HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Amikor minden jól megy ... - [ Narsil & Jane ]

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Csüt. 23 Márc. 2017, 18:54
Ugrás egy másik oldalra

- Mindjárt kész ... - mondtam , miközben az utolsó simításokat végeztem a legújabb műszeremen. Már csak egy kis ragasztó szalag kellett és máris kész volt az új csoda masina , ami képes érzékelni a világokból érkező energiát , így tudni fogom , mikor jön valami ( vagy valaki ) a földre pl. Asgardból. Azt hiszitek , hogy még mindig Thor-t kerestem?... Hát már rég nem . Az elmúlt hónapokban nem volt mit csinálnom és előszedtem pár régi mitológiai könyvet a polcról és elkezdtem őket olvasgatni . Lenyűgözött az a sok élőlény amik bennük voltak . Voltak benne sárkányok , martalócok , sötét elfek ( párral már találkoztam is régebben ), jégóriások , tűzdémonok és az ártalmatlan Alfheim-i elfek . Mivel az Asgardi lényeket már nagyjából ismertem , elhatároztam , hogy igyekszem minél többet megismerni más világok teremtményeiből . Ehhez kellett ez a szerkentyű , hátha egy lejön a földre közülük ( ennek van kb. 1 ℅ esélye ). Ez a szerkezet olyan , mint egy kis szonda , ezért  elfér kis helyen is . Régebben volt már egy ilyenem , de az azóta elromlott és nem volt olyan jó , mint most az új. Képes másodpercek alatt érzékeli a világokból érkező energiát és pontosan megmondani , hogy honnan jön. Így sokkal több időt és energiát spórolok. Az utazás miatt nem kell aggódnom , mert ahogy eddig megfigyeltem , az ilyen lények általában a közelemben szoktak megérkezni . Azt még nem tudom hogyan , de remélem nem tévedek. Egy reggel arra ébredtem , hogy a kis műszer jelez nekem . Gyorsan odasiettem és megnéztem , honnan jön .
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 25 Ápr. 2017, 19:35
Ugrás egy másik oldalra

Jane & Narsil

Hosszú ideje nem jártam már a Földön. Valahogy sosem vonzott igazán, nem láttam okát elnézni ide. Egészen eddig. Bár most sem azért teszem, mert annyira felcsigázott volna. Beszélik, hogy eljön az idő, amikor minden elf elkezd vágyódni a Földre. Azt mondják, a bevésődés az oka. Mikor megszületik a halandó feled, akire mindennél jobban szükséged van és aki, miután meghal, többé már semmi sem lesz ugyanaz. Csak bajt hoz a fejünkre. Míg él, nem bírsz magaddal, vágyakozol hozzá, ha nem mész, bele is őrülhetsz. Viszont miután meghal, vele hal egy részed. A szóbeszéd szerint Nimellos király felesége is az előbbi esetbe őrült bele és vetett véget az életének. Én őszintén sajnálom, ami történt vele, de nem hiszem, hogy ez lett volna az oka. A bevésődés csak legenda. Nekem ez a meggyőződésem.
Igen fiatalon jártam itt először, vonzott az ismeretlen. Érdekes volt, de nem szebb, mint az otthonom, ezért hamar hazatértem. Utána csak azután látogattam el ide, hogy a sötét elfek kivégezték a fajtámat és elmenekültünk Brithonnal. Alfheim idegen volt és kellett a levegőváltozás, de iszonyatosat csalódtam abban, ami itt várt. Mikor még anno, százötven évvel a születésem után ellátogattam ide nagy, szabad terek, zöldellő rétek, kővárak, barátságos kis települések fogadtak. Ez már a múlté volt. Autók robogtak, gyárkémények füstöltek, az emberek furcsa ruhákat és hajviseleteket hordtak. Egyáltalán nem tetszett, visszataszítónak találtam. Olyannyira, hogy inkább visszatértem Alfheimbe és nem is kerestem fel ezt a helyet újra több, mint száz évig. A helyzet most sem jobb.
A levegő még rosszabb, a házak az égig érnek, mindenhol villódzó, mesterséges fények, reklámtáblák, még több autó és egyéb közlekedési eszköz. Lovak sincsenek már sehol. Legalább az öltözködés, a hajviseletek szimpatikusabbak, sokkal többféle, de a tömeg borzalmas. Fehér macskaként suhanok végig az utcákon és azon gondolkozom, minek is jöttem ide, ebbe a betontengerbe, ahol a halandók módszeresen pusztítják a saját életterüket. Elhittem, hogy javult volna a helyzet? Naiv gondolat. Kár volt. Csak még inkább kiábrándultam az egészből. De akkor mi vonzott mégis ide? Bevésődés? Ugyan már, hülyeség! Nincs ilyesmiről szó. Csak valami ostoba kíváncsiság lehetett. Ki akartam kicsit szabadulni a megszokott környezetemből, ennyi az egész. De buta ötlet volt. Jobb lesz, ha vissza is térek inkább oda, ahová tartozom.
Besurranok egy elhagyatott, néptelen sikátorba, ahol újra felveszem az eredeti alakomat, hiszen macskaként nem tudom végrehajtani, ami a visszatéréshez szükséges. Már épp neki is látnék, mikor azonban minden idegszálam megmerevedik. Nem vagyok egyedül. Valaki követ, figyel. Nem fordulok abba az irányba, amerre sejtem, de állok és várok. Várok, hogy mit lép. Hogy felfedi-e magát, vagy nekem kell őt lelepleznem. Mert nem véletlenül van itt. Érzem magamon a tekintetét. Talán látott átalakulni, azért? Ki ez és mit akarhat? Kissé idegessé tesz. Remélem, csak egy egyszerű halandó, aki észrevett. Nem akarok bajt, a legkevésbé sem.

Amikor minden jól megy...

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Csüt. 27 Ápr. 2017, 20:59
Ugrás egy másik oldalraNarsil & Jane


Felpattanok, majd az apró szerkezet felé rohanok. Gyorsan felkapom és megnézem honnan is jön a jel. Nem mesziről, csak innen New Yorkból. Hú, úgy tudtam, hogy vonzom az idegeneket. Egy ideig még magamban örülök, majd felveszek magamra valamit. Gyorsan összepakolok, majd elindulok. Gyalog indulok el, hiszen nincs is jobb reggel, mint sétálni a friss (ami inkább nem is friss) levegőn. A műszeremet figyelem, és követem a jelet. Szerencsére úgy fejlesztettem, hogy nemcsak a becsapódás helyét mutatja, hanem követi is az illetőt.
-Nem lehet messze...- motyogom magamban. Megyek és megyek, amíg már szinte a jel előtt nem vagyok. Felkapom a fejem és körbenézek. Akárhogy nézek jobbra-balra, semmit nem láttok, csak embereket. Meg egy macskát, de az biztos nem... vagy mégis. Közelebb megyek. A fehér macsek befordul egy sikátorba, én pedig követem, de mikor odaérek látom, hogy átváltozik emberré. A vér is megfagy az ereimben. Ez hihetetlen. Találtam egy macska elfet. Legalábbis ezt olvastam egy könyvben. Kicsit arrébb megyek, de valószinűleg már észre is vett. Na erre nem számitottam. Most hogy menjek oda hozzá, biztos megijedt. De ez a semmittevés már kezd nyomasztani, ezért cselekednem kell. Óvatosan benézek, majd inkább elé lépek.
-Heló!- köszönök neki félénken és kedvesen. Remélem nem ijedt meg és remélem nem fog elfutni vagy elmenekülni kiváncsian várom, hogy mit is fog lépni.


notes:  ide ide  


• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 15 Május 2017, 22:15
Ugrás egy másik oldalra

Jane & Narsil

Nem volt okos dolog lejönnöm a Földre. Teljesen értelmetlen volt az egész, hiszen csak még jobban kiábrándultam belőle. Ráadásul úgy tűnik, még haza sem térhetek, mivel valaki észrevett és követ. A sötét sikátorban először nem láthatom, ki az, ezért csak megtorpanok és figyelek, várva az idegen reakcióját. Nem is kell sokáig várnom. Egy női hangot hallok, amely köszönt engem. Ártalmatlannak hat és nem támadóan lép fel. Ez persze nem feltétlenül oszlatja el minden aggályomat. Annyi bizonyos, hogy a földiek egyik leggyakrabban használt nyelvén, angolul szól hozzám. Nem sűrűn használom ezt a nyelvet, de elég jó a memóriám, így is folyékonyan beszélem és természetesen értem is. Úgy hiszem, láthatta az illető az átalakulásomat is, ez pedig még inkább okot ad arra, hogy gyanakodjak. Nem feltétlenül egy egyszerű halandóval van dolgom.
A hang irányába fordulok egyelőre szótlanul, így nem kell megkerülnie, egyből szemben találhatjuk magunkat egymással. Ránézésére földinek tetszik a barna hajú és szemű, fiatal lány, valami mégis furcsa benne nekem. Talán épp az, hogy nem elég döbbent attól, amit sejtésem szerint láthatott. A halandók pedig általában nem tudnak rólunk. Szinte egy sem. Bár ahogy fogadott, az megnyugtat valamelyest. Nem jelenti azt, hogy minden gyanakvásom elmúlt, ennél azért elővigyázatosabb vagyok, de úgy tűnik, hogy egyszerűen csak kíváncsi. Többet tud, mint az átlag, ami óvatosságra int, de talán nem ellenség. Talán.
- Szép napot! Segíthetek esetleg valamiben? - azon a nyelven válaszolok minden gond nélkül, amit ő is használ, még akkor is, ha már évszázadok óta nem ejtettem ki egy szót sem rajta. A jó memóriámnak megvannak olykor az előnyei is. Távolságtartó udvariassággal kezelem egyelőre, hiszen nem tudhatom, valójában mi is ő és mit akar tőlem. Ezt kell kipuhatolnom, mielőtt bármi mást is lépnék. A mosolyát épp csak jelzésértékűen viszonozom és a tekintetem végig az arcát fürkészi, miközben minden kis rezdülését figyelemmel kísérem, hogy minél hamarabb rájöhessek a valódi szándékaira és baj esetén megvédhessem magam. Mert bár nem vagyok a népem legnagyobb harcosainak egyike, azért valamelyest talán meg tudom védeni magam. Egy halandóval szemben minden gond nélkül. De ha ő esetleg valami más, akkor nem árt, ha felkészülök egy esetleges komolyabb támadásra. Sosem lehetek elég elővigyázatos a számomra idegen létformákkal.

Amikor minden jól megy...

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 11 Jún. 2017, 19:27
Ugrás egy másik oldalraNarsil & Jane


Egy kicsit röstellem, hogy így rárontottam szegényre. Ami vigasztal, hogy a tudomány nevében teszem. Nem sok mindenki ismeri ezt a fajt, nem biztos hogy járt már bármelyik is a földön, így mindent meg szeretnék tudni róla. Félreértés ne essék, ez egy magánkutatás, senki illetéktelen kezébe nem fog kerülni, csak csupán kiváncsi vagyok, na meg persze tudós. Ez a kettő tulajdonság együtt jár. Aki tudós az valószínűleg kiváncsi is, mert ha nem lenne az, akkor nem keresne mindenfélét és nem kutatna minden fű-fa után...de ez nem fontos. Thor már sok furcsa lényről beszélt, ami nem lakik a Földön, és most itt állok egy igazi elf előtt, aki most érkezhetett, ráadásul beszéli is a nyelvet és legkevésbé se szeretném elijeszteni.
-Heló, nem látott valami furcsát errefelé?- kérdeztem teljesen nyugodtan, semmiképp sem sietve, mintha valami dilis rendőr lennék. Természetesen tudtam hogy ő az, akit keresek, de attól még nem fogok rárontani mindenféle kérdéssel. Hátranézek, majd mikor meggyőzödtem arról, hogy nincs senki se a közelben, feléfordulok és igyekszem nyugodtan közölni vele a helyzetet.
-Oké, ne ijedjen meg...- mondom neki megnyugtatóan,-Láttam, ahogyan átváltozott.
Nem tudom, hogy mi lesz a reakciója, de remélem nem fog kiakadni.


notes:  ide ide  


• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 19 Jún. 2017, 00:38
Ugrás egy másik oldalra

Bár mi elfek annak ellenére, hogy más birodalom lakói vagyunk, alapvetően nem különbözünk olyan sokban a földlakóktól, ami az alap adottságainkat illeti, mégsem tanácsos a valós formákban tetszelegnünk nagy sokaság előtt. Legalábbis ezt hallottam. Én a magam részéről nem is sűrűn fordulok meg itt és ingerenciát sem érzek erre. Bár ugyanúgy két lábon járunk, végtagjaink száma is megegyezik és a bőrünk színe sem üt el túlzottan a földlakókétól, azt mondják, mégis valahogy feltűnést kelt egy elf. Még akkor is, ha az övékétől eléggé eltérő formájú fülünket el is rejtjük. Tény, hogy mondjuk magasabb, meg sápadtabb vagyok kicsit, mint az itteni átlag, de ezen kívül nem igazán értem a dolgot. Nem mintha kísérletezni akarnék ezzel. Ha nem vagyok figyelmetlen és időben észreveszem, hogy követnek, most nem is kerültem volna ebbe a helyzetbe.
A nő, aki észrevett nem tér el kinézetre a földlakóktól, ha nem úgy nézne rám, ahogy és nem mondana olyasmiket, nem is feltételezném, hogy nem egy közülük. De túl sokat tud hozzá. Nem tudom, mit várhatok tőle, ezért talán természetes, hogy kissé gyanakodva figyelem még azután is, hogy megszólít, hiszen nem tudhatom, micsoda is ő és mit akarhat tőlem. Kissé furcsa, amit beszél, de egyelőre legalábbis nem tűnik támadónak. De azért jobb az óvatosság. Nem értem az összefüggést az első kérdése és aközött, amikor közelebb lép és már-már bizalmaskodva szól hozzám. Főleg, hogy még időt sem hagy nekem igazából válaszolni. Lehet, hogy van egy társa, akinek így adott jelet? Tényleg nem árt óvatosnak lennem vele. Azt sem igazán tudom, erre most mégis mit mondhatnék neki? Nem tűnik döbbentnek, mintha látott volna már ilyet. Pedig a halandók elvileg nem tudnak rólunk... Vajon mit várhat tőlem?
-  Az én nevem Narsil. Nem erről a bolygóról származom. Segíthetek esetleg valamiben? - nem egészen értem, amit össze-vissza beszél, de némi mérlegelés után csak próbálok valami épkézláb reakciót adni neki. Nem igazán tudom, mit várna tőlem. Nem tudhatom, mennyit tud a kilenc birodalomról és effélékről, ezért nem akarok túl sok információt sem a tudomására hozni. Mindenesetre amit mond, abból az jön le, hogy csak kíváncsi rám. Már ha igazat mond. Ezek szerint olyan sokat nem tudhat mégsem. Csak azt érzékeli, hogy valami "más" bennem, mint amit ismer. Vagy jól leplezi a valódi céljait. Mert ezt sem zárhatom ki. Ezért is kell nagyon óvatosnak lennem vele szemben.


Jane & Narsil

Amikor minden jól megy...

not a queen | Remélem, tetszik! |

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Csüt. 20 Júl. 2017, 14:59
Ugrás egy másik oldalra

Narsil & Jane


Annak ellenére, hogy gyanakodva néz rám, örülök, hogy látszólag megőrizte a nyugodtságát. A válaszától legszívesebben ugrálnék, mint egy kisgyerek, de inkább csak akaratlanul vigyorgok, mint egy idióta. Éljen, találtam egy igazi elfet. Vagy legalábbis gondolom, nem mondta, hogy az lenne...de ez most mindegy. Ha minden jól sikerül, majd később megkérdezhetem tőle. De mostmár vigyáznom kell, hogy el ne riaszam. Ha már elmondta az egyik titkát, akkor óvatosnak kell lennem. Egy ideig csendben állok és gondolkodom. Vajon hogyan tudnám rávenni, hogy jöjjön velem és hogy megkérdezzek tőle pár dolgot...Vááá, pont az ilyen helyzetekre nem készültem fel. Máskor megkérdezem Thortól, hogy hogyan tudok szót érteni egy elffel. Egy ideig még csendben állok, majd inkább rákérdezek habozás nélkül. Végülis mi veszteni valóm van?
-Elnézést a kérdésért, lehet, hogy tolakodóan fog hallatszani, de meghívhatom egy sütire és feltehetek Önnek pár kérdést? Megigérem,
hogy nem fogom bántani és utána békén hagyom
- mondom hatalmas kiskutyaszemekkel. Oké, mondjuk a "nem fogom bántani" és a süti duma nem túl meggyőző, csak remélni tudom, hogy végül sikerrel járok.
Egy kis hangulatfestő zene: Live like legends• Remélem tetszik • @

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 17 Aug. 2017, 14:45
Ugrás egy másik oldalra

Tényleg fogalmam sincs, mit várhatok ettől a nőtől. Mit akarhat tőlem? Egy egyszerű halandónak tűnik, nem is érzékelek tőle mást, mégis, olyan furcsa, ahogy reagál rám. Amennyire én tudom, a Föld lakói nem ismerik a többi birodalmat, így fogalmuk sincs az olyanok létezéséről, mint én. Ő azonban nem úgy tűnik, mint akit túlzottan meglep, amit mondtam. Sőt, mintha valami örömféle suhanna át az arcán a szavaim hallatán. Nem tudom ezt hova tenni és abban sem vagyok biztos, mi lenne a jó taktika vele szemben. Nem tudhatom, egyedül van-e. Ha igen és tényleg csak egy ember, könnyűszerrel el tudnék menekülni előle, úgy gondolom. De mi van, ha esetleg tévedek az identitását és a céljait illetően? És amit ezután mond, azzal csak még inkább összezavar. Egy sütire? Nem értem. Ez valami emberi dolog lehet? Mit jelenthet vajon? Túl régen jártam ahhoz itt, hogy értsem.
- Nem tudom, pontosan mire gondolhat, vagy hogy tudok-e érdemben segíteni, de amennyire tőlem telik, igyekszem válaszolni a kérdéseire - végül csak tartózkodón ennyit válaszolok neki, de nem indulok meg semerre, ugyanott állva nézek rá, mint eddig. Jobb, ha nem fedem fel előtte, hogy nem egészen értem a kifejezéseit, végül is nem tudhatom a valós szándékait és akár vissza is élhet vele. Remélem, hogy semmi veszélyesbe nem egyeztem így bele és ha feltette a kérdéseit, amik foglalkoztatják, békével távozhatok innen. Én tényleg nem szeretnék bajt. Egyáltalán nem.


Jane & Narsil

Amikor minden jól megy...

not a queen | Remélem, tetszik! |

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Hétf. 21 Aug. 2017, 21:44
Ugrás egy másik oldalraNarsil & JaneIdegesen gyűrögetem a blúzom szélét és állok egy helyben ugyanúgy, mint az előttem álló. Látszólag nem érti pontosan mi ez az egész, de nem baj, én is ennyire meg lennék ijedve, ha egy random ember így megzavarna.
Jajj, csak egyezzen bele... Idegesen harapdálom a szám szélét és idegesen kapkodom a levegőt. Próbálom lenyugtatni magamat, de nem sikerül. Ha belegondolok, hogy micsoda felfedezés lenne, egy beszélgetés, egy elffel. Már lebeg szemem előtt a gondolat, biztos nagyobb sikere lenne, mint a Foster elméletnek.
De gyorsan elhesegetem a gondolatot. Ez egy magán kutatás, nem kerülhet nyilvánosság elé. Ó ha erről bárki tudomást szerez, Thor biztosan letépi a fejem...
Mikor meghallom a választ, örömömben táncolni tudnék, de inkább csak mosolygok. Nem egészen erre a válaszra számítottam, de nekem megteszi.
-De jó!-fakadok ki örömömben, majd a hölgyre pillantok,-Nincs kedve velem tartani? Megigérem, nem lesz semmi baj...nem  akarom bántani-nyújtom felé a kezemet és várom, hogy mit lép. Ha velem tartana, akkor szépen lassan kisétálnánk a sikátorból és elindulnánk a sarkon lévő kávézóig. De ha nem, akkor azt is megértem.

notes:  ide ide  


• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 03 Szept. 2017, 15:51
Ugrás egy másik oldalra

Még mindig nem tudom hová tenni ezt a nőt és a reakcióit. Ritkán járok  Midgardon, így nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogyan is kell helyesen kezelni a lakóit, a viselkedésmintáik sokszor idegenek számomra. Épp ezért igyekszem udvarias távolságtartással viszonyulni ehhez a nőhöz, akiről még mindig nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, valóban egyszerű földlakó-e vagy valami más. Egyáltalán, olyan különösen viselkedik. Vagy náluk ez normális? Érzékelem rajta, hogy feszült, miután kimondja a szavait és ez még inkább elbizonytalanít vele kapcsolatban. Miért aggódhat? Mi járhat a fejében? Persze lehet, csak én dimenzionálom túl és csak a másfajta létformával való találkozás miatt van. Amit én is érzek vele kapcsolatban. De nem lehetek elég óvatos, az elmúlt évszázadok ezt alaposan megtanították nekem. Viszont támadólag sem szándékozom fellépni, pláne, hogy nem ismerem, nem értem azt sem, ő mit akarhat tőlem. Igyekszem hát távolságtartó, de udvarias maradni, ahogy szoktam.
- Ha lenne oly kedves, elárulná, hova szándékozik menni? - tényleg nem tűnik támadónak, a mosoly is egész barátságos, amit megereszt felém, ez azonban még mindig kevés ahhoz, hogy megbízzak benne. Még mindig csak állok ott, a felém nyújtott kezével sem igen tudom, mit kezdjek, így nem nyúlok felé és a tekintetét keresve várom a választ a kérdésemre. Mert tényleg nem értettem, amit az előbb beszélt, csakúgy a világba pedig természetesen nem fogom követni. Bízom benne, ezt nem veszi modortalanságnak. Egy idegen világban nem lehetek eléggé óvatos.


Jane & Narsil

Amikor minden jól megy...

not a queen | Remélem, tetszik! |

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 13 Okt. 2017, 16:24
Ugrás egy másik oldalraNarsil & JaneMég alíg kezdődött el a nap, de máris egy csomó dolgot csináltam. Najó, csak egy dolgot, de én annak is nagyon örülök. Nemrég kezdtem el foglalkozni a kilenc világ teremtményeivel, ezért még eléggé keveset tudok róluk, egyenlőre annyit tudok, hogy az előttem álló hölgy egy elf, méghozzá egy macskaelf, ami tudtommal ritka.
De mivel eddig még csak könyvekből és egy titkos forrásból (Thor) tájékozódtam, ezért szeretnék feltenni neki pár kérdést. Eleinte izgultam, nem tudtam, hogy hogyan fog reagálni, de látszólag egészen jól viseli. Lassan kezdem kicsit furcsán érezni magam, hogy szegényre csakúgy rárontottam. Most, hogy így belegondolok, én nagyon félnék, ha egy idegen elkezdene faggatni.
De ez a kutatás nagyon jól jönne, segítene egy csomó kutatásban és csak pár kérdést tennék fel neki, az csak nem nagy baj...
-Van itt a sarkon pár méterre egy nagyon jó büfé, oda mennénk, ha nem baj...-mondom, majd egy kis hatásszünet után megnyugtatásként folytatom,-Nyugi,
nincs semmilyen hátsó szándékom, csak beszélgetnénk egy kicsit
-nézek közben a nőre, majd ha beleegyezik, akkpr elindulunk a sarki büfé felé.

notes:  Remélem tetszik Smile  


• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 23 Nov. 2017, 23:07
Ugrás egy másik oldalra

Alapvetően békés a természetem, de a velem a múltban történtek után (amire hála az átlagnál jobb memóriámnak, igencsak élénken is emlékszem) elég bizalmatlan és gyanakvó vagyok. Pláne olyan galaxislakókkal szemben, akiknek a szokásai, viselkedései mintái igencsak különbözőek az általam megszokottaktól. A midgardiakra ez talán hatványozottan igaz. Hiszen ők olyan furcsák... Bár elméletileg még én, aki nem vagyok harcos is erősebb és gyorsabb vagyok egy átlagos képviselőjüknél, sajnos nem tudhatom biztosan, ki ez a nő, aki itt áll velem szemben és látott átalakulni, vagy hogy milyen céljai lehetnek. Ez pedig óvatosságra int. A fajomat szinte kiirtották és porig rombolták a szülőföldemet. Ez pedig olyasmi, amiben bárkiben mély nyomokat hagyna, azt hiszem. Velem sincs ez másként.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet-e teljesen kiadnom magam neki, ezért inkább nem kérdezek nyíltan, talán visszaélne azzal, hogy már vagy száz éve nem jártam erre és nem ismerem a szokásokat, hisz bár nem tűnik rossz szándékúnak, nem lehetek elég óvatos sosem. Bár még mindig nem értem teljesen, mit akar, (nálunk nincsenek büfének nevezett dolgok, fogalmam sincs, mi is az), de tétován bólintok és lassan megindulok utána, néhány lépés után azonban megtorpanok.
- Ahová megyünk... nem ott lesz túl feltűnő az öltözékem? Úgy láttam, errefelé nem ez a megszokott viselet... - pillantok lefelé, a ruhámra, ami Alfheimben teljesen átlagos, elfogadott öltözködésnek számít, praktikus, kényelmes, mégis valamelyest  nőies, de elég csak erre a nőre néznem, hogy lássam, itt talán túlzottan felhívná rám a figyelmet. Már ha népes az a hely, ahová invitál. Azt pedig tényleg nem szeretném. Semmi szükségem rá. Épp elég, hogy ő látta, amit nem kellett volna, tovább nem szeretném ezt fokozni, ha egy mód van rá...


Jane & Narsil

Amikor minden jól megy...

not a queen | Remélem, tetszik! |

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Hétf. 27 Nov. 2017, 19:50
Ugrás egy másik oldalraNarsil & JaneNagy örömmel telt el, hogy találkozhatok egy igazi elffel. Sőt, nemcsak találkozhatok, hanem nagy nehezen rávettem, hogy hadd kérdezhessek tőle pár kérdést, mivel keveset tudok erről a fajról, a könyvek pedig nem árulnak el sokat. A legújabb kutatásom lényege, hogy megismerjem a kilenc világ ritka fajait, de mostanáig nem volt sok szerencsém egyhez sem. Sosem volt még hasonló kutatásom, ezért egy kicsit izgulok. Nem találkoztam még hasonló teremtménnyel, ezért félek, hogyan fogom megértetni magam vele. De legalább sikerült nem elüldöznöm szegényt, ez haladás.
A hölgy a ruhája miatt aggódik, amit meg is értek, hiszen az efféle ruházat nem hasonlít a földire. Végignézek a ruhán, ami talán a hazájában megszokott viselet, de itt a Földön eléggé hiányosnak számít. Egy darabig gondolkodom azon, hogy most mi legyen, majd leveszem a hosszú és egy kicsit bő kardigánomat, amit még a nagy sietségben kaptam fel magamra, majd azt odaadom a nőnek, hogy vegye fel.
-Így már jobb-mondom kedvesen,majd finoman megfogom a csuklóját és elkezdem kivezetni a sikátorból. Nehezen sikerül elvegyülni a tömegben, de arra vigyázok, hogy mindig szem előtt legyen. Hiszen már ismerem az érzést, hogy milyen, ha valakire éppen vigyázol és aztán hirtelen eltűnik.
-Maradjon mellettem, nem volna jó, hogyha bármelyikünk is elkavarodna ebben a tömegben.
Eszem ágában sincsen elhagyni őt, ki tudja mi lenne, hogyha elkeveredne ebben a reggeli sürgés-forgásban. Mivel reggel van, ezért a hasonló emberáradat már megszokott errefelé. Ilyenkor mennek az emberek dolgozni, ezért valószínűleg a kávézóban is lesznek páran.
notes:  Remélem tetszik Smile  


• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Amikor minden jól megy ... - [ Narsil & Jane ]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Stefan szobája
» Kitsune Haruka & Hiraga Natsu VS Akari Tenshi & Nozara Shiba
» Mikaelson Villa 1800 években
» -= Mesélő Tagfelvétel =-
» Minden napra egy süti, B1 szint a fekete piac és temetkezési vállalkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-