista!
A lehetséges valóságot próbálná megfejteni a doktor, amit részben sikerül is súrolnia.
[Dr. Jared]- Ha a rendszerek felett nincs uralmunk, akkor mindenki hagyja el az irányítóközpontot, ez parancs! A legtöbb tudós és technikus engedelmeskednek a főnöknek, de Dr. Jared és két kollégája ott marad az irányítóban, hátha történik valami. Odakint Carol és Rhodey talán mit sem hall mindebből. Elég hamar próba alá kerül Carol bizalma Jack felé. Telik az idő és eddig semmi pozitív változás. Vajon Carol bízik annyira Jack-ben, hogy szaván fogja és reménykedjen, hogy maga is elbír a helyzettel. A kinti párost csupán egy robbanásbiztos üvegfal választ el az irányítótól. Ez nem lehet akadály Carolnak és a hadigépnek, már ha szeretnének több információt megtudni a reaktortérben lévő helyzetről.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack) Vas. 21 Május 2017, 16:07I can kick your *ss!

Don't believe me just watch -
Hallva, hogy a fickó meglovagolja a gunyoros megjegyzését, enyhén ingatva fejét halkan kuncogni kezd. Szórakoztatónak találja, hogy annak ellenére két különböző oldalon állnak, most a közös ügyért képesek összedolgozni, ráadásul úgy, hogy még meg is nevetteti a nőt! A beszélgetésük ellenben újabb témát ölt magára, amihez a szőke már nem tud olyan vígan nyúlni. Elkomorodik, elsápad. Nem szeret a képességének születéséről beszélni. A lidérces rémálmok kísértik épp eleget rémálmaiban. Jack beszúrt megjegyzésére csak a fejét csóválva lesüti pilláit. Épp csak a lelki rész említésére szegi állát, hogy a férfi felé fordulhasson.
- Ezt gondolom nem kell ecsetelnem. - enyhe, fakó mosollyal rázza a fejét, majd elpillant. Carolban mindig ott lesz az emléke a pillanatnak, hogy játszadoztak el vele, hogy végül büszkélkedhessenek a végtermékükön. Mellékhatása volt ő egy nagyobb volumenű dolognak, ami talán még most sem ért véget.  Hirtelen változás következik be, ugyanis megérkeznek a ponthoz, ahol már a nő nem követheti figyelemmel ügyködését. Ostobaság, és talán mégsem. Bízni valakiben, akinek veszélyes az ereje. Dr. Banner... - mantrázza magában Danvers, hogy belekapaszkodjon az emlékbe, miféle pofonként érte, amikor rádöbbent, hogy a férfi a képessége milyensége ellenére hős. Talán Jack nem egy Bosszúálló, de ettől még lehet benne jóság. Kár, elhamarkodottan ítélkeznie, ugye? Fő a feje, ha arra gondol, hogy az utolsó szavakat reakció nélkül hagyva válik el tőle a férfi, miközben Rhodey felbukkan. Nyelnie kell, magyarázattal szolgálni, bizonyítani az igazát, mentenie a menthetőt, amennyire csak telik tőle. Minden idege megfeszül, amint a társa neki lendül az ajtónak. Kénytelen az útjába állni és a lepattogó feszültség közöttük arra enged következtetni, hogy Danvers talán egy életre elveszítheti a férfi bizalmát, de nem akar nagyobb kárt okozni annál, ami már egyébként is megtörtént. Lelövi a kamerát, biztosítva a férfi ártatlanságát, de amikor Jack hangját meghallja a háta mögött, feszülten, ingerülten fordul az ajtó felé. (Ne hibáztassa senki, ha nem akar egy barátjával ütközni. A Hadigéppel való összecsattanása egyébként is hasonló károkat okozna, mint amit a Jackel való ütközés során tapasztalhattak volna meg.)
- Mr. Jenkins, ezzel nem segít... - motyogja a válla fölött, bár nem pillant hátra. Továbbra is a fal mentén kalimpáló és értetlenkedő Rhodessal marad szemben. Feszült, ideges. Danvers esetén e kettő együtt nem jó kombináció. Megpróbálja összerakosgatni a kirakósokat, türelemre intve az ezredes férfit, de közben meg egyfolytában tépelődik azon, mi történhet odabenn. Hogy Jack valóban szavahihető ember e, vagy csak megjátszotta magát a szöszkével szemben!? Túl sok a megválaszolatlan kérdés. Ráadásul a toporzékoló, türelmetlen nőn egyáltalán nem könnyít Rhodey folytonos magyarázása a bizalomról, meg hogy miért is kellett volna a nőnek az ENSZ egyezményét aláírnia, és így tovább. Mindhiába. Carol tekintete az ajtóra ragad, nem mozdul onnan.
Talán nem fog előbbre jutni, lehet, hogy tévedett, hogy többet ártott, mint használt, de nem tudja még az időt manipulálni, ahogy ismeretében senki sem, ezért kár felróni a döntéseit. A következményekkel kell megküzdeni, a problémával és nem azzal, hogy hol hibázott. Carol bármit is mondana, Rhodey úgyis csak azt látná, amit gondol most. A hosszúra nyúlt percek végett pedig persze, hogy a fickónak igaza lesz, és naná, hogyha rajta múlik Danvers megy a börtönbe!
- A francba. - motyogja, majd int a fal mellett lapulónak - Menj és vidd, akit tudsz kifelé az épületből, én meg megpróbálok bejutni. - mondja tárgyilagosan utasítva a férfit, akinek az eddig kétszeresre dagadó ér a homlokán, most legalább négyszeresére ugrik, s ha valaki megkérdezné a szőkét, szerinte el is durrant!
- Mi a francot csinálsz már?! - motyogja, majd megkerüli a fémlapokat, nem foglalkozva az utána idegrohamot kapó férfival. Sietősen elrugaszkodik a talajtól, hogy, meglelve az irányítót, ami robbanásbiztos üvegfallal van elválasztva tőle, kihasználhassa a kimenekülő munkások által felszabadult járatot, beröppenhessen a bennmaradók közé és szemügyre vehesse, mit csinál a férfi odabenn ennyi ideig. Nehéz lenne megállapítani, hogy aggódik e, avagy csak kiakarja puhatolni, hogy mi történik, hogy ennyire elhúzódik az "akció".
- Mi történik? - kérdezi a benn maradt doktort, szorgosan járatva rajtuk szemeit, közvetlen utána a két vele maradó férfin, majd Jack után kutat tekintetével - Hol a férfi? - résnyire szűkült szemekkel keresi a reaktorok között, hogy meglelje, majd a doktorra pillant - Mennyire veszélyes a civilekre nézve, amit művel? - és lám felbukik belőle a bizalmatlanság, hiszen ahogy a kiszaladó emberhullámot figyelte, rádöbbent, hogy valami nem stimmel. Persze ráfogható, hogy Te is rohannál, ha egy két lábon járó áramkörrel találnád magad szembe, de ettől még nem nyugszik meg annak a lelke, aki ahelyett, hogy leállította volna, még el is kísérte a helyszínre.it means Carol | Ha valami nem jó, sikolts! : ) |


_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack)

Vissza az elejére Go down

Columbia Nuclear Power Station (Carol-Jack)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jack Monroe – Nomad /Szabad/
» Képregények
» Jack Osterman
» Jack Walker
» Jack Napier

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-