Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
i'm bored, play with me ❖ freya & loki


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Pént. 30 Dec. 2016, 00:09


loki & freya
let's do something fun

Az elmúlt napok túlságosan is unalmasan teltek. Szinte minden egyes porcikám bizsergett a tettvágytól, hogy valamit tegyek ahelyett, hogy itt ücsörgök, vagy fel alá járkálok. De Loki nem vevő a társaságomra és rajta kívül nem is igazán ért meg engem itt senki. Azt hiszem igazából ez rá is ugyanúgy igaz. Egy rugóra jár az agyunk. Könnyedén megértjük egymást és nem kell udvariasságból, vagy pusztán elvárásból cselekednünk. Önmagunk lehetünk, mikor kettesben vagyok és ez a legjobb érzés. De mostanában annyira magába van fordulva, mint egy savanyú uborka. Hozzá sem lehet szólni. Teljesen ingerült. Olyan, mint egy vadállat, akit újra meg újra meg kell szelídíteni annak érdekében, hogy ne harapja le a fejedet, amikor közeledni próbálsz hozzá. Ez azonban mit sem számít nekem. Megéri. Mellette érzem igazán jól magam. Főleg, mert ketten együtt sosem unatkozunk. Hát lehet, hogy ez a baja. Talán neki is hiányzik a kettőnk kis külön alakulata. Biztos vagyok benne, ha összedugjuk a fejünket ki tudunk találni valamit, amivel egy kicsit kirángathatom a morcos korszakából.
Ugrándozva igyekszem a lakrésze felé és kedvesen mosolygok, mindenkire, aki szembe jön velem ők persze már rögtön pusmogni kezdenek és a szemüket forgatják, de nem foglalkozom velük. Ha nekik ettől jobb lesz, akkor tegyék csak nyugodtan, de én nem fogom azért illedelmesen, csigatempóban közlekedni, mert nekik ez nem tetszik. Legalább feldobhatják az unalmas életüket azzal, hogy adok nekik valamit, amin csámcsoghatnak. Ó, de még milyen rágós téma lehetek nekik. Talán azt is megszólják, hogy egy kicsit elkenődött az arcomon a festék. Amilyen sas szemük van még egy milliméteres különbséget is kiszúrnak a távolból.
Bekopogok az ajtaján, de választ meg nem várva rontok be hozzá teljesen lelkesen, amikor elém tárul a kép, hogy éppen még az ágyában fekszik és csak egy mélyebb lélegzetvétellel tudatosul benne az érkezésem.
Több sem kell hozzá, hogy oda rohanjak hozzá és bombaként landoljak mellette. - Ébresztő, álomszuszék. - Mondom, majd kihúzom a feje alól a párnáját és hozzávágom.

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
291
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Kedd 10 Jan. 2017, 16:17

Freya & Loki

Azt hinné az ember, hogy Odin fiának könnyű lenni. Könnyű is, ha az illetőt Thor-nak hívják. Már rég tudatosult bennem az, hogy nem leszek király, Odin egyértelműen ki is nyilvánította ezt a szándékot, és bár nem mutattam jelét annak, hogy mennyire… sért a dolog, de nem tudtam teljes mértékben elrejteni. Így hát, önkéntes magányomban adtam ki a frusztrációt magamból. Szinte lehetőségem sem volt megmutatni, hogy lennék olyan jó király, mint Thor. Sőt, jobb is! Gyerekkorunk óta mindig ő volt a középpontban, az ő nevére isznak, míg az enyémet elvétve említik meg, ha éppen nevetni akarnak. A sok ostoba… azt hiszik, ha nagyobb a hangjuk már is többek.
Morogva adom tudtára, hogy fent vagyok, miután a képembe vágta a párnámat. – Előbb-utóbb magamtól is ment volna. – célzok arra, hogy felébresztett. Kinyitottam a szememet, és lassan ültem fel, szemben vele. – Mégis, hogy a fenébe jutottál be? Az ajtó be volt zárva. – pont azért, hogy senki ne jöhessen be felkelteni. Azonban nem rá számítottam, hanem valamelyik őrre, aki Odin parancsára jött, hogy menjek és lássam a bátyám milyen jól halad. Nem tudom, hogyan gondolhatja azt, hogy én majd öröm lelem abban, ha még inkább Thor árnyékának száműz engem. Mert ezzel ezt tette. Mindig is Thor volt a… kedvenc. Az emberek őt szerették.
Lassan itt van a bátyám nagy napja. – mondtam, ahogy felálltam az ágyból és a válaszfal mögé léptem, hogy felöltözhessek. – Az egész udvar erről beszél. Az ünnepségről, és hogy Thor dicsőségbe vezeti majd a Királyságot! Micsoda humorérzékük van…  morgolódtam inkább magamnak, mint neki. – Csakhogy tudd, nem terveztem, hogy ma felkelek. Az ajtókat okkal zárják be. – habár ezt én sem vettem soha figyelembe. Ha valami zárva van, akkor rejt is valamit. A titkokat jobb ott őrizni, ahol szem előtt vannak. Ott úgysem keresné őket senki sem. – Neked pedig nem is szabadna itt lenned. – az őrökön és szolgálókon kívül igen kevesen tartózkodhatnak az udvar ezen részén. Furcsa mennyire szereti Odin-t a népe, holott alig láthatják, úgy elkerítette magát tőlük. Nem mintha ez zavarna, jobb szeretem, ha nem néznek árgus szemekkel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Kedd 10 Jan. 2017, 20:02


loki & freya
let's do something fun

Valahogy mindig is sokkal jobban éreztem magam Loki mellett, talán azért is mert a lehető legtöbb alkalommal tilosban jártam, de ez engem sosem tartott vissza. Zárt ajtók, őrök. Semmiség! Ha én valahova be akarok jutni, akkor oda bejutok és senki nem tarthat engem vissza. Ha akarok valamit elveszem. Nem kérdezek, csak megszerzem magamnak. Most pedig szükségem van valamire.. Ami megszünteti a szürke hétköznapjaimat. Mert kezdek olyan lenni, mint egy polcon heverő poros, kicsi baba. Nekem szárnyalnom kellene. Pont ezért is vagyok itt. Ha valaki képes előállni valamivel az nem más, mint Loki.
- Vettem észre, hogy mennyire. Hahaha. - Látszott rajta, hogyha rajta múlik, akkor ma innen ki sem mozdul, de milyen dolog már ez.. Itt lustálkodni ahelyett, hogy csinálhatnánk valamit, ami sokkal, de sokkal szórakoztatóbb. Nekem határozottan szükségem van rá és a bárgyú képét figyelve rá is ráférne egy kis kellemes kikapcsolódás. Hát mire is várunk?
- Zárva volt? Hm.. Hát fel se tűnt. - Mondom nemes egyszerűséggel, hiszen engem az ilyen megnyilvánulások egyáltalán nem érdekelnek. Magánszféra.. Huh. Hát lehet, hogy túlságosan belemászom mások életébe, de panasz még nem érkezett. Legalábbis nem a két szép szemembe. Ha pedig a hátam mögött sutyorognak.. Hát annyi erővel meg is csókolhatják a formás fenekem.
Ahogy felkel, hogy öltözködni menjen én úgy helyezem magam kényelmesen a legjobb pozícióba az ágyában. Olyan vagyok, akár csak egy kismacska. Már csak dorombolnom kellene és tökéletes lennék.
- Ne legyél már ilyen savanyúú. - Lefelé konyulnak az ajkaim, de csak egy pillanat erejéig, hiszen a következő pillanatban már hatalmas vigyor terül ki orcámra és a szemeimben is ott csillog a tettvágy szikrája. - Miért nem teszünk valamit, huh? Ne legyen már olyan jó napja. Biztos vagyok benne, hogy mi ketten el tudnánk intézni, hogy lejárassa magát. Hahahaha. Aztán pedig a te fejedre kerülne a korona! - A szemeimben mindig is Loki lesz az egyetlen, igaz uralkodó Asgard-ban. A többi értelmileg sérült egyed pedig majd megkapja, amit megérdemel azért, hogy lenézte az én királyomat.

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
291
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Szomb. 21 Jan. 2017, 21:15

Freya & Loki

A szavait nem illettem válasszal. Az udvarban nem sok teendőm volt. Odin el volt foglalva azzal a reménytelen feladattal, hogy Thor-ból királyt faragjon. Jó királyt. Én is tudtam, amit ő, csak én kész voltam ki is mondani: Thor nem való királynak. Thor remek harcos, de nem király. Atyám azt hiszi, hogy ezen változtathat, de… esélye sincsen, Thor ilyen és kész. De mivel vele foglalkozik, velem nem tud, nem akar. Nézzem, ahogy Thor sütkérezik a dicsőségben, mert atyánk őt választotta? Töltsek el órákat a könyvtárban? Ezzel telt a gyerekkorom, beleuntam már. Meg van a szükséges tudásom, mégsem értékeli azt senki.
Legközelebb ellenőrizd. – húztam el a számat. Mert legközelebb aludni akarok és akkor felkelni, amikor én akarok. Minden nap ugyanolyan hosszú itt Asgard-on, és mivel nekem kevés a teendőm, így szinte teljesen mindegy is, hogy mivel töltöm azt el. Régem volt már utoljára, hogy szinte vártam, hogy ne legyen vége a napnak. Felnőttem.
El is fogjuk. – válaszoltam néhány pillanat múlva. – De még nem most. Majd, mikor… mindenki látja. – a koronázási ünnepség. Ott lesz egész Asgard, Thor pedig majd végigvonul előttük, lengeti a Mjölnir-t, úszik majd a tapsáradatban. Akarom látni az arcát, ahogy diadalittasan mosolyog, és látni akarom, ahogy ráfagy az arcára, mikor élete nagy napját elveszik tőle. – A korona csak úgy kerülhet a fejemre, ha Thor már nem él. – atyám őt nevezte ki örökösének. Látja a hibáit, jól tudja, hogy én jobb lennék, mégis őt választotta. Thor lesz mindig is az első. Csak a halála lenne az, ami a koronát az én fejemre juttatná. – Beérem egyelőre azzal is, ha csak nem lesz király. – persze, az elkerülhetetlent nem lehet hallogatni, ugyanakkor… nem akarom a bátyám halálát. Kivárok, kell legyen olyan megoldás, amit kész is vagyok meglépni. Csak úgy kell alakítanom a dolgokat, hogy… biztosan egyetlen egy végkifejlet jöhessen számításba. Ebben szerencsére mindig is jeleskedtem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Szomb. 04 Feb. 2017, 23:39


loki & freya
let's do something fun

Néha olyan savanyú tud lenni, hogy egyszerűen lehangolja az embert a tökéletes mélységig, máskor pedig teljesen felvillanyoz. De pontosan ezért a hullámvasútért imádom. A kettősség mindenhol ott van azt hiszem. Minden kapcsolatban. Na, nem mintha kapcsolatnak nevezném, ami kettőnk között van, bár minden kapcsolat, kapcsolat. De inkább a szövetség szó az, ami pontosan ide illik. Olyan közelebbinek hangzik és nem olyan elcsépelt. Legalábbis szerintem.
- Jaj, ne csináld már. Most komolyan az a bajod, hogy felébresztettelek? Ha zárva van az ajtó, ha nem akkor sem fogsz engem kinn tartani és tudom, hogy nem tudsz rám haragudni, úgyhogy ezt inkább magamra sem veszem. - Bármennyire is szeretne rám haragudni igazából soha nem tud. Ez pedig roppant egyszerű. Én vagyok az egyetlen, aki igazán megérti őt. Senki más nem tudja feldolgozni mindazt, ami a furfangos elméjében van. Meg senki nem fogadja el olyannak, amilyen. Kifogásokat keresnek. Azt, hogy Thor-t akarják.. Azt az elkényeztetett kis majmot. Szinte felháborító. Koránt sincsenek olyan képességei, ami ahhoz kell, hogy  korona kerülhessen a fejére. Csak a két szép szeméért odaajándékozni valamit neki, ami ennyire értékes.. Felháborító.
- Ebből arra merek következtetni, hogy van már valamilyen terved. Mondd, hogy részem van benne, kérlek mondd! Segíteni akarok. Tényleg. Muszáj, különben belefulladok az unalomba. - Olyan lehangoló, hogy minden, ami számomra szórakoztató lehetne mondhatni tiltott errefelé. Ahogyan itt sem szabadna lennem, de már túlságosan is otthonosan érzem magam Loki közelében. Lehet, hogy kicsit már pofátlan is vagyok, hiszen szerencsétlent aludni sem hagyom, de ettől függetlenül én egy percig sem fogom zavartatni magam.
- Elsősorban, akkor megalázod és eléred, hogy ne lehessen király. Aztán hadd szenvedjen egy kicsit szégyenében. Ez mind szép és jó. De, mi jön ezután? Mármint, ha nem tudod megölni a tesód az tök természetes, de csak szólj és szíves örömest szaggatom darabokra. - Na, jó ez koránt sem lenne ilyen egyszerű, de találékony vagyok. Biztos vagyok benne, hogyha nagyon szeretném, akkor találnék egy módot arra, hogy darabokra téphessem. Én kívülről egyáltalán nem látom, hogy mégis mitől is lenne több, mint Loki. De talán a bensősége majd többet elárul a számomra.

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
291
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Pént. 10 Feb. 2017, 19:32

Freya & Loki

-Tudod, Freya, nem szeretem, ha zavarnak. Sem azt, ha meglepnek. Éppen ezért, ha az ajtóm zárva van, és én nem hívtalak, várd meg, amíg kinyitom az ajtót! – habár nem emeltem fel a hangomat, és nem állt feltett szándékomban mindezt fenyegetésként éreztetni vele… valahol talán mégis az volt. Én vagyok az, aki meglepetéseket okoz, én vagyok az, akinek nem kell engedély. Nem ő, Én! – Ne legyél ebben olyan biztos. – vontam meg a vállamat. Mondhatni, hogy az egyik legnagyobb képességem a … haragtartás. Megjegyzem, hogy mit tesznek az emberek. Ellenem, akár a szemem előtt teszik, akár a hátam mögött. A harag nem hátrány, ösztökél inkább.
-Van benne részed. – bólintottam. – De, hogy mi, azt majd később. – valakinek itt kell majd lennie, ha én nem vagyok. Valakit bűnösnek kell találni, ha engem nem ítélhetnek el. Márpedig, számoltam mindennel. A győzelmemmel, és a vereségemmel egyaránt. Nem vagyok ostoba, de… fel kell készülnöm minden eshetőségre. Ha pedig, elbuknék, nem fogok a bátyám, vagy atyám kezükre jutni. Nem, inkább meghalok, minthogy elfogjanak és ítélkezzenek az életem felett. Freya azonban… nos, őt könnyű lesz majd bűnbaknak megtenni. Nem hinném, hogy megölnék, elvégre, nem lenne elég nagy elégtétel. Azonban, ha engem mutogathatnának láncra verve… nos, az már igencsak nagy győzelem lenne számukra.
-Aligha sikerülne. – Thor bár ostoba, annál erősebb. Képzett harcos, ezt nem lehet tőle elvitatni, nem véletlen olyan népszerű. Szemtől szemben nem igazán lenne nekem sem sok esélyem ellene. Szerencsére azonban nem is ragaszkodom ahhoz, hogy szemtől szemben harcoljunk, ha arra kerülne a sor. Azaz… ő talán azt hihetné. Én azonban, ha kedvem támad, több helyen is lehetek egyszerre. – Thor a bátyám. A halála nem oldana meg semmit. – az övé nem. Ahogy Odiné sem. Miféle király lennék, ha megölném az előzőt, majd az örökösét? Nem. Ennél sokkal… bonyolultabb az, amit elterveztem. De sikerülhet, egy kis szerencsével, és igen nagy odafigyeléssel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Szer. 15 Feb. 2017, 18:31


loki & freya
let's do something fun

Őt hallgatva megforgatom a szemeimet. Hát azt hiszem rossz lábbal kelt ki az ágyból. De legalább azt tudom, hogy ez nem miattam van. Én sosem ártanék neki és ezt ő is tudja. Az, hogy berontok ide csak azért van, hogy neki is jobb kedve lehessen. Na, meg persze nekem.
- Jó, most csináljunk két másodpercig úgy, hogy haragszol rám aztán lépjünk tovább, mert úgy sem fog ez az egész ennél tovább tartani. Mert most komolyan.. Megértem, hogy magányt akarsz meg minden, de hidd el unalmas az. Most ne akard nekem azt mondani, hogy annyira rossz lenne az, hogy itt vagyok veled.. - Én mindig élvezem a társaságát és mondhatni tőle is ELVÁROM ugyanezt. Mert nem lombozom én le semmivel. Sőt, inkább energiát hozok ebbe a kellemetlen közegbe, amit a rosszkedve teremtett a szobában. Tényleg olyan, mintha valami sötét alagútba bukkantál volna. Persze szemmel egyáltalán nem látható, de határozottan érezhető mindez.
- Csak egyetlen egy pillanatot mondj, amikor tényleg haragudtál rám. De úgy sem tudsz. Hah! - Játékosan kiöltöttem rá a nyelvemet és felkuncogtam. Tudom jól, hogy igazam van. Mi ketten túlságosan is összenőttünk már ahhoz, hogy haragudjon rám. Mindkettőnknek szüksége van a másikra. Én már unalmamban feldobtam volna párszor a talpam, ha ő nem lenne. Neki pedig azért, ha nem is akarja bevallani, de szüksége van rám.
- Yay! Már alig várom, hogy mégis milyen részem legyen. Bár így tudatlanban is rábólintok. Biztos jól kigondoltad. - Megbízom benne, hiszen tudom jól, hogy minden eshetőségre gondol. Ha pedig úgy alakulna, hogy megbukunk, hát szívesen a hátamra kapom az érte járó büntetést. Neki nagyobb céljai vannak. Nekem pedig? Talán még színt is csempészne az életembe egy kis büntetés.
- Hát az egyszer biztos, hogy mókás lenne. - Ha nem is oldaná meg a problémát határozottan szórakoztató lenne. Én legalábbis örömmel táncolnék a halott testén. Hah. Kár, hogy nem történhet meg. Most már ennek a puszta gondolata is lelombozott. Úgy két másodpercig.

Vissza az elejére Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
291
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Szer. 15 Márc. 2017, 14:58

Freya & Loki

Mióta az érdemi része megkezdődött Thor képzésének, egyre inkább feszültnek éreztem magam. A figyelem, ami eddig rám irányult atyánk részéről, szinte megszűnt, minden idejét elvette Thor és a tanítása, én pedig… tehettem, amit akartam. Felfedeztem Asgard-ot, régi tanokat kutattam, igyekeztem a rég elfeledett tudást a magamévá tenni. De ez nem épp könnyű, ha a titokat ilyen nagy lakat alatt tartják.
Ellenben veled, nekem nincs bajom azzal, ha egyedül kell lennem. Épp ellenkezőleg. – a legtöbb ember zavarta a magány, az embertársaik hiánya, de én nem tartoztam közéjük. Megtanultam már, hogy, ha egyedül vagy, nem is figyelnek oda rád. Ott járok, ahol nem kéne, de nem tudják, mert nem látnak. A lakomák alkalmával, mikor mindenki Thor-t élteti, én a sarokban ülve figyelek. Ők nem tudják, de ismerem őket, látom rajtuk, mire vágynak, látom mitől félnek. Egyedül lenni nem gyengeség, inkább egy lehetőség, amit ki kell használni. Én pedig ki is tudom.
Egyetlen pillanatnál többről van itt szó. – morogtam. Nem eset nehezemre haragudni senkire sem. Könnyű volt. Ha jobban belegondolok, alig van olyan ember, akire valamilyen oknál fogva ne vetítettem volna ki a dühöm. Akár miatta éreztam, akár nem. Atyám ezt nem értheti meg. Ő királynak született, és az is lett. Nem tudja milyen az, ha más árnyékában kell élnie.
Igen. Jól kigondoltam. – bólintottam mosolyogva. De még milyen jól! – Ha te következel, észre fogod venni. Bár, emlékezni talán nem fogsz rá. – vontam meg a vállam. Fogalmam sincsen ezt illetően. Kitudja, hogy Odin-nak éppen milyen kedve lesz. Bölcsnek hívjuk, de tud kegyetlen is lenni.
Nem, nem lenne az. Thor-ra szükség van. Csak épp nem királyként. – ráztam meg a fejem. Thor remek harcos, ezt kár lenne tagadni. Tud küzdeni, reménytelen helyzetben, az emberek felnéznek rá. A halála csak ártana Asgard-nak, hosszútávon is. Szükség van rá, csak épp… nem koronával a fején. Úgy elront idővel mindent. Azt kell tennie, amihez a legjobban ért. Küzdeni, küzdeni mindhalálig.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
↷ i still believe in heroes


VendégTárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki Hétf. 20 Márc. 2017, 14:45


loki & freya
let's do something fun

Néha már tényleg nem tudok kiigazodni azon, hogy mégis mit is akar ő tőlem. Mármint valószínűleg a nagy semmivel is ki lenne békülve, de nem olyan jó ám egyedül a világban. Szükségünk van a másikra. De még erre szerintem ő sem igazán eszmélt rá. Na, de egyszer majd rájön, hogy milyen fontos szerepet töltök be az életében. Akkor már azonban késő lesz. Nem kell megtudnia, hogy milyen lenne az élet nélkülem. Azért, ha nem is ismeri be nekem, magának talán. Mélyen valahol egy sötét zugban, hogy nélkülem igen is unatkozna. Mert azért belőlem nincs ám olyan sok a világon. Hah! Csak egyetlen egy.
- Magány, egyedüllét. Ne legyél már ennyire savanyú! Melletted állok mindenben, hát a legkevesebb, hogy nem teszel úgy, mintha egy púp lennék a hátadon. - Komolyan olyan nehéz néha rajta kiigazodni. Mármint tudom, hogy szükségem van rajta, de sokszor már tényleg nem ezt érzékelteti velem. Tudom, hogy valamikor eszköz leszek a céljának elérése érdekében, de addig is.. Miért nem lehet normálisan hozzám állni? Igen, betörtem a szobájába, mert unatkoztam. Nagy dolog. De addig örüljön, míg én töröm rá az ajtót és nem más. Mert én nem akarok ártani neki. Soha nem is tudnék. Ő az egyetlen barátom.
- Ah, te drámakirály. - Megforgatom a szemeimet, mert pontosan tudom, hogy milyen könnyedén meg tud haragudni valakire. Akkor meg éveken keresztül fenntartja ezt az állapotot, de nem akkor, ha rólam van szó. De nem ám, babám! Én különleges vagyok. Ugye az vagyok? Kérlek mondd, hogy az vagyok, mert még a végén belebolydul szegény fejem.
- Valahogy ez egyáltalán nem hangzik jól. - Nem fogok emlékezni? Huh? Akkor rá se? Mégis mi a fenéről beszél? De hát én nem akarom őt elfelejteni. Meg képes lennék rá egyáltalán? Á, nincs az a pénz. Őt sose tudnám kiverni a fejemből. Nélküle én sem lennék. Egy senki lennék. Mert engem csak ő érthet meg. Senki más.
- Kezdem elveszíteni a fonalat. - Tudom jól, hogy szándékosan nem mondja el minden egyes részletét a tervének, de azért egy picivel többet igen is megoszthatna velem. Az egyetlen barátja vagyok, az istenit!

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: i'm bored, play with me ❖ freya & loki

Vissza az elejére Go down

i'm bored, play with me ❖ freya & loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Dorothy Yates
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-