» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
581
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Csüt. 22 Szept. 2016, 08:58

Drax & Peter
we're the guardians of the galaxy, dude

Nem állítom teljes bizonyossággal, hogy letűnt a gyászidőszak Xandaron, és a bolygó fénysebességgel épül, mert rohadtul nem. Őszintén szólva nem látom a fejlődést, amit kéne. A hadtest bukása, és a robbanás, az evakulálás mind ahhoz vezettek, hogy
leépítsenek minket. Fizikailag, lelkileg, és szellemileg persze. Nem könnyű egyben maradni, ha nincs hova hazatérni, ezt aláírom. Nekem annyi a könnyítés ebben a fos időszakban, hogy a Milano jelentette mindig is az otthonomat, nem kötöttem a lábaim, vagy az otthon érzetét sem élőlényhez, sem bolygóhoz, sem konkrét-stabil épülethez. Ami bizonyos értelemben gáz, hiszen lassan korban lennék, hogy lenyugodjak, de nincs meg rá a késztetés, sem a megfelelő társ. Egyedül kikötni meg már csak azért sem fogok. Bár azt megint nem értem, hogy juthat eszembe a családalapítás, miközben az anyós ülésben üldögélő, fejét hátraejtett Drax szájának sarkán folydogáló nyálcsíkot figyelem, miközben a gép orrára kellene koncentrálnom a meteor örvényben.
Hogy képes aludni ekkora zajban? És, ami még ennél is fontosabb. Miért éppen vele megyek kémkedésre? Előre fordítom a fejem, és a tükör sima üvegen keresztül visszanéz rám az értelmetlen, és tanácstalan pofa, amit ebben a percben grimaszolok. Rohadtul nem gondoltam át, hogy kivel érkezem a Kree Birodalomba. Ez a férfi egyszemélyes basszus kórus. Le lép, és máris üvöltve rohan végig a síkságon. Őt nem zavarja a hátába fúródó ökölcsapások ezrei. Mert ő, Drax. A katona, aki addig harcol, míg bírja. Tudjuk, láttuk.
- Ó, remek. - csóválom meg a fejem, kivezetve a gépet az áramból, belépve a bolygó légkörébe. Érződik a nyugalmatlanság. Feszültség cikázik a hajó körül, szinte látom a vibrálását. Lopakodó üzemmódba kapcsolva rejtem el a gépet egy biztosnak tűnő ponton. A hőtérkép szerint legalább két mérföld az első katonáig, így aztán nincs mitől tartani. Mármint olyan szempontból, hogy rábukkanjanak a Milanora. Azt nem köszönném meg!
- Drax! - csatolom szét az övem, majd felpattanva megveregetem a vállát, hogy felriasszam negédes álmából. Felkapom a felcsatolt fegyvereim, majd ráncba szedve magam nézek a társamra. - Jót szundikáltál? - nézek rá félvigyorral, majd felöltöm a vörös kabátomat. Nem mintha olyan fontos lenne, de több zseb, több fegyverrel jár. És, ha besétálsz Thanos második birodalmába, legyen már nálad elég lövedék. Szar napod lenne, ha kifogynál!
- Egy darabig sétálunk. Körbenézünk. És leadjuk a jelentést. Mintha járőröznénk... Oké? - úgy nézek rá, mintha nem lennék biztos abban, hogy megérti. És nem is vagyok! Arról híres, hogy másodpercenként elgondolkodik. Nem esne jól, ha majd akkor is így tenne, mikor épp a lábunkat kell szedni, mert üldöznek minket, Ő meg elakad. Szóval igyekszem biztosra menni. Bár olyankor elég komolyra vált, ha a kreekről van szó. A családja miatt. A korábbi családja miatt.
- Húzzunk bele. - vonok vállat, majd leemelem az ajtót, és megindulok kifelé. A levegőtartalom sűrűsége miatt először nehéz a légzés, de megszokja a tüdőm, így nincs gond.
Piña Colada • meglepetés • ©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
39
∆ Tartózkodási hely :
Galaxis, a Milano fedélzeteTárgy: Re: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Vas. 12 Feb. 2017, 22:50

Peter & Drax

We're the guardians
of the galaxy, DudeÉn szívesen vagyok a Milano fedélzetén. Van egy kényelmes fekhelyem hátul, a raktérben. Amikor nem az ideiglenes szálláshelyünkön bandázunk Xandar épen maradt részén, akkor ide lopakodok fel, és szunyálok egyet. Van, hogy Quill lábszaga elviselhetetlen, főleg, ha félálomba az arcomba dörgöli. Előfordult már, hogy Rocket szellentett oda. Persze, Gamora saját szobát kapott, de a mi kabinunk közös. Peter, Rocket, a cseréplakó Groot és jómagam. Ha iszunk, ezek a borzalmak hatványozódnak. Ilyenkor vérben forgó szemeimmel elbotorkálok a hajóig, és eldőlök oldalra.  
Most azt az utasítást kaptuk, hogy látogassuk meg Sohaországot, de Rocket csöppet sem volt szomorú, hogy nem kell velünk jönnie. Amikor nevetett, miközben megnevezte küldetésünk helyszínét, még az a gondolat is megfogant elmémben, hogy ismét a bolondját járatta velem a szőrös kispajtásom.
Nem érdekelt, hova kell mennem. Amíg kitéphetek pár kree torkot, nekem az felüdülés...
A hajón Peter zenéje álmosítólag hatott rám, így rövidesen eltűnt előlem a végtelen űr látképe. Amikor legközelebb kinyitottam a szemeim, egy semmiből jött kéz ragadta meg a vállam.
A testem automatikus reakciója az, hogy megragadom, majd késemért nyúlok, hogy lecsapjam a végtagot.
- Hö.. mi...? - majd amikor a kézhez tartozó alak is kirajzolódik, csak akkor eresztem le pengémet.
- Soha többé ne riassz fel az álmomból! Ott voltál Te is, egy A'askvarii nővel indultál szexelni, én pedig a kreek vérében úsztam. - mormogom vissza neki, majd késem a helyére csúsztatom. Kicsatolom magamat, harcra készen, és figyelemmel kísérem, ahogy vezetőm felveszi vörös kabátját.
Az jár a fejemben, hogy ha lenne egy ilyen kabátom nekem is, talán kevésbé látszódna meg a testemre száradt vérfolt, mikor vágásom után kifröccsen az ellenség testéből. Aztán, mire gondolataim a jelenbe terelődnek, Quill valamiféle válaszra várva a képembe mászik.
- Kettő... - válaszolom, hátha helyesen replikázok a kérdésére.
- Megyek utánad, szorosan a nyomodba leszek! - intézem felé szavaim, majd lendületesen megindulok utána. A levegővétel sem zavar igazán, mióta Groot valamit kiszúrt a tüdőmön, könnyebben alkalmazkodom az ilyen körülményekhez.
Amikor kirajzolódik néhány kree alak, ordítva rohanok nekik.
- Mind meghaltok, sápadt kutyák!Ne haragudj, nagyon röstellem magam a késésért... Sad 


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
581
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Csüt. 02 Márc. 2017, 11:16

Drax & Peter
we're the guardians of the galaxy, dude

Valószínűleg a kijelentésem, hogy 'Majd én vigyázok rájuk.' szintén átgondolatlan és ostoba ígéret volt. Főként, hogy az egyikőjük éppen egy pengével készül elreszelni a csuklóm, csak mert ébreszteni próbálom a harctéren. Ekkor döbbenek rá, hogy talán Gamora nem is tévedett olyan nagyot, mikor a galaxis legnagyobb idiótáinak nevezett minket. Drax határozottan előkelő helyen szerepel a listán, ha bárki kíváncsi rá!
- Úristen, hé, hé, hé, én vagyok! - üvöltöm riadtan, elhúzva a kezem, olyan elkerekedő és ideges ábrázattal, ahogy talán mindig is nézek, mikor valami őrültséget csinál ez a szerencsétlen. Komolyan, és akkor drámázik itt nekem, hogy nincs senkije! De a nap tanúsága, hogy soha többé nem próbálom egy méteres körzetből ébreszteni! Az arckifejezésem csak tovább torzul, mikor álmáról (?) kezd beszámolni. A fejem csóválom, majd mélyen magamba szívom a levegőt, hogy kiüríthessem fejemből ezt a sok halandzsát, amire ebben a percben, ezen a helyen, a legkevésbé sincs szükségünk.
- Az már régen rossz, ha arról álmodozol, hogy én mit művelek egy A'askavariival... - ezt mint mellékesen jegyzem meg, elsétálva a közeléből a hajó lejárata felé. A vörös kabátot magamra öntöm, miközben megpróbálok az ő eszéhez mérten beszélni és tisztázni pár dolgot a következő pár percre vonatkozóan.
Kénytelen vagyok visszakérdezni, hogy biztosra menjek, figyelt rám. De a válaszát hallva nem hogy abban leszek teljességgel bizonyos, hogy nem is próbált koncentrálni, az is letisztázódik bennem, hogy fogalma sincs, miért jöttünk. A homlokomra csapom jobb tenyerem, majd végig szántom onnan egészen államig.
- Jó. Csak mögöttem és tégy úgy, ahogy én. Nem akarok magánakciót, rendben? - nyögöm feszülten, miközben már lefelé ballagok a Kicsikémről. Lassan, biztonságos léptekkel teszem meg az első pár métert. Felmérve a körülöttünk fekvő tájat. Szám sarka grimaszra rándul, mikor mozgást érzékelek. Semmi máson nem jár az agyam, csakhogy a Milanonak ne essen baja, mert akkor aztán baszhatjuk!
- Vissza... - nyögöm halkan, de mire oldalra pillantok, már Drax jóval elém kerülve vonyít, s támadásba lendül. Mindkét tenyeremmel hajamba kapok két oldalról, az ábrázatomról pedig még egy ostoba kree is leszűrné, hogy valószínűleg most kaptam agyérgörcsöt!
- Drax! - üvöltök utána, de elszántságával valószínűleg soha nem vehetem fel a harcot. Nincsenek túl sokan a támadóink, így bár habozok, de utána szaladok végül. Sietve szedem a lábam, előrántva fegyvereim, majd fedezem a vörössel labirintusokkal tetovált barátom méretes hátát, ahogy csak erőmből telik. - Nem ez volt a terv!! - morgok, dühből ütve a felém szaladó kettes egyikét, míg a másik hasfalába sikerül lőnöm, sokkolót. Mi mást?!
- Ha a Milanonak egyetlen karcolása is esik... - dünnyögöm idegből, majd miután végzek a rám maradó felekkel, a társam után kutatnak szemeim és nagyon bízom benne, hogy egy megbánó pillantást tanúsít felém, mert ha nem, biz'isten kisokkolom őt is!
Piña Colada • meglepetés • ©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
39
∆ Tartózkodási hely :
Galaxis, a Milano fedélzeteTárgy: Re: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter] Szomb. 18 Márc. 2017, 23:38

Peter & Drax

We're the guardians
of the galaxy, DudeA férfi kézfeje kis híján lekerül csuklójáról, ám a utolsó pillanatban sikerül annyira maga,hoz térnek, hogy ne higgyem, megtámadtam álmomban. Szokásom álomittasan (főleg néhány pohár grog után) olyat tenni, amit aztán megbánok. Legutóbb a kis Grootot hajítottam a komposztólóba, mert azt álmodtam, hogy kézigránátot dobok egy ketrecbe, ami tele volt a kékbőrű szörnyekkel.
Végül lenyugszom és kitisztul a fejem. Szerencséje, hogy elalvás előtt nem ittam semmit.
Elmesélem neki álmomban miféle érdekességeket láttam, mire ő ismét eltorzult arckifejezéssel reagál. Érdekes, hogy Gamora nem volt benne. Mondjuk.. semmi közöm hozzá, mi van közöttük. Talán csak bebeszélem magamnak, hogy kettejük viszonya több a barátságnál.
Ahogy a fedélzetet elhagyjuk, még igyekszik magyarázni a tervet. Mintha azt is mondta volna, hogy mögötte maradjak, de képtelen vagyok tiszta fejjel gondolkozni, ha kékbőrűek vannak a közelemben.
- Meghaltok miiind! - szaladok feléjük, majd két késemre rámarkolva, teljes lendülettel robbanok az egyikbe, felszúrva annak szívét. Amíg a földre teperem, egy másik a hátam mögé kerül, de mielőtt még fegyverét belém márthatná, az utolsó pillanatban Peter leszedi rólam. Elismerően bólintok felé, mielőtt késemet a harmadik torkába hajítanám. Andrenalin ittasan a tőrhöz rohanok, mikor egy kőfal mögül kiugrik kettő is. A késem után kapok, és kihúzom a lény nyakából, mire kék vére spricceli tele társai arcát. Az én bőröm is tiszta vér lesz, de annyira élvezem, mintha a zuhany alatt állnék. Kaján vigyorral vágom le az egyik fejét, és teljes erőmből diadalittasan messzire hajítom. Az irányzékot nem mérem be, de akkora lendületet vesz, hogy csörömpölés közepette a gép(b)en landol.
- Quill, láttad ezt?! Quill! Most mondd, hogy nem élvezed! - pillantok felé, aki éppen lövöldözve mészárolja a lényeket. Viszont a hátát nem figyeli. - Ne mozdulj! - Egy kék lopakodott mögé, és éppen nekiesne, ám a késemet elhajítom Peter irányába, mely nem sokkal a füle mellett elsuhanva egyenest a lény koponyájában landol.
Valószínűleg ez volt az utolsó...
- Jól vagy, Barátom? Egy kis... valami.. ott a kabátodon... - egy hatalmas, kékes-lilás húscafat ragadt a kabátja váll részéhez. Rámutatok, de nem veszem le. Nem lustaság, de azt ő szerezte magának.
- Ugye, milyen jó móka volt? - kérdezem a mellettem állótól, ám alig lesz ideje válaszolni, mert egy kisebb hajó landol nem messze tőlünk, amiből özönlenek a lények.
- Van robbanószered?


 


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter]

Vissza az elejére Go down

We're the guardians of the galaxy, Dude! - [Drax&Peter]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jessica Drew / Póknő
» Peter McCall
» Kimiko vs. Peter
» Gabriellla és Peter Smite
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: VilágÛr :: Kree Birodalom-