Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.)


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
Admin
∆ Hozzászólások száma :
89Tárgy: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Vas. 05 Márc. 2017, 20:05

•• Jane K. Foster &

Bruce Banner ••

Where does your journey ends?A szituációban szereplő játékosok: Jane K. Foster & Bruce Banner Szabályok:
- A válasznak minimum 7 sorosnak kell lennie, a maximális hosszát viszont nem korlátoznánk be. Kérlek ne írjatok kisregényt!
- Hetente legalább 1 reagot meg kell írnotok, ám tekintve, hogy rövidke reagokat vállaltok, az se baj, ha kettőt vagy többet is megírtok.
- Ha a kezdés joga Téged illet, ne várj vele 1 hetet!
- Ha nem tetszik az adott szituáció, írjatok az Adminra, és inkább átírjuk, minthogy el se induljon a játékotok! Wink
- Ha végeztetek a játékkal, kérhettek új szituációt, és archiváltathatjátok az aktuálist.
- Soha ne tűnjetek el!! Ne hagyjátok cserben a játékostársatokat, inkább tájékoztassátok, ha közbejött valami, és nem tudtok írni!


A szituáció a következő: Jane ellátogat a Bosszúállók Főhadiszállására, hiszen régen nem hallott Thor felől. A férfi visszatért Asgardba, hogy hagyja, amíg az egyezmény körül kialakult dolgok leülepednek. Az ajtón belépve, a bázis hálószoba részlegét teljesen üresen találja, így tovább halad a központi épületbe, ahol Bruce Banner laborja is található. Közeledve a laborokhoz, egy kisebb robbanás szerű hang rázza fel a szintet. Bruce
egyik kísérlete balul sült el...

A kezdés joga: Bruce Bannert illeti, aki ebben a topicban megkezdheti a játékot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Csüt. 09 Márc. 2017, 23:24Jane & Bruce

Villámjáték

Normális esetben eszem ágában sem lenne egymagam hozzákezdeni. Tony a lelkemre kötötte, hogy várjam meg vele, ő a műszaki zseni, én inkább elméleti síkon erősítem őt. Na jó, végül is PÉNTEK-nek is van némi szerepe a kézimunkában... mondhatni az általa vezérelt robotok végzik a piszkos munkát. De most, hogy egyedül maradtam, kénytelen voltam elütni az időt valamivel.
- Csak össze kell kötni néhány drótot, ez azért még megy! - nem bírok magammal, látni akarom működni az első... önműködő capuccino gépünket, melyet egyedi design alapján az egyik leselejtezett robotból csináltunk. Kávét darál, tejet habosít, s ami a legjobb, a saját kis kezével nyújtja át. Ja igen, és bármilyen mintát képes lesz a habba rajzolni, mint azokban a puccos kávézókban a Time Squaren egykoron. Pár hónapja Thanos Manhattant a földdel tette egyenlővé, de annyit kávéztunk a Brewban, hogy képtelenek voltunk elengedni a napi rutinunkból. A tulaj jó barátunk, elintézte, hogy az arab kávéjából kapjunk néhány zsákkal. Csak nem volt, aki megcsinálja nekünk, így hát terveztünk egy önműködő-luxus-kávégépet. Hogy miért? Szóval, egyáltalán miért erre fecséreljük a drága időt? Hiszen nemrég összecsaptunk Stevékkel a bécsi reptéren, a fele csapatról semmit nem tudunk, a másik fele pedig a harcból lábadozik, mi meg kávégépeket bűvölünk. Talán egyszerűen még idő kell ahhoz, hogy elfogadjuk a veszteségeinket, és az efféle munkálatok eléggé kiszakítanak ebből a zord, undorító valóságból.
- Csak azért se várom meg vele Tonyt! Egy két há... - szavalom magamban, miközben serényen kötöm össze a finommotorikai mikrochip áramkörét a központi vezérlőjével. A szemem előtt lebeg a gőzölgő forró ital, és szinte már érzem az illatát az orromban.
Nemvárt esemény viszont, hogy egy aprócska szikra után elsötétül a kép, én pedig a lökéshullámtól a labor szekrénysorának vágódom és erőtlenül esem a földre. Füst és papírfelhők gomolyognak, miközben azzal küszködöm, hogy ismét visszanyerjem a látásomat. A Nagyfiú nem jött elő, valószínűleg odabent röhög rajtam. Annyi baj legyen! Nem hiányzik most, hogy átrendezze az egész részleget!

A homály lassan kitisztul, és egy ismerős arc félénken nyit be az ajtón... - Ó szia Jane! Rég láttalak! Kávét főztem... - nézek körbe a felfordult laborban, és zavartan csóválom a fejem...notes: Bocsánat a várakoztatásért, de azért remélem, hogy tetszik. Picit hosszabb lett, mint 7 sor, de a következő rövidebb lesz, ígérem! Smile
• •

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
453
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Pént. 10 Márc. 2017, 22:27Jane & Bruce


Már napok óta itt vagyok New York-ban ,de nem tudok nyugodni. Thor-t már régóta nem láttam és úgy gondoltam megkeresem . Szüntelenül figyeltem a híreket , kutatásaimat félretéve utaztam el különböző helyekre ,de mind hiába . Végül inkább elmentem a bosszúállók főhadiszállására , hátha ott találom Thor-t vagy legalább valaki tud róla valamit. A bosszúállók tagjait már ismerem , régen Thor bemutatott mindenkinek. Egy cseppet azért izgultam, vajon mi lesz majd . Reméltem ,hogy megússzom robbanások és robot hadsereg nélkül . Mióta Thanos itt járt ,azóta semmit nem hallottam senki felől. Valami olyasmit is hallottam , hogy valamiféle egyezmény miatt feloszlott a csapat . Reméltem , hogy nem történt semmi baj . Éppen a hadiszállás felé tartottam . Végigsétáltam a jól ismert utcákon. A környék szép volt , már látszódtak a tavasz apró jelei . Mikor odaértem és beléptem az ajtón , minden üres volt . A máskor megszokott nyüzsgés helyett most csak csend volt . Lassan indultam el a hálószobák felé, de ott szintén nem volt senki .
- Hova tünthetett mindenki ? -motyogtam magamban.Óvatosan mentem végig a folyosón . A labor felé haladtam , amikor egy kisebb robbanás törte meg a csendet . A hangforrás irányába rohantam. Bementem egy helyiségbe ,ahol rátaláltam Bruce-ra. Éppen szerelhetett valamit , amikor az a valami felrobbant. Szegény Bruce ott feküdt a szekrény előtt , próbálta összeszedni magát.
Félénken álltam az ajtó előtt.
-Szia Bruce !Mi történt ?-kérdeztem kicsit ijedten . Már kezdett is a válaszba ,de félbeszakítottam.
-Jól vagy ?Mi történt?-kérdeztem agódóan .Odasiettem mellé ,hogy segítsek neki felülni.


notes:  ide ide  


• •


A hozzászólást Jane K. Foster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Márc. 2017, 15:17-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Vas. 12 Márc. 2017, 23:35Jane & Bruce

Villámjáték

Jane tűnt fel a láthatáron... vagyis éppen a szemétdobbá vált labor ajtajában. Örülök, hogy egy ismerős arcot látok végre, annak viszont kevésbé, hogy így kell látnia. Majd elmeséli Thornak, ő pedig nagyot röhög rajtam, miközben a sörét kortyolgatja. Szinte kirajzolódik előttem a kép...
- Jól... jól vagyok! Kávét főztem volna, de sikerült felrobbantanom a gépet. Rövidre zártam az áramkört. Pedig mondta Tony, hogy ne piszkáljam, de nem győztem kivárni. - tápászkodom fel a földről, kínomban nevetve. Szerintem jobb, hogy igyekszem ezzel palástolni dühömet, és mindenki jobban jár, hogy nem a Nagyfiú jött elő capuccinozni.
- Mi járatban felénk? Keresel valakit?notes: Bocsánat a várakoztatásért, de azért remélem, hogy tetszik. Picit hosszabb lett, mint 7 sor, de a következő rövidebb lesz, ígérem! Smile
• •

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
453
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Hétf. 13 Márc. 2017, 18:53Jane & Bruce


Ott állok Bruce mellett és segítek neki feltápászkodni. Látszólag nem történt semmi komolyabb baja. Szegény csak ül ott egyhelyben és nevet saját magán . Hát igen nagy hiba volt egyedül nekivágni annak a kávéfőzőnek. Tony biztos nem fog örülni , hogy haza vágták a fél műhelyt , az áramkört , na meg a kávéfőző csodamasinát. Körbenézek a szobán és mindenütt papírok és apró törmelék darabkák hevertek. Nem lesz könnyű majd feltakarítani , de az a legkevesebb. Pár papírt összeszedni és egy kevés port felsöpörni semmiség. De én egész másért utaztam ide New York-ba , minthogy itt nézelődjek. Thor-nak még mindig semmi nyoma és itt kell , hogy legyen. Bruce megkérdezi , mi járatban vagyok itt , mire veszek egy nagy levegőt és összeszedem gondolataimat.
- Nos, rég hallottam már Thor felől. Csak úgy eltűnt . Azt gondoltam , hogy itt lesz ,de üres volt a szobája . Te esetleg meg tudod mondani , hogy hol van? - néztem Bruce-ra , kíváncsian , remélve , hogy csak jó hírei vannak.


notes:  kicsit rövidebbre sikerült , de remélem ettől még jó.  


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Vas. 26 Márc. 2017, 00:36Jane & Bruce

Villámjáték

Jane éppen annyira meglepődött, mint jómagam. A hely egy csataérré változott, és semmi kedvem előadni Tonynak, hogy az egyik pármillió dolláros gépét kis híján felrobbantottam.
A gép szikrákat hány még akkor is, amikor Jane belép az ajtón. Amikor kérdést intéz felém, már csupán az utolsó simításokat végzem ruhám megigazításában, és teljes testtartásommal rá tudok figyelni.
- Thor? Hallottál a Bécsben történtekről? A Kapitányékkal volt, ellenünk. Fogalmam sincs, hol lehet. - válaszolok kissé ingerülten. Még mindig nagyon zavar, hogy a konferencia előtt sörözött velem, másnap pedig annak az embernek a szöktetésében segédkezik, aki felrobbantja a kongresszusi épületet, gyermekek és felnőttek életét kiontva.
- Alison beszélt vele utoljára, aztán mikor feltűnt a repülőtéren, kis idő alatt a katonák elkábították és a Raft börtönbe vitték. Ha minden jól ment, ő is megszökött a Kapitányékkal... És most ki tudja hol van... - mire befejezem a mondatom, a robot spontán öngyulladni kezd, mintegy varázsütésszerűen. Az iratok körülötte hamar lángra kapnak.
- Nem akarlak megijeszteni, de segítenél az oltásban? Ha leég a labor, engem Tony megöl! - kérlelem a nőt, majd a falhoz rohanok, ahonnan leemelek egy poroltót, és egy kisebbet mellőle, melyet a nő kezébe adok. Ha nem leszünk elég gyorsak, a füstérzékelő kiszagolja, és nem elég, hogy leégetem, még el is áztatom a labort, benne minden műszer, amit mi magunk fejlesztettünk Tonyval. Nem örülnék neki...


notes: Bocsánat a várakoztatásért, de azért remélem, hogy tetszik. Picit hosszabb lett, mint 7 sor, de a következő rövidebb lesz, ígérem! Smile
• •

[/color]


A hozzászólást Bruce Banner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 16 Ápr. 2017, 19:06-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
453
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Szer. 29 Márc. 2017, 20:52Jane & Bruce


Reméltem , hogy Bruce jó hírrel tud szolgálni , de nem . Thor a reptéri csata során eltünt és nem tudni hol van . Hallottam már az egyezményről és hogy volt egy kis incidens a hősök körül , de hogy ekkorra a baj...
Lehajtottam a fejem és majdnem elsírtam magam . Thor elment és itt hagyott már harmadjára . Najó , én se szóltam volna , ha elszöktem volna egy reptéri csata során , de akkor is . Kicsit szomorú voltam , de leginkább csalódott . Közben a kávéfőző kigyulladt és Bruce egyből rohant eloltani az . Látszott rajta is , hogy ő is dühös . Összeszedtem magam és odamentem segíteni neki . Kezembe adott egy poroltót és megpróbáltam segíteni neki . Közben egyfolytában csak Thorra tudtam gondolni .


notes:  ide ide  


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Vas. 16 Ápr. 2017, 22:04Jane & Bruce

Villámjáték

Jane Thort keresi... én pedig a fejemet, ebben a hatalmas katyvaszban. A gépezet pedig lángra kapott, és ha Jane nincs itt, talán nagyobb baj is történhetett volna. Viszont jókor jött és ezért hálás vagyok. Mintha valami asgardi égi fensőbb hatalom küldte volna.
Egy zsebkendőt nyújtok, hogy könnyes szemeit megtörölgesse.
- Köszönöm, hogy segítettél. - intézem szavaim felé, miközben kezemmel végigsimítok felkarján. - Tudod, nem hibáztatom Thort. A körülmények áldozata volt, mint mindannyian. A szívét követte, és úgy cselekedett, ahogyan helyesnek gondolta. - Visszagondolok a bécsi harcunkra. Thor ki akart maradni ebből. Tudom. Előző este egy sör mellett beszéltünk róla. Mégis.. a barátaiért belekeveredett.
- Biztos vagyok benne, hogy fogsz hallani róla. Nem az a fajta, aki eltűnik. Szembeszállt a kormány embereivel. Ez nem fogja távol tartani tőled. - sugallani próbálok egy kis bátorítást felé, mert látom, mennyire megviselték az elhangzottak. Kávéval bár nem kínálhatom, mégis talpra állítok két fotelt, és a frigóhoz sietek egy kis jeges teáért. Kettőt is kitöltök, majd elé sétálok velük.
- Elfogadsz egy teát? Vagy valami keményebbet? - kérdem, majd a viseltes ülő alkalmatosságra mutatok, mintegy helyet kínálva neki.
- Régen jártál felénk. Minden rendben veletek... tudod.. Thorral? Merre voltál mostanában? Ha beszélsz Erik Selviggel, üdvözletem küldöm. Rég nem hallottam felőle sem, pedig egy időben sokat beszéltünk.
notes: Bocsánat a várakoztatásért, de azért remélem, hogy tetszik. Picit hosszabb lett, mint 7 sor, de a következő rövidebb lesz, ígérem! Smile
• •

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
453
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
♦ New York ♦Tárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Csüt. 20 Ápr. 2017, 20:37Jane & Bruce


Mire a tüzet sikerül eloltani, addigra már meg is nyugszom.
-Szívesen.- rámosolygok.
Bruce szavait hallgatom, amelyek többnyire megnyugtatnak. Igaz, Thornak mindig is nagy szíve volt. Biztos vissza jön. Gőzöm sincs mikor, de visszajön. Leülünk a fotelekbe és iszunk egy jeges teát.
-Hát... nem is tudom. Minden rendben volt, egészen addig amíg egyszer csak el nem ment. Azt mondta, hogy el kell jönnie New Yorkba és hogy mindjárt visszatér. Az egész már kezdett furcsa lenni és én is eljöttem ide, hátha itt találom. - arcomra erőltetek egy mosolyt és folytatom.
-Oké, majd átadom. Úgyis majd ha megyek vissza Londonba, akkor találkozok Erikkel.
Nálatok mi a helyzet? Hol vannak a többiek?
notes:  ide ide  


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.) Vas. 07 Május 2017, 17:50Jane & Bruce

Villámjáték

Ahogy átnyújtom a szomjoltásra kínált hideg italt, csendben hallgatom a nő válaszait. A fotel kényelmes, ám nem sűrűn használom, hiszen a laborba dolgozni járok, nem pihenni. Ha nagyritkán időm engedi, akkor is az étkezőben pihenek, és tömök valamit az arcomba.
- Legutoljára akkor találkoztam itt vele, amikor a bécsi konferenciát megelőző estén söröztünk. Én is beszélnék vele, ha netán rátalálsz. Van mit megtárgyalnunk. - csak forgatom a poharat markomban, és kicsiket kortyolok bele, miközben szavaimat hozzá intézem.
- Köszönöm. Más egyébként jól vagyunk a körülményekhez képest. A Torony nemsokára újjá épül. Nagyon jól haladnak a munkálatok. Hét hónapja annak, hogy Thanos elpusztította Manhattant. Óriási munka. Mivel imádta az előző designt, kívülről nem sokban fog eltérni korábbi kinézetétől. - somolygok magam elé. tudom, Tony mennyire boldog volt, amikor Pepperrel befejezték az előző Stark tornyot, amiből aztán Bosszúállók főhadiszállás lett. Thanos után nem egy álmatlan éjszakája volt emiatt.
- Nomeg, azóta összecsaptunk a barátainkkal Bécsben. Lelkileg mindannyiunkat megviselt. Én az unokatestvérem, Tony az egyik legjobb barátját veszítette el. Mindmáig nem tudjuk biztosan, hova tűntek a Raft börtönből. Rhodey pedig majdnem belehalt a bécsi ütközetbe, a sok halott mutáns gyerekről nem is beszélve. - egy pillanatig elkalandoznak a gondolataim. Nem tudok erről úgy beszélni, hogy ne szorulna össze a szívem. Azóta is rémálmodom, és ha Carol nem nyugtat meg, talán a dolgok még rosszabbra fordulnának.
- Node, remélem, Te azért vidámabbat tudsz mesélni! Mi van Veled mostanában? Hogy állsz a munkáddal? Esetleg egy részmunkaidős álláshoz lenne kedved a Stark Toronyban? Nagy hasznát vennénk a kutatásaidnak!


notes: Bocsánat a várakoztatásért!
• •

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.)

Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster & Bruce Banner (Villámjáték 1.)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Dr. Bruce Banner
» -=Villám Elemű Jutsuk=-
» Jane Foster /Foglalt/
» Menyétek kódexe
» A Raikage Palotája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-