Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Találkozás a magasban


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Találkozás a magasban Kedd 04 Ápr. 2017, 12:59

Mindenféle csinnadratta nélkül érkezik a Földre. Az időjárás borongóssá válik és az esti, tiszta égboltot felhők kezdik tarkítani. Az egyre vastagabbá váló felhőzetből végül elered az eső. Az esőben itt-ott villámok cikáznak és mennydörgés hallható. Csupán egy pillanatnyi villanás az égen, mint egy villámlás, nem több és megérkezik Thor a viharban. Kalapácsával repülve megállapodik az Empire State Building tetején.  Ha már a viharok és villámok ura kihasználja képességét. Könnyebb elrejtőzni esőben az árgus szemek elől és valahogy ez hangulatosabb is. Emlékei az elmúlt pár hónapról igen szerteágazóak. Nem teljesen kristálytiszta minden kép a fejében. Thanos irányítása jól összekuszált benne valamit. Jöttének most egy célja van, mégpedig, hogy találkozzon Jane-el. A lány már bizonyára tűvé tett érte mindent, hiszen hónapok óta nem látta az Asgardit.
Nehéz lesz most bármit is mondok majd Neki. Abban biztos vagyok, hogy az élete nélkülem biztonságosabb. Nem tudom őt megvédeni csak akkor ha itt marad a Földön. Hátha szerzek neki egy kellemes estét!
Kapott egy új képességet apjától, ami igazán nem is képesség hanem egy álca. Mjölnirt megforgatva a kezében a fegyver egy egyszerű sétabottá alakul, azgardi páncélja pedig hétköznapi emberi ruhává válik. Az épület tetején sem szeretne túl sokat tartózkodni ezért elindul a tetőről lefelé. Tudja, hogy itt van Jane az épületben, ezért jött pont ide. Szerencsére Heimdal barátja jól informálja a Földi eseményekről.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Kedd 04 Ápr. 2017, 21:22


Jane meredten bámult ki az ablakon. Egyszerűen elképesztőnek találta, ahogy az eső csak úgy zuhog az éjszakában. Nem zavarta se az idő, sem az, hogy már otthon kellene lennie, csak nézte ahogy egy villám átszövi az eget. Ekkor elszorul a szíve, mert egyből Thor jut eszébe. Az a Thor, aki pár hónapja otthagyta és aki után már hónapok óta kutakodik. Felkeresett mindenkit aki találkozhatott volna vele, de mind hiába. Szomorúan nézett ki az ablakon, amikor egy árnyat lát elsuhanni az épület előtt. Nem tudja elképzelni mi lehet. Szépen lassan kimegy a folyosóra, ahol már régen nem járkált senki. Végig megy a folyosón, ahol meglátja Thor-t. Először nem is hiszi el amit lát. Többször is megdörzsöli a szemét, de amit lát az igenis valódi. A szíve egyre gyorsabban ver, nem is tud megszólalni, csak áll előtte. Végül mikor összeszedi magát, közelebb megy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Szer. 05 Ápr. 2017, 11:35

Ruháját jobban megvizsgálva valami elegánsabb emberi holmi lehet. Komplett fekete öltöny és a hozzá tartozó egyéb kiegészítők, cipő, nyakkendő, óra.... Mintha csak valami elegáns alkalomra készülne. Még eddig sosem próbálta ezt az álcázási trükköt de nagyon hálás érte atyjának. Az emberek közötti könnyebb elvegyülés miatt kapta ezt a képességet. Miután megnézi magán ezt a számára különös emberi viseletet meg kell állapítsa, hogy egész jó, bár szokatlan azt is hozzá kell tenni. Még hozzá kell szoknia, hogy az emberi ruhákban kicsit feszeng majd az izmai miatt. De ezen nem morfondírozik tovább hanem a folyosón halad, hogy megkeresse Jane-t. Alig emeli fel a tekintetét a folyosó végére megpillantja Őt. Látja a meglepett tekintetet és a hitetlenkedést a másik tekintetében amint közelebb megy.
- Örülök, hogy látlak Jane. Egyelőre csak ennyit mond mert nem tudja, hogy mit fog kapni a másiktól, hideget vagy meleget. Ha Jane nem pofozza fel az eltűnése miatt akkor kedvesen megpróbálja megölelni a lányt.
- Jól nézel ki, mint mindig. Őszintén bókol a másiknak de közel sem biztos, hogy ez javít most a helyzetén. Nem szép tőle, hogy hónapokra eltűnik aztán váratlanul mindig vissza-visszatéved egy-egy találkozásig. Szeretné most ezt teljes mértékben tisztázni Jane-el és a sok kérdésre, kételyre választ adni.
- Lenne kedved vacsorázni velem? Egy ártatlan kérdéssel indít amibe ha Jane belemegy akkor egy kellemes beszélgetés kerekedhet belőle.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Szer. 05 Ápr. 2017, 21:25

Jane ott áll Thor előtt és azt sem tudja mit mondjon. Közelebb megy lassan félénken, hiszen nem tudja, hogy igazi vagy csak a több napos virrasztás miatt kezd bekattani. Thor köszön neki, miből Jane rájön, hogy nem csak képzelődik. Azt se tudja mit tegyen. Már emeli is a tenyerét, hogy lekeverjen egyet neki.
Próbál mérges lenni rá, de egyszerűen nem tud. Van is oka arra, hogy mérges legyen rá, hiszen már harmadjára hagyta itt, de ezúttal még el sem köszönt. Nem hallott róla semmit. De mivel mindennél jobban szereti Thor-t, mindig képes megbocsátani neki. Filózott egy kicsit, majd jó szorosan megöleli. Egy aprócska könnycsepp is legördül az arcán.
- Nagyon hiányoztál.
Miután elengedi, Thor bókol neki, majd elhívja vacsorázni. Jane nem buta, persze hogy elfogadja a meghívást. Hál' istenek még nem volt olyan késő és Jane is kiöltözött, egyszóval az este egyre jobban alakult.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 06 Ápr. 2017, 10:45Ahogy elnézi Jane még mindig döbbenten áll a hirtelen jött látogatása miatt. A várt pofon amit már nem egyszer kapott most elmarad, bár egy pillanatra a lány megemelte a tenyerét. Pedig megérdemeltem volna. Nincs mit szépíteni rajta, három eltűnés az három eltűnés. Nem próbál meg mentegetőzni, hogy a világot menti folyamatosan mert ez erős túlzás lenne és hasonlítana korábbi beképzelt énjéhez. Tény, hogy elfoglalt volt és Jane-el nem volt tisztességes az eljárásmódja. Tudja, hogy ezt többször nem játszhatja el ezért a mai beszélgetésüknek nagyon őszintének, nyíltnak és vélhetően hosszúnak kell lennie, hogy mindent helyre tudjanak rakni és tisztázni a dolgokat. Kisebb töprengés után Jane is megöleli, aminek őszintén örül. Nagy szíve van, mindig is az volt. A lány könnycseppje és szavai meghatják.
- Te is hiányoztál. Most csak röviden válaszol, a többit majd vacsora közben megbeszélik.
- Azt mondják van itt egy hangulatos lakomázó, mármint étterem. A földi kifejezésekben még van mit fejlődnie. Időnként barbárnak tűnhet a viselkedése mivel Asgardi szokásokhoz van szokva. Az emberek ilyen helyzetben általában finomabb stílust képviselnek. Együtt sétálnak egy emeletet lefelé, ahol egy hangulatos kis étterem van. Nem a legpuccosabb, amolyan elegáns felső-közép kategóriás étterem. XX. század eleji hangulatú az étterem belső része, gyönyörű csillárokkal, gipszstukkókkal, asztalokkal, székekkel. Belépve az étterembe egy pincér fogadja őket.
- Jó estét kívánok hölgyem, uram! Parancsolnak egy asztalt? Van még néhány szabad. Tapasztalt, ötven körüli a pincér elegánsan felöltözve frakkba és jó modorú.
- Igen egy asztalt kérnénk. Vágja rá Thor gondolkodás nélkül. A pincér egy két fős asztalhoz kíséri őket. Tőlük nem messze az egyik asztalnál észreveszi, hogy a férfi kihúzza a széket a nőnek és csak utána ül le. - Milyen furcsa szokás, bár a Midgardi nők érzékenyebbek a mieinknél. Így hát utánozza a látott gesztust és kihúz egy széket Jane-nek majd maga is leül. A pincér eléjük is teszi az étlapot majd elmegy egy kis időre, hogy nyugodtan választhassanak.
- Én farkaséhes vagyok, remélem te is! Próbál vidám hangulatot kelteni. Nem szeretné ha ez az este szomorúan telne. Egyelőre még nem vág bele semmilyen témába. hagyja, hogy Jane kicsit hozzászokjon, hogy itt van. A lány nem szokott kertelni, úgy is fog kérdezni, e felől nincs kétsége.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 06 Ápr. 2017, 20:51

Thor nagyon kedves, már Jane-nek kezdett hiányozni az udvariassága. Na meg a vicces kifejezései. Lejjebbmennek egy szintet, ahol van egy elegáns étterem. Keresnek egy asztal. Thor kihúz egy széket , hogy Jane leülhessen. Ez nagyon meglepi Jane-t. Honnan tanulhatott ilyet? Valószínűleg Asgardban is van illemtan?
Leülnek és egy ideig csendben ülnek egymás mellett. Jane-t már kezdi idegesíteni a nagy hallgatás, ezért megtöri a nyomasztó csendet.
- És...Hogy vagy mostanság?- kérdezi Jane kicsit bizonytalanul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Hétf. 10 Ápr. 2017, 11:51

A kellemetlenné váló csendet végül Jane töri meg egy kérdéssel. Ártatlan és egyszerű kérdés ami megtöri Thor hallgatását. Kissé bűntudata van az események alakulása miatt, ez az oka a viszonylag szótlan viselkedésének.
- Megviselt anyám és Loki halála. Lokival nem volt felhőtlen a viszonyunk de mégis az öcsémként volt. Anyám nélkül pedig már semmi sem lesz ugyanaz a palotában. Sok az elesett harcos, lerombolt épület, megrongált védelem. Nem mentegetőzik és nem színleli, hogy minden rendben van. Őszintén mondja el, hogy mi a helyzet vele.
- Rádöbbentem arra, hogy még nem léphetek atyám helyébe a trónon. Királyként sokszor meg lenne kötve a kezem. Mondtam neki, hogy a kilenc világ védelméről gondoskodnunk kell, Asgardot pedig újjá kell építenünk, erősebbé, jobbá tenni. Ehhez a feladathoz pedig szabadnak kell lennem a királyi feladatoktól, ezért egy időre még visszautasítottam a koronát.
- A Földnek és a többi világnak szüksége van védelmezőkre. Nem bújhatok el a felelősség alól, ha már megvan az erőm és képességem, hogy jót tegyek. Nem kertel, nem mentegeti magát. Őszinteségre alapoz, Jane megérdemli, hogy tudja mi jár most Thor fejében.
- Te hogy vagy? Kíváncsi rá, hogy mindeddig mi történt Jane-el. Szeretné ha boldog lenne a lány, megérdemli.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Hétf. 10 Ápr. 2017, 20:59

Jane figyelmesen hallgatja Thor-t, amint elmeséli, mi is történt vele. De most rajta volt a sor.
-Hát... semmi érdekes. Legtöbbet téged kerestelek. Felkutattam mindent, elmentem a bosszúállókhoz, ott tudtam meg Bruce-tól, hogy elmentél Asgardba. Akkor ide költöztem New Yorkba, mert biztos voltam benne, hogy majd ha visszajössz a földre, akkor ide jössz legelőször.
Jane sóhajt egyet és folytatja.
- Hogy a kutatásaimat fizetni tudjam túl sok munkát vállaltam és emiatt kicsit kimerült vagyok. De jó hogy itt vagy.
Jane problémái kisebbek Thor problémáinál, elvégre nem Jane Asgard trónörököse. A meghitt pillanatot a pincér zavarja meg.
- Milyen italt hozhatok?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Szer. 12 Ápr. 2017, 11:20

Elképedve hallgatja, hogy Jane a távollétében mennyit kutatott utána. Nem hagytam könnyű helyzetben szegényt. Mindezeket hallva döbbenten áll, vagyis ül szemben Jane-el.
- Heimdall bárhol megtalál. Egy apró mosoly jelenik meg az arcán. Bárhol lenne is Jane, Heimdall képes megtalálni őt és célirányosan odaküldi a Bifrösztel.
- Mit kutatsz most pontosan? Kíváncsiskodik egy kicsit amíg a pincér meg nem érkezik.
- Egy hordó sert! Hirtelen tör ki belőle a barbár, amit szerencsére gyorsan észre is vesz.
- Azt kérem amit a hölgy. Tekintetével Jane-t keresi, hogy mondjon valami italt amivel nem lesz feltűnő.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Szer. 12 Ápr. 2017, 20:44

Jane kicsit elneveti magát Thor rendelésén. Mosolyogva fordul a pincér felé.
-Akkor hozzon két Martini-t dupla jéggel.
A pincér fölírja, majd elmegy. Jane visszafordul Thorhoz. Vesz egy nagy levegőt és válaszol.
-Mit is kutatok...- teszi fel a költői kérdést.
-Most éppen a kilenc világot tanulmányozom Alisonnal. Nagyon tehetséges lány szerintem még sokra viheti. Képzeld el, hála neked meg tudtam mutatni, körülbelül hol is vannak a világok. Szerencsére megjegyeztem, hogy mit is rajzoltál. Azóta már pontosítottam és tanítom pár lelkes egyetemistának.
Hát... Nem igazán tudom mit szól ahhoz, hogy felfedem a több ezer éves titkokat, amik a kilenc világot övezzi.
-Remélem nem baj, hogy belekontárkodom a világok titkaiba?- néz Thor-ra bűnbánóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 13 Ápr. 2017, 10:12

Jane jót derül Thor elszólalásán. Ő maga is elmosolyodik a helyzeten. Az emberek világa furcsa neki. Feszengve érzi magát ezen a viszonylag elit helyen. Nem ehhez szokott. Hatalmas barbár mulatozásokhoz ahol kedvükre hangoskodhatnak, iszogathatnak és ehetnek sült malacot, tucatszámra. Jane kisegít az ital dolgában. Fogalma sincs mi a Martini de bólint, hogy jó lesz. A rendelésük után a pincér elmegy és figyelmesen hallgatja Jane válaszait. Egyik szemöldöke felkúszik amikor a lány kutatásait ecseteli és, hogy tovább kutatja a kilenc világ közötti átjárót. Thor arca kissé komorrá válik.
- Jane, kérlek ne kutasd az átjárókat. Hangja nyugodt, egyáltalán nem fenyegető, inkább aggódó.
- Ha rossz kezekbe kerül a kutatásod annak beláthatatlan következményei lehetnek. A Bifrösztel mi Azgardból felügyeljük a kilenc világot. A néped még nem ért meg erre. Nem szeretné kedvét szegni Jane-nek de a tűzzel játszik. Ha egyszer sikerül kapcsolatot teremtenie az embereknek a kilenc világ között az felboríthatja a kényes egyensúlyt.
- Azt tudnod kell, hogy nem hagyhatom, hogy ez megvalósuljon. Ha mégis megtaláljátok a módját akkor el fogom pusztítani az átjárót. De bízok benne erre nem lesz szükség. Szeretné Jane megértését kérni, de egyértelművé teszi számára, hogy ez mennyire komoly dolog. Nem csak egy ejnye bejnye ne kutakodj figyelmeztetés ez. Érezheti Thor hangjából, hogy ez mennyire nem gyerekjáték.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 13 Ápr. 2017, 11:59

Thor válasza kicsit elveszi Jane lelkesedését. Nem folytathatom a kutatást? Akkor most mi lesz? De az érv meggyőző. Nem folytathatja, mert ez Asgard feladata és az emberiség nem készült fel rá.
-Oké, abbahagyom a kutatást. Nem gondoltam bele, hogy ekkora nagy baj lenne belőle.- mondja Jane bűnbánóan. Csak piszkálja a szalvétáját. Gondolkozik, hogyan oldhatná a borus hangulatot.
-Két fácán ül a fán. Melyik közülük az idióta?- mondja lelkesen. Nem biztos, hogy Thor érteni fogja, sőt az se, hogy hallott már viccet, de Jane azért tesz egy próbát. Vár egy kicsit, majd elmondja.
-A ballfácán.- Jane már mondta szinte röhögve. Thor már nevetette meg őt eleget, most Jane-en volt a sor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 13 Ápr. 2017, 13:33

Látja, hogy Jane lelkesedését a kutatás iránt letörte. Sajnálja, hogy így történt, de jobbnak látja azelőtt lépni mielőtt nagyobb baj lenne belőle.
- Köszönöm a megértésed Jane. Bíztam benne, hogy megérted. Hálásan tekint a lányra ezért az áldozatért, mert tudja, hogy milyen fontos neki ez a kutatás.
- Tőled nem félteném ezt a titkot, de ha ennek híre menne akkor téged is nagy veszélybe sodorna nem csak a kilenc világot. Jane-ben bízik, tudja, hogy semmi butaságot nem csinálna ha tudja, hogy annak milyen rossz következményei lennének. Thor hangulata annyira nem borús, csak picit elkomolyodott mert a téma ezt kívánta meg. A fácános viccen egy darabig csendben hallgat, majd elneveti magát.
- Ez jó volt. A fácánt természetesen ismeri, meg a balfácán szót is így végül mulatságosan sikerül a rögtönzött vicc. Amint kellemes hangulatban ül Jane-el egy hang szólal meg a fejében.
- Thor! Van egy behatoló Asgardban. Heimdall félre nem érthető hangszínét ismeri fel rögvest. Nem hiszem el, hogy mindig ezt csinálom vele... Annyira dühös, hogy fel tudna robbanni. Már megint mennie kell és faképnél kell, hogy hagyja Jane-t.
- Kérlek bocsáss meg nekem, de van egy ismeretlen behatoló Asgardon. Bánatosan tekint a lányra aki hónapok óta alig várta, hogy találkozhasson Thorral. Hihetetlen, hogy mindig van valami ami elszólítja.
- Sajnálom, ezt még bepótoljuk. Bocsánatkérően tekint a lányra majd a sétapálcát a kezébe kapva feláll és kiszalad az étteremből. A folyosón visszaalakul eredeti felszerelésébe és már repül is a kalapáccsal ki az épület tetején. A felhők között, villámlások közepette, bifröszttel visszatér Asgardra a segélyhívásra reagálva.
Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Találkozás a magasban Csüt. 13 Ápr. 2017, 20:51

Jane egy ideig Thor mosolyát nézi, ami hamarosan komorrá változik. Elgondolkodik rajta, hogy mi is lehet. Thor majdnem felrobban a dühtől, úgyhogy biztos nem jó.Mi lehet az?Csak nincs valami baj? Remélem nem fog elmenni. Thor kijelentése nem valami bíztató. Asgardba behatolt egy ismeretlen dolog, amiért Thornak vissza kell mennie.Ne... Nem hagyhat itt megint.Jane próbálja leplezni a szomorúságát.
-Menj csak, semmi baj. De remélem hamarosan visszajössz.
Jane elbúcsúzott Thortól, aki már el is indult.

Jane egész este egyedül maradt, de legalább vígasztalta a tudat, hogy Thor jól van és tudott találkozni vele. Ott ült az asztalnál és itta a két Martini-t, amit rendelt.Köszönöm a játékot Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Találkozás a magasban

Vissza az elejére Go down

Találkozás a magasban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Geista Kahoko
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Utahime vs. Ayse - Androgün találkozó
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Véletlen találkozások

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-