» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
A lakótárs - [ Hollie & Jane ]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
134
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Kedd 07 Márc. 2017, 21:20Hollie & Jane
Már reggel óta csak sürögtem-forogtam a lakásban .Az nap végre eljött Hollie ,az új lakótársam megnézni a lakást és minden romokban állt .Hollie-t felvették itt New Yorkban pszichológia szakra és kellett neki gyorsan egy lakás .Én pedig amikor Thor itt hagyott ideköltöztem ,hátha nem leszek egyedül .Feladtam egy lakótárs hirdetést is és Tá-dáá...Az a bizonyos lakótárs hamarosan megérkezett és még sehol se tartottam a takarításban .Az összes műszerem szerteszét volt,a szennyesek nem voltak a fürdőszobában ,nem volt elmosogatva és még sorolhatnám .Kár volt mindent az utolsó pillanatra hagyni .Ha előtte az éjszakába nyúló szerelgetés helyett ( ami amúgy várhatott volna még ) inkább rendet rakok ,akkor nem lett volna tele a nappalim ragasztó szalaggal és talán nem rohangáltam volna föl-le a lakásban .Nem bírtam tovább ,muszály volt lepihennem egy picit .Leültem a kanapéra ahol még mindig a másnapos pizza maradéka feküdt .A látványon majdnem elsírtam magam .Próbálkozásaim ellenére még nagyobb rendetlenség volt .Muszály volt tennem valamit .Ránéztem a hálószobában álló nagy ruhásszekrényre .Támadt egy briliáns ötletem .Felkaptam egy akkora szemetes zsákot ,hogy még én is belefértem volna .Szupergyorsan végigrohantam az egész lakáson és mindent beledobtam ami szanaszét volt .A hálószobánál fejeztem be a kört .A zsák már irtónehéz volt és csordultig tele mindenféle ruhával és kütyüvel .Nagy nehezen megemeltem és belevágtam a ruhásszekrénybe .Körbetekertem egy fekete-sárga színű szalaggal ,mintha a helyi rendőrség lezárta volna és rátettem egy nagy piros táblát "kutatási terület! Ne nyissa ki" felirattal .Tökéletes. Ránéztem az órára és láttam ,hogy van még 10 percem .Az idő alatt elmosogattam és felsöpörtem ,de éppen csak annyira ,hogy tisztának tünjön minden .Mirre végeztem ,addigra már minden a helyén volt ( leszámitva a hatalmas zsákot a szekrényben ). A maradék pár percben rendbeszedtem magam ,felakasztottam a konyhában egy vanília illatú Wunder Baum-ot és leülltem a szép fehér kanapémra .Végignéztem a lakáson .Nem gondoltam volna ,hogy ilyen gyorsan kész leszek .Vettem egy mély levegőt ,megittam a tejeskávémat és már kopogtattak is az ajtón .Mint egy párduc ,úgy vetődtem az ajtó felé .Szépen nyugodtan ajtót nyitottam .
- Szia !Te biztos Hollie Winter vagy ,az új bérlő .
A lány kedvesen bemutatkozott és én sem tettem másképp .
- Hello !Én Jane Foster vagyok ,de hívj csak Jane-nek .-majd  elálltam az ajtóból befelé intve.
- Gyere csak beljebb !  
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
31
∆ Kor :
25
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Szer. 08 Márc. 2017, 07:05Hollie & Jane
Hollie kisimította hosszú tincseit homlokából és vett egy mély levegőt. Rátámaszkodott a mosdókagyló peremére és farkasszemet nézett tükörképével. A rá visszabámuló arc nyúzott és sápadt volt, szemei a szokottnál is tompábban fénylettek. Alsó ajkát beharapva nyúlt a hajkeféért és határozott, türelmetlen mozdulatokkal húzta végig barnás, hullámos tincsein. Az órára sandított és újra felsóhajtott, majd megdörgölte arcát két tenyerével… Vajmi kevés energizáló hatást elérve. Nem akart megindulni, de maradni sem mert.
Tekintete a padlóra siklott és visszaemlékezett arra az estére, amikor rémálma alatt és kis híján romba döntötte a Xavier intézetet. Akaratán kívül, annak ellenére, hogy az eltelt évek alatt már megtanulta kordában tartani a képességeit…  időről időre előfordul, hogy elveszíti az önkontrollt, másokat veszélyeztet. A lány pontosan tudta, mi okozza az effajta rohamait: a bűntudat, az az eltörölhetetlen, ólomnehéz súly, ami mellkasát nyomja éjjel-nappal. Hosszú évekig ringatta magát abban a hamis képzetben, hogy mindannyian jól vannak és pusztán az épületnek lett baja. Hetekkel ezelőtt azonban bizonyossá vált az, amitől a leginkább rettegett és azóta képtelen volt egyetlen pillanatnyi nyugalmat is lelni. Alex azon az éjjelen valóban ott volt a lángoló épületben, őt keresve… és ténylegesen megsérült. Ő pedig itt áll, egy helyben, gyökeret verve, beledermedve a pillanatba, melyből ostoba, gyáva módon képtelen kimozdulni. Bevallva, undorodott magától. Fel kellett volna ülnie az első vonatra már évekkel ezelőtt, visszautazni Michiganbe és bocsánatot rebegve magához ölelnie a fényt, ami mindent túlragyog.
De nem.
Egyszerűbb, sokkal könnyebb homokba dugott fejjel létezni, felvételt nyerni egy egyetem pszichológia szakára és elköltözni az intézetből, mintha a múlt ott sem lenne. Egyáltalán, mintha el lehetne előle bújni.
Beletúrt hullámos hajába és magához vette a fekete táskát, beledobta a telefonját és a többi szükséges tartozékot, majd gépies lépésekkel indult el a szobájából. Egy ismerőse megtette a szívességet, hogy elvitte a címre, amit a főbérlője, reménybeli lakótársa adott meg neki e-mailben, pár nappal ezelőtt. Véletlenül bukkant a nő hirdetésére és bár kissé tartott a nappaliban álló két méretes darut ábrázoló szobortól, már tárcsázta is a számot. Még a képekről is sugárzott a lakás kellemes, megnyugtató hangulata… és a lánynak most pontosan erre volt szüksége saját véleménye szerint.
Mély levegőt véve kopogott be az ajtón, majd a biztonság kedvéért be is csengetett- vékony ujjai ezután ökölbe szorulva hullottak teste mellé és mogyorószínű szemeivel aggódva figyelte az ajtót, míg azt szélesre nem tárta a megkapó szépségű hölgy.
- Hello! Igen, én… Hollie Winters vagyok. Örülök, hogy végre személyesen is megismerhetem, Miss Foster... Vagyis, Jane.- Nyújtotta a kezét egy kézfogásra és frusztráltan elmosolyodott. A nő, aki vele szemben állt egy megelevenedett legenda volt az egyetemen, ahová néhány napja iratkozott be. - Remélem, nem várattalak meg túlzottan.- Lépett be a lakásba és összekulcsolta maga előtt kezeit, óvatosan emelve lélektükreit egyik berendezési tárgyról a másikra. - Ez a lakás gyönyörű.- Mosolyodott el oldottabban és visszapillantott a nő arcára. - Megkérhetnélek, hogy körbevezess?- Beszéd közben egy tincs az arca elé hullott, amit jobbjával reflexszerű mozdulattal füle mögé simított.• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
134
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Szer. 08 Márc. 2017, 13:28Hollie & Jane
Hollie lassan belépett az ajtón és tágra nyílt szemekkel körbenézett . Teljesen elállt a lélegzete , csak annyit mondott , hogy a lakás gyönyörű. Örültem , hogy ezt mondta , ugyanis nem keveset dolgoztam azon , hogy ilyen szép rendezett legyen .
- Köszönöm ! Örülök , hogy tetszik .
Vettem egy mély levegőt és igyekeztem minél jobban megnyugodni . Reméltem , hogy nem fog majd szemet szúrni neki a ruhás szekrényem.
- Nagyon szívesen körbevezetlek.Gyere csak utánam ! - mondtam neki kedves hangon .
A lány kicsit megtorpant ,de utána már magabiztosabban jött utánam. Először a nappaliba mentünk ,ahol állt egy fehér kanapé ,mögötte pedig egy hasonló színű álló lámpa .A hatalmas ablakokon át csak úgy áradt be a fény. Tökéletes kilátás nyílt a csodálatos környékre és a Stark toronyra , amely esténként csodálatos fényben úszik .Ha másért nem , legalább a kilátásért érdemes ide költözni . Az ablakban állt a teleszkópom , amelyel minden  este nézem a csillagokat. Állt még mellette két kitömött daru ,pár szobor ,meg még egy csomó felesleges kacat. Régen még az elöző bérlőé voltak ,de ő meg szeretett volna szabadulni tőlük és a nyakamon maradtak. Gondolkoztam már azon ,hogy megszabadulok ettől a sok felesleges holmitól ,de olyan jól mutatnak itt a nappaliban . Inkább megtartottam őket .
Az apró részletekről sem feledkeztem meg. Az ablak elé tettem egy zebra mintás széket , hogy lehessen gyönyörködni a kilátásban. Az ablak párkánya hatalmas , akár ülni is lehet rajta. Tettem oda egy vázát és még sok képet ,de nyáron kihelyezek pár párnát is .A kanapéra puha pokrócokat terítettem és ezekhez illő párnákat helyeztem el. A kanapé mögött volt egy nagy tükör , melyről visszaverődött a fény , így még világosabb lett. Minden tökéletes volt . Csak mosolyogtam Hollie-ra és figyeltem a reakcióját.
- Na, hogy tetszik ?

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
31
∆ Kor :
25
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Szer. 19 Ápr. 2017, 19:16Hollie & Jane
Először kissé idegennek hatott számára a gondolat, hogy egyetemre készüljön. Ahogyan az is, hogy az Intézetből elköltözzön- nem azért, mert annyira szeretett ott lenni. Egyszerűen félt a változástól, ugyanúgy, mint az állandóságtól is. Nem gondolt előre, talán az is elmondható róla, hogy a gondolkozása korlátozott volt, a világképe pedig rendkívül… árnyalt. Most, hogy Ms. Grey segített neki a képességei fejlesztésében, valamivel magabiztosabbá vált. De még mindig ugyanaz a lány volt, aki évekkel ezelőtt elszökött minden felelősség elől, amikor felébredt az ereje. De még ha apránként is, változik a világ és minden benne élő lélek, így ő maga is.
Fejét a nő által jelzett irányba fordította és bólintott egyet, majd apró lépteket téve kezdte el követni a nőt. Egy rövid ideig fürkészte a hatalmas ablakon át a Stark tornyot. Gyermekkorában csupán könyvekből értesülhetett arról, hogy voltak olyan emberek, akiknek nevét a szóbeszéd kiragadta a homályból, elregélve tetteiket. Ma pedig a hősök köztük élnek, kartávolságnyira kerülhetnek tőlük a sarki közérben, ahová azért szalad el az ember, hogy vegyen egy adag friss, omlós zsömlét. Ujjait végigfuttatta a két darun, de így testközelbe kerülve a lényekkel, még rémítőbbnek tűntek számára. Morbidnak és természetellenesnek tartotta az ilyesmit-, ha egy lényből az élet eltávozott, ő úgy tartotta tisztességesnek és helyén valónak, ha eltemetik. Hátrébb lépett és figyelmét az ablakpárkánynak szentelte, ami azonnal elé vetített egy megtörténhet- még képet, ahogyan egy bögre forró teával és egy takaróval felül tanulni a párkányra.
- Ez igazán fantasztikus. A kilátás pedig egyenesen mesés.- Ajkaira tünékeny mosoly ült ki és lépett a nő mellé, majd még egyszer körbenézett az épület belátható részén.
- Hogy állsz a főzéssel? Mennyire zavarna, ha néha én is tevékenykednék a konyhában? Természetesen, csak a saját eszközeimet használnám.- Nem akart túl közvetlen, sem pedig udvariatlan lenni. Lehet, csupán számára volt frusztráló, hogy az első találkozásuk így esik meg, de neki borzalmasan zavaró volt. Tincseit füle mögé simította és torkát köszörülve érdeklődött arról, hogy merre található a szoba, amit neki szán kiadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
134
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Pént. 21 Ápr. 2017, 22:10Hollie & Jane
Csak néztem, ahogy lassan körbemegy a nappaliban. Végigsimította a darvak hátát és látszólag nem tetszett neki a jelenlétük. Nyeltem egyet és reméltem, nem fogja zavarni majd a két madár. Hollie megállt az ablakba és elmerengett. Amikor visszafordult, egy kérdést intézett felém.
-Nem, egyentalán nem zavarna.
Úgyis mindig sok a munkám, néha főzni sincs időm. Elkélne egy szorgos kéz legalább a konyhában.
- mosolyogtam. Mivel még volt időnk bőven, az egyik kanapé felé mutattam.
-Gyere, üljünk le egy picit.____________________________________________________

•Remélem tetszik. Ha nem jó, csak szólj, majd kijavítom. Kicsit rövid lett, de a következő hosszabb lesz Smile
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
31
∆ Kor :
25
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Vas. 07 Május 2017, 20:40Hollie & Jane
Valamelyest megnyugszik, amikor jövendőbeli lakótársa beleegyezik, hogy idejét eltölthesse a konyhában is. Eléggé… nehezen alkalmazkodott, kiindulva abból, hogy nehezen is nyílt meg. Ajkai kis híján szarkasztikus mosolyra húzódtak, amikor felmerült benne a gondolat, hogy talán Ms. Foster sem repesne ennyire a boldogságtól, ha tudná, hogy a lány, akit éppen beengedett a lakásába, egy gyilkos. Akaratán kívül, a szerencsétlenséges és a tudatlanság végzetes kombinációjaként, de az. Ha nem lett volna a mentora és Xavier professzor, talán sosem lesz képes elfogadni a múltját és kilépni az Intézet falaki közül, elkezdeni a saját, önálló életét.
- Rendben. Mi a kedvenc ételed?- Talán meglepi vele a lakótársát, ha már volt annyira kedves, hogy befogadja magához mindenféle előítélet nélkül. - Oké. - Amúgy sem tudott mit kezdeni a kezeivel, vagy a rajta lassan úrrá levő sötét hangulaton- az ülés legalább azt a kényelmes illúziót keltette, hogy otthon van. - Olvastam néhány tanulmányodat, minden elismerésem.- Mosolyodott el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
134
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Vas. 14 Május 2017, 21:43Hollie & Jane
Leültem a kanapéra, majd utánam egyből leült Hollie is. Valószinűleg ő is annyira izgul, mint én. Igyekeztem nyugottan ülni a helyemen.
-Hogy mi a kedvenc ételem?- tettem fel a költői kérdést, mivel a kérdés eléggé meglepett -Általában megeszem mindent, nem válogatok. De ha már megkérdezted, a tésztafélék.
A lány szavaitól kissé zavarba jöttem, hiszen elég kevés ember olvassa a tanulmányaimat, még kevesebb dicséri. Zavarodottan dörzsöltem a tarkómat és hebegtem-habogtam.
-Azt se tudom, mit is mondjak...- gondolkodtam egy ideig, majd folytattam -Köszönöm.
Mosolyogtam, hisz mi mást is csinálhattam volna?
-És mrlyik tetszett legjobban? - kiváncsiskodom, mert kiváncsi vagyok, más emberek mit gondolnak a kutatásaimról.____________________________________________________

•Remélem tetszik. Ha nem jó, csak szólj, majd kijavítom. Kicsit rövid lett, de a következő hosszabb lesz Smile
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
31
∆ Kor :
25
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Szomb. 08 Júl. 2017, 08:52

Kód:
Hollie szösszenet
Valaki & Hollie

Mindazonáltal magam sem nagyon tudnám megmondani, mennyire reagálom túl. Évek teltek el Alex balesete óta, aminek a körülményeit én magam állítottam össze, megszoktam a tudatot, mégis nehéz volt vele együtt élni. A torkomban a folyamatos szorító érzés, a gondolat, hogy nem érdemlem meg az ételt sem... A nyugtalan, véget nem érő, rémálmokkal teli éjjelek, amikor lefőve ébredek fel, miután megrándulok az ágyon. Fejemet elfordítva futom át tekintetemmel még egyszer a lakást, valóban nem találok kivetnivalót benne. Nekem már az is tökéletes, ha a fejem fölött fedél, a zuhanyzóban meleg víz és alattam matrac lenne. Ez a hely pedig ezen reményeimet messze felülmúlja.
- Azokat elég könnyű elkészíteni. Ha szeretnéd, amikor esetleg sor kerül a beköltözésemre, megleplek egy vacsorával. A zöldséges-csirkés tejszínes tésztával hogy állsz? - Enyhén megdöntöttem kobakomat míg kérdeztem. Kedves kisugárzása van, olyan, amivel csak a jó lelkű emberek rendelkeznek. Árnyalatnyi sötétség sem vegyült bele, nem úgy, mint az enyémbe.
- A kvantummező generátorokról írt cikkei igazán izgalmasak. -Szerettem őket olvasgatni, bár a pszichológiához nem sok közük volt. Tulajdonképpen csak azért jelentkeztem erre a szakra, hogy a képességemet jobban megérthessem... Az emberek elméjével együtt.
- Jane, megmutatnád nekem, hogy melyik szobát tervezed kiadni? -Érdekelt, hogy mi lesz a következő menedékem és szentélyem. Legszívesebben már ma költöztem volna- nehéz belenézni a szemébe a többieknek azután, hogy a múltkor romba döntöttem a fél birtokot.dallam || megjegyzés ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
134
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ] Szomb. 05 Aug. 2017, 22:23Hollie & Jane
Lassan enyhül a feszűltségem, örülök, hogy végre nem leszek egyedül. Túl sokat voltam egyedül, már majdnem elfelejtettem, milyen egy jót beszélgetni.
-Igazából mindent megeszek, nekem teljesen mindegy. De a  zöldséges-csirkés tejszínes tészta az jó lesz -mosolygok a lányra kedvesen. Már érzem a számban a finom vacsora izét, habár valamilyen szinten én is tudok főzni, de azok általában csak alapkaják. Aztán átterelődik a téma a kutarásaimra, amit nem bánok, hiszen nagyon szeretek ezekről beszélni. Mikor meghallom, hogy Hollie kedvence a kvantummező generátor, akaratlanul elmosolyodom.
-Ennek örülök, nekem is az a kedvencem Gondolataim cseppet elkalandoznak, eszembe jutott, hogy milyen jó kaland is volt megismerkedni azzal a szerkezettel (pár részletet leszámitva).
Az órára nézek és csak most látom, hogy mennyire elrepült az idő.
Felállok és Hollie kérésére, megmutatom a szobáját. Végigmegyünk a folyosón, aminek a végén áll a szoba ajtaja. Kinyitom neki az ajtót és előre engedem.

//Mivel a Te szobád, rád bízom, hogy hogyan képzeled el Smile

____________________________________________________

•Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: A lakótárs - [ Hollie & Jane ]

Vissza az elejére Go down

A lakótárs - [ Hollie & Jane ]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-