HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 
A topik címe: Norina Thomson

avatar

∆ Hozzászólások száma :
118
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
A végtelen gyémánt belsejébenA poszt írója Norina Thomson
Elküldésének ideje Szer. 05 Ápr. 2017, 21:43
Ugrás egy másik oldalra

NorinaThomson

a macska
Azelõtörténetem

becenév » Norina... (Nori, de csak egyeseknek)
születési idő » 1996. Június 5.
születési hely » Nem emlékszem
kor » 20 éves
play by » Nina Dobrev
csoport » ellenségek ... de lehet, hogy ez majd idővel változna
tartózkodási hely » Valahol New Yorkban...de úgysem találsz meg.
család » Nincs családom. Legalábbis nem emlékszem rájuk. Egyedül csak Macsekot tartom családomnak.
jellem és külső »

Külső tulajdonságok:
Külsőre úgy nézek ki, mint egy átlagos lány. Szép, barna hajam, barna szemem és karcsú, nőies alkatom van. Nem vagyok olyan nagyon magas, de ez nem is probléma.

Belső tulajdonságok:
Igazán erős egyéniség vagyok (meg néha kicsit egoista is). Ahogy régen mondták nekem: víziló lelkem van. Nem adok fel könnyen semmit, ha valamit elhatároztok, azt teljesítem. Magányos vagyok, mert nem igazán  bízom az emberekben. Régen azt hitték, hogy tudnak nekem segíteni, de mindig csak hátráltattak. Amennyire nem bírom az embereket, annál jobban szeretem az állatokat. Nagyon nagy állatbarát vagyok. Van egy macskám is, Macsek. Az állatok mindig mindent meghálálnak.
Vannak furcsa szokásaim is. Például soha nem lépek rá a küszöbre, a pókoknak mindig kinyitom az ajtót (igen, előfordult nem egyszer) , vagy mindig megszámolom a felhőket.
képesség »

"Amit telekinézisnek hívnak legtöbben, valójában annak képessége, hogy manipuláljak egy vonzóerőt. Amikor magamhoz hívok egy tárgyat, akkor az azt körülvevő molekulákat kavarom fel, és így mozgathatom akaratom szerint. Lehetőségem van így védekezésre használni ezt az erőt, az által, hogy egy vonalon sorakozó részecskékre fókuszálok, mint egy falra, vagy arra, hogy a magamat körülvevő erőre koncentrálva saját magamat mozgathassam."

Telekinézis: Az a képesség, amivel az ember készteti a körülötte lévő tárgyakat az elméjével arra, hogy mozogjanak anélkül, hogy fizikailag megérintené őket, különösen hosszú távon. A felhasználó  készségétől és erejétől függően képes lesz repülni  és lebegtetni más tárgyakat (beleértve a nehéz tárgyakat is), és erős lökéseket vagy robbanásokat  és védőpajzsokat alkothatnak.

Repülés: Képes repülni a levegőben a telekinézis segítségével.

Erőmező: Olyan védőerő, amely a leghatalmasabb támadásokat is kivédi.

Telekinetikus fegyverek: Tiszta pszionikus energia kialakítása fegyverekbe. A körülötte lévő monekulákat úgy alakítani, hogy azok például kisebb dobócsillagok legyenek. Ezek a fegyverek károsíthatják a célt fizikailag.

+Medál: Norinának van egy eddig ismeretlen eredetű medálja, amit még telepatikus kiskedvencétől, Macsektól kapot, akinek szintén hasonlója van a nyakában. Kék színben pompázik és mikor felveszi, megerősíti őt és energiával tölti el. Így mikor Norina elfárad a harcban, felveszi és nyomban felfrissül. Ezért legtöbbször gyakorlásnál és tréningezésnél is viselni szokta, mert ilyenkor általában könnyebben tudja fejleszteni magát. A benne található kék kő színének köszönhető még, hogy mikor viselője hordja, akkor az általa készített tárgyak halványan, kéken világítanak.
♢A medál előnyei:
•plussz energiát ad
•segít fejleszteni az egyéb képességeket
•kicsi, ezért könnyebb hordozni
•plussz képességeket ad: 》Pl. csak ilyenkor képes fegyvert idézni
》ilyenkor minimális mértékben képes az öngyógyításra (Csak a kicsi sérüléseknél)

Hátrányok:
-kicsi, emiatt nem könnyű megtalálni
-könnyű elvenni és ilyenkor a medál minden jótékony hatása megszűnik


//A képességek egy része fejlesztésre került, emellett szinte az összes itt felsorolt képességet használtam a 3. kalandban is.

előtörténet »
Két évvel ezelőtt...

Fáradtan tértem magamhoz. Eleinte minden homályos volt, de aztán már tisztábban láttam. A félhomályból kivettem, hogy egy kórteremben voltam. Mindenem nagyon fájt és akárhogy próbáltam visszaemlékezni arra, hogy mi is történhetett, de nem ment. Egyszerűen nem emlékeztem semmire. Lassan fény szürődött be az ajtón.
-Jó napot, Miss Thomson! Hogy érzed magad? Nem fáj semmid? Ijedten néztem az ápolónőre. Meg voltam zavarodva, hiszen azt se tudtam mi történt, de még arra se emlékeztem mi történt az elmúlt 19 évben.Nem tudtam válaszolni, egyszerűen össze voltam zavarodva. Ijedten néztem jobbra balra, majd a nőre, aki egyre inkább közelebb jött.
-Ne jöjjön közelebb!- szóltam rá ingerülten.
- Csak segíteni szeretnék.A nő nem hátrált. Próbáltam felülni, de az infúzió miatt nem ment. Hirtelen egy furcsa érzés fogott el. Éreztem a tárgyakat, mintha tudnám mozgatni őket.
- Utoljára szólok  ne jöjjön közelebb!!- de hiába. Az erővel amit érzek, felkaptam egy fém tálcát. Az ápolót nem találta el, de egyből kirohant a szobából, hogy segítséget kérjen. Miután kirohant, megpróbáltam megszökni. Letéptem magamról az infúziót és az ablak felé rohantam. Már hallottam, ahogy közelednek a biztonsági őrök. Az ablak mellett lévő asztalról felkaptam egy táskát, ami valószínűleg az enyém és kinéztem az ablakon. Mivel nem voltam túl magasan, ki tudtam volna ugorni. Hátrébb léptem és a legközelebb lévő fém tálkát az ablakhoz hajítottam a telekinézissel. Az ablak betört. Mikor már az őrök majdnem bejöttek a szobába, lendületet vettem és kiugrottam az ablakon. Nem estem nagyot, de attól még nagyon megfájdult a lábam. Sántikálva futottam el minél messzebb.

Amikor már elég messze voltam, bementem egy sikátorba. A táskámban felismertem pár dolgot (néha előfordul még most is, hogy beugrik pár emlék). Benne volt a telefonom (amibe mindent beleírtam pl.: Jelszó, pin kód, bankkártya jelszó), a pénztárcám, benne temérdeknyi pénzzel, pár hétköznapi dolog és a ruháim. Gyorsan átköltöztem és a legközelebbi hotelben kivettem egy szobát. Az elkövetkező pár hónapban munkát vállaltam és mindig máshova költöztem. Találkoztam Macsekkal a fekete macskával, akinek szintén különleges képessége van. A nyála meggyógyít bárkit, vagyis ha megnyal egy sebet, akkor az egyből begyógyul. Ő lett a bajtársam. Találtam közben egy mágikus nyakláncot is, ami segítségével képes vagyok a képességemet fejleszteni és az erejét növelni. Megtanultam repülni és pajzsot csinálni, ami nem volt könnyű, de fáradalmas munkával képes lettem rá.
Még nem bántottam senkit, de ha muszáj lesz, akkor nem kímélek senkit.
Egyelőre egyedül élem mindennapjaimat, de azért örülnék ha lenne valaki, aki úgy látja a világot, mint én. Továbbra is edzek, fejlesztem magam, ha esetleg megtámadnának...Vagy én támadnék meg valakit.


top secret » 1 év » JaneA hozzászólást Norina Thomson összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 06 Márc. 2018, 20:25-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1007
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Hétf. 10 Ápr. 2017, 17:46
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Norina! ••

Elfogadva!
HEY!  

Üdvözöllek az oldalon!! Smile
Már nagyon vártam, mikor csapnak le erre a pbre, hiszen elég népszerű. Én bízom benne, hogy kiszakítod a sokak által beskatulyázott arcot a tömegből. Őszintén szólva, nem csalódtam. Smile A képességet kiemelném! Nagyon tetszik, hogy nem lett legyőzhetetlen karakter. Szeretem, ha valaki tudja, mi az, hogy a kevesebb, néha több!! Az időnként előforduló helyesírási hiba, ami az írásjelekre vonatkozik, még az sem szegte kedvem közben.
Minden egyes mondatod fantasztikusan passzol ehhez a bájos archoz, szavakat sem találok. Még mindig a lapod hatása alatt vagyok. Úgy érzem, olyan közel hoztad a karaktert az olvasóhoz, amennyire csak lehetséges.
Nem fecsérelem tovább a szót, úgy hiszem itt a gonoszkodás ideje! Úgyhogy hajrá! Utadra is engedlek, de kérlek ne felejtsd el lefoglalni az arcod. Köszönöm az élményt és rendkívül jó szórakozást kívánok Neked a továbbiakban!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down
 

Norina Thomson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Avatárfoglaló [régi]
» A legjobb virtuális barát - Laura & Norina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-