» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (43 fő) Szomb. 18 Jún. 2016, 22:12-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
Katherine „Kitty” Pryde

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
1Téma: Katherine „Kitty” Pryde Vas. 18 Dec. 2016, 21:25

Katherine Anne Pryde

Árnymacska
biográfia

becenév » Kitty, Árnymacska
születési idő » 1992.03.08.
születési hely » Deerfield, Illinois
kor » 24
play by » Lily Collins
csoport » Xavier Mutánsai
tartózkodási hely » Xavier Intézet Tehetséges Fiatalok Számára - Westchester megye
család » Carmen (apja, elvált), Theresa (anyja, elvált), Samuel Prydeman (nagyapja, elhunyt), Chava Rosanoff (nagynénje, elhunyt)jellem és külső »


nyitott: A világ egy hatalmas játszótér, és az életed azért van, hogy játssz rajta és minden pillanatot élvezz (vagy legalábbis a lehető legtöbbet!). Hm. Kicsit olyan „Igen emberes” szaga van ennek a szövegnek. Mindegy is, a lényeg, hogy nem zárkózom el az új emberektől, lehetőségektől, szituációktól. Azt persze nem mondom, hogy nem vagyok előítéletes, mert mindenki az. Igen, TE is ott! Aki azt mondja, még soha senkit nem ítélt meg a haja-szeme-ruhája-véleménye-grimasza alapján, az hazudik. Genetikailag belénk van ez kódolva. Meglátsz valakit, és az agyad azonnal működésbe indul. Kivéve persze ha már megittál fél üveg tequilat. Akkor már minden mindegy.

spontán:  Ez a pont szorosan összefonódik az előzőekben leírtakkal. Nem vagyok egy havi terveket felállító típus, és nem görcsölök az újévi fogadalmakon. Aminek megkell történnie, úgyis megfog. Ez a karma. Persze az ezoterikus maszlag nélkül is ha jön egy jó ötlet, akkor én vagyok az első, aki kézfeltartással jelzi beleegyezését. Na, kinek van kedve Logan szivarját egy titkos helyre elrejteni?

vidám: A mosolynál már csak a nevetést szeretem jobban. Szeretem a vidámságot, a jó poénokat. Ha elkap a gépszíj, képtelen vagyok percekig abbahagyni a nevetést. Nyílván mindig a legrosszabb pillanatokban tör rám ez a kényszer. Ilyenkor próbálom visszafogni magam, amiből az lesz, hogy grimaszt vágva rázkódik az egész testem. Mint akinek epilepsziás rohama van. Igazán bájos.

őszinte:  Ami a szívemen, az a számon. Nem igazán megy a poker face sem, mindig minden kiül az arcomra. Ez már számtalan alkalommal bajba kevert már engem, de nem tudok rajta változtatni. Pedig próbálkoztam. Amikor próbálok nagyon semleges arcot vágni, holott kikívánkozik belőlem a véleményem, Árnyék szerint úgy nézek ki, mint aki citromba harapott.

kocka: Imádom a számítógépet, és a számítógépes játékokat, az internet adta lehetőséget. Hogy csak egy kattintás, és az egész világ kitárul előttem! Mindig is a rabja voltam a technológiának, legyen az egy kicsi vagy egy nagy dobozva zárva. És ez akkor sem fog változni, ha már nyolcvan évesen, a derekamra erősített zacskóba fogok pisilni egy csövön keresztül!

pimasz: Ismerem az illemszabályokat, és szeretem megszegni azokat. Minden embernél más a határ, én pedig szeretem addig feszíteni, amíg csak lehet. Engem ez szórakoztat. Talán ezért lehet az, hogy a csínyeim nagy része csak számomra vicces. Höhö.

érzelmes: Lehetek bármilyen nagyszájú, bolondos és merész, és tűnhetnek akár felszínesnek. De szeretni tudok, teljes szívvel, és akit egyszer közel engedek magamhoz, azért mindent megteszek.


külső: Amikor legutoljára Jean berángatott a laborjába, hogy pár rutinszerű orvosi vizsgálatot végezzen el rajtam, akkor 168 cm magasságot mértek, és kereken 50 kg-ot mutatott a mérleg. Alkatom sportos, elvégre a sok edzés megteszi a hatását. Sajnos Logan nem arról híres, hogy hagy elpuhulni. Ami a megjelenésemet illeti, teljesen átlagos. Fehér bőr, hosszú barna haj, és barna szemek. Nincs különleges ismertetőjelem, tetkó vagy piercing. (Rettenetesen félek a tűktől!)


képesség »

Kitty képes áthaladni szilárd anyagokon, úgy hogy kihasználja a szilárd anyag atomjai közötti réseket. Ezt a folyamatot fáziseltolásnak is nevezik. Faljáró, vagy „anyagtalan” állapotában szinte sérthetetlen, mivel a szilárd fegyverek, puskagolyók és energiasugarak is ellenállás nélkül áthatolnak testén.

 A mágikus természetű támadások szintén árthatnak neki. Miközben szilárd anyagokon halad keresztül, Kitty nem tud levegőt venni, ezért az az idő amit egy szilárd test belsejében tölt, annyi időre korlátozódik, amilyen sokáig képes visszatartani a lélegzetét. Képes szerves anyagokon és élőlényeken is áthaladni. Mindazonáltal veszélyes számára ha szilárd anyagokon való áthaladás közben szilárdítja meg atomszerkezetét, mivel ez súlyos sérülésekhez és akár a halálához is vezethet.

Mivel Kitty faljáró alakban nem képes fizikai testeket megérinteni, ezért a talajon sem képes járni. Ehelyett annak atomjain sétál. Ezt felhasználva képes „járni” a levegőben.

Kitty megtanulta, hogyan tudja fáziseltolódásos állapotát kiterjeszteni más testekre is. Ugyan már a kezdettől fogva képes volt rá, hogy a rajta lévő ruhát is anyagtalanná tegye magával együtt de később ezen képességét odáig fejlesztette, hogy mára már képes tárgyakat vagy más személyeket is anyagtalanná tenni. Eközben azonban mindvégig fizikai kapcsolatban kell lennie a tárggyal vagy a személlyel.

Ha Kitty elektromos rendszereken halad keresztül, zárlatot okoz bennük.

Fáziseltolódásos állapotában nagyon nehéz telepatikusan „befogni” Kitty tudatát.

Kitty rendkívül tehetséges az alkalmazott tudományok és a számítástechnika terén, valamint korlátozottan jártas a japán harcművészetek terén. Tehetséges táncos.


(Forrás: wikipédia)

előtörténet »
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

: ) » 10+ » ?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Katherine „Kitty” Pryde

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Katherine N. Pierce
» Katherine Pierce ~ survivor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-