Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
65
∆ Kor :
25
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Hollie Winter Kedd 28 Feb. 2017, 19:26

Hollie Winter

Animus
biográfia

becenév » -
születési idő » 1992. 10. 14.
születési hely » Michigan
kor » 24
play by » Lily Collins
csoport » Szeretném, ha Hollie bekerülhetne Xavier mutánsai közé.
tartózkodási hely » New Yorkban, a saját kis lakásában vagy a Xavier intézetben. Mindenféleképpen, a gitárja közlében.
család » Hollie szülei még régen meghaltak, amikor még kicsi volt. Egy részeg sofőrnek köszönhetően az autójuk frontálisan összeütközött és csodával határos módon a kis Hollie mindezt túlélte. Ezután nevelőszülőkhöz került. Judith Goldberg - 54 éves; Alec Goldberg 60 éves. A fiuk, Alex Goldberg 27 éves és Hollie legjobb barátja öt éves kora óta, soha, egyetlen percre sem lehetett őket elválasztani egymástól.jellem és külső »


Külsőleg nem hiszem, hogy bármi kiemelkedő lenne vagy akár szembetűnő. Hosszú, derékig érő, barna - vagy éppen vörösre festett ősz haj és 168 centiméteres magasság. A testalkata átlagos, sportos. Hófehér bőre és mogyoróbarna szeme van, gyakran mosolyog- még akkor is, ha legszívesebben sírna. Szereti a nőies öltözködést, de van, amikor csupán annyihoz van kedve, hogy elbújjon a szoba sötét falai közé és a mackónadrágjában ülve fagylaltot tömjön magába.
Jelleme? Nos... Hollie segítőkész, csöndes és önfeláldozó. Nehezen bírja elviselni az igazságtalanságot és ha meg is ijed a legveszélyesebb helyzetekben, nem mutatja, hanem cselekszik. Az érzelmeiről borzasztóan nehezen beszél. Amikor maga alatt van, kezébe veszi a gitárt és az általa kedvelt dalokat énekelgeti, van, hogy mások szórakoztatására is.
Hiányzik neki a legjobb barátja, akit kilenc éve nem látott, mert túl gyáva volt ahhoz, hogy felkeresse és bocsánatot kérjen tőle.
Hollie egyenes ember. Nem rejti véka alá a véleményét, egyenesen megmondja mások szemébe.képesség »


Képességek alapjául szolgál: Katt.

♣️ Telepátia: Képes a gondolatok kifürkészésére, legyenek azok bármilyen mélyen is elrejtve. Kivetíteni saját emlékeit, gondolatait, mások fejébe lopózva játszani az elméjükkel, akár fantazmák elültetésével vagy emlékek elvételével és elrejtőzhet más telepaták elől.  - Ezek a képességek még ébredeznek a lányban egyenlőre, éppen ezért veszélyesek és roppant módú odafigyelést és koncentrációt igényelnek, hogy véletlenül se okozzon kárt velük.
♣️ Telekinézis: Az a telepatikus képesség, mely szerint a használó képessé válik mozgatni, manipulálni és kontrollálni más embereket, szöveteket, anyagokat, tárgyakat anélkül, hogy fizikai kontaktust kellene létesítenie velük, akár hosszútávon is. Képes befolyásolni a részecskék rezgésszámát és akár repülhet is, de Hollie erre még nem képes, majd az oldalon töltött idő alatt fejlesztené ki ezt a képességet.


♦️ Pirokinézis/Pirogenezis: Hollie képes az akaratával, gondolatával tüzet gyújtani és azt kontrollálni. Ő maga különleges módon immunis a lángokra, képes elviselni a testét nyaldosó lángnyelveket, tűzbe borítani önnön testét, felgyújtani konkrétan bármit.
♦️ Kriokinézis/Kriogenezis: A részecskék lelassítása lévén képes megfagyasztani az őt körülvevő dolgokat, élőlényeket, képes csökkenteni vagy emelni a hőmérsékletet maga körül, uralni a jeget.
♦️ Elektromágneses pulzusok: A képesség, amely során arra használja a telekinézist, hogy a Föld mágneses mezőjét átterelje és létrehozzon olyan elektromágneses pulzusokat, melyekkel különböző elektronikus tevékenységeket zavarnak meg. Pl.: Kamerafelvétel
♦️ Láthatatlanság: Mentálisan visszatükrözi a fényt maga és mások körül, ezáltal láthatatlanná téve magukat. Hollie ebben egyenlőre ügyetlen, a későbbiekben fogja tökélyre fejleszteni.
(Hollie képességei rendkívül bonyolultak, és a későbbiekben szeretném, ha lehetőség lenne a képességének fejlesztésére is, ezeket majd a későbbiekben részletezném, ha kapok majd engedélyt rá. Terveim szerint ő egy alfa szintű mutáns lenne. ^^ )

előtörténet »


Hollie lassan simította végig a hotelszoba ablakán húzódó redőny lécét, jobbjának ujjaival halkan dobolni kezdett a falon. Kinyitotta az ablakot és a hűvös, késő nyári levegő a város élettel teli zajával együtt betódult a szobába, megszakítva a helyiségben eddig uralkodó néma csendet. Kinyújtotta balját, amibe beleröppent a doboz mentolos cigaretta és a gyújtó. Kivett egy szálat, elpattintotta és mélyen, nagyon mélyen leszívta a füstöt. Beült az ablakpárkányra, magára húzta a plédet és nekinyomta homlokát a hideg ablaknak. Hosszú estén vannak túl, az óra mér régen megütötte a hajnal kettőt, ő mégsem volt képes nyugovóra térni.

Kedvelte New Yorkot, régóta volt már a városban. Jól esett megpihennie kicsit, tagjai szinte már fájtak a kimerültségtől. Akaratlanul is visszagondolt a gyermekkorára, szörnyen hiányzott neki Michigan ebben a pillanatban. A tóparton töltött délutánok és esték, amikor a legjobb barátjával kiültek horgászni, mályvacukrot sütni, vagy csak egyszerűen élvezni a nyári levegőt és úszni. Alex régóta mellette volt, amióta a szülei megvették a mellettük lévő, régóta üresen árválkodó házat. Kétemeletes, tágas épületről volt szó, tökéletesen felújítva, modern stílusban. Homlokát ráncolva próbálta felidézni magában a szülei arcát, de csupán homályos emlékképek bukkant föl valahonnan mélyről. Pusztán körvonalakra emlékezett. Elszívta az utolsó slukkot és eloltotta a hamutálban a csikket. Másra jobban emlékezett.
A balesetről néha még ma is álmodik. Ahogyan a részeg sofőr kocsija frontálisan, padlógázzal belevágódik az ő autójukba, amivel a nyári fesztiválról indultak haza. Arra, hogy a fém fülsértő robajlással és nyikordulásokkal szakad darabokra, megfordul saját tengelye körül többször a javíthatatlanná roncsolódott jármű. Anyja utolsó, rémült pillantásából a tekintet maradt meg csupán, de az beleégett elméjébe. A kórházba igyekvő szomszéd és a tizenegy éves fiú, akinek szőkés fürtjei ezerfelé meredtek. Az orvos arcára, amikor közölte vele, hogy egyik szülője sem élte túl a balesetet és a köré fonódó karokra, amikor vigasztalhatatlanul sírt. Alex kitartó könyörgésére, hogy vegyék magukhoz őt, ne kelljen nevelőotthonba mennie. Torkát köszörülve húzta feljebb a lassan lecsúszó pokrócot és nyakig betakarózott vele. Igazi, elválaszthatatlan barátok lettek egyetlen pillanat alatt és szinte semmit nem csináltak a másik nélkül. Ujjai tettek egy húzó mozdulatot, mire az asztalra készített gyertyák meggyulladtak. Még most is látta maga előtt a nyurga, kamasz fiút amint a lehető leghalkabban lopóznak a konyha felé a megszokott, lefekvés utáni nasit ellopni. Arra az utánozhatatlan, vonzó mosolyra. Az évek lassú múlásával a fiú iránt érzett barátsága kezdett átalakulni valami mássá, felvéve egy olyan árnyalatot, aminek nem volt semmi értelme. Alex sportos, nyúlánk volt és népszerű, vele ellentétben. Hosszú, barna haja derekát érte, túlsúllyal küzdött és csupán akkor érezte magát boldognak, ha zenélt, vagy a fiú mellett volt. A Goldberg családtól kapott meg mindent, ami miatt kellemes gyermekkora lehetett és ő egyetlen pillanat alatt elrontotta…

A padlást takarították, amikor egy elnyűtt, por lepte dobozban megtalálta azt a pár ingóságot, ami a szülei után maradt. Észrevétlenül csempészte le a szobájába, és amikor a szülei elvitték Alexet az egyetemre, a nappaliba vitte a nehéz kartonlapokból ragasztott tárolóeszközt és kinyitotta. Anyja elsárgult naplójának oldalain ott állt az igazság, ő pedig egyre jobban összezsugorodó gyomorral olvasta a sorokat egymás után. Azt tudta, hogy az apja genetikai kutatásokat folytatott, arra viszont csupán most derült fény, hogy mit művelt az anyjával… és vele a terhessége alatt és előtt. Az apjának is megvolt a maga képessége, csodálatos módon volt az energiák manipulálására. Legalábbis, a lapokban ez állt… hogy ebből mi volt igaz, már megtudni sem akarta. Akkor viszont ez olyan mélyen érintette, hogy a bútorok, a falak, a ház egy pillanat alatt kapott lángra körülötte megrémítve ezzel őt magát is. Hosszú hónapok óta tapasztalta a különös dolgokat maga körül, de sokáig nem volt tisztában azzal, hogy mindezt ő csinálja. Amikor nyitva felejtette az ajtót és ránézett, az becsukódott. Vagy, a túl forró tea egy másodperc leforgása alatt ihatóvá hűlt. Eddig szerencsének hitte, azonban ott, a nappali közepén állva, a fojtogató füstöt eregető lángok közepén ráébredt, hogy mindent ő művelt. Próbálta csillapítani a lángokat, de fogalma sem volt, hogyan kellett volna megtennie. Remegő kézzel rohant fel és tárcsázta a tűzoltókat, majd felmarkolta a perselyét, az iratait és kirohant a házból. A könnyek észrevétlenül indultak meg a szeméből és tudta, hogy mennie kell. Emlékezett, Judith néni milyen hanglejtéssel beszélt a mutánsokról. Felült a legelső buszra és még látta a jármű mellett padlógázzal elhajtó autót, amit ezer közül is felismert volna.

Ezután New Yorkba utazott, ahol a Xavier Intézetben töltötte a következő éveket. Idővel megtanulta uralni a képességeit és minden maradék erejével azon volt, hogy a lelke másik feléhez húzó, vontató fájdalmas kötelet elvágja. Az első hetekben úgy érezte, darabokra szakad, szét akarta feszíteni mellkasát a benne tomboló sötét, szinte fekete űr. Szeretett volna visszamenni, elmondani, hogy nem akarta, bocsánatért könyörögni… De visszatartotta az, hogy mi lesz, amikor megtudják, mi is ő. Nem bírta volna elviselni a fiú undorodó tekintetét magán. Halk sóhajt hallatva figyelte a hotel előtt elhaladó járműveket. Megismerkedett Nate-el és egy viharos kapcsolat kezdődött közöttük, ami lassan forrta ki magát és miután véget ért, Hollie jelentkezett az egyetemre, pszichológiát tanulni és feltett szándéka volt, hogy sikerüljön betörnie a sikeres és nagymenő énekesek közé. Minden idejét a tanulásba és az éneklésbe ölte… Néha felötlött benne a gondolat, hogy első kapcsolatának kudarca nyomasztja annyira, de… Nem számított, hogy véget ért Nate-el, mert hiányzott belőle valami. Nem volt…

Torkát köszörülve állt fel és nagyot nyújtózott. Összehajtogatta a textildarabot és a kanapéra tette, beletúrt hosszú fürtjeibe, melyek azon az estén, erejének első elszabadulásakor elvesztették sötét tónusukat és az óta festenie kell az ősszé vált szálakat. Még most is, ennyi év elteltével, ha magányos volt maga elé képzelte a kócos, gyűrött, átizzadt ingben álldogáló fiút, amint a hűtőajtót feltépve előkap egy üveg vizet és meghúzza. Életében akkor tapasztalta meg először, milyen, ha valaki tényleg mellette áll. Megdörzsölte az arcát és elindult a fürdőszoba felé, hogy a kádat teleengedje vízzel és vegyen egy habfürdőt. Fáradt volt… és üres.


a. » 8 év szerepjáték» -A hozzászólást Hollie Winter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 10 Nov. 2017, 02:39-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
904
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Hollie Winter Szer. 01 Márc. 2017, 12:26

•• Kedves Holly! ••

Elfogadva!
HEY!

Üdvözöllek az oldalon! (:
A jellem&külső leírásod komolyan imádom, nagyon szépen meg van fogalmazva! Tetszik, ahogy a szavakkal bánsz. Látszik, hogy van tapasztalatod az írásban. Magával ragadó, és miközben pontos információt adsz önön magadról -külső és belső képedről egyaránt-, mesélsz a múltadról egy picit.
A képességeiddel minden rendben, nincs kivetnivalóm. A későbbiek során még biztosan sokat fogsz fejlődni, bár még így is a legerősebbek közé vagy besorolható. //Köszönöm a gyors javítást!//

És akkor a történet. Nagyon szépen le van vezetve, tetszik!! Az alapkoncepció, kreatív és egyedi! Nehéz múlttal áldottad meg, de tele van lehetőségekkel. Láttam végig a fejemben a történetet, köszönöm! Bízom benne, hogy sokszor olvashatlak még, mert van benne lehetőség. Az X-ek biztosan örülni fognak neked!
Röviden és tömören; Szívesen olvasnám tovább Holly történetét...

Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány foglalózni, aztán tessék meghódítani a játékteret!


_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Hollie Winter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Xavier mutánsai-