Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
810
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Earnen /Foglalt/ Szer. 12 Aug. 2015, 15:49

Earnen / Végtelen Tenger
Státusz • Foglalt
Csoport • Elfek
Kor • 700 körül
Play by • Orlando Bloom
Ismertetõ • Alfheim hercege. Nimellos nagy király fia. Earnen apja után a trónörökös. Külsejében megörökölte apja precíz vonásait, aminek gyakorlatilag semmilyen faj nem tudna nemet mondani.
Anyja halála után közte és az apja közötti kapcsolat szorosabbá nőtte magát. Earnen nem csupán Nimellos fia, ő a főtanácsos és a had-vezető. Büszke apjára, de egyúttal sajnálattal is tekint rá, hiszen örök-magányra van ítélve, amíg nem hagyhatja el birodalmát. Ez sötét árnyat vet Earnen herceg jövőjére is. Ostobaságnak tartja a bevésődést, az ő lelke kalandozásra vágyik. Szeretné megismerni az Univerzum többi színterét is, ám apja ellenzi ezt. Az elfek- leáldozó kora miatt óvja azt, amije még van és pontosan ezért nem engedi fiát felfedező utazásra. Arra alkalmatlanabb, jelentéktelenebb elfeket küld.
Earnen Elriel társaságában tölti életének javarészét. Az elf-nő sokat jelent neki, ám tisztában van vele, hogy köztük ez harci-összefonódás. Rendkívül jól kiegészítik egymást, innen ered ragaszkodásuk a másik iránt.
Apja csak és kizárólag a földre próbálja csábítani fiát, azt remélve, hogy megtalálja azt még koronázása előtt, amit most ő olyan nagy szenvedéllyel keres. Earnen azonban nem érez magában késztetést, hogy a földre látogasson. Noha körülveszik bevésődött öregebb - fiatalabb elfek, mégis képtelen beletörődni, hogy számára is egy halandó személyében bukkanna fel valós fele. Ő maga akarja választani párját...
Képességeiben erősebb, mint társai. Élesebb érzékszervekkel rendelkezik, látása, hallása kimagaslóan jó,. Kitanult harcmodora miatt fürgébb, jobb reflexei vannak, mint egy halandónak. Különleges képessége, hogy időnként jövőt jósol, ám gyakran maga sem érti, apjához hasonlóan ő is megérti az állatok és különleges univerzumlakók nyelvét. A föld bolygón képes felvenni a Fehér Gímszarvas alakját, de csak és kizárólag annak az állatnak a bőrébe tud bújni és nem több, mint pár órán át. Íjászatban nincs társa, kimagaslóan a legjobb, ezért sem megy nyilai nélkül semerre.


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Earnen /Foglalt/

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Foglalt vezetéknevek listája
» Jane Foster /Foglalt/
» Erik Lehnsherr - Magneto /Foglalt/
» Charles Xavier - X-Professzor /Foglalt/
» Rocket Raccoon - Mordály /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Canon karakterek :: Elfek-