» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (43 fő) Szomb. 18 Jún. 2016, 22:12-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
430
∆ Tartózkodási hely :
⊹⊹⊹ next to the Crazy OneTéma: ❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda Szomb. 14 Jan. 2017, 18:17Thanos & Wanda
Sledgehammer...


Lépteim tompán visszhangozza a csillagtenger körülöttünk. Felnézek a tiszta éjszakai masszára, és néma gyönyörrel csodálom és tisztelem végtelen hatalmát. Elsőre csodálatot érzel, mikor megpillantod. Másodjára még él benned az első élmény lenyomata. Harmadjára közömbösséggel viseltetsz. És idővel már csak a megszokás uralkodik el rajtad. Néhány futó pillanatra elfeledkezem a kínról, minek köszönhetően hagyom láthatatlan lábnyomaim a feketés peremen, haladva eléd. A mellettem zubogó csapat szertefoszlik, s gépeik meteorként húzza maguk után csillagtengerük. A permetezett szellő arcomra simít. Alig választ el három törmelékcsokor tőled. Megmászom az elsőt. Ujjaim olyannyira hozzászoktak már a kavicsos barázdákhoz, hogy nem lep meg a fájdalom, mit a bőrömön tapasztalnom kellene. Érzem a savként maró szavakat, miket hosszú hetek óta bujtatok. A bátorságom felzabálja a koponyavázra feszített leplem. Kezemmel újabb köveket mászok meg. A Hozzád vezető út rögös, és kellemetlen. Mint Te magad.

- Hívattál? - érkezem tompán a kijelölt kör közepére. Lebegőtrónodon ücsörögsz, ahogy mindig is teszed. Elfog a tompa rosszullét. Szeretnék elmenekülni, szeretnék lemondani az egész ostoba önfeláldozásról. Úgy érzem, csupán napokat vesztek el, amiket tölthetnék hasznosabban is. Hiszen, ha készen állsz rá, és megindítod hullámod, az erejével nem bírunk majd el.
- Ki lesz a következő? - közömbösen kérdezem, de ujjaim ökölbe feszülnek. Nem szisszenek fel, de biztosra veszem, hogy körmeim már a húsomba vájnak az izgalomtól. Rettegek a nevektől, mik előbukkanhatnak belőled. És nem kerüli el a figyelmem, hogy tanácsosaid sehol sincsenek. Körbe járatom tekintetem, még meg is pördülök tengelyem körül, de ... Miért vagyunk egyedül?
Fogalmam sincs, mikor ereszt fel ökölbe szorított kezeim, de lomhán megállapodok egy ponton. Le kell nyelnem a fejemre telepedő feszültséget. Érzem, hogy izzadok. Borzongok. Hányingerem van. Soha, soha nem voltunk még kettesben. Talán...
- Legyen az bárki, végzek vele! - jelentem ki határozottan, de csupán hangom csalhatja meg füleid. Én magam láthatóan reszketek, miközben trónod háttámláját bámulok. Esetleg Drax került terítékre? Ha Carolról van szó, megmagyarázhatom, hogy Hulkkal nem bírtam el. Ha pedig Clint az, ami miatt ez a feszültség ilyen mérhetetlen erővel megnövekedett, megmondom, hogy túlerővel volt. Igen. Legyek határozott. Akkor nem bukhatok el... A hazugság mindig legyen pontos. Sok jelentéktelen információval. Mint például, hogy a Clinttel vívott harcom során, miféle eszközöket hajítottam hozzá. Igen, erre lesz szükségem.
- Thanos? - magam sem tudom mi történik, de lábam előre billen és lépek feléd egyet - Miért vagyok itt? - kúszó, marcangoló érzés szalad végig gerincem mentén, belemarva koponyámba. Bárhogyan is, a vörös felfejlik ujjaim körül. Készen állok megvívni veled, ha...

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
44
∆ Tartózkodási hely :
∑ MY THRONETéma: Re: ❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda Szomb. 11 Feb. 2017, 20:29I will destroy your soul

Wanda & Thanos Súlyos pillantásom a göröngyös birodalom közepén álló lány vékony alakjára esik. Rád. Tekintetem hamarabb ragad meg, mint ahogyan székem feléd hajtja az energia, mivel irányítom. Ujjaid körül bolyongó vörös felhőd láttán ravasz mosoly villan föl arcom barázdáin. Nyelek egyet. Hallom minden egyes lélegzetvételed, olyan csend ül körülöttünk. Sőt. Érzem is. Érzem minden mély, szabályos légfuvallatod a homlokomon, amely elhagyja tested.
- Te választottad ezt. - nyögöm erőteljesen hangszínen, miközben felegyenesedve trónomból, kilökve magam, két talpamra érkezem, pontosan eléd. Egyetlen karnyújtásnyira vagy tőlem. Hányszor, - mondd, hányszor álltunk már így mi ketten. Körülöttünk örvénylő csillagáramlás, de nincs más jelen. Egyetlen árva lélek sem kóborol errefelé, hogy megmentsen. Ezúttal nincsenek hősök mögötted.
Nézlek. Ebben a pillanatban annyira eltelítesz ezzel az igazai, odaadó szépséggel, hogy a szemhéjaim leereszkednek, és egy hosszú, lassú sóhaj tör fel belőlem. Szám görbéje felfelé ível mindkét oldalon. Teszek egy lépést feléd. Kikerülve formás körvonalad, mögéd lépek. Háttal állok, srégen neked.
- Ismered a szellem történetét? - kérdezem éllel hangomban, miközben kihúzva magam fejemmel a végtelenbe intek. Te nem láthatod, ez mindössze jelzés valakinek. Valakinek, aki várja, hogy eléd léphessen. Tengelyem körül fordulva szembe kerülök hátaddal, ha nem fordulsz meg ez idő alatt, s felemelve jobbom, ujjaim barna tincseiddel játszadoznak.
- Élt egykor régen egy férfi... - húzom vissza karom, s hátam mögött összefonva vaskos ujjaim, indulok meg köröket sétálni melletted - Nem volt neki semmije. Bár igazán kitűnően jeleskedett a harc terén. Egyszer azonban olyan küldetésre küldték, ahol az ellenséges csapatok vezetői elkapták őt... - pillantok mélyen ekkor szemedbe - Mikor fogságba esett, csúnya kísérleteket hajtottak végre rajta. - lesajnálóan csóválom meg fejem, kísértetiesen simítva végig felkarodon hozzád közelebb eső tenyeremmel - De megmenekült. Nem is tudta magáról, hogy átváltozott. Egy szörnyeteg lett belőle. - megragadom kézfejed, s magamhoz rántalak úgy, hogy hátad hasfalamba idomuljon. Lefogom karjaid jobbommal, balommal a végtelenbe rajzolok. - Szörnyű baleset érte őt. Minden ostoba barátja azt hitte meghalt. De azok, kik megteremtették őt, rátaláltak. S folytatták a kínzását... - búgom bele barna tincseid közé, halkítva hangerőmön, miközben katonáim felbukkanva a távolba, magukkal hozzák az irtózatos fegyvert. Amit te láthatsz, az nem több egy csápokkal rendelkező, látszólag csúnyán meggyötört férfi alaknál. - A férfitől elvették az emlékeit, megfosztották korábbi életétől. Borzasztó dolgokra vették rá, miután megteremtették maguknak. - dörzsölöm homlokom nemlegesen koponyád peremébe - Meggyilkoltatták vele Vasember szüleit példának okáért. - ha eddig nem ismertél rá a szellemre, most biztosan kimondod már fejedben nevét. Kacér vicsorgással pillantok el Tőled az érkező csapatom irányába.
- Készen áll? - intézem kérdésem csatlósaim felé, kik lelkendezve lökdösik feléd a teremtést, ki nem több, csupán lenyomata korábbi önmagának. Borzongás fut végig gerincem helyén, élvezlek nézi a karjaimban, miközben megpróbálsz (?) ellenállni, s dacolsz. Mindhiába fizikai erőd mit sem ér. Ha bűbájjal próbálkoznál, úgy fölöslegesen tennéd.
- Nem bántasz te senkit... - szorítok csuklóidra kellemetlenül tenyeremmel, míg másikkal torkodon ragadlak, hogy legalább fulladásod imitáljam - Mert még mindig oda húzol, ám ennek véget vetünk itt és most... - kacagok bele füledbe, miközben közelebb vonszollak a csáposhoz, hogy elvégezhesse rajtad az utolsó átállítást. Nem lesz többé Wanda. Nem lesz többé parancsszegés. Könyörtelenné válsz. Azzá leszel, kivé teremtelek.

*Hisz csináltam már ilyet...
Kedvesem! - Imádlak!  izgatott  


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
430
∆ Tartózkodási hely :
⊹⊹⊹ next to the Crazy OneTéma: Re: ❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda Yesterday at 19:45

Thanos&Wanda
Please, don't...
Értetlenül állok előtted. Igazán aprónak érzem magam, miközben föl nézek rád. Szemeimben félelem örvénylik, mégis, ennek ellenére állam szegve, rezzenéstelen arccal állom határozott mozdulatod, miközben pontosan elém érkezel. A puffanása talpaidnak semmi ahhoz képest, miféle hangos csattanással ér le szívem gyomromba a gondolatra, hogy valamire készülsz...
Hányinger uralkodik rajtam, miközben megkerülve körvonalam, mellém lépsz. A kérdésedre megcsóválom a fejem. Érzem, hogy minden ujjam jéghideggé fagy, s biztosra venném, hogy Amerika Kapitányát sem borította be hűvösebb jégpáncél annál, amivé éppen dermedek. Megérzem tincseimet morzsolgató érintésed, és le kell fognom minden erőmmel szervezetem, hogy ne öklendezzek. Erősnek kell maradnom. -
Amint elhúzódsz, se mesédre koncentrálsz, így teszek én is. Vállam fölött hátra pillantok, keresve Téged szemeimmel. Kérdő ábrázatom ellenére azonban nem moccanok. Tudom jól, hogy a mese fontos e percben és okkal szánsz rá időt, hogy elmondd nekem. Hiszen te soha nem játszol. Legalábbis nem velem. És nem az utóbbi időben...
Megszédít keselyű táncod, amivel körbejársz, de követem tekintetemmel lépteid nyomát. Mikor szemembe nézel, engedek a kontaktusnak életre kelni. Ajkaim elnyílnak, ahogy mélyebbre zuhanunk a történetben. Próbálok rájönni, kiről szólhat a meséd. Gyanítom, a következő áldozatomat próbálod ilyen líraian előadni, de egyelőre nem avatkozom közbe. A szálakon futok, de nem jövök rá, hogy kiről mesél bariton hangod.

Épp megcsóválnám fejem, jelezve, semmi szükség nincs rá, hogy ennyire drámaian add elő, amikor rám fogsz erősen és magadhoz húzol. Gondolom mondanom sem kell, hogy az émelygésem nehéz leküzdenem. Lepillantok kezeidre, majd csóválni kezdem hevesen a fejem.
- Thanos! - hangom fenyegető, de mit sem foglalkozol vele, folytatod tovább. Hangod elérzékenyülésére, bennem csak növekszik a feszültség, nem csökken! Riadtan kapom fejem a hangok irányába, s nem tetszésem hátrálásommal is kifejezem. A lefogásod egyértelművé teszi, hogy ellenem szövetkezel e percben, így próbálok fizikai erőmmel küzdeni, de... ellened? Mit érhet harmatgyenge próbálkozásom?!
- Thanos?! - sikoltom félve, aggódva az elém táruló látvány miatt. S te csak hadarod tovább a szellem históriád. De amint Tony másik neve elhagyja barázdás ajkaid, megdermedve csuklok össze karodban. Minden erő elhagy, mert pontosan tudom, hogy a történet Buckyról mesél...
- Ne, ne, ne, ne, könyörgöm, ne! - hasít fel hangom, s próbálok felpillantani rád a hátam mögé, még sem foglalkozom velem. Élvezettel figyeled a hozzánk közeledő borzadályt, mialatt vicsorgatva fogaid megjutalmazol egy utolsó, eldöntő sötét somollyal. Fel kellett volna készülnöm rá, hogy elveszítsem csatám, de nem hittem volna, hogy majd éppen így és most...
- Thanos, könyörgöm, kérlek! - húzódom bele törzsedbe, amennyire csak tudok, hogy minél távolabb kerüljek a kettesünkhöz közeledő ocsmányságtól. Riadtan ugrom, mikor tenyered torkom köré tekered. De lefogod kezeim, védekezni esélyem sincs. Tehetetlenné válok, ismét, ellened. Megtörök!

- Kérlek... - küzdök minden maradék erőmmel, könnyeimmel küszködve, 'míg te csak húzol és húzol a félelmem kivetüléséhez. Hirtelen kapaszkodok bele Clint arcába, majd a Kapitányéba, és így tovább szépen sorba mindenkiét belevésem koponyám falába, mert nem veheted el tőlem őket! Nem lehet...
- Thanos?? - hangom elcsuklik, s hűvös ujjak, csápok tekeregnek körém. Érzem, hogy a bőrömre tapadó nyálkás pontok alatt, apróbb bizsergető szálak kúsznak a felszín alá.

És akkor felsikoltok!..

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Téma: Re: ❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda

Vissza az elejére Go down

❀ Lila virág ~ Thanos&Wanda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Thanos
» 5. felvonás - Thanos
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]
» Yamanaka birtok
» Szabad Játék (1)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: VilágÛr :: Thanos birodalma-