Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
The strongest ones - [Jane&Carol]


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: The strongest ones - [Jane&Carol] Szer. 29 Márc. 2017, 13:16


The strongest ones
I mean.., who are you?


Egy ideje már nem sikerül úgy aludnom, ahogy előtte. Thanos előtt. Nem félek kimondani a nevét. Túl sok sebet ejtett a világunkon ahhoz, hogy rettegjek. Felvérteztem magam az óriásokkal szemben. Hulkkak megvívtam már egy pár csatát, ezért nem tartok a lila óriástól sem. Kevésbé. Erős vagyok, az ereimben száguldozó aranyfonalak képessé tesznek mindenféle ellenállásra, arról nem is beszélve, hogy az idegeim megkeményedtek. A koponyámban szaladgáló neuronoknak köszönhetően már nem érzem magam prédának. Nyilván, egyelőre nagy a szám... hiszen az ütközet alatt én csupán a kreeket aprítottam. Védtem Wandát, védtem Brucet. A Titánnal vívott gigászi küzdelem alatt, nekem Tonyt kellett minél távolabb sodornom. És ez egyáltalán nem félelemből történt. Annak a férfinak szüksége volt valakire, aki elég gyors, és aki elég érinthetetlen a Titán számára. Azzal, hogy berepültem érte, kockáztattam. De tudtam, hogy jó esélyem van akkor is elmenekülni, ha úgy dönt a mocsok, hogy engem vesz célba. Épp ezért, mióta véget ért a manhattani rémálom, edzem magam. Korábban nem figyeltem oda erre. Mostanra többet vagyok levegőben, mint a két lábamon. Mókás! Élvezem feszegetni a határokat, annak ellenére, hogy a kormányi egyezményt nem írtam alá... Miért tettem volna? Nem hiszem el, hogy egy aláírással megmentenék az életem. Mikor elrabolt a kree sereg, senki... senki nem sietett a segítségemre. Az egyezmény nem fog alakot öltve mellettem küzdeni. Sőt. Állítom, hogy akik körülötte ólálkodnak, akik fejében kipattant ez a mérhetetlen baromság, ők lesznek az elsők, akik menedékjoggal elhagyják majd a földet, egy másik bolygón való jobb élet reményében, ha a Titán úgy dönt, lezárja mindezt.

Időnként, ha nem tudok aludni (Mint tegnap este!) a város fölött repkedve keresem a kisebb bűntények elkövetőit, hogy jobbá tehessem az életük. Azonban feltűnt, hogy egy kék-vörös hacukás apróság megelőz, szinte minduntalan. Bosszantó, hogy mennyivel gyorsabb nálam, ... talán egy pók? És a szerkója is elég menő! (Ezt sosem mondtam ki!) Én egy trikóban, és többnyire egy farmerben repkedek.
- Cseszd meg... - szidom a kölyköt, mikor a a főhadiszálláson landolok. Puhán érkezem meg, és csak a morgásom bomlasztja a csendet. Neki indulok a bejárati kapunak,.. Stark már minden bizonnyal rám állította a rendszert, s simán közlekedhetnek! - gondolkodom el, mikor belecsapódom valakibe, aki érintésre apróbbnak tűnik nálam.
- Hoppá, bocsánat! Elnézést, jól van? - nyúlok rögtön a karja után a nőnek, majd megtapogatva felkarját próbálom kifürkészni arcjátékából, hogyan is érezheti magát, megsérült-e, és hogy ki is ő? Bizonyára azon ezer ember egyike, akik az épületben töltik a minden napokat, és dolgoznak, és kutatnak. Starknak. Starkért. A hősökért...


remélem, hogy tetszeni fog! (: | Never Give Up ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Csüt. 30 Márc. 2017, 20:53Jane & Carol


Csendben, lehajtott fejjel sétálok a folyosón, miközben a mappámban kutakodom . Nehéz úgy gondolkodni, hogy fáradt vagy, de valamiért nem tudsz aludni. Mostanában mindig túlhajszolom magam. Egyszerre dolgozom itt a főhadiszálláson és otthon. Egyfolytában jönnek az újabb feladatok, melyeket nem egyszerű egyedül megoldani, ráadásul mostanában senki se normális, így egyedül maradtam. A munka annyira kikészített, hogy már aludni sem tudok. Fáradtan megyek a folyosón, szinte nem is figyelek arra mi van körülöttem. Addig tanakodom, amíg bele nem ütközök valakibe. Hátra esek és kiesik a mappám a kezemből. Fejemet fogom és próbálok picit magamhoz térni .
- Jól vagyok, semmi baj - megdörzsölöm a szemem és ránézek a nőre . Majdnem elájulok, amikor megláttom, hogy Carol Danvers az . Csak ülök és nézek. Azt se tudom, hogy mit mondhatnék.
Nagyon örvendek  - dadogom. Körbenézek, vajon hová eshetett a mappa . Láttom , hogy ott van mellettem, ezért gyorsan odanyúlok érte és az ölembe veszem . Vissza nézek Carol-ra és kedvesen mosolygok rá.
Bocsánat, hogy beléd mentem. Kicsit kínos a helyzet, de próbálok nyugodt maradni ( ami ilyen helyzetben nem egyszerű ).notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Pént. 07 Ápr. 2017, 13:02


The strongest ones
I mean.., who are you?


Időnként le kellene szoknom róla, hogy faltörő kosként vonuljak keresztül az épületen, a világon, bárhol. Nem mintha fölényeskedő lennék, de azért nem biztos, hogy Tony fényei mellett olyan haloványak az enyémek, hogy meg kelljen húznom magam. Így, bőszülten előre törve csak akkor torpanok meg, mikor feldöntök valakit. Egy nőt. Egy aprócska nőt. Ajkaim morzsolgatása, és bocsánatkérő pillantásom mellett, természetesen rögtön érte nyúlok, hogy felsegíthessem, ha engedi nekem.
- Biztos? Nem ütötte meg magát? - érdeklődön kutatok nyomok után, keresve jelét annak, fájlalja-e valamiét. Fejének dörzsölése aggaszt, eközben már talpra segítem, ha együttműködő, és nem kíván inkább egyedül felkelni.
- Én szintúgy... - pillantok rá kérdőn, mert bizonyos, ország világ tud rólam Thanos óta, de nem rajong értem senki ilyen bájjal, ahogy látszólag ő teszi - Csak sajnálom, hogy így találkoztunk. - teszem hozzá ismét, valamelyest felhúzva vállaim, hogy ezzel nonverbálisan is tudtára adhassam, mennyire szégyellem magam, amiért ily csúnyán felborítottam az imént. Figyelem némán, ahogy elnyújtózik a holmijáért, 'mit szintén én vertem ki a kezéből, majd kissé talán pironkodva bazsalygok.
- Nem, ne, nem. Én nem figyeltem! - emelem fel védekezően kezeim, tenyérrel felé, közben pimasz mosollyal arcomon - Carol Danvers! - nyújtom kezem felé, hogy bemutatkozhassam, s ne csak azt ismerje belőlem, mit a tévében, vagy bárhol láthatott - És Ön? - fejem kissé oldalra billen, érdeklődön pillantok rá, egyelőre nem mozdulva mellőle.remélem, hogy tetszeni fog! (: | Never Give Up ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Pént. 07 Ápr. 2017, 21:07


Jane & Carol


Szegényen látszik, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát. Én csak próbálok felállni. Az egyik csuklóm baromira fáj, még egy kicsit a hátam is, a lehető legszerencsétlenebbül estem. A "nemfájós" kezemmel feltápázkodom. Köszönök neki, amit ő is viszonoz. Látszólag meglepte az igazi "fanmosolyom". Felém nyújtja a kezét és bemutatkozik.
-Jane Foster!- rázom még a kezét, majd visszafogom magam. Kezdek fülig elpirulni. Körülöttünk kínos csend van. Azon gondolkozom, vajon mit mondhatnék, de egyszerűen nem bírok magammal.
-Jaj, el sem hiszem, hogy találkoztunk. Ez egyszerűen eszméletlen...
Ránézek és próbálok legalább úgy tenni, mint aki normális.notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 16 Ápr. 2017, 22:56


The strongest ones
I mean.., who are you?


Kényelmetlenül érzem magam, amiért épp egy törékeny emberkének sikerült neki mennem. Legalább lehetne maga Stark, vagy mondjuk Vízió. Kevésbé röstelleném a dolgot, de egy ilyen apró nő... Félrehúzom ajkaim, ahogy arcára felszöknek a fájdalom jelei. Hiába leplezné, nem tudja jól elrejteni. Bűntudatom támad emiatt.
- Nagyon örvendek, Miss Foster! - puhán rázom meg a kezét, félek tőle, hogy fájdalmat okoznék. Újabbat, hogy helyesbítsek. Fejem oldalra billen, felhúzom ajkaim, továbbra is elnézést kérően keresve tekintetét, majd ellépek oldalra, indulásra készen. Hiszen nem akarnám feltartani, miután ilyen csúnyán elbántam vele, de akkor szavai újból megakasztanak. Ajkaim elnyílnak, elképedek kedvességén.
- Én nem tudom, hogy mit mondjak... - fogvillantós mosollyal rázom a fejem, szinte lemásolva mimikáját, mégis értetlenül élve át a pillanatot. A francba, olyan aranyos lány!
- Esetleg volna kedve meginni valamit? - érdeklődöm finoman megdörzsölve a tarkóm, majd jobbommal felé mutatva, tenyérrel fölfelé, bízva benne, hogy igent mond és nem talán enyhíthetem vele bűntudatom, amiért majdnem darabjaira törtem.remélem, hogy tetszeni fog! (: | Never Give Up ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Szomb. 22 Ápr. 2017, 11:22

Jane & CarolKínosan hátralépek, igyekszem kicsit visszafogni magam. Egyszerűen nem bírtam ki, annyira boldog vagyok. Mosolyomat hiába szeretném visszafogni, nem megy. Már nem is érzem a csuklómat (annyira). Csak várom, hogy fog reagálni. Szerintem a szava is elállt, mosolyog és zavartan rázza a fejét. Következő mondatánál majdnem elájultam. Nagyra nyílt szemeimmel néztem rá és már szinte bazsalyogtam.
-Persze, ki nem hagynám.- mondtam nyugodtabban, de mégis izgatottan. Éljen, soha nem lógtam még egy hőssel!... Itt egy kicsit elgondolkodom. Najó, ott van Thor, de vele még nem voltam sehol és ő úgyis más. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog folytatódni a napom (vagyis estém).notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Szer. 26 Ápr. 2017, 13:02


The strongest ones
I mean.., who are you?


Nem vagyok az a barátkozó típus. Könnyedén nem nyitok senki felé. Ha a szükség kívánja segítek. Ennek egyszerű oka van. Ha valaki átéli mindazt, amin én keresztül mentem, majd megérti. Az érzéseim, a gondolataim, minden zsigerből ellenfélként lépett fel ellenem. Így most, úgy érzem, ha már valaki ennyire felderül a látványomtól, adnom kell neki egy esélyt.
- Wááohh, tényleg? - hirtelen meglep feleletével. Azt gondoltam ellenkezni fog, vagy leint, hiszen bár címlapokról ismer, még nem találkoztunk. Mindenesetre megcsóválom a fejem és rendezem arcjátékom hamar. - Szuper! - csapom össze tenyereim, majd ellépve mellette a bázis bejárata felé indulok - Nézze, van benn egy remek kis önkiszolgáló pult. Nem mondom, hogy a keveréseim mindig jól sikerülnek, de ha már háznál vagyunk... - billegtetem a fejem és csak bizakodom, hogy Stark nem tépi le a fejem, ha megdézsmáljuk egy kicsit az italait. /Egyébként meg csak lapítson, mert még mindig jön nekem eggyel - a mentés miatt!/
- ... vagy inkább máshová menne? -  pironkodva kapkodom a tekintetem, közben megtorpanva a bejárat és ő közte. Furcsa érzésem támad. Olyan, mintha most először próbálnék meg nyitni valaki felé magamtól, ami ritka bizsergető érzés. Élvezem! Ráadásul olyan kedves, olyan bájos ez a lány!
nagyon tetszik! awhh | hangulatom ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Szer. 26 Ápr. 2017, 21:54

Jane & CarolCsak állok és vigyorgok, mint egy fakutya. Most hirtelen se köpni, se nyelni nem tudnék, egyszerűen annyira meg vagyok hatódva. A vigyor az arcomra ragadt és ha akarnám is, akkor se tudnám letörölni. De nem is nagyon szeretném. Még igazából nem is találkoztunk, csak sokat hallottam róla. Lenyűgöz a bátorsága, ahogy harcol... egyszerűen tökéletes. Szavait figyelem, amint ellép mellőlem. Az ajánlat jól hangzik, úgysem néztem még körbe (főleg ott, ahol ital van).
-Jó lesz itt. Úgyis valószínüleg minden zárva van...- ránézek az órára és látom
, hogy máris hajnali 3 óra van, de se baj. Úgyse vagyok még fáradt és alszom majd nap közben.notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Szomb. 29 Ápr. 2017, 21:11


The strongest ones
I mean.., who are you?


Bazsalyogva nézem őt. Igazából nem tudnám megmondani, hogy mi történik velem, de élvezem a társaságát. A ragyogó bogárszemei jókedvre derítenek. Csupaszív-báj ez a nő! Megilletődöm, mikor azt mondja, hogy szívesen velem tartana, de kapok az alkalmon.
- Ops. Látja, erre nem gondoltam,.. - pironkodva lesütöm szemeim, majd befelé indulok, invitálva őt magammal. Igyekszem átvenni az irányító szerepét, hiszen - bár nem tudhatom biztosra - ő nem tűnik egy hős fazonnak, aki itt élne. Én sem élek itt, de gyakran töltöm itt az időmet.
- Csak Ön után! - udvariasan magam elé engedem, mikor arra kerül sor a bejárati szárnynál, majd szorosan a nyomába lépve, lapockájára vezetem tenyerem, hogy finoman vezethessem. - Kérem, meséljen magáról.  Ön itt dolgozik? - pillantok el róla, éppen csak egy szösszenetnyit, miközben a szürke folyosóra érve haladunk tovább Stark eltitkolt birodalma felé.nagyon tetszik! awhh  | hangulatom ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Hétf. 01 Május 2017, 17:06

Jane & CarolMaga elé enged, amitől egy kicsit meglepődöm. Hiszen csak ritkán járok itt és sose volt időm körbenézni. Mindegy, félénken előremegyek és oda-vissza tekintgetek vissza a nagy folyosón. Egy kicsit már magabiztosabban megyek, amikor már érzem, hogy Carol vezet. Közben pedig magamról mesélek.
-Nem dolgozom itt. Vagyis itt dolgozom, de csak besegítek a munkába. Starknak szüksége volt egy asztrofizikusra és én pont kéznél voltam. Amúgy otthon dolgozom vagy néha Londonban.- feleltem neki boldogan. Hátranézek és megkérdezem:
-...és veled mi a helyzet?
Eleinte mosolygok rá, de aztán kezdek elkomorodni. Nem tudom, hogy szeretne-e magáról beszélni. Evégre nem sokan vannak rajtam kivül akik annyira odavolnának érte. Mindenesetre megkérdezem, mert aféle kiváncsi ember vagyok.notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 07 Május 2017, 00:10


The strongest ones
I mean.., who are you?


Mosolygok mögötte, bár ő ezt nem láthatja. Lucibkolom a társaságában, ritkán adódik alkalmam barátkozni, ráadásul nem is lehet rám azt mondani, hogy túlságosan keresném mások társaságát. A balesetem óta megváltozott a személyiségem, persze, azért azóta is jócskán kifordultam magamból. Tekintve, hogy éppen Bruce jelenti az életem értelmét - mondhatni, nem vagyok önmagam.
- Asztrofizikus vagy?! - meglepetten pillantok rá, hatalmas mosolyt villantva - Wáoh, akkor már megértem, hogy miért vagy itt. Biztos a legjobb vagy, ha Stark téged nézett ki. - somolyogva grimaszolok, bár ez inkább az emlegetett férfinak szól és nem a nőnek mellettem.
- Öhm, hát, én, öhm... - megdörzsölöm a tarkóm, mert számíthattam volna ám erre a kérdésre, de egyáltalán nem készültem fel rá - Dr. Bannerhez jövök, néha. Ritkán. Nem. Igazából elég sűrűn, most is... de van, hogy elidőzöm. Csak úgy. - össze-vissza dadogásom közben lesütöm a szemeim. Elvégre nem vagyok Bruce barátnője, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak sok időt próbálok a közelében tölteni. Meg aztán nálam lakik... Végülis mondhattam volna, hogy érte jöttem, hogy haza vigyem, de aztán meg magyarázkodhatnék a férfinak, hogy miért kapom ölbe.
- Jól bánik veled Stark? - pillantok rá kérdőn, közben a folyosón haladva mellette. Igyekszem nem túl gyorsan, se nem túl lassan menni vele. Elvégre ráérünk és nem kapkodunk.nagyon tetszik! awhh  | hangulatom ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Csüt. 11 Május 2017, 21:09

Jane & CarolBoldogságom határtalan. Annyira megszoktam, hogy mindig egyedül vagyok és dolgozom, hogy milyen jó is kimozdulni. Ráadásul a társaság a lehető legjobb, szóval rég éreztem magam ilyen jól. Lassan lépdelek Carol mellett és hallgatom, amit mond. De jó neki, legalább van kihez fordulnia. Dr. Banner határtalanul kedves, ő ajánlotta hogy segíthetnék itt a bosszúálóknak és közben még Starknak is segítek. Nem csoda, hogy nincsen szabadidőm.
-Hogy jól bánik velem Stark?- teszem fel magamban a költői kérdést- Igen, egész jól. Csak az a baj, hogy túlhajszol, közben pedig máshol is van dolgom, így csak délben van egy kis szünetem. Amúgy kedves, aranyos és jópofa.
Már látni az üvegajtót, amely Stark birodalmába vezet. Nem megyek előrébb, szorosan Carol mellet sétálok és nem kérdezek semmit. Inkább hagyom, hogy ő kérdezgessen engem.

notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 14 Május 2017, 16:37


The strongest ones
I mean.., who are you?


Figyelemmel hallgat, ami nagyon kedves tőle, de egyben zavarba-ejtő is. Mindenesetre próbálok én is nyugodt, és kimért maradni. Nincs túl sok kapcsolatom a további emberekkel, leszámítva a Bosszúálló bagázst, bár ott sem ismerek mindenkit. Mióta megtörtént a tragédiám, azóta nem foglalkoztam vele, hogy az emberekkel törődjek. Így most Jane Foster kerül az első helyre!
- Stark? Kedves, és aranyos? Mármint Tony Stark? - kissé meglepetten pillantok a lányra, majd előre. Bár elöljáróban csak suhanóban találkoztunk, máshogy képzeltem el őt. /A munkatársaival biztos kedvesebb, mint azok kedveseivel... vagy ismerőseikkel./
- Elnézést, maga és Stark egy pár? - pillantok kissé értetlenül a nőre, bazsalyogva közben. Túl sokat kérdezhetek, magam is érzem, hogy kínos, így hálás vagyok, hogy elérjük az előszobát. Szemlátomást nincs senki errefelé, de már megszoktak itt. Ráadásul Rhodey is jön nekem  kettővel eggyel, így fülüket, farkukat behúzhatják!
- Mit inna? - érdeklődöm finoman, megkerülve törékeny alakját, belépve a pult mögé. Elvégre, most én leszek a keverő!nagyon tetszik! awhh  | hangulatom ~
• •

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 11 Jún. 2017, 20:20

Jane & CarolLassan lépked előre szépen, halkan, evégre nem sietnek sehová. Még bőven éjszaka van, de ennek ellenére nem gondolkozik azon, hogy már rég otthon kéne lennie. Úgyse várja senki.
-Mondjuk ez csak egyéni vélemény.
Még csak most kezdtem, lehet mással nem ilyen, de szerintem tud ő kedves is lenni.

Nem is tudom, valamiért olyan jó érzés dicsérni az embereket. De ezt hamar meg is bánja. Hamarosan jön az újabb kérdés, amitől egy kicsit meg is torpan, de hamar folytatja is a maradék utat.
-Stark és én? Nem, dehogyis, mi nem is járunk. Csak amolyan jó munkaviszony, semmi különös - mondom dadogva. Próbálok nevetni, elfedve ezzel azt, hogy mennyire zavarban vagyok. Lassan bemegyek én is az előszobába és leülök egy székre.
-Nekem teljesen mindegy, csak ne legyen túl erős. Körbenézek, majd egy kicsit bizonytalan hangvétellel megkérdezem:
-Öhm, nem is tudom...-fordulok Carol felé,-Nem lesz baj abból, hogy megisszuk az összes piát?
Egy cseppet bizonytalan vagyok, hiszen gőzöm sincs mi lesz, ha esetleg rájönnek, hogy este iszogattam a munkahelyemen. Abba pedig bele se merek gondolni, hogy ki is rúghatnak.
notes:  Kicsit rövid lett , de remélem attól még tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 09 Júl. 2017, 16:45


the strongest ones

I mean.., who are you? 
Hallgatom a véleményét, közben hol előre- hol rá pillantva. Aprókat, alig észrevehetőeket bólintok. Finom mosollyal nézve. Meglep, amit Starkról mond. Valószínűleg akkor a fickónak csak azokkal van kedve fölényeskedni, akik birtokában van valami szuper-erő. Vagy ilyesmi!
- Lehet. Nem ismerem olyan közelről, mint Te. Amit pedig láttam belőle, az nem volt ... kedves. - meglepetten nézek rá, enyhe grimasszal. Kipattan fejemből az újabb kérdés, amivel úgy fest rendesen meg is illettem. Kérdőn, szabadkozva nézek rá, majd halkan kuncogva fejem csóválom, bocsánatkérően. - Értem, elhiszem. Elnézést, nem akartam tolakodni! - emelem kezeim védekezően, beharapva ajkaim, kissé meghajtva fejem. Nem kellene belepofátlankodnom, de érdekel. Miért is? Azt nem tudom... Követem, majd figyelem, ahogy leül. Én a pult mögé lépek és neki is látok a keverésnek.
- Rendben, akkor valami könnyedet készítek... - kacsintok rá, majd igyekszem kevesebb alkohollal, több édessel mixelni az italát. Magamnak úgy szintén! Nem szeretném, ha a fejünkbe szállna. Stark nem lenne elragadtatva. Ráadásul rám egyébként is pikkelhet, amiért nem írtam alá az Egyezményt ... hát még ha kifosztom az italkészletéből! A kérdését meghallva elnevetem magam és leintem finoman!
- Az összeset azért nem isszuk meg! - ingázik a fejem. Épp azt mondta, hogy könnyű legyen, két női ital kikeveréséhez nem fog túl sok kelleni. Fel sem fog tűnni Starknak. Ha mégis, majd Brucera fogom. - Ne aggódj, fel sem fog tűnni nekik. - mosolyom kiszélesedik, majd az elkészült italokkal megindulok felé, hogy leülve mellé elfogyasszuk a kikeverést. Nem sokáig maradhatok, hiszen Brucehoz jöttem, de azért egy pár perc még belefér.
- Hogy kerültél bele ebbe? - nyújtom át az italát, közben türelemmel várva, hogy feleljen. Gondolok itt az egész Bosszúálló bagázsra. Ha nem túl pofátlanság ilyet kérdezni..!hangulatom~ | tökéletes! (:

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Hétf. 21 Aug. 2017, 17:50

Jane & CarolA hangulatom oldódik egy kicsit, így már nem vagyok olyan feszült, mint eddig. Habár a csuklóm nem fáj annyira, még mindig fáj, ha hozzáérek. A munkahelyemről nem szoktam beszélgetni, így ez a téma kicsit még új nekem.
-Hát, igazából én sem ismerem annyira, de eddig kedves, legalábbis szerintem.
De lehet, hogy másokkal kevésbé
- húzom kicsit a számat, hiszen lehet, hogy tényleg csak az alkalmazottaival ilyen, azokon belül is csak az újoncokkal. Én pedig még javában újonc vagyok.
A következő kérdéstől egy kicsit megilletődöm, majd gyorsan tisztázom a félreértést.
-Semmi baj, örülök, hogy tisztáztuk-mondom kicsit halkabban, miközben bemegyünk az ajtón. Valamiért még mindig nem sikerült, megnyugodnom. Nem tölt el megnyugvással, hogy most készülünk meginni a főnököm piáját. Carol szerencsére megnyugtat, hogy nem az összeset iszuk meg, sőt, fel sem fog tűnni neki. Remélem igaza van.
-Köszönöm, ez igazán megnyugtató-motyogom szinte magamban, miközben a fejemet fogom. Mi lesz még itt...
Mikor elkészült az ital, megköszönöm és belekortyolok. Rég nem ittam ilyen jót.
-Azta, ez nagyon jó lett!-kortyolok bele még egyszer. Hamarosan érkezik a következő kérdés, amire eléggé tömören válaszolok.
-Igazából ez az egész olyan hamar jött. Idejöttem, hogy megkeressem a kedvesemet, de ő nem volt itt. Helyette kaptam ezt a tökéletes állást és azóta itt vagyok-válaszolok rá röviden, de szerintem elég jól összefoglaltam a lényeget. Mondjuk ez az egész nem ilyen happy, ahogyan elmondtam, de most teljesen mindegy. Csak kortyolgatom az italomat és élvezem a semmittevés perceit.
notes: Nem tudom, nekem kicsit furcsának tűnik, de remélem Neked legalább tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 03 Szept. 2017, 01:45


the strongest ones

I mean.., who are you? 
Finom mosoly kúszik ajkaimra, miközben nézem őt. Törékeny, bájos - mégis a szembogarai arról árulkodnak, hogy bárki, aki ujjat húz vele, az rosszul járhat. Finoman elpillantok róla, majd ismét vissza rá, mikor megszólal. - Nem sokszor volt szerencsém Starkhoz, igazából egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor,.. öhm, viszont jó pár ismerősöm az ő ismerőse és még egyiküktől sem hallottam éppen ezt a kifejezést rá. - megingatva a fejem kuncogok halkan, finoman felhúzva az orrom közben grimaszolok. Nem akarom bántani Őt, hiszen tudom - legalábbis Brucetól hallottam ezt azt a férfiról és ebből már nem nehéz leszűrni, hogy van a múltjában ezer és még több ok arra, hogy kevésbé működjön az úgynevezett pökhendi figuraként a közelében ténykedők mellett, mégis - én mindössze akkor érezhettem őt finomnak és törékenynek, amikor megmentettem Thanos elől és a karjaimban vittem őt a kórházba. Azóta sem beszéltünk, nem is terveztem. Elvégre én már mindig arra a szituációra fogom emlékeztetni és nagyon okom sem volna rá, hogy felkeressem...
Előre engedem az ajtóban és közben persze némán elmotyogok egy káromkodást magamra, amiért olyan dolgokba avatkozom, amik nem egészen rám tartoznak. Finoman lepillantok közénk, majd föl rá. Kiszélesedik a mosolyom, mikor attól tart, hogy a milliárdos Tony Starknak feltűnhet egy megkezdett - legfeljebb - két megkezdett üveg. Meg kell hát nyugtassam!
Hallva halk megjegyzését, eresztek egy vigyort felé. A pult mögött annyira lefoglalom magam, hogy legalább úgy tűnjön, nem hallottam, amit mondott - ami nincs így, de neki nem kell tudnia róla.
Felszolgálom az italát, majd magamnak is töltök, készen rá, hogy egy picit megkapja a hangulatát, amit érdemel egy nehéz nap után...
- Örülök, ha ízlik! Egészségedre! - bólintok, majd én is beleiszok a magam poharába, rákönyökölve a pult szélére, onnan nézve végül Janet, miközben válaszolgat. Az ital kellően felmelegít, érzem, ahogy átjár. Jólesően hat rám, ám a következményektől tartok. Ha így állok Bruce elé, lehetséges, hogy olyan dolgok hagyják el a számat, amiket nem feltétlen... és ekkor leengedem a poharat, enyhén vállat rántok és tovább iszok belőle!
- Szabad megkérdeznem, hogy kinek a kedvese vagy? - finoman megdöntöm a fejem. Vajon én is használhatom ezt a szót magamra Bruce mellett? Finom ráncok szaladnak szemöldökeim közé, miközben kissé elmélázok az ital fölött. Végül leeresztem magam az egyik székre, keresztbe rakom a lábaim és onnan figyelem Janet. Nem teszek fel újabb kérdést, elvégre nem akarok tolakodónak tűnni...hangulatom~ | tökéletes! (:

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Kedd 19 Szept. 2017, 08:26

Jane & CarolCarol hihetelenül kedves, nem is értem, hogy miért nem bírják sokan. Mindig is nagy rajongója voltam, ő az egyik legnagyobb példaképem. Én, mint egy erőtlen halandó nem is kivánhatnék többet és most itt áll előttem...már megérte ma dolgozni jönni.
-Köszönöm, neked is-köszönöm meg neki, miközben beleiszok a pohárkámba.
Hát meg kell hagyni, a fősuli óta nem ittam ilyen jót, mondjuk azóta nem is ittam egy korty alkoholt sem. De nem is zavar különösebben, időnként azért csak-csak rápillantok az órára. Menni kéne...ahj, de még van idő...de Stark letépi a fejemet...de kit érdekel? Nekem is jár a pihenő... Miközben magamban vitatkozok, Carol már fel is teszi a következő kérdést.
-Persze...-ásítok egyet, miközben összeszedem a gondolataimat,-Thor. Nem biztos, hogy ismered,
egy asgardi isten, a Bosszúállók egyik tagja...
Most, hogy így belegondolok, miért ne ismerné, nincs olyan aki nem hallott volna már róla. Vagy ha róla nem, akkor legalább a Bosszúállókat ismeri, de hiszen Carol is egy hős, biztosan ismeri vagy találkozott vele. Kortyolok egyet az italból, majd hogy megtörjem a kínos csendet, én is felteszek egy kérdést.
-Ha szabad megkérdeznem,  közötted és Banner között...-egy cseppet megállok és igyekszem úgy megfogalmazni, hogy minnél kevésbé vegye a szívére,-...van valami?- nézek rá kedvesen, talán nem fog haragudni a kérdésemért. Ó, máskor tízszer is meggondolom, mielőtt kérdezek valamit.
notes: Nem tudom, nekem kicsit furcsának tűnik, de remélem Neked legalább tetszik Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
293
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New YorkTárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Vas. 24 Szept. 2017, 17:29


the strongest ones

I mean.., who are you? 
Egészen eltelik az idő Janeel. Bájosnak és kedvesnek találom, ráadásul az ütközésünk során kissé megsérült miattam - de azért már úgy tűnik jobban van. Megisszuk az elsőt, s talán a másodikat is, mire kérdést formálok. Nyilván nem akarok tolakodni, de ettől lesz jó a társalgás, ha beszélgetünk is közben. Régen nem próbálkoztam barátkozni, ezért most ügyesen próbálom csinálni! Az ásítására elmosolyodom, lassan elengedem, rám egyébként is vár Bruce...
- Csak futólag, de rendes srácnak tűnik! - bólintok, majd értetlen grimasz rajzolódik arcomra. Srác?! Végül is, ... A fejem megcsóválom, közben széles mosoly terül el arcomon. Thor minden, csak nem egy srác. De lényegében nem számít. Nincs túl szoros viszonyom a Bosszúálló bagázzsal. A nevüket is kissé nevetségesnek tartom, de ettől függetlenül egy-egy tagjuk sorsát a szívemen viselem és féltem, s segítem őket, ha kell. Mostanság általában Rhodeyt. ~
A szavaira alighanem félrenyelem az italt, de végül sikerül kihúznom a vázam és egyenesbe jönnöm. Szemöldökeim felfutnak, kuncogok halkan, a tarkómat dörzsölöm, majd eszembe jut, hogyan menekült Hulk a hálószobámból és érzem, hogy belepirulok. - Kedvelem őt, nagyon, de hogy van-e valami közöttünk, azt talán inkább tőle kellene kérdeznünk, mert... általában nem beszélünk róla. Én... -kezdeném elmagyarázni a makogásom lényegét, de akkor megcsörren a telefon a zsebembe és attól félek, kiejtem az ujjaim közül a poharat. Bruce. az. Hát persze! Emlegetett csacsi... - üzenetet küld, hogy vár már. És ideges. Bruce és az idegesség, hát nem jó páros!
- Ne haragudj, de mennem kell! - kapkodva teszem a poharat a pultra, kis híján átesve az egyik széken, miközben mutogatok a telefonról az ajtó felé. - Örülök, hogy megismertelek Jane! - széles mosollyal nézek rá, fejem kissé ingatva, majd a homlokomra csapok finoman a tenyeremmel. - A poharakat majd én intézem később, menj csak pihenni! - hátrálok kifelé, majd amint már a folyosóra érek, elrugaszkodok a talajról és lebegni kezdek. - Szia Jane! - intek felé és már suhanok is. Nem várnám meg, amíg a zöldfickó jön el értem. Hogy mi lehet a baj? Az, hogy késtem!? Férfiak! Miközben száguldozom a folyosón, sikerül Vízión keresztül suhannom - de legalább kettőnk közül, valaki figyel...hangulatom~ | tökéletes! (:


Köszönöm a játékot!  szeretés  őrülten szeret  meglepi ölelés 1

_________________
I'm not what

you think I am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol] Szomb. 07 Okt. 2017, 08:50

Jane & CarolLassan megiszom az italomat, majd ráérősen az órára pillantok. Mikor meglátom, hogy mennyi az idő, majdnem hátraesek. De gyorsan elrepült az idő, már vagy egy fél órája letelt a műszakom. Máskor ilyenkor már rég hazafelé tartok.
Nem tévedtem, ilyesmi reakcióra számítottam, mikor feltettem a kérdést. Igyekszek én is mosolyogni, közben idegesen dörzsölöm a tarkómat. Bocsánat,
de ezt meg kellett kérdeznem.

Carolnak hirtelen üzenete jött, egyenesen félbeszakítva mondanivalóját.
-Nem baj, nekem is mennem kell,
mert már várnak otthon
-mondom mosolyogva, miközben összeszedem a cuccaimat,-Én is örültem, remélem még találkozunk.
Kilépek az ajtón, majd Carol felé fordulok.
-Szia Carol, nagyon szépen köszönöm ezt a csodás estét, további szép napot!-nézek rá széles mosollyal, miközben integetek neki, majd aztán el is indul. Úgy suhan végig a folyosón, mint egy szélvész. Én pedig csak állok és nézem, ahogy lassan eltűnik az egyik sarkon. De kár, hogy soha nem lehetek olyan, mint ő. Na de nem baj, hétköznapi emberek is kellenek ebbe a nagy világba.
Lassan elindulok hazafelé, majd miután hazaértem m, egyből ledőlök aludni. Ezt a csodás napot soha nem felejtem majd el. Ez egy örök emlék marad.

notes:  Köszönöm a játékot, nagyon jól éreztem magamat Smile


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: The strongest ones - [Jane&Carol]

Vissza az elejére Go down

The strongest ones - [Jane&Carol]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jane Foster /Foglalt/
» Carol Danvers - Ms. Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-