Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.)


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
Admin
∆ Hozzászólások száma :
89Tárgy: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Vas. 05 Márc. 2017, 20:08

•• Rocket Raccoon &

Peter Parker ••

Where does your journey ends?A szituációban szereplő játékosok: Rocket Raccoon & Peter ParkerSzabályok:
- A válasznak minimum 7 sorosnak kell lennie, a maximális hosszát viszont nem korlátoznánk be. Kérlek ne írjatok kisregényt!
- Hetente legalább 1 reagot meg kell írnotok, ám tekintve, hogy rövidke reagokat vállaltok, az se baj, ha kettőt vagy többet is megírtok.
- Ha a kezdés joga Téged illet, ne várj vele 1 hetet!
- Ha nem tetszik az adott szituáció, írjatok az Adminra, és inkább átírjuk, minthogy el se induljon a játékotok! Wink
- Ha végeztetek a játékkal, kérhettek új szituációt, és archiváltathatjátok az aktuálist.
- Soha ne tűnjetek el!! Ne hagyjátok cserben a játékostársatokat, inkább tájékoztassátok, ha közbejött valami, és nem tudtok írni!


A szituáció a következő: Peter Quill és csapata a Földre látogat, hiszen hallották, hogy Thanos nemrég itt járt, és magával vitte Wandát. Amíg Quill, Gamora, Tony Stark és Bruce Banner a bázison tárgyalnak, Drax elhinti Rocketnak és a vállán ülő BabyGrootnak, hogy az unalmas tárgyalás helyett osonjanak el, és keressenek fel egy helyi kocsmát, hogy megkóstolhassák a helyi italkülönlegességeket! Drax a tömegben elhagyja Rocketéket, akikre egy sötét sikátorban egy helyi motoros banda támad rá. Mivel Rocket a gépen hagyta a fegyverét, azt sajnos nem tudja használni.
Peter Parker éppen a napi bűnmegelőzési körét teszi álruhájában, amikor meglátja, hogy inzultálják a különös lényeket. A védelmükre kelhet, elriasztva vagy ártalmatlanítva a támadókat...

A kezdés joga: Peter Parkert illeti, aki ebben a topicban megkezdheti a játékot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Kedd 07 Márc. 2017, 21:51Villámjáték


Gyakran előfordult, hogy este nem tudtam aludni. Az egész akkor kezdődött mikor megcsípett az a pól, de mióta részt vettem a reptéri harcban, azóta még többször fordul elő. Ezen az estén is ez volt. Csak forgolódtam az ágyban. Ki keltem az ágyból és előszedtem a titkos fiókomból a pókember ruhámat. Felvettem, kinyitottam az ablakot és elindultam az éjszakai "járőrözésre". A magas épületeknrk és a hálómnak köszönhetően könnyen tudtam közlekedni. Hamar meg is pillantottam egy fegyveres, motoros bandát. Bementek egy sötét sikátorba, mert kíváncsi voltam, hogy mit akarnak csinálni. A sikátor falára tapadtam és onnan figyeltem, hogy mi történik. A banda körbe vett egy fura szerzetet. Valami mosómedve lehetett, de két lábon állt és ruhában volt. A vállán meg egy kicsi, beszélő fa ült. Nem hittem a szememnek. Próbáltam magyarázatot keresni az esetre, de akkor a rossz fickók előkapták a fegyvereiket. Ezt nem hagyhattam, szóval elkezdtem hálókat lőni és begyűjtöttem a fegyvereket. Beugrottam a két fura szerzet elé és az emberek felé fordultam. Kihúztam magam és keresztbe fontam a karom.
- Pórul jártatok, mert a barátságos pókember nagy állatvédő is. - jelentettem ki majd hátranéztem, hogy jól vannak e.
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Szer. 08 Márc. 2017, 11:12Villámjáték
Az utcák üresek voltak. Sehol nem volt egy árva lélek. Csak Groot és én kóboroltunk a sötét éjszakában. Ritka az ,amikor a földre látogat a csapat ,de általában akkor együtt maradunk és legalább nem veszünk el .Lehet már kb. 5 órája ,hogy Drax-al elindultunk körbenézni a városban és megkostolni pár földi finomságot. Ezzel még nem is lenne gond ,ha időközben nem keveredtünk volna tömegbe és nem vesztünk volna el. De most már úgyis mindegy. A többiek már biztosan keresnek minket. Egyre sötétebb és hidegebb lett. Egyre gyorsabban lépkedtem apró mancsaimmal a nyirkos járdán az őrzőket keresve. Már kezdtem fáradni ,ezért bementünk egy szűk sikátorba. Azt hittem ,hogy legalább ott biztonságban leszünk. Nem sokára zajt hallottam. Reménykedve néztem ki a szemetesek mögül.
-Quill ,te vagy az?
Kimásztam a zsákok alól ,hogy lássam ,mi is történik .Egy motoros banda volt az és felém tartottak. Meg akartak támadni. Fegyver nem volt nálam , mert a gépen hagytam (meg ki  hord magánál fegyvert sétálás közben ) . Összehúzódva vártam ,hogy mikor csapnak le rám , amikor hirtelen egy piros-kék jelmezes fickó jelent meg és megállította a támadókat . Ahogy elmondta ,biztosan ő lehet Pókember és megkönnyebbülésemre állatbarát . Csak a háta mögött ültem és figyeltem ,mi lesz.

notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Szomb. 11 Márc. 2017, 13:21Villámjáték


Nekem fura volt a helyzet. Sosem kellett még mosómedvét és egy fura kicsi fát megvédenem egy bandától. Nem tűntek veszélyesnek, csak el kellett tőlük vennem a fegyvereiket. Utána el is futottak, mint a gyáva nyulak én meg nagy büszkeséggel húztam ki magam és a maszkom alatt vigyorogtam. Hátra fordultam az érdekes lényekhez.
- Jól vagytok? - néztem rájuk, de a homlokomhoz is csaptam. Úgy gondoltam, hogy nem tudnak beszélni, mert nem emberek. Azt még mindig nem értettem, hogy miért van ruha kis szörmókon, de tök aranyos volt. Egy ilyet szívesen hazavittem volna, de May néni sose akart állatot a házba.Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Szomb. 11 Márc. 2017, 22:00

Rocket Raccoon írta:


Villámjáték
Csak megszepenve néztem, ahogy a Pókember elkapkodja a fegyvereket a támadók elől . Miután a banda elfutott , megfordult és ránk nézett. Még mindig reszkedtem , pedig általában nem ijedek meg ennyitől . Valószínűleg csak fáradt voltam és már hiányzott a csapatom . Póki megkérdezte , hogy jól vagyunk-e ,de utána egyből el is gondolkozott . Valószínű , hogy azt hitte , nem tudunk beszélni . Nem baj , sokszor előfordult már . Ilyenkor általában megszólalok ,de itt a földön kicsit félek megszólalni . Sokat hallottam már az itteni emberekről . Állatokon kísérleteznek és kaptam én már elég kísérletet életemben . Úgy gondoltam , inkább hallgatok ,de Groot válaszolt a saját "én vagyok Groot" nyelvén . Szegény Pókember tágra nyílt szemekkel nézett a kicsi fára . Próbáltam menteni a helyzetet és válaszoltam én is .
- Azt mondta, hogy jól vagyunk.
Mostmár rám is csodálkozva nézett , de ez van . Azért reméltem , hogy nem fog majd elküldeni a gonosz tudósokhoz.


notes: Itt is a folytatás
. Remélem tetszik és bocs , hogy le pókiztalak Smile

• •
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Vas. 19 Márc. 2017, 22:19Villámjáték


Büszke voltam magamra, hogy ilyen könnyedén elintéztem azt a bandát. És még csak nem is embereket védtem. Simán ott lenne a helyem a Bosszúállók között. Megkérdeztem, hogy jól vannak e, de homlokon is csaptam magam, mert azt gondoltam nem tudnak beszélni. Mikor a mosómedve is megszólalt, majdnem összecsináltam magam.
- Wow ti beszéltek? - néztem rájuk le döbbenve.
- Ez nagyon menő!Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Hétf. 20 Márc. 2017, 20:12Villámjáték
Hirtelen hatalmas csend lett. Kíváncsian vártam , hogy mi lesz. Nem akartam laborban végezni , ezért jobban tettem volna ,ha inkább hallgatok , de most már késő. Pókembernek látszólag tetszett a képességünk és eléggé meg is lepődtem. Tetszik neki , hogy beszélek? Hát az csak jót jelenthet.
- Tényleg ?- feleltem meglepődve. Még mindig fáradt és éhes voltam , meg már eléggé hiányzott a csapatom is , ezért gondoltam megkérdezem tőle :
- Nem láttad valamerre a galaxis őrzőit ?

notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Hétf. 20 Márc. 2017, 20:42Villámjáték


Elég kínos volt az a pár perc csend, de annyira le voltam döbbenve, hogy meg dem tudtam szólalni. Végül csak kinyögtem, hogy nagyon menő, hogy beszélnek.
- Persze, tudod a Földön nem beszélnek a mosómedvék. - én általában örültem az új dolgoknak és ez nagyon is új volt. Sok mindent láttam már, de más bolygó szüleményeit nem nagyon.
- Kiket? Nem is hallottam még róluk. - ismét meglepetten néztem a kis szőrmókra. Ebből nem sokat láthatott, hisz maszk volt a fejemen, de nagyon is meg voltam lepődve. Úgy láttam rajta, hogy kissé meg volt rémülve, de én is meg lettem volna, ha egy idegen bolygón el keveredtem volna a csapatomtól.
- De ha gondoljátok felhívom Tony-t. Ő mindent tud. Addig meg fel jöhettek hozzám enni meg melegedni, mert elég hideg van itt. - szívesen ajánlottam fel, mert szerettem másokon segíteni.Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Csüt. 23 Márc. 2017, 16:35

Rocket Raccoon írta:


Villámjáték
Egyre hidegebb és sötétebb lett. Mi csak álltunk a sikátorban és vártam Pókember válaszát , de nem valami jó hírrel szolgált . Nem ismerte a csapatomat , de azt mondta , hogy majd kér segítséget és , hogy addig felmehetünk hozzá melegedni . Már tényleg nagyon fáradt voltam , ezért egyből válaszoltam is .
- Annak nagyon örülnék , ha valahol picit tudnék pihenni .- mondtam félénken . Ránéztem Groot-ra ,aki már szinte félig aludt és magamban azt kívántam , bárcsak a csapatommal maradtam volna .

notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Hétf. 10 Ápr. 2017, 00:01Villámjáték- Másszatok a hátamra és erősen kapaszkodjatok.   - hátat fordítottam nekik és vártam, hogy megtegyék, amire kértem őket. Amint megtették, elkezdtem futni és kilőttem egy hálót, amivel ellendültem. Hamar a magasba kerültünk. Imádtam a levegőben lenni. A kis barátaim már fáradtnak tűntek, szóval igyekeztem minél gyorsabban "átrepülni" a város felhőkarcolói között. A erkélyemen értünk földet, majd bemásztam velük az ablakomon. Amint lemásztak rólam, levettem a maszkom és feléjük fordultam.
- Amúgy Peter Parker vagyok. - a mosómedve felé nyújtottam a kezem, hogy keze fogjak vele.Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Hétf. 10 Ápr. 2017, 21:33

Raccoon"]


Villámjáték
Nem gondolkodom, egyből felugrik a hátára. Grootot a kezemben tartom, miközben elhelyezkedem. Pókember csak kilövött egy hálót és már repültünk is. Végignéztem a kivilágított utcákon, de egy árva lélek sem volt már kint. Egyszer csak egy erkélyen landoltunk.
- Én Rocket vagyok és ő itt a barátom, Groot. Én is oda nyújtottam a kezem, majd kezet fogunk.
-Ugye nem idekint fogunk lenni, mert kicsit hideg vannotes: megjegyzés idee
• •
[/quote]
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Csüt. 13 Ápr. 2017, 00:40Villámjáték- Wow de menő a nevetek.  - vigyorogtam és őket bámultam. Közben kezet fogtunk. Fura volt, mert sokkal kisebb volt a keze és nem is keze volt, hanem mancsa.
- De fura. Tök kicsi a kezed.   - most már láthatta az arcomon a csodálkozást, mert már nem volt rajtam a maszkom.
- Dehogy, gyertek be. - intettem nekik és bemásztam az ablakon. Megnyomtam a mellkasomon lévő pókot és a ruhám levált rólam. Nem akartam, hogy a nénikém meglásson benne, szóval levettem magamról mielőtt meglátott volna.
- Éhesek vagytok? -


Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.) Vas. 16 Ápr. 2017, 17:30Villámjáték
Peter bement az ablakon, majd én is követtem. Már nem éreztem a hideget, odabent sokkal melegebb volt. Legszívesebben már a szőnyeg közepén eldőltem volna, annyira fáradt voltam. De emellet az éhség is nagyon kínzott, ezért biztos nem tudtam volna aludni. Szerencsére Peter már megkérdezte.
-Persze, farkas éhes vagyok- nyaltam meg a szám szélét.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.)

Vissza az elejére Go down

Rocket Raccoon & Peter Parker (Villámjáték 1.)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jessica Drew / Póknő
» Rocket Raccoon - Mordály /Foglalt/
» -=Villám Elemű Jutsuk=-
» Kai Parker
» Jo Parker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-