Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
25
∆ Kor :
462
∆ Tartózkodási hely :
AsgardTárgy: Daario Vas. 11 Szept. 2016, 22:54

Daario

biográfia

becenév » Daario (a húgaimnak Bátyus).
születési idő » A Föld bolygón ekkor 1555-öt írtak
születési hely » Asgard mélykék égboltja alatt
kor » 461 éves, midgardi időszámítás szerint
play by » Michiel Huisman
csoport » Asgardiak
tartózkodási hely » Asgard, Alfheim, Jötunheim és a Kilenc birodalom többi világa.
család »
Ogmund: Szülőatyám, Odin hadvezére. Alázattal teljesíti a Mindenek Atyjának parancsait, s az asgardi légiókat vezeti győztes csatákba. Kiváló stratéga, bölcs és tapasztalt harcos. Amikor nem háborúzik, a fiatal asgardi harcosokat képezi várunk erődjében.

Eurynome: Szépséges szülőanyám, atyám végtelenül odaadó társa. A legtöbb asgardi gyermek világra hozásánál segédkezik, a szüléseket vigyázza, s a bábákat tanítja a mesterség minden fortélyára. Kitűnő érzéke van a gyógynövényekhez, főzeteivel könnyebbé teszi az asszonyok szülését. A szülő asszonyok védőszentje.

Astra: Idősebbik húgom. A férfiakat könnyed szerrel csavarja ujjai köré. Szépségéről az asgardi harcosok legendákat zengenek. Nem mondom, hogy nem zavar, amikor a háborúk békésebb estéin a tábortűz mellett az utána áhítozó férfiak kaján meséit kell hallgatnom... De! Igen! Leírhatatlanul bosszant! Nem egyszer vívtam már meg ezekkel a semmirekellőkkel, hogy megvédjem drága húgom becsületét. Titokban többször a Földre látogat, hiszen betegesen vonzza az ismeretlen. Több alkalommal jómagam mentem utána, ugyanis szeret bajba kerülni a midgardi férfiak társaságát élvezve. Rossz pénz nem vész el! Pont úgy fogyasztja őket, mint én a hölgyeket!

Leana: Kishúgom, kinek szépsége Astráéval vetekszik. Bár soha sem mondtam neki, de a férfiak Őt is éppúgy gyönyörűnek és legfőképpen titokzatosnak tartják. Amikor nem háborúzunk, igyekszem mindig mellette lenni, és megmenteni a bámészkodók sóvárgó tekintetétől. Nagy szívfájdalmam, de nem lehetek mindig húgaim közelében. Számos alkalommal járják az Istenek kastélyának utcáit egymás társaságában, de ha rajtam múlna, csakis katonai őrizettel engedném a várunk falain kívül Őket. Hagyom, hogy Astra legyen a férfiak kedvence, hiszen ő az idősebb, és szeret velük játszadozni, míg Leana húgom egy törékeny virágszál, akit a széltől is megóvnék, ha tehetném. Néha már túlzottan féltem, és szokásom ezzel az idegeire menni. Igazán különleges lány, akinek a szívére csak kevesek méltók, s már előre irigylem azt a férfit, akit viszont fog szeretni.
Szabadidőmben szívesen tanítanám a kardforgatás trükkjeire, ám hála elővigyázatosságunk teljes hiányának, apánk eltiltotta a fegyverektől. De nem mondtam le róla! Hiszen nem lehetek mindig ott húgaim közelében, így most, hogy Jotunheimből hazatérünk, találunk rá módot, hogy tanítsak neki néhány fogást. Addig is kabalámként, féltve őrzöm azt a kendőt, amit 3 éve, a hadjárat előtt hímzett nekem, rajta egy fekete sárkánnyal.jellem és külső »
Benső: Makacs, mint egy termetes öszvér. Ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor tűzön-vízen keresztül viszi. Akaratos, s addig nem nyugszik, amíg a kiszemelt eszköz vagy személy az övé nem lesz. Képes betegesen ragaszkodni egy-egy tárgyhoz, és nem rest elnevezni őket. Ilyenek például a gyémánt berakásos, gondosan mívelt tőre (Kind), amit első hadjárata után ajándékba kapott az elfek királyától, valamint az aranyozott markolatú, vörös pengéjű kardja (Vort), melyet Muspelheim lángjában kovácsoltak a tűzdémonok, és Surtur király kincstárából lopott el egy muspelheimi küldetés során. Újabban levehetetlen róla a húga által hímzett kendő, amelyről kedvenc állata, egy sárkány tekint vissza rá. A kendőt nyakában és alkarja köré csavarva hordja. A jotunheimi három éves háborúban mindig magánál tartotta, így ahányszor csak ránézett, Leana jutott eszébe, még a legnehezebb pillanatokban is. Kedveli a szépséges lányok társaságát, és igyekszik minden pillanatot kiélvezni közöttük. Szereti, ha egy nő titokzatos, megközelíthetetlen. Ha talál ilyet, és elutasítja ez a személy, a kegyeiért bármit megtesz. Sajnos rossz tulajdonsága, hogy nem képes egy nő mellett sem megmaradni, még ha elsőre az tökéletesnek is tűnik. Legtöbbször a nők maguktól keresik a közelségét, ám éppen ezért hajlamos válogatni közöttük. Szüleit és testvéreit végtelenségig tiszteli, alázatos, következetes. Kiváló stratéga, önálló gondolatai sokszor mentették meg társaival a csatatéren. Édesapja ezért kérte fel a hadi tanácsba, ahol meglátásait a vezetők kamatoztatni tudják. Sebes észjárású, képes rögtönözni, még a szorult helyzetekben is. Sokszor fondorlatos, de a feljebbvalói parancsait tiszteletben tartja... ami nem jelenti azt, hogy vakon követi is azokat. Soha nem küldené társait a biztos halálba, még ha feljebbvalói ezt parancsolják. Heves vérmérsékletű, hirtelen haragú férfi, akit a nők csupán feltüzelnek, de az igazi lángot a küzdés és a harc iránti szenvedélye táplálja.

Külső: 190 cm magas, stramm férfi, kinek arcát rövidebb szakáll, és hosszabb, nyakszirtig érő, barna haj ékesíti. Szereti az elegáns gúnyákat, ám többnyire harci öltözéket ölt, révén, hogy mostanában leginkább a háborúk és küldetések teszik ki a mindennapjait. Harcostársaival ellentétben ő könnyű vértet visel, hogy ruházata ne gátolja a harc során. Ebben ellent mond atyja óhajának. Talán túlzottan vakmerő, hogy nem a jól megszokott, tömör és díszes vértet ölti magára. Ruhájának különlegessége, hogy pehelykönnyű, mégis nagyon masszív. Egy törp kováccsal készíttette 4 évszázaddal ezelőtt, de azóta sem hajlandó mást viselni a csatákban. Csak így képes fürgeségét a harc során a saját javára fordítani. Oldalára szegezve lóg kardja, míg legtöbbször csizmájának rejtekén tartja tőrét, amelytől szinte soha sem válik meg. Jó kedélyű, így sűrűn láthatod, hogy mosolyra görbül szájának íve. A szeme smaragd zöld, mely végtelen nyugalmat áraszt, miközben beszélsz vele.

képesség »
Meglett asgardi férfiú révén birtokában van némi emberfeletti erőnek, ellenálló képességnek és természetesen állóképességnek is. Nem halhatatlan, de mint tudjuk, az asgardiak több ezer évig is élhetnek, hála az Idunn almájának. Noha fizikuma meg sem közelíti Odin trónörököséét, de fürgeségét mindig a maga javára fordítja. Hajlékony, rendkívül gyors, egyensúly érzékén csak a tökéletes időzítéshez való megmagyarázhatatlan képessége tesz túl. Csontjainak és izmainak sűrűsége jóval magasabb mint az embereké, bár a maga 220 kg-jával még így is majdnem a pehelysúlyú kategóriába sorolják az asgardi harcosok között. Apja pl. 300 kg felett van a páncélruhája nélkül. Daario ellenben könnyű, különleges ruházatot visel, mely mind kinézetében, mind funkcionalitásában teljesen eltér az asgardi sereg díszes és nehéz páncélzatától. Egy hosszított páncélinghez hasonló viselet, melyet törp kovácsok készítették titokban a férfi kérésére. Minden egyes kevlár szálat külön horgoltak a Kilenc birodalom egyik legerősebb és legritkább féméből, uru-ból. E fémből készült többek között Heimdall kardja, Thor kalapácsa vagy Odin lándzsája. Az inget bőrből készült ruhái alatt hordja, mely kizárólag felkarját és felsőtestét védi. Eddig még szerencséjére nem találkozott olyan pengével, amely átvágta volna, ám ez a ruha korántsem teszi sebezhetetlenné. Alkarján, nyakán, lábán ugyanúgy megvághatják, illetve az univerzum végtelenjében vannak anyagok, melyek az urunál is erősebbek lehetnek. A viselet a mágia ellen sem véd. Önvédelmi célokat szolgálnak hűséges "társai", a fegyverei. Egyiküket Vort névre keresztelte, amelyet Surtur démonisten kincstárából lopott el egy muspelheimi küldetés során. A lények által alkotott penge vérvörös fényen tündököl, ha hüvelyéből kikerül. Még nem ismerte ki teljesen a fegyvert, hiszen csak néhány éve birtokolja. Annyi bizonyos, hogy a kard valósággal izzik, és felhevít mindent, amihez hozzáér. Könnyedén átvágja az acélt, a követ és más kemény anyagokat, de mint tudjuk, mindez ügyes kardforgató képesség nélkül mit sem érne. Másik fegyverét Kindnak nevezi. Ez a kis tőr a legkedvesebb szívének, hiszen Alfheimben tartózkodása során kapta Nimellos királytól. Az elf penge amellett, hogy díszes, apró drágakövekkel rakott, rendkívül éles és pehelykönnyű. Örömmel hajítja az ellenség szívébe, ha a helyzet úgy kívánja. Mindkét fegyverére nagyon vigyáz, mindig a közelében tartja őket.
Édesanyjától sokat tanult a gyógyfüvekről, így képes a sebgyógyításra, és alapszintű elsősegély nyújtásra is. Ez most nem azt jelenti, hogy felcserként van jelen a háborúkban, de egy-egy ütközet után segít ellátni bajtársa sérüléseit is.


előtörténet »
2 évvel korábban...
"Szívemnek Legkedvesebb Három Hölgye!
1 éve már, hogy nap, mint nap megvívjuk harcunkat a szörnyekkel, a faggyal, az éhínséggel és legfőképp: önmagunkkal. Nem tudom, mikor lesz vége ennek, de az ellenség kitart. A frontvonalak állnak. A jégóriások türelmesek, s azt várják, hogy megfagyjunk, s a húsunkból lakmározzanak. De nem adjuk könnyen magunkat! Ne féljetek! Vigyázok apánkra is! Na nem, mintha szüksége lenne rám. Elsőként csap össze a lényekkel, az első sorban rohan szembenézni a végzettel. Nála erősebb és vakmerőbb harcossal még soha nem találkoztam! Egészben kapjátok vissza, megígérem! Ahogy Finnre is vigyázok. Épp a minap kapta meg a borítékod, drága Astra! Azóta minden este örömtáncot jár. Mi állhatott abban a levélben? Nem akarta megmutatni! Odin kegyelmére! Hiába próbáltam becserkészni, inkább az életét adta volna, minthogy meglássam! Félnótás, de ha valóban szeretitek egymást, én hazaviszem Neked, férfi becsület szavamat adom rá!
Édesanyám, apánk minden nap Rólad mesél! Nem is tudtam, hogy mindhármunk születésénél ott volt mindvégig melletted! Bár marcona melák (ne mondd el neki), de a szíve vajból van! Imád Téged, ugye tudod?
Leana! Nem telik el nap, hogy ne gondolnék Rád. A hímzett sárkányod vigyázza minden léptemet. A szíved adtad bele, hogy elkészítsd nekem. Nagy becsben tartom! A kendőről mindig eszembe jutsz, s a napok, amikor vívni tanítottalak Téged. Féltelek! Túl ártatlan vagy, túl törékeny! Próbáljátok apánkat jobb belátásra bírni! Ha hazatérek, megtalálom a módját, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Addig is vigyázz magadra, és családunk másik két hölgyére! Én pedig vigyázom apánk lépteit, nehogy elragadja a harci hév, és egyedül öljön le egy egész jégóriás légiót. Az ő korában, ugyebár...

Szeretlek Titeket!
A kis családunk ifjabbik férfi tagja
"  


1 évvel korábban...
"Drága Kishúgom! Ezalkalommal csak Neked írok, s csak remélem, hogy valóban Te olvasod e sorokat. Bajtársam, Astra nővéred kedvesét elragadta a végtelen fagy. Finn utolsó lélegzetével küzdött a jégóriásokkal. Nem tudtam megmenteni... elbuktam.. és ez végtelenül fáj. Őt hívta, Astra nevét hajtogatta, amikor az élet elszállt testéből és lelke a Valhallába távozott. A nyaklánc a borítékban nővérünket illeti. Egy éve farigcsálta, tökéletesítette az amulettet, mely közepén egy farkast ábrázol. Személyesen akarta átadni. Nem tudom, hogy mit tehetnék. Tanácstalan vagyok! Mint még soha, ezelőtt! Nem tudtam megírni neki. Gyenge vagyok. Túl gyáva!
Mondd, képes lesz valaha is megbocsátani? Megígértem, hogy vigyázok rá. Hazudtam neki...

Bátyád.
"  


1 hónappal korábban...
"Drága húgaim! Életem leghosszabb három évének végéhez közeledünk. Jotunheim sivár földjén több ezer asgardi katona veszítette életét a hadjárat kezdete óta. Az ellenség megtizedelte seregeinket. A viharóriások északról, a jégóriások délről, a hegyóriások pedig nyugatról támadnak. Kegyetlenül taszítják Niffleheim végtelen, sötét és fagyos poklába halott bajtársaink lelkeit. A véráztatta hóba taposott lábnyomainkat betemeti a végtelen tél. Egyetlen dolog melengeti szívemet: hogy hamarosan hazatérhetünk atyámmal, és magunkhoz ölelhetünk Titeket. Aggódom. Értetek! Nem vagyok biztos abban, hogy a leveleim célba érnek, de írok Nektek. Ahányszor csak megpihenünk, amennyiszer csak alkalmam nyílik rá. Hiányotok semmi sem pótolhatja! Az asgardi és elf harcosokból álló sereg hűen kitart apám mellett. De erőnk végét járjuk már. Olyan jól esne ölelni benneteket! Három hosszú éve már, hogy az egyetlen meleg, amit testemen érzek az bajtársaim kiomló vére. Soha nem láttam ennyire rideg Telet! Apánknak és hős harcosainak hála, az ellenség ereje is fogytán...

Rettentően hiányoztok!
Szerető bátyátok: Daario
"


Napjainkban...
"Drága Leana!
A hadjárat végeztével még egy utolsó megbízatást kaptam atyánktól. Alfheimbe jöttem, hogy köszönetem fejezzem ki Nimellos királynak, kinek támogatása és elf harcosai nélkül most nem írhatnék egy csodálatos, zöldellő rét kellős közepéről. Győzelmet arattunk az óriások felett, és ezt nekik is köszönhetjük. Később csatlakozom a hazatérőkhöz, most viszont még néhány napig élvezem az elfek vendégszeretetét. Mindig szívesen térek vissza eme csodás világba. Mindamellett, hogy az elf nőknek nincsen párja végtelen univerzumunkban, kedvenc italom is itt készül. A mézbortól úgy érzem, ismét beindult a vérem áramlása meghűlt testemben. És hogy igazán várjatok, megsúgom, hogy Nimellos király küldött nektek valamit. Persze titok, és nem egy-egy olyan apróság, amit magatokon hordhattok. És nincs köze az elfek sárkánykövéhez. Vedd úgy, hogy nem írtam semmit!
De amiért igazán kedves szívemnek e föld, az a legendás teremtmények miatt van, melyekről csak legendákat hallani, itt mégis az eget szelik, s tüzes leheletükkel felperzselnek mindent, mi útjukat állja. Mindig csodálattal nézem, ahogyan zabolázatlanul, égi táncot járnak. A másik ok pedig az, hogy csak az itteni hegytetőn nyílik a Kilenc birodalom legszebb virága, a vörös hibiszkusz. Drága Húgom, ez alkalommal megszereztem Neked! Végre vihetek haza egyet belőle, s nem csak rajzokon csodálhatjuk szépségét. A hegyet nem megmászni volt nehéz, hanem elcsenni a növényt a sárkányok legsűrűbben látogatott csúcsáról. Egy tűzvörös példány tőlem néhány méterre szállt le. Végre testközelben lehettem egyikőjükkel! Szárnycsapásaival vihart kavart, és tűéles fogai közül tüzet lövellt. Mikor meglátott, elém lépkedett. Most először éreztem vonzódást a halál után! Nem érdekelt, mit tesz velem, csak elmerültem sötétzöld íriszeiben, s vártam, hogy bevégezzen. De, minthogy most megkapod a levelem, láthatod, hogy soha nem voltam elevenebb!
Megjelent egy lány. Egy... világos hajú Istennő, ki parancsolt a lényeknek. Nem tudom ki lehetett, nem értettem az okát, hogy megmentett, és azt, hogyan csinálta, de fejet hajtottak neki a sárkányok. Elröpült vele, anélkül, hogy bármit megtudtam volna a titokzatos hölgyről. Leana! Még soha nem láttam hozzá foghatót! Hiába keresem, azóta sem leltem rá. Már-már azt hiszem, hogy álom volt csupán...
A virág viszont itt lapul a zsebemben. Két nap múlva már magad is megcsodálhatod, s remélem, hogy örömödet leled majd benne, ahogyan én bennetek, Húgocskám!

Szeretettel ölel: Bátyus
"


user neve » tapasztalat » multikA hozzászólást Daario összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 01 Jan. 2017, 19:38-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
813
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Daario Pént. 14 Okt. 2016, 19:20

•• Kedves Daario! ••

Elfogadva!
HEY!

Nem is tudom, hogy mivel is kellene kezdenem! Először is, nagyon kedves számomra a pb, amit választottál/választottatok a Drága Húgoddal, kinek lapját szintén volt szerencsém elfogadni! Fantasztikus író, és azt hiszem ezt volt kitől örökölnie, ha lehetek huncut... Very Happy
A családotok elég kerek, és teljes, szerintem érdemes lenne a harmadik leánykát is erőteljesen beledobni abba a bizonyos közösségi csoportba, hátha-hátha. Szuper lehetőségek vannak bennetek!
A jellemleírásod bejövős! A hódító mácsó, aki megszerez mindent, amit csak akar! Előtted nincs akadály. Nagyon helyes, és remek, hogy a két lánynak olyan erős, és oltalmazó testvére van, mint te.
A küllemed megfogalmazásába sem tudnék belekötni. Tetszik a szókincsed, nagyon választékosan fogalmazol. Ritkán tapasztalok hozzád fogható stílussal bíró embereket!! Smile Pedig én aztán sokat olvasok...
Őszinte leszek Veled,.. a képességleírásodba egy picikét belezavarodtam. El kellett olvasnom párszor, hogy felfogjam, hogy melyik fegyver - honnan is jött úgy igazából, és mire is képes. Húú, atomkirály (ha van ilyen kifejezés) mennyire vágod ( Very Happy mókamiki vagyok ma, huncutbogyót ettem... :DDD)!!! Olyan volt olvasni ezt a részt, mintha egy konkrét karakterről lenne szó. Olyan értelemben, hogy megalkotott, filmbeli karakterről. Lenyűgöző! Smile
A történet... azt hiszem ezt leginkább Leana tudná értékelni, illetve a Sárkánybűvölő Istennő! Részemről annyit tudnék hozzáfűzni, hogy
nagyon jól tetted, hogy megalapoztad a szálait. Sokkal könnyebb több lábon megmaradni errefelé! A megfogalmazás, a stílus, és ismételten a szóhasználat nagyon bejövős!
Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány foglalózni, aztán tessék meghódítani a játékteret!


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Daario

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Daario

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-