» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (43 fő) Szomb. 18 Jún. 2016, 22:12-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
360
∆ Kor :
36
∆ Tartózkodási hely :
next to my woman (Gamora, of course!)Téma: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Csüt. 22 Szept. 2016, 08:58

Drax & Peter
we're the guardians of the galaxy, dude

Nem állítom teljes bizonyossággal, hogy letűnt a gyászidőszak Xandaron, és a bolygó fénysebességgel épül, mert rohadtul nem. Őszintén szólva nem látom a fejlődést, amit kéne. A hadtest bukása, és a robbanás, az evakulálás mind ahhoz vezettek, hogy
leépítsenek minket. Fizikailag, lelkileg, és szellemileg persze. Nem könnyű egyben maradni, ha nincs hova hazatérni, ezt aláírom. Nekem annyi a könnyítés ebben a fos időszakban, hogy a Milano jelentette mindig is az otthonomat, nem kötöttem a lábaim, vagy az otthon érzetét sem élőlényhez, sem bolygóhoz, sem konkrét-stabil épülethez. Ami bizonyos értelemben gáz, hiszen lassan korban lennék, hogy lenyugodjak, de nincs meg rá a késztetés, sem a megfelelő társ. Egyedül kikötni meg már csak azért sem fogok. Bár azt megint nem értem, hogy juthat eszembe a családalapítás, miközben az anyós ülésben üldögélő, fejét hátraejtett Drax szájának sarkán folydogáló nyálcsíkot figyelem, miközben a gép orrára kellene koncentrálnom a meteor örvényben.
Hogy képes aludni ekkora zajban? És, ami még ennél is fontosabb. Miért éppen vele megyek kémkedésre? Előre fordítom a fejem, és a tükör sima üvegen keresztül visszanéz rám az értelmetlen, és tanácstalan pofa, amit ebben a percben grimaszolok. Rohadtul nem gondoltam át, hogy kivel érkezem a Kree Birodalomba. Ez a férfi egyszemélyes basszus kórus. Le lép, és máris üvöltve rohan végig a síkságon. Őt nem zavarja a hátába fúródó ökölcsapások ezrei. Mert ő, Drax. A katona, aki addig harcol, míg bírja. Tudjuk, láttuk.
- Ó, remek. - csóválom meg a fejem, kivezetve a gépet az áramból, belépve a bolygó légkörébe. Érződik a nyugalmatlanság. Feszültség cikázik a hajó körül, szinte látom a vibrálását. Lopakodó üzemmódba kapcsolva rejtem el a gépet egy biztosnak tűnő ponton. A hőtérkép szerint legalább két mérföld az első katonáig, így aztán nincs mitől tartani. Mármint olyan szempontból, hogy rábukkanjanak a Milanora. Azt nem köszönném meg!
- Drax! - csatolom szét az övem, majd felpattanva megveregetem a vállát, hogy felriasszam negédes álmából. Felkapom a felcsatolt fegyvereim, majd ráncba szedve magam nézek a társamra. - Jót szundikáltál? - nézek rá félvigyorral, majd felöltöm a vörös kabátomat. Nem mintha olyan fontos lenne, de több zseb, több fegyverrel jár. És, ha besétálsz Thanos második birodalmába, legyen már nálad elég lövedék. Szar napod lenne, ha kifogynál!
- Egy darabig sétálunk. Körbenézünk. És leadjuk a jelentést. Mintha járőröznénk... Oké? - úgy nézek rá, mintha nem lennék biztos abban, hogy megérti. És nem is vagyok! Arról híres, hogy másodpercenként elgondolkodik. Nem esne jól, ha majd akkor is így tenne, mikor épp a lábunkat kell szedni, mert üldöznek minket, Ő meg elakad. Szóval igyekszem biztosra menni. Bár olyankor elég komolyra vált, ha a kreekről van szó. A családja miatt. A korábbi családja miatt.
- Húzzunk bele. - vonok vállat, majd leemelem az ajtót, és megindulok kifelé. A levegőtartalom sűrűsége miatt először nehéz a légzés, de megszokja a tüdőm, így nincs gond.
Piña Colada • meglepetés • ©

_________________
- Yes, i have many feelings for you -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes


∆ Hozzászólások száma :
25
∆ Tartózkodási hely :
Galaxis, a Milano fedélzeteTéma: Re: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Vas. 12 Feb. 2017, 22:50

Peter & Drax

We're the guardians
of the galaxy, DudeÉn szívesen vagyok a Milano fedélzetén. Van egy kényelmes fekhelyem hátul, a raktérben. Amikor nem az ideiglenes szálláshelyünkön bandázunk Xandar épen maradt részén, akkor ide lopakodok fel, és szunyálok egyet. Van, hogy Quill lábszaga elviselhetetlen, főleg, ha félálomba az arcomba dörgöli. Előfordult már, hogy Rocket szellentett oda. Persze, Gamora saját szobát kapott, de a mi kabinunk közös. Peter, Rocket, a cseréplakó Groot és jómagam. Ha iszunk, ezek a borzalmak hatványozódnak. Ilyenkor vérben forgó szemeimmel elbotorkálok a hajóig, és eldőlök oldalra.  
Most azt az utasítást kaptuk, hogy látogassuk meg Sohaországot, de Rocket csöppet sem volt szomorú, hogy nem kell velünk jönnie. Amikor nevetett, miközben megnevezte küldetésünk helyszínét, még az a gondolat is megfogant elmémben, hogy ismét a bolondját járatta velem a szőrös kispajtásom.
Nem érdekelt, hova kell mennem. Amíg kitéphetek pár kree torkot, nekem az felüdülés...
A hajón Peter zenéje álmosítólag hatott rám, így rövidesen eltűnt előlem a végtelen űr látképe. Amikor legközelebb kinyitottam a szemeim, egy semmiből jött kéz ragadta meg a vállam.
A testem automatikus reakciója az, hogy megragadom, majd késemért nyúlok, hogy lecsapjam a végtagot.
- Hö.. mi...? - majd amikor a kézhez tartozó alak is kirajzolódik, csak akkor eresztem le pengémet.
- Soha többé ne riassz fel az álmomból! Ott voltál Te is, egy A'askvarii nővel indultál szexelni, én pedig a kreek vérében úsztam. - mormogom vissza neki, majd késem a helyére csúsztatom. Kicsatolom magamat, harcra készen, és figyelemmel kísérem, ahogy vezetőm felveszi vörös kabátját.
Az jár a fejemben, hogy ha lenne egy ilyen kabátom nekem is, talán kevésbé látszódna meg a testemre száradt vérfolt, mikor vágásom után kifröccsen az ellenség testéből. Aztán, mire gondolataim a jelenbe terelődnek, Quill valamiféle válaszra várva a képembe mászik.
- Kettő... - válaszolom, hátha helyesen replikázok a kérdésére.
- Megyek utánad, szorosan a nyomodba leszek! - intézem felé szavaim, majd lendületesen megindulok utána. A levegővétel sem zavar igazán, mióta Groot valamit kiszúrt a tüdőmön, könnyebben alkalmazkodom az ilyen körülményekhez.
Amikor kirajzolódik néhány kree alak, ordítva rohanok nekik.
- Mind meghaltok, sápadt kutyák!Ne haragudj, nagyon röstellem magam a késésért... Sad 


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Peter McCall
» Kimiko vs. Peter
» Gabriellla és Peter Smite
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: VilágÛr :: Kree Birodalom-