» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (43 fő) Szomb. 18 Jún. 2016, 22:12-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
1
∆ Kor :
20Téma: Micaiah Moon Kedd. 15 Nov. 2016, 15:11

Micaiah Yeonghim Moon

the fallen angel
biográfia

becenév »Micah
születési idő » 1996. 09. 20.
születési hely » Busan; Dél-Korea
kor » 20
play by » Kim Taehyung
csoport » Xavier mutánsai
tartózkodási hely » New York, az intézet
család » Egy anya, apa és egy kisfiú. Tökéletesen idilli családi kép lenne nemde? az is volt, egészen addig, míg a szárnyai ki nem nőttek.Azóta neki nincs családja. Vagyis van, még mindig élnek valahol Koreában, de bárki is kérdezné a családjáról, minden bizonnyal azt fogja mondani, hogy a családja rég meghalt, vagy hogy épp soha nem is volt. Egyetlen közeli hozzátartozójának egy embert nevez csak, egy férfit, akit már a bátyjának nevez, aki mindig is elfogadta olyannak, amilyen, aki segített túlvészelni a nehéz időszakot.jellem és külső »
- Mi a neved?
- A nevem?
- Igen, a neved? Tudod, valami, amit anyád adott neked, mikor megszülettél. Egy név, ahogy mindenki más szólít... Szóval...?
- Jahogy... Micaiah vagyok, de mindenki csak Micah-nak hív. Már akik megszólítanak.
- Szóval Micaiah. Érdekes név. És különleges. Gondolom különleges személyiséget is takar.
- Ha te mondod... Nem hinném, hogy lenne bármi különleges is. Egy átlagos ember vagyok, egy korcs... Egy senki, semmi több. A semminél is semmibb.
- Biztos vagy benne? Ha a megérzéseim nem csalnak, te nem vagy olyan átlagos, mint amilyennek azt vallod magad. Márpedig a megérzéseim mindig igazak.
- Hát... Talán egykor, még mikor nagyon kicsi voltam, különleges voltam. Talán egy picit még most is, hisz nézz csak rám. Vézna vagyok, mintha bármelyik pillanatban összetörhetnék, akár csak egy apró széllökéstől is. A bőröm is olyan fehér, mintha soha nem érné napfény, és ázsiai vonásaimhoz ezek az aranyosan csillogó szemek igazán nem passzolnak.
- De ha jól gondolom, ez nem minden. Ugye?
- Nem...
- Értem... És el is szándékozod mondani, vagy megtartod a saját titkodnak?
- Hát... - egy kicsit elbizonytalanodik ebben a pillanatban, és néhány pillanatig csak az idegen arcvonásait figyeli, és próbál rájönni, hogy mennyire is bízhat meg benne. Végül mégis hátrál tőle néhány lépést, hogy pólóját levéve fordítson neki hátat, megmutatva azt a sötét, ronda heget, ahol egykor szárnyai díszelegtek. De csupán csak néhány másodpercig engedi láttatni a lelkében is mély nyomot hagyó sérülést, aztán gyorsan, remegő kezekkel kapja is magára felsőjét.
- Pedig milyen gyönyörű lehetett... És megcsonkítottak...
- Még egészen kicsi voltam, épp csak kinőttek rendesen a szárnyaim, mikor apám szinte kitépte őket... Azzal együtt a személyiségem egy részét is eldobta. Azóta nem tudok tejesen megbízni az emberekben.
- Nekem mégis megmutattad a szárnyaidat... Vagy legalábbis annak a helyét...
- Nem mondom, hogy megbízom benned, mert az nem lenne igaz, csak... Figyeltelek - rossz szokásom megfigyelni az embereket, ha nincs jobb dolgom, márpedig általában nincs jobb dolgom -, azt hiszem tőled nem kell tartanom. Könnyen kiismerem az embereket.
- Áááh, értem...
- De... De most nekem dolgom van... Valahol máshol, szóval... azt hiszem megyek is... Gyorsan....
képesség »
Szárnyak; a repülés képessége
Mint a hollónak, olyan gyönyörű, koromfekete szárnyai voltak. Igen, csak voltak. Négy éves volt, mikor apja megfosztotta őt szárnyaitól, így elvéve tőle a lehetőséget is, hogy megtapasztalhassa milyen a magasban repülni a madarakkal együtt. Mindez neki nem adatott meg, soha... De a heg, ahol egykor szárnyai díszelegtek, még mindig ott sötétlik hátán, néha pedig érzi, mintha tényleg ott lennének, és vágynának arra, hogy a szél a sötét tollakba kapjon. Ilyenkor akár napokig is fáj a heg.

Empátia

előtörténet »
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Micaiah Moon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-