HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Pént. 19 Aug. 2016, 15:09
Ugrás egy másik oldalra

Drax

A Pusztító
biográfia

becenév » Drax, a Pusztító
születési idő » Földi években az 1970-es évek környéke
születési hely » A skrullok bolygója
kor » emberi években mérve kb. 45 éves
play by » Dave Bautista
csoport » Őrzők
tartózkodási hely » Peter Quill oldalán, az űrszekér fedélzetén
család » Ronan végzett a családommal. A szemem láttára meg gyilkolta meg feleségemet, Ovettet és drága kislányom, Kamariat. Helyben lemészárolta őket. És nevetett! Ronan tönkretett. Bosszúm beteljesítésében új csapatom segített.
Tagjai szépen, sorban: Peter Quill, alias Űrlord az Őrzők vezetője. Eszes, gyors és humoros. Vagy legalábbis azt hiszi magáról. Csak nem értem, miért nevetnek a többiek, amikor éppen sziporkázik. Gamora, a zöld nőszemély, kinek nyelvénél, csupán kardjának pengéje élesebb. Olyan mozdulatokra képes, mint az akrobaták, csak ő körülötte kipusztul a nézőközönség. És végül egy lapon említeném Rocket-et és Grootot. Egy szőrös kisállat, nagy pofával, és hatalmas puskával. Fegyverénél csupán szíve nagyobb, amit önfeláldozásával már többször bizonyított. És Groot, a beszélő fa harcos, ki erősebb mindünknél. Testőrnek is kiváló, harcosnak még inkább. Jelenleg aprócska, és kissé izgága.
jellem és külső »

Jellem: Makacs, mogorva behemót. A humorérzéke erősen stagnál a nullához. Szeret visszakérdezni, és hajlamos rácsodálkozni dolgokra. Intelligenciája nem kiemelkedő, azonban amihez értenie kell, azt tökéletesen elsajátította: az ölést. Ritka nagy önfegyelemmel bír, emiatt olyan halálos, mikor két kezébe ragadja pengéit. Olyan, mint egy kókuszdió. Kívülről korántsem bizalomgerjesztő, de ha megismered, kibontogatod, akkor valami nagyon finommal találod szembe magad. Azonban ennek lehetősége már-már kiváltság számba megy.
Mióta családját Ronan kivégezte, senki sem látta mosolyogni. Bár a szíve megkérgesedett, új barátai mégis képesek voltak ismét érzéseket kicsalni belőle. Ez nála nagy szó, hiszen a borzalmas nap óta, csupán gyűlöletet és undort érzett, mást nem is tapasztalt. Hirtelen haragú, lobbanékony jellem. A harc az élete, így előszeretettel veti bele magát a küzdelembe. Sokszor meggondolatlanul cselekszik, a feje után megy, ezzel alkalmanként bajba sodorva az őt körbe vevőket. Ezért olykor kevésbé közkedvelt még barátai körében is. Hibáit mindig elismeri, néha már betegesen őszinte. A végletekig képes harcolni, ha az Őrzők biztonságáról és testi épségéről van szó.

Külső: Külseje robusztus, izmos. Bőre világos szürke árnyalatú, ám vörös színű hegek tarkítják. Előszeretettel jelenik meg csupasz felső testtel, csupán övvel felfogott nadrágban, és egy pántos csizmában. Két borotvaéles kését hol csizmájában, hol pedig oldalán hordja. A skrull faj képviselőjének révén haja sokkal lassabban nő, mint földi társainak, így ritkán van szüksége leborotválni fejtetőjét. A szőrzete szintén sokkal lassabban nő, de ódzkodik minden nemű szőrzettől, ami a harcban gátolná mozgását, vagy csupán egy kicsit is zavarhatná. A testén különös tetoválások láthatók, melyeket saját maga vésett bőrére puszta kezeivel és tőreivel. Kézmozdulatainak pontossága tükröződik a mintázatok szabályos rajzolatán is. Minden vörös mintának jelentősége van. Drax a koránt sem rózsás életét meséli el rajtuk keresztül. Mindegyikhez fontos emlékek kötik. Szeretett feleségének és leányának külön szimbólumokat szentelt. A tetoválásokat szeretteinek elvesztése után kezdte magára vésni, majd minden ellenségének meggyilkolását újabb jelek követték. Az egész felső testét borítják a különleges szimbólumok...

képesség »
Draxal rendkívüli testi erejét és két tőrét használva halálos ellenségként kell számolni. Egykoron a kreekkel állandó háborúban álló faj, a skrullok parancsnoka volt, és a flotta élén harcolt, míg egy napon végzetes csapást mértek rájuk a kékes bőrű lények. A skrull technológia mindig is a kree fajé előtt állt. Azt kevesen tudják, hogy a kreek egy puritán, barbár nemzetként indultak a Halál bolygóról, mígnem elfoglaltak egy skrull hajót, és megfejtették annak működését. Technológiájukat felhasználva évszázadok alatt flottát építettek, és Thanossal az élükön győzedelmeskedhettek Drax nemzete felett. Egyes skrullok nemcsak, hogy repülésre képesek, de pusztító sugárnyalábot is képesek kilövellni a kezükből, ám erre a Pusztító nem képes. Ezért is fejlődhetett tökélyre közelharci stílusa. Ennek nagy hasznát vette, amikor sorra kezdte el irtani Thanos katonáit, mígnem a Klyn börtönbe zárták. Képességei később akár fejlődhetnek is, de erre vajmi kevés esély van.
 

előtörténet »
- Az az istenverte Thanos! - morgom magam elé vezérünk mellett ülve. A tétlenség annyira bosszant, hogy legszívesebben felkutatnám az összes lézengő kree ölebet, és kék vérükkel festeném színesre a talajt. A vérük bőrömre száradt, de ez mit sem érdekel már. Hosszú nap volt. Az eddigi leghosszabb. A romok alatt emberek és kree katonák tetemei pihennek. De vajon ott nyugszanak társaink is? Az a makacs zöld nőszemély! Miért kellett neki Thanos ellen indulnia? Sem róla, sem pedig Rocketről és Grootról nincsen hírünk. A csata sűrűjében tűntek el, amikor a kék bolygóra érkeztünk a flottával.
Utálom ezt az egész istenverte helyzetet! Az egész istenverte bizonytalanságot és kételyt... és félelmet. Olyan érzések rohamoznak, miket évekkel ezelőtt éreztem utoljára. Azon az elátkozott napon, amikor a Vádló meggyilkolta szeretett feleségem és drága kislányom. Az új családom lehetséges elvesztése ismét felszínre hozta ezeket. És ezért utálom magamat! Még.. még harcolnunk kell! Itt kell lenniük, mellettünk! Annyi háború áll még előttünk, de nélkülük én képtelen leszek.. képtelen bármire. A csapatmunka korábban ismeretlen volt számomra. Mikor sorra vágtam bele késeim Thanos zsoldosaiba, egyedül voltam. Egyedül az univerzum ellen. Egyedül.. magam ellen. De ez a maroknyi csapat újra értelmet adott bosszútól fűtött, felszínes létezésemnek. S most a gondolat, hogy hármójuk talán az enyészetté lett...
- Peter! Nem tudok tétlenül itt ülni, és arra várni, hogy talán felbukkannak a porfelhőben. - tápászkodom fel a még morajló épület tetejéről. Érzem, ahogy a tetőszerkezet bizsereg a talpam alatt, és az egész acélszerkezet aprókat ropog. A föld súlyosan remegett bele Thanos pusztító csapásába, és így, hosszú percek után is még mindig érezni a lila ördög erejének utórengéseit. Talán a lánya még ott volt. Gamora... lehet hogy nem tudott elmenekülni. A repülő démon kimentett minket, s erre a szent helyre rakott le, de Neki vajon ki segített? Erős harcosok mentek a lila szörnynek, de volt-e köztük olyan, aki az életét kockáztatta egy kívülállóért? A vörösfejű teremtménynek örök hálával tartozunk, amiért megmentett minket a halál közeledő érintésétől. De vajon van kinek megköszönnöm, amiért Gamorán segített a végzetes pillanat előtt? És vajon az az aprócska lény és a még apróbb társunk túlélték a tűzvihart? Amikor legutoljára láttam őket, éppen egyenest a légi csata sűrűjébe vetették magukat.
- Gyűlölöm ezt a bizonytalanságot! - dobbantok a tetőtéren megviselt csizmám talpával, mély nyomot hagyva a rajta megült porban. Peter tekintetét fürkészem, aki idegesen köveket hajigál lefelé... a semmibe. Szívem szerint megindulnék a sűrű porfelhőbe, hogy megtaláljam a társainkat. És ha útközben a hitványan menekülő kékvérű kutyákkal szembe kerülnénk, legalább levezethetném a felgyülemlett dühömet.
Mit tegyünk? Egyáltalán merre induljunk?... A por még mindig olyan sűrű, hogy a hörgőim karcolja minden egyes lélegzetvétel, és vöröslő szemeim üvegessé varázsolja.
Várom az utasítást maroknyi csapatunk vezetőjétől. Ha nem tart velem, én esküszöm megindulok valamerre! Ha kell egész álló éjjel keresni fogom őket.
Hirtelen megpillantjuk Rocketet és Grootot sebesen szaladni néhány tömbnyire tőlünk. Teljes erőmből megindulok feléjük, lefelé a lépcsőn. Mivel nem vagyok egy fürge alkat, Peter megelőz, s mikor utol érem őket, Quillel már nagyban örömködnek.
- Jó élve látni Titeket! - biccentek feléjük, miközben lábaimat támasztva éppen megfulladni készülök a futás és a sűrű szemcsék okozta pillanatnyi kábulatban. Majd pár pillanat múlva váratlanul egy fény vakít el a gomolygó porfelhőkből ereszkedve felénk. Pengéim előrántom, majd a feleszméléstől földbe gyökereznek lábaim. Az a fifikás nőszemély elkötött egy kree hajót! A pilótafülke üvegén keresztül megpillantom Gamorát, aki biccent felénk egyet, én pedig csak ordítok örömömben, torkom szakadtából, két tőröm a levegőbe tartva. A gép rotorjai lassan kitisztítják a levegőt, és ereszkednek alább, hogy a fedélzetre lépve útnak induljunk egy újabb, űrrengető kaland felé, kiontva minden kree életét, aki véletlenül az utunkat állja. A csapat teljes, nekem pedig lassan, de biztosan apró mosolyra görbül szám sarka...


user neve » tapasztalat » multikA hozzászólást Drax összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 20 Aug. 2016, 17:30-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1006
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szomb. 20 Aug. 2016, 17:07
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Drax! ••

Elfogadva!
Hey Drága Barátom!

Külön örömmel tölt el, hogy olvashattam a lapod. És ennek több oka is van... Egyrészt, kedvemre van, hogy NJK-ként így a szívedhez nőtt, hogy végül megalkosd őt! Másrészt, annyira megkedveltelek már a Pusztító mögött (is), hogy nehezemre esett volna elengedni vele. És harmadrészt, embertelenül boldoggá tett, hogy az oldalon zajló kaland ilyen mértékben hozzáépülhetett valakinek a karakterlapjához. Nem is akárkinek,... de nem húzom tovább a szót, hiszen van most egy fontosabb dolgunk is, te Szinonimaszótár! Very Happy
Nagyon tetszik, hogy a családod tagjaként említesz bennünket. Hiába vagyunk egy maroknyi csődtömeg, lekvárnyi értelemmel a fejünkben, jó érzés igaz? Van egy csöpp családunk! Köszönöm, hogy az életed része lehetek, Drax!
A belső, és külső - jellemleírás nagyon tetszik! Szépen bánsz a szavakkal, nagyon szeretem a lapjaid! De ezt tudod,... a reagjaidról nem is beszélve! Visszatérve, én nem tudtam, hogy Drax vöröslő foltjai a saját kézzel megalkotott tetoválásai. Köszönöm az információt róla! Smile
A képességleírásnál is megleptél. Nem tudtam, hogy Drax parancsnok volt, és hogy az ő technológiájuk ilyen fejlett volt... Vigyázz, nehogy visszaéljek vele magam is! Very Happy
Az előtörténet nagyon szép, igényes, ahogy mindig-minden reagod. Rettenetesen örülök, hogy úgy döntöttél jössz. Bele vagyok zúgva a te letisztult és szép fogalmazásodba, a választékos szóhasználatoddal. Köszöntelek immáron Őrzőként a fedélzeten! Very Happy
Ha lenne kedved, majd rúgjuk össze a port, vagy igyunk egyet a legutóbbi kalandunkra!
Egyszerűen imádtam! Smile
Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down
 

Drax

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Őrzők-