Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan]


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Vas. 26 Feb. 2017, 20:29


Leana & Kevan
welcome here, my sweetheart...
"A szellemek is szoktak helyekhez kötődni. Némelyiket egy darab föld láncolja magához. Egy időszak, vagy egy vérontás.  Egy borzalmas bűn. De vannak olyanok, akik egy érzelemhez kötődnek... Vágyhoz. Veszteséghez. Bosszúhoz. Vagy szerelemhez. És vannak olyanok is, akikhez személyekhez kötődnek. Ilyen egy háborúból hazatért katona is. Ilyen a férfi, kinek szívét vörös hölgye foglalta el... Ez sosem múlik el."

Az út lefelé a hegyről kínkeservesen lassú és hosszú. Szinte bicegve ballagok fivérem, Rywin árnyékában. Még most is kiérzem hangulatából a sértettséget, mi kiváltója a háborúba menésem, helyette. Tíz méterenként meg kell állnunk, hogy az időközben levágjuk a szakaszt. Fájdalmas nyögései ellenére szótlan sápadtsággal tűri a további megpróbáltatásokat. Felfelé menet, kificamodott a bokája, de persze nem kér segítséget. Én ráhagyom.
Időnként elkapok egyet a kíváncsi tekintetéből, és a kíváncsiság mellett szánalmat és rettenetet látok szemeiben. Azon kapja magam, hogy fejemben már most elkezdem megalkotni a történetet, amit majd másoknak mesélek a Jottunheimen történtekről. Szellem komótosan ballag a nyomunkban. Időnként persze leelőzve minket. Hisz nem való neki ez a lassúság.
Végül, félholtra sápadt arccal megérkezik fivérem a kúriára, én magam farkasom jobbjaként megállva figyelem anyánkat. Ölelésbe zárja fiát, - mintha nem pusztán három órányi távollétre kellett volna mellőznie. Leejtem tekintetem, ne lássa rajtam somolygásom. Arya szalad közvetlen elébem, rajongva beszélve a vörös hölgyről, ki Nimellos kertjében sétálgat. S ki harcos fivérével, Daarioval érkezett. Talpon kell tartanom magam, mert a szívem sietősen zakatolni kezd a hír hallatán...

Hirtelen szánkázik végig tekintetem öltözékemen. Nem túl előkelő. Nem mintha valaha is az lettem volna. Szám sarka megrándul a gondolatra, hogy Alfheimben jár szívem kedvese. S ezt az ellágyult vonást arcomról családomnak nevezett kis köröm is érzékeli, atyám rögvest mellkasomhoz csapja tenyerét, benne egy lila nárciánnal. Hasonlatos a földi rózsához, mégis magasabb szirmok ölelik közre a bimbót.
Kérdőn pillantok fel, s bár elraktározom a kérdésüket, egy fejcsóválást követőn, többel nem kezeskedem. Rohanvást lendülök a barna erdőnek, oldalamon Szellemmel. Recsegnek, ropognak a gallyak talpam alatt. A lehullt avartakaróba térdig gázolok. Nem foglalkozok az elfek kérdő ábrázatával, sietősen suhanok keresztül a távolságon, hogy elérjelek...

Nem sikerült búcsút vennem Hercegnőmtől. Odintól nem kaptam menedéket, így haza kellett térnem azzal a tudattal, hogy elbúcsúzni nincs lehetőségem tőle. Az igazság az, hogy szinte haza toloncoltak. Minden bizonnyal a kilenc világ minden lakója tudja már, hogy kinek fia vagyok... És ehhez lehet köze!

Berobbanok a kert nyugodalmas, fényektől ragyogó körívébe. Hajamban a kelleténél több ággal, és ruházatomon több karcolással. Még sem állok meg. Szellem mögöttem lelassít, lihegve jár-kel föl-s, alá, miközben én türelmetlenül szlalomozok a magasba nyúló borostyán törzsek között. Egészen addig zihálok, amíg meg nem pillantom Őt. A lélegzetem elakad. Kétségkívül lenyelem saját nyelvem. Megtorpanok, s ha nincs Szellem hirtelen mellém lépő alakja, minden bizonnyal egy darabig mozdulatlanul csodáltam volna a Szépséget...
- Leana... - puhán, tisztán ejtem ki a nevét, majd csökkentve a távolságot közöttünk, addig menetelek, míg előtte meg nem állhatok. Félőn, kérdőn fürkészem arcát, miről árulkodhat. Pihegve kapkodom levegőt után, s csak ekkor fürkészem feje körül a kertet, hogy fivére után kutassak. Ha erre járna, engedélyét kellene kérnem, hogy elrabolhassam húgát. Hiszen nem tudnám mellőzni társaságát abban a tudatban, hogy Alfheim határain belül járkál.
- Kérem fogadja ezt őszinte bocsánatkérésem jeléül, amiért nem állt módomban elbúcsúzni ... - sütöm le tekintetem az előre nyújtott jobbomra, ahol ujjaim morzsolgatják a virág szárát - Kivételes virág, Atyám kezéből. - szám sarka rándul. A vázam odabenn rezignál a rettegéstől, hogy elillanhat, vagy elutasíthat. Hiszen megmutatta már korábban kétszer is makrancos oldalát, még sem tudnám elviselni a későbbiekben, ha mellőznöm kellene mosolyát...
- Ő itt Szellem. - mintha csak értené, fehér foltként lépdel, kecsesen Hölgyem elé, fejét mélyen leengedve, barna, csillagokat megszégyenítően ragyogó szemeivel félve pillantva fel Kedvesemre. Jobb tenyerem beleszántom a bundájába, ha elfogadják a virágot onnét - ha nem, balommal teszem. Végül türelemmel állom, viseltessen bárhogyan is Vörös Angyalom irányomba...


bocsáss meg, hogy megvárattalak!  szégyellős || zene
• •
Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Csüt. 18 Május 2017, 11:15

Kevan & Leana
oh it would be so sweet to see him again


A kertben állva, gyönyörködve a megannyi virág színének pompájában elmerengtem ezen a helyzeten. A helyzeten, mely végső soron Alfheimbe szólított. Tudtam, hogy Nimellos király ajándékát illendő volna személyesen is megköszönni, ugyanakkor rettentő szomorú és lesújtott voltam, amiért búcsú nélkül távoznia kellett Asgardból a Katonámnak. Csupán az ő viszontlátása volt az, ami arra vezérelt, Fivéremmel együtt átlátogassak Alfheim káprázatos földjére.
Tudtam, miért nem maradhatott, mégis igazságtalannak tartottam minden ellene felhozott vádat. Kevanom messze túlszárnyalja néhány asgardi nemes viselkedését, s jellemét, mégis származása miatt büntetik. Míg Pedar... bármennyire is megkérdőjelezhetetlenül csak asgardi vér folyik ereiben, egy szörnyeteg. Többször nyílt alkalmam találkozni vele, s rá kellett döbbennem, minden egyes találkozás után egyre inkább gyűlölöm őt. Ha abba gondolok, Atyám talán neki akarja adni a kezemet, felfordul a gyomrom. Főleg azután, hogy tudom, Kevannal mily könnyedén meg tudtuk teremteni a saját kis világunkat. Egy apró, törékeny világot, melybe senki sem piszkíthat bele. Olyannyira erősen kapaszkodom ebbe, hogy az már talán nem is egészséges.
Talán ép magyarázatot sem tudnék adni szüleimnek, miért is erősködtem, hogy elkísérjem Daario-t erre a látogatására, hiszen nem értenék meg. Ezt csak a Katonám értené.

Ismerős hang szakít ki ábrándozásaimból. Olyan hang, melyet ezer másik közül is játszi könnyedséggel felismernék; hisz szívem egyik legkedvesebb hangjainak egyike.
De nem fordulok a hang irányába, még nem. Lépteit hallva azonban rögvest mosoly kúszik ajkaim sarkára, ám ezt a játék kedvéért kénytelen leszek elrejteni előle. Ugyan nem sokáig, csupán néhány apró, rövid, lopott másodperc erejéig.
Mikor végre megfordulok, s tekintetünk találkozik, a szívem válaszul kihagy egy ütemet vagy talán kettőt is. Felrémlik emlékképe annak a pillanatnak, amikor megtudtam, hogy Katonámnak haladéktalanul vissza kellett utaznia szülőföldjére. Mérhetetlen szomorúság lett úrrá rajtam a hír hallatán, mire azonban elértem Heimdall-hoz, már késő volt. Katonámat hazaszólították, minket pedig világok választottak el egymástól.
Mikor a Fivérem elém állt, s egy alfheimi utazással kecsegtetett, nem is felelhettem visszautasítással kérdésére. Tudtam, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy viszontláthassam a Katonámat, s ezt az esélyt nem szalaszthattam el, semmi áron sem. Ám az újratalálkozás pillanatát ha nem képzeltem el százszor, akkor tán egyszer sem, mégsem fogható ahhoz az érzéshez, ami igyekszik ebben a momentumban hatalmába keríteni.
Azt hittem, újra hosszú éveket kell várnom arra, hogy újból láthassam mogyoróbarna íriszeit és kedves, édes mosolyát, melyet csak nekem őriz. Még egyetlen nap sem telt el, mióta megérkeztük e varázslatos földre, Ő máris megtalált engem, ez a tudat pedig boldogsággal töltötte el a szívemet.
Minden erőmmel arra koncentrálok, hogy tarthassam a komoly, már-már szigorú arckifejezést, de amint felém nyújtja a virágot, mimikám azon nyomban, automatikusan ellágyul. Meg se tudom játszani, hogy sértődött vagyok, amiért nem tudott elbúcsúzni tőlem, ez a gondolat pedig halovány mosolyt csal az arcomra.
-  Remélem nem gondolja, hogy egy szál virág elegendő lesz a kiengesztelésemhez, hiszen szörnyű, galád tettet követett el ellenem. - A hangsúllyal még tudok játszani egy kicsit, de mondandóm végére az is lágyabbá válik, egyszerűen kiérezhető belőle a somolygásom és a rejtett boldogságom is. Elfogadom a virágot, melyre azonnal vetek egy szippantást is, hogy magamba zárhassam csodálatos illatát a növénynek.
Véletlenül kapom el pillantásomat a Katonámról, s ekkor veszem csak észre, hogy társaságunk adódott. A hófehér farkas óvatosan lépked felém, lehajtott fejjel, ragyogó tekintettel nézve fel rám. A lélegzetem is elakad, olyan csodás teremtés, teljességgel ámulatba ejt. Lassan guggolok le az állattal szemben, s óvatosan, gyengéden nyújtom ki felé a kezemet. Megvárom, míg elfogadja a közeledésem, addig nem is érintem meg, míg ő meg nem teszi az első lépést felém, s kezemhez nem érinti puha bundáját.
- Örülök, hogy megismerhetlek végre, Szellem. - Suttogom a farkasnak, miközben arcomra egyre szélesebb mosoly húzódik. Varázslatos teremtménye az isteneknek, nála csodálatosabbat aligha alkottak valaha is. - Nem láttam még hozzá foghatót. - Elismerően jegyzem meg a Katonámnak, s végre ő is kap egy apró mosolyt tőlem.
Lassan emelkedem fel a földről, Kevanom tekintetét addig is rabságban tartva. Halk nevetés szakad fel tüdőmből, meglátva a kéretlen, apró, vékony gallyakat a hajában. Közel lépek hozzá, kezemet kinyújtva, hogy elérjem fekete tincseit és kihalászhassam belőle az oda nem tartozó ágacskákat. Mikor az elsőt kihúzom, kérdő tekintettel kettőnk közé emelem és kíváncsian vizslatom, vajon mi lesz a reakciója.
Kell egy perc, mire rájövök, talán túlságosan is illetlen, hogy ily közel álljak Katonámhoz, ezért kénytelen vagyok hátrálni egy lépést. Asgardban könnyedén el lehet bújni az égbe nyúló épületek között, itt már kevésbé. Nem ismerem Alfheimet, nem tudhatom, honnan figyelnek minket kíváncsi szemek. Azt pedig a világért sem akarnám, hogy miattam bajba kerüljön.
- Éppen sétára készültem. Velem tartanak? - Reménnyel telt hangon érdeklődöm, s óvatos pillantást vetek Szellem felé is, hisz őt sem szeretném kizárni a sétából. - Vagyis... ha jól emlékszem, felajánlotta a szolgálatait, így felejtse is el, hogy kérdeztem. Megyünk sétálni. - Javítom ki korábbi szavaimat, mialatt ajkaimon örömteli mosoly jelenik meg. Nemleges választ el sem fogadok, egy pillanatra sem engedem, hogy akár megpróbáljon kihátrálni a kötelessége alól. Ezúttal más megközelítésből találkozhat a makacsságommal, mely amúgy sem túl ismeretlen már a számára. De végtére is nem azért jöttem Alfheimbe, hogy egyedül sétáljak ebben a pompás kertben. Nimellos király meghívását pusztán azért fogadtam el, mert tudtam, így alkalmam nyílik Katonámmal is találkozni. Nekem pedig csak ez számított.

 you&i  | Végre megérkeztem Hozzád ♥ Köszönöm a türelmedet! ♥

Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Szer. 31 Május 2017, 14:23

Szentimentális kötődés

Leana&Kevan
A szívem minden bizonnyal legalább négy ütemet kihagy, amikor megpillantom vörös, bársonyszerű zuhatagát. Szemhéjaim apró résnyire szűkülnek. Nedvesítenem kell torkomon, szabad tenyeremen combomhoz csapnom, hogy ruházatom - amíg van egyetlen másodpercem szeme elé kerülni - rendbe hozhassam. Sötét, görbe tincseimbe akadó gallyakkal nem tudok foglalkozni, ahogy Szellem morgásával sem. Bármiről is szóljon most a háttér nem fontos, mert egész lényem leszűkül egyetlen pontba. Belefolyik, lecsöpög a vörös káprázatba. Nézem, és úgy érzem minden sejtem lángra lobban. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen korán, ennyivel hamarabb újra láthatom majd.
Kissé talán botladozva érkezem elé, de ez mind egyszerű magyarázattal bír: Túlságosan izgatott vagyok! Leplezni sem tudnám. Íriszeim fénylőbben ragyognak a keleti csillagoknál, mellkasom hevesebben emelkedik-süllyed, mintha legádázabb ellenfeleinkkel vívtam volna harcaim, és bőröm oly' bíbor arcomon, mintha legalábbis két jól ütemezett tenyér lenyomatát viselném, pedig csak szívem árulkodik Hölgyemnek! Kiszélesedő mosolyom, 'mit sem fakul, hiába a leány közömbösnek ható pillantása. Egyszerűen elég látnom, hogy úgy érezzem magam, mint egy megkergült halandó.
Virággal nyújtózom irányába, meg sem próbálva leplezni érzéseim 'mit sem változtak az elmúlt napok alatt. Had érezze, had lássa csak rajtam, mennyire lobog bennem a tűz, mit csókja hagyott rajtam. Nem kerüli el figyelmem, hogy talán sértettség lenyomatát láthatom arcának vonásain, mégis megbűvölten csodálom, tudomást sem véve a hűvösségről, amit felém áraszt. Hallva a hangját, feleletét mosolyom enged, ajkaim elnyílnak. Mintha villám hasítana elmémbe, egy pillanatra megdermedek, elhiszem, hogy valóban túl mély sebet ejtett faragatlannak tűnhetett távozásom, de amint elfogadja a virágot és megcsillan szemében az a bizonyos szikra, mitől esztendők óta képtelen vagyok szabadulni, mosolyom tovább szélesedik.
- Talán megtudnék vele birkózni, ha hagyna más módot is szíve békítésére. - ingatom fejem puhán, követve tekintetemmel, hogyan szimatolja a virág édeskés illatát. Természetesen meg sem közelíti a bűvkörét, Leanám illata mámorítóbb, erőteljesebb egy nyamvadt földi gaznál, de azért csak tovább fűti mozgatóizmát mellkasomnak, hogy kedvét leli benne.
Számomra Szellem is jelentéktelen foltként úszik be a pillanatba, ahogy közelebb merészkedik Hölgyemhez. Tekintetem alig-alig vonom le róla, ahogy édesgeti társamat. Elfog az irigység, mikor megcirógatja puha tenyerével, de végül csak csendes szemlélődővé formál a pillanat. Tekintetem sóvárgó, minden egyes pillanatban áhítozom érte, hogy a karomba zárhassam és ott folytathassam, ahol abbahagytuk Asgardban. Szeretném tovább kötögetni kettőnk fonalait, hogy ne legyen többé fölsőbb hatalom, ami elválaszthatná tőlem. Mosolyom kiteljesedik arcomra, ahogy látom Szellem mennyire elfogadó Leanával szemben, és fordítva. Hallgatom, nézem őket, még sincs bennem kellő erő, hogy bármit hozzá tegyek szóban, vagy cselekedetben. Nem tudnék most Szellemről beszélgetni, sem vele foglalkozni, ahhoz túlságosan vonz, hogy újra láthatom a Hölgyem. Mosolyom szelídül, kótyagossá válik. Bárgyúnak tűnhetek, így amikor rám emeli pillantását, rendezem arcizmaim hirtelen. Nem akarok túlságosan ostobának tűnni előtte, épp elég a kasztjaink szerinti különbség, amivel meg kell birkóznia.
Tekinteteink összefonódnak, kérdőn pillantok rá. Egyszerűen nem értem, hogy min mulathat ilyen bájosan, mégis vele kuncogok. Egészen addig tart jókedvem, amíg közel lép hozzám. Suhanc mosolygásom fakul, felváltja a meglepettség, a döbbenet. Követem tekintetemmel kezének vonalát, figyelem hová érkeznek végül vékonyka ujjai, majd felsóhajtok, mikor egy gallyal távozik körvonalamtól. Pillantását elkapva arcom megfeszült, nincs bennem szégyellős érzések nyoma, nem. Sőt, hálás vagyok Alfheim szépségének, amiért feldíszített, különben most nem húzódott volna ennyire közel hozzám. Enyhén megbillentve fejem nézek le a nőre, közben pillantásom sóvárgóvá válik. Meg sem próbálom leplezni, hogy mit érzek a közelségétől...
Nyelnem kell, olyan hirtelen hátrál ki a közös pillanatból. Szinte fizikailag fájdalmat érzek, amiért ilyen csúfan faképnél hagy, de mivel nem kell féltenie engem, előre lépek. Ezzel megteremtem ismét a közelséget, amitől megfosztott volna. Arcomra kirajzolódik a játékosság, kissé talán túlságosan pimaszul is, de Alfheim az otthonom, talán jobban nyeregben érzem magam, mint ott, akkor. Ez nem jelenti, hogy udvariatlan lennék vele bárhogyan is, nem. Mindössze csak bátrabb. Sokkal bátrabb!
Hangja megtöri a (kellemesen) feszült csendet, én pedig csak mosolygok. Egyszerűen képtelen vagyok rosszul érezni magam, bármiféle kellemetlenségre koncentrálni, ha velem van. A jelenléte feltölt. Épp elnyitnám a szám, hogy felelhessek Szellem és a magam nevében, mikor megelőz. Halkan felnevetek, fejem csóválva, majd megjátszott komolysággal bólintva, kezem kitárom, hogy előre engedjem, mint akiben nem merül fel semmiféle tiltakozás a dolog ellen. És így is van...
- Kegyed ne felejtsen el szólni, ha esetleg elfáradna... - ingatom fejem finom mosollyal arcomon, majd előre engedem, s követem, ha elindul. Szellem feltalálva magát elsiet mellettünk, neki lassú ez a tempó, de túlságosan nem hagy le bennünket. A fásabb területekbe lopódzik, de időről időre visszatalál hozzánk, hogy ellenőrizhessük, vagy, hogy ő ellenőrizhessen. - Húgomtól úgy hallottam, fivérével jött. Remélem alkalmam lesz vele is találkozni. - mosolyom halványul, valamivel komorabbá feszülök, vázam kihúzva mellette, karjaim hátam mögött összesimítom - Mondja, jó egészségnek örvend? - pillantásom kíváncsi. Ha őszintének kellene lennem, nagyon izgat, hogy a házassági ajánlkozás családja részéről mennyire komollyá változhatott, mióta legutóbb beszélgettünk és hogy zaklatták e, mióta nem voltam mellette. Érezhetően megváltozik a hangulatom, lassacskán örömöm felváltja az őszinte törődés iránta. Nem is tudnám leplezni, hogy így van... A fák törzsei karcsúak, mégis sokaságuk miatt végtelen nagynak tűnik az erdő, mibe beletévedünk. Rózsáknak tűnő virágok futnak fel némelyik  ágain. Varázslatos. Nimellos figyel rá, hogy az ő világa legyen a legszebb. Úgy hiszem, az is. - Ekkor pillantok rád, tudod, van valami, ami sokkal szebb a világok virágainál. És az Te vagy...

zene |  én köszönöm a türelmedet, Kedvesem!  szeretés


Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Kedd 05 Szept. 2017, 00:43

Kevan & Leana
oh it would be so sweet to see him again


Némiképp mulatságosnak, ám többnyire mégis káprázatosnak találtam a tényt, miszerint egy rövid, véletlen, már-már sorsszerű találkozás miképp tudja megváltoztatni két ember életét. Emlékeimből felszökik újra a kép, mikor Kevanommal először találkoztunk. Mosolyom szélesedik, ahogy lelki szemeim előtt újra s újra lejátszódik, miként viselkedtem vele, miután tulajdonképpen köszönettel, hálával tartoztam volna. S Ő ahelyett, hogy egy egész életre kiábrándult volna az asgardi nemes hölgyekből - tekintettel az általam bemutatott példára -, inkább kíváncsivá vált, ha szabad ezzel a szóhasználattal élnem. Nem tagadhatom, a három éves háború alatt, míg Fivérem is a békéért harcolt, többször eszembe jutott az a barna szempár, kinek tulajdonosa megmentett Pedar karmai közül. Habár semmit sem tudtam az idegenről, mégis aggódtam érte. Ezért nyugtáztam akkora örömmel, mikor a harcból visszatérő katonák tiszteletére ünnepséget rendeztünk, s Ő véletlenül az én szobámba tévedt. A sorsszövő istennőknek kimondhatatlan mennyiségű hálával tartozom, amiért ilyen fokú boldogsággal ajándékoztak meg. Akkor még ugyan nem voltam tudatában annak, hogy ez a találkozás merőben felforgatja majd az életemet, ám most már napról napra egyre jobban érzem, hogy a kapocs, mi köttetett közöttünk, erősödik.
A kapocs oly hirtelen, oly mély gyökereket eresztett, hogy nem engedi Katonámat szabadulni a gondolataimból. Korábban sohasem áhítoztam senki után sem. Most azonban olyan érzések kerítettek hatalmukba, melyeket még csak hírből ismertem, ám nem tapasztaltam meg sosem. Mikor felbukkan Katonám és felém siet, roppant mód igyekeznem kell, hogy még véletlenül se mosolyodjak el. Azt a látszatot kívánom kelteni, hogy megbántott. Rövid másodpercekig sikerül csupán, s fejemet lassan ingatva veszem tudomásul, hogy még erre a kis tettetésre se voltam képes. Mosolygom, csillogó szemeimet pedig eltakarni a kapott virággal sem tudom, bármennyire is igyekszem, s hamar Katonám tudtára akad, hogy mindössze viccelődtem vele az imént. Egy cseppnyi harag sincs bennem, már szomorkodni sem szomorkodom a történtek miatt, inkább boldogság tölti meg a szívemet, hogy végre újra láthatom.
- Ez valójában attól függ, milyen más módokról is van szó. - felelem játékosan, miközben mosolyom egy pillanatra sem szelídül. Kíváncsivá tett, milyen egyéb módokon próbálná megbékíteni a szívemet, még akkor is, ha igazából semmiféle neheztelés, rossz érzet nem maradt fenn Katonám irányába.
Szellem jelenléte valósággal megbabonáz, s boldogan közeledem felé, mikor pedig Ő bizalommal közelebb lép és engedi, hogy ujjaimat gyönyörű bundáján végigfuttathassam, még boldogabbá válok. Ámbár friss ismertségünkre való tekintettel nem hagyja, hogy túl sokáig cirógassam a bundáját, így óvatosan, lassan bújik ki kezeim alól, hogy pár lépéssel arrébb somolyoghasson.
Kellemesen szórakozom, amint megpillantom azt a kósza gallyat Kevanom hajában, s minden gondolkodás nélkül indulok meg felé, hogy megszabadíthassam attól az apró faágtól. Érzem a közöttünk szikrázó levegőt, ám hiába mosolygom meg, milyen hatással van a közelségem Ő reá, mert szinte abban a pillanatban a sors édes bosszút szán nekem. Én hátrébb lépek, Ő azonban velem lép, s ezúttal immár az én lélegzetem akad el. Szeretem, ha a közelemben van, ezt tagadni is kár volna. Elhúzódhatnék, azt állíthatnám, hogy illetlenül közel tartózkodik hozzám, s talán ez igaz is volna. De illedelem ide vagy oda, egyáltalán nem zavar, hogy alig néhány apró arasz választ el a Katonámtól.
Mosolyogva előre sétálok, hogy megkezdhessük utunkat ebben a gyönyörű kertben. Ám mikor kéri, hogy szóljak, ha elfáradok, abban a pillanatban megtorpanok. Ajkaimról a mosoly leolvad, fejemet enyhén oldalra döntöm és értetlenkedve nézek a Kedvesemre. - Tudja, Kedves Uram, szinte végigsétáltam az életemet, így nem hiszem, hogy gondom adódna az itteni távolságokkal. - makacsságom újból megcsillanni látszik. Noha biztosra tudom, vannak olyan távolságok, melyek engem is megviselnének, aligha hiszem, hogy ezen a szép délutánon túl messzire merészkednénk.
Tovább sétálok, Katonámmal az oldalamon, mosolyogva konstatálva Szellem óvó pillantásait. - Minden bizonnyal fognak majd találkozni Daario-val. Sajnálatos módon nekem nem sikerült személyesen üdvözölnöm a Húgát, holott távolról megszemlélhettem. Igazán cserfes teremtésnek tűnt, innen messziről. - feltett szándékomban állt odasétálni hozzá és üdvözölni a fiatal leánykát, de Nimellos király pont akkor lépett oda hozzám, így nem tudtam megejteni a bemutatkozást.
- Remélem a későbbiekben még alkalmam nyílik megismerkedni a Húgával. - folytatom tovább a rövidebb monológomat, ám ahogy lopva oldalra tekintek, észreveszem, miként kihúzza magát mellettem. Ez ugyan megmosolyogtat, de mindemellett hatalmas büszkeséggel tölt el. Mielőtt még kérdését feltehetné, közelebb lépek hozzá, hogy bal karommal belé karolhassak és így sétáljunk tovább. - Megengedi? Félek, hogy véletlenül megbotlom valamiben... - sohasem voltam túlságosan ügyetlen, botladozni sem volt szokásom, de szerencsémre ezt Kedvesem nem tudhatta, így élhettem efféle könnyű, női praktikával. Csupán azért, hogy közel tudhassam magamhoz.
- Igen, köszönöm az érdeklődését. Bár, most, hogy végre Alfheimben lehetek, mintha még jobban érezném magam. - bujtatott utalást teszek arra vonatkozóan, hogy mennyire boldog is vagyok, amiért újra láthatom. Legutóbbi találkozásunk oly rövid volt, mégis olyan szinten megrengette a világomat, hogy másra sem vágytam, csak arra, hogy ismét vele tölthessek el némi időt. - Talán nem szabadna bevallanom, de... - szavaim elhalkulnak, lépteim lelassulnak, majd remélhetőleg Katonámmal együtt megállhatok egy rövid percre. - ... komoly és mély aggodalom töltött el, akárhányszor arra gondoltam, talán soha többé nem találkozunk. Így mikor megtudtam, hogy Fivérem Alfheim-be tart, kénytelen voltam vele jönni. Azelőtt még sohasem utaztam sehova, de ezúttal muszáj volt. Újra találkoznunk kellett. - ellenkezést nem tűrő hangon árulom el féltett titkomat arról, miért is voltam oly aggodalmas az elmúlt időszakban. Noha Kevanom aligha ellenkezne az újbóli találkozásunkat illetően, a hangsúlyommal inkább elszántságomat kívántam érzékeltetni.
- És mondja... a családja boldog volt, mikor végre, annyi hosszú év után hazatért hozzájuk? - egy rövid pillanatra elgondolkozom, s teszünk is egy-két lépést tovább, mielőtt újra megszólalnék s azzal együtt ismételten megállnék. - Ilyen ostobaságot kérdezni... Természetes, hogy örültek, amiért hazatért! Inkább amiatt kellene bocsánatot kérnem, hogy Asgard-ban kívántam maradásra bírni, s arra kényszeríteni, még tovább elszakítva legyen a szeretteitől. - tekintetem zavartan kúszik ide-oda, néha lopva rövid pillantást vetve Kedvesemre, de legfőképp a földet vagy éppen a minket körülvevő virágokat kémlelve.
- Milyen csodálatos itt minden, igaz? - próbálom más mederbe terelni a beszélgetést, ha már az imént olyan remek módon össze-vissza hadováltam mindenről. Nem volt szokásom összezavarodni, majd a zavartságomnak hangot is adni, viszont Katonám közelében nehezemre esett megtalálni a megfelelő szavakat. Mintha csak attól rettegtem volna, hogyha valami rosszat mondok, elillan, mint a nyári szellő és többé tényleg nem láthatom. Már pedig azt nem élném túl, ha örökkön-örökké hiányolnom kellene a társaságát. Hiszen ebben a szent pillanatban is hőn áhítoztam arra, hogy ujjaink összefonódjanak, s megérezhessem hűvös érintését a bőrömön. Áhítoztam egy újabb csókra, holott az sem lenne túl illendő, mégis... újra megízleltem volna ajkait, hogy ne csupán Asgard őrizze a mi kis világunk titkát, hanem Alfheim is bepillantást nyerhessen abba a csodába, ami közöttünk köttetett. S amit reményeim szerint senki el nem szakíthat.

 you&i  | Végre megérkeztem Hozzád ♥ Köszönöm a türelmedet! ♥

Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Hétf. 25 Szept. 2017, 15:51

Szentimentális kötődés

Leana&Kevan
Beleroppanok, ha nem kaphatom meg. Ahogy abba is elpusztulok, ha megízlelem őt. Kiváltságos helyzet a közelébe kerülni. Nem értem, hogy milyen vágy lett rajtam úrrá. Mi az a bársonyosan hívogató és erős érzés, ami miatt nem tudtam tekintetem levonni róla? Miért kívánom az ajkait és miért rögzült a fejemben szinte azonnal az illata, ahogyan elhaladt mellettem? Miért akarom őt ennyire? És mit lát Ő bennem? Hiszen nálam ezerszer jobbat is megkaphatna. Én mégsem vagyok képes kizárni őt a fejemből. Mintha a vénáimba ivódna, mintha zsigerből érezném, ösztönösen a vágyat rá, hogy kimutassam, hogy mit érzek. Mi lenne ezzel a baj, ha mindketten így érzünk?
- Alighanem ezerféle módot tudnék rá, hogy kiengeszteljem... - szándékosan ködösítek, finoman grimaszolva egy széles mosoly kíséretében. Nem jellemző rám ez a fajta játékosság, sem a vigyorgás, de mit tehetnék, ha a vörös hölgyem megbabonázott? Három éven át a lidérce tartott egyben és életben, nem fogok most úgy tenni, mintha nem mozgatna meg semmi bennem, miközben majd kiugrok a bőrömből, hogy végre itt van velem - és mókázhatunk kicsit. Hacsak ilyen finom humormorzsával, az sem számít! A fő, hogy itt van és nem érez sértettséget az Asgardból való hirtelen távozásom miatt.
Szellem bizalmába fogadja, ami megmosolyogtat, de kevésbé nem okoz nagyobb örömet annál, minthogy miféle bátorsággal babrál kósza tincseim között, hogy aztán ellépve- s én utána, észrevegye mennyire vonz magával. Nem szívesen engedném, hogy távolság üljön közénk, s ezért teszek is. Amennyire csak lehetséges a közelében maradok.
Megindul, én pedig lojalitásom tükrözve követem őt. Mellette úgy érzem magam, akár Szellem az én oldalamon. Egy védelmező, oltalmazó farkasnak látom magam, egy karcsú és törékeny nő mellett, aki nyilvánvalóan nem értékeli udvarias megjegyzésem, legalábbis grimaszáról ez árulkodik. Képtelen vagyok a mosolyt visszafojtani arcomról, ahogy megállva felém fordul és alighanem szúrós szemekkel jutalmaz. Hangom hallatom válaszát követően, egy csendesebb kuncogásba öltöztetve azt. - Jusson eszébe akkor is, ha már órák óta keringünk egymás körül... - pajkos mosolyt villantok, félvállam felhúzva, ahogy mellé lépve jelzek, haladjon tovább bátran, követem. Szellem úgyszintén, kissé ugyan elveszve, de jól hallom bundájának susogását, ami képtelenség - ilyen erőteljes szívverés mellett.
Útközben érdeklődöm fivére felől, elvégre Daarioval együtt küzdöttünk, vállt-vállnak vetve a sötét háborúban. Nem felejtem el bajtársaimat. Pillantásom hol hölgyem alakján, hol az úton előttünk kalandozik. Hallgatom, mosollyal konstatálva feleletét. - Ó, igen. Hajdanán azt hittem, hogy betegségben szenved, olyannyira szószátyár, ráadásul sosem gondolkozik, mielőtt beszélne, ezért... annyira nem bánom, hogy még nem találkoztak. Félek, nem illene az Ön által megszokott udvari hölgyek társasági köreibe. - megejtem vállam, közben igyekszem elsodorni az utunkba lehajolt gallyakat, akadálymentesítek. És bár örülnék, ha Leana minél több részem ismerné, nem vagyok benne biztos, hogy családom minden tagjára készen áll. Bár asgardiak és nemesek, itt Alfheimben kinyílt a szájuk. Rendesen...
- Minden bizonnyal a Kegyeibe férkőzik majd, csakhogy bosszantson engem és mindenféle kellemetlen emléket megosszon magával... - ingázik fejem, miközben rosszalló grimasz ül arcomra a gondolatra, hogy mindenféle ostoba csíntevésemre fény derülhet Hölgyem oldalán, hála testvéreimnek tekintett családom jóvoltának. Megrázom a fejem, majd a mellettem sétáló nőre pillantok, kissé megdöntve fejem. Figyelem arcjátékát, a haján megtört fények színjátékát, ajkait és érzem, újra és újra megbűvöl. Kihúzom magam, akarom, érezze miféle katona vagyok én - s elveszve a gondolataimban, azon kapom magam, hogy belekarol karomba és közelebb húzódik hozzám. Letekintek oldalamra, képtelen vagyok arcjátékom rendezni. Elnyílt ajkaim, pihegő légvételem tudtára adják, mit érzek most. - Ó, kérem! - feszesítek karomon, igaz-támaszt nyújtva neki. Ha valóban botladozó Kedvesem, a végén még karomba kapom... Ennél fogva még inkább kihúzom magam, figyelve rá, hová lépünk. Hiába, a természetnek vannak csúf tréfái, a nagyra nőtt fák gyökerei kitüremkednek, az ágak megbújnak az avar alatt, bármi megtörténhet.
- Látja? Több időt kellene itt töltenie, hogy még jobb és jobb állapotba kerüljön! - kiszélesedik mosolyom, miközben hallgatom. Sután-lapos oldalpillantásokat teszek íriszeire, figyelem arcának rezdüléseit. A gyomrom liftezik, úgy érzem hazaértem. Szeretném elhúzni a pillanatot, a karomba zárni őt, és belecsókolni a Vörös Holdak egyikébe őt. Ismét megszólal, én pedig érdeklődve fordítom felé fejem, hogy figyelmem neki ajándékozhassam. Lelassulunk együtt, érdeklődve pillantok íriszeibe, elé lépve- hogy szembe állhassak vele, s úgy nézhessek lélektükreibe, visszafogva türelmetlenségem. Előbb meglepettség, majd nem-értettség, végül széles mosoly költözik arcomra, ahogy még egy arasszal csökkentem a távolságot közöttünk, nem elengedve kezét. - Nincs olyan akadály a Kilenc Birodalomban, ami elég erős lenne ahhoz, hogy távol tartson magától. És bár hízelgő, hogy tartott tőle sosem lát viszont, meg kell győznöm róla, hogy nem fog ilyen könnyedén lerázni magáról... - ajkaim felhúzva vállat rántok, próbálom a tudtára adni, mennyire meglepett, hogy így gondolta, hogy kétségek gyötörték. Talán nem voltam elég egyértelmű legutóbb? Méltán huncutra sikerül feleletem, de Hölgyem ért szemeim nyelvén, így biztosan tudja, hogy komolyan állítom - nem fogom engedni, hogy bármi elszakítsa tőlem!
A kérdését meghallva, kérdőn nézek rá, képtelenül rá, hogy ne mosolyogjak újfent. Annyira... melengeti szívem, mindaz, amit Ő jelent, hogy kár lenne tagadnom. Arcizmaim fájnak a szokatlanul sok mosolygástól, melyeket neki köszönhetek. Kijavítja magát, ismét lelassulva velem - én pedig csak fejem csóválva gyönyörködöm benne!  - Semmiért nem kell bocsánatot kérnie! Ha tehettem volna, még most is ott lennék Önnel! Kérem, verje ki a fejéből, hogy szándékomban állt magára hagyni... - erőltetett mosollyal pásztázom szemeit, majd állam szegve elállom útját, hogy íriszeibe mondhassam következő gondolataim, mindazt, amit tudnia kell.  - Atyám, húgom, s idősebb fivérem örültek hazatértemnek. Anyám... ő kevésbé. Tekintve nem vagyok édes gyermeke, érthető, hogy haraggal a szívében gondolt rám. Ám, mintha némi enyhülést látnék felfedezni benne, talán egyszer majd elfogad... Bárhogyan is, sehol sem voltam jobban otthon, mint amikor megérintettem a kezét... - határozott kiállással és hangon beszélek, kezeim közé fogva övét, arasznyit csökkentve a távolságon, hacsak ki nem kerül Hölgyem zavarában. Tekintetem arcán játszik, ajkaira téved, kiszélesedik mosolyom, ahogy nézem Őt. Tolakodni azonban nem tervezek...
- Az egyetlen csoda itt, ... az Ön, Hölgyem! - szinte csak búgom szavaim, miközben egyik lábamról másikra helyezve súlyom, csökkentem a távolságot közöttünk. Végig mérem, szeretetteljesen, vágyakozón, sóvárogva, megengedve magamnak, hogy jobbom tenyerét arcának peremén végig csúsztatva, füle mögé igazítsam a kósza vörös tincseket, és tarkójára simítva ujjaim, cirógassam finoman, alig érezhetően, miközben ajkaim elnyílva, számon mély levegőért kapok.  - Hiányzott... - vallom meg szívem szavait, miközben még közelebb húzódom hozzá, hogy orrom hegyével már övét súrolhassam, ennél többet nem merek e percben. És nem azért, mert nem vagyok elég bátor, megriasztani nem akarom. Legutóbb is átléptem egy bizonyos határt, most nem kívánok ilyet tenni. Félek, hogy elveszíthetlek, ha túl sokat kérek...
hold on to me  |  megérkeztél és soha többé nem engedlek el ❥


Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Szomb. 23 Dec. 2017, 21:06

Kevan & Leana
oh it would be so sweet to see him again


Amióta csak ezen a földön lépkedek, Alfheim újra s újra ámulatba ejt. Hőn imádott otthonomnak ugyan meg van a maga varázsa, ám valamiért úgy érzem itt a boldogság könnyebben szökik be a szívembe. Titkolhatnám, tagadhatnám is akár, miért érzek így, de már Fivérem is lebuktatott, így semmi értelme sem volna. No meg aztán nem is vágyakozom ily szörnyű tettek után. Bíztam abban, hogyha Katonám rájön a közelében tartózkodom, akkor nem engedi, hogy túlságosan nagy távolság fészkelje magát közénk. S így is lett. Földöntúli örömmel konstatálom, hogy alig kell egyedül lennem, Ő már is itt terem mellettem.
- Ez esetben igen sokáig elhúzódhat a kiengesztelés... én ugyanis az összes módra kíváncsi vagyok. - széles mosolyát látva az én arcomra is hasonló csillogó mosoly szökik. Most, hogy végre itt van velem, most tudatosul bennem mennyire hiányzott. De mégis miként lehetséges ennyire hiányolni valakit, akit alig ismerünk? Miként lehetséges ennyire kötődni valakihez?
Szeretem, ahogy mozdulatomra mozdulattal felel, s ha véletlenül ellépnék tőle egy aprócska lépést, Ő azon nyomban utánam lép, még mielőtt megnőne közöttünk a távolság. De meglepődöm a viselkedésemen. Incselkedem vele, a szemeimből, az arcomról boldogság sugárzik, amit ha akarnék se tudnék véka alá rejteni. Vele más vagyok, mellette más vagyok. Katonám oldalán nem a legkisebb gyermek, a védelmezni való lány vagyok, hanem egy igazi nő. Egy nő, aki tudja, miként viseltessen azon férfi irányába, aki ellopta a szívét.
- Azzal sem lesz semmi problémám. - mosolyom még szélesebbre húzódik, mikor arra felelek, mi lesz, ha már órák óta egymás körül keringünk majd. Egyáltalán nem lesz semmi ellenvetésem sem, sőt, megígérem, hogy még a lábamat sem fogom fájlalni. Az, hogy végre vele lehetek, mindent megér és holmi gyenge lábfájás nem fog meggátolni ebben. Soha.
Halkan kuncogok, mikor Húgáról kezd beszélni, ám elkomolyodom, ahogy az udvari hölgyek társaságához hasonlítja. - Emiatt egy percig se aggodalmaskodjon. A színfalak mögött az udvari hölgyek is csupán... egyszerű emberek. De vissza ne mondja nekik! - játékosan megcsípem az alkarját, mondatom nyomatékosításául. A kijelentésemmel nem áll szándékomban megsérteni az udvari hölgyeket, de ők is tudnak épp oly harsányan viselkedni, akár csak a kislányok. Mindössze ismerik az illemet és tudják, mikor nem szabad túlságosan elengedniük magukat.
Megtorpanok, felnézek Katonámra, ajkaimra pedig lassan mosoly kerül.
- Kellemetlen emlékek? Ó, azt hiszem ebben az esetben mindenképpen vissza kellene fordulnunk. Igazán kíváncsivá tettek a kedves húga történetei... - nevetgélve el is indulok visszafelé, de természetesen nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni a Kevanomat, így pár lépés után újra visszatérek mellé. S eljátszom, hogy megbotlom. Nem gonosz játék ez, csupán kegyes, hisz arra vártam már mióta, hogy újra megérinthessem. Így pedig könnyedén alkalmam is nyílt rá, ha már ennyire figyelmetlen voltam, hogy "megbotlottam".
- Én szíves örömest eltöltök még több időt itt. Alfheim könnyedén a szívembe lopta magát... - s nem csak Alfheim került ilyen közel hozzám, hanem a mellettem haladó daliás Lovagom is. Csak reméltem, hogy az össze-vissza dobogó szívemből, a néha meg-megremegő hangomból Ő mit sem érzékel. Habár nem tagadom, miféle érzéseket táplálok irányába, félek attól, ha túlságosan felfedem magam előtte, akkor megégetem magam. De nem is tudom, miért ülnek ilyen aggodalmas gondolatok a fejemben. Ahogy lelassulunk, s végül megállunk, egy tapodtat sem mozdul mellőlem, sőt. Közelebb lép, kezemet egy pillanatra se engedve el. A szavai simogatják a lelkemet, a szívemet, arcomon megnyugvó, szelíd mosoly ékeskedik.
- Meggyőzésekre is ezer módot ismer? - habár nem gyötörném azzal, hogy ezer kiengeszteléssel és további ezer meggyőzéssel kelljen viseltetnie irányomba, egyedül ezen tettek időigényére szomjazom. Arra, hogy minél több időt vele tölthessek, hisz rá kellett döbbennem, mióta csak megjelent az életemben, azóta erre vágyom s semmi másra. - Nem áll szándékomban lerázni magamról. Se könnyedén, se nehezen. Ugyanis kifejezetten elégedett vagyok a kialakult helyzettel. - mégis felfedem magam. Nem túlságosan, nem túl nyíltan, mégis épp annyira, hogy ebből a megfelelő következtetéseket vonja le a Kedvesem. Egy pillanatig se szeretném, ha azt hinné, részemről nem alakult ki semmiféle kötődés az irányába. Talán jobban is kötődöm, mint azt szabad volna ily rövid ismertség után.
Megértően bólintok, hisz elhiszem szavait, miszerint nem önszántából hagyott Asgardban. Úgy hittem, Odin ad majd neki menedéket, de szomorúan konstatáltam, mikor ez mégsem történt meg. - Ha tudtam volna, hogy el kell hagynia Asgardot, beszélhettem volna Atyámmal... Ő biztosan megengedte volna, hogy a kastélyunkban töltsön pár napot. - habár Atyám mit sem sejt Kevan irányába táplált érzéseimről, együtt harcolt vele ő maga is. Nem küldte volna el... De kár is ilyeneken morfondírozni. Ami igazán fontos az az, hogy most újra együtt lehetünk, számomra legalábbis csak ez számít. Újra szóra nyílnak ajkaim, de Katonám ezúttal megelőz. Elém áll, s felfedi előttem fejében kavargó gondolatait. Reagálnék az Anyjával kapcsolatos mondandójára, de az azután következő mondata magával ragad. Arcomra pír szökik, zavaromban lehajtom fejem és még a szemeimet is behunyom pár pillanat erejéig. Majd újra felnézve Kedvesemre, mosoly ül ki arcomra, ahogy közeledni kezd felém. Szeretem, miként ezt teszi. Egy-egy apró lépés, hogy ne siessen el semmit, noha neki ezt is elnézném. Lágyan megsimítom a tenyerét, mikor kezemet kezei közé zárja s azt kívánom, bárcsak sose engedne el. Észreveszem, ahogy tekintete az ajkaimra téved és szinte rögvest elmosolyodik. Ez az, ami megfogott benne. Ez a huncutság, az a mosoly, ami elárulja, másfelé járnak a gondolatai, ugyanakkor úriemberként viselkedik és nem erőltet semmit. A tekintetében pedig képes volnék elveszni. Olyan nyugodtságot sugároz vele, amivel képes az összes rossz gondolatot kiűzni a fejemből és elfeledtetni velem azokat. Megrázom a fejem, hisz számomra hihetetlennek tűnik, hogy csodaként gondol rám. A nővérem minden tekintetben sokkal jobb nálam, nem is értem, miként akadhatott meg Katonámnak pont én rajtam a szeme. Tartok is némileg Astra és Kevan találkozásától. Mi lesz akkor, ha Kedvesem rájön, mégse én vagyok az, akire szüksége lehet? Ebbe még belegondolni se merek. Aggódásomból kezei óvatos simítása húznak vissza a valóságba. A valóságba, amiben csak Ő és én létezünk. A valóságba, amiben Ő valóban én értem van oda. Amint a tarkómra csúszik a keze, úgy pihen meg az én kezem is az ő mellkasán. Szavait hallva boldogan elmosolyodom, s talán nem kellene magamban tartanom, mit is érzek iránta. És nem is tartom.
- Ön is hiányzott nekem, Kevan. Talán jobban is, mint hinné. - lehunyom a szemeim, ahogy közelebb húzódik, s homlokomat az övének támasztom. Hiába nem kezdeményez én képtelen vagyok megállni, főleg amiért ilyen közel húzódott hozzám. Kénytelen vagyok újra megízlelni az ajkait, amelyek édességét mindeddig kincsemként őriztem az emlékeimben. Muszáj még közelebb éreznem Őt magamhoz, mert ez a közelség inkább fájdalommal tölt el, mintsem boldogsággal, noha azért panaszkodásra nincs okom.
Óvatosan döntöm meg a fejem, hogy ajkaimmal végre elérhessem Őt, s amint tervem célba ér, lágy, apró csókokkal hozom tudtára iránta érzett érzéseimet. A csók rövid másodpercekig tart csupán, mégis olyan édes, amilyet még álmaimban sem remélhettem. Az eredeti célom az volt, hogy a csók után elhúzódom tőle, de képtelen voltam efféle szörnyűségre vetemedni. Félek attól, hogyha veszni hagyom ezeket a kettesben töltött, lopott pillanatokat, akkor talán legközelebb még többet kell várnom arra, hogy újra magam mellett tudhassam. Éppen ezért a lehető legjobban szeretnék gazdálkodni a nekünk jutott idővel. Kezem a mellkasáról az arcára siklik, gyengéden végigsimítva a borostáján, míg nem meg nem állapodnak ujjaim barna fürtjeinek végénél, a nyakánál. Újabb csókot lehelek az ajkaira, de ezúttal ebben sokkal több szenvedély és forróság lakozik, s ez most hosszabb is az előzőnél. Ugyan nem akarom félbeszakítani ezt a csodás pillanatot, se túl korán elhúzódni tőle, mégis muszáj ezt tennem. Ám most szükségem van néhány másodpercre, hogy légzésemet, s szívdobbanásaimat rendszerezhessem. Ámulva figyelem Kedvesemet, mert soha nem hittem, hogy egy nap, valaki majd ilyen reakciókat vált ki belőlem. S mégis, s méghozzá nem is akárki!
Szellem hozzásimul a lábamhoz, majd leül Katonám lába mellé és onnan néz fel reám. Amint egy kicsit lehetőségem nyílik rá és letekintek a gyönyörűséges farkasra, nevetés tör ki belőlem. - Társaságunk akadt, méghozzá nem is akármilyen! - Szellemben csak és kizárólag gyönyörködni lehet. Elengedve Katonámat, a farkas felé nyújtózom, aki szinte azonnal belesimítja puha feje búbját a tenyerembe. - Úgy látom Szellem is a bizalmába fogadott. - boldogan konstatálom ezt a tényt, mellkasom pedig dagad a büszkeségtől. Mindig is csodájára jártam az ilyen gyönyörű lényeknek, a tudat pedig, hogy Szellem elfogad, valóban jól esik.
- Ideje tovább indulnunk. - izgatottan igazgatom vöröslő tincseimet, hisz muszáj babrálnom valamivel, ami némileg leköti a figyelmemet. De Katonám kezét nem eresztem, sőt, mi több, ujjainkat összekulcsolom, hogy még erősebbé váljon a kötelékünk. - Szeretném látni a kedvenc helyét itt Alfheimben. Megmutatná nekem? - kérlelő pillantást vetek Kevanom felé és pislogva várom, mit felel. Szívemnek hiába parancsolok, hogy lassabb ütemre váltson, össze-vissza zakatol, amint Katonámra vetek egy pillantást. De nem hibáztathatom. Ha megengedhetném, egyetlen másodpercre se fosztanám meg magamat Kedvesem ölelő karjaitól és mézédes, finom csókjaitól. Titkon eljátszom a gondolattal, milyen volna, ha lenne egy rejtekhelyünk. Egy hely, ahol tényleg úgy érezhetnénk, miénk az egész világ. Egy hely, ahol nem kell titkolózni, ahol nincsenek lopott érintések. Ahol csak mi ketten vagyunk és ahol az a legtermészetesebb, hogy mi ketten együtt vagyunk. S egyek vagyunk.

 you&i  | Végre megérkeztem Hozzád ♥️ Köszönöm a türelmedet! ♥️

Vissza az elejére Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan] Vas. 07 Jan. 2018, 20:03

Szentimentális kötődés

Leana&Kevan
Nevetségesnek is nevezhetném magam, amiért mint egy elveszett állat az ismerős szag után sietve szelem át a vidéket, csakhogy a Hölgyem közelében találjam magam újfent, de attól tartok semmiféle szégyenérzet nincs bennem a viselkedésemre való tekintettel. Sőt, még ki is húzom magam, ami azt illeti. Mintha nem létezne más rajta kívül. A világom belezsugorodott abba abba a szempárba, és kissé elveszve érzem magam ettől. Furcsa, szokatlan dolog vonzódni valamihez, ami más világ tartozéka. Még ha nem is feszül közöttünk akkora távolság helyileg, az ő sziluettje mindig nemesebb lesz, finomabb és törékenyebb.
 - Nem bánom, ha végül a szíve megtelik könyörülettel irányomba... - mosolya mosolyom tükre. Jólesően simogatja szívem szemének csillogása, miközben nézzük egymást némán folytatva a téma bogozását. Ahogy tekintetünk találkozik, azt érzem bűn, hogy ilyen sokáig nézem őt. Leejtem tekintetem, valahová közénk ejtve azt. Hogyan és mikor lettem ennyire szerelmes? Lapos pillantás felé, hogy aztán mosolyom tovább szélesedjen.
Úgy követem, ahogy a patak vájta meder hajt fejet annak folyásának. Arra lépek, merre kívánja tőlem, közben ügyelve rá, hogy ne távolodjunk el egymástól. A mosolya felmelengeti szívem. Örömmel nézem őt. Boldoggá tesz, hogy mellettem van, akkor is, ha rövidesen hazatér majd Asgardba. Halkan felnevetek feleletét hallva, persze azért közben biztos vagyok abban, hogy még mielőtt fájlalni kezdené lábait, lepihenünk, de ezt nem teszem szóvá. Nem azért, mert rejtegetni akarnám előtte, egyszerűen csak talán annyira elvarázsol, hogy észre sem veszem, hogy illendő volna megjegyeznem, megnyugtatnom még akkor is, ha azt mondja nem bánja a hosszas sétát velem.
Hallva feleletét elmosolyodom, majd fejem csóválom alig észrevehetően. Bizonyára jobban ismeri az udvarhölgyeket nálam, így eszembe sem jut kétségbevonni szavait. A komolyságát látva már épp tartanék tőle, hogy megsértettem, amikor alkaromba csíp játékosan.  - Hé! Ne féljen, nem társalognak ők velem. Maga kivétel közöttük... - húzom féloldalas mosolyra ajkaim, hogy aztán a hölgyről előre fordítsam fejem, s vele együtt tekintetem is a lesétálni készülő szakaszra meresztve figyelmem. Legalábbis látszólag!
- Nos, tudja hát van az a jó szokása, hogy ... - kezdenék magyarázni, amikor a hölgyem megfordul és visszafelé indul. Kétségbeesésemben megmozdulni is elfelejtek. Az állam az apró kavicsok közé koppan. Végül valamilyen csoda folytán sikerül megindulnom utána, de akkorra megfordul. A nevetése visszhangzik hangomon. Ám ez nem tart soká, mert megbotlik, én pedig rögvest védelmezően segítségére sietek.
- Ha így van, állok rendelkezésére. Bármikor... - mosolyodom el, habár ezen már nem volna szabad meglepődnöm. A gondolatra, hogy még több időt töltsünk el, melegség tölti fel a vázam. Fogalmam sincs, hogy van e remény a számomra, hogy tarthat-e örökké, hogy az, amit kínálni tudok elég lesz-e, de minden igyekezetem belefektetném ebbe. És, ahogy most lelassítunk és nézem őt, megpróbálom határozottan meggyőzni őt. Hiszem, hogy lélektükreim elárulják névadójuk valódiságát irányába. Ahogy nézem őt, mintha valami kattanna bennem és elhatározásra jutnék. Mintha egy új fejezet nyílna előttem. Szokatlanul új és páratlan érzés. Amikor a harctéren elképzeltem Őt, nem gondoltam volna, hogy valaha valódi sziluettjét érinthetem. Hogy minden álmom valósággá válhat majd...
- Miénk az örökké, úgy hiszem ilyen távlatokban  nincs előttem lehetetlen... - félmosolyra húzom ajkaim, kisfiús grimasszal nézve rá. Valóban kész lennék rá, hogy ezerféleképpen meggyőzzem, ha erre volna szükség ahhoz, hogy biztosítsam. Másfelől pedig nem igazán tervezek mást az életembe, mint meghódítani Őt. Így hát valóban ráérősen vagyunk ahhoz, hogy valóban elszámoljunk ezerig. Kétszer. Háromszor. Vagy akár négyszer is, ha úgy tetszik. A szavait hallva megfakul mosolyom, felváltja valami mélyebb, valami érzelgősebb. - Őszintén örülök neki! - ennyire telik tőlem, ez is mindössze remegő hangon.
- Kedves Öntől, de rossz szemmel nézte volna, ahogy Önre tekintek... meg aztán nem biztos, hogy elviseltem volna a falakat közöttünk. - nem tudok túl sokáig távol maradni tőle. Kezeim rögvest életre kelnek, hogy létrejöjjön közöttünk valamiféle kapcsolat. A pírt látva orcáján ellágyulnak vonásaim. Fejem megdöntve csodálok rá. Szeretnék még többet tenni, jobban éreztetni vele, hogy mit vált ki belőlem, de mégsem teszem. Talán ajkaira kalandozó szemeim árulkodnak, de közben meg csendesen maradok távol és tartom az illemből elvárt távolságot. Ujjaim kézfején szaladgálnak, cirógatom. Próbálom minden egyes porcikámmal tudtára adni, hogy mit érzek.
- Valóban? - kissé meglepettnek tűnik hangom, de széles mosolyom biztosíthatja afelől, némi huncutság bújik meg színlelt döbbenetem mögött. Sejtelmes mosolyom tovaillan, ahogy homlokaink összesimulnak. Érzem illatát, ami miatt megfeszül vázam. Feltöltöm teljes egészem vele, pedig nincs rendjén, mert pajzán gondolatok születnek szívemben és fejemben egyaránt. A tarkójának érintése kiváltja belőlem a késztetést, hogy csókkal pecsételjem meg a pillanatot, mégsem teszek semmit. Hagyom, had ácsorogjunk a pillanatban, egymás társaságában lubickolva.
Nézem őt csendesen, belefeledkezve arcába, amikor aztán úgy dönt, hogy ő teszi meg a végszót, s finom, puha csókkal jutalmazza szerelmes szívem. Meglepetten evezek bele a boldogságba vele, közben lehunyva szemeim. Oldalra döntött fejjel hajolok előre, hogy a bár nem sokáig tartó csókunk kinyújtsam picit. Ám Leana elhajol, én pedig elhúzódom. Nem tudnék tolakodni, nyomulni, vagy erőszakoskodni vele. Finom vonásokkal, bocsánatkérő arccal révedek rá, szelíd mosollyal feldíszítve azt, amikor úgy dönt megismétli a korábbit. Több sem kell, belefeledkezve adom meg neki, amit kér tőlem. Ezúttal szenvedélyesebben csókolnak ajkai, így tesznek enyémek is, miközben a karjaimmal derekára fogok, s úgy húzom közelebb magamhoz. Hagyom, hogy beleidomuljon a körvonalamba, elvágva a távolságot közöttünk. Levegőért is alig kapok. Egyik tenyerem lángvörös tincseibe fut, szorosan húzom magamhoz. Belefeledkezem a valóságba, ajkainak távolodása az, ami felébreszt és visszaránt a józanság küszöbére.
Szellem rombol bele a képbe, ahogy lábam mellé helyezi új székhelyét. Magam is elnevetem a pillanatot. Ő a legjobb barát - tudja, hogy mikor kell pillanatot robbantani. Figyelem, ahogy róla beszél Hölgyem, majd amint létrejön közöttük a kontaktus, aligha nem halk nevetés hagyja el a szám. - Meglepett volna, ha nem hever rögvest a lábainál... - homlokom közepéig felfutnak szemöldökeim, széles vigyorral figyelem a nőt. Boldogan engedem meg magamnak, hogy elvesszek az arcának fürkészésében. Van, hogy a világod attól kerek, hogy megtalálod azt, akit egészen addig talán nem is tudtad, hogy keresed...
Hallva a Kisasszony szavait, nem tétovázok soká, rögvest neki lendülök, ám kezét nem eresztem, ahogy ő sem enyém. Összekulcsolja ujjaink, én pedig lágy, ám széles mosollyal nézek le kettőnk összefésült karjaira. Mintha azt sugallná a birodalmak mindegyikének, hogy hozzám tartozik! Elviszem oda, ha megígéri, hogy titokban tartja! - lágyan lökök felkarommal övén, hogy aztán közelebb húzhassam, mint bármikor. Mosolyom árulkodó! S, milyen jókor jön kérése, hiszen alig pár sziklasor és ott leszünk. Azért nem sürgetem Hölgyem, hagyom, hogy mindkettőnk számára kényelmes tempóban haladjunk.
Kedvelem önt... - vallok színt, a lehetséges legfinomabb formában, miközben előre révedre lépkedek mellette, s bízom benne, hogy csak számomra fülsüketítő szívverésem...rewrite the stars  |  remélem elnyeri tetszésedet! ❥


Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan]

Vissza az elejére Go down

Szentimentális kötődés - [Leana&Kevan]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Sis' bonding time - [Leana&Astra]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-