HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: A lakótárs - [ Hollie & Jane ]

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Kedd 07 Márc. 2017, 21:20
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Már reggel óta csak sürögtem-forogtam a lakásban .Az nap végre eljött Hollie ,az új lakótársam megnézni a lakást és minden romokban állt .Hollie-t felvették itt New Yorkban pszichológia szakra és kellett neki gyorsan egy lakás .Én pedig amikor Thor itt hagyott ideköltöztem ,hátha nem leszek egyedül .Feladtam egy lakótárs hirdetést is és Tá-dáá...Az a bizonyos lakótárs hamarosan megérkezett és még sehol se tartottam a takarításban .Az összes műszerem szerteszét volt,a szennyesek nem voltak a fürdőszobában ,nem volt elmosogatva és még sorolhatnám .Kár volt mindent az utolsó pillanatra hagyni .Ha előtte az éjszakába nyúló szerelgetés helyett ( ami amúgy várhatott volna még ) inkább rendet rakok ,akkor nem lett volna tele a nappalim ragasztó szalaggal és talán nem rohangáltam volna föl-le a lakásban .Nem bírtam tovább ,muszály volt lepihennem egy picit .Leültem a kanapéra ahol még mindig a másnapos pizza maradéka feküdt .A látványon majdnem elsírtam magam .Próbálkozásaim ellenére még nagyobb rendetlenség volt .Muszály volt tennem valamit .Ránéztem a hálószobában álló nagy ruhásszekrényre .Támadt egy briliáns ötletem .Felkaptam egy akkora szemetes zsákot ,hogy még én is belefértem volna .Szupergyorsan végigrohantam az egész lakáson és mindent beledobtam ami szanaszét volt .A hálószobánál fejeztem be a kört .A zsák már irtónehéz volt és csordultig tele mindenféle ruhával és kütyüvel .Nagy nehezen megemeltem és belevágtam a ruhásszekrénybe .Körbetekertem egy fekete-sárga színű szalaggal ,mintha a helyi rendőrség lezárta volna és rátettem egy nagy piros táblát "kutatási terület! Ne nyissa ki" felirattal .Tökéletes. Ránéztem az órára és láttam ,hogy van még 10 percem .Az idő alatt elmosogattam és felsöpörtem ,de éppen csak annyira ,hogy tisztának tünjön minden .Mirre végeztem ,addigra már minden a helyén volt ( leszámitva a hatalmas zsákot a szekrényben ). A maradék pár percben rendbeszedtem magam ,felakasztottam a konyhában egy vanília illatú Wunder Baum-ot és leülltem a szép fehér kanapémra .Végignéztem a lakáson .Nem gondoltam volna ,hogy ilyen gyorsan kész leszek .Vettem egy mély levegőt ,megittam a tejeskávémat és már kopogtattak is az ajtón .Mint egy párduc ,úgy vetődtem az ajtó felé .Szépen nyugodtan ajtót nyitottam .
- Szia !Te biztos Hollie Winter vagy ,az új bérlő .
A lány kedvesen bemutatkozott és én sem tettem másképp .
- Hello !Én Jane Foster vagyok ,de hívj csak Jane-nek .-majd  elálltam az ajtóból befelé intve.
- Gyere csak beljebb !  
• •
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 08 Márc. 2017, 07:05
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Hollie kisimította hosszú tincseit homlokából és vett egy mély levegőt. Rátámaszkodott a mosdókagyló peremére és farkasszemet nézett tükörképével. A rá visszabámuló arc nyúzott és sápadt volt, szemei a szokottnál is tompábban fénylettek. Alsó ajkát beharapva nyúlt a hajkeféért és határozott, türelmetlen mozdulatokkal húzta végig barnás, hullámos tincsein. Az órára sandított és újra felsóhajtott, majd megdörgölte arcát két tenyerével… Vajmi kevés energizáló hatást elérve. Nem akart megindulni, de maradni sem mert.
Tekintete a padlóra siklott és visszaemlékezett arra az estére, amikor rémálma alatt és kis híján romba döntötte a Xavier intézetet. Akaratán kívül, annak ellenére, hogy az eltelt évek alatt már megtanulta kordában tartani a képességeit…  időről időre előfordul, hogy elveszíti az önkontrollt, másokat veszélyeztet. A lány pontosan tudta, mi okozza az effajta rohamait: a bűntudat, az az eltörölhetetlen, ólomnehéz súly, ami mellkasát nyomja éjjel-nappal. Hosszú évekig ringatta magát abban a hamis képzetben, hogy mindannyian jól vannak és pusztán az épületnek lett baja. Hetekkel ezelőtt azonban bizonyossá vált az, amitől a leginkább rettegett és azóta képtelen volt egyetlen pillanatnyi nyugalmat is lelni. Alex azon az éjjelen valóban ott volt a lángoló épületben, őt keresve… és ténylegesen megsérült. Ő pedig itt áll, egy helyben, gyökeret verve, beledermedve a pillanatba, melyből ostoba, gyáva módon képtelen kimozdulni. Bevallva, undorodott magától. Fel kellett volna ülnie az első vonatra már évekkel ezelőtt, visszautazni Michiganbe és bocsánatot rebegve magához ölelnie a fényt, ami mindent túlragyog.
De nem.
Egyszerűbb, sokkal könnyebb homokba dugott fejjel létezni, felvételt nyerni egy egyetem pszichológia szakára és elköltözni az intézetből, mintha a múlt ott sem lenne. Egyáltalán, mintha el lehetne előle bújni.
Beletúrt hullámos hajába és magához vette a fekete táskát, beledobta a telefonját és a többi szükséges tartozékot, majd gépies lépésekkel indult el a szobájából. Egy ismerőse megtette a szívességet, hogy elvitte a címre, amit a főbérlője, reménybeli lakótársa adott meg neki e-mailben, pár nappal ezelőtt. Véletlenül bukkant a nő hirdetésére és bár kissé tartott a nappaliban álló két méretes darut ábrázoló szobortól, már tárcsázta is a számot. Még a képekről is sugárzott a lakás kellemes, megnyugtató hangulata… és a lánynak most pontosan erre volt szüksége saját véleménye szerint.
Mély levegőt véve kopogott be az ajtón, majd a biztonság kedvéért be is csengetett- vékony ujjai ezután ökölbe szorulva hullottak teste mellé és mogyorószínű szemeivel aggódva figyelte az ajtót, míg azt szélesre nem tárta a megkapó szépségű hölgy.
- Hello! Igen, én… Hollie Winters vagyok. Örülök, hogy végre személyesen is megismerhetem, Miss Foster... Vagyis, Jane.- Nyújtotta a kezét egy kézfogásra és frusztráltan elmosolyodott. A nő, aki vele szemben állt egy megelevenedett legenda volt az egyetemen, ahová néhány napja iratkozott be. - Remélem, nem várattalak meg túlzottan.- Lépett be a lakásba és összekulcsolta maga előtt kezeit, óvatosan emelve lélektükreit egyik berendezési tárgyról a másikra. - Ez a lakás gyönyörű.- Mosolyodott el oldottabban és visszapillantott a nő arcára. - Megkérhetnélek, hogy körbevezess?- Beszéd közben egy tincs az arca elé hullott, amit jobbjával reflexszerű mozdulattal füle mögé simított.• •
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szer. 08 Márc. 2017, 13:28
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Hollie lassan belépett az ajtón és tágra nyílt szemekkel körbenézett . Teljesen elállt a lélegzete , csak annyit mondott , hogy a lakás gyönyörű. Örültem , hogy ezt mondta , ugyanis nem keveset dolgoztam azon , hogy ilyen szép rendezett legyen .
- Köszönöm ! Örülök , hogy tetszik .
Vettem egy mély levegőt és igyekeztem minél jobban megnyugodni . Reméltem , hogy nem fog majd szemet szúrni neki a ruhás szekrényem.
- Nagyon szívesen körbevezetlek.Gyere csak utánam ! - mondtam neki kedves hangon .
A lány kicsit megtorpant ,de utána már magabiztosabban jött utánam. Először a nappaliba mentünk ,ahol állt egy fehér kanapé ,mögötte pedig egy hasonló színű álló lámpa .A hatalmas ablakokon át csak úgy áradt be a fény. Tökéletes kilátás nyílt a csodálatos környékre és a Stark toronyra , amely esténként csodálatos fényben úszik .Ha másért nem , legalább a kilátásért érdemes ide költözni . Az ablakban állt a teleszkópom , amelyel minden  este nézem a csillagokat. Állt még mellette két kitömött daru ,pár szobor ,meg még egy csomó felesleges kacat. Régen még az elöző bérlőé voltak ,de ő meg szeretett volna szabadulni tőlük és a nyakamon maradtak. Gondolkoztam már azon ,hogy megszabadulok ettől a sok felesleges holmitól ,de olyan jól mutatnak itt a nappaliban . Inkább megtartottam őket .
Az apró részletekről sem feledkeztem meg. Az ablak elé tettem egy zebra mintás széket , hogy lehessen gyönyörködni a kilátásban. Az ablak párkánya hatalmas , akár ülni is lehet rajta. Tettem oda egy vázát és még sok képet ,de nyáron kihelyezek pár párnát is .A kanapéra puha pokrócokat terítettem és ezekhez illő párnákat helyeztem el. A kanapé mögött volt egy nagy tükör , melyről visszaverődött a fény , így még világosabb lett. Minden tökéletes volt . Csak mosolyogtam Hollie-ra és figyeltem a reakcióját.
- Na, hogy tetszik ?

• •
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 19 Ápr. 2017, 19:16
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Először kissé idegennek hatott számára a gondolat, hogy egyetemre készüljön. Ahogyan az is, hogy az Intézetből elköltözzön- nem azért, mert annyira szeretett ott lenni. Egyszerűen félt a változástól, ugyanúgy, mint az állandóságtól is. Nem gondolt előre, talán az is elmondható róla, hogy a gondolkozása korlátozott volt, a világképe pedig rendkívül… árnyalt. Most, hogy Ms. Grey segített neki a képességei fejlesztésében, valamivel magabiztosabbá vált. De még mindig ugyanaz a lány volt, aki évekkel ezelőtt elszökött minden felelősség elől, amikor felébredt az ereje. De még ha apránként is, változik a világ és minden benne élő lélek, így ő maga is.
Fejét a nő által jelzett irányba fordította és bólintott egyet, majd apró lépteket téve kezdte el követni a nőt. Egy rövid ideig fürkészte a hatalmas ablakon át a Stark tornyot. Gyermekkorában csupán könyvekből értesülhetett arról, hogy voltak olyan emberek, akiknek nevét a szóbeszéd kiragadta a homályból, elregélve tetteiket. Ma pedig a hősök köztük élnek, kartávolságnyira kerülhetnek tőlük a sarki közérben, ahová azért szalad el az ember, hogy vegyen egy adag friss, omlós zsömlét. Ujjait végigfuttatta a két darun, de így testközelbe kerülve a lényekkel, még rémítőbbnek tűntek számára. Morbidnak és természetellenesnek tartotta az ilyesmit-, ha egy lényből az élet eltávozott, ő úgy tartotta tisztességesnek és helyén valónak, ha eltemetik. Hátrébb lépett és figyelmét az ablakpárkánynak szentelte, ami azonnal elé vetített egy megtörténhet- még képet, ahogyan egy bögre forró teával és egy takaróval felül tanulni a párkányra.
- Ez igazán fantasztikus. A kilátás pedig egyenesen mesés.- Ajkaira tünékeny mosoly ült ki és lépett a nő mellé, majd még egyszer körbenézett az épület belátható részén.
- Hogy állsz a főzéssel? Mennyire zavarna, ha néha én is tevékenykednék a konyhában? Természetesen, csak a saját eszközeimet használnám.- Nem akart túl közvetlen, sem pedig udvariatlan lenni. Lehet, csupán számára volt frusztráló, hogy az első találkozásuk így esik meg, de neki borzalmasan zavaró volt. Tincseit füle mögé simította és torkát köszörülve érdeklődött arról, hogy merre található a szoba, amit neki szán kiadni.
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 21 Ápr. 2017, 22:10
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Csak néztem, ahogy lassan körbemegy a nappaliban. Végigsimította a darvak hátát és látszólag nem tetszett neki a jelenlétük. Nyeltem egyet és reméltem, nem fogja zavarni majd a két madár. Hollie megállt az ablakba és elmerengett. Amikor visszafordult, egy kérdést intézett felém.
-Nem, egyentalán nem zavarna.
Úgyis mindig sok a munkám, néha főzni sincs időm. Elkélne egy szorgos kéz legalább a konyhában.
- mosolyogtam. Mivel még volt időnk bőven, az egyik kanapé felé mutattam.
-Gyere, üljünk le egy picit.____________________________________________________

•Remélem tetszik. Ha nem jó, csak szólj, majd kijavítom. Kicsit rövid lett, de a következő hosszabb lesz Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 07 Május 2017, 20:40
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Valamelyest megnyugszik, amikor jövendőbeli lakótársa beleegyezik, hogy idejét eltölthesse a konyhában is. Eléggé… nehezen alkalmazkodott, kiindulva abból, hogy nehezen is nyílt meg. Ajkai kis híján szarkasztikus mosolyra húzódtak, amikor felmerült benne a gondolat, hogy talán Ms. Foster sem repesne ennyire a boldogságtól, ha tudná, hogy a lány, akit éppen beengedett a lakásába, egy gyilkos. Akaratán kívül, a szerencsétlenséges és a tudatlanság végzetes kombinációjaként, de az. Ha nem lett volna a mentora és Xavier professzor, talán sosem lesz képes elfogadni a múltját és kilépni az Intézet falaki közül, elkezdeni a saját, önálló életét.
- Rendben. Mi a kedvenc ételed?- Talán meglepi vele a lakótársát, ha már volt annyira kedves, hogy befogadja magához mindenféle előítélet nélkül. - Oké. - Amúgy sem tudott mit kezdeni a kezeivel, vagy a rajta lassan úrrá levő sötét hangulaton- az ülés legalább azt a kényelmes illúziót keltette, hogy otthon van. - Olvastam néhány tanulmányodat, minden elismerésem.- Mosolyodott el.
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 14 Május 2017, 21:43
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Leültem a kanapéra, majd utánam egyből leült Hollie is. Valószinűleg ő is annyira izgul, mint én. Igyekeztem nyugottan ülni a helyemen.
-Hogy mi a kedvenc ételem?- tettem fel a költői kérdést, mivel a kérdés eléggé meglepett -Általában megeszem mindent, nem válogatok. De ha már megkérdezted, a tésztafélék.
A lány szavaitól kissé zavarba jöttem, hiszen elég kevés ember olvassa a tanulmányaimat, még kevesebb dicséri. Zavarodottan dörzsöltem a tarkómat és hebegtem-habogtam.
-Azt se tudom, mit is mondjak...- gondolkodtam egy ideig, majd folytattam -Köszönöm.
Mosolyogtam, hisz mi mást is csinálhattam volna?
-És mrlyik tetszett legjobban? - kiváncsiskodom, mert kiváncsi vagyok, más emberek mit gondolnak a kutatásaimról.____________________________________________________

•Remélem tetszik. Ha nem jó, csak szólj, majd kijavítom. Kicsit rövid lett, de a következő hosszabb lesz Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 08 Júl. 2017, 08:52
Ugrás egy másik oldalra

Kód:
Hollie szösszenet
Valaki & Hollie

Mindazonáltal magam sem nagyon tudnám megmondani, mennyire reagálom túl. Évek teltek el Alex balesete óta, aminek a körülményeit én magam állítottam össze, megszoktam a tudatot, mégis nehéz volt vele együtt élni. A torkomban a folyamatos szorító érzés, a gondolat, hogy nem érdemlem meg az ételt sem... A nyugtalan, véget nem érő, rémálmokkal teli éjjelek, amikor lefőve ébredek fel, miután megrándulok az ágyon. Fejemet elfordítva futom át tekintetemmel még egyszer a lakást, valóban nem találok kivetnivalót benne. Nekem már az is tökéletes, ha a fejem fölött fedél, a zuhanyzóban meleg víz és alattam matrac lenne. Ez a hely pedig ezen reményeimet messze felülmúlja.
- Azokat elég könnyű elkészíteni. Ha szeretnéd, amikor esetleg sor kerül a beköltözésemre, megleplek egy vacsorával. A zöldséges-csirkés tejszínes tésztával hogy állsz? - Enyhén megdöntöttem kobakomat míg kérdeztem. Kedves kisugárzása van, olyan, amivel csak a jó lelkű emberek rendelkeznek. Árnyalatnyi sötétség sem vegyült bele, nem úgy, mint az enyémbe.
- A kvantummező generátorokról írt cikkei igazán izgalmasak. -Szerettem őket olvasgatni, bár a pszichológiához nem sok közük volt. Tulajdonképpen csak azért jelentkeztem erre a szakra, hogy a képességemet jobban megérthessem... Az emberek elméjével együtt.
- Jane, megmutatnád nekem, hogy melyik szobát tervezed kiadni? -Érdekelt, hogy mi lesz a következő menedékem és szentélyem. Legszívesebben már ma költöztem volna- nehéz belenézni a szemébe a többieknek azután, hogy a múltkor romba döntöttem a fél birtokot.dallam || megjegyzés ||
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 05 Aug. 2017, 22:23
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Lassan enyhül a feszűltségem, örülök, hogy végre nem leszek egyedül. Túl sokat voltam egyedül, már majdnem elfelejtettem, milyen egy jót beszélgetni.
-Igazából mindent megeszek, nekem teljesen mindegy. De a  zöldséges-csirkés tejszínes tészta az jó lesz -mosolygok a lányra kedvesen. Már érzem a számban a finom vacsora izét, habár valamilyen szinten én is tudok főzni, de azok általában csak alapkaják. Aztán átterelődik a téma a kutarásaimra, amit nem bánok, hiszen nagyon szeretek ezekről beszélni. Mikor meghallom, hogy Hollie kedvence a kvantummező generátor, akaratlanul elmosolyodom.
-Ennek örülök, nekem is az a kedvencem Gondolataim cseppet elkalandoznak, eszembe jutott, hogy milyen jó kaland is volt megismerkedni azzal a szerkezettel (pár részletet leszámitva).
Az órára nézek és csak most látom, hogy mennyire elrepült az idő.
Felállok és Hollie kérésére, megmutatom a szobáját. Végigmegyünk a folyosón, aminek a végén áll a szoba ajtaja. Kinyitom neki az ajtót és előre engedem.

//Mivel a Te szobád, rád bízom, hogy hogyan képzeled el Smile

____________________________________________________

•Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 10 Nov. 2017, 04:16
Ugrás egy másik oldalra

Kód:
Roomie...?
Jane & Hollie

Kissé megnyugszok a hölgy válaszát hallva. Véletlenül sem szerettem volna neki a későbbiekben kellemetlenséget okozni azzal, hogy valami olyat készítenék neki, amit nem szívesen fogyasztana el. Lelki szemeim előtt meg is elevenedett egy röpke jelenet, amikor elsápad a tányérján heverő ételt látva- én pedig a jelen valóságban sápadtam egy árnyalatot, amit fejem megrázásával akartam száműzni.
- Azt én is szeretem.   -  Mosolyogtam vissza. Ki gondolná, hogy nem csupán egy hősöm elevenedik meg szemeim előtt, de még közös pontot is találunk! A mosoly egyre inkább levetkőzi udvarias mivoltát és válik őszintévé, én pedig óvatos léptekkel követem a hölgyet a folyosón, ami reménybeli szobám felé vezet majd.
- Egyébként… Elég csendes életet élek. Mármint, nem vagyok bulizós és nem kell attól tartaniod, hogy vadidegeneket cibálnék fel a lakásodra. -Szúrom közbe hangot adva gondolataimnak. Emellett talán azt sem lenne hátrány megemlíteni, hogy az alkoholfogyasztást és dohányzást is messze kerül- előbbit mutáns mivoltomból kiindulva. De nem biztos, hogy szerencsés lenne ezzel lesokkolni szegény nőt megismerkedésünk első óráiban… Nem szeretném, ha az arcomra csapná az ajtót.
- Hű… - A tágas, mégsem túl nagy szobába lépve megtorpanok. Minden vágyamat kielégíti a szemeim elé táruló kép: hatalmas ablak, amin keresztül bőséges fény tud beáramolni a világos, letisztult, modern berendezésű szobába. Gardrób, egész alakos tükör, falióra, könyvespolc és egy méretes ágy. Valamilyen szinten hálát adok az égnek, hogy tévé nincs a szobában- sosem voltam odáig érte, és ha filmet szeretnék nézni, a legegyszerűbb előkapni a laptopot. - Kezd kissé álomszerűnek tűnni, hogy pályázhattam erre a helyre… - Jegyzem meg csöndesen.dallam || megjegyzés || •
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 10 Nov. 2017, 19:27
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane

A lány kérésére elindulunk, hogy megmutassam neki a jövőbeli szobályát. Kicsit nyomasztó ez a nagy csend, de igazából nem zavar annyira, mert a helyiség nincs olyan messze. A lakás nem olyan nagy, ami azért is jobb, mert nehéz benne eltévedni és egy kicsivel otthonosabb is, mint egy hatalmas kastély meg persze könnyebb takarítani is :p. Emiatt örülök, hogy Hollie nem egy bulizós típus. Ráadásul van egy csomó holmim és méregdrága műszer, amihez nem szeretem ha hozzányúlkálnak. Ezeket általában elzárva tartom, de nem bízok semmit sem a véletlenre. Aminek örülök, hogy Hollie egy csendes és nyugodt lány, ami valljuk be, hogy manapság igen ritka. Nem szeretem a hangos és idegesítő embereket, általában csak hátráltatnak. De Hollieval más a helyzet. Kedves, nyugodt, szimpatikus, rajong a kutatásaimért, aminek nagyon örülök. Szerintem jól megleszünk majd együtt.
-Jó hallani. De azért nyugodtan elhívhatod a barátaidat, ha szeretnéd. Csak előtte majd szólj nekem- mondom derüsen mosolyogva. Nem vagyok szívtelen, megengedem, hogy néha áthívjon vendégeket, de nem árt, hogyha előtte szól nekem és akkor elpakolok vagy valami. Nemsokára már a szoba bejáratánál vagyunk, ahol megállok.
-Itt is volnánk-nézek rá, miközben kinyitom neki az ajtót. Megvárom, amíg bemegy rajta, majd megállok mögötte és izgatottan várom a reakcióját.
-Remélem tetszik-mondom remélve, hogy megérte annyit dolgozni rajta. Sokat agyaltam, hogy melyik szobát is válasszam, majd végül emellett döntöttem. Fényes, tágas, otthonos. Próbáltam átrendezni, kicsinosítani, feldobni kicsit, hogy friss és fiatalos legyen. Végül a várvavárt reakció sem marad el. Elégedetten elmosolyodom, miközben a lányt nézem.
-Nyugodtan menj beljebb és nézz körül. Elvégre ez a te szobád lesz-mondom, arra bíztatva a lányt, hogy nézzen körül, menjen be a gardróbba, csodálja meg a gyönyörű kilátást, ilyenek.

____________________________________________________

•Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 12 Nov. 2017, 01:42
Ugrás egy másik oldalra

Kód:
Roomie...?
Jane & Hollie

Nem voltam az az ember, aki szerette hallani a saját hangját. Jobban éreztem magamat csönddel körülvéve- ami sokkal, sokkal értékesebb, tartalmasabb tud lenni, mint a fecsegés semmiségekről. Próbáltam ugyan Janehez közelebb lépdelni, lebontani néhány téglát a közöttünk lévő falból, de a sűrűsödő pillanatnyi hallgatások arról győzködtek, van még hová fejlesztenem szociális készségeimet. Karjaimat keresztbe fontam magam előtt, mialatt követtem a nőt a folyosón és a barátokra tett megjegyzésére elmosolyodtam.
- Ez kedves tőled.   -  Folytathattam volna, de nem volt szükséges megtudnia, hogy nem bővelkedem barátokban. Nem, mintha nem próbálnának ismerkedni velem, de engem az esetek többségében a hideg kiráz a gondolatától is a kezdeti felszínes csevejektől. Azon egy-két ember, akiket közeli barátnak mondhatok, nem túlzottan társasági lények. Ha találkozom is velük, az többnyire kimerül a könyvtárban való közös tanulásban, az előadások alatti egymás mellé ülésen és a közös evős-filmezős maratonokban. - Ha lenne valami ilyesmire ösztönzésem, biztosan meg fogom vitatni előtte veled! -Bólintok engedelmesen. Már csupán azért is, mert az ő neve eléggé ismert… Ha híre menne, hogy Vele élek egy fedél alatt, biztosan lennének olyanok, akik azért akarnának ide feljönni velem, hogy őt zaklassák. Tarkómon felálltak az apró szőrszálak a gondolatra és megráztam a fejemet.
Unszolására reagálva körbesétálok a tágas térben és szinte első dolgom kinyitni az ablakot, mélyet szippantani a hűvös levegőből és amennyire lehet, magamba inni a festői látványt. - Ez igazán békés.   - Jegyzem meg félhangosan és nehézkesen elszakadok az ablaktól. örömmel vettem tudomásul, hogy ha szeretnék, be tudom préselni magamat a párkányra és nézni a kinti világot- lelki szemeimmel előre láttam, hogy itt fogok teázni.- Mióta laksz itt, Jane? - Pillantok rá vidáman csillogó lélektükreimmel. - Ha nem tolakodó, miért döntöttél úgy hogy keresel ide valakit? - A lehetőség emlegetésétől, hogy egykor majd ez az én szobám lesz, felvillanyozódtam.  - - Ha lehet, még megnézném a fürdőszobát és ha úgy gondolod, hogy megfelelő lennék, szeretném kijelenteni, hogy nagyon boldogan kivenném a szobát. -Toporgok előtte szégyenlősen. Nem mindennap találkozhat az ember a hőseivel. Az, hogy összeköltözzön az egyikkel… szinte egyenlő a lehetetlennel, én pedig legszívesebben a föld fölött lebegtem volna az örömtől.szeretés || remélem, tetszett! Smile || •
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 17 Nov. 2017, 18:35
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane

Örömmel nézem a lányt, ahogy a szobában nézelődik. Az ajtóban állok, keresztbe tett kézzel, kicsit az ajtófélfának dőlve, mosolyogva. Igazából nagyon örülök, hogy tetszik neki a szoba, nem volt könnyű berendezni. Az igazat megvalva, soha nem értettem annyira a fiatalok nyelvén. Tudom, régen én is voltam fiatal, de azóta már sok minden megváltozott. manapság mindenkivel nehéz szót érteni, nemhogy a kamasz lányokkal... Van pár tanítványom a közeli egyetemen, általában korrepetálást szoktam nekik tartani, de ők azért mások. Ami külön jó, hogy Hollie csendes, nyugodt, nem az a bulizós típus. Ennek külön örülök, hiszen ki nem állhatom, hogyha vadidegenek járkálnak a lakásomban. Itt sok olyan dolog van, ami törékeny vagy méreg drága. Nem szeretném, hogyha bajuk esne.
Kérdésén kicsit meglepődök, nem is számitottam hasonló kérdésre. Veszek egy nagy levegőt, összeszedem a gondolataimat, hiszen ez egy igencsak hosszú történet.
-Az igazság az, hogy a párom már hónapok óta lelépet egy szó nélkül, én pedig egy két hónapja idelátogattam New Yorkba egyenesen Londonból, hogy utánanézzek, hogy hol lehet mostanában. Ő sajnos nem került meg, de a környék, annyira megtetszett, hogy úgy gondoltam, inkább ideköltözök. Olyan nyugodt és szép ez a környék, hogy egyből beleszerettem-kezdek bele, majd egy lélegzetvételnyi szünet után folytatom.
-Azért döntöttem egy lakótárs mellett, mert mióta itt lakom, azóta mindig magányos vagyok. Általában a nagy magányban folyamatosan dogozom, ami miatt eléggé fáradt és kimerült vagyok. Gondoltam,
nem ártana egy kis társaság szegény fejemnek, hátha jót tenne.

Ez az egész sokkal bonyolultabb, de ennyi szerintem bőven megteszi, nem is beszélve arról, hogy milyen rossz ezt felidézni magamban. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz itt az életem. De nem költözhetek vissza Londonba. Most már van itt normális lakásom, nem kell anyám házában kuporognom, van állásom, jó a környék, innen már el nem megyek.
-Nézd meg nyugodtan. Ami pedig a szobát illeti, nagyon örülnék, hogyha Te lennél az új lakótársam-mondom boldogan, széles nevetéssel az arcomon. El sem hiszem, hogy innentől kezdve nem kell majd magányosan üldögélem a kanapén a síri csöndben. Magamban szinte táncolok, mint egy kisgyerek, az örömtől. Végre lesz egy lakótársam, de jó!...
____________________________________________________

•Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 04 Jan. 2018, 16:33
Ugrás egy másik oldalra

Kód:
Roomie...?
Jane & Hollie

Figyelmesen hallgatom a nő szavait, néha bólintok is egyet. Árnyékok. Mindenki múltját átszövik, démonként kísértve a magányos perceket, váratlanul előbukkanva és mérgezve a békét. Teljesen azonban még annak ellenére sem tudok alkotni helyzetéről, hogy képességeim révén képes lennék azt érezni, amit ő- az akkor sem lenne ugyanaz. Sosem volt kapcsolatom, olyan, mint neki. Még ha lehetett is volna, én egészen ügyesen kerültem ki a lehetőségeket egszen addig, míg dédelgettem magamban Alex emlékét és képes voltam egyedül töltött, üres perceimben felidézni egy-egy boldogabb emléket. Ahogyan pedig elkezdtem feldolgozni… nem, inkább elfogadni a megmásíthatatlant, egyszerűen nem éreztem szükségét. Bizonytalan boldogságért járó kétségtelen fájdalmat mi értelme lenne vállalnom? Mi okom lenne rá, hogy még sebezhetőbbé tegyem magamat annál, mint amilyen vagyok? Talán, ha lett volna időnk Alexxel a múltban megtapasztalni, milyen is lehet a szeretetnek ez a formája… Fejemet megrázva irányítom magamat vissza a valóság talajára és pillantok a nőre.
- Azzal egyet kell értenem, hogy ez… lenyűgöző hely. A környék, az épület, Te...  - Szerettem volna mást is mondani neki, támasza lenni, de nem ismert még elég ideje. Betolakodni kéretlenül pedig nem akartam annak ellenére sem, hogy készségesen beavatott életének fájdalmasabb mozzanataiba.  - Nos, ha dolgozol, nem foglak zavarni. De ha nem bánod, néha egy úgynevezett csajos délutánt tarthatnánk egy üveg bor mellett, amíg főzök neked valamit. Hogy jobban megismerhess, és ne bánd meg, hogy beengedtél az életedbe. - Mosolyom az övét látván fesztelenné válik, talán kissé csintalanná is. Egy gyengéd elhatározás is ébredezett bennem, hogy apránként kirántom majd Janet a magányából, apróságokkal felvidítva és én leszek az a lakótárs, akiről csak álmodnak a bérlők. Már csak azért is, mert minden olyan helyzetet, ami kellemetlen lehet, megrögzötten kerülök. Amikor pedig beértünk a fürdőbe, szerelmes pillantást vetettem a berendezésekre. Megtehetném én magam is, hogy saját lakást vegyek, nagykorúvá válásom után szabad hozzáférést kaptam a szülői vagyonhoz, de azt egyelőre túl nagy lépésnek éreztem. A teljes magányt pedig- legyek bármennyire is rajongója-, hosszú távon nem tudnám elviselni.
- Imádom… Mit szólnál, ha a beköltözésem estéjén főznék neked spagettit? - Pillantok rá ragyogó szemekkel, remélve, hogy nem fogja meggondolni magát.


Imádtam! szeretés || szerelmes1 || •
Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szer. 10 Jan. 2018, 20:52
Ugrás egy másik oldalraHollie & Jane
Nagyon örülök, hogy végre lesz egy lakótársam. A magány az egy nagyon rossz dolog, ráadásul az elmúlt pár hónapban nekem is volt részem bőven belőle. Talán rossz ötlet volt hátrahagyni Londont, a családi idillt, amiben nevelkedtem. De nem tehettem mást, Thor az, akit mindennél jobban szeretek és nem bírom elviselni, hogy egyszerűen nem lehet velem. Mivel ő a trónörökös, biztosan sok dolga van, de még az is lehet, hogy Odin nem engedi. Mindenesetre itt maradtam New Yorkban, mert tudtam, hogyha egyszer ide látogat, akkor ez lesz az első hely, amit meglátogat. De egy ideje nyomtalanul eltűnt és senki se látta és nem hallott senki se felőle. Én pedig közben itt maradtam egyedül és ez meg viselt. Egészen annyira, hogy a munkába menekültem és ettől nem csak összetört, de kimerült is lettem. Igaz, nagyon szeretem a munkámat, az égvilágon nem kivánhatnék ennél jobbat, ráadásul az új meló a toronyban is jól jött, de a sok munka kimerített. Ezért remélem, hogy a magányom megszűnik és ezzel megoldódik a problémám is. Mondjuk ez korán sem lesz ennyire egyszerű, de idővel minden rendbe jön.
-Köszönöm...-mosolyodom el közben, hiszen nem tagadom, eléggé zavarban vagyok. Aminek viszont  nagyon örülök, hogy tetszik a környék és a lakás is, nekem is ezek tetszettek leginkább, mikor idejöttem. Első látásra beleszerettem ebbe a helybe és remélem, hogy ő is így van ezzel.
-Egyáltalán nem bánom, a lényeg, hogy Te is majd jól érezd magad itt, hiszen ez lesz az új otthonod. Örülök, hogy ennyire kedves vagy és hidd el, nem fogom megbánni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó társaság leszel, annak ellenére, hogy szinte alig ismerjük egymást-mondom kedvesen. Hollie egy nagyon kedves lány, biztos vagyok benne, hogy majd jól megleszünk. Igyekszem neki minél többet megadni, nemcsak a szabályokat, mint ahogy legtöbbször szokták, hiszen nem szeretném, hogyha ez olyan gyorsan elmúlna.
Csak figyelem, ahogy körbenéz az újdonsült szobájában, látszik rajta,hogy odavan érte. Végre érzem, hogy nem hiába dolgoztam annyit rajta és ez megnyugtató.
-Nagyon jól hangzik, de miattam nem kell ennyit fáradoznod. Szívesen főzök bármikor, amikor csak szeretnéd. Igaz, mégcsak tanulom a gasztronómiát, de attól még tudok pár receptet. És mit szólnál, hogyha egyszer megmutatnám a műhelyt, ahol dolgozni szoktam,
a sok műszerrel, kutatási anyagokkal, ilyesmi... persze csak akkor, hogyha neked is lenne kedved hozzá.

____________________________________________________

•Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

A lakótárs - [ Hollie & Jane ]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-